מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
האם למסכים עם פאנל איכותי יש ייתרון על מסכי TN מבחינת: 1. חדות טקסט 2. אי בהיקות בעיניים. 3. זוית צפיה טובה. 4. התעייפות העיניים לאחר קריאת ממושכת של דפי אינטרנט/מסמכים. לא משנה: 1. דיוק בצבעים. 2. מהירות תגובה. איזה מסך TN הוא אופטימלי מהבחינה הזאת - שמעתי שסמסונג 931B בוהק מידי... תודה
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני כנראה קונה נייד עם 9600GS/GT עם מסך 15.4 ואני רוצה שיהיה לי בחדר מסך גדול יותר לסרטים ומשחקים מישהו יכול להציע?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
האם המסך טוב לעבודה ממושכת בתוכנת אוטוקד+קריאה וכתיבת טקסטים תודה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את ה- 32LC41 של LG: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2273&products_id=17879 המסך יחובר למחשב לצורך משחקים ואינטרנט. יש למישהו רעיונות טובים יותר?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
צרכים * עריכת מסמכים * אינטרנט - קריאה בעיקר * משחקים (עדיפות משנית) * לא רואה סרטים במחשב אילוצים * גדול או שווה ל 19" * פחות מ 1500 ש"ח * מעדיף 3*4 כי נראה לי ניצול טוב יותר של המסך אבל אשמח לשמוע אחרת. לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מחזיק מסך samsung 931bw ואני מפסוט ממנו חבל זמן... אבל בסרטים ולפעמים בתמונות קורה שהצבע עור יוצא קצת זוהר ומוזר איך אני יכול לסדר אתזה בלי לשנות יותר מדי בהירות מסך (עד שהתרגלתי...) תודה רבה לכולם והמשך יום טוב ...
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק לתשובה מהירה בעניין די פעוט: אני הולך לקנות מסך LCD 22" של ASUS, כבר החלטתי על דגם VW222U, ואז הבנתי שיש דגם כמעט זהה שנקרא VW222S. ההבדל ביניהם הוא זניח מבחינת מחיר, ומבחינת ספסיפיקציות באתר אסוס כל ההבדל ביניהם הוא שה-U נותן גם פונקציה שנקראת HDCP, ובנוסף לפירוט התדרים של האות האנאלוגי, מופיעה במפרט של דגם U השורה הבאה: Digital Signal Frequency:31.3~80.2KHz(H) / 56~75Hz(V), שלא כתובה במפרט של דגם S. העניין הוא שאני יכול לקבל S מחר, ואני יכול לקבל U בעוד שבוע וחצי. בא לי על מסך עכשיו!! הפלאטרון שלי זקן ונוטה למות... השאלה היא עד כמה אני צפוי להשתמש בפונקציות המאוד חשובות האלה שמפרידות בין שני דגמי המסכים האלה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך 22 לשטח העבודה אבל מהקריאה שלי פה בפורום הבנתי שהם כולם עם פאנל TN והם לא הכי איכותיים שיש. לי כרגע יש MAG LP717 שהוא בן 3 שנים בערך. ניסיתי לבדוק האם גם הוא TN כדי לדעת האם הפאנל שכרגע יש לי ומספק אותי יתאים. רם הפאנל שלי כרגע הוא TN אז לא תהיה לי בעיה לקנות את ה 22 עם פאנל שכזה. להבהרה - חיפשתי בגוגל די הרבה, וחוץ מלגלות שהמסך הזה נמכר רק למדינות עולם שלישית שאין בהם אנגלית, ושהאתר של MAG מחורבן ואין בו אינפורמציה, לא מצאתי מאום. המסך שאני קונה מיועד בעיקר לעריכת טקסטים + אינטרנט, לסרטים וממש מעט משחקים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים אחד עם רזולוציה של 1366x768 והשני עם רזולוציה של 1920x1080. יש הבדל משמעותי בין שתי הרזולוציות? יש איזושהי דרך להמחיש לי את ההבדל ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
צריך המלצה על מסך 19" widescreen עד 1400 ש"ח, הרכיבו לי מפרט וכללו את המסך הזה בתוכו: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI (¤1334 אבל הוא לא מסך רחב ואני רוצה רחב... אני צריך משהו באותה רמה פחות או יותר, ואם זה ממש קריטי אז חריגה של 100 שקל אפשרית. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך LCD בגודל 19'. השימושים שלי הם דיי בסיסיים ולא כוללים משחקים ועריכת וידאו. האם ארגיש בהבדל מוחשי בין זמן תגובה של 8ms ל 4ms או שההבדל הוא תיאורטי בלבד? 4ms: LG - L1932TQ לבין: Samsung 960BF 8ms: LG - L1932S לבין: Samsung 913B אם יש יצרן או דגם אחר מומלץ בטווח מחירים זה (~1700ש"ח) אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אני עומד לקנות המסך הנ"ל ויש לי כמה שאלות לגביו: האם המסך הוא מסך טוב לגיימרים? האם אתם ממליצים על החנות iqpc בשביל לקנות משם את המסך? ותגידו המסכי tn באמת כל כך גרועים בכל הקטע של הזויות צפייה והאיכות של הצבעים?? עריכה: יש איזשהו מקום בארץ שבו אני יוכל לראות בתצוגת מסכים את המסך הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את ה SAMSUNG 740N שקניתי ביום חמישי למה ?כי יש לו בעיות צבע בחלק העליון לא יודע ממה זה וגם הדיסק של הדרייברים לא עובד בכלל ? איזה מסך ממולץ לקחת באותו מחיר 1200 1300 הפעם עם DVI
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני רואה את ה-930 כאופציה טובה, מאחר ואני לא משחק יותר מדי. אבל פעם בכמה זמן בא לי לשחק ואני רוצה שהמסך לא יהיה עם מריחות משמעותיות ויגרום לי להתבאס יותר מדי. אני עד לאחרונה שיחקתי HL2 ובאופן כללי גם משחקי סימולטור, איך אני יכול לדעת האם המסך מספיק טוב גם לזה? בגלל הפנל שלו, שהוא גם היתרון בו זמן התגובה איטי יחסית ולכן אני לא בטוח שאני איהנה. ה-922 נחות ממנו בעבודה עם אינטרנט ומסמכים וגם את זה אני עושה הרבה. אז נראה לי שהוא ירד מהפרק. מה דעתכם? נ.ב. היום יש לי מסך CRT בגודל 19 אינץ'. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
חשוב שהמסך יהיה מותאם למשחקים. אין כניסות מיוחדות שמעניינות אותי. אם אפשר מסך טוב עם חריגה של עד 200 שקלי מהתקציב אז זה גם בסדר גמור. תודה.
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אכן מסך אלסידי ישן, נקנה ב2003 , והיה בזמנו אחד המסכים הטובים בעולם. בכל מקרה.. קניתי עכשיו מחשב חדש שאמור להגיע בימים הקרובים, ומסך החלטתי בנתיים להשאר עם הנ"ל. גם בעיקר בגלל שיש לי בחדר גם מסך LCD 32 אינץ'. עד היום המסך היה מחובר למחשב בכבל VGA. והיום שמתי לב שיש לו גם חיבור DVI יהיה הבדל אם אני אחבר את המסך במחשב החדש בDVI או בVGA? תהיה איכות יותר טובה במשחקים או סתם ככה? ואגב .. אם אני מחבר את המחשב שיש לו חיבור DVI, לאלסידי שלי ( 32 אינץ' ) , שיש לו חיבור HDMI, ואני אשתמש בכבל HDMI ומתאם DVI, האם הסאונד יבוא מן הרמקולים של המחשב או של המסך 32 אינץ'? דבר אחרון, האם כשאני קונה כרטיס מסך, שיש לו שתי יציאות DVI , אני אקבל כבל DVI? בתודה, בן !
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יכול להיות בגלל שזה לא מחובר בdvi? או שהמחשב שלי עצמו לפני ארבע שנים? או שפשוט אין לי את הדריבר? עצות! המלצות! תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום ונעים מאוד... אני חדש פה.. לאחרונה יצא לי לראות מסך מחשב 19' רחב ופשוט הייתי בהלם כמה שהוא נראה יותר גדול מה 19' הרגיל שלי... זה ממש עשה לי חשק להחליף מסך... הבעיה זה שאין לי סיבה להגיד לאמא למה אני רוצה להחליף מסך... המסך הנוכחי שלי הוא : http://www.megapc.com.au/product_details_and_order.php?select_part_indx=6442 Benq FP91G+ 19" LCD Silver and Black 8ms Response 550:1 ContrastDVI and VGA inputs 1280x1024 המסך עצמו ממש טוב ואין לי בכלל בעיות איתו... ברצוני לקנות במקומו מסך רחב 22 אינץ' בעיקר למשחקים וגם לסרטים ועבודות משרדיות.. אני קראתי קצת המלצות והבנתי שהמסך המושלם בשבילי הוא ASUS MW221C http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=734 התקציב שלי הוא 1.5…
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
ראיתי את שני המסכים האלה במבצע samsung 2253bw 2ms "22 במחיר 949 ש'ח לא כולל מע''מ lg w2042t 5ms '20 במחיר 819 ש'ח לא כולל מע''מ איזה מבין המסכים משתלם
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! קניתי את המסך הזה ב-750 ש"ח באתר YNET עשיתי קנייה קצת נחפזת אבל יש לו נתונים טובים עשיתי קנייה טובה? תודה ליאור
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מחפש מסך למחשב במחיר נורמלי וזול מקסימום 1000 שקל וגם זה לא נראה לי בטוח(אני עובד עכשיו בחופש והתקציב שלי נורא מוגבל אולי ההורים שלי יוסיפו כמה מאות אבל הם לא תומכים נלהבים במחשב)אני לא אוהב את מסכי LCD מפני שאם מסתכלים מהצדדים רואים את התמונה כחולה אז אם אתם יכולים תביאו לי מסכים אחרים. ויש לי שאלה: מה הקטע עם מסכי 3D מה שונה בהם ממסכים אחרים?מה עושה אותם יותר טובים? תודה מראש כפיר
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
והמסך כעת חשוך. רק נורית כחולה בדופן הימנית של רגל המסך מהבהבת ללא הפסק. מה קורה? האם המסך תקול? איך ניתן לפתור זאת? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש(סוף סוף, אחרי שנים שאני עם מסך CRT עתיק), ואני מתלבט בין שני אלה LG W2453V LG W2442PA בעיקרון לפי מה שראיתי ההבדלים בינהם זה שבW2453V יש יחס ניגודיות של 1:50000 ובW2442PA זה 1:10000, אבל בW2442PA יש Pivot שזה נראה לי אחלה דבר.. ההבדל ביחס הניגודיות יהיה משמעותי במספרים האלה? לפי מה שהבנתי 1:10000 זה כבר נחשב ליחס ניגודיות ממש גבוה, ואני לא ממש מבין בזה..במספרים האלה ההבדל כבר יהיה מורגש בצורה משמעותית?
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
CONTRAST RATIO 1400:1 http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1932TQ-BF.jhtml ואם תוכלו בקצרה להסביר מה ההבדל, אני טוען שהניגודיות לא אמיתית, הוא טוען שכן.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
האם שווה את הכסף עבור פאנל ה-PVA ביחס ל-TN? האם הוא תומך בתקן VESA לתלייה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-