מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום אחרי בדיקה של עלויות אני מתעניין לדעת אם יש טלויזיות LCD שיכולות לתת רזולוציה של מסך מחשב.כלומר HD יכולה לתת מה שמסך מחשב נותן? ראיתי מסכי 27" בסכומים יחסית גבוהים ואילו טלויזיות LCD גודל זהה עם HDMI עולה כמעט חצי מחיר.מה ההבדלים הטכנולוגים?? למה כאלה פערים רק בגלל רזולוציה?.האם יש מסך LCD שיכול להראות מסמכים ושירטוטים באיכות גבוהה או רק מסכים מחשב.
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
כל המסכים שעכשיו בחנויות הם עודפים? כדאי לקנות את המסך הזה למרות שהופסק לו הייצור? מה יקרה אם המסך יתגלה כתקול ולא יהיה במלאי של החנות?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום! החלטתי שאין מנוס מליבור סופסוף ל LCD למרות שאני עדיין משוכנע שב CRT רואים טוב יותר אני מעוניין במסך 22" עד 1000 ש"ח (לא חובה לנצל את כל ה1000 - אני אשמח למסך טוב ב 800-900 ש"ח גם כן ) - רוב העבודה שלי עם המסך תהיה משרדית בעיקר אבל גם קצת משחקים פה ושם. בבקשה תמליצו לי פה על מסכים במסגרת התקציב הזה ואם אפשר גם לציין את הפרמטרים החשובים בקניית מסך (ניגודיות, זמן תגובה וכו'). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את ה-222H ולחבר אליו XBOX360 ב-HDMI ובמקביל ממיר של HOT בקומפונמנט/RGB בלבד. האם אני יכול לחבר אותם במקביל בלי בעיות? ופשוט כמו בטלוויזיה כיום להעביר ערוץ בשביל להחליף ביניהם? יש בעיה כלשהי שאני צריך לדעת אם אני מחבר את הממיר וגם את הXBOX ביחד? האם הוא נתומך ב-1080P? *המסך לא יהיה בכלל קשור למחשב. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
איך אני יודע איזה פאנל יש לכל מסך כי אם אני מסתכל בחנות על מסך מסויים לא בדיוק רשום לי איזה פאנל יש למכשיר
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני במקום הנכון... יש לי מסך מחשב 32" (מגלומני קצת כן...) אבל אני עובדת בתוכנות שצריכה לראות את הגרפיקה נכון וזה אומר לא "מתוח"(שמן) במשחק רגיל עם הרזולוצית מסך לא קורה כלום. המסך הוא MAG כרטיס מסך ATI . יש אפשרות לשנות כך שפותחת תוכנה היא לא תיהיה על כל המסך ? ואז כל ריבוע לא יהפוך למלבן? תודה
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי לאחר קריאת כל ההמלצות באתר וכל הביקורות עדיין לא ברור לי איזה מסך כדאי לקנות. הבנתי שכדאי להתרחק מ- T220 של סמסונג אבל איזה כן כדאי לקנות? ה-DELL 2209wa מעט יקר לטעמי ולפי מה שקראתי לא חף מחסרונות ולא בטוח שאין מסך זול יותר שיכול להניח את הדעת. התקציב שלי יכול להגיע למחיר שלו, אבל השאלה האם אין מסך זול יותר שיכול לעשות את העבודה בצורה טובה? אני צריך מסך למטרת קריאה רבה, אינטרנט ומשחקים. על אילו מסכים הייתם ממליצים עד למחיר ה- 2209wa ?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך עכשיו ואני זקוק לכמה עצות. מה עושים, מכיילים ומשנים בהתחלה? את בדיקת הפיקסלים עשיתי (צבעים שונים ברקע וחיפוש), מה חוצמזה? משהו ששמתי לב אליו: השמות של האנשים פה בפורום שמופיעים בירוק סגול וכאלה, רואים ממש בקושי שזה הצבע, כולם נראים די אותו דבר וקשה להבדיל שזה ירוק סגול וכ'ו... מה עושים בקשר לזה? מה צריך לשנות בהגדרות? ועוד משהו, אחרי חצי שעה עליו אני מרגיש קצת מוזר בעיניים. זה בגלל שההגדרות לא משהו או שצריך להתרגל? (הייתי עם CRT עד עכשיו)
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החנות NEW PRICE??? http://www.newprice.co.il/Page.asp?page=198 ניסיון של מישהו איתם??
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום לכל עונה. היום עשיתי הזמנה של המסך הנ"ל דרך אתר של גיבור מחשבים. כמובן, לפני ההזמנה בדקתי וסרקתי פה בפורום ועוד בהרבה מקומות ברשת העולמית. לאחר שלא מצאתי תשובה, שאלתי היא כזו : שמתי לב, כי הדגם של המסך בחלק מחנויות מופיע עם זמן תגובה של 16 מ"ש ובחלק עם 8. האים יש משהו שעלי לדעת על הנושא ? האים יש קשר לפאנל או למודל של המסך ? (A3 או A4 ו פאנל IPS או VA ) תודה.
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי, אני לא מת על מסכי הLCD אבל בגלל שאמא רוצה להוסיף לי עוד מסך אז היא בקשה ממני לבחור אני רוצה מסך בכ-1200¤ , אני מעדיף 22" של חברה מוכרת ושיהיה מסך נוח כמובן חשבתי על Samsung 2253BW או משהו בסגנון יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ראיתי את ההמלצות שרשומות בהודעה של ספטמבר 08, וראיתי גם קצת בזאפ. השימושים: סרטים ואינטרנט. כמעט ולא צריך למשחקים. מעדיף שיהיה ארגונומיה בסיסית: שיהיה אפשר לתת לו שיפוע קטן, אבל לא צריך שם גמישות של מתעמלת רומניה. מה כדאי ולמה? אם יש בכלל דגם אחר מומלץ של סמסונג שעונה על הצרכים שלי, אשמח לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך חדש אבל אני לא ממש מבין בעניין אני רוצה מסך 23-4" אבל אני לא בטוח שזה יתאים לכרטיס מסך שלי Shppire Vapor-X HD 4870 1GB השימו העיקרי של החשב הוא משחקים אבל סרטים וגלישה גם חשובים התקציב שלי הוא בסביבות 1000-900 אאם אין אפשרות אפשר גם 22"
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
לעבודה ממושכת מול המחשב (תכנות, עריכת אודיו, גלישה באינטרנט, ...) ולמשחקים. לא לסרטים. מעדיף כמה שיוותר זול, אבל לא איכפת לי להשקיע טיפה יותר אם תביאו טענות שמוכיחות שזה שווה את זה...
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הטלויזיה היא : http://www.aoc-europe.com/lcdtv_L32W451.html רואים סבבה עם ה XBOX360 אבל עם ה PS2 רואים מטושטש והכתב נמרח בצורה מוזרה כאילו מריצים משחק תלת מימדי עם כרטיס לא תלת מימדי, ומן הרבה נקודות כאלה כמו שמפעילים משחק מחשב שאמור לעבוד על 32 סיביות על 16 סיביות רק יותר גרוע, בקיצור תמונה חרא, יש איזה ממיר בין ה PS2 לטלויזיה שיכול לתקן את זה ? או כבל מיוחד ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
הבנתי שלמסכי 22 יש בדרך כלל רזולוציה של 1650*1080 משהו כזה.. ורק למסכי 24 יש 1900*1200 אבל היום סתם חיפשתי מסכים ונתקלתי במסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=22849 זה נכון מה שהם רשמו שלמסך 22 תיהיה רזולוציה של מסך 24? ואם זה באמת נכון האיכות שלו תיהיה הרבה יותר טובה ממסך רגיל ?(בגלל גודל הנקודה ההרבה יותר קטן)
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המסך T220 כבר שבועיים בערך ונוצר איזה כתם באמצע המסך כנראה מנגיעה של אצבעות או טיפה מים אז השאלה שלי איך אפשר לנקות אותו כי הוא משנה את בהירות הצבעים איפה שהכתם נמצא וזה מפריע לי אז אם יש לך הצעות טובות לנקות את המסך הנ"ל יעזור לי מאוד תודה..
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
זה נראה לי מסך מעולה בשבילי. גם טלויזיה וגם מחשב. מה אתם חושבים על הנתונים שלו והאם יש טעם לחכות או שיקחעוש הרבה זן עד שייבאו אותו?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי חברה ב-FXP הם נובים מידי אז עברתי לפה מקווה להשתלב מהר.. אז רציתי מסך רגיל בתקציב של 1000 שח איזה הכי מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מעוניין לקנות את אחד ממסכי ה27" הקוריאנים מאיביי (יש באמת הבדל בין החברות?) לפי מה שראיתי, אין אף מסך שהוא גם perfect pixel וגם עם tempered glass. השאיפה שלי זה לקבל מסך מבריק הם צבעים חזקים ויפים. כל המסכים של החברות האלו הם מבריקים? האם הtempered glass גם משפיע על הצבעים והאיכות או שמדובר רק בהגנה? והאם כדאי להמר על מסך שהוא לא perfect pixel.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מעוניין לתלות את המסך על הקיר... ישנם היום בשוק מס' רב של מתאמים לתליה על הקיר. כל מתלה והססיגנון חיבור שלו השאלה שלי איזה מתקן מסוגל ליתלות את המסך הזה.? אם מישהו יכול להביא לי דגם מסוים שאני אחפש בזאפ או משהו כזה אני אודה לו מאוד תודה והמשך יום נעים
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
מה דעתכם על מסך VIEWSONIC VX2262WM זמן תגובה 2 מילי שניות יחס ניגודיות 1:20000 לעריכת ווידיאו וגרפיקה ? תודה מראש: BARAKUSH
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המאג ב 1300 ש"ח או את סמסונג ב 1500 ש"ח 19 אינצ הייתי מעוניין לשמוע המלצות
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17" למחשב, האם המסך הנ"ל מומלץ בעקרון ? יש לו נתונים טובים כמו ל "מפורסמים", כניסת DVI ו 3 שנים אחריות כולל החלפה לחדש
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מחפש מסך ואני רוצה אותו בעיקר בשביל משחקים ואינטרנט אני מעדיף מנועה או פנדה או באג חשבתי בסיבות האלף אבל אפשר הכי הרבה 1200 מה עם אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2208&products_id=16270 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2208&products_id=15214 http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=445&scat=220&tcat=
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-