מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5329 ראיתי ביקורות שרק משבחות את המסך בצבעים וזמן תגובה מה אתם אומרים שווה? או שעדיין הדל עדיף יותר?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
לא יכול לחרוג בכלל מהמחיר [2000 כאמור] רצוי אפילו יותר זול. שימושים: משחקים : פיפא וניד פור ספיד בעיקר וגם לא הרבה סרטים : מדי פעם קצת סדרות או סרטים אינטרנט ואייסיקיו מעדיף זמן תגובה 2MS עד 5MS ולא יותר לא יודע אם כדאי לי רחב או לא 19" לפחות חשבתי או על 940BW או על 931BF אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי 3 אופציות, מה עדיף? 2243EWX- האם יש לו פונקציות ארגונומיות? W2243T T220 ערכתי את הכותרת
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
זה נכון שבמסך רחב אז סרט נראה על כל המסך ? למה בעצם מסך רחב הוא המומלץ לצפייה בסרטים ?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר פורום טוב (ברמה של המפורמים באתר זה) לציוד לקולנוע ביתי? השאלה הספציפית היא לגבי מסכי (פלזמה או LCD) בגדלי 42".
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שיתן לי כמה שיותר ביצועים במשחקים ושאוכל לעבוד שעות רבות מול המסך בכתיבה מבלי כאב בעיניים. התקציב שלי עד 2200 שקלים לגבי הגודל של המסך שיהיה לפחות 19 ומעלה. תודה לכם מראש!.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום אני צריך הצעה למסך LCD דק 19 אינץ' שיהיה מחברה טובה.... התקציב שלי הוא 1550 ש''ח... למי שיש להראות לי משהו שייתן לי תמורה טובה למחיר אני ישמח.. תודה,אופיר.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
פשוט לא יאומן , בשום מקום אין את המסך הזה במלאי וכולם מדברים איתי על סוף החודש - אמצע החודש הבא... אני חייב אותו ליום ראשון!!
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק להמלצה למסך Lcd 19", והדרישות ממנו מאוד ספציפיות: הוא בעיקר ישמש לקריאת מסמכים, גלישה באתרים ועריכה של מסמכים, ולכן חשובה איכות צפייה בטקסט. אני מוכן לגלוש קצת מהתקציב וזאת בתנאי שהמסך יעמוד בדרישות. איזה מסך לדעתכם יתאים לדרישה זו באופן הטוב ביותר? שקלתי את ה- vp930b, יש משהו מתאים יותר? תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך מחשב גודל 25 עם חיבור VESA מאחורה (חיבור של 4 ברגים
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר מהעבודה אמר לי שבקרוב אמורות לצאת 2 טכנולוגיות חדשות שיוזילו את המחירים של המסכים, ולכן אולי שווה לחכות עם קניית המסך טיפה. יש אמת בדבר ? ואם כן , יש איזשהו תאריך לשחרור איזו טכנולוגיה שכזו ?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את המסך CRT הישן, למרות שאני מאוד מרוצה ממנו, הוא תופס יותר מידי מקום אני מבקש המלצה למסך LCD 19" בדגש על משחקים עד 1200ש"ח. רצוי מאוד יחס 4:3 ולא רחב איך ה LG L1972HR, ראיתי אנשים ממליצים עליו פה ושם אבל לא מצאתי ביקורות מקיפות עליו ברשת
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 של AOC ויש לו מצלמה ומיקרופון ויש לו גם רמקולים יש כבל שמחבר בין המסך למחשב כדי שישמעו דרך הרמקולים .יש לי רמקולים וסאב למחשב אז אני לא משתמש ברמקול של המסך .זה הורס את המסך שאני לא מחבר את הרמקול של המסך ואני לא חיברתי את הכבל ? נ.ב את הרמקולים שסמתי אני שם אותם מאחורי המסך וזה יכול גם להרוס אותו ולפעמים אני שומע חזק?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כבל DVI-DVI באורך 3 מטר (אם יהיה רק 5 אז גם טוב..) מישהו יודע איפה אני יכול לקנות במחיר נורמלי? אני לא מחפש כבל בכמה מאות שקלים שאפשר למצוא בחנויות קולנוע ביתי..
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
צריך דעה לגבי מסך 22" LG L226WTQ LCD האם זה מסך טוב? בעיקר למשחקים.. האם יש מסך טוב יותר במחיר זה? לא מופיע בשום אתר את סוג הפאנל של מסך זה תודה על כל תגובה...
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
נורמלי לשימושי text בלבד בסביבות 700 ש"ח? אפשר גם גדול יותר באותו התקציב, 16:9 זה פשוט קטן לשימושי. תודה עריכה : טוב נראה לי שזאת האופציה היחידה ,samsung 943bm ,שווה את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות מסך lcd מחר ואני מתלבט האם לקנות את המסך BENQ FP93GX 2MS DVI שהוא 19 אינץ' אבל אני לא יודע אם הוא מספיק איכותי למשחקים/סרטים........אז השאלה שלי אליכם היא האם המסך הזה איכותי וטוב למשחקים או שעדיף לי ללכת על מסך 17 אינץ' איכותי?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הרבה המליצו עליו המחיר שלו 1200 ש"ח 22" 1:20,000 2MS עיצוב יפה יש מישהו שיודע משהו על המסך ולא ממליץ עליו?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
המסך Asus VW222U נמצא כרגע בהנחה של BUG בלי מע"מ ועולה 1377 ש"ח. כדאי לקנות אותו על פני SUMSUNG 206BW? מטרת המסך משחקים בלבד (אולי קצת עבודות טקסט), לא בשביל סרטים.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום האם משחק חדש יחסית ומתקדם לא תומך ברזולוציה גבוהה? יכול להיות שהמקסימום רזולוציה שהוא נותן לי זה 1600X1200? למה אין תמיכה במסך רחב? וב 1900 X 1200 תודה
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ה BENQ VB3232 מוכרים ב 3700 ש"ח ה VIEWSONIC N3240W מוכרים ב 3500 ש"ח זה לחיבור מחשב בלבד יש למישהו ניסיון איתם? איך רואים? יש המלצה למשהו אחר דומה?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מסך מחשב 24 אינץ 4k לגיימינג וחיבור לזרוע מה מומלץ ? תקציב 2000 שקל
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
- 2 followers
-
-
קיבלתי הצעה למסך הזה - TCL 32'' 32V6AW + DVD ב-3900 ש"ח. האם ההצעה משתלמת? האם המסך הזה טוב? והאם ניתן למצוא משהו טוב יותר עד 4000 ש"ח? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-