מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי עכשיו את המסך VP930 ושאני מכבה את המחשב הנורה הצהובה במסך ממשיכה לפעול... צריך ללחוץ על הכפתור ולכבות אותו...או לתת לה להמשיך לפעול? אני לא מוצא שום דבר במדריך בקשר לכיבוי המסך אחרי סיום העבודה. בבקשה תגידו לי מה אתם עושים אחרי שאתם מכבים את המחשב עם המסך הזה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום שיענה על השאלה שלי.. מה ההבדל ביניהם? לשניהם אותו מפרט. מה עדיף משניהם? ??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
חיברתי 2 מסכיי LCD לכרטיס מסך ati radeon 9250 VGA 1280*1024 DVI 1680*1050 המסך שמחובר ל DVI הוא Teac/Fujicom T2005L12 (מיוצר אל ידיי ktc) המסך הזה קיים אצלי מ 2007 ותמיד היה מחובר ב VGA ולא היה עושה בעיות. זאת הפעם הראשונה שאני מחבר אותו ב DVI לעיתים כשאני מקליק אל משהוא במחשב (לינק באתר / מזיז חלון וכו) המסך מתכבה לשניה וחוזר. המסך של ה 1280*1024 עובד תקין ולא מתכבה החלפתי את המסך ל Benq FP92W ב DVI1440*900 והבעיה הסתדרה אבל אני רוצה להחזיר את ה Teac המסך מתכבה תמיד או כמעט תמיד כשאני מקליק אל משהוא במחשב --> בעיית תוכנה ? החלפתי את המסך עצמו והבעיה נפתרה --> בעייה במסך ? איפה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש מסך 19" , שישמש לצרכים כלליים - אינטרנט ותוכנות למיניהן. אני לא גיימר, ולא רואה סרטים במחשב , כך שאין צורך להתעקש על זמן תגובה של 2 MS , וגם אין צורך במסך רחב . התקציב - עד 1800 ש"ח . מועמדים : LG 1932 BENQ 93gx Hyundai Q90 / L90 יש המלצות נוספות ? מישהו יודע איפה ניתן לראות את המסכים של יונדאי באיזור חיפה ?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
איך המסך הזה ? http://www.skypc.co.il/pl_product~L194WT~9~0.htm מסך רחב או זה http://www.skypc.co.il/pl_product~L1919S~9~0.htm מסך רגיל מסך רחב או רגיל ? יש דגם ממולץ ? ועדיף DVI לא ? מצטער על כל השאלות אבל אני חייב לדעת לפני הקנייה אה איך מסך רחב משפיע על משחקים יראו כמו בסרטים ככה עם הפסים השחורים http://www.paing.com/text/matrixreloaded/cap001.jpg http://www.paing.com/text/matrixreloaded/cap004.jpg
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
ברשותי כמעט שנה מסך 2243BW שאני מרוצה ממנו מאוד, לאחרונה צצה הזדמנות לקנות ממכר מסך T240 בן חודשים ספורים במחיר 1000 ש"ח ולמכור את המסך שלי ב700 ש"ח מה דעתכם על ה T240 באופן כללי והאם הייתם מוסיפים את הסכום הזה? (הגודל לא מאוד קריטי לי אבל אני רואה זו כהזדמנות שדרוג) תודה.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
טוב אז קודם כל אני רוצה להגיד שחיפשתי לפני זה בדף פה בפורום אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור לי - יש לי 2 מסכים, אני רוצה לראות בשניהם איך אני מגדיר את זה ברמה הפיזית (אם זה בכרטיס מסך, חיבורים עצמם) בדרייברים (אם יש צורך בדרייברים כלשהם) ובתוכנה (אם יש תוכנה שצריך להשתמש בה?) תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
חיברתי את המסך שלי דרך חיבור דיגיטאלי ועכשיו כפתור auto adjustment הוא רושם לי not available.האם ככה זה צריך להיות?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אז ככה, אתמול היה לי יומולדת 15 וביקשתי מהוריי כמתנה מסך LCD חדש לחדר (אני כרגע עובד עם CRT). אז ככה התקציב הוא עד 1500 ש"ח (חריגה של עד 70-100 ש"ח, אבל עדיף מאוד שלא, אם זה ממש שווה את זה אז כן). אני רוצה את המסך לשימוש של לשחק במחשב, עריכת וידאו וצפייה בסדרות וסתם גלישה באינטרנט. הכי חשוב אצלי זה העריכה והלשחק במחשב, אחר כך הצפייה בסדרות. בנתיים המליצו לי על המסכים הבאים: Sony X95F (יכול להיות שכבר אין אותו, כי כבר לא מייצרים אותו) 931C (למי שיש את המסך הזה אמר שיש לו מריחות) 931BF L1970HR אז אני אשמח לשמוע את עצותיכם ודעותיכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אכן מסך אלסידי ישן, נקנה ב2003 , והיה בזמנו אחד המסכים הטובים בעולם. בכל מקרה.. קניתי עכשיו מחשב חדש שאמור להגיע בימים הקרובים, ומסך החלטתי בנתיים להשאר עם הנ"ל. גם בעיקר בגלל שיש לי בחדר גם מסך LCD 32 אינץ'. עד היום המסך היה מחובר למחשב בכבל VGA. והיום שמתי לב שיש לו גם חיבור DVI יהיה הבדל אם אני אחבר את המסך במחשב החדש בDVI או בVGA? תהיה איכות יותר טובה במשחקים או סתם ככה? ואגב .. אם אני מחבר את המחשב שיש לו חיבור DVI, לאלסידי שלי ( 32 אינץ' ) , שיש לו חיבור HDMI, ואני אשתמש בכבל HDMI ומתאם DVI, האם הסאונד יבוא מן הרמקולים של המחשב או של המסך 32 אינץ'? דבר אחרון, האם כשאני קונה כרטיס מסך, שיש לו שתי יציאות DVI , אני אקבל כבל DVI? בתודה, בן !
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני צריך לקנות 2 מסכים לילדים שלי. התקציב שלי הוא עד בערך 1100 ש"ח למסך. כיום הם עובדים עם מסכי 17" CRT ואני רוצה לקנות להם מסכים דקים כי ה-CRT תופסים יותר מדי מקום בשולחן העבודה. הילדים בגילאי 8 ו-10, השימושים העיקריים עם אינטרנט, משחקי FLASH באינטרנט, משחקים עם גרפיקה לא כבדה, צפייה בסרטים וכד'. לא כל כך חשוב מבחינתי גודל המסך, זמו תגובה, עומק הצבעים וכד'. בעיקר חשוב שהמסכים יגרמו כמה שפחות נזק לעיניים של הילדים. מאחר ולפעמים מתקבצים מספר ילדים מסביב למסך כדאי שזווית הצפיה תהיה גדולה. כדאי כמובן שהביצועים של המסכים יוכלו לספק דרישות עבודה סבירות גם בשנים הבאות בהנחה והן לא ישמשו לאפליקציות ומשחקים עם דרישות גרפיות גבוהות ולא ישמשו לתצוגת וידיאו באיכות גבוהה.
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום ונעים מאוד... אני חדש פה.. לאחרונה יצא לי לראות מסך מחשב 19' רחב ופשוט הייתי בהלם כמה שהוא נראה יותר גדול מה 19' הרגיל שלי... זה ממש עשה לי חשק להחליף מסך... הבעיה זה שאין לי סיבה להגיד לאמא למה אני רוצה להחליף מסך... המסך הנוכחי שלי הוא : http://www.megapc.com.au/product_details_and_order.php?select_part_indx=6442 Benq FP91G+ 19" LCD Silver and Black 8ms Response 550:1 ContrastDVI and VGA inputs 1280x1024 המסך עצמו ממש טוב ואין לי בכלל בעיות איתו... ברצוני לקנות במקומו מסך רחב 22 אינץ' בעיקר למשחקים וגם לסרטים ועבודות משרדיות.. אני קראתי קצת המלצות והבנתי שהמסך המושלם בשבילי הוא ASUS MW221C http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=734 התקציב שלי הוא 1.5…
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מחפש מסך למחשב במחיר נורמלי וזול מקסימום 1000 שקל וגם זה לא נראה לי בטוח(אני עובד עכשיו בחופש והתקציב שלי נורא מוגבל אולי ההורים שלי יוסיפו כמה מאות אבל הם לא תומכים נלהבים במחשב)אני לא אוהב את מסכי LCD מפני שאם מסתכלים מהצדדים רואים את התמונה כחולה אז אם אתם יכולים תביאו לי מסכים אחרים. ויש לי שאלה: מה הקטע עם מסכי 3D מה שונה בהם ממסכים אחרים?מה עושה אותם יותר טובים? תודה מראש כפיר
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
חיפשתי בסטיקי ובעוד מקומות ולא מצאתי עזרה בכיול המסך... אם אפשר קצת לשפוך אור ולעזור לי מאוד אשמח. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לקנות מסך 19" או 20", אבל רק עם פאנל איכותי ולא מסך רחב (בעיקר לגלישה באינטרנט, סרטים - המחשב מחובר לטלוויזיה, משחקים - אופציונלי). עברתי קצת בפורום וראיתי שכולכם ממליצים פה ל - 19" על: Viewsonic VP930B Samsung 971P וב - 20" על: Dell 2007fp מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד מהמסכים הללו לעומת השני ? האם יש עוד מסכים מומלצים בתחום המחיר הנורמלי ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מסך מחשב 23 או 24 תקציב עד 1500 השימוש העיקרי למשחקים ולסרטים תודה
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
האם המסך טוב לעבודה ממושכת בתוכנת אוטוקד+קריאה וכתיבת טקסטים תודה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אני מעוניין רק במסך 24 אינץ' למשחקים ולסרטים שיהיה אם כבר FHD ושלא יעבור את ה2000 שקל.. שמתי עין על T240 או על 2443BW של סמסונג LG אני פחות אוהב השאלה אם יש משהו עם פאנל מיוחד ולא TN כמו 2408 DELL רק לא במחיר 3100 אלא הרבה פחות או שאין מה לעשות וללכת על TN?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא באינטרנט תשובה לשאלה בנושא.. אם מישהו יוכל לענות לי זה יהיה נהדר, תודה
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם... תגידו יש לכם הצעות למסך מגע למחשב שאתם יודעים שהוא טוב? משהו מומלץ
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הדרישות שיהיה מקסימום איכות למינ' כסף (כן אני לא שונה מכל הישראלים) תודה חברים
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
המסך נראה לי בוהק מדי... ואז אני מוריד בהירות והלבן נראה לי אפור מדי... ואז אני מעלה בהירות ומוריד ניגודיות והוא נראה לי חשוך מדי... מה הערכים שלכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
מסך 27 אינץ לגיימרים יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? אני מעוניין לקנות מסך 26W (שלא ישמש גם כטלוויזיה) ראיתי שניים של סמסונג http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3699 http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=4255 לא הבנתי למה המסך שיחס הניגודיות שלו 1:50,000 יותר זול מהשני (שהיחס שלו נמוך)... אהבתי את העיצוב שלו, יש למישהו המלצות? :s05:
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מסך 27 אינצ' QHD (כמו דל U2715H) אבל אני חושש שכרטיס המסך שלי (7850HD) לא מספיק חזק כדי להריץ בצורה סבירה משחקים ברזולוציה הזו. האם משחק ב-FHD ייצור בעיה של לאג (בגלל האינטרפולציה שהמסך צריך לבצע)? אני מניח שאובדן החדות במשחקים לא יהיה מאוד בעייתי, בהשוואה לקריאת טקסטים. האמנם? בנוסף, האם יש חנות שבה אפשר לחבר לאפטופ למסך QHD כדי לוודא ששינוי ה-DPI בחלונות נותן פתרון סביר לבעיית הפונטים הקטנים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-