מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר את החנות NEW PRICE??? http://www.newprice.co.il/Page.asp?page=198 ניסיון של מישהו איתם??
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שיתן לי כמה שיותר ביצועים במשחקים ושאוכל לעבוד שעות רבות מול המסך בכתיבה מבלי כאב בעיניים. התקציב שלי עד 2200 שקלים לגבי הגודל של המסך שיהיה לפחות 19 ומעלה. תודה לכם מראש!.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
בעקרון עד לא מזמן רציתי לקנות את ה- LG L227WTG. עכשיו החלטתי שאני רוצה לעבור ל-24. במידה ויש דגם מקביל למסך הנ"ל אשמח לדעת. בעקרון אשמח למסך עם GLOSS אבל זה לא חובה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אין לי מושג במסכי LCD אני צריך מסך בשביל משחקים בסביבות 1000 ש"ח זמן תגובה כמה שיותר נמוך
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הטלויזיה היא : http://www.aoc-europe.com/lcdtv_L32W451.html רואים סבבה עם ה XBOX360 אבל עם ה PS2 רואים מטושטש והכתב נמרח בצורה מוזרה כאילו מריצים משחק תלת מימדי עם כרטיס לא תלת מימדי, ומן הרבה נקודות כאלה כמו שמפעילים משחק מחשב שאמור לעבוד על 32 סיביות על 16 סיביות רק יותר גרוע, בקיצור תמונה חרא, יש איזה ממיר בין ה PS2 לטלויזיה שיכול לתקן את זה ? או כבל מיוחד ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כבל DVI-DVI באורך 3 מטר (אם יהיה רק 5 אז גם טוב..) מישהו יודע איפה אני יכול לקנות במחיר נורמלי? אני לא מחפש כבל בכמה מאות שקלים שאפשר למצוא בחנויות קולנוע ביתי..
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שיהיה לו רזולציה גבוהה לפחות עד 1200 1600 . ואיכותי . תקציב 1300 שח בערך. תודה. איך המסך הזה? http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=2157&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0&aff=〈=HE דף הבית . http://www.proview.com/Product/Product_Feat.aspx?sn=445π=118&ii=3480
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
http://www.eizo.com/products/lcd/s1932/index.asp נראה שמדובר בגירסה עדכנית של S1931. מלבד החידושים להלן לא מצאתי שינוי או חידוש מהותי. הפאנל נשאר S-PVA, יחס הניגודיות הסטטי נשאר כפי שהיה וכך גם זמן התגובה, והבהירות ירדה מעט מ-280 ל-250. 2500:1 Dynamic Contrast with ContrastEnhancer EIZOs ContrastEnhancer adjusts in real time the brightness, gain, and gamma for images that are too light or too dark to their ideal levels. With moving images it produces a dynamic contrast ratio of 2500:1, resulting in deep blacks and more lifelike images. New and Improved BrightRegulator EIZOs BrightRegulator function, which optimizes the screen brightness in accordance w…
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש במסך CRT כבר שנים זה מסך LCD הראשון שלי לכן אני עדיין לא סגור סופית ועדיין בודק ומשווה. המסך מיועד לסרטים רגילים ותוכן HD 720p 1080p, כמו כן גם למשחקים ומשחקי רשת. המלצות ועדיפות לחנויות מאזור הצפון יתקבלו בברכה בינתיים אני חושב על פנדה או TMS. עדיפות למסכים בעלי התכונות הבאות: low ms s-ips o s-pva high Resolution קראתי קצת פוסטים של אחרים וביקורות, בינתיים צמצתי את הרשימה למסכים הבאים: 24 inch : Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black 22 inch: Samsung LCD 22 2253W 2Ms 1:8000 LG LCD 22 W2252TQ 10000:1 LG LCD 22 L227WT 2ms 1:10000 20 inch: LG LCD 20 L206WU MultiLink Connection Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel EIZO LCD 20.1…
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש ואיתו גם מסך [samsung T200]. על-מנת לשמור על אורך חייו של המסך החלטתי לפרסם את הנושא הזה כאן. אז, מהי הדרך הטובה ביותר לשמור על מסך ה-LCD שלי? לשים שומר מסך? לשים למסך טיימר שיכבה בעצמו [נמצא בקטגוריה 'צריכת חשמל' בסימניה של שומר המסך]? לכבות אותו כשאני הולך לישון ולהדליק כשאני מתחיל להשתמש בו? או שיש בכלל דרך אחרת? תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב לשימוש מישרדי 20"-22" רחב עד 750 ש"ח מה האופציות?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני יודע שבדך כלל לא מדובר כאן על מסכים חוץ מ DELL המטורף ו VS השאלה שלי היא האם קיים מסך של HP אשר מגיע לרמתם של2007 DELL או VS VP930 פשוט יש לי זיכויי מאוד גדול מהם אולי שווה לנצלו על מסך { מחיר המסך צריך לנוע בסביבות ה DELL } תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המאג ב 1300 ש"ח או את סמסונג ב 1500 ש"ח 19 אינצ הייתי מעוניין לשמוע המלצות
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
האם המסך טוב לעבודה ממושכת בתוכנת אוטוקד+קריאה וכתיבת טקסטים תודה
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
אני צריך שני מסכי מחשב שביחד הם יעלו בסביבות ה1550 שקל אחד שיהיה למשחקים כבדים והשני בשביל גלישה באינטרנט ושטויות כאלה.. תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום אחרי בדיקה של עלויות אני מתעניין לדעת אם יש טלויזיות LCD שיכולות לתת רזולוציה של מסך מחשב.כלומר HD יכולה לתת מה שמסך מחשב נותן? ראיתי מסכי 27" בסכומים יחסית גבוהים ואילו טלויזיות LCD גודל זהה עם HDMI עולה כמעט חצי מחיר.מה ההבדלים הטכנולוגים?? למה כאלה פערים רק בגלל רזולוציה?.האם יש מסך LCD שיכול להראות מסמכים ושירטוטים באיכות גבוהה או רק מסכים מחשב.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
אנא עזרו לי לדרג את הממסכים הנ"ל מבחינת סדר עדיפויות לרכישה, מה טוב יותר? 1. LG 1718S LCD 17 2. SAMSUNG 740N LCD 17 3. AOC LM728 LCD 17 תודה.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כיום מסך CRT ישן בגודל 17 אינץ'. הוא עונה על הצרכים שלי לגמרי (בעיקר אינטרנט ו-WORD) אבל הבעיה היא שאני עובד על המחשב שעות רבות והעיניים שלי מתחילות לכאוב לאחר זמן מה, אז נראה לי שהגיע הזמן להשתדרג. עכשיו, מה בעצם אני צריך כדי שאוכל לבהות במסך במשך שעות מבלי לעייף את העיניים? יכולת רענון גבוהה? ניגודיות טובה? רזולוציה? המסך הנוכחי שלי רץ על 100 הרץ, ולפי מה שהבנתי זה יותר טוב מרוב מסכי ה-LCD. האם זה אומר שמסך LCD ירצד לי יותר? כעיקרון, אין לי בעיה לקנות CRT חדש, אם לדעתכם זה כדאי. בכל מקרה, לא מעל ל-"19. חשבתי על ה-"19 LCD הרגילים של מאג ופיליפס. אבל שוב, הכי חשוב לי זה עניין העיניים. תודה רבה למי שיכול לעשות לי קצת סדר בבלגאן... אורן
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך למחשב שיאפשר גם חיבור לפלייסטשיין 2 חשבתי על טלוויזה LCD 23 של סמסונג אן MAG אך האם הרזולוציה למחשב לא תיפגע אם הטלוויזיה היא FULL HD ? האם יש פיתרון אחר ( כבל מתאם וכו' )
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מחפש מסך למחשב שלי. השימושים שלי בעיקר: -משחקים. -גלישה. -סרטים. אין לי ממש דרישות מיוחדות מהמסך כל עוד תיהיה איכות תמונה גבוהה והוא יתאים בצורה טובה למשחקים. ושהמסך עצמו יהיה גדול (אם אפשר מעל 19 אינצ') התקציב שלי:מ1400 עד 1700 שקל מקס' למרות שאני לא רוצה להגיע לתקציב הזה ... פשוט למקרה שיהיה משהו ממש טוב בתוספות של 100 שקל.. ואם תוכלו תמצאו חנות בנתניה או סמוך לנתניה... שמוכרת את המסך הזה ואת המחיר שלו בחנות ועוד פרטים כמו אחריות. תודה.
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקומות שכתוב את הניגודיות ואז ORIGINAL 1:1000 לדוגמא (Contrast Ratio 1:40,000iDCR (1:1,000 Original מה הORIGINAL אומר? ומזה הi בiDCR?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
המסך הזה נפל לידי, להשאר איתו או להחליף אותו למשהו אחר? איך הוא עומד בהשוואה לשאר המסכים בקטגוריה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי את ה dell2209 בתור מסך ראשי אני רוצה להרחיב את השטח עבודה שלי במסך משני החשיבות היחידה למסך משני שיראו את הטקסט חד ולהוציא בתמורה כמה שפחות כסף אני רגיל לחדות של הDELL וכבר קרה לי שכאשר ציפיתי במסכים של AOC קיבלתי כאב עיניים במיידי אני מתלבט בין שני מסכים SAMSUNG 23" P2350 FULL HD \ ASUS LCD 23" - VH232T WIDE 1) האם הם יתאימו לעבודה מבחינת חדות טקסט ותמונה ליד הDELL ? 2) איזה מהם עדיף ? האם אפשר גם לרדת לדגם Samsung 23" LCD SyncMaster 2333SW ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
איך הביצועים של ה-viewsonic VX922? הוא שווה את הכסף? ואיך הוא בהשוואה למסכי 19' אחרים באותו טווח מחיר (1,900-2,000) אז קיצר שאלתי היא אם הוא מומלץ - פרט נמק והסבר ;D
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-