עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by simla101,

היי, אני מתלבט בין ה 2412M ל- 2410 של דל. ההבדל ביניהם הוא בערך 800 שקל (1900 ל-2410 ו 1100 ל-2412M), האם ההפרש שווה את זה? לא לגמרי הצלחתי להבין מה ההבדלים, חוץ משאחד מהם הוא הארת LED (הזול יותר). תודה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by davidElcot,

מבקש המלצה למסך מחשב , תקציב -1500 שח ,רזולוציה גרפית טובה ,HDMI ,ללא רמקולים ,

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  3. שבוע הבא מתוכנן להגיע מחשב חדש עם הכרטיס מסך הנל שכבר נקנה עכשיו הבנתי שלא כל מסך ינצל תכרטיס ולא כל מסך ינוצל ע"י הכרטיס... הטווח מחירים שלי הוא 700+- אני אשמח לקבל המלצות על מסכי 20 אינץ' (לא נראה לי יש טעם לקחת 22 במחיר הזה לא?) ואם יש רעיון אחר (חשבת יבהתחלה לקנות שניים של 19, אבל זה לא מוזיל את הסיפור אז לא נראה לי...)

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by o0-lio-0o,

שלום! התקציב שלי לא גבוה במיוחד (700-800 ש"ח) אני מתכנת (שעות רבות של בהייה בטקסט על המסך) וגיימר מידי פעם.. בבקשה לא משהו שהוא פאנל TN או עם ציפוי מבריק... תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  5. למסך DELL 2408WFP הורכב מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L ¤450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39208 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤529 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8600GT 512MB PCIe ¤333 האם יהיה ניתן לנצל את כל יכולות המסך : לעיבוד גרפי ממוצע (פוטושופ אקסטנד)? צפיה בסירטי HD? עריכת וידאו בפרימייר ? אפשרות לחיבור מסך דיגיטאלי נוסף לעריכת וידאו? האם המיפרט מגביל את יכולות המסך או את פונקציות החיבורים שיש לו ?- אם כן באיזה אופן בדיוק? +++++++++++++++++ לגבי מסך DELL 2007FP…

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  6. Started by nsbar,

בעיקרון המסך יהיה שייך לילדתי הקטנה (4) אך עדיין אני רוצה מסך שאפשר יהיה לעבד בו תמונות בפוטושופ מה הכי מומלץ עם תקציב של בסביבות 1000 ש"ח תודה לכם

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by EagleXDR,

היי.. אז לאחרונה קלטתי באופן סופי שהפלאטרון F700B שלי פשוט דפוק, וכנראה שאחרי כל כך הרבה זמן עם מסך דפוק כזה הגיע הזמן לקנות מסך חדש. אני צריך המלצה למסך 19 מהיר ומדוייק עד כמה שאפשר (עריכת צילומים, RAW, וגם משחקים, בעיקר FPS), אחרי שעם המסך הנוכחי פתאום הבנתי שאני עורך תמונות לא נכון... מצד שני, אני רואה שהמון קונים מסכים רחבים, ושהמחירים שלהם לא בשמיים - אז אם יש לכם המלצות לגבי מסכים אחרים.. אני פתוח.. תודה רבה. עריכה: רק רציתי להבהיר כמה דברים, וגם להוסיף כמה שאלות: אפשר לחרוג מה1600. אפשר לחרוג אפילו מאוד. זה לא אולטימטיבי, אבל זה אפשרי - עם שיקול דעת, לא סתם לזרוק דברים יקרים. פאנלים - אני קצת מבולבל, מה נחשב הכי טוב, ומה הסיכויים לקבל אותו במסך בסביבות התקציב הזה?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by danielM,

הי, קניתי היום מסך Viewsonic VP930b, לקחתי אותו הביתה ובדקתי אותו (לא היה אפשרי לבדוק בחנות) והתוצאות הן: 1. מצאתי פיסקל שרוף אחד שלא מסוגל להציג אדום- על רקע אדום הפיקסל נראה שחור, רק רקע לבן הוא נראה תכלת. נמצא לקראת הפינה הימנית התחתונה. 2. זליגות אור- X מהצדדים. ניתן לראות רק על רקע שחור ורק כאשר האור בחדר מכובה, לא כזה נורא. ההתחייבות של החנות בנושא היא: שתי שאלות: 1. לגבי זליגת אור- לפי מה שהבנתי מדובר בבעיה של הדגם, ולא במסך תקול- כך שאין טעם לצפות שמסך חדש מאותו דגם יתנהג יותר טוב. זה נכון? 2. למישהו יש נסיון בלהפעיל את אחריות היבואן של ViewSonic עבור פיקסל מת יחיד? למי אני פונה? כמה זמן זה לוקח? התהליך הולך חלק? בכלל שווה את הטרחה של להחליף מסך בשביל זה ? (לך ת…

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by adi11.,

איזה מסך יותר כדאי? יש איזה מישהוא שאמר שהסמסונג יותר כדאי אני אישית לא מבין למה... SAMSUNG 932B : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7110 LG L1953TR : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7112

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  10. Started by MODY69,

קיבלתי הצעה למסך הזה - TCL 32'' 32V6AW + DVD ב-3900 ש"ח. האם ההצעה משתלמת? האם המסך הזה טוב? והאם ניתן למצוא משהו טוב יותר עד 4000 ש"ח? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  11. מסך שהוא לפחות 20 אינץ' והוא לא רחב יש אופציה להשגה? אם זה בכלל קיים..

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by Ametrine,

המסך Asus VW222U נמצא כרגע בהנחה של BUG בלי מע"מ ועולה 1377 ש"ח. כדאי לקנות אותו על פני SUMSUNG 206BW? מטרת המסך משחקים בלבד (אולי קצת עבודות טקסט), לא בשביל סרטים.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  13. היי יש ברשותי מסך HYUNDAI L90D+ שמחובר לכרטיס מסך GEFORCE 7950 GX2 ואני לא רואה כלום שמחובר בחיבור הדיגיטלי. בהדרות מסך בחלונות רשות תחת קטגוריית מסכים DEFULT MONITR , ניסיתי להתקין דרייבר מהדיסק וזה רושם שהגירסא הכי טובה היא זאת שמותקנת כרגע. עזרה תודה

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by shareall123,

מה דעתכם על המסך הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2516502 לפי המפרט זה מאוד מפתה + האחריות שהם נותנים ממש טובה וגם המחיר שלו בזאפ די נמוך (פחות מ 1,200 ש"). מה דעתכם על המסך הזה? זאת בטח חברת מדבקה כלשהי אבל אולי זה משתלם? גם ה chimei זה מסך של חברת מדבקה והוא יצא טוב, לא? עוד שאלה היא איך הם "מרשים" לעצמם לתת אחריות של החלפה בחדש על כל פיקסל שרוף למשך 3 שנים??? או שיש להם סטוק של מאות אלפים או שהם כ"כ בטוחים באיכות המוצר שלהם...

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  15. Started by shedon,

דרישות: גודל: לפחות 20", רצוי 21-22. עדיפות גדולה למסך רחב שימוש משרדי בעיקר, אולי מעט וידאו חשוב זוית צפייה רחבה. הרבה פעמים מגיעים אורחים וצריכים לראות בבירור מזויות שונות מחיר: רצוי באיזור 2200-2500, אך אם יש מסך טוב במחיר גבוה יותר(עד 3000) אשמח גם לשמוע. בתודה מראש [move] [/move]

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by slater,

שלום! אני מתכנן לקנות מסך lcd מחר ואני מתלבט האם לקנות את המסך BENQ FP93GX 2MS DVI שהוא 19 אינץ' אבל אני לא יודע אם הוא מספיק איכותי למשחקים/סרטים........אז השאלה שלי אליכם היא האם המסך הזה איכותי וטוב למשחקים או שעדיף לי ללכת על מסך 17 אינץ' איכותי?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by arielb1,

http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls20habksqxaa.asp?page=Specifications ואם לא אז אתם יכולים להציע לי משהו אחר וטוב בתקציב הזה למה אף אחד לא עונה? איפה כל המומחים?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by Or_s2006,

אהלן חברה מה קורה? טוב אז ככה היום ראיתי 2 מסכים יפים אני רוצה שתמליצו לי בבקשה מה יותר משתלם לקחת.. המסכים הם: DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DV0I אם אפשר עוד שאלה בבקשה כמה יחס ניגודיות של הסמסונג ושל ה-Dell כמה MS בתודה אור

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  19. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני מעונין לקנות את המסך הנ"ל אבל שמעתי שיש לו בעיות של מריחות (ghosting) ,את הדגם הקודם לא ניתן להשיג . דיברתי עם כמה חנויות וכולם אמרו שה-HC טוב יותר מהקודם ושאין בעיה של מריחות . השימושים שלי הם משחקים , סרטים ו-CAD . רציתי לדעת האם למישהו יש את המסך הזה , והאם יש בו איזושהיא בעיה שבגללה לא כדאי לרכוש אותו . תודה

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  20. הזמנתי מסך LG L1753TR יש לו חיבור DVI זמן תגבוה 2ms יחס ניגודיות 1:2000 וקיבלתי LG L1754SM אין לו חיבור DVI זמן התגובה שלו 5ms יחס ניגודיות 1:5000 המסך שקיבלתי יותר יקר טיפה (לפי זאפ) תודה מה יותר טוב? להישאר עם מה שיש לי או להחליף? דרך אגב, המחשב לא למשחקים, הוא לעריכת סאונד.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by omerr8,

שלום, אני מחפש מסך בתקציב של 1200-1300 ש"ח בלי אפשרות להתגמש, כאשר שימושי המסך יהיו 70% משחקים 30% צפייה בסדרות ושימוש כללי. לאחר שיטוט באתר הגעתי לבסוף לשני הדגמים שבכותרת שלרב מומלצים פה, אך לא הצלחתי להבין מי מהם עדיף. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  22. שמתי עין כל כמה מסכים, ביניהם ה Samsung 206BW והPhilips 200W6 מה אתם, בתור אנשים שאני תופס מהם מבינים, אומרים על המסכים האלה? כעיקרון עד עכשיו הייתי בטוח ב100% שעדיף ת'פיליפס ואני עדיין די בטוח בזה, בעיקר בגלל הפאנל PVA לעומת הTN של סאמסונג... אבל הבעיה שלי היא שאני משחק די הרבה קאונטר סטרייק וכאלה, מה שאומר שאני צריך שלא יהיה מריחות, לדעתכם הפיליפס יעשה ת'עבודה מהבחינה הזאת או שפה הוא יפשל? אני פתוח להצעות בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב וגם מתחת לזה. תודה מראש, אלעד

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  23. החלטתי לוותר על מסך גדול ואני אסתפק ב LCD 26 לראות סרטים. אבל בשביל משחקים ולקרוא באינטרנט איזה מסך מומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  24. Started by DonHuck,

אני כרגע מעוניין לקנות מסך 22 אינץ בסביבות ה1600 ל1750 שקל. קראתי בhwzone כתבה על מסכי 22 אינץ והכי מומלץ מביניהם הוא הasus. בכתבה לא הייתה התייחסות לדגם של lg 2252 שמציג יחס ניגודיות של 1:10000. הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע מי מביניהם עדיף? תגובות דחוף!!!!!!!! מי שלא הבין בכתבה הוצג דגם אחר של lg!

• 4 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים