עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by sadi,

רוצה לקנות מסך חדש כבר חודש אני לא יודע מה לקנות dell samsung וכל השאר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by Goblindest,

אהלן.. אני מעוניין לקנות מסך שתומך בסרטים הכי טוב (FULL HD), וגם במשחקי מחשב. חשבתי על המסך LG W2486L http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793. ורציתי לדעת אם זהו המסך הכי טוב לתקציב הזה? ** יש לי את הכרטיס מסך GEFORCE 7800 GTX האם הוא יתמוך ב- FULL HD במסך? אם הכרטיס מסך לא עומד בדרישות איזה כרטיס מסך מומלץ ?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by roniz,

אני מחפש מסך LCD למחשב של ההורים. השימוש המרכזי שלו הוא אינטרנט ו-Office. עד היום הם עבדו עם CRT 17". אשמח אם תוכלו להמליץ על מסך טוב בתקציב של עד 750 ש"ח. תודה. רוני

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  4. היי, אני מחפש מסך מחשב בגודל הנ"ל אבל חשוב שיהיה מתכוונן (במיוחד לגובה), ציפוי מט, עם USB HUB וכמובן עם רמקולים מובנים לפחות 2 של 2W. פעם אחרונה שהחלפתי מסך הייתה המלצה גורפת על פאנל IPS, האם זה עדיין נכון לגבי מחשב לשימוש ביתי ולא למשחקים? תקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  5. העם מסך זה מתאים למשחקים Dell 3007WFP-HC UltraSharp REV A02 ועם כן איזה כרטיס מסך אצטרך לו????

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  6. היי לכולם, קניתי לאחי הקטן מסך חדש מסוג Samsung SyncMaster 932BF. אתמול ערכתי עליו בדיקות כאשר הוא מחובר למחשב שלי, עם הכבל DVI שהגיע איתו, הכול עבד מושלם. כך שאני די פוסל את כך שהבעיה היא בכבל. בנוסף לכך, היום בבוקר כאשר חיברתי את המסך למחשב של אחי (עם כרטיס מסך POV GeForce FX5500) עם החיבור DVI, אפשר היה לראות מצויין עד לרגע שבו הוינדוס אמור לעלות (מסך ה-Boot של הוינדוס נראה מעולה BTW), כאשר מגיע תורו של הוינדוס עצמו לעלות, המסך הופך שחור ומתחיל לחפש Signal גם ב-DVI וגם ב-VGA. כאשר חיברתי את כבל ה-VGA, הכול עבד מעולה ואפשר לראות. ניסיתי להתקין את הדרייברים שהגיעו עם המסך עצמו (את החלק ה-Digital שלהם כמובן), לא עזר כל כך. כרגע המסך עובד על VGA, ואני לא מרוצה מכך. למישהו …

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by kakolokia,

אני עומד לקנות המסך הנ"ל ויש לי כמה שאלות לגביו: האם המסך הוא מסך טוב לגיימרים? האם אתם ממליצים על החנות iqpc בשביל לקנות משם את המסך? ותגידו המסכי tn באמת כל כך גרועים בכל הקטע של הזויות צפייה והאיכות של הצבעים?? עריכה: יש איזשהו מקום בארץ שבו אני יוכל לראות בתצוגת מסכים את המסך הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  8. כותרת.. תודה!

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  9. לאחר התלבטות אח ללכת על זול או יקר החלטתי לעלות את נתקציב ולהשקיע במסך איכותי לסרטים ה c2 עולה 4200 לעומת הסמסונג שעולה 2800 ושניהם באיכות צפיה גבוהה. השאלה האם שווה את ההפרש של המחיר? ומה ההבדל הגדול בינהם חוץ מזה שה lg הוא oled? הבנתי שלסמסונג אין dolby vision השאלה עד כמה זה חשוב? חשוב לי מסך דק ועם סאונד טוב.

10. Started by maors3,

מחפש מסך מחשב לשימוש מישרדי 20"-22" רחב עד 750 ש"ח מה האופציות?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  11. האם למסכים עם פאנל איכותי יש ייתרון על מסכי TN מבחינת: 1. חדות טקסט 2. אי בהיקות בעיניים. 3. זוית צפיה טובה. 4. התעייפות העיניים לאחר קריאת ממושכת של דפי אינטרנט/מסמכים. לא משנה: 1. דיוק בצבעים. 2. מהירות תגובה. איזה מסך TN הוא אופטימלי מהבחינה הזאת - שמעתי שסמסונג 931B בוהק מידי... תודה

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by bjnhv,

אני כנראה קונה נייד עם 9600GS/GT עם מסך 15.4 ואני רוצה שיהיה לי בחדר מסך גדול יותר לסרטים ומשחקים מישהו יכול להציע?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  13. זאת אומרת... אם אני מדליק וסוגר ואז שוב מדליק אחרי איזה דקה.. האם זה גורם לנזק למסך? ואם הוא נסגר כאילו... אוטומטית, כשהוא עדיין דלוק אבל על מצב המתנה כזה... זה גורם נזק שהוא נסגר ואז מזיזים ת'עכבר לאחר משו כמו דקה(כאילו שהוא נסגר ושוב נדלק אחרי דקה)..? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by shuy,

האם שווה את הכסף עבור פאנל ה-PVA ביחס ל-TN? האם הוא תומך בתקן VESA לתלייה? תודה!

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by noam_tz,

אני שוקל לקנות את ה- 32LC41 של LG: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2273&products_id=17879 המסך יחובר למחשב לצורך משחקים ואינטרנט. יש למישהו רעיונות טובים יותר?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by danielM,

הי, קניתי היום מסך Viewsonic VP930b, לקחתי אותו הביתה ובדקתי אותו (לא היה אפשרי לבדוק בחנות) והתוצאות הן: 1. מצאתי פיסקל שרוף אחד שלא מסוגל להציג אדום- על רקע אדום הפיקסל נראה שחור, רק רקע לבן הוא נראה תכלת. נמצא לקראת הפינה הימנית התחתונה. 2. זליגות אור- X מהצדדים. ניתן לראות רק על רקע שחור ורק כאשר האור בחדר מכובה, לא כזה נורא. ההתחייבות של החנות בנושא היא: שתי שאלות: 1. לגבי זליגת אור- לפי מה שהבנתי מדובר בבעיה של הדגם, ולא במסך תקול- כך שאין טעם לצפות שמסך חדש מאותו דגם יתנהג יותר טוב. זה נכון? 2. למישהו יש נסיון בלהפעיל את אחריות היבואן של ViewSonic עבור פיקסל מת יחיד? למי אני פונה? כמה זמן זה לוקח? התהליך הולך חלק? בכלל שווה את הטרחה של להחליף מסך בשביל זה ? (לך ת…

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  17. מחשב קיים, מעבד E5200. זכרון 2 gb. תודה לעצתכם אבא צביקה

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by davidcohen,

היי, אחרי חיפושים רבים וצמצום האפרשויות הגעתי לשני מסכים שאני מתלבט בינהם . היעוד הוא משחקים, קצת סרטים, וגלישה בסיסית. אז רציתי לדעת איזה מסך יותר טוב למשחקים ה 2253BW או MW221C מבחינת צבעים, מריחות וכו' ארגונומיה לא חשובה לי ולכן גם הורדתי את 2243BW מהרשימה אז על מה ללכת, ולמה?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  19. היי לאחר קריאת כל ההמלצות באתר וכל הביקורות עדיין לא ברור לי איזה מסך כדאי לקנות. הבנתי שכדאי להתרחק מ- T220 של סמסונג אבל איזה כן כדאי לקנות? ה-DELL 2209wa מעט יקר לטעמי ולפי מה שקראתי לא חף מחסרונות ולא בטוח שאין מסך זול יותר שיכול להניח את הדעת. התקציב שלי יכול להגיע למחיר שלו, אבל השאלה האם אין מסך זול יותר שיכול לעשות את העבודה בצורה טובה? אני צריך מסך למטרת קריאה רבה, אינטרנט ומשחקים. על אילו מסכים הייתם ממליצים עד למחיר ה- 2209wa ?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by redead,

החלטתי לאחר הרבה כאבי ראש ללכת בסוף ולקנות את המסך הזה.. אני עדיין לא יודע כולכך איפה כי כל החנויות בזאפ שמופיעות בתחילת הרשימה כהכי זולות לא ממש מוכרות לי.. לפני שאני בכלל קונה יש סיבה שכדי לא לקנות אותו? תודה..

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  21. Started by XCG120,

איזה מסך 24' הכי טוב למשחקים בתקציב של עד 1500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  22. שלום לכל עונה. היום עשיתי הזמנה של המסך הנ"ל דרך אתר של גיבור מחשבים. כמובן, לפני ההזמנה בדקתי וסרקתי פה בפורום ועוד בהרבה מקומות ברשת העולמית. לאחר שלא מצאתי תשובה, שאלתי היא כזו : שמתי לב, כי הדגם של המסך בחלק מחנויות מופיע עם זמן תגובה של 16 מ"ש ובחלק עם 8. האים יש משהו שעלי לדעת על הנושא ? האים יש קשר לפאנל או למודל של המסך ? (A3 או A4 ו פאנל IPS או VA ) תודה.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by sofix4,

עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום שיענה על השאלה שלי.. מה ההבדל ביניהם? לשניהם אותו מפרט. מה עדיף משניהם? ??? תודה.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  24. Started by poiske,

אז ככה אני מחפש מסך חדש למחשב החדש... קראתי בפורום שאין טעם להסתכל על נתונים יבשים כמו יחס נגידיות וכו... מכיוון שזה מה שהיצרן כותב לפי התנאה מעבדה שלו, המלצתם בפורום לא להסתכל על זה ולהסתכל על ביקורות שרק לפי זה אפשר לדעת. מטרת המסך היא בעיקר למשחקים ולסרטים שיהיה בו תומך HD לא מחפש דגם IPS. הבנתי שיש את הפאנל TN ואת ה-lcd led מחפש המלצה טובה למסך איכותי! קראתי מספיק ביקורות באתר על ה- הDELL 2209WA לא מעוניין. תודה. זה המפרט: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪730 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB S…

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by talhill,

שלום אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים אחד עם רזולוציה של 1366x768 והשני עם רזולוציה של 1920x1080. יש הבדל משמעותי בין שתי הרזולוציות? יש איזושהי דרך להמחיש לי את ההבדל ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.