עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. קניתי לא מזמן מסך LG 19' L196WTQ . הרזולוציה הטבעית 1440*990 אני שם אותו ברזולוציה אבל יש לי כזה גליל במסך כלומר אני זז עם העכבר ימינה... איך אני מסדר שזה יהיה קבוע?! עם צריך כ.מסך: GIGABYTE GEFORCE 7600GT עדכנתי את הדריבר הכי חדש!

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  2. תקציב עד 1800 שקלים 22 אינץ'. למשחקים וסרטים בעיקר יותר סרטים וכמובן עבודה רגילה אבל לא שעות על גבי שעות של עבודה נורמלית תודה מראש כל המלצה תתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by taimor,

דבר ראשון, שמתי לב לאחרונה שיש לי בעיה בסדרות שאני רואה שיש שבירה כזאת של הסרט כאילו עובר כזה פס מלמטה למעלה של שבירת סצינה זה קורה בדרך כלל בסצינות מהירות כאלו וזה מטריף אותי וזה לא היה פעם ובזמן האחרון זה קורה לי הרבה. ממה נובאת הבעיה ? יש מצב שזה בגלל פעולה נוספת שאני עושה במחשב ? כמו צריבה או טורנט או משהו כזה ? (כל הסדרות שאני רואה באיכות של 720P...) דבר שני ראיתי שיש לי אפשרות בדריברים ל lcd overdrive לא ממש הבנתי מה זה, יש מצב שמישהו פה יסביר לי מה זה עושה ואם אני צריך את זה? ועל כמה להגדיר את זה ? עריכה: טוב עברתי על זה וזה כנראה בעיה הקידוד של הסדרות וזה לגמרי הורס לי את כל הכייף בבצפיה כי זה מציק יש מצב לסדר את זה ? אולי יש נגן שמתקן את זה ? אני משתמש בVLC כעיקר…

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by tenana,

הנה הנתונים לפי האתר http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid=%7B5F460309-8396-402F-8A59-5C3791C5C7A2%7D מישו ראה את המסך בפעולה?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  5. גם הכפתור AUTO רושם auto adjustment not available . מה זה יכול להיות? -תודה.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  6. היי יש לי מסך של מאג עם רמקול מובנה שמופעל רק ע"י חיבור HDM אני משתמש בחיבור VGA בגלל שהמחשב שלי לא מותאם לHDMI ולכן אין לי שמע השאלה שלי היא האם אמורה להיות בעיה בחיבור רמקול חיצוני האם יש אפשרות שהמסך לא מותאם לרמקול חיצוני? אני שואל בגלל שניסיתי לחבר ולא עבד לי...

7. המלצה למסך מחשב: 1 . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית המסך): 850 חריגה מקסימלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): 1000 2. מה השימושים של המסך:משחקי מחשב / סרטים / גלישה באינטרנט - משחקי מחשב.3. מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות? NVIDIA GEFORCE GTS250 1GB 4. בקשות מיוחדות - אפשרות לתליה על הקיר / ארגונומיה וכדומה : שיהיה LED שיהיה אמיתי ואפילו אם אפשר קצת HD שיהיה פצצה של חברה איכותית אמנם המחיר לא זול ולכן אני רוצה משהו הכי טוב למחיר הזה. 5.גודל רצוי: 23/24" שיתאים בול לכרטיס המסך שלי : GTS250 1GB. 5. גודל מסך רצוי: 23/24" ותגידו לי שזה טוב לכרטיס מסך GTS250 1GB.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  8. שלום. אני משתמש במסך IPS של LG, לאחר כ20 דקות שאני לא משתמש בו הוא נכנס למצב שינה, לאחר שאני מזיז את העכבר הוא מחפש את ה source ופשוט לא נדלק מחדש, האור הכחול בכפתור ההדלקה מהבהב וגם שאני לוחץ לחפש את הSource מחדש הוא לא מוצא. אני מחובר בHDMI למיני מתאם בכרטיס מסך. רק לאחר שאני עושה RESTART המסך נדלק ועובד מצוין. המסך בן כחודשיים וחצי... האם נתקלתם בתקלה כזו? מה ניתן לעשות בכדי לסדר אותה? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by einats,

שלום, אני מקווה שאני במקום הנכון... יש לי מסך מחשב 32" (מגלומני קצת כן...) אבל אני עובדת בתוכנות שצריכה לראות את הגרפיקה נכון וזה אומר לא "מתוח"(שמן) במשחק רגיל עם הרזולוצית מסך לא קורה כלום. המסך הוא MAG כרטיס מסך ATI . יש אפשרות לשנות כך שפותחת תוכנה היא לא תיהיה על כל המסך ? ואז כל ריבוע לא יהפוך למלבן? תודה

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD לפחות 22-24 אינץ' למחשב (עדיף 24 ומעלה - יכול להיות גם טלוויזיה) אבל הבעיה היא שכרגע המחשב יחובר ב VGA ורק אח"כ אולי דרך הDVI או HD (בגלל שהוא מחובר כרגע למפצל KVM שהוא VGA...) אז אני צריך מסך טוב שיש לו רזולוציה גבוהה גם בVGA ולא רק בDVI וב HD. מישהו יכול להמליץ לי? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  11. לאחר הצלחה מרובה בפורום השכן ("מפרטי מחשב") ורכישת שני מחשבים על פי המלצת מומחי הפורום, מנסה את מזלי גם בבחירת המסך... 1. המסך הראשון הוא לאינטרנט ומעט עבודה גרפית - ביחס 3:4 (פשוט כי לא הולכים לצפות בו בסרטים אז אני לא רואה טעם למסך רחב כשהשימוש הצפוי הוא אינטרנט ותמונות). להבנתי, בתקציב של 800 ש"ח המסך היחיד שהוא לא רחב שניתן למצוא הוא בגודל 19", אשמח להמלצות. 2. המסך השני הוא לאינטרנט בלבד, כאן הדרישה היחידה היא שהמשתמש הוא אדם מבוגר שרוצה לפנק את עצמו עם מסך גדול ותו לא. גם כאן התקציב הוא 800 ש"ח והגודל המבוקש הוא 22" (?), אשמח להמלצות. תודה מראש ושנה טובה !

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  12. Started by ovadia10,

קניתי DELL 2007FP וקיבלתי גרסא AO5 בצבע כסוף היה לי אותו מסך רק AO3 בצבע שחור רציתי לדעת מה ההבדל בינהם

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by Eli100,

הרבה המליצו עליו המחיר שלו 1200 ש"ח 22" 1:20,000 2MS עיצוב יפה יש מישהו שיודע משהו על המסך ולא ממליץ עליו?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by Eli100,

שלום, אח שלי הזמין אתמול את המסך t220p והמחשב שלו מאוד ישן P4 2.8 Asus p4gd1 pci-e ati x800xl 512 ddr2 והוא משחק משחקים כמו Warcraft 3 World of warcraft Bf2 Nfs:carbon עד עכשיו הכל עובד לו על הגדרות הכי גבוהות בלי בעיות במסך 17 האם יכול להיות שעם מסך כמו t220p יהיו לו ביצועים נמוכים וfps נמוך? (ד''א המסך אמור להגיע עוד שבוע בגלל זה אני שואל)

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  15. שלום , אני מוצא את עצמי המון על המחשב בערך 14 שעות ביום ,הייתי מועניין במסך איכותי 22-24 אינץ שיראה לי את החדות במשחקים ובסרטים באיכות BLUE RAY,(חיית גראפיקה) בנוסף שלא יכאיב לענייים..

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by GEVER1,

יש בבית של ההורים טלויזיה שמחוברת לאנטנה על הגג גם יש ממיר דיגיטלי עכשיו אני גר בחצר בדירת חדר ויש טלויזיה.. אני צריך לחבר כבל מהטלויזייה לאנטנה על הגג איזה מפצל אני צריך ואיך אני שם תמפצל אם אפשר קישור

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by ofir_bl,

טוב, אחרי לבטים רבים של אם לקנות מסך 22" בזול או ללכת על 24" יקר החלטתי להשקיע ולקנות את ה-DELL, לפי שאני קונה אותו על מה עלי לשים לב? ראיתי שיצאה קושחה חדשה, האם המסכים החדשים שבחנויות אמורים כבר להכיל אותה? מה המחיר הטוב ביותר שאפשר להשיג בו את המסך? תודה אופיר

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by dvdvdv,

לא הצלחתי להבין, וחיפשתי, באמת שחיפשתי. בפשטות, איך אני יכול לקנות מסך אם, לדוג', האחריות על הפיקסלים השרופים חלה רק מ-5 ומעלה (סמסונג, למשל)? הנחת היסוד שלי היא שלא כל מסך שרוצים לקנות אפשר להתחיל לערוך עליו בדיקות. מה עושים? יש איזושהי ערובה, משהו? או אולי בכלל המושג "פיקסלים שרופים" לא כזה נורא? אין לי מושג, לא התנסיתי. אודה לכם מאוד אם תעירו ותאירו את עיניי (או שסתם תתעצבנו על "למה פתחת נושא אם מדברים על זה בסטיקי?!?!" [תשובה: אבל חיפשתי שם]).

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  19. שלום, קנינו מסך סמסונג 935BW וגם כרטיס מסך 8400GS והכל היה בסדר. ניסינו להחליף כרטיס והחזרנו, וכשהחזרנו התעקם פין בחיבור VGA וכנראה כתוצאה מכך, המסך נראה צהוב. אבל משום מה, גם חיבור הDVI השתבש, וכשהמחשב עולה רואים הכל כרגיל, וכשצריך להופיע מסך 'ברוך הבא' המסך נכבה וזהו לא רואים יותר, למרות שהמחשב עובד. יש לכם פתרון?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  20. Started by STRENGTH,

הבנתי שלמסכי 22 יש בדרך כלל רזולוציה של 1650*1080 משהו כזה.. ורק למסכי 24 יש 1900*1200 אבל היום סתם חיפשתי מסכים ונתקלתי במסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=22849 זה נכון מה שהם רשמו שלמסך 22 תיהיה רזולוציה של מסך 24? ואם זה באמת נכון האיכות שלו תיהיה הרבה יותר טובה ממסך רגיל ?(בגלל גודל הנקודה ההרבה יותר קטן)

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  21. שלום, יש לי התלבטות ממש קשה בין ה 2333sw ל 2243bw אחד full hd והשני בעל אורגונומיה טובה יותר. התקציב שלי עומד על סביבות ה 1100, יש משהו אחר מומלץ בתקציב?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by singel,

רכשתי מסך דל 2311 לאחר התיעצות אחד הדברים שמתגאים בו זה זוית צפיה של כמעט 180 מעלות בלי עיוותי צבע זה לא בדיוק ככה, הצבע מתעוות בצפיה מהצד במיוחד בגוונים הכהים (אבל גם בבהירים-לבנים), שם הוא ממש מזייף ומציג אותם בגוון צהבהב עם נטיה לזוהר גם כשיושבים ממש מול המסך, וזה בולט בעיקר בצפיה בסרטים פחות בשימוש בטקסט נפלתי על אחד פחות טוב? או שזאת באמת בעיה במסך הזה שלא ידעתי מראש? או שבכלל יש דרך פשוטה לסדר את זה שאינני מכיר? המסך מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך לא הכי חדש או משוכלל. אולי זה בכלל מהכרטיס מסך? אשמח לכל התייחסות. תודה.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by sadi,

רוצה לקנות מסך חדש כבר חודש אני לא יודע מה לקנות dell samsung וכל השאר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by iyehuda,

בזמן האחרון אני עובד הרבה עם דפי מפרט PDF אחרי 10 דקות עבודה אני מרגיש כאילו אני מסונוור מהמסך , ואני מרגיש שקשה לי להמשיך להתרכז האם זה בגלל המסך ( proview 17 ) , האם מסכים אחרים יפתרו לי את הבעיה ? בקריאת דפי נייר רגילים אין לי בעיה , הבעיה רק בצפיה עם המחשב תמונה לדוגמא : [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים