עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אז ככה רכשתי תמסך אתמול ואני לא רואה משו.. יש לי כרטיס 4850 עם הדרייבר קטליסט, איך אני מכייל תמסך דרך הדרייבר או דרך המסך עצמו? אם אפשר מה ההגדרות בערך שצריך לשים תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  2. עדיף משהו מאיזור הצפון כמו KSP.. בנוסף, האם זה מאד ישנה אם למסך חיבור DVI אם אני לא גיימר מטורף? אני רוצה את המסך למשחקים אבל בקטנה לא משהו מטורף ויותר לסרטים, גלישה וכדומה (ובכלל - עדיף לקנות מסך עם פורמט רחב? זה לא יהרוס לי קטע של גלישה באינטרנט?) ועוד שאלה - ראיתי פה כמה פעמים המלצות על חברות שלא כ"כ ידועות לי. עד כמה חברות לא כמו סמסונג או LG אמינות במסכים שלהן? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  3. אני מבקש המלצה למסכים עבור צפיה ועיבוד של תמונות סטילס . גודל 20-22 אינץ תודה. המאמר "המדריך השלם.." של ארז ורבר מצויין !!! אך נכתב לפני כשנה וחצי. גיל.

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by crazyfunk,

בדקתי וראיתי שהרזולוציה שלו היא 1680x1050. כאשר בדקתי בהגדרות כרטיס המסך שלי לא ראיתי את האופציה הזו ברשימה... מה לעשות? האם זה מתעדכן כאשר אני אחבר אותו? או שזה עניין של דרייברים או משהו?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  5. שלום, אני מחפש מסך והומלץ לי על פי הנתונים שאני צריך שמפורטים בהמשך על LD460 אבל בכל החנויות אומרים שזה דגם ישן, אני יודע שLK זאת הסדרה היותר חדשה של LG, האם מבחינת השימוש במסך כתצוגת מחשב (למשחקים, סרטים, ותוכנות עריכה גם) ומבחינת ה INPUT LAG והNATIVE RATE הסדרה החדשה עומדת בצרכים? כי את הLD460 אני מתקשה למצוא ואני לא רוצה לקנות חתול בשק רק כי זה שך LG בלי לוודא שהנתונים שלו טובים לפחות כמו של הLD460. בקצרה: 32" LCD FULL HD במחיר 1700 פלוס/מינוס פרטים נוספים כאן:

6. Started by hensh9,

שלום חברים הרבה זמן לא הייתי כאן בזמנו רכשתי 2 מסכי 2007WFP,ועדיין זכורים לי כל השירשורים שהיללו את המסך,את ההנחיות לזיהוי הפאנל המומלץ,המלצה על חנויות וכד'. בכוונתי לרכוש כעת מסך "22 ,ואני כמובן לא רואה שום דבר חוץ ממסכי DELL הבנתי שהגיע מלאי חדש של המסכים מהדגם 2209WA,לאחר תקופה שהיה קשה להשיגם. מספר שאלות לי אליכם: 1.האם ה-2209WA הוא המסך האיכותי ביותר מבחינת כדאיות קנייה(תמורה מול מחיר) בגודל "22? 2.האם הדגם העכשווי שהגיע למלאי הוא הדגם המהולל(זה שהיה קודם)? האם יש צורך לבצע איזושהי בדיקת-זיהוי הפאנל (בדומה לזו שבוצעה ב 2007WFP)? 3.האם למסכים שהגיעו קיימים גם ייבואנים פרלליים? לגביי ייבואן ראשי-על מי אתם ממליצים? 4.מהם החנויות המומלצות על ידכם לקניית המסך …

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  7. שלום לכולם! כיום יש לי מסך 19 של AOC. אני רוצה לשדרג למסך 22"(כרגע כנראה שזה הולך לכיוון של 2243). האם אני אראה נפילה בביצועי המשחקים כתוצאה מהשדרוג? או שכרטיס המסך מסוגל להתמודד עם זה? האם זה יכול להגיע למצב שמשחקים יהיו ממש ממש איטיים(משחקים שעלו קודם בFPS טוב ועכשיו יהיו בFPS נמוך מאוד?). תודה רבה! (המפרט בצד ימין)

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by redead,

ראיתי היום בתצוגה את הסמסונג טי240 שרציתי לקנות ואני חייב להודות שהוא היה נראה לי טיפה גדול מידיי וזה דיי מפחיד אותי לקחת מסך שבעבודה יום יומית של אינטרנט , תיכנות וישומי אופיס עלול להיות גדול מידיי.. מה אתם אומרים האם 24 באמת גדול מידיי וכדאי לקחת 22? ואם כן אז איזה 22 אינץ כדי לקחת בתקציב הזה של סביבות ה1800 שקל? או שאולי בכל זאת לקחת את הטי240 ולא לדאוג?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by PrefaceAlumni,

ולמה המחיר של 2243 בKSP כ"כ גבוה??

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  10. שלום לכולם אתמול רכשתי מחשב חדש מ KSP בעיקר למטרת גיימינג. המסך הנוכחי שלי הוא 22 אינץ עם רזולוציה נמוכה, לכן החלטתי לקנות גם מסך זהו מפרט עם כרטיס מסך חזק radeon 7850 ראיתי את המסך הזה: https://www.ynetshops.co.il/Product/7433/%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_23_%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A5%60_SAMSUNG_FULL_HD_LED_%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92 מה דעתכם ? אשמח לקבל דעות/המלצות על מסכים אחרים אם יש בסביבות ה 750~850 תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by DuDsAn,

אהלן. אני מעוניין לרכוש מסך חדש כדי שאוכל לנצל את כרטיסי המסך שלי HD RADEON 6870 CROSSFIREX . מעבד i7 920 2.67GHZ. לפי מיטב הבנתי המשחקים לא רצים חלק מכוון שאני מריץ אותם על רזולוציה של 1400X900. ראיתי הרבה מאוד מסכים במגוון מחירים ואין לי מושג מה אני צריך.... לא מפריע לי שלא יהיה המסך הטוב ביותר אך שיתמוך ברזולוציות גבוההות ויתן תמורה למפרט שלי.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  12. ראיתי מסך של LG ומסך ללא חברה מוכרת שניהם אותו מפרט אותה זמן תגובה רזולוציה ואותו גודל מסך ההבדל שLG זה עולה יותר בכמה מאות שקלים המסך בשביל סרטים ומשחקים. השאלה מה כדאי לי?!?!? ולמה?!?!

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  13. Started by smack,

שלום לכולם,בקרוב אני קונה מחשב חדש אבל את המסך אל סי די 20 אינטש של חברת chimei אני אשאיר. במחשב החדש יהיה כרטיס קול asus 9800gt 1gb gddr3 dx10 hdtv 2xdvi pci-e 2.0 אני אישית לא מבין גדול בתחום הזה,אבל אמרו לי שיכול להיות שאצטרך מתאם hd בין הכרטיס למסך מישהו יודע האם זה נכון,ולהסביר קצת??? תודה מראש וחג שמח לכולם

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  14. מחפש מסך למחשב בעיקר למשקים וגם עבודה בWORD סרטים וכו' ... אבל הרוב משחקים..... יש לי כרטיס מסך : NIVIDA 8800 OLTRA המחיר בין 1000 ל2000 לא חייב להשתמש בכל הכסף..... תודה רבה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by n1r,

לפני שבוע קניתי כרטיס מסך R7 250, מסתבר שהכרטיס מסך הזה לא תומך ב120HZ. לפני זה היה לי HD4890 והוא תמך ב120HZ. עכשיו הוצאתי את הכרטיס מסך שקניתי (R7) והחזרתי את ה-HD4890 וגם איתו אין אפשרות ל120HZ (פירמטתי תמחשב,ניסיתי להחליף כבלים). במסך שלי יש 120HZ, יש לי אותו בערך שנתיים ותמיד היה (Samsung 2233rz). מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  16. שלום לכולם כמו שהכותרת כבר אומרת אני צריך המלצה למסך 22 בשביל עבודה בתחום הגרפיקה והתלת מימד בסביבות ה1800 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  17. שלום. כמו שרשום, אני רוצה מסך מחשב שיתחבר גם למחשב וגם לממיר של HOT תקציב: עד 1400 ש"ח

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  18. יש לי 22" של סמסונג שהאמת היא שאני מאד מרוצה ממנו אבל בא לי יותר גדול וFULL HD. אז אני רוצה 24" עד 1600 שקל, או האמתי 26" עד 2000 שקל. אבל יותר ריאלי ה24". תודה רבה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by zy2000,

שלום. אני קונה עבור לקוח שלי מחשב למשחקים . כרטיס המסך במחשב הוא ‏HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E‎ התקציב למסך הוא כאמור בין 800 ל 900 . עדיפות ליצרנים הבאים שמצויים בחנות שבה מבוצעת כל ההזמנה : SUMSUNG LG ASUS ויש להם גם Mag L22H81 LCDTV 21.6" WIDE 8MS HDMI אשמח לעזרה כיצד לבחור

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  20. מחשב קיים, מעבד E5200. זכרון 2 gb. תודה לעצתכם אבא צביקה

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  21. צריך המלצה למסך עדיף רחב 1300- לגרפיקה ,גלישה באינטרנט , שהייה ממושכת מול המחשב ולגיימינג. אם עולה קצת יותר אפשר להוסיף. עדיף 2MS רחב 19+ חובה.

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  22. הזמנתי מסך LG L1753TR יש לו חיבור DVI זמן תגבוה 2ms יחס ניגודיות 1:2000 וקיבלתי LG L1754SM אין לו חיבור DVI זמן התגובה שלו 5ms יחס ניגודיות 1:5000 המסך שקיבלתי יותר יקר טיפה (לפי זאפ) תודה מה יותר טוב? להישאר עם מה שיש לי או להחליף? דרך אגב, המחשב לא למשחקים, הוא לעריכת סאונד.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by Bengo5,

אני רוצה לקנות מסך למחשב... זה טוב? http://www.skypc.co.il/pl_product~E2200HD~9~0.htm

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by davidcohen,

היי, אחרי חיפושים רבים וצמצום האפרשויות הגעתי לשני מסכים שאני מתלבט בינהם . היעוד הוא משחקים, קצת סרטים, וגלישה בסיסית. אז רציתי לדעת איזה מסך יותר טוב למשחקים ה 2253BW או MW221C מבחינת צבעים, מריחות וכו' ארגונומיה לא חשובה לי ולכן גם הורדתי את 2243BW מהרשימה אז על מה ללכת, ולמה?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים