עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by slater,

שלום לכולם! אני ממש רוצה להזמין מסך היום-מחר ויש לי התלבטות אחרונה. איזה מסך מבין השניים לקנות? LG L1770HQ או Samsung 731Bf

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by morben,

שלום רציתי לדעת מה אתם אומרים על המסך הבא של פיליפס והאם יש לכם הצעות אחרות בתקציב הזה http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-philips-228c3lsb-led?aff=Zap תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי מסך 19 אינצ' וזה כלכך קטן ומציק לשחק במשחקים ולראות סרטים בזה כרטיס המסך שלי הוא HD 6870 הבקשה שלי שהמסך יהיה כמה שיותר גדול כי אני רוצה גם לחבר ממיר של YES למסך זה יהיה מסך למחשב ולטלויזיה. אז מסך כמה שיותר גדול, לא איכפת לי חברה מוכרת או לא העיקר שיהיה איכותי וענק חח תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  4. Started by fog,

יש לי את המסך הנ"ל ולהפתעתי באריזה לא היה כבל DVI. למרבה הצער אי אפשר להתחיל לעבוד עם המסך בלי שמחברים אותו בהתחלה דרך כבל VGA אז עשיתי את זה ובמקביל חיברתי אותו עם כבל DVI (יש לי יציאה אחת כזאת ואחת כזאת במחשב) עכשיו בכפתורים של המסך אני בוחר לעבור למצב דיגיטלי וזה לא עובד הוא חוזר שוב ושוב למצב אנלוגי. גם הדרייברים שהתקנתי הם למצב אנלוגי. מה עוד אפשר לעושת כדי לעבור ל-DVI??? יש לציין שהבעייה היא לא במחשב כי עם מסך אחר השתמשתי באופציית ה-DVI [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  5. Started by Wairth,

היי לכולם. רכשתי לפני כמה חודשים מסך חד של דל U2312HM. לפני שלושה ימים חזרתי הביתה ואני רואה שבצד ימין של המסך: 1. המסך מרצד. 2. הגוון וורוד עמוק 3. יש "טביעה" של התמונה הקודמת (כשאני עובד מגוגל לעמוד אחר, אני עדיין רואה בצד ימין תביעה של גוגל) ככל שמסתכלים יותר לכיוון מרכז המסך, הריצוד/ גוון/ תביעה, הולכים ונעלמ4ים וחוזרים להיות נורמאלים. מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לטפל בזה מלבד לקחת את המסך למעבדה ? תודה תומר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DIPSET,

שלום, קניתי לאחרונה את המסך הנ"ל, ויש בו פליקרים מעצבנים בכל מיני מצבים, לדוגמא - אם אני רואה סרט ורוב המסך שחור, יש פליקרים אדומים, כך גם למשל כשאני פותח ב WIN8 את הפאנל הימני שבו בוחרים רשת אלחוטית. על רקע לבן לעיתים אני רואה פליקרים כחולים, זה קרה לי למשל בעיקר ב WORD , אבל היום לדוגמא בינתיים זה לא קורה. אני משתמש בחיבור HDMI שמחובר ללפטופ עם מתאם DVI למסך. השתמשתי קודם במסך DELL 2209WA בדיוק עם אותו לפטופ כבל ומתאם ולא הייתה בעיה כזו. מה מקור הבעיה, ומה עושים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by geek-guy,

שלום לכולם, אני עומד לרכוש את המסך לטובת מחשב משחקים עם כרטיס RTX3080TI (התקציב עומד על 2000 ש"ח). https://www.lenovo.com/il/en/monitors/y27qf-30/#tech-specs אשמח לשמוע חוות דעת על המסך או המלצה על מסך ברמה זהה. המון תודה, רונן.

8. אני כנראה מחר הולך לקנות את המסך הזה ב KSP ב 880 שקל. אניי בכוונה בחרתי 19 אינטצ' (ולא יותר) ובכוונה לא מסך רחב (לא מסתדר איתם). מה אתם אומרים על המסך? האם הוא יתאים לי לכרטיס INNOVISION 9500GT DDR2 (יש לכרטיס כניסת DVI-I ולמסך יש D-Sub, DVI-D‎ אמורות להיות בעיות?) המסך בעקרון יותר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס) ופחות משחקים. המסך:

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  9. Started by tamir950,

שבוע טוב, אני מחפש מסך למשחקים למחשב חדש שאני עתיד לקנות. ראיתי במפרטים המומלצים ששמו את המסך Dell U2312HM 23" IPS Panel, בכל אופן אני יותר לכיוון של 24''. האם המסך Dell UltraSharp Led U2412M מתאים למשחקים הוא פחות מוצלח בקטע הזה? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  10. Started by radar,

בדיקה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dante123,

שלום אנשים כן,אני יודע ששואלים את זה תמיד, ואנ ייודע שתמיד יורד, אבל ''חבר של אבא שלי'' (כתב בידיעות למען האמת ) אמר שצפויה ירידת מחירים בתחילת הלימודים,ועד עכשיו לא ראיתי שום ירידה (דווקא ראיתי עליה במסך LG). אתם יודעים האם הולכת להיות ירידה (30%~) במחירי המסכים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אני עומד לרכוש מסך LCD + כרטיס טלויזיה ויש לי א תהכרטיס מסך x1600xt מה אני אמור לדעת לפני שאני קונה את החומרה ?? יש לי יציאת וידאו מהכרטיס מסך. האם הכרטיס יחזיק רזולוציות גבוהות ב- LCD ? טאפשר לקבל בבקשה תמונות איך אני מחבר את הכרטיס ל-LCD איזה כבלים אני צריך וכו ? בשורה התחתונה .. איך אני גורם למסך LCD לעבוד כ- מסך וכ- טלויזיה .. ?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  13. אני מחפשת מסך מחשב איכותי במחיר סביר. לא אכפת לי ממש הרוחב/ גודל שלו, אבל אני קוראת הרבה וורד וחשוב לי שיהיה מסך טוב, שלא יהרוס לי את העיניים ושאפשר יהיה לראות מה כתוב בתנוחות משתנות מעיון שטחי מצאתי מסך שמצא חן בעיניי מבחינה אסטתית- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=505474 איך הוא נראה לכם? יש הצעות אחרות? אני בכוונה לא כותבת תקציב, כי הוא גמיש בהתאם למסך. עם זאת, הוא מוגבל ועדיף כמה שפחות... עריכה: הקישור הקודם היה שגוי. המסך האמור הוא זה- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692075

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  14. שלום לכולם עזרה מכם איזה מסך ללכת? לא עניין של הכסף מחפש איכות טובה הולך להזמין מהביצה החדשה או מאמזון אם אמצא דיל עם שילוח מה שכרגע אין https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=0JC-000D-005G2&ignorebbr=1 או זה https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=9SIA4A05RX8475&cm_re=dell_43-_-9SIA4A05RX8475-_-Product אין לי שימוש בגיימינג בכלל רוב העבודה מולטיטאסקינג לא יודע איזה מהם עדיף או איזה חדש יותר או אם יש לכם המלצה למסך אחר באיזור ה38 -42 אשמח לשמוע היתרון של הLG שיש לו אופציה לתלייה על הקיר ולDELL אני כמע…

15. תקציב- עד 2500. אני מחפש מסך גדול-לפחות 26. השאלה שלי היא האם עדיף לקנות מסך מחשב ייעודי (למשל סמסונג T260HD) מול האפשרות לקנות מסך 26 (או אפילו 32 שיכול להיות יותר זול או באותו מחיר) שהוא מסך LCD טלויזיה אבל יותר זול. המסך ישמש ל 90% מחשב וצפייה בסרטים ו 10% טלויזיה. מה עדיף- ולמה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן חברים אני צריך מסך מחשב בגודל 22 או יותר.. התקציב הוא 1200 פלוס מינוס.. אין לי בעיה שתחרגו רק שיהיה מצויין בסרטים ומשחקים (אני גיימר) .. אשמח להצעות אני יודע שקראתי על Asus VW222U והוא מצויין השאלה אם יש יותר טובים ממנו ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  17. Started by Shizel,

מתי הסקירה של מסכים 22 תיצא באתר ?? (צריך דחוף)

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  18. שלום למלומדים היקרים. מי יודע מה ההבדל בין NEC 1970NX ל NEC 1970NXP? האם הם בכלל מסכים מומלצים לעיבוד תמונה וגלישה באינטרנט? איך הם נחשבים בהשוואה ל PHILIPS ול DELL עם הפנלים המתקדמים? רב תודות על העזרה. מיכאל.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  19. Started by ilanb0,

מבקש חוו"ד על שני מסכי סמסונג הנ"ל.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  20. אני רוצה להזמין את המסך של lg דגם W2486L מחיר 1300 ש"ח איך המסך הזה בהשוואה לאחרים. המסך מיועד בעיקר לסרטים full hd ומשחקים. ראיתי מסכים יותר זולים האם יש לכם המלצה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש למחשב בתקציב של 2000 ש"ח עם חריגות קטנות. אני מחפש מסך 20-22 אינטצ' שהשימושים שלו יהיו: 1) משחקים (בעיקר) 2) גלישה באינטרנט ועבודה עם טקסטים 3) עריכת תמונות ווידאו ברמה בסיסית-בינונית אם זה חשוב אז כרטיס המסך שלי הוא 8800GT ואני לא הולך לראות סרטים במסך הזה. חשוב לי שהמסך יהיה איכותי, בעל צבעים אמיתיים ואחידים וללא מריחות. אז על מה אתם ממליצים בתקציב הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  22. Started by strider19,

שלום. אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית בעניין מסכי מחשב. חשוב לי לציין שאיכות מסך די חשובה ואני מקווה תמורה הולמת תמורת הסכום שאני מוכן להשקיע. הסכום שאני מתכוון להשקיע הוא עד 1400 שקלים. משנת 2009 ועד היום, אני משתמש במסך LGw2453 ששירת אותי בנאמנות עד היום. אני מאד מרוצה באופן כללי מהמוצרים של אל ג'י ובעיקר מהמסך שברשותי. אני מחפש מסך בגודל שבין 24-26 אינטש עם פאנל IPS שלמיטב הבנתי עדיין נחשב חזק. אני יודע שאני לא אובייקטיבי היום כי הרבה דברים השתנו מאז 2009 בתחום המסכים, לכן אשמח לשמוע את דעתכם על LG ועל חברות אחרות שמסכי המחשב שלהם שיכולים להוות תמורה טובה יותר ביחד למחיר שאני מוכן להשקיע. אני שומע הרבה מדברים על DELL וSAMSUNG אשמח לשמוע את דעתכם גם על החברות האלה.…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ha_miki,

האם המסך הזה נוטה לזליגה כי שמתי לב שהמסך שקניתי היום סובל מזליגה רצינית

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  24. לפורום שלום אני רוצה לחבר לילדה שלי את המחשב ואת הממיר של יס לאותו מסך, כרגע יש לילדה מסך CRT 19 ואינ רוצה לקנות LCD משיקולי מקום, נוחות, יופי יש לי שתי אפשרויות כמו שאני מבין, תקנו אותי אם אני טועה: 1. קניית מסך טלויזיה 22-26 אינש וחיבור המחשב לכניסת הVGA, חיבור הממיר של יס לכניסת INPUT אחרת. עלות 1400 ש"ח למסך טלויזיה 22 פשוט. 2. קניית מסך מחשב, קניית כרטיס טלויזיה: חיבור ממיר יס לכרטיס הטלויזיה, חיבור כרטיס המסך למסך המחשב. איך הילדה עוברת בין מצבים של טלויזיה ומחשב. עלות במצב זה: מסך 1000 ש"ח, כרטיס טלויזיה ? באיזה מצב השימוש במחשב ובטלויזיה יותר טוב? איזה כרטיס טלויזיה אני צריך למצב 2 חסרונות / יתרונות לכל מצב, המלצותיכם? הילדה גולשת קצת באינטרנט ועושה עב' בוורד ופאו…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  25. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IRutopia22w2mstuk קניתי את המסך ב-1100ש"ח הבעיה היא שאני לא יודע כלום עליו ואין שום דבר באינטרנט!!! כנראה UTOPIA חברה מדבקה... האם מישהו נתקל פעם במסל הזה או במסכים דומים של החברה?????

• 1 תגובה
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.