עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by VexX,

אז ככה אני מיתלבת. יש לי בחדר שני מסכים. אחד מחשב TV 17 ו29 שניים מסחים שמנים...אני רוצה להאיף אותם ולסים מסך אחד... אני גם משחק במחשב וגם רואה ארבע סרטים ..(החדר שלי הוא 2.5 מ"מ ) השאלות : 1. מה יותר עדיף מסך מחשב מחובר לTV או TV שמחובר לPC . או ביכלל מסך PC עם כרטיסTV ה עדיף??? 2. מה יותר עדיף מסך גדול יותר או פנאל יותר טוב.??? תודה VEXX

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by Aternus,

ברשותי מסך 2007WFP וחשבתי על להחליף אותו ל 2408WFP קודם כל בגלל הגודל והרזלוציה ושנית בגלל שיש לו יותר כניסות... אני משחק מדי פעם, בעיקר ב HL2DM ומשחקים בXBOX360 ותהיתי איך המסך הנ"ל מבחינת משחקים ואיכות הצבע שלו... תודה

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by hardwell,

אוקי אז תכננתי היום כבר להזמין את המחשב, אבל הציעו לי להוסיף שני מסכים לסראונד. המפרט נמצא פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552510.0 העניין הוא, שאני לא יודע אם זה כדאי בכלל, נראה שזה יעשה לי הרבה בעיות: - משחקים שלא תומכים יימתחו על כך המסך, או שלא יעלו כלל. - צריך לשנות את כל הצורה שבה הספריה מאורגנת (להעביר לקיר אחר) בשביל לפנות מספיק מקום. - עלות כספית שאני לא יודע אם שווה את זה (להוסיף 1800 שח) - הצ'אנס שחודש אחרי יצא ליין חדש של מסכי מחשב ושלושת המסכים הנוכחים לא יהיו שווים כלום, הנזק יהיה עצום כשזה X3. - שולחן העבודה לא כל-כך אידיאלי לעבודה עם שלושה מסכים (למרות שאפשר לעבוד איתו). - ה SLI שלקחתי במקום overkill כמו שרציתי שיהיה יריץ בקושי את המשחקים…

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  4. צריך המלצה למסך מחשב עד 1000 ש"ח לצרכי משחקים ואינטרנט, וקצת סרטים. - קצת סרטים כי בעיקרון המחשב גם יהיה מחובר למסך 32", אז סרטים אני יראה ב32". המסך יהיה מחובר לכרטיס מסך GTX260

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by Goadzilla,

אני מתכנן לקנות את זה 22" Black Dell Flat Panel LCD Monitor E228WFP יש למישהו הצעות טובות יותר

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by RisingStar1,

שלום חברים, אני מחפש לרכוש מסך מחשב חדש לסבא שלי, הדרישה היחידה היא שהמסך ידע ואו יעבוד ברזולציה נמוכה, קרי פונטים, איקונים וכו' גדולים. תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  7. Started by gnagar,

זה מה שיש בפנדה ועולה 2500 ש"ח: סוג הפאנל: S-IPS גירסא: A04 רזולוציית המסך: 1680*1050 ומה שממליצים בפורום זה: IPS A03 RT803 1. מה ההבדל בין שתי הגרסאות? האם כדאי לרכוש את זו שמוכרים בפנדה? 2. יש המון דגמים של 22 אינץ' שעולים הרבה פחות מ 2007WFP (גודל:20 אינץ') כמו ASUS ACER PROVIEW MAG BENQ האם הדגם הנ"ל עדיף על כולם (אפילו על דגם מאותה חברה שהוא גדול יותר וזול יותר DELL E228WFP )?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  8. אהלן. אני מחפש לקנות מסך 19" או 20", אבל רק עם פאנל איכותי ולא מסך רחב (בעיקר לגלישה באינטרנט, סרטים - המחשב מחובר לטלוויזיה, משחקים - אופציונלי). עברתי קצת בפורום וראיתי שכולכם ממליצים פה ל - 19" על: Viewsonic VP930B Samsung 971P וב - 20" על: Dell 2007fp מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד מהמסכים הללו לעומת השני ? האם יש עוד מסכים מומלצים בתחום המחיר הנורמלי ? תודה !

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by LOL,

יש לי מסך lcd 19 של פיליפס (190s6) ויום אחד פתאום עלה המד של הבהירות והוא מסרב להעלם לא משנה איזה כפתור לוחצים במסך או אם מנתקים אותו מהחשמל\מחשב המד בהירות נשאר במקומו יש למישהו איזה רעיון לעוד משהו לעשות?

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by kamikazie,

שלום לכולם, כפי שהבנתם מהכותרת יש לי בעיה: בזמן שאני משחק, המסך בשלב מסויים פשוט נכבה. לאחר מספר שניות הוא שוב נדלק, ואז שוב נכבה. מופיעה הודעה: " No Signal" ולאחר מספר שניות הוא שוב נדלק. המחזוריות הזאת נמשכת ונמשכת עד שאני פשוט מוותר. ברצוני לציין שבשימוש רגיל במחשב (גלישה באינטרנט לדוגמא) זה לא קורה. קצת פרטים: ברשותי מסך 17 inch מסוג MAG. מפרט: מעבד-E8400 קירור למעבד- arctic cooling freezer 7 pro לוח אמ- ga-ep43-ds3l זכרונות- kingston pc6400 2gb x 2 כרטיס מסך- 4850HD sonic של palit ספק כוח: corsair 550W דיסק קשיח- segate 320 gb מארז- cm 690 המשחקים שבהם הבעיה נפוצה: Call Of Duty 4 ו- Heroes 5

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  11. היי, החלטתי לשדרג ל24 אינץ', אבל אני לא ממש הצלחתי להבין איזה מהם הכי כדי היום. אני מחפש אחד שאין לו ביצועים סופר מיוחדים או משו כזה, אבל שלא יהיה גרוע מדי או משו כזה. המחיר צריך להיות 2K בערך, עדיף פחות (ואיאפשר ממש לעבור). יש המלצות? תודה מראש.

12. Started by timont,

אנא עזרו לי לדרג את הממסכים הנ"ל מבחינת סדר עדיפויות לרכישה, מה טוב יותר? 1. LG 1718S LCD 17 2. SAMSUNG 740N LCD 17 3. AOC LM728 LCD 17 תודה.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  13. http://www.engadget.com/2006/10/09/sony-to-cease-hawking-monitors עד סוף 2007 אם כי יצאו כמה דגמים אחרונים. יהיו מחירי חיסול?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by ben060,

האם אני יכול להשיג משהו טוב במחיר הזה

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  15. ככל שגודל המסך שונה, האם זה מעמיס יותר על כרטיס מסך/נייד שאליו אני מחבר את המסך? אם אני משתמש בנייד בלי לחבר מסך, הכל בסדר. אבל אם אני מחבר מסך 24 אינצ', המאוורר מתחיל לעשות רעשים כל כמה שניות ונדמה לי שהמחשב עומד למות עוד מעט. או שאני סתם פארנואי?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  16. תצוגה של XBOX360 ב720P על LCD SAMSUNG 731BF 4:3: 1.איך יראה תצוגה של מסך רחב שהXBOX360 מראה על מסך שהוא לא מסך רחב??? 2.זה יראה יותר טוב מלטלויזה 29 אינט SDTV

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  17. Started by BedBoy,

טוב אז קודם כל אני רוצה להגיד שחיפשתי לפני זה בדף פה בפורום אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור לי - יש לי 2 מסכים, אני רוצה לראות בשניהם איך אני מגדיר את זה ברמה הפיזית (אם זה בכרטיס מסך, חיבורים עצמם) בדרייברים (אם יש צורך בדרייברים כלשהם) ובתוכנה (אם יש תוכנה שצריך להשתמש בה?) תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by lader,

חבר המליץ לי עליו ורציתי לדעת האם הוא באמת טוב. חבר שלי אמר לי שהוא עלה לו 1100 האם ככה הוא עולה?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  19. המסך שלי השתגע. עכשיו הדלקתי אותו והוא מעוות לי צבעים. למטה ירוק ולמעלה סגול (מין מעבר כזה בין צבעים). אני לא יכול להביא לכם תמונה מסך כי זה המסך ולא הויידואוס או משהו. יש למשהו מושג איך לתקן את זה??? אגב הדגם של המסך שלי הוא: FLATRON F700B אני ממש צריך את העזרה שלכם! תודה!![br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 14:28:22 מה קרה עם זה עכשיו?!אני שם קצת מסך לבן (שמעתי שזה עוזר) לאיזה 10 דקות.. סתם לנסות. לא עזר. אני בא נכנס לכפתורים שעל המסך מחרטט איזה משהו והופ הוא נדלק מחדש עם כל הצבעים במקום!! חחח.. איזה פוקס :)

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  20. אחרי שנים בהם מסכי OLED שימשו בעיקר לטלויזיות וסמארטפונים, כעת מתחיל להגיע אלינו נחיל מסכי OLED להמונים בדמות צגי גיימינג מתקדמים ויוקרתיים. ה-AORUS FO27Q3 של GIGABYTE הוא מסך 1440P מתקדם בתדר 360Hz. מדובר בשילוב טכנולוגיות שטרם ניסינו בעבר וכעת יצאנו מנוסים ועם מסקנותלכתבה

21. Started by TheDiesel,

רציתי לדעת אם שוווה לקנות מסך באתרים בחו'ל כגון איביי, אמאזון, עלי אקספרס? האם זה שווה מבחינת עלות, והאם הסחורה היא איכותית?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  22. Started by okarmi,

שלום לכולם, אנחנו מחפשים לקנות שני מסכים. אני מניח שהם יהיו מאותו סוג. התקציב לכל מסך הוא באזור ה1000 שקל. מסך 1: שימוש עיקרי - אינטרנט רגיל. שימוש משני - עריכת וידיאו. מסך 2: שימוש עיקרי - אינטרנט רגיל. שימוש משני - לייט גיימינג (מעט משחקים של לפני כמה שנים, לא חשוב סופר איכות). כיום, אנחנו עובדים עם מסכי 17 אינצ' - נשמח להגדיל למסך באזור 22 אינץ. עדיפות למסך רחב. בטווח מחירים זה ההמלצות בפורום הם על ה DELL U2312HM. האם זה מתאים לצרכים שלנו? או שעדיף לחסוך ולקחת את ה U2211H? אשמח לשמוע המלצות ולאו דווקא על דגמים אלו. האם שווה לקחת מסכים מדגמים שונים לכל מחשב? תודה!

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by DarkLloth,

הצעות ?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  24. שלום, האם קיימת בעית התחממות במסך Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp - 110W ?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  25. Started by maors3,

מחפש מסך מחשב לשימוש מישרדי 20"-22" רחב עד 750 ש"ח מה האופציות?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים