עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by jorgito,

שלום! החלטתי שאין מנוס מליבור סופסוף ל LCD למרות שאני עדיין משוכנע שב CRT רואים טוב יותר אני מעוניין במסך 22" עד 1000 ש"ח (לא חובה לנצל את כל ה1000 - אני אשמח למסך טוב ב 800-900 ש"ח גם כן ) - רוב העבודה שלי עם המסך תהיה משרדית בעיקר אבל גם קצת משחקים פה ושם. בבקשה תמליצו לי פה על מסכים במסגרת התקציב הזה ואם אפשר גם לציין את הפרמטרים החשובים בקניית מסך (ניגודיות, זמן תגובה וכו'). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  2. שלום לכולם . אני מחזיק מסך samsung 931bw ואני מפסוט ממנו חבל זמן... אבל בסרטים ולפעמים בתמונות קורה שהצבע עור יוצא קצת זוהר ומוזר איך אני יכול לסדר אתזה בלי לשנות יותר מדי בהירות מסך (עד שהתרגלתי...) תודה רבה לכולם והמשך יום טוב ...

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  3. Started by talitay,

היי לכולם... ידוע לי העניין הזה שמסכי LCD משנים צבעים ובהירות בזוויות שונות. גם ידוע לי שלקחתי את המסך הכי גרוע מהביקורת מסכים שעשו כאן באתר, חבל שגיליתי מאוחר מדי. קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש עם מסך LG 1900J (זה עם הרגל האדומה המוזרה, נראה כמו חייזר). התעסקתי בלי סוף עם ההגדרות שלו בתוכנה שמגיעה איתו וגם עם ההגדרות של הכ.מסך (nvidia 8400). ועדיין, בלי שום הסבר (הסתכלתי מכל זווית שקיימת, למעלה למטה ימינה שמאלה - כואב לי כבר הגב) החלק העליון של המסך כהה יותר מהתחתון. משמעותית. כדי לוודא שאני לא משוגעת ושזה לא בגלל הזוית שאני מסתכלת ממנה, סובבתי את המסך ככה שיעמוד על הצד, כמו דף A4, ואכן צד שמאל היה כהה יותר מצד ימין, אז ברור שיש כאן משהו מוזר וזאת לא אני P: השאלה- האם …

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  4. שלום , אני מחפש מסך LCD לשימוש משרדי ומשחקים בתקציב של 1000 ש"ח . אני יודע שאין יותר מידי מסכים איכותיים במחיר הזה אבל תנסו להביא לי כמה שיותר טוב במחיר הזה , כי חבר שלי לא יכול להוציא יותר מזה על מסך. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה דקה לחדרי. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין lcd ופלזמה. השימושים העיקריים הם לצפייה בכבלים ומידיי פעם סרטים בדיוידי. חשוב שהטלוויזיה תתמוך בכל הטכנולוגיות החדשות (hd) . חשוב שלא יהיו רמקולים בצידי הטלויזיה (אי מקום), ושהאיכות שלה תהיה טובה. הטלוויזיה כנראה תחובר למחשב htpc מתישהו, מכיוון שהיא מיועדת לחדר קטן, מרחק הצפייה יהיה בין 2.30 ל-2 וחצי מטרים. התקציב הוא בערך 7000 ש"ח, יש אפשרות לחרוג (בגדר הסביר). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by aviaderi,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VE730BF http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3592 אני לא רואה שום הבדל ביניהם אבל לפי קריאת תגובות בפורום מתקבל הרושם שה-730B עדיף. אשמח אם תסבירו לי מה ההבדלים ואיזה מסך עדיף לקנות מבין שניהם, או האם יש מסך אחר מומלץ במסגרת ה1300-1500 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  7. Started by pazer005,

מה הוא הזמן התגובה המינימלי להרצת משחקים כמו שצריך?

8. Samsung 20" 206BW 2ms LCD WIDE או proview EP2230ADJW

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  9. אהלן חבר מהעבודה אמר לי שבקרוב אמורות לצאת 2 טכנולוגיות חדשות שיוזילו את המחירים של המסכים, ולכן אולי שווה לחכות עם קניית המסך טיפה. יש אמת בדבר ? ואם כן , יש איזשהו תאריך לשחרור איזו טכנולוגיה שכזו ?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  10. Started by jenia11,

חיברתי את המסך שלי דרך חיבור דיגיטאלי ועכשיו כפתור auto adjustment הוא רושם לי not available.האם ככה זה צריך להיות?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  11. הDELL http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16731 הASUS http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 מה אומרים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  12. שלום לכולם! רכשתי לפני שבועים את ה SAMSUNG 971P וחיברתי אותו לנייד שלי, עד אז הכל היה בסדר גמור התוכנות של ה Magic Rotation ו Magic Tune עבדו מצויין! ועכשיו קניתי מחשב שולחני חדש עם מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 ולוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H והתוכנות לא עובדות ה-MagicTune נותן לי הודעה שהוא לא מתאים ל SYSTEM שלי! ושאני צריך להיכנס לאתר של סמסןנג להוריד את העידכון האחרון! עשיתי את זה הורדתי את העידכון האחרון וגם את כל הגרסאות השונות שמצאתי שם, התקנתי אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר, עדיין אני מקבל את אותה התשובה עם ה-Magic Rotation הבעיה פחות מעצבנת אני מצליח להעלות את התוכנה, ועם אני לוחץ על הקליק הימני אני רואה בסרגל את התוכנה ואת האופציות לסובב את המסך, אבל אם…

13. מעוניינת במסך רחב 20 אינץ איכותי עבור משחקים וסרטים וחשוב גם עבור הרבה קריאת טקסט. מחיר מקסימום 1400. המליצו לי על מסך Dell 20 2009W בכמעט 1400 ש"ח. האם זה המסך הטוב ביותר בתקציב הזה עבור המטרות שרשמתי? המפרט של המחשב : מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם DFI LANParty LT X48-T2R G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by VexX,

אז ככה אני מיתלבת. יש לי בחדר שני מסכים. אחד מחשב TV 17 ו29 שניים מסחים שמנים...אני רוצה להאיף אותם ולסים מסך אחד... אני גם משחק במחשב וגם רואה ארבע סרטים ..(החדר שלי הוא 2.5 מ"מ ) השאלות : 1. מה יותר עדיף מסך מחשב מחובר לTV או TV שמחובר לPC . או ביכלל מסך PC עם כרטיסTV ה עדיף??? 2. מה יותר עדיף מסך גדול יותר או פנאל יותר טוב.??? תודה VEXX

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  15. אתמול היתי בחנות למוצרי חשמל והתענינתי במסך "19 של LG 2MS המוכר הסביר לי שאין מצב שאם הכרטיס מסך אני אוכל לנצל עם הקצב רענון של הכרטיס מסך שלי מסך מעל 8MS וכל הוצאה מעבר למסך של 8MS היא בעצם רווח נקי לחברה כדיברתי איתו על מריחות- הוא שם סרט על כל המסכים ביחד ולא היו שו מריחות ! האם הוא צודק ? האם יש סיבה להשקיע במסכים ("19) היקרים של LG או ללכת על מסכים היותר זולים שלהם (8MS) כאשר השימוש הוא משחקים וסרטים.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  16. Started by redead,

ראיתי היום בתצוגה את הסמסונג טי240 שרציתי לקנות ואני חייב להודות שהוא היה נראה לי טיפה גדול מידיי וזה דיי מפחיד אותי לקחת מסך שבעבודה יום יומית של אינטרנט , תיכנות וישומי אופיס עלול להיות גדול מידיי.. מה אתם אומרים האם 24 באמת גדול מידיי וכדאי לקחת 22? ואם כן אז איזה 22 אינץ כדי לקחת בתקציב הזה של סביבות ה1800 שקל? או שאולי בכל זאת לקחת את הטי240 ולא לדאוג?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by kfirbep,

אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מחפש מסך למחשב במחיר נורמלי וזול מקסימום 1000 שקל וגם זה לא נראה לי בטוח(אני עובד עכשיו בחופש והתקציב שלי נורא מוגבל אולי ההורים שלי יוסיפו כמה מאות אבל הם לא תומכים נלהבים במחשב)אני לא אוהב את מסכי LCD מפני שאם מסתכלים מהצדדים רואים את התמונה כחולה אז אם אתם יכולים תביאו לי מסכים אחרים. ויש לי שאלה: מה הקטע עם מסכי 3D מה שונה בהם ממסכים אחרים?מה עושה אותם יותר טובים? תודה מראש כפיר

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by Jesper,

התעניינתי פה בפורום לגבי מסך 19" מומלץ בתקציב של עד 1300 ש"ח, והמליצו לי על Hyundai B90D http://www.prad.de/en/monitore/review-hyundai-b90a.html. ניסיתי לברר בכמה חנויות שמציעות אותו למכירה ומסתבר שבאף אחת מהן אין תצוגה ואפשר רק להזמין אותו. האם יהיה מסוכן להזמין אותו בלי שראיתי אותו קודם או שהמסך הזה מספיק מוכר ולא צריכות להיות הפתעות אם אני מזמין אותו בלי להתרשם ממנו קודם? וחוצמזה, סתם מעניין לדעת, איפה אני ארגיש הבדל בין המסך הזה למסכים מומלצים בתקציב גבוהה יותר, נגיד של 1800 ש"ח? והאם בגלל שהוא מסך זול יותר הסיכוי שישרפו לו פיקסלים יותר גדול?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by HORADRiM,

היי, אני מתלבט בין כמה דגמים של Eizo, כאשר הצרכים שלי הם כאלו: 1. כיסוי טוב של מרחבי צבעים sRGB/ Adobe להצגה ועריכה של תמונות באיכות ודיוק מקסימליים. 2. זמני תגובה מספיק טובים גם כדי להינות מסרטים ומשחקים ללא מריחות. 2431 - מומלץ כאן בפורום, כיסוי סביר של sRGB אבל לא של Adobe. זמני תגובה מוטלים בספק.. 2441 - שיפור בכיסוי מרחבי צבע, זמני תגובה עדיין לא להיט. כניסת HDMI (יתרון בעבודה עם Live View בצילום) 2442 - נראה לי הכי מוצלח, כיסוי טוב של מרחבי צבעים, זמני תגובה טובים, כניסת HDMI 2461 - ליגה אחרת של כיסוי צבעים. זמני תגובה לא משהו, אין HDMI אשמח לשמוע את חוות דעת המומחים... תודה!

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  20. כל המסכים שעכשיו בחנויות הם עודפים? כדאי לקנות את המסך הזה למרות שהופסק לו הייצור? מה יקרה אם המסך יתגלה כתקול ולא יהיה במלאי של החנות?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  21. האם הוא באמת נותן צבעים אמיתיים יותר או שעדיף LCD? אני חושב על מסך 22-24 אינטש אבל לא יודע באיזה סוג לבחור

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  22. Started by roniz,

אני מחפש מסך LCD למחשב של ההורים. השימוש המרכזי שלו הוא אינטרנט ו-Office. עד היום הם עבדו עם CRT 17". אשמח אם תוכלו להמליץ על מסך טוב בתקציב של עד 750 ש"ח. תודה. רוני

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by tal_p,

מישהו יודע מה נסגר מבחינת המלאי שלו בארץ?? המחירים פשוט זינקו וחנויות רבות רשמו שאזל... יש צפי מתי יגיע מלאי חדש? ובכלל אם יש איפשהו במחיר סביר ?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  24. Started by FreezHer,

אהלן חברה יש לי מסך LED 32 של סמסונג, הבעיה שלי היא שאין לו מספיק כניסות...יש כניסת HDMI אחת וכניסת RCA, שתי הכניסות תפוסות על ידי הממיר והסטרימר. ברצוני לחבר את הפליסטיישן למסך, יש איזשהי דרך לעשות זו? (הפלסטיישן בעל חיבור RCA) תודה!

• 5 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים