עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by zglazer,

שלום לכולם התחדשתי במסך חדש PHILIPS 200W6CS\00 מצטער לא סיימתי את השאלה ע"ג מדבקה לבנה בגב המסך רשום : MODEL ID=200W6CS\00 S\N= ומדבקת היצרן הכסופה מופיע 200W האם יש אתר בו מזינים מס S\N ולדעת את סוג הפנל תודה

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  2. שלום לכולם, אני משתמש במסך CRT כבר שנים זה מסך LCD הראשון שלי לכן אני עדיין לא סגור סופית ועדיין בודק ומשווה. המסך מיועד לסרטים רגילים ותוכן HD 720p 1080p, כמו כן גם למשחקים ומשחקי רשת. המלצות ועדיפות לחנויות מאזור הצפון יתקבלו בברכה בינתיים אני חושב על פנדה או TMS. עדיפות למסכים בעלי התכונות הבאות: low ms s-ips o s-pva high Resolution קראתי קצת פוסטים של אחרים וביקורות, בינתיים צמצתי את הרשימה למסכים הבאים: 24 inch : Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black 22 inch: Samsung LCD 22 2253W 2Ms 1:8000 LG LCD 22 W2252TQ 10000:1 LG LCD 22 L227WT 2ms 1:10000 20 inch: LG LCD 20 L206WU MultiLink Connection Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel EIZO LCD 20.1…

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by almogila,

האם ניתן לחבר מחשב שמחוברים עליו כבר מקלדת ועבר למחשב נייד ולראות דרך המסך של המחשב הנייד יש לו מחשב נייד DELL INSPIRON 1520 בשורה התחתונה כל השליטה מתבצעת ממקלדת ועכבר שמחוברים ישירות למחשב ורק הצפיה מתבצעת דרך המחשב נייד תודה

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  4. Started by RisingStar1,

שלום חברים, אני מחפש לרכוש מסך מחשב חדש לסבא שלי, הדרישה היחידה היא שהמסך ידע ואו יעבוד ברזולציה נמוכה, קרי פונטים, איקונים וכו' גדולים. תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  5. קניתי מסך חדש של t220 ובמסך הזה הצבעים לא חדים כמו במסך הקודם שלי ה lcd 19 ובמסך הקודם שלי שיש לו פחות ניגודיות יש צבעים יותר חדים ויותר חזקים, פה זה אפור כזה והצבעים ניראים חלשים למרות ששיניתי גם את ההגדות ב דרייבר של נוידיה את ההגדרות בצבע,ועדיין הצבע דהויי כיוון שאני מחובר דרך כבר dvi התקנתי את הדרייבר של digital מהדיסק שהגיע ועדיין לא עזר,אני פשוט לא רגיל לצבעים האלו גם במשחקים שמים לב לצבעים חלשים

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  6. שלום לכולם אתמול רכשתי מחשב חדש מ KSP בעיקר למטרת גיימינג. המסך הנוכחי שלי הוא 22 אינץ עם רזולוציה נמוכה, לכן החלטתי לקנות גם מסך זהו מפרט עם כרטיס מסך חזק radeon 7850 ראיתי את המסך הזה: https://www.ynetshops.co.il/Product/7433/%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_23_%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A5%60_SAMSUNG_FULL_HD_LED_%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92 מה דעתכם ? אשמח לקבל דעות/המלצות על מסכים אחרים אם יש בסביבות ה 750~850 תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  7. נראה לכם שהמסך LG W2262TQ טוב למשחקים?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  8. מה דעתכם על מסך 17" של DELL : Dell 17" Flat Panel 1707 LCD Monitor תמונה שלו: המסך הזה שווה קניה? צריך את דעתכם הדחופה

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  9. גודל 26 על זה אני סגור. הוא ישמש גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב.. המסך יעמוד על השולחן ולא תלוי על הקיר. התקציב הוא עד 2000 שזה המקסימום ורצוי מתחת לזה.. אם יש מישהו בעל מסך 26' אשמח לחוות דעת על הדגם ואיכות וכל זה... תודה רבה.

10. מחפש מסך למחשב בעיקר למשקים וגם עבודה בWORD סרטים וכו' ... אבל הרוב משחקים..... יש לי כרטיס מסך : NIVIDA 8800 OLTRA המחיר בין 1000 ל2000 לא חייב להשתמש בכל הכסף..... תודה רבה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by Didra1911,

שלום לכולם... תגידו יש לכם הצעות למסך מגע למחשב שאתם יודעים שהוא טוב? משהו מומלץ

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  12. שלום. כמו שרשום, אני רוצה מסך מחשב שיתחבר גם למחשב וגם לממיר של HOT תקציב: עד 1400 ש"ח

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by Aviadrose,

אני מחפש לקנות מסך מחשב למקבוק פרו שלי (2017) יש לי מתאם hdmi ככה שמבחינת חיבורים אני פחות מוטרד. עד היום עבדתי במשרד עם שני מסכי 24 אינץ ואני רוצה לקנות מסך אחד של 27 אינץ׳ בשאיפה שייתן את המענה בגודלו לשני מסכים. הצרכים שלי הם כמעט רק משרדיים בלבד, עריכה קטנה פה ושם, אבל אני לא גיימר ולא צופה בסרטים מהמחשב. עם זאת אני יושב מול המחשב מלא, אז אני צריך מסך טוב (אגב כדי ללכת על קעור?) אחרי בירור קטן שעשיתי אני מאמין שאין סיבה להוציא יותר מ1000 ש"ח על המסך, אבל אני פתוח לכל סוגי ההמלצות יש לי נטיה ללכת על דל p2719h אבל פתוח לכל המלצה (גם כזאת שתגיד שאני יכול לחסוך ולקנות מסך יותר זול שאינו פחות טוב) אני מעדיף משהו מהרשימה הזאת של קיי אס פי סת…

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  14. ראיתי כמה מסכים כאלה של סמסונג באזור ה 22-24" אבל אני לא יודע עד כמה הם איכותיים . האם יש משוה מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by Shay17,

איך המסך הזה ? http://www.skypc.co.il/pl_product~L194WT~9~0.htm מסך רחב או זה http://www.skypc.co.il/pl_product~L1919S~9~0.htm מסך רגיל מסך רחב או רגיל ? יש דגם ממולץ ? ועדיף DVI לא ? מצטער על כל השאלות אבל אני חייב לדעת לפני הקנייה אה איך מסך רחב משפיע על משחקים יראו כמו בסרטים ככה עם הפסים השחורים http://www.paing.com/text/matrixreloaded/cap001.jpg http://www.paing.com/text/matrixreloaded/cap004.jpg

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by eyalsha,

ברשותי כמעט שנה מסך 2243BW שאני מרוצה ממנו מאוד, לאחרונה צצה הזדמנות לקנות ממכר מסך T240 בן חודשים ספורים במחיר 1000 ש"ח ולמכור את המסך שלי ב700 ש"ח מה דעתכם על ה T240 באופן כללי והאם הייתם מוסיפים את הסכום הזה? (הגודל לא מאוד קריטי לי אבל אני רואה זו כהזדמנות שדרוג) תודה.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  17. שלום, עד לפני כמה ימים חשבתי לקנות מסך LCD 19 אינץ', אבל שאלתי את עצמי - האם ההפרש בין ה19 ל17 באמת מוצדק? ראיתי את ה740BF שהוא 17 אינץ' ב1350 ש"ח, 2MS - מסך חמוד מאוד, ונראה די טוב, לעומת זאת הLG 1970HR עולה 1800 ש"ח, עכשיו רציתי לדעת אם באמת שווה וכדאי ללכת על מסך 19, האם ההפרש במחיר מוצדק? ואני לא מחפש מסך רחב, אלא מסך רגיל.. תודה..

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by Life_SyStem,

ההבדל בינהם הוא כ 200 שקלים. (שניהם 22') קניתי לפני כשבוע את ה2253BW (הזול יותר) ומרגיש שעשיתי את הטעות הגדולה בחיי! תנחמו אותי או תבאסו אותי, אשמח לשמוע תגובות ענייניות. תודה!!

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by Fir3DragoN,

אני מחפש מסך מחשב זול באזור ה600-800 שיתאים לרזולוציה של 1920X1080 לכרטיס מסך HD 6870 זה התקציב שנותר לי למסך... מחפש מסך כמה שיותר גדול במסגרת התקציב. מצאתי את המסך הזה אך אין לי פרטים עליו איזה פאנל הוא . ובאתר של החברה אני לא מוצא כלום. http://tms.co.il/product/10052 מישהו יודע איזה דגם המסך הזה? אם החברה הזו מומלצת בכלל

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  20. שלום לכולם רציתי לדעת אם אתם מכירים מקום שאוכל לראות בו מסכי LCD, להתרשם (לעבוד עם המסך טיפה ) ולהשוות באופן יותר ספציפי אני מתלבט בין הLG L1970HR ל-VIEWSONIC VP930 הלכתי לאופיס דיפו קריון (יש להם את הLG) וראיתי שהם פשוט עושים שם צחוק מהעבודה, אין מצב לראות מה המסכים שהם מציגים באמת שווים... תודה לעונים....

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  21. פתחנו את המסך לשימוש בסניף. כבר מהרגע הראשון הופתענו מאיכות התמונה המצויינת של המסך. נתונים טכניים: גודל - 22 אינץ' ניגודיות דינאמית - 1:30,000 זמן תגובה - 2MS ניגודיות סטטית - לא ידוע. אני מאמין בערך 600 - 700 כמו לכל פאנל TN. זוויות צפייה מוצהרות - 170/170 המסך מדהים ביופיו. LG הוציאו את הספק הפנימי ושילבו אותו בכבל חשמל כמו במחשבים ניידים. כתוצאה מכך התקבל מסך מאד יפה ודק. המסך הזה הפתיע אותנו ממספר בחינות: א. זוויות הצפייה שלו מצויינות - במסכים TN ישנים גם כשיושבים מול המסך כל תנודה של הראש משנה את הגוונים. לא כך בדגם הזה. בישיבה מול המסך התמונה אחידה ויפה. בזוויות קיצוניות איכות התמונה אומנם יורדת, כמו בכל פאנל TN, אבל לא ברמה של מסכי TN ישנים יותר. הטקסט עדי…

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by sadi,

רוצה לקנות מסך חדש כבר חודש אני לא יודע מה לקנות dell samsung וכל השאר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  23. צריך המלצה למסך עדיף רחב 1300- לגרפיקה ,גלישה באינטרנט , שהייה ממושכת מול המחשב ולגיימינג. אם עולה קצת יותר אפשר להוסיף. עדיף 2MS רחב 19+ חובה.

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by Bengo5,

אני רוצה לקנות מסך למחשב... זה טוב? http://www.skypc.co.il/pl_product~E2200HD~9~0.htm

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  25. לקראת קניה של מחשב חדש, אני מתלבט לגבי 3 המסכים האלה: viewsonic 2235 Samsung 226BW Dell E228WFP השימושים הם: משחקים, אינטרנט. על מה הייתם הולכים? אשמח לקבל הסברים מפורטים. אם יש מסך אחר שלא נמצא ברשימה ואתם ממליצים עליו, אשמח לדעת. התקציב הוא עד 2000 ש"ח תודה!

• 2 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.