עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by boim,

אם לא שמעתם יצא 2407WFP REV A04, שבגדול מה שהם הוסיפו זה תמיכה בכניסות 16X9, שלא נמתחת (המסך הוא הרי 16X10). (בעצם זה משאיר שני פסים שחורים, למעלה ולמטה) בקיצר אולי למישהו יש רעיון איך אפשר להשיג אותו? ב LCDTV הם בכלל לא ידעו שיש REV A04...

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  2. http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=3725 ביקורת בת 7 עמודים.

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  3. Started by Guy King,

רכשתי את המסך ואני מנסה לחבר אותו למחשב. יש לי מחשב יחסית ישן (IBM T42) שיש לו יציאת VGA בלבד. חיברתי את כבל ה-VGA למסך ולמחשב, אבל המסך לא קולט תמונה. בממשק של המסך העברתי מ-Digital Input ל-Analog Input, אבל אין תמונה. רק מרצדת לי על המסך הודעה שבה כתוב "No DVI-D Cable". מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  4. Started by guyf1712,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב לגיימינג. יש לי תקציב של 1300 שקל בערך. אני מעוניין במסך 22 אינטץ'. ראיתי את הדגמים האלו: LG W2262TQ ו DELL 2209WA. לDELL יש יחס ניגודיות של 1:1000 לעומת הLG עם 1:70000. לDELL יש זמן תגובה של 5ms לעומת הLG עם 2ms. לפי הנתונים הLG יותר טוב, אבל האם זה באמת משמעותי ועדיף את הLG? שימוש המסך הוא בעיקר בעיקר לגיימינג! איזה מסך עדיף לקנות? אשמח אם תתנו עוד מסכים אחרים שמומלצים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Ro3eK,

שלום, אני בהתלבטות בין שני המסכים הכתובים בכותרת. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את אחד המסכים, והאם הוא שווה קנייה. תודה.

6. Started by miz,

אמר לי חבר שאין שום דבר שתומך בזה, מפני שהמדיה תומכת עד 1920x1080 אם כן האם יש תועלת ברוזלוציה יותר גבוהה מ 1920x1080 ?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  7. Started by Nery Pink,

שלום חבריא, הצג שלי שלווה אותי נאמנה 8 שנים סמסונג T220P הלך. אני מבקשת המלצה לצג מחשב כאשר השימוש שלי הינו בעיקר אינטרנט וגיימינג קל (בחצי שנה האחרונה נכנסתי לעולם הגיימינג משחקת לא באופן רציני וכבד) התקציב הינו עד 1000 לא יותר מכך. שכחתי לציין את כרטיס המסך שלי: NVIDIA GeForce GTX 660 Ti אשמח לעזרתכם

8. Started by yoave,

אשמח להמלצה מסך 27 אינטש טוב עדיפות לסמסונג או DELL עם יציאות HDMI , DVI ורמקולים תודה לעוזרים

9. Started by vc820,

שלום לחברי הפורום הודעה ראשונה שלי בפורום היה לי מסך 17 CRT נהדר של פיליפס שהיום בבוקר הלך בשעה טובה לעולמו :'(. בלית ברירה, ולצערי אני מחפש פיתרון הולם למסך חדש שיכול להתאים לי. קראתי את המאמרים בפורום (המצוינים ) והבנתי שיש את נושא הפנלים השונים שמשפיעים על נושא זוויות הצפיה והצבעים. השימושים שלי בעיקר הם,לפי הסדר הזה: פורומים,קריאת טקסטים,צפייה בסרטים,תמונות,ולעיתים רחוקות משחקים. חשוב לי בעיקר קריאת טקסטים קלה ללא מריחת הכתב,כמו שלפעמים ראיתי שיש במסכי LCD . ראיתי כמה מסכים בחנות ומצא חן בעיני הגודל של 22 אינטש . ראיתי את הסמסונג T220 ,אבל הוא מתנדנד כמו לולב ברוח מכל תזוזה קטנה . האם מסך רחב עם פנל TN יכול להוות פתרון טוב או שכדאי להתעקש על מסך עם פנל א…

10. שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מסך חדש שיחליף מסך 42" של LG ששימש אותי כ-4 שנים כמסך מחשב, אני לא בטוח מה הדגם אבל עד עכשיו הייתי מאוד מרוצה ממנו (חוץ מכמה בעיות עם החיבורים מאחורה), הצבעים נראו בעיניי מעולה ולא שמתי לב לשום Ghosting. המסך הישן היה HD Ready, ולמרות זאת לא היתה לי שום בעיה עם הרזולוציה היחסית נמוכה. המסך ישמש בעיקר למשחקים (הרוב יגיעו מהמחשב, אבל גם קונסולות יהיו מחוברות), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. (דגש גדול על משחקים ) חיפשתי וחיפשתי, קראתי וקראתי, ראיתי כמה דגמים אצל חברים, אני לא מסוגל להחליט. איזה פאנל עדיף לי לחפש? יש טעם לתאורת LED? אני מניח שבתקציב שלי לא אוכל למצוא משהו חוץ מEdge lighting, עדיף לי לחפש אחת עם תמיכה של 100+ הרץ או להסתפק ב60…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. היי אני צריך חוות דעת שלכם האם שווה לקנות את המסך LG L1953TR המטרה העיקרת היא בעיקר אינטרנט אבל לפעמים גם משחקים כבדים ואני לא מבין למה אני לא רואה את המסך הזה האתר של lg מישהוא יודע למה?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  12. דיווח חדש מספק לנו תמונת מצב עדכנית אודות שוק המסכים השולחניים - כשדל מצליחה להגדיל את היתרון שלה, אך במקביל השוק כולו שומר על תחרותיות נאה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%9c-%d7%9e%d7%92%d7%93%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a4%d7%a2%d7%a8-%d7%a9%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%a8%d7%90%d7%a9-%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by -JustMe-,

שלום! אני קניתי מחשב חדש טוב יחסית (8800GTS 320mb) ואני רוצה לקנות בימים אלו מסך חדש (LCD)... אני צריך המלצות למסך עד ה1000 ש"ח, 17"(אם יש 19" במחירים הללו עדיף, אבל גם 17 זה טוב) תודה מראש לעוזרים והממליצים!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  14. Started by urikeshet,

רוצה לקנות מסך LG2271. מבקש לדעת איך המסך ובמיוחד איך האביזרים הנילווים (מגיע עם מיקרופון, רמקולים ומצלמה מובנים)

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  15. Started by ATGatdner,

חשבתי כבר להזמין את ה LG מאייבורי, אבל בטלפון קשקשו לי משהו על זה שאין להם אותו יותר, והציעו לי את המאג. מישהו כאן התנסה עם המאג הזה? הבנתי שבעקרון לא כדאי להסתבך איתם, ועדיף לחפש את ה LG בחנות אחרת אולי. יש כאן למישהו איזה טיפ בנושא?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  16. Started by coorva,

שלום רב לאחר שרכשתי את המוצר גיליתי להפתעתי שהמסך אינו מסופק עם כבל DVI. המסך עצמו די מרשים ולאחר ההתקנה אני די מרוצה למעט "נזילות" של אור שרואים בעיקר בתחתית המסך כאשר מוצג רקע שחור בעיקר. לעניות דעתי, חברת "פיליפס" טועה כאשר אינה מצרפת למסך כזה כבל DVI. היה עדיף כבר לעלות בכמה שקלים את מחיר המסך ולצרף את הכבל מאשר המצב הקיים שגורם לדעתי נזק תדמיתי לחברה. אין לי ספק שבארה"ב, אירופה ועוד מדינות המסך נימכר עם הכבל. חוץ מעניין הכבל- מסך בהחלט מומלץ.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. היי חברים, משתגע ממהדבר הזה חיברתי מחשב נייד LENOVO T480s עם כבל HDMI למסך 4K חדש של סמסונג. המקסימום שאני מצליח לקבל זה 29-30HZ במקום 60 והעכבר גם זז מוזר. ניסיתי להחליף כבל HDMI ללא הצלחה. יש לציין שאת אותו מסך חיברתי גם עם DP למחשב הנייח ושם יש זיהוי של 60HZ כאשר הכל נראה תקין. למישהו רעיון?

18. Started by amisha,

היי , אני מחפש מסך שיתחבר לנייד של לנובו באחד משני הפרוטוקולים מעלה . דרישות - עד 27" , IPS כדי שיתאים למסך הקיים . שיטעין את הנייד . שיוכל להתחבר לעוד מסך . עדיפות לא לפורמט 16:9 , אלא יותר לכיוון 16:10 ויותר - אני כותב קוד ומעדיף לראות יותר שורות . LAN יהיה נחמד מאוד .

19. Started by דודו זר,

רציתי לדעת מה אני צריך לבדוק לגבי המסך בקנייתו? איזה פריטים הכי חשובים שיהיו למסך וכמה אמור לעלות לי מסך דק של 19' ושל איזה חברה כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  20. שלום לכולם, מי שזוכר את האשכול הקודם שלי עלהבעיה במסך lg בסופו של דבר החזרתי אותו. אני רוצה לקנות מסך חדש בסביבות ה1600 ש"ח. המסך מיועד בעיקר למשחקים. אשמח להמלצות למסכים טובים. רצוי 19". תודה רבה לכולם.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  21. Started by idogel,

שלום , אבקש אתכם להמליץ לי על מסך עד 1500 שח (אם אתם חורגים עד 100-150 ש"ח וגם אם אפשר הסבר למה ה150 שקל האלה יותר משמעותיים לעומת 150 ש"ח פחות). המסך יהיה לקצת משחקים , קצת סרטים , אינטרנט כמובן.. קצת מהכל בסה"כ כ.מסך ראדון 1950XT המליצו לי בעבר (אתמול) על ViewSonic VP930 תודה , אשמח לשמוע דעתכם..

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  22. Started by אלוןפ,

אני מחפש מסך LCD 19# והתרשמתי מ2 הכתבות שהיו פה לגבי השוואה בין מכי 19# . התרשמתי מהביקורת של סמסונג 971P סמסונג. הבנתי שהוא בס"כ יותר ממולץ מה 932B ,אך מה תקן TCO ? יש לו בכלל? חיפשתי בחנות כי רציתי לקנות LG L1900R ולא מצאתי בנתוני יצרן ולא בתור מדבקה שיש בד"כ על פנל של המסך. הבנתי שהתקן הכי טוב ואחרון הוא TCO-03 ,והוא יותר מחמיר מה MPR2. האם זה נכון? אני לא צריך מסך למשחקים אבל מסך שימזער לי את הנזק הנגרם לעיניים מהקרינה.... מי היבואן הרישמי של סמסונג ? והאם האריות היא ל3 בד"כ? אשמח אם תענו לי על השאחות תודה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  23. שלום מחפש עזרה בהמלצה על כל סוג טלויזיה שיש לה חיבור ישיר למחשב שאוכל להנות משני העולמות אני לא צריך מסך גדול עד 24 אינץ שיהיה לפחות ברזולוצית 1680x1050 ויותר וחייב שיהיה לה חיבור של אנטנה . אשמח על כל עזרה ולשמוע מה אתם אומרים על הדגמים האלה . M228WA LG FujiCom FJ2202 .

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  24. Started by benjyman,

עד כמה יש אבדלים בביצועים בין 5ms ל ,ms2-3? האם יש עבדל רציני בין המהירויות ואם כן במה הוא משפיע

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  25. שלום, המסך לא בשבילי אלא בשביל חבר. הבקשה בכותרת. הוא מתלבט בין המסכים הבאים: SAMSUNG LCD 22" - 226BW WIDE + DVI-D 2ms ב-1,543 שקל Dell 22" E228WFP Value Flat Panel Midnight Grey Monitor ב-1,666 שקל. מה דעתכם על המסכים הנ"ל? כמובן שתתקבל בברכה גם כל המלצה על מסך אחר. בתודה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.