עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by sababchik,

איך המסך הזה: מסכים ‏SAMSUNG - שלוש שנות אחריות‎ - ‏943BM 19'' LCD 5ms 1:8000 DVI מטרות: משחקים כבדים , OFFICE , INTERNET כרטיס מסך:HD4870 512

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  2. זה נראה לי מסך מעולה בשבילי. גם טלויזיה וגם מחשב. מה אתם חושבים על הנתונים שלו והאם יש טעם לחכות או שיקחעוש הרבה זן עד שייבאו אותו?

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by TheReaper,

איך הם מבחינת הפאנל? האם כולם מגיעים עם TN? ונניח שאני רוצה להשתמש בהם כטלוויזיה ממרחק של 2 מטר~. אין לי YES HD אז האם תהיה בעיה?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  4. המסך שלי השתגע. עכשיו הדלקתי אותו והוא מעוות לי צבעים. למטה ירוק ולמעלה סגול (מין מעבר כזה בין צבעים). אני לא יכול להביא לכם תמונה מסך כי זה המסך ולא הויידואוס או משהו. יש למשהו מושג איך לתקן את זה??? אגב הדגם של המסך שלי הוא: FLATRON F700B אני ממש צריך את העזרה שלכם! תודה!![br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 14:28:22 מה קרה עם זה עכשיו?!אני שם קצת מסך לבן (שמעתי שזה עוזר) לאיזה 10 דקות.. סתם לנסות. לא עזר. אני בא נכנס לכפתורים שעל המסך מחרטט איזה משהו והופ הוא נדלק מחדש עם כל הצבעים במקום!! חחח.. איזה פוקס :)

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by ramithailandi,

שלום רב! אני מעוניין במסך למטרת גלישה באינטרנט ומפייה בסרטים בנוסף כתיבת עבודות בוורד ככה שאני צריך מסך טוב ויציב של חברה מובילה בתחום ושיהיה נוח לקריאה ולא מסנוור הצקציב הוא עד 1000 שקל

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  6. Started by Green Apes 02,

שלום ונעים מאוד... אני חדש פה.. לאחרונה יצא לי לראות מסך מחשב 19' רחב ופשוט הייתי בהלם כמה שהוא נראה יותר גדול מה 19' הרגיל שלי... זה ממש עשה לי חשק להחליף מסך... הבעיה זה שאין לי סיבה להגיד לאמא למה אני רוצה להחליף מסך... המסך הנוכחי שלי הוא : http://www.megapc.com.au/product_details_and_order.php?select_part_indx=6442 Benq FP91G+ 19" LCD Silver and Black 8ms Response 550:1 ContrastDVI and VGA inputs 1280x1024 המסך עצמו ממש טוב ואין לי בכלל בעיות איתו... ברצוני לקנות במקומו מסך רחב 22 אינץ' בעיקר למשחקים וגם לסרטים ועבודות משרדיות.. אני קראתי קצת המלצות והבנתי שהמסך המושלם בשבילי הוא ASUS MW221C http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=734 התקציב שלי הוא 1.5…

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  7. הייתי כבר בעשרה אולמות תצוגה של טלוויזיות 4K. אני מחפש אחד שמחובר למחשב, לראות אם אני אסתדר אם מסך ענק, ברזולוציה גדולה מאד, סקיילינג וכד'. (אין לי נייד עם כרטיס שתומך ברזולוציה כדי שאוכל לבדוק בחנות) תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by SinfuL-,

שלום ברצוני לקנות מסך LED בתקציב של 600 שקלים אני חושב על המסך הזה אפשר חוות דעת? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11072

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  9. Started by spartan932,

אני מעוניין רק במסך 24 אינץ' למשחקים ולסרטים שיהיה אם כבר FHD ושלא יעבור את ה2000 שקל.. שמתי עין על T240 או על 2443BW של סמסונג LG אני פחות אוהב השאלה אם יש משהו עם פאנל מיוחד ולא TN כמו 2408 DELL רק לא במחיר 3100 אלא הרבה פחות או שאין מה לעשות וללכת על TN?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

1) יש לי מסך MAG CRT 996Fs עם חיבור VGA ויש לי X1900XT חיבור DVI אז אם אני ייחליף במסך LCD עם חיבור DVI אני אראה יותר טוב (באיכות יות טובה)? 2)האם המסך של DELL יכול להיתלות על הקיר? 3) האם למסך של DELL יש חיבור HDMI, והאם הוא יותר טוב באיכותו מ-DVI?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  11. שלום לכולם כמו שהכותרת כבר אומרת אני צריך המלצה למסך 22 בשביל עבודה בתחום הגרפיקה והתלת מימד בסביבות ה1800 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  12. שלום. כמו שרשום, אני רוצה מסך מחשב שיתחבר גם למחשב וגם לממיר של HOT תקציב: עד 1400 ש"ח

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  13. הכותרת אומרת הכל. בפורום מפרטים המליצו לי על מסך LG 19" L197WH 2ms ב-870 ש"ח. הבעיה היא שב-skypc, החנות שבה אני קונה, אומרים שאין להם את המסך הזה כרגע. יש למישהו המלצה למסך אחר בסדר גודל הזה של מחיר ? עקרונית, אם המסך הזה עדיף משמעותית על אחרים אין לי בעיה לחכות שיתחדש המלאי ובינתיים להשאר עם מסך ישן, אם נראה לכם עדיף... תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  14. קראתי מלא פוסטים והסתכלתי במלא אתרים, ואין לי מושג מה לקנות... מחפש מסך שיהיה נוח לעבודה מול טקסט (אופיס, אינטרנט), גם לראות סרטים, וגם כמובן משחקים... אשמח לשמוע המלצות. תקציב גמיש אם צריך טיפה לעלות... תודה 8)

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by _BooM_,

האם ניתן לצפות בטלויזיה עם כ. טלוויזיה (וממיר) דרך מסך LCD כגון ה-LG 1970HR ודומיו? האם ישנן בעיות בנושא הזה? או שזה יכול לפעול בהתאמה מלאה ובאיכות טובה? תודה.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Ok, עד לעכשיו הייתי די סגור על ה-2253BW של סאמסונג. אך לאחר צפייה במסך באופיס דיפו, החדות שלו הייתה ניראת לי על הפנים... אך לעומת זאת ראיתי בחנות מסך של LG, דגם: L226, אשר החדות שלו הייתה בהרבה יותר טובה, אך יכול להיות שזהו רק איזה שהוא שינוי בהגדרות, ואפשר להגיע לאותה רמת חדות עם הסאמסונג גם. עכשיו בחזרה לנושא, אני מחפש מסך שיתאים לשימושים שלי: משחקים,תיכנות וסרטים. שיהיה לו זמן תגובה טוב, חדות, וכיול צבעים שבהחלט יהיה מסוגל לספק(יותר מדי דרישות לתקציב הזה, אני יודע... אבל אני מחפש את המסך הכי טוב לתקציב בדברים הללו). ראיתי פה הרבה תגובות בנושא, אך שום דבר לא היה חד משמעי, לכן אני לא יודע מה להחליט. בבקשה בבקשה תעזרו לי בבחירת מסך, ואם אתם יכולים גם תנמקו למה בחרתם להמלי…

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  17. הזמנתי מסך LG L1753TR יש לו חיבור DVI זמן תגבוה 2ms יחס ניגודיות 1:2000 וקיבלתי LG L1754SM אין לו חיבור DVI זמן התגובה שלו 5ms יחס ניגודיות 1:5000 המסך שקיבלתי יותר יקר טיפה (לפי זאפ) תודה מה יותר טוב? להישאר עם מה שיש לי או להחליף? דרך אגב, המחשב לא למשחקים, הוא לעריכת סאונד.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by ject,

אני מחפש מסך איכותי עד 2000בערך מצאתי את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23843#details http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23019#details מה אתם אומרים יראו יפה עים זה ו Hd4870X2?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  19. Started by klayton,

http://www.hothardware.com/articles/Dell_UltraSharp_3008WFP_30inch_LCD_With_DisplayPort/

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  20. העם מסך זה מתאים למשחקים Dell 3007WFP-HC UltraSharp REV A02 ועם כן איזה כרטיס מסך אצטרך לו????

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by talhill,

שלום אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים אחד עם רזולוציה של 1366x768 והשני עם רזולוציה של 1920x1080. יש הבדל משמעותי בין שתי הרזולוציות? יש איזושהי דרך להמחיש לי את ההבדל ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  22. Started by shedon,

דרישות: גודל: לפחות 20", רצוי 21-22. עדיפות גדולה למסך רחב שימוש משרדי בעיקר, אולי מעט וידאו חשוב זוית צפייה רחבה. הרבה פעמים מגיעים אורחים וצריכים לראות בבירור מזויות שונות מחיר: רצוי באיזור 2200-2500, אך אם יש מסך טוב במחיר גבוה יותר(עד 3000) אשמח גם לשמוע. בתודה מראש [move] [/move]

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  23. ככל שגודל המסך שונה, האם זה מעמיס יותר על כרטיס מסך/נייד שאליו אני מחבר את המסך? אם אני משתמש בנייד בלי לחבר מסך, הכל בסדר. אבל אם אני מחבר מסך 24 אינצ', המאוורר מתחיל לעשות רעשים כל כמה שניות ונדמה לי שהמחשב עומד למות עוד מעט. או שאני סתם פארנואי?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  24. Started by satlan1,

מישהו שמע על החברה הזאת? או על המסך W9006SD ? מסך 19אינץ' רחב. מה דעתכם עליו?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים