עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mishel53,

שלום חיברתי מסך טלויזה lcd של " 20 graetz למחשב ibm netvista - המסך הוא ברזולוציה של 480X640 , הכרטיס מסך שמותקן במחשב הוא nvidia vanta 16mb בעל רזולוציה גבוהה הרבה יותר מהמסך . טלויזיה רואים יופי אבל במחשב התצוגה מאוד גדולה , וכאשר מגדילים את הרזולוציה רואים מאוד מטושטש ולא ברור . שאלתי היא : האם אפשר לעשות משהו כדי שהתצוגה תהיה יותר קטנה וברורה ? האם החלפה של כרטיס מסך יותר טוב תתתקן את הבעיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  2. שלום, עד לפני כמה ימים חשבתי לקנות מסך LCD 19 אינץ', אבל שאלתי את עצמי - האם ההפרש בין ה19 ל17 באמת מוצדק? ראיתי את ה740BF שהוא 17 אינץ' ב1350 ש"ח, 2MS - מסך חמוד מאוד, ונראה די טוב, לעומת זאת הLG 1970HR עולה 1800 ש"ח, עכשיו רציתי לדעת אם באמת שווה וכדאי ללכת על מסך 19, האם ההפרש במחיר מוצדק? ואני לא מחפש מסך רחב, אלא מסך רגיל.. תודה..

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by boim,

אהלן אני מחפש כבל DVI-DVI באורך 3 מטר (אם יהיה רק 5 אז גם טוב..) מישהו יודע איפה אני יכול לקנות במחיר נורמלי? אני לא מחפש כבל בכמה מאות שקלים שאפשר למצוא בחנויות קולנוע ביתי..

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  4. אני צריך לקנות 2 מסכים לילדים שלי. התקציב שלי הוא עד בערך 1100 ש"ח למסך. כיום הם עובדים עם מסכי 17" CRT ואני רוצה לקנות להם מסכים דקים כי ה-CRT תופסים יותר מדי מקום בשולחן העבודה. הילדים בגילאי 8 ו-10, השימושים העיקריים עם אינטרנט, משחקי FLASH באינטרנט, משחקים עם גרפיקה לא כבדה, צפייה בסרטים וכד'. לא כל כך חשוב מבחינתי גודל המסך, זמו תגובה, עומק הצבעים וכד'. בעיקר חשוב שהמסכים יגרמו כמה שפחות נזק לעיניים של הילדים. מאחר ולפעמים מתקבצים מספר ילדים מסביב למסך כדאי שזווית הצפיה תהיה גדולה. כדאי כמובן שהביצועים של המסכים יוכלו לספק דרישות עבודה סבירות גם בשנים הבאות בהנחה והן לא ישמשו לאפליקציות ומשחקים עם דרישות גרפיות גבוהות ולא ישמשו לתצוגת וידיאו באיכות גבוהה.

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by ging19,

שלום, החלטתי לקנות מסך מחשב, וש לי התלבטות בין מספר מסכים. אני עוסק בגיימינג כבד, אז רזולוציה גבוהה, ומראות טובה אלו דברים מאוד קריטיים 22": http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=720939 24": http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=741793 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=726430 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=4442 אם מישהו יכול לייעץ לי על איזה מיהם לבחור, אני כבר מודה לו מראש.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by elicbelic,

המחיר הוא 1785 ש"ח אלו הנתונים הטכניים: סוג המסך 19ואינטש גודל מסך שטוח לחלוטיןו מסך שטוח מאפיינים טכניים 2ומילי שניה זמן תגובה 1:2000ו יחס ניגודיות 1280x1024 ופיקסלים רזולוציה מקסימלית 0.294ומ"מ גודל נקודה 300וcd/m² בהירות הנתונים והמחיר נראים לי טובים, השאלה אם מישהו מכיר את המסך הזה ויודע על חסרונות שיש לו.

7. Started by warezon,

המסך מיועד לעבוד עם כרטיס hd5770 בעיקר לשימוש ביתי משחקים ברמה בינונית-גבוהה וסרטים! על מה כדאי לשים דגש? על סוג הפאנל? כל סוך הטכנולוגיה lcd/led מהירות תגובה? או שבכלל הכל חרטה ויש לכם המלצה ספציפית בשבילי?? התקציב בעיקרון הוא עד 1200 אשמח גם לקבל הצעה ל1 באיזור ה1000 לשם השוואה! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  8. עדיף כמובן שיהיה זול עם תמונה טובה ואמין, עם אחריות מינימום ל 3 שנים. יש לי כרטיס מסך (PX8600GT(TDH החיבור שלו זה DVI אבל יש לי מתאם VGA שבא עם כרטיס מסך. אני עובד עם פוטושופ (בעיקר חותך תמונות לבניית אתרים) אז איכות חשובה. תודה.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by HORADRiM,

היי, אני מתלבט בין כמה דגמים של Eizo, כאשר הצרכים שלי הם כאלו: 1. כיסוי טוב של מרחבי צבעים sRGB/ Adobe להצגה ועריכה של תמונות באיכות ודיוק מקסימליים. 2. זמני תגובה מספיק טובים גם כדי להינות מסרטים ומשחקים ללא מריחות. 2431 - מומלץ כאן בפורום, כיסוי סביר של sRGB אבל לא של Adobe. זמני תגובה מוטלים בספק.. 2441 - שיפור בכיסוי מרחבי צבע, זמני תגובה עדיין לא להיט. כניסת HDMI (יתרון בעבודה עם Live View בצילום) 2442 - נראה לי הכי מוצלח, כיסוי טוב של מרחבי צבעים, זמני תגובה טובים, כניסת HDMI 2461 - ליגה אחרת של כיסוי צבעים. זמני תגובה לא משהו, אין HDMI אשמח לשמוע את חוות דעת המומחים... תודה!

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  10. שלום לכולם רציתי לדעת אם אתם מכירים מקום שאוכל לראות בו מסכי LCD, להתרשם (לעבוד עם המסך טיפה ) ולהשוות באופן יותר ספציפי אני מתלבט בין הLG L1970HR ל-VIEWSONIC VP930 הלכתי לאופיס דיפו קריון (יש להם את הLG) וראיתי שהם פשוט עושים שם צחוק מהעבודה, אין מצב לראות מה המסכים שהם מציגים באמת שווים... תודה לעונים....

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by tenana,

הנה הנתונים לפי האתר http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid=%7B5F460309-8396-402F-8A59-5C3791C5C7A2%7D מישו ראה את המסך בפעולה?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  12. האם הוא באמת נותן צבעים אמיתיים יותר או שעדיף LCD? אני חושב על מסך 22-24 אינטש אבל לא יודע באיזה סוג לבחור

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  13. Started by doren02,

שלום לכולם, יש לי כיום מסך CRT ישן בגודל 17 אינץ'. הוא עונה על הצרכים שלי לגמרי (בעיקר אינטרנט ו-WORD) אבל הבעיה היא שאני עובד על המחשב שעות רבות והעיניים שלי מתחילות לכאוב לאחר זמן מה, אז נראה לי שהגיע הזמן להשתדרג. עכשיו, מה בעצם אני צריך כדי שאוכל לבהות במסך במשך שעות מבלי לעייף את העיניים? יכולת רענון גבוהה? ניגודיות טובה? רזולוציה? המסך הנוכחי שלי רץ על 100 הרץ, ולפי מה שהבנתי זה יותר טוב מרוב מסכי ה-LCD. האם זה אומר שמסך LCD ירצד לי יותר? כעיקרון, אין לי בעיה לקנות CRT חדש, אם לדעתכם זה כדאי. בכל מקרה, לא מעל ל-"19. חשבתי על ה-"19 LCD הרגילים של מאג ופיליפס. אבל שוב, הכי חשוב לי זה עניין העיניים. תודה רבה למי שיכול לעשות לי קצת סדר בבלגאן... אורן

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by maor0079,

שלום חברה אני צריך המלצה למסך 19 רגיל 4:3 בתקציב של 1200 ש"ח גג שימושים משחקים וסרטים בעיקר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by MaximB,

שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב גדול (בערך 22). רוב המסכים של 22 הם רחבים , אף פעם לא היהי לי מסך רחב לכן אני רוצה לדעת האם הוא מתאים למשחקים (גם משחקים ישנים) והיהי נוח לגלישה ברשת. ספרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by Goblindest,

אהלן.. אני מעוניין לקנות מסך שתומך בסרטים הכי טוב (FULL HD), וגם במשחקי מחשב. חשבתי על המסך LG W2486L http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793. ורציתי לדעת אם זהו המסך הכי טוב לתקציב הזה? ** יש לי את הכרטיס מסך GEFORCE 7800 GTX האם הוא יתמוך ב- FULL HD במסך? אם הכרטיס מסך לא עומד בדרישות איזה כרטיס מסך מומלץ ?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by roniz,

אני מחפש מסך LCD למחשב של ההורים. השימוש המרכזי שלו הוא אינטרנט ו-Office. עד היום הם עבדו עם CRT 17". אשמח אם תוכלו להמליץ על מסך טוב בתקציב של עד 750 ש"ח. תודה. רוני

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Ok, עד לעכשיו הייתי די סגור על ה-2253BW של סאמסונג. אך לאחר צפייה במסך באופיס דיפו, החדות שלו הייתה ניראת לי על הפנים... אך לעומת זאת ראיתי בחנות מסך של LG, דגם: L226, אשר החדות שלו הייתה בהרבה יותר טובה, אך יכול להיות שזהו רק איזה שהוא שינוי בהגדרות, ואפשר להגיע לאותה רמת חדות עם הסאמסונג גם. עכשיו בחזרה לנושא, אני מחפש מסך שיתאים לשימושים שלי: משחקים,תיכנות וסרטים. שיהיה לו זמן תגובה טוב, חדות, וכיול צבעים שבהחלט יהיה מסוגל לספק(יותר מדי דרישות לתקציב הזה, אני יודע... אבל אני מחפש את המסך הכי טוב לתקציב בדברים הללו). ראיתי פה הרבה תגובות בנושא, אך שום דבר לא היה חד משמעי, לכן אני לא יודע מה להחליט. בבקשה בבקשה תעזרו לי בבחירת מסך, ואם אתם יכולים גם תנמקו למה בחרתם להמלי…

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  19. לקראת קניה של מחשב חדש, אני מתלבט לגבי 3 המסכים האלה: viewsonic 2235 Samsung 226BW Dell E228WFP השימושים הם: משחקים, אינטרנט. על מה הייתם הולכים? אשמח לקבל הסברים מפורטים. אם יש מסך אחר שלא נמצא ברשימה ואתם ממליצים עליו, אשמח לדעת. התקציב הוא עד 2000 ש"ח תודה!

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by sofix4,

עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום שיענה על השאלה שלי.. מה ההבדל ביניהם? לשניהם אותו מפרט. מה עדיף משניהם? ??? תודה.

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  21. שלום ! אני מחפש מסך 19" , שישמש לצרכים כלליים - אינטרנט ותוכנות למיניהן. אני לא גיימר, ולא רואה סרטים במחשב , כך שאין צורך להתעקש על זמן תגובה של 2 MS , וגם אין צורך במסך רחב . התקציב - עד 1800 ש"ח . מועמדים : LG 1932 BENQ 93gx Hyundai Q90 / L90 יש המלצות נוספות ? מישהו יודע איפה ניתן לראות את המסכים של יונדאי באיזור חיפה ?

22. Started by gman_il,

בעקרון עד לא מזמן רציתי לקנות את ה- LG L227WTG. עכשיו החלטתי שאני רוצה לעבור ל-24. במידה ויש דגם מקביל למסך הנ"ל אשמח לדעת. בעקרון אשמח למסך עם GLOSS אבל זה לא חובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by Blaz0r,

מה קורה אחרי הרבה המלצות שקיבלתי, קניתי את המסך הנ"ל והוא הגיע היום. חיברתי אותו למחשב, הכל בסדר, אבל שמתי לב שבגוונים מסויימים (למשל האפור שבצידי הפורום והתכלת הבהיר שמקיף את חלון כתיבת התגובה) רואים פסים אנכיים במרווחים של כחצי ס"מ... אני הוזה? הגדרתי משהו לא בסדר או שקיבלתי מסך תקול? :-[ אשמח לתשובה מהירה בשביל לדעת אם ליצור קשר עם השירות לקוחות ולבקש שיחליפו את המסך, תודה

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  24. אני צריך מסך שיריץ משחקים טוב , 19 אינץ'

• 3 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים