עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Gliding,

הכוונה לממיר רגיל, לא HD. ושתי שאלות נוספות: האם יש חנות מומלצת באיזור ראשון לציון? הכוונה במומלצת היא גם האם ניתן לראות בה את המסך, וגם האם הם לא יעשו בעיות במידה ואני ארצה לנצל את האחריות... ואיך אני יכול לבדוק שמדובר בקושחה החדשה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by johnnymta,

לעבודה ממושכת מול המחשב (תכנות, עריכת אודיו, גלישה באינטרנט, ...) ולמשחקים. לא לסרטים. מעדיף כמה שיוותר זול, אבל לא איכפת לי להשקיע טיפה יותר אם תביאו טענות שמוכיחות שזה שווה את זה...

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by STRENGTH,

הבנתי שלמסכי 22 יש בדרך כלל רזולוציה של 1650*1080 משהו כזה.. ורק למסכי 24 יש 1900*1200 אבל היום סתם חיפשתי מסכים ונתקלתי במסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=22849 זה נכון מה שהם רשמו שלמסך 22 תיהיה רזולוציה של מסך 24? ואם זה באמת נכון האיכות שלו תיהיה הרבה יותר טובה ממסך רגיל ?(בגלל גודל הנקודה ההרבה יותר קטן)

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by dvdvdv,

לא הצלחתי להבין, וחיפשתי, באמת שחיפשתי. בפשטות, איך אני יכול לקנות מסך אם, לדוג', האחריות על הפיקסלים השרופים חלה רק מ-5 ומעלה (סמסונג, למשל)? הנחת היסוד שלי היא שלא כל מסך שרוצים לקנות אפשר להתחיל לערוך עליו בדיקות. מה עושים? יש איזושהי ערובה, משהו? או אולי בכלל המושג "פיקסלים שרופים" לא כזה נורא? אין לי מושג, לא התנסיתי. אודה לכם מאוד אם תעירו ותאירו את עיניי (או שסתם תתעצבנו על "למה פתחת נושא אם מדברים על זה בסטיקי?!?!" [תשובה: אבל חיפשתי שם]).

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by singel,

רכשתי מסך דל 2311 לאחר התיעצות אחד הדברים שמתגאים בו זה זוית צפיה של כמעט 180 מעלות בלי עיוותי צבע זה לא בדיוק ככה, הצבע מתעוות בצפיה מהצד במיוחד בגוונים הכהים (אבל גם בבהירים-לבנים), שם הוא ממש מזייף ומציג אותם בגוון צהבהב עם נטיה לזוהר גם כשיושבים ממש מול המסך, וזה בולט בעיקר בצפיה בסרטים פחות בשימוש בטקסט נפלתי על אחד פחות טוב? או שזאת באמת בעיה במסך הזה שלא ידעתי מראש? או שבכלל יש דרך פשוטה לסדר את זה שאינני מכיר? המסך מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך לא הכי חדש או משוכלל. אולי זה בכלל מהכרטיס מסך? אשמח לכל התייחסות. תודה.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by ajl,

אני עוסק בפיתוח ועיצוב אתרים ויש לי מסך אחד 2007wfp (חבל שבזמנו לא רכשתי עוד אחד), אני מעוניין לרכוש עוד מסך בשביל נוחות העבודה מסך אחד לפיתוח ועיצוב (המסך הקיים) והשני לראות את האתרים/עיצובים בפועל במקום לעבור בין החלונות או להקטין את שטח העבודה של החלונות. על מה אתם ממליצים? תודה

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  7. למסך DELL 2408WFP הורכב מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L ¤450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39208 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤529 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8600GT 512MB PCIe ¤333 האם יהיה ניתן לנצל את כל יכולות המסך : לעיבוד גרפי ממוצע (פוטושופ אקסטנד)? צפיה בסירטי HD? עריכת וידאו בפרימייר ? אפשרות לחיבור מסך דיגיטאלי נוסף לעריכת וידאו? האם המיפרט מגביל את יכולות המסך או את פונקציות החיבורים שיש לו ?- אם כן באיזה אופן בדיוק? +++++++++++++++++ לגבי מסך DELL 2007FP…

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  8. היי חברים אני זקוק לקצת עזרה: אני עוד שבועיים תכננתי להזמין את המחשב שיהיה למשחקים אגב וגם לעיצוב גרפי... 6200 כולל מסך.. בקיצר הלכתי על ה1970hr הבעייה היא שעל כל 20 המלצות יש מתלונן 1 על בעיות... חוץ מזה המסך נחשב איכותי לפאנל שלו... בקיצור הייתי רוצה לדעת אם יהיה מסך טוב ממנו בכל הבחינות ובכמה כדי לעלות כדי לקבל משהו יותר איכותי ומבטיח... תודה.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by Dubek,

שלום. לאחר תקופת גסיסה ארוכה, החלטתי להחליף את מסך ה-CRT בו אני משתמש ולגאול אותו מייסוריו. אני מחפש לקנות מסך LCD בסביבות האלף ש"ח, כאשר איכות מסך חשובה לי הרבה יותר מהגודל (אין לי שום צורך במסך יותר גדול מ-17" אבל גם אין לי התנגדות למסך כזה). אודה לכם, אם תוכלו לתת לי המלצה למסך הכי טוב שאני יכול למצוא בתקציב שלי. דרך אגב, מצאתי בוואלה-שופס את המסך הבא http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IRutopia20w2mstuk מישהו יודע משהו על החברה הזו? כי המפרט של המסך נראה טוב, ויש שלוש שנים אחריות, אז האם כדאי להסתכן?

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  10. נורמלי לשימושי text בלבד בסביבות 700 ש"ח? אפשר גם גדול יותר באותו התקציב, 16:9 זה פשוט קטן לשימושי. תודה עריכה : טוב נראה לי שזאת האופציה היחידה ,samsung 943bm ,שווה את המחיר?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  11. בעיקר למשחקים ועריכת וידאו. אין מחשב בינתיים..... אני אקנה כרטיס מסך בהתאם למסך אחר כך

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by kicker,

17" LCD L1718S 8m 1:700 1177 ----LG 17" LCD L1719S 8m 1:1400 1152 ----LG 19" LCD W912A 8ms MM 1:600 1217 ---NU איזה מבין 3 המסכים יותר טוב? מה זאת החברה NU האם היא אמינה? ומה אומר המספר 1:700 או 1:1400 ?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by DarkLloth,

הצעות ?

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  14. שלום אני מחפש מסך טלויזיה שיהיה מחובר למחשב שיהיה מסך HD FULL ויתמוך לי במשחקים כבדים שאוכל לנצל את הכרטיסי מסך שלי כד להגיע לרזולוציות הגבוהות ביותר שיהיה מסך 32 אינץ ושזמן התגובה יהיה נמוך כמה שיותר אם ואצטרך לחרוג מהתקציב בשביל מסך אחר מתקדם אשמח לשמוע עליו תודה על כל עזרה שתתקבל..

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  15. שלום, אני מתכנן בקרוב לקנות מסך רחב למחשב(עוד לא בחרתי) ורציתי לשאול האם קיימת תוכנה שתאפשר לי להגדיר את הגודל המקסימלי של החלונות השונים ככה שיתפסו רק חלק מהמסך וכך אוכל לפתוח מספר ישומים ולראות את כולם בו זמנית. למשל: כמו חלון הICQ שנמצא תמיד עליון בצד אחד של המסך וכאשר מגדילים חלון מסוים לגודל מקס' אז הוא גדל ל2/3 מהמסך ולא מסתיר את הICQ.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  16. אני מחפש מסך 2560 על 1440 חשבתי על הדגם הזה LG 27EA83R הוא די יקר בארץ ולכן חשבתי על אופציה לקנות אותו ב 3100 באיביי השאלה אם זה אמין וזה לא סיכון להזמין כזה מוצר באיביי? הציעו לי גם את הדגם הזה של DELL http://www.tms.co.il/product/12025 האם יש עוד הצעות ואיזה מבין המסכים האלו איכותי וטוב יותר והאם ההבדל משמעותי בניהם ששווה להוסיף את הכסף? כמובן השימושים שלי הם משחקים כבדים כמו CRYSIS 3 BF3 וכל אלו וכמובן משחקים עתידיים לצאת. כרגע אני עם כרטיס יחיד 760 גרסת ה OC מה שהבנתי שיוריד משמעותית את הביצועים ולכן כנראה אוסיף עוד כרטיס כזה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  17. תקציב עד 1800 שקלים 22 אינץ'. למשחקים וסרטים בעיקר יותר סרטים וכמובן עבודה רגילה אבל לא שעות על גבי שעות של עבודה נורמלית תודה מראש כל המלצה תתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  18. שלום לכולם. אני משתמש היום במסך DELL U2414H שמחובר לכרטיס מסך Radeon rx vega 64. בעיקר גיימינג וקצת עריכה וסטרים. אני מעוניין לקנות מסך נוסף שישמש כמסך הראשי או המשני אבל לא בטוח מה עדיף. האם יש מסך במחיר של 600-800שח שעדיפים על הDELL שכבר אצלי או שעדיף פשוט לקנות מסך ב400-500שח כמסך שני? יש שני מסכים במבצע פה: https://www.yoursg.co.il/benefits/047F7089-BB84-41A0-8F40-8B5777E19EF7 https://www.yoursg.co.il/benefits/9ED50CC1-ABBA-48CB-A9D8-2E1203FCAFB1 בנוסף יש לי 20% הנחה על המוצרים באתר הזה https://www.shekem-electric.co.il/mhwbim-vcivd-hiqpi/civd-hqpi/mski-mhwb.html?dir=asc&order=price תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by mikilz,

שלום, איזה מבין שני המסכים עדיף עבור משחקים סרטים ותוכנות cad? תודה.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by shlomihd,

שלום לכולם, האם מישהו רכש בעבר מסך מאתר ebay? אני מעוניין לדעת מה החסרונות, מה בעיניין מכס, אחריות וכד'. מבדיקה שלי ההפרש בעלות בין רכישה מהארץ לבין קניה מהאתר הוא עצום. תודה מראש, שלומי.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by most,

האם מישהו יודע לגבי מסכי ACER בגדלים 19' או 20' אינץ שיהיו איכותיים בתקציב של עד 1600. השימושים הם בעיקר אינטרנט, עבודות אופיס ומשחקים קלים ופשוטים. אני צריך מסך טוב, משהו מומלץ וטוב עם פאנל טוב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  22. Started by the unleashed,

אני קונה מחשב וחדש ואיתו גם מסך. אני לא ממש צריך מסך גדול וגם אין לי יותר מדי כסף אז החלטתי ללכת על 17 אינץ. התקציב הוא בערך 1000, אבל אם יש מסך שעולה קצת יותר וההבדל באמת משמעותי אני יכול להתגמש קצת. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by sadi,

רוצה לקנות מסך חדש כבר חודש אני לא יודע מה לקנות dell samsung וכל השאר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  24. שלום, קנינו מסך סמסונג 935BW וגם כרטיס מסך 8400GS והכל היה בסדר. ניסינו להחליף כרטיס והחזרנו, וכשהחזרנו התעקם פין בחיבור VGA וכנראה כתוצאה מכך, המסך נראה צהוב. אבל משום מה, גם חיבור הDVI השתבש, וכשהמחשב עולה רואים הכל כרגיל, וכשצריך להופיע מסך 'ברוך הבא' המסך נכבה וזהו לא רואים יותר, למרות שהמחשב עובד. יש לכם פתרון?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  25. Started by גליטו,

שלום לכולם .. pivot זה הציר שמחזיק את המסך ? אם כן מאיפה אני קונה את הציר הזה בנפרד ? אני צריך אחד אבל שיתן לי אפשרות לעלאה והורדה של המסך . כאילו כיפוף של הציר ואז המסך כלפי מטה או מעלה.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.