עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by shareall123,

מה דעתכם על המסך הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2516502 לפי המפרט זה מאוד מפתה + האחריות שהם נותנים ממש טובה וגם המחיר שלו בזאפ די נמוך (פחות מ 1,200 ש"). מה דעתכם על המסך הזה? זאת בטח חברת מדבקה כלשהי אבל אולי זה משתלם? גם ה chimei זה מסך של חברת מדבקה והוא יצא טוב, לא? עוד שאלה היא איך הם "מרשים" לעצמם לתת אחריות של החלפה בחדש על כל פיקסל שרוף למשך 3 שנים??? או שיש להם סטוק של מאות אלפים או שהם כ"כ בטוחים באיכות המוצר שלהם...

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  2. קניתי מסך חדש של 19 אינץ' של LG , דגם L 1953, מאוד מרוצה ממנו. פתחתי אותו בהתלהבות לראות ולעבוד איתו כבר מיד, וכמובן כמו תמיד אני קוראת את האחריות והתפריט שלו. להפתעתי, גילתי סעיף תחת הכותרת "הוראות שימוש" שכתוב: * יש לבצע פתיחה ראשונית של האריזה והתקנת של המוצר ע"י נציג מוסמך של קבוצת ח.י. ואז יש כותרת נוספת של "הוראות בטיחות" ובו יש תת סעיף שאומר : *יש להתקין את המוצר בהתאם להוראות ההתקנה המצורפות אליו, לאחר קריאת הוראות השימוש. זה ממש לא נראה לי הגיוני שכל מסך שנמכר של LG יותקן ע"י טכנאי. אז... להתקין ולחבר ושלום על ישראל? או לחכות לטכנאי באמת? מה צריך לעשות?? אשמח לתשובה, מורן

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  3. הכותרת אומרת הכל. בפורום מפרטים המליצו לי על מסך LG 19" L197WH 2ms ב-870 ש"ח. הבעיה היא שב-skypc, החנות שבה אני קונה, אומרים שאין להם את המסך הזה כרגע. יש למישהו המלצה למסך אחר בסדר גודל הזה של מחיר ? עקרונית, אם המסך הזה עדיף משמעותית על אחרים אין לי בעיה לחכות שיתחדש המלאי ובינתיים להשאר עם מסך ישן, אם נראה לכם עדיף... תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  4. שלום אני רוצה לקנות מסך חדש ואני לא בטוח שהוא יעבוד על המחשב שלי, זה מחשב מאוד מאוד ישן עם רזולוציה 640 * 480 המחשב נועד לתוכנה ספציפית בלבד בגלל זה אני לא מחליף אותו. אשמח לקבל אינפורמציה

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  5. יש לי 2 שאלות. 1.איך אני הופך אותו ל 4:3? 2.כשאני גולש בנט או סתם פותח תיקיות,המסך חלק ונקי,אבלכשאני רואה סרטים,DVD או DIVX או לא משנה איזה,אז רואים "לא נקי" כמו מין נקודות כאלה...זה כמו לראות סרט בוידאוטייפ. אבל כשאני מתרחק מהמסך,משהו כמו מטר או 2 אז רואים יותר חלק. השאלה שלי אם זה דפקט במסך או זה רק בגלל שאני יושב קרוב אליו?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by omrid14,

הבעיה הכי מוזרה שראיתי בחיים שלי.... שאני מכבה את המסך ומדליק אותו הוא עושה היבהובים כאלה בלי להפסיק איזה שעתיים אם לא יותר.. כרגע המסך לא מהבהב אבל שמתי לב למשהו מוזר. תמיד שאני שם רקע כהה או אתר כהה שחור או משהו שלא בהיר הוא מהבהב.. למשל אני נכנס לאתר TORRENTLEECי שזה כהה הוא מהבהב כי טורנטליץ שחור . שאני ניכנס לוואלה נגיד אז זה טובבב...

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  7. יש לי 22" של סמסונג שהאמת היא שאני מאד מרוצה ממנו אבל בא לי יותר גדול וFULL HD. אז אני רוצה 24" עד 1600 שקל, או האמתי 26" עד 2000 שקל. אבל יותר ריאלי ה24". תודה רבה

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by verynoti,

איך אני יודע איזה פאנל יש לכל מסך כי אם אני מסתכל בחנות על מסך מסויים לא בדיוק רשום לי איזה פאנל יש למכשיר

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by einats,

שלום, אני מקווה שאני במקום הנכון... יש לי מסך מחשב 32" (מגלומני קצת כן...) אבל אני עובדת בתוכנות שצריכה לראות את הגרפיקה נכון וזה אומר לא "מתוח"(שמן) במשחק רגיל עם הרזולוצית מסך לא קורה כלום. המסך הוא MAG כרטיס מסך ATI . יש אפשרות לשנות כך שפותחת תוכנה היא לא תיהיה על כל המסך ? ואז כל ריבוע לא יהפוך למלבן? תודה

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by BlackSmack,

קניתי מסך מקוראה, 27 IPS אותו פנל כמו של אפל. יש בו בעיה מעצבנת - הצבעים לא זהים במסך - הנה תמונה http://srv2.jpg.co.il/2/518235f842d9b.jpg יש דרך לפתור את זה? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by ofir_bl,

מבחינת איכות האם המסכים זהים או שה 2709 W מתפשר באיכות בגלל גודלו?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  12. Started by tal_p,

מישהו מכיר את החנות NEW PRICE??? http://www.newprice.co.il/Page.asp?page=198 ניסיון של מישהו איתם??

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  13. Started by amnonis,

שלום לכם, למישהו יש מושג למה המסך הזה לא מופיע באתר של דל? הופסק הייצור שלו? יש דגם של דל שמחליף אותו? האם מישהו מכיר מסך מתחרה של חברה אחרת, עם פנל IPS או VA גודל 20" או יותר עד 2000 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  14. Started by TheReaper,

איך הם מבחינת הפאנל? האם כולם מגיעים עם TN? ונניח שאני רוצה להשתמש בהם כטלוויזיה ממרחק של 2 מטר~. אין לי YES HD אז האם תהיה בעיה?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  15. Started by ajl,

אני עוסק בפיתוח ועיצוב אתרים ויש לי מסך אחד 2007wfp (חבל שבזמנו לא רכשתי עוד אחד), אני מעוניין לרכוש עוד מסך בשביל נוחות העבודה מסך אחד לפיתוח ועיצוב (המסך הקיים) והשני לראות את האתרים/עיצובים בפועל במקום לעבור בין החלונות או להקטין את שטח העבודה של החלונות. על מה אתם ממליצים? תודה

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  16. היי חברים אני זקוק לקצת עזרה: אני עוד שבועיים תכננתי להזמין את המחשב שיהיה למשחקים אגב וגם לעיצוב גרפי... 6200 כולל מסך.. בקיצר הלכתי על ה1970hr הבעייה היא שעל כל 20 המלצות יש מתלונן 1 על בעיות... חוץ מזה המסך נחשב איכותי לפאנל שלו... בקיצור הייתי רוצה לדעת אם יהיה מסך טוב ממנו בכל הבחינות ובכמה כדי לעלות כדי לקבל משהו יותר איכותי ומבטיח... תודה.

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by hardwell,

אוקי אז תכננתי היום כבר להזמין את המחשב, אבל הציעו לי להוסיף שני מסכים לסראונד. המפרט נמצא פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552510.0 העניין הוא, שאני לא יודע אם זה כדאי בכלל, נראה שזה יעשה לי הרבה בעיות: - משחקים שלא תומכים יימתחו על כך המסך, או שלא יעלו כלל. - צריך לשנות את כל הצורה שבה הספריה מאורגנת (להעביר לקיר אחר) בשביל לפנות מספיק מקום. - עלות כספית שאני לא יודע אם שווה את זה (להוסיף 1800 שח) - הצ'אנס שחודש אחרי יצא ליין חדש של מסכי מחשב ושלושת המסכים הנוכחים לא יהיו שווים כלום, הנזק יהיה עצום כשזה X3. - שולחן העבודה לא כל-כך אידיאלי לעבודה עם שלושה מסכים (למרות שאפשר לעבוד איתו). - ה SLI שלקחתי במקום overkill כמו שרציתי שיהיה יריץ בקושי את המשחקים…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by kamikazie,

שלום לכולם, כפי שהבנתם מהכותרת יש לי בעיה: בזמן שאני משחק, המסך בשלב מסויים פשוט נכבה. לאחר מספר שניות הוא שוב נדלק, ואז שוב נכבה. מופיעה הודעה: " No Signal" ולאחר מספר שניות הוא שוב נדלק. המחזוריות הזאת נמשכת ונמשכת עד שאני פשוט מוותר. ברצוני לציין שבשימוש רגיל במחשב (גלישה באינטרנט לדוגמא) זה לא קורה. קצת פרטים: ברשותי מסך 17 inch מסוג MAG. מפרט: מעבד-E8400 קירור למעבד- arctic cooling freezer 7 pro לוח אמ- ga-ep43-ds3l זכרונות- kingston pc6400 2gb x 2 כרטיס מסך- 4850HD sonic של palit ספק כוח: corsair 550W דיסק קשיח- segate 320 gb מארז- cm 690 המשחקים שבהם הבעיה נפוצה: Call Of Duty 4 ו- Heroes 5

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  19. שלום לפני כחודש, או אם להיות יותר מדוייקים ב 13 לאוגוסט נרכש על ידי מחשב לאחותי מ סקייפיסי. יחד עם המחשב נרכש מסך LCD של LG דגם FLATRON L1753TR 17". היום שמתי לב (במקרה הייתי צריך להתקין לה משהוא) שיש נקודה אדומה שתמיד אדומה (גם כאשר המחשב עולה על הרקע השחור של DOS), סליחה היא יותר וורודה כזאתי מתקרבת לאדום,ואני חושב שזה יכול להיות פיקסל מת. כמובן שהוא היה יכול "למות" לפני זה פשוט אחותי לא שמה לב כי היא לא ממש מבינה בזה. בכל מקרה כמו שאמרתי עוד לא עבר אפילו חודש וכמובן יש לי אחריות 36 חודשים על המסך. האם הם יסכימו להחליף את הסמך? תודה רבה מראש. ד"א יש לציין שעל רקעים מסויימים הוא מתנהג כרגיל, לדוגמא אם נעביר עליו את סימן העכבר הוא לא יבלוט וישתלב עם צבע העכבר (לבן).

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD לפחות 22-24 אינץ' למחשב (עדיף 24 ומעלה - יכול להיות גם טלוויזיה) אבל הבעיה היא שכרגע המחשב יחובר ב VGA ורק אח"כ אולי דרך הDVI או HD (בגלל שהוא מחובר כרגע למפצל KVM שהוא VGA...) אז אני צריך מסך טוב שיש לו רזולוציה גבוהה גם בVGA ולא רק בDVI וב HD. מישהו יכול להמליץ לי? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  21. שלום רב לכם... לא ידעתי איפה לפרסם הודעה כזאת...בכל מקרה אני מעוניין לקנות טלויזיה 32" שתשמש אותי כטלויזיה רגילה ולא כמסך מחשב...הקטע שאני רוצה לחבר אותה למחשב ישירות על מנת לראות סרטים שבמחשב במסך הטלויזה שיהיה תלוי על הקיר מול המיטה... יש המלצות? ללכת על מותג או על חברת מדבקה? כמו HISENSE DANTEX וכו....? אני מעוניין כמובן לראות ב 720P רוב הזמן תקציב 2000שח גג. תודה לכל העונה

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by Pleiadian,

אהלן חברה, מישהו יכול לעזור לי לבחור מסך? אני לא יודע עד כמה חשוב לי אם הזמן תגובה יהיה 2ms או 5ms, ויש לי תקציב של 1300 שקל. אני רואה די הרבה סרטים על המחשב, אז הייתי רוצה שיהיה לו מסך רחב. בינתיים שמתי עין על הDell E198WFP. למישהו יש משהו אחר להציע? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by iyehuda,

בזמן האחרון אני עובד הרבה עם דפי מפרט PDF אחרי 10 דקות עבודה אני מרגיש כאילו אני מסונוור מהמסך , ואני מרגיש שקשה לי להמשיך להתרכז האם זה בגלל המסך ( proview 17 ) , האם מסכים אחרים יפתרו לי את הבעיה ? בקריאת דפי נייר רגילים אין לי בעיה , הבעיה רק בצפיה עם המחשב תמונה לדוגמא : [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  24. המסך נראה לי בוהק מדי... ואז אני מוריד בהירות והלבן נראה לי אפור מדי... ואז אני מעלה בהירות ומוריד ניגודיות והוא נראה לי חשוך מדי... מה הערכים שלכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.