עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי יש ברשותי מסך HYUNDAI L90D+ שמחובר לכרטיס מסך GEFORCE 7950 GX2 ואני לא רואה כלום שמחובר בחיבור הדיגיטלי. בהדרות מסך בחלונות רשות תחת קטגוריית מסכים DEFULT MONITR , ניסיתי להתקין דרייבר מהדיסק וזה רושם שהגירסא הכי טובה היא זאת שמותקנת כרגע. עזרה תודה

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by Or_s2006,

אהלן חברה מה קורה? טוב אז ככה היום ראיתי 2 מסכים יפים אני רוצה שתמליצו לי בבקשה מה יותר משתלם לקחת.. המסכים הם: DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DV0I אם אפשר עוד שאלה בבקשה כמה יחס ניגודיות של הסמסונג ושל ה-Dell כמה MS בתודה אור

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  3. שלום לכולם, אחרי שטחנתי את הפורום בקריאה על מפרט למחשב חדש שלי , החלטתי על מסך 2407WFP בעצת פורום מפרטים. לקחתי גם כ. מסך 8800 GTS עם 640 M. מה שמעניין אותי יותר זה לשמוע זה: האם מישהו קנה את המסך הזה והוא לא מרוצה מכל סיבה שהיא ? קראתי את הסיפור עם הרכישה המאורגנת והסקתי מסקנות על איך לקנות. מה שמעניין אותי לדעת זה הדברים הטכניים יותר והאם הוא באמת כל-כך מוצלח. מנו

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by Roy.T,

צריך דעה לגבי מסך 22" LG L226WTQ LCD האם זה מסך טוב? בעיקר למשחקים.. האם יש מסך טוב יותר במחיר זה? לא מופיע בשום אתר את סוג הפאנל של מסך זה תודה על כל תגובה...

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  5. שלום, עקב מצוקה של מקום קטן בדירת חדר של אחי, אני מחפשת בשבילו מסך מחשב. אשר אפשר לחבר לו ממיר הוט דיגיטלי וגם את הקונסולה PS2. המחיר שהוא מוכן להשקיע הוא עד 2100 ש"ח. כרטיס המסך שישנו במחשב הוא: 7600GT גודל מסך מעל 20 אינג' ההמלצה שלי אליו היא כמובן DELL 2007WFP אם אצליח למצוא או DELL 2007FP אבל עקב שהוא משחק המון במחשב, אז אני רוצה עוד המלצות ממכם.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  6. שלום לכולם לצורך בניית מערך של 4 מסכים שניים מעל שניים באמצעות זרוע אני צריך לבחור מסך צימצמתי את הבחירה למסכים הבאים כולם 24 באותו סדר גודל של מחיר SAMSUNG 2494LW PHILIPS 241E1SB BENQ G2410HD ASUS VW246H מי מהם מומלץ יותר תודה חזי

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by BulbuloNi,
    • 0 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by tiptipon,

רכשתי את המסך סמסומג 226BW והגדרתי אותו למצב NATIVE RES 1200X1680 אבל אני לא יכול לעלות את קצב הרענון מעל 60 HZ יש למישהו רעיון למה ?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by פבפ,

ת'כלס יש לי כמה דגמים שאני מתלבט לגביהם: samsung 740BF samsung 731BF asus PM17TU מה אתם אומרים ? שווה אולי לשקול את הכיוון של LG גם או שאסוס וסמסונג יותר טובים ?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  10. בין מסך LCD של NU L-922A ובין AOC ........ מה עדיף? תודה ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by Las@Vegas,

אני צריך מסך 19 או 20 אינצ' לא רחב. חשבתי על 971P של סמסונג אבל הוא לא נמצא במלאי באף חנות שבדקתי. חשבתי על דגם HP שנמכר על ידי NEXTOP אבל זה לא נראה לי שרק הוא מוכר אותו אפילו אם הדגם טוב, אני לא אוהב את הרעיון. חשבתי על L2000CP של LG אבל אני לא מוצא ביקורות עליו וחלק מהאנשים אומרים שהוא בעייתי ולא נמצא אצל יבואנים רשמיים. אז לסיכום, יש המלצות למסכים טובים? והכי חשוב חנויות אמינות עם שם. תקציב 2100 שקלים, פאנל מומלץ IPS אבל לא TN ובלי ציפויים למסך. TNX יבגני

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by mrmoti,

ה BENQ VB3232 מוכרים ב 3700 ש"ח ה VIEWSONIC N3240W מוכרים ב 3500 ש"ח זה לחיבור מחשב בלבד יש למישהו ניסיון איתם? איך רואים? יש המלצה למשהו אחר דומה?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by BH20062,

לאחר התלבטויות רבות... שאלות מעמיקות..יצאתי אתמול לפנדה מחשבים בבאר שבע,שאלתי אם יש להם במלאי,דיברתי עם אחד העובדים שבחנות בקשר למסך הנ"ל הוא אמר לי שאין להם אותו במלאי,אבל,המסך הכי משתלם בשוק היום זה הHanns-g והוא אמר שכדאי לי אותו מאוד.[לא מסתמך על דעת שלו זו דעת רבים] לעומת הDELL שאנשים טענו שהוא איטי מאוד למשחקי קונסולות וכדומה,כל מה שנשאר זה שאקבל את המסך מחר..הסכום יצא סה"כ 3050 ש"ח דיי משתלם למשלוח מהיר של עד 48 שעות אספקה לבית הלקוח. כשיגיע ,אעלה תמונות=] תודה לכל מי שהמליץ!!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by jorgito,

שלום! החלטתי שאין מנוס מליבור סופסוף ל LCD למרות שאני עדיין משוכנע שב CRT רואים טוב יותר אני מעוניין במסך 22" עד 1000 ש"ח (לא חובה לנצל את כל ה1000 - אני אשמח למסך טוב ב 800-900 ש"ח גם כן ) - רוב העבודה שלי עם המסך תהיה משרדית בעיקר אבל גם קצת משחקים פה ושם. בבקשה תמליצו לי פה על מסכים במסגרת התקציב הזה ואם אפשר גם לציין את הפרמטרים החשובים בקניית מסך (ניגודיות, זמן תגובה וכו'). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  15. איזה מסכים בגודל 20-20.1 אינץ יש עם הפאנאל הטוב לא tn?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by PTTM,

שלום. צריך מסך רחב, בעיקר לשימוש של משחקים וסרטים. *חשוב שלא יהיה גוסטינג. *חשוב שתהיה איכות תמונה טובה. *חשוב שיהיה חיבור DVI. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  17. שווה לנסות להשיג אותך? כמה הם צריכים לעלות בארץ?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  18. החלטתי לוותר על מסך גדול ואני אסתפק ב LCD 26 לראות סרטים. אבל בשביל משחקים ולקרוא באינטרנט איזה מסך מומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  19. Started by ConRoe X Fire,

בסרט יהיה פס קטן כמו במסך לא wide? במשחק אין לי מושג איך זה יהיה. מישהו יכול לסובב שניה את המסך שלו ב-90 מעלות ולהריץ סרט ו\או משחק ולצלם? או פשוט להסביר, זה נורא מעניין אותי.

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  20. העיניין הוא פשוט מאוד , המסך רץ על רזולוציה של 1900-1280 , היא גבוהה מאוד , אולי אפילו מידי. ראיתי באנצמארקים היום של משחקים חדשים שהופעלו על מחשב מאוד חזק (Q6600 \ 8800ultra \ 2gb ddr ) ברזולוציה הזאת , ואפילו שלא היה AA בכלל המחשב הגיע לממוצע של50-60fps במשחקים האלו. אם תפעילו AA זה אפילו ירד לממוצע של 40-50 אז אומנם זה מסך מדהים , איכות חבל על הזמן, אבל בכל זאת.. אם תסתכלו חצי שנה קדימה אולי קצת יותר , משחקים חדשים וכבדים יותר יצאו שאני ממש בספק אם מחשב חזק מאוד היום יריץ אותם בצורה חלקה על רזולוציה מטורפת כזאת. מה גם שמי שרוצה את המסך הזה בשביל מפרט לגיימינג, חייב להשקיע לפחות 2000+ בכרטיס מסך ועוד הרבה במעבד חזק. שלא נדבר בכלל על המחיר של ה8800gtx\gts אז מה אני מפס…

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  21. שמתי עין כל כמה מסכים, ביניהם ה Samsung 206BW והPhilips 200W6 מה אתם, בתור אנשים שאני תופס מהם מבינים, אומרים על המסכים האלה? כעיקרון עד עכשיו הייתי בטוח ב100% שעדיף ת'פיליפס ואני עדיין די בטוח בזה, בעיקר בגלל הפאנל PVA לעומת הTN של סאמסונג... אבל הבעיה שלי היא שאני משחק די הרבה קאונטר סטרייק וכאלה, מה שאומר שאני צריך שלא יהיה מריחות, לדעתכם הפיליפס יעשה ת'עבודה מהבחינה הזאת או שפה הוא יפשל? אני פתוח להצעות בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב וגם מתחת לזה. תודה מראש, אלעד

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by kakolokia,

אני עומד לקנות המסך הנ"ל ויש לי כמה שאלות לגביו: האם המסך הוא מסך טוב לגיימרים? האם אתם ממליצים על החנות iqpc בשביל לקנות משם את המסך? ותגידו המסכי tn באמת כל כך גרועים בכל הקטע של הזויות צפייה והאיכות של הצבעים?? עריכה: יש איזשהו מקום בארץ שבו אני יוכל לראות בתצוגת מסכים את המסך הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  23. לאחר התקנת תוכנת ה Adjustments וה Calibration של המסך, אשר מאפשרת לשלוט על ההגדרות שלו באמצעות המחשב, המסך הגיע למצב שכשמנסים ללחוץ על הכפתורים הנמצאים עליו, במגמה לטעון את התפריטים ולשלוט על הגדרות המסך, אין תגובה כלל. הסרת התוכנה והתקנתה מחדש - לא נפתרת הבעיה. ביצוע ה RESET ל Adjustments - לא נפתרת הבעיה. ביטול/איפשור פונקציית ה A-Set - לא נפתרת הבעיה. בקרי המסך פשוט אינם מגיבים. הם תפקדו לפני שהותקנה התוכנה, הם לא מתפקדים כעת. האם ישנה גירסה עדכנית לתוכנה שפותרת את הבעיה? באתר של Viewsonic לא נתקלתי בגירסה שכזו, או בתוכנה כלל.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  24. מציעים לי מסך 22 אינץ' dell 2207 ואני מתקשה למצוא כל מידע על המסך הזה, האם מישהו מכיר או שיכול להביא קישור למפרט טכני/אתר מכירות - כל דבר יעזור...

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by Alexkmr,

המסך הוחלף בחדש לפני חצי שנה כי סבלתי מבעיה כמו בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465805.0 מאז אין שום תקלות. מאתמול הנורה הכחולה מקצרת לפעמים מהבהבת, לפעמים לא עובדת בכלל. הזוי לגמרי..אני מפחד עכשיו שהכפתור יפסיק לעבוד או משהו

• 0 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.