מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם. ברצוני לרכוש מסך LCD חדש והתקציב עומד על 1700. ראיתי שתיים שהם טובים LG L1900R ו Samsung 931C. איזה עדיף והאם יש משהו יותר טוב במחיר זה ?[br]פורסם בתאריך: 17.03.2007 בשעה 18:49:46 רציתי להוסיף כי המסך ישמש למשחקים בעיקר.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מזה מספר שבועות אני קורא פה בפורום אודות מסכים מומלצים וסוגי פאנלים. ראשית החכמתי מאוד שאלתי כרגע היא כזו: מסך עם פאנל איכותי יקר באופן יחסי, אולי כדאי לרכוש טלויזיה lcd ששם מין הסתם פאנל איכותי ולהנות מכל העולמות. ראו למשל באופיס דיפו יש מותג שלהם - Ativa ,1792X1344 8ms 1:500 :s05: מה דעת החברים הנכבדים בפורום? דרך אגב בגירה, יצא לך לבדוק ולחוות דיעה אודות xerox d91g ? הוא אינו איטי מדי ? ( 25ms ). תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הזה?, מחירו הוא 1200 ש"ח. אם יש לכם המלצה אחרת בתקציב עד 1650 ש"ח אז תתנו. נתונים: גודל מסך: "19 סוג מסך: WIDE בהירות: 300CDM ניגודיות: 1:700 זמן תגובה: 5MS 150/140 0.2835 16.2 מיליון צבעים 1440X900 WXGA+ חיבור DVI-DSUB תודה, עומר חצ'ק.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום ויום טוב לכולם. רציתי לבקש עזרה בבחירת מסך LCD חדש למחשב. גודל שיהיה לפחות 19", המסל יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אינטרנט, תכנות ועבודה עם AUTOCAD וPHOTOSHOP תודה רבה מראש. נ.ב.: שאלתי גם מה עדיף WIDE SCREEN או רגיל.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
הגעתי להחלטה לקנות את המסך אך רגע לפני רציתי לשאול האם הוא מספיק טוב. עיקר השימוש משחקים סרטים עבודה ב-Photoshop ותכנות.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום בתקופה הקרובה אני קונה מחשב חדש לגמריי כי שלי כבר עשה את שלו והוא בן 4 שנים ולא מריץ משחקים חדשים ברשותי כרגע מסך CRT LG F900B שאני מאוד מרוצה ממנו בעיקרון והחסרון היחיד הוא שהוא גדול ותופס הרבה מקום יש לאח שלי 2 מסכיי LCD 19 WIDE אחת של חברת XEROX והשנייה סתם ג'נרי בלי שם ואחריי שראיתי אותם ואיך התמונה נראית בהם הגעתי למסקנה שהמסך שלי כרגע הרבה יותר טוב מהם עכשיו הדילמה שלי היא האם כדאי להחליף את המסך הישן והטוב שלי לLCD חדש? ראיתי הרבה אנשים פה ממליצים על המסך של DELL אבל אני מעדיף לרכוש מסך מהחנות www.lamir.co.il כי הם מאוד קרובים לבית שלי השימושים של המחשב החדש יהיו משחקים סרטים וגלישה באינטרנט ואני צריך מסך שיהיה 19 ומעלה מומלץ יותר אחרי בדיקה באתר ראיתי שהמסכי…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
תקופה מסויימת הייתי חולה והשתעלתי המון, וכנראה שכשהשתעלתי ירקתי בטעות לעבר המסך. ישנם עכשיו כתמים אפורים קטנים וממש לא מעט. האם יש חומר ניקוי או משהו כדי לנקות זאת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
פשוט קניתי אותו לפני כמה ימים והייית רוצה לקבל ביקורות עליו תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
היי, אני צריך מסך 19" עד 1500 כמה שיותר טוב לתכנות. כרגע אני יושב 14 שעות ביום (12 ביום טוב) מול מסך 15" NONAME ואני מרגיש "לא כל כך טוב" המלצות וקישורים יתקבלו בברכה, מאוד חשוב גם זמן האספקה. תודה, יגאל
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
תודה אני רוצה לקנות מסך דק בסביבות 1300 שקל על מה אני צריך להסתכל?חוץ ממהירות התגובה שצריך שתהיה 2ms ?.. ראיתי את המסך benq fp93gx והוא 19 אינצ' עם 2ms מה אתם אומרים עליו? נ.ב יש דגם נוסף אבל של מלבני? מה יותר טוב מלבני או מרובע?מה הייתם לוקחים?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום רב. ברצוני לשאול באיזה חנות כדאי לקנות את המסך Dell 2007 FP. מכל החנויות שבדקתי בzap המחירים לרוב היו מעל 2500. רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות שניתן להשיג את המסך במחיר יותר זול ? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני מתבלט בין SONY X95F לבין Dell 1907FP המסך מיועד למשחקים וסרטים. תודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
איזה מבין השניים טוב יותר? אני מתעסק בגיימינג ובסרטים בעיקר... זו המטרה העיקרית... אני חשוב ש931 חדש יותר.. ומבחינת מפרט, הוא גם יותר טוב.. 2ms מול 4ms 1:2000 (1:700) מול 1:500 אבל בפועל, איזה מהם יותר טוב? ובמה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
תצוגה של XBOX360 ב720P על LCD SAMSUNG 731BF 4:3: 1.איך יראה תצוגה של מסך רחב שהXBOX360 מראה על מסך שהוא לא מסך רחב??? 2.זה יראה יותר טוב מלטלויזה 29 אינט SDTV
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD לסלון, למטרות צפייה בטלויזיה (יס) וסרטים ואולי בעתיד גם אחבר לזה לפעמים מחשב או אפילו קונסולה כלשהי... תודה לעזרים
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
מחר אני מזמין מחשב חדש שיהיה למשחקים כבדים ואני שוקל לקנות גם מסך חדש הכרטיס מסך יהיה GTS8800 320MB כרגע יש לי CRT LG F900B אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה של VIEWSONIC איך הוא למשחקים ואיזה פאנל יש לו? ואיך הוא לעומת ה2007WFP של DELL תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
פתחתי כאן למטה תראד על כוונתי לרכוש מסך מדגם EIZO .היום הייתי בחנות ושם הבהירו לי שכשהמסך מגיע ,(לסניף הקרוב לביתי-לא אלי הביתה!) שאין אפשרות לפתוח ולראות את המסך עובד (אפילו לא לשתי דקות ..!) ,אלא חייבים לקחת אותו הביתה ,לבדוק אותו שם ואם לא תקין להחזיר לחנות באותו יום! אני קצת התבלבלתי מדבר הזה. אם אני בודק אותו אצלי ומוצא לאו דווקא שהמסך לא פועל או שיש לו פיקסלים שרופים,אלא שיש לו שריטות, או שהוא בכלל שבור ,אז תמיד יכולים לומר לי שאני עשיתי את זה.....
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
ויודע איך הוא ... כי אין עליו המלצות בזאפ והוא נראה מסך אחלה בחלה מי שמכיר אותו...תודה!
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אי מחפש מסך 19" לא רחב ובלי רמקולים איכותי במחיר של עד 2,000 ש"ח. שיהיה ניגודיות סטאטי לפחות 1:700 ופאנל VA או IPS רק לא TN כי אני אסתכל על המסך לא ישר מולו... במקום אחר המליצו לי על שני המסכים האלו: http://zap.co.il/model.asp?model_id=469017 http://zap.co.il/model.asp?model_id=369995 מי מהם טוב יותר? או שיש לכם המלצה למסך אחר בכלל?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש למישהו? איך המסך? טוב גם לסרטים או שיש מריחות?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
איזה פאנל יש למסך Dell 1907FP? (TN,IPS,PVA) http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15474 תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך LCD עד 1500 שקל (אפשר לחרוג טיפה) שיהיה מיועד למשחקים וסרטים (וחשוב שגם יהיה יפה חח) תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
טוב אז אחרי 3 שנים מדהימות עם ה153V של סמסונג, עמוסות שימוש, עם רזולוצייה נמוכה ומרגיזה הוא יפנה את מקומו למסך חדש. עכשיו השימושים שלי קצת מוזרים ויש להם סדר עדיפויות מאוד חשוב... 1. המסך יהיה דלוק נון סטופ (המחשב שלי מתכבה אולי לילה או שתיים בשבוע) אז זה אומר שהוא צריך להיות כמה שיותר "בריא" לעניים, שיהיה נוח לצפות בו הרבה זמן ברצף. 2. השימוש העיקרי שלי הוא הדפדפן, בשל כך אני חושב שעדיף לי מסך רגיל על פני מסך רחב. 3. שיהיה בהיר! 4. שיהיה מהיר! 5.צפייה בסרטים אף היא חשובה, אני צופה ב2-5 סרטים בחודש, הרבה נמלטים, הרבה ג'ואי, הרבה חברים! אז זה חשוב. 6. המשחק היחיד שאני משחק הרבה זה פיפא ואותו נראה לי שגם נעל תריץ. אשמח מאוד אם תעזרו לי, כמו שיש עדיפות גבוהה למסך בעל רזולוצי…
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
קראתי פה אינספור המלצות על המסך, אבל מחירו עדיין גורם לי להתלבט. בבקשה אנשים שקנו את המסך , ריבוע או רחב, תעלו תמונות שלו על הספריה שלכם או משהו, רק כדי לראות על מה מדובר בעצם. תתנו חוות דעת על איכות המסך בסרטים במשחקים ובגלישה. ואם אפשר גם תעלו תמונה שהוא במצב הPIVOT. לא מצאתי בשום מקום אז תעזרו לי להגיע להחלטה הסופית
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
עכשיו ה DELL 2007WFP הוא 2315 ש"ח על כל שקל שיורידו ירשמו הודעה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-