מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שיהיה לו רזולציה גבוהה לפחות עד 1200 1600 . ואיכותי . תקציב 1300 שח בערך. תודה. איך המסך הזה? http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=2157&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0&aff=〈=HE דף הבית . http://www.proview.com/Product/Product_Feat.aspx?sn=445π=118&ii=3480
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכל עונה. היום עשיתי הזמנה של המסך הנ"ל דרך אתר של גיבור מחשבים. כמובן, לפני ההזמנה בדקתי וסרקתי פה בפורום ועוד בהרבה מקומות ברשת העולמית. לאחר שלא מצאתי תשובה, שאלתי היא כזו : שמתי לב, כי הדגם של המסך בחלק מחנויות מופיע עם זמן תגובה של 16 מ"ש ובחלק עם 8. האים יש משהו שעלי לדעת על הנושא ? האים יש קשר לפאנל או למודל של המסך ? (A3 או A4 ו פאנל IPS או VA ) תודה.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
T220 מלבד כל העיצוב החיצוני האם המסך מבחינת איכות התמונה טוב יותר מסדרת 2253
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב,עדיפות לLCD כמובן,עדיפות ל19 אינץ',והכי חשוב שלא יהיה חשוך אני צריך אותו בעיקר למשחקים ועירכות 3D ווידאו המליצו לי על מסך של NU ב1200 שקל..הבעיה שאני לא בידיוק יודע את הדגם שלו..אם אני לא טועה זה זה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=418972 על מה אתם ממליצים לי? וגם סתם שאלה..ככל שזמן התגובה גבוהה יותר(במילי..) זה יותר טוב? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש מסך 19" , שישמש לצרכים כלליים - אינטרנט ותוכנות למיניהן. אני לא גיימר, ולא רואה סרטים במחשב , כך שאין צורך להתעקש על זמן תגובה של 2 MS , וגם אין צורך במסך רחב . התקציב - עד 1800 ש"ח . מועמדים : LG 1932 BENQ 93gx Hyundai Q90 / L90 יש המלצות נוספות ? מישהו יודע איפה ניתן לראות את המסכים של יונדאי באיזור חיפה ?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המאג ב 1300 ש"ח או את סמסונג ב 1500 ש"ח 19 אינצ הייתי מעוניין לשמוע המלצות
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך 22 לשטח העבודה אבל מהקריאה שלי פה בפורום הבנתי שהם כולם עם פאנל TN והם לא הכי איכותיים שיש. לי כרגע יש MAG LP717 שהוא בן 3 שנים בערך. ניסיתי לבדוק האם גם הוא TN כדי לדעת האם הפאנל שכרגע יש לי ומספק אותי יתאים. רם הפאנל שלי כרגע הוא TN אז לא תהיה לי בעיה לקנות את ה 22 עם פאנל שכזה. להבהרה - חיפשתי בגוגל די הרבה, וחוץ מלגלות שהמסך הזה נמכר רק למדינות עולם שלישית שאין בהם אנגלית, ושהאתר של MAG מחורבן ואין בו אינפורמציה, לא מצאתי מאום. המסך שאני קונה מיועד בעיקר לעריכת טקסטים + אינטרנט, לסרטים וממש מעט משחקים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אין לי מושג מאיזה חברה לקנות, אני לא רוצה לקנות מסך מהתצוגה ואח"כ להתאכזב... תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך שאיכות הטקסט בו היא הטובה ביותר. כפי שהכותרת מציינת אני מתלבט בין ה samsung ל dell. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום שיענה על השאלה שלי.. מה ההבדל ביניהם? לשניהם אותו מפרט. מה עדיף משניהם? ??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
במקום להיות חכמים גדולים ולהגיד לי להשתמש בחיפוש (השתמשתי בו כבר הרבה בשביל זה), תנסו לעזור לי ולייעץ לי. סיבות להעדיף את הרחב: -חוויה בצפיית סרטים/משחקים צריכה להיות מהנה יותר -ביצועים גבוהים יותר במשחקים -סיכויים גבוהיים יותר לקבל פאנל S-IPS (?) סיבות להעדיף את הרגיל: -תאימות כמעט לכל המשחקים/אפליקציות -יותר נוח לגלישה באינטרנט ועבודה עם ווינדוס -פחות מאמץ את העיניים לגבי הסעיף האחרון ברגיל, אני עוד לא בטוח, אבל יכול להיות שהWFP יותר מאמץ את העיניים בגלל שצריך "להזיז את העיניים מצד לצד"? יש פה מישהו שמשתמש בWFP ויכול להגיד לי איך זה? אה ואגב יש מרחק של חצי מטר ביני לבין המסך לגבי הסעיף האחרון ברחב: רזולוציה של 1680X1050 תתן יותר FPS מאשר 1600X1200, לא? עריכה: כמובן, שכח…
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, צריך לקנות שני מסכי LCD 19" לאנשים שבעיקר גולשים באינטרנט ורואים סרטים. כמעט לא משחקים. לאחד תקציב של 1,500 ש"ח ולשני 2,000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות.
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מעוניין לקנות את אחד ממסכי ה27" הקוריאנים מאיביי (יש באמת הבדל בין החברות?) לפי מה שראיתי, אין אף מסך שהוא גם perfect pixel וגם עם tempered glass. השאיפה שלי זה לקבל מסך מבריק הם צבעים חזקים ויפים. כל המסכים של החברות האלו הם מבריקים? האם הtempered glass גם משפיע על הצבעים והאיכות או שמדובר רק בהגנה? והאם כדאי להמר על מסך שהוא לא perfect pixel.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי חברה ב-FXP הם נובים מידי אז עברתי לפה מקווה להשתלב מהר.. אז רציתי מסך רגיל בתקציב של 1000 שח איזה הכי מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קניתי היום את המסך t220 והאיכות שם לא משהוא,האיכות אפורה והצבעים לא חזקים,אולי למישהוא פה יש את המסך ויכול לעזור לי בלאזן את הצבע לרמה הטובה ביותר? כרגע כיוונתי בלוח בקרה של נוידיה ע בהירות של 50% ו contrac (משהוא כזה) על 67 אבל עדיין לא משהוא,מה ההגדרות הטובות ביותר?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני מחפש מסך שבעיקר ישמש אותי לקריאה מרובה של טקסטים ושימוש בתוכנות גרפיות כמו REVIT וSOLIDWORKS ומעט גיימינג. הכרטיס מסך שברשותי הוא GTX460 ,עם יציאות HDMI ו -DVI. אז שאלתי הראשונה היא, האם יש הבדל בחיבורים, כי לא כלכך הבנתי מהמדריך הנעוץ. התחלתי לחקור באינטרנט על מגוון המסכים בגודל ומעט הסתכבתי. לדוגמא, אני לא מבין אם ההבדלים בין שני מסכי סמסונג הנ"ל:S24D300HS ו S24D300BS הם משמעותיים? הבנתי מהמדריך שזמן תגובה זה פחות קריטי והוא נובע מסתם בדיקה שרירותית של היצרן. אז השאלה האם יש הבדל ביניהם חוץ מהנתון הזה והחיבורים? כמו כן ראיתי מסכים רבים של חברות אחרות (BENQ הבולט ביניהם) וזה גרם אצלי לקושי אף יותר גדול להגיע להחלטה. אשמח מאוד לעזרה בבחירת מסך. התקציב כ…
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ברשותי כמעט שנה מסך 2243BW שאני מרוצה ממנו מאוד, לאחרונה צצה הזדמנות לקנות ממכר מסך T240 בן חודשים ספורים במחיר 1000 ש"ח ולמכור את המסך שלי ב700 ש"ח מה דעתכם על ה T240 באופן כללי והאם הייתם מוסיפים את הסכום הזה? (הגודל לא מאוד קריטי לי אבל אני רואה זו כהזדמנות שדרוג) תודה.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חיבור HDMI למסך מחשב, למה הוא טוב בתכלס ? לרזלוציות יותר גבוהות ? לחיבור לכרטיסי מסך יותר מתקדמים ? אני פשוט מחפש מסך אני לא יודע אם לקנות אחד עם HDMI או בלי כאילו אם זה קריטי החיבור או לא ... תודה. סורי על השאלה המתלמדת
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
נעים מאוד, אני קצת חדש פה ואני מתלבט איזה מסך לקנות. הכרטיס מסך שלי הוא geforce 7600gt ויש לו יציאת DVI ואני לא חושב להחחליף אותו בחצי שנה הקרובה. אני מחפש מסך למשחקים לא הכי כבדים(אי לא גיימר מושבע...) ובעיקר לסרטים. התעניינתי בt220 של samsung והבנתי שהוא יתאים יותר מה- 220p(רזולוציה גבוהה מדי שאין לי צורך בה ולא יכולה להועיל לי עם כרטיס המסך הנוכחי) אבל אני עדיין מתלבט בין שניהם. בקיצור אשמח לשמוע על מסכים רלבנטיים באיזור המחיר של ה-T220... תודה.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מסך מחשב 23 או 24 תקציב עד 1500 השימוש העיקרי למשחקים ולסרטים תודה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
טוב אז קודם כל אני רוצה להגיד שחיפשתי לפני זה בדף פה בפורום אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור לי - יש לי 2 מסכים, אני רוצה לראות בשניהם איך אני מגדיר את זה ברמה הפיזית (אם זה בכרטיס מסך, חיבורים עצמם) בדרייברים (אם יש צורך בדרייברים כלשהם) ובתוכנה (אם יש תוכנה שצריך להשתמש בה?) תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מחפש מסך למחשב במחיר נורמלי וזול מקסימום 1000 שקל וגם זה לא נראה לי בטוח(אני עובד עכשיו בחופש והתקציב שלי נורא מוגבל אולי ההורים שלי יוסיפו כמה מאות אבל הם לא תומכים נלהבים במחשב)אני לא אוהב את מסכי LCD מפני שאם מסתכלים מהצדדים רואים את התמונה כחולה אז אם אתם יכולים תביאו לי מסכים אחרים. ויש לי שאלה: מה הקטע עם מסכי 3D מה שונה בהם ממסכים אחרים?מה עושה אותם יותר טובים? תודה מראש כפיר
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי את ה dell2209 בתור מסך ראשי אני רוצה להרחיב את השטח עבודה שלי במסך משני החשיבות היחידה למסך משני שיראו את הטקסט חד ולהוציא בתמורה כמה שפחות כסף אני רגיל לחדות של הDELL וכבר קרה לי שכאשר ציפיתי במסכים של AOC קיבלתי כאב עיניים במיידי אני מתלבט בין שני מסכים SAMSUNG 23" P2350 FULL HD \ ASUS LCD 23" - VH232T WIDE 1) האם הם יתאימו לעבודה מבחינת חדות טקסט ותמונה ליד הDELL ? 2) איזה מהם עדיף ? האם אפשר גם לרדת לדגם Samsung 23" LCD SyncMaster 2333SW ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החנות NEW PRICE??? http://www.newprice.co.il/Page.asp?page=198 ניסיון של מישהו איתם??
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב עד 1000 ש"ח לצרכי משחקים ואינטרנט, וקצת סרטים. - קצת סרטים כי בעיקרון המחשב גם יהיה מחובר למסך 32", אז סרטים אני יראה ב32". המסך יהיה מחובר לכרטיס מסך GTX260
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-