עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. תצוגה של XBOX360 ב720P על LCD SAMSUNG 731BF 4:3: 1.איך יראה תצוגה של מסך רחב שהXBOX360 מראה על מסך שהוא לא מסך רחב??? 2.זה יראה יותר טוב מלטלויזה 29 אינט SDTV

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  2. Started by 00Amir,

כיום אני עם דל 2209 , אני עובד עם פוטושופ, משחק BF3 (קצת) ועוד כל מיני משחקים חדשים, אני רוצה לשדרג מסך ושדרוג ל24" יהיה לא משמעותי ולא שווה "שידרוג" ולכן אני מחפש מסך 27", בגלל שאני עם הדל ואני מאוד מרוצה ממנו חשבתי על הדל 27" אבל אני פותח את הפוסט בשביל לקבל חוות דעת על המסך או לשמוע עצות למסך אחר מומלץ... כמו כן כיום ברשותי GTX460 וגם אותו אני רוצה לשדרג שיתאים למסך החדש והמשחקים... ברשותי ספק קורסייר פרו 650W איזה כרטיס מסך ממולץ לשדרג? לא חייב כרטיס גיימר מטורף, יכול ATI או NVIDIA- אם לא קשור אפתח פוסט בפורום המתאים... תודה

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by Gliding,

הכוונה לממיר רגיל, לא HD. ושתי שאלות נוספות: האם יש חנות מומלצת באיזור ראשון לציון? הכוונה במומלצת היא גם האם ניתן לראות בה את המסך, וגם האם הם לא יעשו בעיות במידה ואני ארצה לנצל את האחריות... ואיך אני יכול לבדוק שמדובר בקושחה החדשה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  4. אני צריך לקנות מסך חדש אבל אני לא ממש מבין בעניין אני רוצה מסך 23-4" אבל אני לא בטוח שזה יתאים לכרטיס מסך שלי Shppire Vapor-X HD 4870 1GB השימו העיקרי של החשב הוא משחקים אבל סרטים וגלישה גם חשובים התקציב שלי הוא בסביבות 1000-900 אאם אין אפשרות אפשר גם 22"

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  5. Started by omerr8,

שלום, אני מחפש מסך בתקציב של 1200-1300 ש"ח בלי אפשרות להתגמש, כאשר שימושי המסך יהיו 70% משחקים 30% צפייה בסדרות ושימוש כללי. לאחר שיטוט באתר הגעתי לבסוף לשני הדגמים שבכותרת שלרב מומלצים פה, אך לא הצלחתי להבין מי מהם עדיף. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by bob1,

במידה ואני רוצה לראות באיכות של HD במחשב, האם אני חייב שיהיה לי כרטיס מסך HD ומסך המסוגל לקרוא HD או שמא מספיק כרטיס מסך חזק וטוב כמו NVIDIA NFORCE 9500 GS ומסך המסוגל לקרוא HD ? במידה ולא מה עליי לקנות כדי שאוכל להינות מסרטים ומשחקים בHD ?

7. שלום , אני מוצא את עצמי המון על המחשב בערך 14 שעות ביום ,הייתי מועניין במסך איכותי 22-24 אינץ שיראה לי את החדות במשחקים ובסרטים באיכות BLUE RAY,(חיית גראפיקה) בנוסף שלא יכאיב לענייים..

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by dvdvdv,

לא הצלחתי להבין, וחיפשתי, באמת שחיפשתי. בפשטות, איך אני יכול לקנות מסך אם, לדוג', האחריות על הפיקסלים השרופים חלה רק מ-5 ומעלה (סמסונג, למשל)? הנחת היסוד שלי היא שלא כל מסך שרוצים לקנות אפשר להתחיל לערוך עליו בדיקות. מה עושים? יש איזושהי ערובה, משהו? או אולי בכלל המושג "פיקסלים שרופים" לא כזה נורא? אין לי מושג, לא התנסיתי. אודה לכם מאוד אם תעירו ותאירו את עיניי (או שסתם תתעצבנו על "למה פתחת נושא אם מדברים על זה בסטיקי?!?!" [תשובה: אבל חיפשתי שם]).

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  9. הDELL http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16731 הASUS http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 מה אומרים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  10. Started by Pitus,

שלום לכולם, מספר שאלות לגבי פאנל TN: 1. האם מרגישים בו הורדה באיכות התמונה לעומת מסך CRT ובמיוחד במשחקים? 2. מה ההבדל המורגש בדרך בולטת לעין? 3. למישהו יש מושג איזה פאנלים מסתתרים בניידים עם ציפוי מבריק? יש לי FUJITSU כזה עם מסך 15.4 ורואים בו מצויין יותר טוב מכל מסך LCD או CRT שיש. רכשתי לאחרונה מסך NEC 90GX2 ואני מניח שכולם תרדו עלי חזק ביגלל שיש לו פאנל TN וגם מצופה בציפוי מבריק, אבל אני אוהב את הציפוי הזה מהנייד שיש לי... תודה רבה לכל העוזרים! ליאור.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  11. Started by saar,

היי אנשים יקרים. אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש למחשב בגודל 20 אינץ' ואשמח לקבל את ההמלצות שלכם לקניה הטובה ומומלצת ביותר: דרישות: 1. מסך ללא רמקולים מובנים. 2. מיועד בעיקר לצפיה באינטרנט + סרטים. 3. לא למשחקים 4. תקציב - עד 2000 ש"ח. בעיקרון הכיוון הוא ללכת על מסך של סמסונג או LG, אבל אשמח כמובן לשמוע המלצות אחרות. תודה וחג שמח

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  12. היי המחשב נייד שלי נפל ועקב כך נסדק המסך עדיין רואים תצוגה אהל יש נזילות בצידי המסך אני מעוניין להחליף את המסך שהוא מדגם 15.4 של חב אייסר ACER אם מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש רק את המסך ללא עבודה כי אני פתחתי לבד וראיתי כיצד ניתן להחליף אותו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  13. Started by greenvector,

אז ככה, לאח שלי היה מסך 19" 4:3 של AOC . לאחרונה הופיע מעין פס לבן בחלקו העליון של המסך. מיכוון שהמסך עדיין תחת אחריות (3 שנות אחריות ועברו כ- שנתיים וחצי) התקשרנו ל- AOC שיטפלו בנושא. אני חייב לציין שהשירות מעולה. הם הביאו שליח עד הבית והחליפו את המסך בלי לשאול שאלות. אבל, הם החליפו למסך רחב (מבחינת איכות תמונה נראה טוב יותר), אבל, המסך נראה קטן יותר. לכן רציתי לשאול האם נראה שכדאי להתקשר ולבקש מסך כמו שהיה לו 4:3, או להשאר עם המסך שהם הביאו (דגם 917sw ). תודה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by yamamoto,

יש לי מסך 931c המסך בסדר גמור אבל יש רק בעיה אחת כאשר אני צופה בסרט באיכות נמוכה (הכוונה לסרטים ביוטיוב וסירטונים שרצים במייל) ויש תזוזה מהירה של גופים למשל מכונית חולפת או אדם שמנופף לשלום הגוון האחיד של צבע המכונית או של צבע העור מתפרק לפסים של גוונים ויוצר מרקם לא אחיד כמובן שבעיה זו לא היתה קיימת במסך הcrt הקודם שהיה לי השאלה היא כזו האים במסך 971p שבו יש פנל יותר איכותי אבל זמן תגובה גבוה יותר (6ms) הבעיה הנל לא תורגש

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by Dubek,

שלום. לאחר תקופת גסיסה ארוכה, החלטתי להחליף את מסך ה-CRT בו אני משתמש ולגאול אותו מייסוריו. אני מחפש לקנות מסך LCD בסביבות האלף ש"ח, כאשר איכות מסך חשובה לי הרבה יותר מהגודל (אין לי שום צורך במסך יותר גדול מ-17" אבל גם אין לי התנגדות למסך כזה). אודה לכם, אם תוכלו לתת לי המלצה למסך הכי טוב שאני יכול למצוא בתקציב שלי. דרך אגב, מצאתי בוואלה-שופס את המסך הבא http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IRutopia20w2mstuk מישהו יודע משהו על החברה הזו? כי המפרט של המסך נראה טוב, ויש שלוש שנים אחריות, אז האם כדאי להסתכן?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  16. אני מחפש LCD 32 אינטצ' עם תמיכת HD מלאה לחדר על מה אתם ממליצים?(עד 4000 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  17. Started by YARONGT,

יש בירשותי מסך chimei 22ND אני חושב ואני רוצה לחבר אותו רק לממיר האם יש אפשרות כזאת בכלל ( אפילו קומבינה זה לא כל כך משנה איך העיקר שיפעל עם ממיר)

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  18. בעיקר למשחקים ועריכת וידאו. אין מחשב בינתיים..... אני אקנה כרטיס מסך בהתאם למסך אחר כך

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  19. שלום אני מחפש מסך טלויזיה שיהיה מחובר למחשב שיהיה מסך HD FULL ויתמוך לי במשחקים כבדים שאוכל לנצל את הכרטיסי מסך שלי כד להגיע לרזולוציות הגבוהות ביותר שיהיה מסך 32 אינץ ושזמן התגובה יהיה נמוך כמה שיותר אם ואצטרך לחרוג מהתקציב בשביל מסך אחר מתקדם אשמח לשמוע עליו תודה על כל עזרה שתתקבל..

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by [NOS],

לאחר מסיבה פרועה (כן ממש...) בביתי אתמול אני מגלה שיש לי קצת מיץ תפוזים על המסך (הסוג הזול והדביק) עכשיו, איך בדיוק מנקים את זה בלי להרוס את המסך ? תודה רבה, דור

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  21. שלום. אני משתמש במסך IPS של LG, לאחר כ20 דקות שאני לא משתמש בו הוא נכנס למצב שינה, לאחר שאני מזיז את העכבר הוא מחפש את ה source ופשוט לא נדלק מחדש, האור הכחול בכפתור ההדלקה מהבהב וגם שאני לוחץ לחפש את הSource מחדש הוא לא מוצא. אני מחובר בHDMI למיני מתאם בכרטיס מסך. רק לאחר שאני עושה RESTART המסך נדלק ועובד מצוין. המסך בן כחודשיים וחצי... האם נתקלתם בתקלה כזו? מה ניתן לעשות בכדי לסדר אותה? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by massinvallus,

הדרישה היחידה שיש לי היא רזולוציה של 1600X1200. היעוד של המחשב הוא בעיקר להפעלת תוכנות בלי גרפיקה כבדה, וצפייה בסרטים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by NDickler,

שלום לכולם, רציתי לדעת מהו המסך 22" עם פאנל TN הכי מוצלח היום, עד 1500 ש"ח . הוא בעיקר למשחקים ועבודה באינטרנט , הייתי רוצה לקנות פאנל יותר איכותי אפילו אם זה לרדת ל20 אינץ אבל אין בתקציב הנ"ל אין לי להשקיע. הוא ירוץ עם 8800GTS 640 MB (לסרטים תהיה לי בקרוב טלוויזיית LCD )

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by Supernak,

שלום, רציתי לדעת האם למישהו ידוע מתי יגיעו מסכי ה-26" של אסוס החדשים לארץ? VK266H ו VW266H? ראיתי שמאותה סדרה הגיע רק ה 24" אך אני מחכה ל 26"... אם למישהו יש מידע בנושא או יכול לחדש לי משהו אשמח לדעת. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  25. תקציב עד 1800 שקלים 22 אינץ'. למשחקים וסרטים בעיקר יותר סרטים וכמובן עבודה רגילה אבל לא שעות על גבי שעות של עבודה נורמלית תודה מראש כל המלצה תתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.