עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מסך 27 אינץ לגיימרים יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by ject,

אני מחפש מסך איכותי עד 2000בערך מצאתי את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23843#details http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23019#details מה אתם אומרים יראו יפה עים זה ו Hd4870X2?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  3. Started by zaphod,

שלום אני רוצה לקנות מסך 22 לשטח העבודה אבל מהקריאה שלי פה בפורום הבנתי שהם כולם עם פאנל TN והם לא הכי איכותיים שיש. לי כרגע יש MAG LP717 שהוא בן 3 שנים בערך. ניסיתי לבדוק האם גם הוא TN כדי לדעת האם הפאנל שכרגע יש לי ומספק אותי יתאים. רם הפאנל שלי כרגע הוא TN אז לא תהיה לי בעיה לקנות את ה 22 עם פאנל שכזה. להבהרה - חיפשתי בגוגל די הרבה, וחוץ מלגלות שהמסך הזה נמכר רק למדינות עולם שלישית שאין בהם אנגלית, ושהאתר של MAG מחורבן ואין בו אינפורמציה, לא מצאתי מאום. המסך שאני קונה מיועד בעיקר לעריכת טקסטים + אינטרנט, לסרטים וממש מעט משחקים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  4. ראיתי את ההמלצות שרשומות בהודעה של ספטמבר 08, וראיתי גם קצת בזאפ. השימושים: סרטים ואינטרנט. כמעט ולא צריך למשחקים. מעדיף שיהיה ארגונומיה בסיסית: שיהיה אפשר לתת לו שיפוע קטן, אבל לא צריך שם גמישות של מתעמלת רומניה. מה כדאי ולמה? אם יש בכלל דגם אחר מומלץ של סמסונג שעונה על הצרכים שלי, אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  5. ואי אפשר להנמיך יותר את הכיסא

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  6. Started by Silencer,

מחפש מסך למחשב של ילדה בת 3, אם אפשר שיהיה לפחות 19" וכמה שיותר איכותי בתקציב. (זאת אומרת שעדיף מסך יותר טוב ב-750 על מסך יותר זול, נניח ב-600) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  7. אז ככה, הנתונים בכותרת, מסך לצפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, חובה חיבור לממיר דיגיטלי. תודה מראש לעוזרים : - ) נ.ב אני מאמין שבתקציב כזה אפשר להביא מסך שהוא לא מפנל TN אלא מאחד איכותי יותר, הגודל לא קובע אלא האיכות.

8. Started by satlan1,

מישהו שמע על החברה הזאת? או על המסך W9006SD ? מסך 19אינץ' רחב. מה דעתכם עליו?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  9. Started by QQQ,

במקום להיות חכמים גדולים ולהגיד לי להשתמש בחיפוש (השתמשתי בו כבר הרבה בשביל זה), תנסו לעזור לי ולייעץ לי. סיבות להעדיף את הרחב: -חוויה בצפיית סרטים/משחקים צריכה להיות מהנה יותר -ביצועים גבוהים יותר במשחקים -סיכויים גבוהיים יותר לקבל פאנל S-IPS (?) סיבות להעדיף את הרגיל: -תאימות כמעט לכל המשחקים/אפליקציות -יותר נוח לגלישה באינטרנט ועבודה עם ווינדוס -פחות מאמץ את העיניים לגבי הסעיף האחרון ברגיל, אני עוד לא בטוח, אבל יכול להיות שהWFP יותר מאמץ את העיניים בגלל שצריך "להזיז את העיניים מצד לצד"? יש פה מישהו שמשתמש בWFP ויכול להגיד לי איך זה? אה ואגב יש מרחק של חצי מטר ביני לבין המסך לגבי הסעיף האחרון ברחב: רזולוציה של 1680X1050 תתן יותר FPS מאשר 1600X1200, לא? עריכה: כמובן, שכח…

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by EEstudent,

שלום, יש עשרות סוגים של מסכים והלכתי לאיבוד בחיפוש אחרי מסך טוב עד עכשיו עבדתי עם מסך LCD בגודל 19 ורוצה לשדרג לרחב בגודל 21+- המסך מיועד בעיקר לעבודה סטודנטיאלית ממושכת (המון שעות) כמו קריאה,גלישה,תכנות ו...לכן חשוב לי שיהיה נוח לקריאה ועבודה ממושכת. אני גם חובב סרטים/סדרות אבל לא רץ אחרי HD ..משחקים מדי פעם אבל לא משהו רציני. על מה הייתם ממליצים? במעבדה עבדתי המון מול מסכים סמסונג מסדרה P והתרשמתי לטובה אבל לא יצא לי לעבוד מול מסכים אחרים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by sababchik,

איך המסך הזה: מסכים ‏SAMSUNG - שלוש שנות אחריות‎ - ‏943BM 19'' LCD 5ms 1:8000 DVI מטרות: משחקים כבדים , OFFICE , INTERNET כרטיס מסך:HD4870 512

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  12. אז ככה, אתמול היה לי יומולדת 15 וביקשתי מהוריי כמתנה מסך LCD חדש לחדר (אני כרגע עובד עם CRT). אז ככה התקציב הוא עד 1500 ש"ח (חריגה של עד 70-100 ש"ח, אבל עדיף מאוד שלא, אם זה ממש שווה את זה אז כן). אני רוצה את המסך לשימוש של לשחק במחשב, עריכת וידאו וצפייה בסדרות וסתם גלישה באינטרנט. הכי חשוב אצלי זה העריכה והלשחק במחשב, אחר כך הצפייה בסדרות. בנתיים המליצו לי על המסכים הבאים: Sony X95F (יכול להיות שכבר אין אותו, כי כבר לא מייצרים אותו) 931C (למי שיש את המסך הזה אמר שיש לו מריחות) 931BF L1970HR אז אני אשמח לשמוע את עצותיכם ודעותיכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  13. המסך שלי השתגע. עכשיו הדלקתי אותו והוא מעוות לי צבעים. למטה ירוק ולמעלה סגול (מין מעבר כזה בין צבעים). אני לא יכול להביא לכם תמונה מסך כי זה המסך ולא הויידואוס או משהו. יש למשהו מושג איך לתקן את זה??? אגב הדגם של המסך שלי הוא: FLATRON F700B אני ממש צריך את העזרה שלכם! תודה!![br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 14:28:22 מה קרה עם זה עכשיו?!אני שם קצת מסך לבן (שמעתי שזה עוזר) לאיזה 10 דקות.. סתם לנסות. לא עזר. אני בא נכנס לכפתורים שעל המסך מחרטט איזה משהו והופ הוא נדלק מחדש עם כל הצבעים במקום!! חחח.. איזה פוקס :)

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by smoke_man,

ראיתי את שני המסכים האלה במבצע samsung 2253bw 2ms "22 במחיר 949 ש'ח לא כולל מע''מ lg w2042t 5ms '20 במחיר 819 ש'ח לא כולל מע''מ איזה מבין המסכים משתלם

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by elicbelic,

המחיר הוא 1785 ש"ח אלו הנתונים הטכניים: סוג המסך 19ואינטש גודל מסך שטוח לחלוטיןו מסך שטוח מאפיינים טכניים 2ומילי שניה זמן תגובה 1:2000ו יחס ניגודיות 1280x1024 ופיקסלים רזולוציה מקסימלית 0.294ומ"מ גודל נקודה 300וcd/m² בהירות הנתונים והמחיר נראים לי טובים, השאלה אם מישהו מכיר את המסך הזה ויודע על חסרונות שיש לו.

16. Started by Tomersoni,

מהם השינויים החדשים? יש יתרונות? חסרונות?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מסך חדש(סוף סוף, אחרי שנים שאני עם מסך CRT עתיק), ואני מתלבט בין שני אלה LG W2453V LG W2442PA בעיקרון לפי מה שראיתי ההבדלים בינהם זה שבW2453V יש יחס ניגודיות של 1:50000 ובW2442PA זה 1:10000, אבל בW2442PA יש Pivot שזה נראה לי אחלה דבר.. ההבדל ביחס הניגודיות יהיה משמעותי במספרים האלה? לפי מה שהבנתי 1:10000 זה כבר נחשב ליחס ניגודיות ממש גבוה, ואני לא ממש מבין בזה..במספרים האלה ההבדל כבר יהיה מורגש בצורה משמעותית?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by gal555,

אני מחפש מסך חדש בגודל של 23-24 אינץ' עד 800 שקלים רציתי לקנות את הDELL U2311H מKSP אבל אין להם אותו במלאי ולא מצאתי חנות באשקלון שמוכרת את המסך הזה אז רציתי לדעת אם יש מסכים אחרים מומלצים?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by ilaysk,

יש לי את המסך בכותרת ואני לא מוצא אותו באתר של ASUS רק את הVW222U אני מוצא מה הולך?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  20. אני מוצא רק בצבע לבן שנהב שהוא גם נורא יפה בפני עצמו פשוט ממש בא לי שחור, אולי נשמע קטנוני, אבל כמו שחשוב לאנשים הצבע של המכונית אז גם אני הייתי מעדיף שחור במסך :-X. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  21. היי, החלטתי לשדרג ל24 אינץ', אבל אני לא ממש הצלחתי להבין איזה מהם הכי כדי היום. אני מחפש אחד שאין לו ביצועים סופר מיוחדים או משו כזה, אבל שלא יהיה גרוע מדי או משו כזה. המחיר צריך להיות 2K בערך, עדיף פחות (ואיאפשר ממש לעבור). יש המלצות? תודה מראש.

22. כמו בפעם הקודמת שהתייעצתי פה, גם הפעם אני מחפש מסך מחשב נוסף. גודל רצוי הוא 23-24 אינץ'. שימוש: בעיקר משרדי (גלישה באינטרנט. צפיה ביוטיוב. עבודה עם מסמכים). אם אפשר שיתמוך גם בצפיה בסרטים FHD, מה טוב. מצאתי את המסך הזה (חיפשתי לפי מידע שמופיע כאן באתר) ובהתחשב בכך שהחנויות המועדפות עלי הן ksp או ivory, אז נכון לעכשיו זו נראית לי הבחירה הטובה ביותר (וגם יש פלוס של HDMI): http://ksp.co.il/?select=.1024..230..1729..2241..424.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27058&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בכל אופן - אם יש משהו מומלץ יותר (בעיקר עכשיו בתקופת הבלאק פריידי), אשמח לשמוע המלצות. המחיר אגב - כמה שפחות (לא רוצה לנקוב במחיר, כי אני לא מבין בתמח…

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by eli_xXx,

אחרי שפטרתי את הבעיה הקודמת עם הריצוד יש לי בעיה אחרת אז ככה (אני אחזור על מה שרשמתי בהודעה הקודמת) יש לי מחשב נייד lg חדש חדש יש לי אותו 5 חודשים עלה לי 7000 ש"ח עכשיו המסך של המחשב נייד הוא "15 רזולוציה 1024*768 בעל 60 הרץ עכשיו הLCD בעל "17 עכשיו כדי שיראו טוב צריך לשים 1280*1024 בעל 60 הרץ אז מה שאני צריך זה שהמסכים יעבדו על הרזולוציה המתאימה להם כי ברזולוציה של המסך LCD אז במסך של הנייד זה ענק וצריך להזיז את העבכר לצדדים כדי לראות חלק מהדברים ואם זה ברזולוציה של המסך של הנייד אז במסך LCD לא רואים טוב מה עושיייייייים?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש אשר ישמש אותי בעיקר לעריכת תמונות (עבודה במרחב הצבע SRGB) וגלישה ומעט לסרטים ולמשחקים איטיים יחסית (RPG). התקציב המבוקש הוא לא לחרוג בהרבה מ-3500 ש"ח. מקריאה וחיפוש שכבר עשיתי מצאתי המלצה על ה-Eizo S2431WE וה-NEC LCD2470WNX אבל.. מעבר לחריגה של כ-1000 ש"ח במחיר, הייתי רוצה שהוא ישמש גם כטלוויזיה בחדר בחיבור לממיר HD של HOT ואני לא מצליח להבין האם המסכים הללו תומכים בכך. בנוסף, אני משתמש בלפ-טופ עם כרטיס מסך nVidia 8600M GT 256MB ואין לי כוונה לשנות אותו בעתיד הקרוב (בהקשר של הרזולוציה המקסימאלית האפשרית). האם הוא מתאים לכך וינצל את כל גודלם או שצריך לרדת בגודל? האם יש המלצות נוספות שלא יצא לי להתקל בהן (ואם במחיר זול יותר, מה טוב)? מי מבי…

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  25. החלון שקופץ לכיוונון המסך ע"י הכפתורים (שזה בדיוק באמצע המסך) מפריע לצפות בתמונה שמציג הדיסק להתקנת המסך. בעיה כ"כ מטומטמת ולא ידידותית, איך סמסונג לא חשבו על זה ?! איך ניתן להתגבר על זה?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.