מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי כמה שאלות על המסך ואשמח לשמוע את דעתכם 1.איך היה המסך כטלוויזיה אני יודע שלמשל ב 2407 למרות הפאנל הדומה אומרים שהאיכות ממש לא משהו אולי בגלל הגודל מה המצב בתחום זה ב 2007? 2.איך גדול הנקודה יחסית למסכים אחרים ואיך זה ישפיע למשל על גודל הטקסט? 3.מה מדיניות הפיקסלים השרופים של דל לגביי מסכים אלו?
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אח שלי חזר מהצבא ובדיוק נהרס לו המסך מחשב (ככה החיים ). בכול מקרה, השימוש העיקרי שלו במסך זה: 1. סרטים 2. עבודה משרדית (ICQ,MESSENGER לא צריך להרחיב) 3. משחקים (ממש מעט מאוד ומשחקים ממש נמוכים בדרישות, כגון CIVILISATIONS, סדרת TOTAL WAR ומדי פעם משחקי SHOOTER ישנים). בקיצור, לפי הדרישות, עושה רושם שאפשר לקנות לו מסך 19 אינץ' זבל ישן של SAMSUNG ב600 ש"ח ולסיים סיפור. העניין הוא, שהחלטנו לקנות כבר מסך רציני שיחזיק אותו אחרי שהוא ירצה לשדרג את המחשב (מתישהו הרי זה יהיה נחוץ.. לא?) ולכן החלטנו על T220P מסיבה פשוטה, יש את המסך הנ"ל לאחותי וזו הייתה אחת הקניות הטובות שעשינו. השאלה היא- האם המסך יתאים לכול כרטיס מסך גם לישנים (מלפני שנתיים-שנתיים וחצי? אני זו…
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום חברה אני צריך המלצה למסך 19 רגיל 4:3 בתקציב של 1200 ש"ח גג שימושים משחקים וסרטים בעיקר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, לאחר מחקר ממושך, עדיין נותרה ההתלבטות הבאה, הצורך - פיתוח קוד בסביבת VS ,MATLAB. גלישה לקריאת מסמכים וגרפים. עבודה ממושכת מדי יום בתנאי תאורה משתנים. עקרונות - רכישה ל- 5 שנים. משקל גבוה ינתן לאיכות תצוגת הטקסט בפרט ואיכות התצוגה בכלל. שלושת החלופות שעלו לקו הגמר וחסרונותיהן: EIZO S1931SH - כמות אינפורמציה מעטה מדי (1280*1024). לטעמי, פונטים מעט גדולים מדי. LG L2000C - ניגודיות פחות טובה ממסכי איזו (SIPS/1:800 מול SPVA/1:1000). ללא כיוונון בהירות אוטומטי. להערכתי, פונטים מעט קטנים מדי. EIZO S2100 - עבור הצורך שלעיל, לכאורה מושלם אבל המחיר גורם להיסוס. האם אכן נטול חסרונות? ראוי להשקעת 5300 ש"ח? כל התייחסות שתתרום לבחירה נכונה מבין השלוש תתקבל בברכה. תודה
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קיבלתי את הסמסונג 22 אינטש השטוח. הוא באמת נראה אחלה ויפה אבל הכל מעוות. כל התמונות יוצאות שטוחות ופחוסות. האם יש דרך לתקן את זה? קצת מאכזב
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
חברים יקרים אשמח לקבל את עזרתכם. אני מתלבת ביין 2 מסכי מחשב. 1-SAMSUNG דגם T240 2-LG דגם W2452T אשמח לקבל חוות דעת על המסכים הללו והאים הם תומכים HD. ההרכה.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום אני צריך הצעה למסך LCD דק 19 אינץ' שיהיה מחברה טובה.... התקציב שלי הוא 1550 ש''ח... למי שיש להראות לי משהו שייתן לי תמורה טובה למחיר אני ישמח.. תודה,אופיר.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ראיתי כמה מסכים כאלה של סמסונג באזור ה 22-24" אבל אני לא יודע עד כמה הם איכותיים . האם יש משוה מומלץ ?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
איך המסך הזה ? http://www.skypc.co.il/pl_product~L194WT~9~0.htm מסך רחב או זה http://www.skypc.co.il/pl_product~L1919S~9~0.htm מסך רגיל מסך רחב או רגיל ? יש דגם ממולץ ? ועדיף DVI לא ? מצטער על כל השאלות אבל אני חייב לדעת לפני הקנייה אה איך מסך רחב משפיע על משחקים יראו כמו בסרטים ככה עם הפסים השחורים http://www.paing.com/text/matrixreloaded/cap001.jpg http://www.paing.com/text/matrixreloaded/cap004.jpg
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך LCD בגודל 19'. השימושים שלי הם דיי בסיסיים ולא כוללים משחקים ועריכת וידאו. האם ארגיש בהבדל מוחשי בין זמן תגובה של 8ms ל 4ms או שההבדל הוא תיאורטי בלבד? 4ms: LG - L1932TQ לבין: Samsung 960BF 8ms: LG - L1932S לבין: Samsung 913B אם יש יצרן או דגם אחר מומלץ בטווח מחירים זה (~1700ש"ח) אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק הרבה ברשת ולכן הייתי רוצה לשחק עם 160hz האם הם יצאו מהמשחק?יש אותם בארץ?וכמה הם אמורים לעלות? וחשבוב לי מאוד גם איכות. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
Dell 2007WFP או Asus MW221U? אני מדגיש שאני צריך את המסך הזה ללמשחקים וסרטים ובמיוחד למשחקים. אם יש מסך LCD אחר יותר טוב אז התקציב הזה לרשותי: 2500 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
איך הוא? הוא נראה טוב. אבל איך הוא לעומת ה VP930
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יכול להיות בגלל שזה לא מחובר בdvi? או שהמחשב שלי עצמו לפני ארבע שנים? או שפשוט אין לי את הדריבר? עצות! המלצות! תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הוצע לי המסך הנ"ל במקום הCRT שהלך לעולמו האם זה מסך מומלץ ואיכותי(סרטים גלישות וכדומה) ? הבנתי שהוא HD האם יש לזה השפעה על צפיה באינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מחפש לרכוש מסך מחשב חדש לסבא שלי, הדרישה היחידה היא שהמסך ידע ואו יעבוד ברזולציה נמוכה, קרי פונטים, איקונים וכו' גדולים. תודה רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול רכשתי מחשב חדש מ KSP בעיקר למטרת גיימינג. המסך הנוכחי שלי הוא 22 אינץ עם רזולוציה נמוכה, לכן החלטתי לקנות גם מסך זהו מפרט עם כרטיס מסך חזק radeon 7850 ראיתי את המסך הזה: https://www.ynetshops.co.il/Product/7433/%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_23_%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A5%60_SAMSUNG_FULL_HD_LED_%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92 מה דעתכם ? אשמח לקבל דעות/המלצות על מסכים אחרים אם יש בסביבות ה 750~850 תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
והמסך כעת חשוך. רק נורית כחולה בדופן הימנית של רגל המסך מהבהבת ללא הפסק. מה קורה? האם המסך תקול? איך ניתן לפתור זאת? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd 19 של פיליפס (190s6) ויום אחד פתאום עלה המד של הבהירות והוא מסרב להעלם לא משנה איזה כפתור לוחצים במסך או אם מנתקים אותו מהחשמל\מחשב המד בהירות נשאר במקומו יש למישהו איזה רעיון לעוד משהו לעשות?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אוקיי צריך מסך שטוח 17 אינצ'. אני צריך אותו למשחקים לא כבדים סתם כאלה סטייל פיפא. אולי גם CS , קצת סרטים וסתם גלישה באינטרנט. אבל אני צריך שהמחיר שלו יהיה 950 ש''ח +- אפשר להגיע ל1000 רק עם זה שווה אבל מעל 1000 אני לא עולה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
טוב זה לא מסך אבל בכל זאת לדעתי זה מתאים לפורום הזה כי המוצר קשור בעיקר למסכי LCD למחשב המוצר זה חיבור שנותן לחבר מכשירים כמו PS3\360 \בלו רי וכו שתומכים בHDMI (ה360 בעלית) כדי להציג ב1080p ישירות למסך מחשב בלי לאבד מהאיכות של התמונה - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18166 לי כרגע אין צורך בזה אבל זה מאוד מעניין ואני מקווה שזה יהיה זול וזמין במיקרה שיום אחד אני יצתרך חיבור כזה
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה מסך עדיף מבין השניים ומה השוני ביניהם?, רציתי גם לדעת מה הMS? ומה הרזולוציה המקסימלית? (דרישות: משחקים כבדים באיכויות גבוהות, תוכנות גרפיות וכל מה שאפשר לעשות במחשב) הראשון הוא DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא מסך רחב בשווי של 2316 ש"ח והשני הוא DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא מסך רגיל בשווי של 2271 ש"ח רציתי לדעת מה הMS של כל אחד, האם הם טובים למשחקים, מה השוני ביניהם ומה הרזולוציה המקסימלית שלהם. אני דווקא אוהב את השני. בתודה אור כהן
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שבת שלום לכל חברי הפורום ! כרגע אני מרכיב מחשב ומחפש מסך בשבילו , אין יעוד מסויים , המסך אמור לשמש למשחקים גלישה באינטרנט , תוכנות וכו' התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח . מבקש המצלמה ממכם . תודה.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-