עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by kaminsky,

תמיד חשבתי שמספיק לגשת לחנות המחשבים השכונתית ולשאול את המוכר באיזה תכשיר כדאי להשתמש. עכשיו פתאום התברר לי שהתכשירים שהם מוכרים עלולים לגרום נזק. אני ממליץ לכל אחד לעיין במסמך הבא כדי לקבל רקע כללי על ניקוי המסך - לינק אל חברת EIZO glossy lcd vs. non-glare lcd http://www.eizo.com/global/support/wp/pdf/wp_07-001.pdf בנוסף לכך כל אחד צריך למצוא מידע באתר של היצרן הספציפי של המסך שלו או לחלופין לקבל מידע מן המעבדה של היבואן.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by gnagar,

זה מה שיש בפנדה ועולה 2500 ש"ח: סוג הפאנל: S-IPS גירסא: A04 רזולוציית המסך: 1680*1050 ומה שממליצים בפורום זה: IPS A03 RT803 1. מה ההבדל בין שתי הגרסאות? האם כדאי לרכוש את זו שמוכרים בפנדה? 2. יש המון דגמים של 22 אינץ' שעולים הרבה פחות מ 2007WFP (גודל:20 אינץ') כמו ASUS ACER PROVIEW MAG BENQ האם הדגם הנ"ל עדיף על כולם (אפילו על דגם מאותה חברה שהוא גדול יותר וזול יותר DELL E228WFP )?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  3. חיברתי אותו הנורה בצבע כחול ועולה הודעה Digital Saving Power Mode ואז הנורה כתומה

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by shareall123,

מה דעתכם על המסך הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2516502 לפי המפרט זה מאוד מפתה + האחריות שהם נותנים ממש טובה וגם המחיר שלו בזאפ די נמוך (פחות מ 1,200 ש"). מה דעתכם על המסך הזה? זאת בטח חברת מדבקה כלשהי אבל אולי זה משתלם? גם ה chimei זה מסך של חברת מדבקה והוא יצא טוב, לא? עוד שאלה היא איך הם "מרשים" לעצמם לתת אחריות של החלפה בחדש על כל פיקסל שרוף למשך 3 שנים??? או שיש להם סטוק של מאות אלפים או שהם כ"כ בטוחים באיכות המוצר שלהם...

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  5. קניתי מסך חדש של 19 אינץ' של LG , דגם L 1953, מאוד מרוצה ממנו. פתחתי אותו בהתלהבות לראות ולעבוד איתו כבר מיד, וכמובן כמו תמיד אני קוראת את האחריות והתפריט שלו. להפתעתי, גילתי סעיף תחת הכותרת "הוראות שימוש" שכתוב: * יש לבצע פתיחה ראשונית של האריזה והתקנת של המוצר ע"י נציג מוסמך של קבוצת ח.י. ואז יש כותרת נוספת של "הוראות בטיחות" ובו יש תת סעיף שאומר : *יש להתקין את המוצר בהתאם להוראות ההתקנה המצורפות אליו, לאחר קריאת הוראות השימוש. זה ממש לא נראה לי הגיוני שכל מסך שנמכר של LG יותקן ע"י טכנאי. אז... להתקין ולחבר ושלום על ישראל? או לחכות לטכנאי באמת? מה צריך לעשות?? אשמח לתשובה, מורן

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  6. Started by spartan932,

אני מעוניין רק במסך 24 אינץ' למשחקים ולסרטים שיהיה אם כבר FHD ושלא יעבור את ה2000 שקל.. שמתי עין על T240 או על 2443BW של סמסונג LG אני פחות אוהב השאלה אם יש משהו עם פאנל מיוחד ולא TN כמו 2408 DELL רק לא במחיר 3100 אלא הרבה פחות או שאין מה לעשות וללכת על TN?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by Reality,

לא הצלחתי למצוא באינטרנט תשובה לשאלה בנושא.. אם מישהו יוכל לענות לי זה יהיה נהדר, תודה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by tenana,

הנה הנתונים לפי האתר http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid=%7B5F460309-8396-402F-8A59-5C3791C5C7A2%7D מישו ראה את המסך בפעולה?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  9. הדרישות שיהיה מקסימום איכות למינ' כסף (כן אני לא שונה מכל הישראלים) תודה חברים

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני מחליף את המסך crt 19 שלי למסך lcd , המסך מיועד למשחקים וסרטים ואני מאד מתלבט בין שני המסכים הנ"ל , מישהו יכול להמליץ / לעזור מה עדיף (מבחינת תקציב , יש לי תקציב לשני המסכים , כמו גם כרטיס מסך מתאים ) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  11. אני מחפש מסך למחשב שלי. השימושים שלי בעיקר: -משחקים. -גלישה. -סרטים. אין לי ממש דרישות מיוחדות מהמסך כל עוד תיהיה איכות תמונה גבוהה והוא יתאים בצורה טובה למשחקים. ושהמסך עצמו יהיה גדול (אם אפשר מעל 19 אינצ') התקציב שלי:מ1400 עד 1700 שקל מקס' למרות שאני לא רוצה להגיע לתקציב הזה ... פשוט למקרה שיהיה משהו ממש טוב בתוספות של 100 שקל.. ואם תוכלו תמצאו חנות בנתניה או סמוך לנתניה... שמוכרת את המסך הזה ואת המחיר שלו בחנות ועוד פרטים כמו אחריות. תודה.

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  12. שלום, מחקירות בתוך הפורום הזה הבנתי שהמסך שכולם אוהבים ורוצים זה U2311H, שאני יודע שעומד בתקציב שלי, אבל אני לא ממש צריך את כל הסוויבל והטילט, אני לא רואה שום מצב שבו אני אסובב את המסך 90 מעלות. לעומת זאת אני ממש מתלהב מכל הדברים האחרים שהמסך מציע, לכן שאלתי היא האם יש מסך דומה מבחינת פאנל וביצועים ל-U2311H שאינו כולל את כל העניין של "הסיבובים" ולכן גם יותר זול. תודה

13. Started by PTTM,

שלום. צריך מסך רחב, בעיקר לשימוש של משחקים וסרטים. *חשוב שלא יהיה גוסטינג. *חשוב שתהיה איכות תמונה טובה. *חשוב שיהיה חיבור DVI. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by lmlm,

אני מחפש מסך LCD בגודל 20-22" רזולוציה 1600*1200 או דומה לה, שהיה מצוין למשחקים ובלי מריחות. יש לי תקציב של 1500-2000 אבל אם ב200 -100 שקל יש מסך יותר טוב אז תציעו גם. תודה

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by davidz,

אני מתכוון לקנות מסך LCD בגודל 19'. השימושים שלי הם דיי בסיסיים ולא כוללים משחקים ועריכת וידאו. האם ארגיש בהבדל מוחשי בין זמן תגובה של 8ms ל 4ms או שההבדל הוא תיאורטי בלבד? 4ms: LG - L1932TQ לבין: Samsung 960BF 8ms: LG - L1932S לבין: Samsung 913B אם יש יצרן או דגם אחר מומלץ בטווח מחירים זה (~1700ש"ח) אשמח לשמוע. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  16. Started by Tov_Tov,

אח שלי רוצה לקנות מסך LCD בטווח מחירים של עד 2400 שקל המטרה של המסך הוא סרטים וסרטים בלבד ללא משחקים.. הוא ראה את המסך 226W sumsung בחנות והתלהב, בגלל שהמסך TN ועדיף ISP-S בעיקר בגלל רמת הצבעים המלצתי לו לקנות את ה2007WFP ! עכשיו יש לי שתי שאלות: 1) האם אני צודק בקשר לsumsung VS DELL ? 2) ישנה בעיה נוספת, רציתי לדעת איך מסך LCD רחב יעבוד עם כרטיס מסך ישן וכנראה אפילו אונבורד בלי DVI? תזכרו שהמטרה של המסף היא לסרטים לא משחקים. תודה מראש בן.

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by iCe_bLaSt,

אמא שלי רוצה לקנות לאחותי טלויזיה קטנה לחתונה. חשבתי על LCD של 22 אינצ' כגודל סביר. מחיפוש באינטרנט - ראיתי שההבדל בין מסך למחשב לטלויזיה LCD הוא כ700 שקל, ורציתי לשאול - מה בעצם ההבדל בינהם ? מכיוון שהיום כבר אין צורך בטיונר בטלויזיה - האם אפשר פשוט לקנות מסך למחשב ולחבר אותו לממיר?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  18. טוב, אז בשעה טובה החלטתי לרכוש, על מה אתם ממליצים? תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by Prometheus,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש בגודל 19" LCD. אני קונה מחשב חדש לגמרי, ואיתו גם מסך חדש כדי להחליף את המסך הישן שלי מלפני 5-6 שנים. התקציב למסך עומד בסביבות 1000-1200 שקל בערך. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר למשחקים וגם לסרטים. אפשר לקבל הצעות? אני לגמרי לא מבין במסכים לכן אני אצטרך עזרה ושגם תסבירו לי על מסכים שאתם מביאים כי שוב באמת שאין לי ידע בנושא הזה. תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  20. יכול להיות בגלל שזה לא מחובר בdvi? או שהמחשב שלי עצמו לפני ארבע שנים? או שפשוט אין לי את הדריבר? עצות! המלצות! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by shai25,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש ואני מאוד מתלבט בין מסך בפורמט 3X4 שיהיה בגודל של 19"(20" בכזה פורמט עולה יותר מדי) או מסך בפורמט של 16X9 ואז אני יקנה את הסמסונג 22". בעיקרון השימושים שלי עם המסך מחשב הם נטו גלישה+עבודה עם טקסט(למשחקים אין לי כמעט זמן ולסרטים יש LCD 32") ואני יודע שזה ענין סובייקטיבי אבל תכלס לעבודה עם טקסט איזה סוג מסך עדיף לרוב? ואם עדיף את ה 19" איזה מסך מומלץ (לעבודה ממשוכת) בתקציב של עד 1500-1600 ש"ח(או טיפה יותר אם זה מצדיק את זה?) תודה

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  22. Started by Goadzilla,

אני מתכנן לקנות את זה 22" Black Dell Flat Panel LCD Monitor E228WFP יש למישהו הצעות טובות יותר

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by SinfuL-,

שלום ברצוני לקנות מסך LED בתקציב של 600 שקלים אני חושב על המסך הזה אפשר חוות דעת? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11072

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  24. האם מסך LCD טלוויזיה תומך כניסה למחשב ייתן את אותה איכות צפייה לעבודה עם תוכנה? המחירים למסכי 30" LCD למחשב גבוהים מאד.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.