מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
היום שמתי לב שהמסך מחשב שלי ממש מלוכלך באבק וכל מיני אפצ'י טועים לכיוונו. בנוסף יש לי "LCD 52 שגם מתחילה לצבור אבק. לקחתי חתיכת נייר סופג שהרטבתי בנוזל לניקוי חלונות וכבר בדרך למסך LCD הגדול שבסלון...הבנתי שאני הולך לעשות משהוא לא הגיוני ובטוח יש משהוא ייעודי לניקוי מסכים. בקיצור המסכים ניצלו ברגע האחרון מהנייר הסופג (בכל זאת מדובר על FHD יקר של פיליפס וצג מחשב גם איכותי)..לפני חמש דקות חיפשתי בגוגל וכמובן מצאתי מלא ערכות ניקוי למסך...אחרי שראיתי שבארץ מוכרים בקבוקונים קטנים ובמחיר לא יקר אבל גם לא משתלם, פניתי ל DX והזמנתי את זה אחרי דקה של חיפוש: http://www.dealextreme.com/p/spray-cloth-brush-cleaning-kit-for-lcd-screen-28871 נראה לי בקבוק עם הרבה חומר ניקוי ומברשת שאין…
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
חבר שלי כתב תוכנה נחמדה שאמורה לאפשר לכם להשתמש בחלקים מהמסך שלכם בשביל תוכנות קבועות, בלי שחלונות אחרים יסתירו להם והם יסתירו לאחרים. הוראות הפעלה פשוטות, בחרו חלון, קבעו את הגודל שלו ולחצו CTRL-F1 להפעיל, להורדה ופרטים: http://tom.zickel.org/splitmonitor/
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלמצוא מסך מחשב לגיימרים מ 24 אינטש ומעלה בנתונים הכי טובים .. כגון MS 2 וקונטראסט מהגבוהים שיש וכו׳ .. LED כמובן.. תודה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
החלון שקופץ לכיוונון המסך ע"י הכפתורים (שזה בדיוק באמצע המסך) מפריע לצפות בתמונה שמציג הדיסק להתקנת המסך. בעיה כ"כ מטומטמת ולא ידידותית, איך סמסונג לא חשבו על זה ?! איך ניתן להתגבר על זה?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מתלבט כמו הרבה אנשים פה, בין סמסונג 931BF ל-LG 1970HR יצא לי לראות את 2 המסכים (לא אחד ליד השני) והמסקנה שלי מבחינת הצבעים של המסכים, שלסמסונג יש צבעים אמיתיים וחיים, ול-LG צבעים חדים. והשאלה שלי למי שיש לו את ה-LG 1970HR, או למי שיצא לו להתנסות עם המסך, לפי הבנתי הצבעים חדים גם בגלל שהמסך מאוד בהיר, וזה שהמסך בהיר לפי מה שאמרו לי-לא נוח לשימוש באינטרנט ובאופיס. אז בעצם, אם מורידים ב-LG את הבהירות, האם גם החדות נפגעת??? תודה...
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
מישהו שמע על המסכים שבכותרת? הם מתומחרים די נמוך יחסית ל-22" (ויוסוניק - 1500, שימיי - 1300). אשמח לשמוע חוות דעת על איכות התמונה בעיקר.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום שיענה על השאלה שלי.. מה ההבדל ביניהם? לשניהם אותו מפרט. מה עדיף משניהם? ??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
חיברתי 2 מסכיי LCD לכרטיס מסך ati radeon 9250 VGA 1280*1024 DVI 1680*1050 המסך שמחובר ל DVI הוא Teac/Fujicom T2005L12 (מיוצר אל ידיי ktc) המסך הזה קיים אצלי מ 2007 ותמיד היה מחובר ב VGA ולא היה עושה בעיות. זאת הפעם הראשונה שאני מחבר אותו ב DVI לעיתים כשאני מקליק אל משהוא במחשב (לינק באתר / מזיז חלון וכו) המסך מתכבה לשניה וחוזר. המסך של ה 1280*1024 עובד תקין ולא מתכבה החלפתי את המסך ל Benq FP92W ב DVI1440*900 והבעיה הסתדרה אבל אני רוצה להחזיר את ה Teac המסך מתכבה תמיד או כמעט תמיד כשאני מקליק אל משהוא במחשב --> בעיית תוכנה ? החלפתי את המסך עצמו והבעיה נפתרה --> בעייה במסך ? איפה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני מחפש מסך שבעיקר ישמש אותי לקריאה מרובה של טקסטים ושימוש בתוכנות גרפיות כמו REVIT וSOLIDWORKS ומעט גיימינג. הכרטיס מסך שברשותי הוא GTX460 ,עם יציאות HDMI ו -DVI. אז שאלתי הראשונה היא, האם יש הבדל בחיבורים, כי לא כלכך הבנתי מהמדריך הנעוץ. התחלתי לחקור באינטרנט על מגוון המסכים בגודל ומעט הסתכבתי. לדוגמא, אני לא מבין אם ההבדלים בין שני מסכי סמסונג הנ"ל:S24D300HS ו S24D300BS הם משמעותיים? הבנתי מהמדריך שזמן תגובה זה פחות קריטי והוא נובע מסתם בדיקה שרירותית של היצרן. אז השאלה האם יש הבדל ביניהם חוץ מהנתון הזה והחיבורים? כמו כן ראיתי מסכים רבים של חברות אחרות (BENQ הבולט ביניהם) וזה גרם אצלי לקושי אף יותר גדול להגיע להחלטה. אשמח מאוד לעזרה בבחירת מסך. התקציב כ…
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, לצערי הרב התקציב לא גבוה במיוחד אבל מה לעשות...זה מה שיש. קיצר אני מסכים לשלם 2400 ש"ח מקסימום למסך 20" ואסור שיהיה TN+F - להתרחק מהטכנולוגיה הזו. תודה מראש, אלי.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
האם יש מסך עם אותם נתונים של 2007FP רק 19 או 17 אינץ'? וכמובן של דל חשוב שיהיה עם אותו פאנל וכו' רק קטן יותר
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
במקום להיות חכמים גדולים ולהגיד לי להשתמש בחיפוש (השתמשתי בו כבר הרבה בשביל זה), תנסו לעזור לי ולייעץ לי. סיבות להעדיף את הרחב: -חוויה בצפיית סרטים/משחקים צריכה להיות מהנה יותר -ביצועים גבוהים יותר במשחקים -סיכויים גבוהיים יותר לקבל פאנל S-IPS (?) סיבות להעדיף את הרגיל: -תאימות כמעט לכל המשחקים/אפליקציות -יותר נוח לגלישה באינטרנט ועבודה עם ווינדוס -פחות מאמץ את העיניים לגבי הסעיף האחרון ברגיל, אני עוד לא בטוח, אבל יכול להיות שהWFP יותר מאמץ את העיניים בגלל שצריך "להזיז את העיניים מצד לצד"? יש פה מישהו שמשתמש בWFP ויכול להגיד לי איך זה? אה ואגב יש מרחק של חצי מטר ביני לבין המסך לגבי הסעיף האחרון ברחב: רזולוציה של 1680X1050 תתן יותר FPS מאשר 1600X1200, לא? עריכה: כמובן, שכח…
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על מסך 19" בגלל גודל הנקודה שמאוד קריטי לי (מסתבר) והעובדה שהפנל של ה-22 נשמע זוועה ולא בריא. ממה שאני רואה פה בפורום שולט ללא עוררין ה-vp930. נשמע שהוא הכי איכותי. האם יש יתרון כלשהו למסכים היותר יקרים באותו גודל (eizo, nec)?? או שאפשר בביטחה להסתפק בvp? (הרבה קריאה וטלויזיה, קצת משחקים/סרטים) אגב, תודה לכל מי שענה לי בשרשור הקודם.. פשוט קצת השתנה הנושא אז העדפתי לפתוח שרשור חדש.
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום , אני מוצא את עצמי המון על המחשב בערך 14 שעות ביום ,הייתי מועניין במסך איכותי 22-24 אינץ שיראה לי את החדות במשחקים ובסרטים באיכות BLUE RAY,(חיית גראפיקה) בנוסף שלא יכאיב לענייים..
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הרבה הבטחות... :bash: חברים יקרים:אל תפתחו ציפיות גדולות מדיי בעניין הזה.. אני (באופן אישי) לא ממתין יותר,ובשבוע הבא מתכוון לרכוש את המסך השני מאותו הדגם בחנות שממנה רכשתי את הראשון.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני קונה מחר מסך חדש ואני לא יודע מה עדיף . מבקש את עזרתכם בדחיפות .
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מסך:Flatron l1953tr, וכל פעם כאשר אני משחק רק במשחק The Godfather 2 המסך נסגר וכתוב:Power Saving Mode. חשוב להגיד שהמחשב נשאר פתוח, רק המסך נסגר. אז נכנסתי להגדרות של המסך ועשיתי שם על כל הדברים הקשורים לסגירת המסך Never (כמו שפעם אמרו לי בפורום). זה עזר לי בחלק מהמשחקים, אך ב-The Godfather 2 זה לא עזר. אשמח לדעת אם יש איזה דרך לתקן את זה? (אני לא בטוח שזה הפורם המתאים אם לא אז אני מצטער).
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
תקציבי הוא 2000 ש"ח. אני מחפש את המסך 22 אינץ' הכי איכותי שניתן למצוא. הזמנתי HP w2207 אבל שלחו לי HP L2245w. יש לי אפשרות לשמור את ה HP L2245w או לקבל בחזרה את כספי. האם ה L2245 טוב יותר או פחות מה W2207? האם יש מסך שיותר טוב מאלו של HP בתקציבי? תודה.[br]פורסם בתאריך: 6.03.2008 בשעה 11:18:05 נראה שלא ניתן להשיג את ה w2207 איך ה DELL 2208wfp לעומתו?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי חברה למה חברת LG samsung רק מייצרים פאנלים כמו S-IPS וכו' לשאר חברות ולא מייצרות מסכים כאלה עם אף פאנל איכותי אחד הכל TN מעפן.רק חברות כמו DELL ועוד כמה משתמשים עם סוגי פאנלים וגם נורא בצימצום מה יכול להיות שהם ועוד חברות רוצים להיתמקד על מסכים פשוטים שזה רוב השוק היום כי אם הם ייצרו עם פאנלים איכותיים שעלות הייצור נורא יקרה אז לא יהיה שווה להם,יכול להיות שלאנשים זה לא ממש מפריע והם לא רוצים להשקיע(!?) כל מרכיבי החומרה מתקדמים מדי חודש בחודשו רק מסכי LCD נשארים אותו דבר קיצר פתחתי בעבר נושא לגבי קנית מסך עם פאנל אייכותי (בשביל משחקים וסרטים) הוצע לי על PHILPS וכאלה או NEC או DELL שלהם יש פאנל S-IPS אבל זה רק 20" ורחב כך שזה נראה קצת קטן עכשיו 22" אין סיכוי לפאנל א…
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי את המסך 2480WFP ולעומת ה 2407WFP שיש לי הצבעים שלו עזים מאוד וכמו כן יש מעין מריחה כזאתי של צבע בטקסט צבעוני. והצבעים לא נראים מדוייקים והם נראים כאילו הם יוצאים מגבולות הגזרה שלהם ונראים מרוחים . האם זה תקין ?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ויש המון ביקורות טובות על המסך. אני מעונין לראות אותו לפני שאני קונה אתם יודעים אולי איזה חנות מוכרת אותו אני גר בת"א ככה שכל מה שבמרכז יכול להיות סבבה תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
ויודע איך הוא ... כי אין עליו המלצות בזאפ והוא נראה מסך אחלה בחלה מי שמכיר אותו...תודה!
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלה... הצרכים שלי יהיו למשחקים וסרטים. רציתי לדעת איזה מסך עדיף ואם יש מסך אחר יותר טוב באותו סדר גודל מחיר אני אשמח לדעת. המסך יהיה על כרטיס מסך GTX260 התקציב שלי הוא 1100 +/-.
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-