מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני זקוק לתשובה מהירה בעניין די פעוט: אני הולך לקנות מסך LCD 22" של ASUS, כבר החלטתי על דגם VW222U, ואז הבנתי שיש דגם כמעט זהה שנקרא VW222S. ההבדל ביניהם הוא זניח מבחינת מחיר, ומבחינת ספסיפיקציות באתר אסוס כל ההבדל ביניהם הוא שה-U נותן גם פונקציה שנקראת HDCP, ובנוסף לפירוט התדרים של האות האנאלוגי, מופיעה במפרט של דגם U השורה הבאה: Digital Signal Frequency:31.3~80.2KHz(H) / 56~75Hz(V), שלא כתובה במפרט של דגם S. העניין הוא שאני יכול לקבל S מחר, ואני יכול לקבל U בעוד שבוע וחצי. בא לי על מסך עכשיו!! הפלאטרון שלי זקן ונוטה למות... השאלה היא עד כמה אני צפוי להשתמש בפונקציות המאוד חשובות האלה שמפרידות בין שני דגמי המסכים האלה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
מה מומלץ? עבודה רגילה - מיילים/סרטים/וורד - לא הרבה מעבר. אני עדיין עם סמסונג CRT 17 אינטש 753 שמשרת אותי נאמנה....
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לתת לינק לתוכנה שמכיילת את המסך הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2006/10/09/sony-to-cease-hawking-monitors עד סוף 2007 אם כי יצאו כמה דגמים אחרונים. יהיו מחירי חיסול?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 אינץ' , במחיר הכי זול שאפשר . אני לא רוצה לקנות משהו שיהרס לי אחרי שנה זה ברור, אז אני מבקש המלצות כי אני לא ממש מבין במסכים . אני צריך את המסך יותר בשביל קריאת טקסטים ואולי קצת משחקים .
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום חברה', את המחשב שלי קניתי אחרי המלצות שלכם, ואני מאוד מרוצה. הפעם אבקש את עזרכתם בכול הקשור למסך. אני מעוניין להחליף את הטנק שיש לי בחדר למשהו קצת יותר מעניין. חשבתי על Wide screen 24 אינצ' , כרגע עוד לא ניכנסתי לעומק העיניין ולכן אני רוצה לדעת מה אתם ממליצים בסביבות המחיר 1500 שקל. אני עובד עם פוטושופ, המון סרטים , וכמובן משחקים. יש לי כרטיס מסך nvidia gtx 260 golden smaple . אגב, חשוב לי שמהירות התגובה תיהיה 2MS (לא חושב שכדאי להתפשר על זה). זה הכול בערך, מחכה לתגובות! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים וסרטים .. :s05: אם יש מסך יותר טוב בסביבות אותו המחיר אז יותר טוב תודה..
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הרזולוציה של 720p היא 1280x720 ושל המסך (Dell 2007WFP) היא 1680x1050. אם אני צופה בוידאו ברזולוציה של 720p ומגדיל אותו על כל המסך (חוץ מהפסים השחורים שנשארים) - האיכות יורדת? ואז זה בעצם כבר לא High Definition (מבחינת מה שרואים)? קצת הסתבכתי
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מבקש המלצה מבין דגמי הסמסונג והLG הקיימים, פשוט צריך איזה מומחה שיכריע מה המסך המומלץ לעבודה יומיומית לסטודנט ללא שימוש במשחקים כבדים.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני עומד לקנות המסך הנ"ל ויש לי כמה שאלות לגביו: האם המסך הוא מסך טוב לגיימרים? האם אתם ממליצים על החנות iqpc בשביל לקנות משם את המסך? ותגידו המסכי tn באמת כל כך גרועים בכל הקטע של הזויות צפייה והאיכות של הצבעים?? עריכה: יש איזשהו מקום בארץ שבו אני יוכל לראות בתצוגת מסכים את המסך הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
בדקתי וראיתי שהרזולוציה שלו היא 1680x1050. כאשר בדקתי בהגדרות כרטיס המסך שלי לא ראיתי את האופציה הזו ברשימה... מה לעשות? האם זה מתעדכן כאשר אני אחבר אותו? או שזה עניין של דרייברים או משהו?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך 19 אינץ' עד 1200 שח. מכיוון שיש לי כרטיס מסך HD4850 הבחירה לניצול טוב הוא 19' . תקנו אותי אם אני טועה. אם כן יש שינוי בין 19 רגיל ל19 רחב מבחינה ביצועית של הכרטיס מסך.? אני מציין שהמסך לשימוש ביתי רגיל +משחקים. אנא עזרו לי ותמליצו לי על מסך איכותי ששוה את הכסף ונותן את הביצועים בתמורה לכסף. עדיפות למסך שחור להשלים את הסט.
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מסך טוב 26 אינץ' של פירמה טובה עד 5000 שח' כמה שפחות יותר טוב... אני צריך זווית צפיה טובה וגם שיראו בשידורים רגילים את גווני השחור בצורה טובה כמה שיותר. תודה
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
המסך הישן של ה17" הלך לעולמו. המפרט של המחשב בסיסי עם לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L בעל כרטיס מסך מובנה Intel GMA 3100. המעבד הינו E5300. המחשב משמש בעיקר לשימושים משרדיים אך גם למשחקי קזואל ואפשרות לסרטים. אני מחפש המלצה למסך גם שהמערכת תעמוד בדרישות להפעילו וגם שיהיה משתלם ביחס למחיר. אין תקציב ברור,אך אני מניח שלא כדאי לעבור את ה1000 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מעוניין ליקנות את המסך הנ"ל לשימוש מישרדי קצת סרטים ותמונות מי מכיר? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להתעניין בLCD. ובפירוט הטכני (גם באתרי הבית) של המוצרים עצמם, לרוב/כמעט תמיד לא מצויין סוג הפאנל של המסך (למעשה עדיין לא נתקלתי במקום שבו באמת מציינים את זה). איך אתם יודעים איזה פאנל יש לאיזה מסך? רק לפי מחיר המסך ניתן לשער איזה פאנל יש לו? נראה לי לא הגיוני כ"כ...
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה full hd 1920*1080 שמחוברת למחשב, אני מעוניין בהמלצה למסך 22"-24" שיחובר בנוסף לטלויזיה, כאשר המטרה היא שיראו תמונות זהות בשני המסכים. כיום יש לי את הdell 2209wa אך מישום שהרזולוציה שלו לא 1080*1920 אני לא רואה מסך מלא בטלויזיה. התקציב הוא בסביבות ה1000 עם חריגה קטנה. חובה חיבור DVI. אם יש מסכים יקרים יותר בעלי פנל IPS שמצדיקים את המכיר אך לא חורגים מהתקציב בצורה משמעותית, המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך Dell 2007 WFP ואני רוצה לכייל אותו (למרות שרואים מעולה לטעמי) . איך אני עושה את זה ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
המסך מיועד לעבוד עם כרטיס hd5770 בעיקר לשימוש ביתי משחקים ברמה בינונית-גבוהה וסרטים! על מה כדאי לשים דגש? על סוג הפאנל? כל סוך הטכנולוגיה lcd/led מהירות תגובה? או שבכלל הכל חרטה ויש לכם המלצה ספציפית בשבילי?? התקציב בעיקרון הוא עד 1200 אשמח גם לקבל הצעה ל1 באיזור ה1000 לשם השוואה! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב זול באזור ה600-800 שיתאים לרזולוציה של 1920X1080 לכרטיס מסך HD 6870 זה התקציב שנותר לי למסך... מחפש מסך כמה שיותר גדול במסגרת התקציב. מצאתי את המסך הזה אך אין לי פרטים עליו איזה פאנל הוא . ובאתר של החברה אני לא מוצא כלום. http://tms.co.il/product/10052 מישהו יודע איזה דגם המסך הזה? אם החברה הזו מומלצת בכלל
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש(סוף סוף, אחרי שנים שאני עם מסך CRT עתיק), ואני מתלבט בין שני אלה LG W2453V LG W2442PA בעיקרון לפי מה שראיתי ההבדלים בינהם זה שבW2453V יש יחס ניגודיות של 1:50000 ובW2442PA זה 1:10000, אבל בW2442PA יש Pivot שזה נראה לי אחלה דבר.. ההבדל ביחס הניגודיות יהיה משמעותי במספרים האלה? לפי מה שהבנתי 1:10000 זה כבר נחשב ליחס ניגודיות ממש גבוה, ואני לא ממש מבין בזה..במספרים האלה ההבדל כבר יהיה מורגש בצורה משמעותית?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2516502 לפי המפרט זה מאוד מפתה + האחריות שהם נותנים ממש טובה וגם המחיר שלו בזאפ די נמוך (פחות מ 1,200 ש"). מה דעתכם על המסך הזה? זאת בטח חברת מדבקה כלשהי אבל אולי זה משתלם? גם ה chimei זה מסך של חברת מדבקה והוא יצא טוב, לא? עוד שאלה היא איך הם "מרשים" לעצמם לתת אחריות של החלפה בחדש על כל פיקסל שרוף למשך 3 שנים??? או שיש להם סטוק של מאות אלפים או שהם כ"כ בטוחים באיכות המוצר שלהם...
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
יש לי את הAMD ULTRA GAME ואני רוצה לקנות מסך חדשש.. אמא שלי עובדת בהסתדרות המורים וראיתי שם מסך... האם תוכלו להגיד לי אם זה שווה או לא ואם זה יצליח להריץ משחקים בדים כמו FLIGHT SIMULATOR X וכאלה.. אם המסך לא מתאים אז תכתבו לי משהוא טוב יותר התקציב שלי הוא 1500 ש''ח גג תודה רבה לכם. הינה הלינק של המך לא באתר של הסתדרות המורים כי צריך ת''ז... (בהסתדרות המורים המסך עולה 999 ש''ח) http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=709109
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD טוב למשחקים וסרטים בתקציב של 800 שקל (אפשרות לחריגה קטנה אם ממש משמעותי). תודה
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-