עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ofir38,

שלום אני צריך הצעה למסך LCD דק 19 אינץ' שיהיה מחברה טובה.... התקציב שלי הוא 1550 ש''ח... למי שיש להראות לי משהו שייתן לי תמורה טובה למחיר אני ישמח.. תודה,אופיר.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by amnonis,

שלום לכם, למישהו יש מושג למה המסך הזה לא מופיע באתר של דל? הופסק הייצור שלו? יש דגם של דל שמחליף אותו? האם מישהו מכיר מסך מתחרה של חברה אחרת, עם פנל IPS או VA גודל 20" או יותר עד 2000 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  3. Started by davidElcot,

מבקש המלצה למסך מחשב , תקציב -1500 שח ,רזולוציה גרפית טובה ,HDMI ,ללא רמקולים ,

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  4. Started by bob1,

במידה ואני רוצה לראות באיכות של HD במחשב, האם אני חייב שיהיה לי כרטיס מסך HD ומסך המסוגל לקרוא HD או שמא מספיק כרטיס מסך חזק וטוב כמו NVIDIA NFORCE 9500 GS ומסך המסוגל לקרוא HD ? במידה ולא מה עליי לקנות כדי שאוכל להינות מסרטים ומשחקים בHD ?

5. Started by royboy777,

שלום לכולם אני מחפש מסך 17" למחשב חדש - אודה לממליצים ואם אפשר על דגמים מסוימים - שמעתי המלצות על Hyundai והדגם שמצאתי שמתאים לי הינו Hyundai B71D - אשמח לפידבקים

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by The_Byter,

באילו מסכים ניתן למצוא פאנל איכותי שאינו TN כיום ? 20",22",24",27 ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by Prometheus,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש בגודל 19" LCD. אני קונה מחשב חדש לגמרי, ואיתו גם מסך חדש כדי להחליף את המסך הישן שלי מלפני 5-6 שנים. התקציב למסך עומד בסביבות 1000-1200 שקל בערך. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר למשחקים וגם לסרטים. אפשר לקבל הצעות? אני לגמרי לא מבין במסכים לכן אני אצטרך עזרה ושגם תסבירו לי על מסכים שאתם מביאים כי שוב באמת שאין לי ידע בנושא הזה. תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  8. האם מסך LCD טלוויזיה תומך כניסה למחשב ייתן את אותה איכות צפייה לעבודה עם תוכנה? המחירים למסכי 30" LCD למחשב גבוהים מאד.

9. Started by Ametrine,

המסך Asus VW222U נמצא כרגע בהנחה של BUG בלי מע"מ ועולה 1377 ש"ח. כדאי לקנות אותו על פני SUMSUNG 206BW? מטרת המסך משחקים בלבד (אולי קצת עבודות טקסט), לא בשביל סרטים.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  10. שלום אני קונה בקרוב את ה-Samsung 2243BW ורציתי לשאול לגבי אחריות של חיון למשל, בעת תקלה אני יכול לפנות באופן עצמאי ישירות ליבואן או שאני צריך לפנות לחנות ? אני שואל כי זו חנות שאני לא הכי סומך עליה ולחנות אחרת צריך לנסוע קצת.. תודה מראש,לירן

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by shay_55,

שלום האם משחק חדש יחסית ומתקדם לא תומך ברזולוציה גבוהה? יכול להיות שהמקסימום רזולוציה שהוא נותן לי זה 1600X1200? למה אין תמיכה במסך רחב? וב 1900 X 1200 תודה

12. Started by ilanb0,

VP930 - האם עדיין מסך מומלץ בקטגוריה של 19- ומדוע?

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  13. שלום לכולם רציתי לדעת איזה מסך עדיף מבין השניים ומה השוני ביניהם?, רציתי גם לדעת מה הMS? ומה הרזולוציה המקסימלית? (דרישות: משחקים כבדים באיכויות גבוהות, תוכנות גרפיות וכל מה שאפשר לעשות במחשב) הראשון הוא DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא מסך רחב בשווי של 2316 ש"ח והשני הוא DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא מסך רגיל בשווי של 2271 ש"ח רציתי לדעת מה הMS של כל אחד, האם הם טובים למשחקים, מה השוני ביניהם ומה הרזולוציה המקסימלית שלהם. אני דווקא אוהב את השני. בתודה אור כהן

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by shlomihd,

שלום לכולם, האם מישהו רכש בעבר מסך מאתר ebay? אני מעוניין לדעת מה החסרונות, מה בעיניין מכס, אחריות וכד'. מבדיקה שלי ההפרש בעלות בין רכישה מהארץ לבין קניה מהאתר הוא עצום. תודה מראש, שלומי.

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by qwerty1987,

אין צורך ברמקולים. שיציג טקסט באיכות טובה (אם יש הבדל בין מסכים בתקציב זה). אין צורך ב-PIVOT. עדיף משהו שיש ל-KSP (מבחינת נוחות). תודה.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by Lancer,

כשאני לוחץ על כפתור MENU במסך עצמו ואחריי זה אני בוחר אפשרות PICTURE,אז אני מגלה שאני לא יכול לשנות את ה CONTRAST. כשאני שם את שורת הבחירה על CONTRAST אז כתוב לי NOT AVALIBLE לעומת BRIGHTNESS שאני יכול לשנות. מישהו יודע את הסיבה אוליי?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by maor676,

יש לי 3 אופציות, מה עדיף? 2243EWX- האם יש לו פונקציות ארגונומיות? W2243T T220 ערכתי את הכותרת

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  18. שבוע הבא מתוכנן להגיע מחשב חדש עם הכרטיס מסך הנל שכבר נקנה עכשיו הבנתי שלא כל מסך ינצל תכרטיס ולא כל מסך ינוצל ע"י הכרטיס... הטווח מחירים שלי הוא 700+- אני אשמח לקבל המלצות על מסכי 20 אינץ' (לא נראה לי יש טעם לקחת 22 במחיר הזה לא?) ואם יש רעיון אחר (חשבת יבהתחלה לקנות שניים של 19, אבל זה לא מוזיל את הסיפור אז לא נראה לי...)

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  19. בס"ד הרכבתי לחבר מחשב חדש (המפרט נבנה באתר.. ), ואיתו את האסוס. אני חייב לציין שבקשר למסך היו התלבטויות רבות ועקרונית התכוננו לקנות את ה samsung 2443bw, ע"פ המלצות בפורום- ציפוי לא-משתקף ואגרונומיה, אך בשל אילוצי תקציב קנינו את האסוס. יש לציין- עד עכשיו עבדתי איתו בשעות אחה"צ והערב,עם מנורה רגילה דולקת בחדר ורקע שולחן עבודה בהיר. חסרונות: את המסך לא ניתן לכוון פיזית כלל ואיכות הלחצנים שעליו לא כזו טובה לדעתי. יתרונות: אולי זה תלוי מאוד בתאורה שבחדר, אבל אני לא הבחנתי כלל בשינויי צבע בהזזה של הראש-עדיין לא ניסיתי לזוז קיצונית. כשהמסך כבוי,ממש רואים את ההשתקפות,אך כשעבדתי איתו לא שמתי לב להשתקפות למרות שיש בחדר 2 חלונות ואחד מהם ממש לצד המחשב. לטעמי, כיול הצבעים "מהק…

20. Started by ConRoe X Fire,

בסרט יהיה פס קטן כמו במסך לא wide? במשחק אין לי מושג איך זה יהיה. מישהו יכול לסובב שניה את המסך שלו ב-90 מעלות ולהריץ סרט ו\או משחק ולצלם? או פשוט להסביר, זה נורא מעניין אותי.

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by shedon,

דרישות: גודל: לפחות 20", רצוי 21-22. עדיפות גדולה למסך רחב שימוש משרדי בעיקר, אולי מעט וידאו חשוב זוית צפייה רחבה. הרבה פעמים מגיעים אורחים וצריכים לראות בבירור מזויות שונות מחיר: רצוי באיזור 2200-2500, אך אם יש מסך טוב במחיר גבוה יותר(עד 3000) אשמח גם לשמוע. בתודה מראש [move] [/move]

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by 00Amir,

כיום אני עם דל 2209 , אני עובד עם פוטושופ, משחק BF3 (קצת) ועוד כל מיני משחקים חדשים, אני רוצה לשדרג מסך ושדרוג ל24" יהיה לא משמעותי ולא שווה "שידרוג" ולכן אני מחפש מסך 27", בגלל שאני עם הדל ואני מאוד מרוצה ממנו חשבתי על הדל 27" אבל אני פותח את הפוסט בשביל לקבל חוות דעת על המסך או לשמוע עצות למסך אחר מומלץ... כמו כן כיום ברשותי GTX460 וגם אותו אני רוצה לשדרג שיתאים למסך החדש והמשחקים... ברשותי ספק קורסייר פרו 650W איזה כרטיס מסך ממולץ לשדרג? לא חייב כרטיס גיימר מטורף, יכול ATI או NVIDIA- אם לא קשור אפתח פוסט בפורום המתאים... תודה

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  23. מישהו יודע מה ההבדל הין שני הדגמים של סוני X95F ו- X95K ? ראיתי שהדגם X95K הוא עם פאנל MVA. הדגמים שיש בזאפ הם X95F. שאלה נוספת, למה הדגם הזה של סוני כל כך זול ? המחיר שלו הוא כמו של מסכי TN של LG או אחרים והמפרט של סוני די מרשים. האם יש לו בעיות מיוחדות שבגללן המחיר שלי יחסית נמוך ?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by Lanzar,

אני צריך המלצה למסך שישמש לגיימינג עד 1000 שקל, 22"... יש ברשותי T240 וחשבתי לכיוון ה T220 אבל אני לא מוצא אותו בשום חנות... איזה מסך הכי מומלץ בתקציב הזה ? תודה

• 0 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים