עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by BedBoy,

טוב אז קודם כל אני רוצה להגיד שחיפשתי לפני זה בדף פה בפורום אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור לי - יש לי 2 מסכים, אני רוצה לראות בשניהם איך אני מגדיר את זה ברמה הפיזית (אם זה בכרטיס מסך, חיבורים עצמם) בדרייברים (אם יש צורך בדרייברים כלשהם) ובתוכנה (אם יש תוכנה שצריך להשתמש בה?) תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by white_c,

לפני כחצי שנה קניתי מסך LCD של סמסונג - אחד הטובים בשוק http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS17MEDSFXAA.asp מ.תגובה: 2 ניגודיות: 2000 כל בני ביתי מתלוננים שיש מריחה של התמונה על המסך (אגב, המסך עבר בין שני מחשבים והבעיה נשארה)... אני לא כ"כ שמתי לב לזה עד עכשיו, ועכשיו (כמה מרוקאי מצדי) זה מתחיל לעצבן אותי... כשאני אומר שהמסך "מרוח" הכוונה היא ששני קוים דקים שמאוד קרובים אחד לשני נבלעים לקו אחד... כך יוצא שצל מתחת לאותיות גורם לאותיות להיראות מתוחות אנכית... (ובסרטים הבעיה מתבטאת בריבועי "צנזורה" קטנים על כל התמונה...) הם בעיה כזאת מוכרת...? זה בכלל הבעיה במסך או בכרטיס מסך(7600GT חדש) ...? יש לי עליו אחריות אז אני רוצה לגשת לחנות רק אני לא בדיוק יודע מה …

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by Double_N,

מעוניין לקנות את אחד ממסכי ה27" הקוריאנים מאיביי (יש באמת הבדל בין החברות?) לפי מה שראיתי, אין אף מסך שהוא גם perfect pixel וגם עם tempered glass. השאיפה שלי זה לקבל מסך מבריק הם צבעים חזקים ויפים. כל המסכים של החברות האלו הם מבריקים? האם הtempered glass גם משפיע על הצבעים והאיכות או שמדובר רק בהגנה? והאם כדאי להמר על מסך שהוא לא perfect pixel.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  4. שלום. אני מחפש מסך שישמש גם בתור מסך מחשב, וגם יהיה בעל חיבורים מתאימים לממיר. גודל המסך שחשבתי עליו הוא 22", אבל זה יכול לנוע לפה ולשם במסגרת התקציב (1500-2000 ש"ח). כרגע האופצייה המרכזית שחשבתי עליה היא ה Chimei 222H, שמתאים לכל הדרישות, אבל כאמור אני רוצה לראות אם יש דגמים נוספים שיכולים להתאים לי, ולבחור מביניהם, ולא מתוך דגם אחד. תודה רבה על העזרה. עדכון: שתי אפשרויות נוספות שמצאתי - Dell 2007WFP: יותר איכותי מבחינת טכנולוגיית הפאנל, ביקורות טובות, אך קטן יותר (20") ועולה 300 ש"ח יותר. LG M228WA: פאנל בטכנולוגיה זהה ל Chimei, אותו גודל, אך עולה 800 ש"ח יותר. מה הפשר להבדל במחיר? האם איכות התמונה טובה יותר מה chimei?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by talisman,

חשוב שהמסך יהיה מותאם למשחקים. אין כניסות מיוחדות שמעניינות אותי. אם אפשר מסך טוב עם חריגה של עד 200 שקלי מהתקציב אז זה גם בסדר גמור. תודה.

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  6. שיהיה לו רזולציה גבוהה לפחות עד 1200 1600 . ואיכותי . תקציב 1300 שח בערך. תודה. איך המסך הזה? http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=2157&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0&aff=〈=HE דף הבית . http://www.proview.com/Product/Product_Feat.aspx?sn=445π=118&ii=3480

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by Aternus,

ברשותי מסך 2007WFP וחשבתי על להחליף אותו ל 2408WFP קודם כל בגלל הגודל והרזלוציה ושנית בגלל שיש לו יותר כניסות... אני משחק מדי פעם, בעיקר ב HL2DM ומשחקים בXBOX360 ותהיתי איך המסך הנ"ל מבחינת משחקים ואיכות הצבע שלו... תודה

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  8. אני מעוניין שתהיה לי טלויזיה בחדרולהשתדרג במסך LCD חדש .. ומפה אני נכס ל- 2 שאלותי א. מה יותר עדיף שיישמש כמסך וטלווייזה ? לקנות טלוויזיה ולחבר אותה כמסך למחשב או לקנות מסך LCD ולקנות גם כרטיס טלווזיה שישמש גם לצפייה בטלוויזיה בנוסף , מה מה יותר משתלם ? ב . הכרטיס מסך שלי הוא X1600xt אני אסתפק ואהיה חייב לקנות 19 אינץ' נכון ? ג - תביאו לי דגמים (אחרי שאמרתם והגעתם למסקנה מה יהיה יותר משתלם , איכותי ונוח לשימוש ... טלוויזית LCD או מסך LCD + כרטיס טלויזיה ד - במקרה ובחרתם במסך LCD + כרטיס טלויזיה אודה לכם אם תצרפו לי גם כרטיס טלויזיה ואם תוכלו לאמר לי מהה הבדלים........... ה - המסך או הטלויזיה ישמשו לצפיה בסרטים - צייה בערוצי טלויזיה - משחקים וכל השאר (תוכנות תמונות …

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by BulbuloNi,
    • 0 תגובות
    • 825 צפיות
  10. שאלה 1: מי מהמסכים הבאים יותר טוב? CMV CHE MEI CMV 745A 17'' LCD 8ms? ?CMV 743A 17'' LCD 8ms? ¤ SAMSUNG ?740N 17'' LCD 8ms? 1090 ¤ ?740BF 17'' LCD 2ms DVI? 1195 LG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? 1050 ¤ ?L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI? 1250 --- המסכים הנ'ל למטרות כללי ומשחקים. נא לבחור מסך בין האפשרויות הנ'ל בלבד כיוון שאני חייב לרכוש אותם רק מחנות מסוימת אחת... שאלה 2: מה החשיבות בין 8 MS ל4 או 2 MS? לי יש עכשיו מסך 12MS ואף פעם לא הרגשתי בעיה של מריחות כלשהם במשחקים.. שאלה 3: יש לי אפשרות במקום לקחת את המסך של LG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? Maximum Resolution 1280x1024 -Brightness 300 cd/m2 -Viewing Angle 160/160 Response Time 8ms - -Display C…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  11. אהלן. אני מחפש לקנות מסך 19" או 20", אבל רק עם פאנל איכותי ולא מסך רחב (בעיקר לגלישה באינטרנט, סרטים - המחשב מחובר לטלוויזיה, משחקים - אופציונלי). עברתי קצת בפורום וראיתי שכולכם ממליצים פה ל - 19" על: Viewsonic VP930B Samsung 971P וב - 20" על: Dell 2007fp מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד מהמסכים הללו לעומת השני ? האם יש עוד מסכים מומלצים בתחום המחיר הנורמלי ? תודה !

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  12. אני יודע שכנראה שבתקציב הזה אני לא אצליח להשיג מסך נורמלי עם פאנל VA, אבל בכל זאת, מכיוון שאני גם צריך מחשב חדש, התקציב למסך הוא עד 1300, רצוי שיהיה בסביבות 1100-1200 ( כל עלייה במחיר תבוא על חשבון רכיב אחר ). איזה מסך לדעתכם יענה על הצרכים הבאים: * עבודה עם תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, כלומר ביצוע הרבה גרפים בצבעים שונים * סרטים - פעם ב....לא הדבר העיקרי לשמו נרכש המסך, אבל בהחלט מדי פעם ארצה לראות סרט באיכות טובה * משחקים - כמעט ולא. אולי משחק אחד או שניים, סביר להניח שאחד מהם יהיה כדורגל, משהו כמו FIFA, או משהו בסגנון זה. הייתי מעדיף מסך 19 אינץ' ולא 17 אינץ', נראה לי שניתוח בסיס נתונים גדול יהיה קל יותר עם מסך גדול יותר. תודה !

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  13. Started by nsofi,

אני מעוניין במסך שאיכות הטקסט בו היא הטובה ביותר. כפי שהכותרת מציינת אני מתלבט בין ה samsung ל dell. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  14. Started by ron56,

יש לי אפשרות לקנות את המאג ב 1300 ש"ח או את סמסונג ב 1500 ש"ח 19 אינצ הייתי מעוניין לשמוע המלצות

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by dani688933,

אני צריך 26-27 INC בלא יותר מ 2000-2200. המסך טוב?? יש יותר טוב מזה באותו מחיר? תודה מראש! נ.ב. שימושים: סרטים וגיימינג

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by uguru1969,

האם המסך טוב לעבודה ממושכת בתוכנת אוטוקד+קריאה וכתיבת טקסטים תודה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  17. כל המסכים שעכשיו בחנויות הם עודפים? כדאי לקנות את המסך הזה למרות שהופסק לו הייצור? מה יקרה אם המסך יתגלה כתקול ולא יהיה במלאי של החנות?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by liortaib,

שלום אני מעוניין לקנות מסך מחשב ושמעתי שהמסכים של dell ממש טובים עכשיו תראו אני יודע שהאסוס מומלץ וגם הסמסונג 2243.... לא אכפת לי הכיונון של המסך וזויות שלו אני רוצה לקנות מסך שרואים בו טוב עם דיוק צבעים טוב בסביבות ה 1500 שקל הנה המסכים שאני מתלבט Dell 22 LCD 2208WFP Ultrasharp או Dell 22 LCD E228WFP נ.ב לא הבנתי למה ה usb במסך 2208wfp ?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  19. שלום לכולם. אני זקוק לתשובה מהירה בעניין די פעוט: אני הולך לקנות מסך LCD 22" של ASUS, כבר החלטתי על דגם VW222U, ואז הבנתי שיש דגם כמעט זהה שנקרא VW222S. ההבדל ביניהם הוא זניח מבחינת מחיר, ומבחינת ספסיפיקציות באתר אסוס כל ההבדל ביניהם הוא שה-U נותן גם פונקציה שנקראת HDCP, ובנוסף לפירוט התדרים של האות האנאלוגי, מופיעה במפרט של דגם U השורה הבאה: Digital Signal Frequency:31.3~80.2KHz(H) / 56~75Hz(V), שלא כתובה במפרט של דגם S. העניין הוא שאני יכול לקבל S מחר, ואני יכול לקבל U בעוד שבוע וחצי. בא לי על מסך עכשיו!! הפלאטרון שלי זקן ונוטה למות... השאלה היא עד כמה אני צפוי להשתמש בפונקציות המאוד חשובות האלה שמפרידות בין שני דגמי המסכים האלה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  20. Started by Ash Binary,

חיברתי 2 מסכיי LCD לכרטיס מסך ati radeon 9250 VGA 1280*1024 DVI 1680*1050 המסך שמחובר ל DVI הוא Teac/Fujicom T2005L12 (מיוצר אל ידיי ktc) המסך הזה קיים אצלי מ 2007 ותמיד היה מחובר ב VGA ולא היה עושה בעיות. זאת הפעם הראשונה שאני מחבר אותו ב DVI לעיתים כשאני מקליק אל משהוא במחשב (לינק באתר / מזיז חלון וכו) המסך מתכבה לשניה וחוזר. המסך של ה 1280*1024 עובד תקין ולא מתכבה החלפתי את המסך ל Benq FP92W ב DVI1440*900 והבעיה הסתדרה אבל אני רוצה להחזיר את ה Teac המסך מתכבה תמיד או כמעט תמיד כשאני מקליק אל משהוא במחשב --> בעיית תוכנה ? החלפתי את המסך עצמו והבעיה נפתרה --> בעייה במסך ? איפה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  21. המלצה למסך מחשב: 1 . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית המסך): 850 חריגה מקסימלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): 1000 2. מה השימושים של המסך:משחקי מחשב / סרטים / גלישה באינטרנט - משחקי מחשב.3. מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות? NVIDIA GEFORCE GTS250 1GB 4. בקשות מיוחדות - אפשרות לתליה על הקיר / ארגונומיה וכדומה : שיהיה LED שיהיה אמיתי ואפילו אם אפשר קצת HD שיהיה פצצה של חברה איכותית אמנם המחיר לא זול ולכן אני רוצה משהו הכי טוב למחיר הזה. 5.גודל רצוי: 23/24" שיתאים בול לכרטיס המסך שלי : GTS250 1GB. 5. גודל מסך רצוי: 23/24" ותגידו לי שזה טוב לכרטיס מסך GTS250 1GB.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by spiker,

שלום לכולם. כפי שרשמתי קניתי SAMSUNG 931BF אך כשקיבלתי אותו גיליתי שיש לו סטנד שלא זז למעלה ולמטה. רציתי לדעת אם אפשר לקנות אחד איפשהוא כי מאיפה שקניתי אותו אין כזה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  23. צריך המלצה על מסך 19" widescreen עד 1400 ש"ח, הרכיבו לי מפרט וכללו את המסך הזה בתוכו: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI (¤1334 אבל הוא לא מסך רחב ואני רוצה רחב... אני צריך משהו באותה רמה פחות או יותר, ואם זה ממש קריטי אז חריגה של 100 שקל אפשרית. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by User,

הטלויזיה היא : http://www.aoc-europe.com/lcdtv_L32W451.html רואים סבבה עם ה XBOX360 אבל עם ה PS2 רואים מטושטש והכתב נמרח בצורה מוזרה כאילו מריצים משחק תלת מימדי עם כרטיס לא תלת מימדי, ומן הרבה נקודות כאלה כמו שמפעילים משחק מחשב שאמור לעבוד על 32 סיביות על 16 סיביות רק יותר גרוע, בקיצור תמונה חרא, יש איזה ממיר בין ה PS2 לטלויזיה שיכול לתקן את זה ? או כבל מיוחד ? תודה .

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  25. Started by Salwaby,

חיבור HDMI למסך מחשב, למה הוא טוב בתכלס ? לרזלוציות יותר גבוהות ? לחיבור לכרטיסי מסך יותר מתקדמים ? אני פשוט מחפש מסך אני לא יודע אם לקנות אחד עם HDMI או בלי כאילו אם זה קריטי החיבור או לא ... תודה. סורי על השאלה המתלמדת

• 3 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.