עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by shuy,

האם שווה את הכסף עבור פאנל ה-PVA ביחס ל-TN? האם הוא תומך בתקן VESA לתלייה? תודה!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by ben060,

האם אני יכול להשיג משהו טוב במחיר הזה

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by Tov_Tov,

אח שלי רוצה לקנות מסך LCD בטווח מחירים של עד 2400 שקל המטרה של המסך הוא סרטים וסרטים בלבד ללא משחקים.. הוא ראה את המסך 226W sumsung בחנות והתלהב, בגלל שהמסך TN ועדיף ISP-S בעיקר בגלל רמת הצבעים המלצתי לו לקנות את ה2007WFP ! עכשיו יש לי שתי שאלות: 1) האם אני צודק בקשר לsumsung VS DELL ? 2) ישנה בעיה נוספת, רציתי לדעת איך מסך LCD רחב יעבוד עם כרטיס מסך ישן וכנראה אפילו אונבורד בלי DVI? תזכרו שהמטרה של המסף היא לסרטים לא משחקים. תודה מראש בן.

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  4. שלום לכולם! רכשתי לפני שבועים את ה SAMSUNG 971P וחיברתי אותו לנייד שלי, עד אז הכל היה בסדר גמור התוכנות של ה Magic Rotation ו Magic Tune עבדו מצויין! ועכשיו קניתי מחשב שולחני חדש עם מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 ולוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H והתוכנות לא עובדות ה-MagicTune נותן לי הודעה שהוא לא מתאים ל SYSTEM שלי! ושאני צריך להיכנס לאתר של סמסןנג להוריד את העידכון האחרון! עשיתי את זה הורדתי את העידכון האחרון וגם את כל הגרסאות השונות שמצאתי שם, התקנתי אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר, עדיין אני מקבל את אותה התשובה עם ה-Magic Rotation הבעיה פחות מעצבנת אני מצליח להעלות את התוכנה, ועם אני לוחץ על הקליק הימני אני רואה בסרגל את התוכנה ואת האופציות לסובב את המסך, אבל אם…

5. Started by Asot,

אהלן חברה יש לי מסך סמסונג 913n,הגדרות ה refresh rate על 75 הרץ ועדיין כואבות העיניים בכל פעם שאני יושב מולו... יש מצב שהריפרשרייט לא פעיל??? :-\

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  6. אני רואה את ה-930 כאופציה טובה, מאחר ואני לא משחק יותר מדי. אבל פעם בכמה זמן בא לי לשחק ואני רוצה שהמסך לא יהיה עם מריחות משמעותיות ויגרום לי להתבאס יותר מדי. אני עד לאחרונה שיחקתי HL2 ובאופן כללי גם משחקי סימולטור, איך אני יכול לדעת האם המסך מספיק טוב גם לזה? בגלל הפנל שלו, שהוא גם היתרון בו זמן התגובה איטי יחסית ולכן אני לא בטוח שאני איהנה. ה-922 נחות ממנו בעבודה עם אינטרנט ומסמכים וגם את זה אני עושה הרבה. אז נראה לי שהוא ירד מהפרק. מה דעתכם? נ.ב. היום יש לי מסך CRT בגודל 19 אינץ'. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  7. צריך המלצה על מסך 19" widescreen עד 1400 ש"ח, הרכיבו לי מפרט וכללו את המסך הזה בתוכו: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI (¤1334 אבל הוא לא מסך רחב ואני רוצה רחב... אני צריך משהו באותה רמה פחות או יותר, ואם זה ממש קריטי אז חריגה של 100 שקל אפשרית. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by timont,

אנא עזרו לי לדרג את הממסכים הנ"ל מבחינת סדר עדיפויות לרכישה, מה טוב יותר? 1. LG 1718S LCD 17 2. SAMSUNG 740N LCD 17 3. AOC LM728 LCD 17 תודה.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  9. Started by PayneBack3251,

שלום אני בונה חדר והכל..ואני רוצה לקנות טלויזיה LCD בגודל של 29 או 32 כמה שיותר איכותי יותר טוב המטרה של המסך זה שיהיה מחובר למחשב בחיבור הכי טוב שאפשר...(אני מבין ש DVI) ואני יוכל לראות בו סרטים...לא נראה לי שאני יראה הרבה טלויזיה בו הסתכלתי פה ולא ראיתי משהו מעניין,טוב אני לא מבין ממש בזה... http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4091=4093&DB26931=360215&DB6195=140530&pageInfo=1 ודיי חשוב לי שיהיה HD READY בשביל ה PS3 |: תודה מראש לכולם על העזרה.

10. טוב, אז בשעה טובה החלטתי לרכוש, על מה אתם ממליצים? תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by Tomersoni,

מהם השינויים החדשים? יש יתרונות? חסרונות?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by amnonis,

שלום לכם, למישהו יש מושג למה המסך הזה לא מופיע באתר של דל? הופסק הייצור שלו? יש דגם של דל שמחליף אותו? האם מישהו מכיר מסך מתחרה של חברה אחרת, עם פנל IPS או VA גודל 20" או יותר עד 2000 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  13. Started by The_Byter,

באילו מסכים ניתן למצוא פאנל איכותי שאינו TN כיום ? 20",22",24",27 ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by liortaib,

שלום אני מעוניין לקנות מסך מחשב ושמעתי שהמסכים של dell ממש טובים עכשיו תראו אני יודע שהאסוס מומלץ וגם הסמסונג 2243.... לא אכפת לי הכיונון של המסך וזויות שלו אני רוצה לקנות מסך שרואים בו טוב עם דיוק צבעים טוב בסביבות ה 1500 שקל הנה המסכים שאני מתלבט Dell 22 LCD 2208WFP Ultrasharp או Dell 22 LCD E228WFP נ.ב לא הבנתי למה ה usb במסך 2208wfp ?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  15. שלום אני קונה בקרוב את ה-Samsung 2243BW ורציתי לשאול לגבי אחריות של חיון למשל, בעת תקלה אני יכול לפנות באופן עצמאי ישירות ליבואן או שאני צריך לפנות לחנות ? אני שואל כי זו חנות שאני לא הכי סומך עליה ולחנות אחרת צריך לנסוע קצת.. תודה מראש,לירן

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by davidcohen,

היי, אחרי חיפושים רבים וצמצום האפרשויות הגעתי לשני מסכים שאני מתלבט בינהם . היעוד הוא משחקים, קצת סרטים, וגלישה בסיסית. אז רציתי לדעת איזה מסך יותר טוב למשחקים ה 2253BW או MW221C מבחינת צבעים, מריחות וכו' ארגונומיה לא חשובה לי ולכן גם הורדתי את 2243BW מהרשימה אז על מה ללכת, ולמה?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  17. Started by DLS,

מה קורה אנשים? אני מעוניין לקנות מסך 26W (שלא ישמש גם כטלוויזיה) ראיתי שניים של סמסונג http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3699 http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=4255 לא הבנתי למה המסך שיחס הניגודיות שלו 1:50,000 יותר זול מהשני (שהיחס שלו נמוך)... אהבתי את העיצוב שלו, יש למישהו המלצות? :s05:

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  18. כרגעישליאתה2343 בעלרזולוציהשל2048*1152 5MS 20000:1 אנילאממשמרוצהממנוחשבתיעלה2370 1920*1080 2MS 50000:1 שווהלילהוסיףעוד 50$בשבילהמסךהזההואמיועדבעיקרלמחקים... תודה.

19. אני מחפש מסך 2560 על 1440 חשבתי על הדגם הזה LG 27EA83R הוא די יקר בארץ ולכן חשבתי על אופציה לקנות אותו ב 3100 באיביי השאלה אם זה אמין וזה לא סיכון להזמין כזה מוצר באיביי? הציעו לי גם את הדגם הזה של DELL http://www.tms.co.il/product/12025 האם יש עוד הצעות ואיזה מבין המסכים האלו איכותי וטוב יותר והאם ההבדל משמעותי בניהם ששווה להוסיף את הכסף? כמובן השימושים שלי הם משחקים כבדים כמו CRYSIS 3 BF3 וכל אלו וכמובן משחקים עתידיים לצאת. כרגע אני עם כרטיס יחיד 760 גרסת ה OC מה שהבנתי שיוריד משמעותית את הביצועים ולכן כנראה אוסיף עוד כרטיס כזה

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by law89,

האם קיים מסך עם הדרישות הבאות עד 2,000 ש"ח? דרישות: - 34 אינץ או יותר - מסך IPS - רצוי מאוד שלא יהיה רחב (כלומר 16:9) - רזולוציה לפחות 2k (יספיק לגודל כזה או שצריך יותר?) - קצב רענון לפחות 144 הרץ - שיתאים גם למשחקים מבחינת זמן תגובה (אני משער שמשהו כמו 1 ms?) - רצוי מאוד שיהיה אפשר לכוונן את המסך - מעדיף לא מ-TMS. רצוי מאוד שהרכישה תהיה בארץ, אבל אם תהיה ברירה אשקול גם מאמאזון. ברגע שממיינים לפי IPS וגודל מסך כזה, נראה שכמעט כל האופציות נעלמות. ראיתי את המסך של שיאומי, אבל הוא זול מדי, אז אני משער שזה בא על חשבון משהו.

21. אני עד עכשיו עובד עם מסך מאוד קטן 20 אינץ וכואבות לי העיניים ניסיתי לחבר 2 מסכי פלזמה 37/55 ולא הסתדרתי עם האיכות של המסך הרגשתי נפילה רצינית וכאבו לי העיניים וגם הרגיש גדול מאוד סתם והכי הזוי שהדרייבר של המסך עשה לי בעיות ב 2 מסכים "גלילה תקועה פריזים כאלה עם ה 20 אינץ אין את זה , חשבתי על מסך 27 אינץ אבל אני חושש שזה יהיה עדיין קטן כי אני גולש ורואה סרטים בשכיבה מישהו יכול לעזור לי ? תודה .

22. שלום, מחקירות בתוך הפורום הזה הבנתי שהמסך שכולם אוהבים ורוצים זה U2311H, שאני יודע שעומד בתקציב שלי, אבל אני לא ממש צריך את כל הסוויבל והטילט, אני לא רואה שום מצב שבו אני אסובב את המסך 90 מעלות. לעומת זאת אני ממש מתלהב מכל הדברים האחרים שהמסך מציע, לכן שאלתי היא האם יש מסך דומה מבחינת פאנל וביצועים ל-U2311H שאינו כולל את כל העניין של "הסיבובים" ולכן גם יותר זול. תודה

23. Started by Orsolomon,

היי, אני לא מת על מסכי הLCD אבל בגלל שאמא רוצה להוסיף לי עוד מסך אז היא בקשה ממני לבחור אני רוצה מסך בכ-1200¤ , אני מעדיף 22" של חברה מוכרת ושיהיה מסך נוח כמובן חשבתי על Samsung 2253BW או משהו בסגנון יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by olegr,

מחפש מסך 22-מתעסק בצילום-גרפיקה-פוטושופ עד1500 ש"ח תודה מראש חבר'ה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by גליטו,

שלום לכולם .. pivot זה הציר שמחזיק את המסך ? אם כן מאיפה אני קונה את הציר הזה בנפרד ? אני צריך אחד אבל שיתן לי אפשרות לעלאה והורדה של המסך . כאילו כיפוף של הציר ואז המסך כלפי מטה או מעלה.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים