עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Belli,

שלום לכולם!! אני מתחרפן כבר מכל ההיצע שיש בשוק ולצערי אני לא כל-כך מבין במסכים (כרגע.. אני קורא את המדריכים שלכם - וואו.. קבלו ח"ח) ולכן- אני צריך המלצה לדגם.. יצרן לא יעזור לי.. אז ככה: המסך ישמש הכל- ממסמכי וורד ועד משחקים עטורי גרפיקה (למשל ווינדוס ויסטה ;D ;D.. סתם) הוא צריך להיות 19" ועם DVI.. מעבר לזה אני לא יודע להגיד לכם.. אה כן- שיהיה עד 2000 ש"ח.. תודה!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  2. האם טכנולוגיית ה-OLED בשלה מספיק בכדי להחליף את ה-IPS בחלק הגבוה של שוק המסכים הביתיים?לכתבה

3. Started by natu,

היא לא רעה בכלל http://www.cnet.com.au/desktops/monitors/0,239029422,339287318,00.htm

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  4. יש לי מסך 22 של AOC ויש לו מצלמה ומיקרופון ויש לו גם רמקולים יש כבל שמחבר בין המסך למחשב כדי שישמעו דרך הרמקולים .יש לי רמקולים וסאב למחשב אז אני לא משתמש ברמקול של המסך .זה הורס את המסך שאני לא מחבר את הרמקול של המסך ואני לא חיברתי את הכבל ? נ.ב את הרמקולים שסמתי אני שם אותם מאחורי המסך וזה יכול גם להרוס אותו ולפעמים אני שומע חזק?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  5. Started by RGod,

אני רוצה להחליף את ה SAMSUNG 740N שקניתי ביום חמישי למה ?כי יש לו בעיות צבע בחלק העליון לא יודע ממה זה וגם הדיסק של הדרייברים לא עובד בכלל ? איזה מסך ממולץ לקחת באותו מחיר 1200 1300 הפעם עם DVI

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by hardwell,

אוקי אז תכננתי היום כבר להזמין את המחשב, אבל הציעו לי להוסיף שני מסכים לסראונד. המפרט נמצא פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552510.0 העניין הוא, שאני לא יודע אם זה כדאי בכלל, נראה שזה יעשה לי הרבה בעיות: - משחקים שלא תומכים יימתחו על כך המסך, או שלא יעלו כלל. - צריך לשנות את כל הצורה שבה הספריה מאורגנת (להעביר לקיר אחר) בשביל לפנות מספיק מקום. - עלות כספית שאני לא יודע אם שווה את זה (להוסיף 1800 שח) - הצ'אנס שחודש אחרי יצא ליין חדש של מסכי מחשב ושלושת המסכים הנוכחים לא יהיו שווים כלום, הנזק יהיה עצום כשזה X3. - שולחן העבודה לא כל-כך אידיאלי לעבודה עם שלושה מסכים (למרות שאפשר לעבוד איתו). - ה SLI שלקחתי במקום overkill כמו שרציתי שיהיה יריץ בקושי את המשחקים…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by lechko,

לאור ההמלצות הרבות על הדגם הזה ועקב מחירו הנמוך באייבורי (1340 ש"ח) ,אני שוקל לקנות את המסך ויש לי מספר שאלות: 1. אני מחפש מסך "19 רחב בלבד (יש לי הגבלה לגובה של 40 סמ"). הייעוד של המסך הוא לעבודה רגילה במחשב , אינטרנט וסרטים ולא למשחקים. האם הוא מתאים לצרכיי? 2. יש לי כרטיס מסך ATI 9600SE. האם תהיה לי בעיה עם הרזולוציה והתצוגה עבור המסך ? 3. היכן באזור המרכז ניתן לראותו בתצוגה? תודה.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  8. חבר שלי מחפש מסך מחשב בגודל 24 אינץ' עם פאנל E-IPS שמיועד למשחקים,סרטים,גלישה באינטרנט בתקציב 1500-2000 שקל בחנות KSP או SKYPC. תודה.

9. Started by GEVER1,

יש בבית של ההורים טלויזיה שמחוברת לאנטנה על הגג גם יש ממיר דיגיטלי עכשיו אני גר בחצר בדירת חדר ויש טלויזיה.. אני צריך לחבר כבל מהטלויזייה לאנטנה על הגג איזה מפצל אני צריך ואיך אני שם תמפצל אם אפשר קישור

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  10. מסך שהוא לפחות 20 אינץ' והוא לא רחב יש אופציה להשגה? אם זה בכלל קיים..

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  11. מעוניין גם בהמלצות למקום הכי זול בו ניתן למצוא את המסך. אחריות רשמית של היבואן חובה המטרה-תומך FHD,משחקים וסרטים. אפשרות לתלייה תהיה תוספת נחמדה,אבל בחשיבות עליונה-ניגדיות וזמן תגובה (מצטער על הת'רד הכפול-פשוט רציתי לפתוח נושא ברור יותר עם כותרת עיניינית)

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by warezon,

המסך מיועד לעבוד עם כרטיס hd5770 בעיקר לשימוש ביתי משחקים ברמה בינונית-גבוהה וסרטים! על מה כדאי לשים דגש? על סוג הפאנל? כל סוך הטכנולוגיה lcd/led מהירות תגובה? או שבכלל הכל חרטה ויש לכם המלצה ספציפית בשבילי?? התקציב בעיקרון הוא עד 1200 אשמח גם לקבל הצעה ל1 באיזור ה1000 לשם השוואה! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  13. שלום, יש לי התלבטות ממש קשה בין ה 2333sw ל 2243bw אחד full hd והשני בעל אורגונומיה טובה יותר. התקציב שלי עומד על סביבות ה 1100, יש משהו אחר מומלץ בתקציב?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by g0884,

איך הוא יחסית ל T240? ראיתי בעיתון שמוכרים אותו ב- 1400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  15. Started by Radeon38,

שלום אחרי בדיקה של עלויות אני מתעניין לדעת אם יש טלויזיות LCD שיכולות לתת רזולוציה של מסך מחשב.כלומר HD יכולה לתת מה שמסך מחשב נותן? ראיתי מסכי 27" בסכומים יחסית גבוהים ואילו טלויזיות LCD גודל זהה עם HDMI עולה כמעט חצי מחיר.מה ההבדלים הטכנולוגים?? למה כאלה פערים רק בגלל רזולוציה?.האם יש מסך LCD שיכול להראות מסמכים ושירטוטים באיכות גבוהה או רק מסכים מחשב.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

1) יש לי מסך MAG CRT 996Fs עם חיבור VGA ויש לי X1900XT חיבור DVI אז אם אני ייחליף במסך LCD עם חיבור DVI אני אראה יותר טוב (באיכות יות טובה)? 2)האם המסך של DELL יכול להיתלות על הקיר? 3) האם למסך של DELL יש חיבור HDMI, והאם הוא יותר טוב באיכותו מ-DVI?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by iyehuda,

בזמן האחרון אני עובד הרבה עם דפי מפרט PDF אחרי 10 דקות עבודה אני מרגיש כאילו אני מסונוור מהמסך , ואני מרגיש שקשה לי להמשיך להתרכז האם זה בגלל המסך ( proview 17 ) , האם מסכים אחרים יפתרו לי את הבעיה ? בקריאת דפי נייר רגילים אין לי בעיה , הבעיה רק בצפיה עם המחשב תמונה לדוגמא : [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  18. שלום. רציתי לדעת מה כדאי לי לקחת מבין 3 המסכים הבאים: Samsung 17" LCD 2MS Samsung 19" LCD 8MS ProView 19" LCD 5MS WIDE אני קונה מחשב למשחקים ואני צריך לבחור מסך אחד מבין אלו. מה אתה אומרים? אני מפחד שה-WIDE יהיה לי דפוק כי הוא רחב ואז אני לא יאהב אותו... ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  19. שלום לכם... קניתי את המסך הזה ושאני רואה בו סרטים אז הסרטים טיפה מקוטעים שהמצלמה זזה בסרט... אם אתם יודעים למה אני מתכוון ובCRT רגיל זה זז חלק ... מתי שהמצלמה זזה לצדדים ... אבל אם המצלמה לא זז לצדדים הסרט זז חלק ... גם לכם זה קורה?... זה ממש מעצבן אותי זה כמו קטוע כזה.. האם יש דרך לטפל בזה?..

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by shaynac,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר פורום טוב (ברמה של המפורמים באתר זה) לציוד לקולנוע ביתי? השאלה הספציפית היא לגבי מסכי (פלזמה או LCD) בגדלי 42".

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  21. http://www.custompc.co.uk/custompc/reviews/84156/lg-flatron-l2000c.html

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  22. תצוגה של XBOX360 ב720P על LCD SAMSUNG 731BF 4:3: 1.איך יראה תצוגה של מסך רחב שהXBOX360 מראה על מסך שהוא לא מסך רחב??? 2.זה יראה יותר טוב מלטלויזה 29 אינט SDTV

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  23. Started by rotman,

פשוט לא יאומן , בשום מקום אין את המסך הזה במלאי וכולם מדברים איתי על סוף החודש - אמצע החודש הבא... אני חייב אותו ליום ראשון!!

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by lior46,

למישהו יש אותו?? או מכיר אתר שמסקר אותו כי אני לא מצאתי. דרך אגב באתר של XEROX הדגם הזה הוא העל זמן תגובה של 16 MS ובאתרים בארץ הוא 8 MS.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by Check_Point,

שלום. אני זקוק להמלצה למסך Lcd 19", והדרישות ממנו מאוד ספציפיות: הוא בעיקר ישמש לקריאת מסמכים, גלישה באתרים ועריכה של מסמכים, ולכן חשובה איכות צפייה בטקסט. אני מוכן לגלוש קצת מהתקציב וזאת בתנאי שהמסך יעמוד בדרישות. איזה מסך לדעתכם יתאים לדרישה זו באופן הטוב ביותר? שקלתי את ה- vp930b, יש משהו מתאים יותר? תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.