מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לפני שבועיים הגיע המסך אליי . בהתחלה לא היתי בטוח אבל עכשיו אני בטוח שיש זליגת אור דיי רצינית גם בתחתית המסך וגם למעלה. האם זאת תופעה רגילה למסך או שמשהו פגום בו ?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני זקוק למסך מחשב אפשר להגיד גם בין השאר למשחקים אבל התקציב שלי הוא רק 600 שקל אין אפשרות לחרוג... אני צריך משהו עד 22" לא יותר מזה רצוי לא פחות מזה כי זה צריך להיות בשידה מיוחדת אשמח לכל העוזרים תודה... מעדיף חברות כמו LG MAG SAMSUNG
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
דבר ראשון, שמתי לב לאחרונה שיש לי בעיה בסדרות שאני רואה שיש שבירה כזאת של הסרט כאילו עובר כזה פס מלמטה למעלה של שבירת סצינה זה קורה בדרך כלל בסצינות מהירות כאלו וזה מטריף אותי וזה לא היה פעם ובזמן האחרון זה קורה לי הרבה. ממה נובאת הבעיה ? יש מצב שזה בגלל פעולה נוספת שאני עושה במחשב ? כמו צריבה או טורנט או משהו כזה ? (כל הסדרות שאני רואה באיכות של 720P...) דבר שני ראיתי שיש לי אפשרות בדריברים ל lcd overdrive לא ממש הבנתי מה זה, יש מצב שמישהו פה יסביר לי מה זה עושה ואם אני צריך את זה? ועל כמה להגדיר את זה ? עריכה: טוב עברתי על זה וזה כנראה בעיה הקידוד של הסדרות וזה לגמרי הורס לי את כל הכייף בבצפיה כי זה מציק יש מצב לסדר את זה ? אולי יש נגן שמתקן את זה ? אני משתמש בVLC כעיקר…
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מבקש עזרה בבחירת מסך , גודל 19 או 22 , רגיל או רחב, הכי טוב שיש, תקציב לא מוגבל תודה אבירם
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כיום אני עם דל 2209 , אני עובד עם פוטושופ, משחק BF3 (קצת) ועוד כל מיני משחקים חדשים, אני רוצה לשדרג מסך ושדרוג ל24" יהיה לא משמעותי ולא שווה "שידרוג" ולכן אני מחפש מסך 27", בגלל שאני עם הדל ואני מאוד מרוצה ממנו חשבתי על הדל 27" אבל אני פותח את הפוסט בשביל לקבל חוות דעת על המסך או לשמוע עצות למסך אחר מומלץ... כמו כן כיום ברשותי GTX460 וגם אותו אני רוצה לשדרג שיתאים למסך החדש והמשחקים... ברשותי ספק קורסייר פרו 650W איזה כרטיס מסך ממולץ לשדרג? לא חייב כרטיס גיימר מטורף, יכול ATI או NVIDIA- אם לא קשור אפתח פוסט בפורום המתאים... תודה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אפשר לקבל בבקשה המלצה למסך בסביבות התקציב הזה? הוא ישמש בעיקר לקריאה ולכתיבה של טקסט, מעט מאוד עריכת תמונות (צבעים מדוייקים לא חובה) ובכלל לא ישמש למשחקים לא יודע אם 17'' או 19'' בתקציב הזה, אבל צריך להיות LCD. תודה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך חדש אבל אני לא ממש מבין בעניין אני רוצה מסך 23-4" אבל אני לא בטוח שזה יתאים לכרטיס מסך שלי Shppire Vapor-X HD 4870 1GB השימו העיקרי של החשב הוא משחקים אבל סרטים וגלישה גם חשובים התקציב שלי הוא בסביבות 1000-900 אאם אין אפשרות אפשר גם 22"
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך LCD בגודל 19'. השימושים שלי הם דיי בסיסיים ולא כוללים משחקים ועריכת וידאו. האם ארגיש בהבדל מוחשי בין זמן תגובה של 8ms ל 4ms או שההבדל הוא תיאורטי בלבד? 4ms: LG - L1932TQ לבין: Samsung 960BF 8ms: LG - L1932S לבין: Samsung 913B אם יש יצרן או דגם אחר מומלץ בטווח מחירים זה (~1700ש"ח) אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום , אני מוצא את עצמי המון על המחשב בערך 14 שעות ביום ,הייתי מועניין במסך איכותי 22-24 אינץ שיראה לי את החדות במשחקים ובסרטים באיכות BLUE RAY,(חיית גראפיקה) בנוסף שלא יכאיב לענייים..
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי המחשב נייד שלי נפל ועקב כך נסדק המסך עדיין רואים תצוגה אהל יש נזילות בצידי המסך אני מעוניין להחליף את המסך שהוא מדגם 15.4 של חב אייסר ACER אם מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש רק את המסך ללא עבודה כי אני פתחתי לבד וראיתי כיצד ניתן להחליף אותו ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
ברשותי מסך 2007WFP וחשבתי על להחליף אותו ל 2408WFP קודם כל בגלל הגודל והרזלוציה ושנית בגלל שיש לו יותר כניסות... אני משחק מדי פעם, בעיקר ב HL2DM ומשחקים בXBOX360 ותהיתי איך המסך הנ"ל מבחינת משחקים ואיכות הצבע שלו... תודה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יכול להיות בגלל שזה לא מחובר בdvi? או שהמחשב שלי עצמו לפני ארבע שנים? או שפשוט אין לי את הדריבר? עצות! המלצות! תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אילו מסכים 19-20 אינץ באים עם פאנל טוב של PVA או S-PVA? אילו מסכים בגודל אז מומלצים בכלל?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
עכשיו לא סגרתי איתם על כמה כמות פיקסלים הם מחליפים את המסך. האם יש מצב שהם יחליפו את המסך בגלל פיקסל שרוף אחד?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
זה מה שיש בפנדה ועולה 2500 ש"ח: סוג הפאנל: S-IPS גירסא: A04 רזולוציית המסך: 1680*1050 ומה שממליצים בפורום זה: IPS A03 RT803 1. מה ההבדל בין שתי הגרסאות? האם כדאי לרכוש את זו שמוכרים בפנדה? 2. יש המון דגמים של 22 אינץ' שעולים הרבה פחות מ 2007WFP (גודל:20 אינץ') כמו ASUS ACER PROVIEW MAG BENQ האם הדגם הנ"ל עדיף על כולם (אפילו על דגם מאותה חברה שהוא גדול יותר וזול יותר DELL E228WFP )?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd 19 של פיליפס (190s6) ויום אחד פתאום עלה המד של הבהירות והוא מסרב להעלם לא משנה איזה כפתור לוחצים במסך או אם מנתקים אותו מהחשמל\מחשב המד בהירות נשאר במקומו יש למישהו איזה רעיון לעוד משהו לעשות?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD לפחות 22-24 אינץ' למחשב (עדיף 24 ומעלה - יכול להיות גם טלוויזיה) אבל הבעיה היא שכרגע המחשב יחובר ב VGA ורק אח"כ אולי דרך הDVI או HD (בגלל שהוא מחובר כרגע למפצל KVM שהוא VGA...) אז אני צריך מסך טוב שיש לו רזולוציה גבוהה גם בVGA ולא רק בDVI וב HD. מישהו יכול להמליץ לי? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שנשפכו על הזכוכית?????
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
-
לפני שבוע קניתי כרטיס מסך R7 250, מסתבר שהכרטיס מסך הזה לא תומך ב120HZ. לפני זה היה לי HD4890 והוא תמך ב120HZ. עכשיו הוצאתי את הכרטיס מסך שקניתי (R7) והחזרתי את ה-HD4890 וגם איתו אין אפשרות ל120HZ (פירמטתי תמחשב,ניסיתי להחליף כבלים). במסך שלי יש 120HZ, יש לי אותו בערך שנתיים ותמיד היה (Samsung 2233rz). מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בוקר טוב חברה. הגיע המסך אבל לצערי הכבל שמחבר לחשמל לא מתאים.. ולא ראיתי שהגיע מתאם כלשהו. אז איך לחבר לחשמל? אפשר להשתמש בכבל של המסך קודם שלי או שזה יכול לגרום לנזק?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מסך מחשב בגדלים של מ 19 עד 22 - לעבודה שוטפת כולל משחקים , אינטרנט , סרטים וכו' אני לא בטוח מה עדיף , אז כרגע אני יותר בכיוון של 20 רחב. הדגם הראשון שמצאתי הוא T200HD של sumsung , אבל הוא עושה רושם של דגם זול ולא איכותי (ופה תגיע הדעה שלכם). השאלה הנוספת היא מה העניין של הפנאלים? חלק מהמסכים שאני מוצא הם TN ובחלק האחר פשוט לא כתוב , אז מה הרעיון? תודה רבה לעוזרים... * נכון שרשמתי עד 1500 , אבל אם תמצאו לי משהו איכותי ב 2000 + , סבבה.
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כבל DVI-DVI באורך 5 מטר. בשום חנות אני לא מוצא. מישהו יודע היכן אני יכול להשיג?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VE730BF http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3592 אני לא רואה שום הבדל ביניהם אבל לפי קריאת תגובות בפורום מתקבל הרושם שה-730B עדיף. אשמח אם תסבירו לי מה ההבדלים ואיזה מסך עדיף לקנות מבין שניהם, או האם יש מסך אחר מומלץ במסגרת ה1300-1500 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לאחר הצלחה מרובה בפורום השכן ("מפרטי מחשב") ורכישת שני מחשבים על פי המלצת מומחי הפורום, מנסה את מזלי גם בבחירת המסך... 1. המסך הראשון הוא לאינטרנט ומעט עבודה גרפית - ביחס 3:4 (פשוט כי לא הולכים לצפות בו בסרטים אז אני לא רואה טעם למסך רחב כשהשימוש הצפוי הוא אינטרנט ותמונות). להבנתי, בתקציב של 800 ש"ח המסך היחיד שהוא לא רחב שניתן למצוא הוא בגודל 19", אשמח להמלצות. 2. המסך השני הוא לאינטרנט בלבד, כאן הדרישה היחידה היא שהמשתמש הוא אדם מבוגר שרוצה לפנק את עצמו עם מסך גדול ותו לא. גם כאן התקציב הוא 800 ש"ח והגודל המבוקש הוא 22" (?), אשמח להמלצות. תודה מראש ושנה טובה !
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-