עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם רציתי לדעת איזה מסך עדיף מבין השניים ומה השוני ביניהם?, רציתי גם לדעת מה הMS? ומה הרזולוציה המקסימלית? (דרישות: משחקים כבדים באיכויות גבוהות, תוכנות גרפיות וכל מה שאפשר לעשות במחשב) הראשון הוא DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא מסך רחב בשווי של 2316 ש"ח והשני הוא DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא מסך רגיל בשווי של 2271 ש"ח רציתי לדעת מה הMS של כל אחד, האם הם טובים למשחקים, מה השוני ביניהם ומה הרזולוציה המקסימלית שלהם. אני דווקא אוהב את השני. בתודה אור כהן

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by jorgito,

שלום! החלטתי שאין מנוס מליבור סופסוף ל LCD למרות שאני עדיין משוכנע שב CRT רואים טוב יותר אני מעוניין במסך 22" עד 1000 ש"ח (לא חובה לנצל את כל ה1000 - אני אשמח למסך טוב ב 800-900 ש"ח גם כן ) - רוב העבודה שלי עם המסך תהיה משרדית בעיקר אבל גם קצת משחקים פה ושם. בבקשה תמליצו לי פה על מסכים במסגרת התקציב הזה ואם אפשר גם לציין את הפרמטרים החשובים בקניית מסך (ניגודיות, זמן תגובה וכו'). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  3. Started by d195,

שלום לכולם- אני מתכנן לרכוש XBOX ומאחר ויש לי טלוויזיה מצו'וקמקת אני מאמין שאני חייב לשדרג את המסך- ממון לטלוויזיה LCD טובה אין, כך שנראה לי טוב לקנות מסך מחשב איכותי (22) ולחברו לXBOX. שאלותי: 1. מה דעת המומחים כאן? אני באמת קטונתי, זה סתם נראה לי רעיון טוב... 2.המלצות למסך? ה chimei באמת קורצים עקב המחיר הנוח- 225D די זול- זהו רק מסך מחשב או גם טלוויזיה? בכל מקרה אני אשמח לראות גם סרטים על המסך. אשמח לתשובות! תודה

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by taamir,

אני מתלבט בין סמסונג 2043BW לבין 2053BW. ב 2053 הזמן תגובה יותר טוב וב 2043 יש פיבוט, שאני ישתמש בו כשאני מתכנת. לא ראיתי אף אחד מהם בחנות, יש המלצות ?? נ"ב אני ישמח לשלם אפילו פחות אם זה לא אומר להתפשר מדי באיכות

5. Started by Alexkmr,

המסך הוחלף בחדש לפני חצי שנה כי סבלתי מבעיה כמו בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465805.0 מאז אין שום תקלות. מאתמול הנורה הכחולה מקצרת לפעמים מהבהבת, לפעמים לא עובדת בכלל. הזוי לגמרי..אני מפחד עכשיו שהכפתור יפסיק לעבוד או משהו

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  6. שלום, הרבה מאוד זמן לא כתבתי כאן אני מתעניין בלקנות את הממיר החדש שמונע ממני את הצורך בכבלים והסתכלתי על המסך הזה ואני רוצה אותו כטלויזיה. השאלה היא מה דעתכם על המסך? מישהו משתמש בו? מעבר לכך האם הוא יכול להתחבר לממיר כטלויזיה. אשמח לתגובתכם תודה ברק

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  7. שלום , אני מחפש מסך מחשב בגדלים של מ 19 עד 22 - לעבודה שוטפת כולל משחקים , אינטרנט , סרטים וכו' אני לא בטוח מה עדיף , אז כרגע אני יותר בכיוון של 20 רחב. הדגם הראשון שמצאתי הוא T200HD של sumsung , אבל הוא עושה רושם של דגם זול ולא איכותי (ופה תגיע הדעה שלכם). השאלה הנוספת היא מה העניין של הפנאלים? חלק מהמסכים שאני מוצא הם TN ובחלק האחר פשוט לא כתוב , אז מה הרעיון? תודה רבה לעוזרים... * נכון שרשמתי עד 1500 , אבל אם תמצאו לי משהו איכותי ב 2000 + , סבבה.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  8. שלום אני מחפש מסך 22 אינצ' שישמש בתור טלוויזה. מרחק צפייה - בסביבות ה2 מטר. תקציב - 1500-2000 ש''ח. שימושים - 100% סרטים ותוכניות חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות את הLCD כמו תמונה ולא על זרועות יש דברים יותר טובים ממנו בתקציב?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by D-Bang,

אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם ממיר HD של הוט למסך מחשב הבנתי שמסך בעל כניסת HDMI יוצא יקר יותר בגלל המכס. כרגע אני עובד עם מסך סמסונג 2243BW בעל כניסת DVI+VGA כאשר לVGA חיברתי קופסת טלוויזיה חיצונית ואת המחשב לDVI. קיימים מסכים עם 2 כניסות DVI? רצוי בגודל 23-24" FULL HD

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by g0884,

איך הוא יחסית ל T240? ראיתי בעיתון שמוכרים אותו ב- 1400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  11. Started by emro87,

שלום רב. יש לי במחשב חיבור רק של D-SUB, ובמסך יש חיבור של DVI. רציתי לדעת, אם אני אקנה ממיר של VGA ל-DVI האם אני אקבל את האיכות של DVI או שחייב חיבור של DVI במחשב לשם כך? תודה.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  12. אני עומד לבצע בקרוב מעבר מ-CRT ל-LCD רציתי לקבל המלצות למסך איכותי בטווח המחיר שהבאתי. אני משתמש בו בעיקר למשחקים, סרטים מדי פעם. ראיתי שכולם ממליצים על ה-SONY X95 ועוד שהוא זול ב-300 ש"ח והפאנל שלו הטוב ביותר בתחום המחירים הנ"ל. האם זה המסך שהכי מתאים לי בתקציב הזה?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  13. שלום. רציתי לדעת מה כדאי לי לקחת מבין 3 המסכים הבאים: Samsung 17" LCD 2MS Samsung 19" LCD 8MS ProView 19" LCD 5MS WIDE אני קונה מחשב למשחקים ואני צריך לבחור מסך אחד מבין אלו. מה אתה אומרים? אני מפחד שה-WIDE יהיה לי דפוק כי הוא רחב ואז אני לא יאהב אותו... ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  14. איזה מהמסכים הבאים טוב יותר? זה: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=13&prodid=160&keySearch= או זה: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=10&l2=87&l3=363&model=1369&modelmenu=1 המטרה של המסך זה למשחקים,סרטים,מסנג'ר,אינטרנט ועבודה במחשב, אולי גם עיצוב גראפי... *הכרטיס מסך שאני מתכנן לקנות יחד עם המסך הוא הוא 8800GTS 320MB

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  15. יש את המסך הזה: VP930B Viewsonic http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=369995 ואת זה : samsung 971p http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=469017 חבר שלי אמר לי שהמסך הראשון עדיף בגלל שב971 יש טיפה מריחות השימושים של המסך הם בעיקר סרטים ומשחקים

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  16. שלום יש לי dell inspiron 1250 ואני רוצה לקנות מסך רגיל ולחבר לו.. עכשיו המסך שיש לי במחשב נייד הוא מסך רחב וחיברתי לו סתם מסך 17 אינץ' רגיל שיש לי בבית ולא ראו טוב... בגלל שהתצוגה מתאימה למסך רחב ואני רוצה לקנות מסך לא רחב.. אני רוצה לקנות מסך רגיל 4:3 השאלה שלי האם יש אפשרות להתאים את התצוגה למסך רגיל? ולא למסך רחב? ואני אשמח לקבל המלצות למסכי 19 אינץ' שטוחים 4:3 שיהיה אפשר לראות בהם HD.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by ClubCaliber,

אני חוזר ושואל עוד פעם, בדיון הקודם שפתחתי החלטתי ללכת על הVP930BוViewsonic אבל עשיתי עוד חיפוש ברשת של מסכים דומים מבית דל וויוסוניק (שלפי הבנתי שתי חברות טובות למסכי מחשב) אלו המסכים וVP930BוViewsonicו וVX922וViewsonicו ו1908FPוDellו וE197FPוDellו וVG930MוViewsonicו וE196FPוDellו סליחה על ההטדרה פשוט אני רוצה לקנות מסך בלי להתסכל אחרי יומיים שיש מסך יותר טוב באותו\פחות\קצת יותר כסף. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by shime,

שלום לחברי הפורום אבקש המלצה לרכישת מסך המיועד רק לעבודה : קריאת מסמכי WORD ומסמכים אחרים מתוך האינטרנט בנוחות וללא עייפות של העיניים. בסכום עד 1800 ש"ח תודה שמי

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by ofir38,

שלום אני צריך הצעה למסך LCD דק 19 אינץ' שיהיה מחברה טובה.... התקציב שלי הוא 1550 ש''ח... למי שיש להראות לי משהו שייתן לי תמורה טובה למחיר אני ישמח.. תודה,אופיר.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by mc_elad,

חוץ מהמחיר יש הבדל ...בעיות שונות אוליי...? (אם יש בעיות בכלל) ה2408 הוא שיפור משמעותי לעומת ה 2407????

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by Joe Blow,

שלום לכולם אני צריך המלצה למסך חדש שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ויישומי office. לעיתים רחוקות אני משתמש בתוכנות עריכת תמונות כדי להכין תמונות של המשפחה להדפסה ולעיתים אף יותר רחוקות משחק קצת במחשב במשחקי fps וקצת C&C. אני לא נוהג לצפות בסרטים על המחשב. ראיתי שאתם נוהגים להמליץ על ה VP930. הבעיה שלי איתו שהוא ממש מכוער ואני מעדיף לקנות משהו יותר אסתטי. אני מניח שאני לא צריך מסך wide לשימושים שלי, תקנו אותי אם אני טועה. תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  22. העיניין הוא פשוט מאוד , המסך רץ על רזולוציה של 1900-1280 , היא גבוהה מאוד , אולי אפילו מידי. ראיתי באנצמארקים היום של משחקים חדשים שהופעלו על מחשב מאוד חזק (Q6600 \ 8800ultra \ 2gb ddr ) ברזולוציה הזאת , ואפילו שלא היה AA בכלל המחשב הגיע לממוצע של50-60fps במשחקים האלו. אם תפעילו AA זה אפילו ירד לממוצע של 40-50 אז אומנם זה מסך מדהים , איכות חבל על הזמן, אבל בכל זאת.. אם תסתכלו חצי שנה קדימה אולי קצת יותר , משחקים חדשים וכבדים יותר יצאו שאני ממש בספק אם מחשב חזק מאוד היום יריץ אותם בצורה חלקה על רזולוציה מטורפת כזאת. מה גם שמי שרוצה את המסך הזה בשביל מפרט לגיימינג, חייב להשקיע לפחות 2000+ בכרטיס מסך ועוד הרבה במעבד חזק. שלא נדבר בכלל על המחיר של ה8800gtx\gts אז מה אני מפס…

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  23. לפני קצת פחות מחצי שנה קניתי בהמלצתכם Dell 2007WFP למשחקים, ואני ממש מרוצה.. עונה על כל הדרישות ומעבר.. עכשיו אני צריך לקנות עוד מסך, מסך למשחקים, קצת סרטים וגם לקריאת טקסטים בתקציב של עד 1400 ש"ח.. מה המסך המומלץ ברמת המחיר הזו? יש מסכים דומים לDell שיש לי כבר במחירים האלה? ד"א הכרטיס מסך יהיה כנראה GeForce 6100 (אין לו DVI לא?) אשמח לתגובה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by Sargon,

הזמנתי מלפניי חודשיים מסך DELL 2007FP אצל נועה מחשבים. המסך לא הגיע עד היום. כשהתקשרתי הם אמרו לי שהזמנה שלי נעשתה ב2008 למרות שביצעתי את ההזמנה ב2007(שזה חשוד). כאמור עברו כבר חודשיים מאז ההזמנה. הם אמרו לי שהם ישלחו לי אותו ברגע שהיבואן יביא להם אותו, כלומר לא אמרו עוד כמה זמן זה יכול לקחת (גם חשוד). עכשיו קראתי שלא מייצרים כבר את המסך הזה והמלאי אוזל. אז מה כדאי לעשות בנידון? נועה מחשבים אמרו שהם יכולים לבטל לי את ההזמנה אם אני רוצה. מה כדאי לי לעשות? והאם כדאי לי להזמין מנועה מחשבים או ממקום אחר? תודה.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  25. מטרת הסקר הסופית היא לראות אם יש טעם לנסות לארגן רכישה קבוצתית עריכה הסקר אינו מהווה התחיבות לאף אחד. אתם יכולים להצביע איך שאתם רוצים ומחר להתחרט ובכלל לא לקנות מסך. אבל בכדי שהסקר באמת יתן לנו כיוון מסויים אבקש לאחר ההצבעה להוסיף תגובה של מה הצבעתם ולמה, ואפילו רק "הצבעתי" בכדי שיהיה לנו מוסג אמיתי על מספר המעוניינים הפוטנציאלים. [br]פורסם בתאריך: 6.02.2008 בשעה 13:14:42 הצבעתי לרכישה קבוצתית עם מחיר טוב מהמחיר של זאפ ואני מוכן להמתין מעט.[br]פורסם בתאריך: 6.02.2008 בשעה 13:25:14up

• 1 תגובה
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים