מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
הרזולוציה של 720p היא 1280x720 ושל המסך (Dell 2007WFP) היא 1680x1050. אם אני צופה בוידאו ברזולוציה של 720p ומגדיל אותו על כל המסך (חוץ מהפסים השחורים שנשארים) - האיכות יורדת? ואז זה בעצם כבר לא High Definition (מבחינת מה שרואים)? קצת הסתבכתי
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
Samsung 20" 206BW 2ms LCD WIDE או proview EP2230ADJW
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
איך המסך הזה ? http://www.skypc.co.il/pl_product~L194WT~9~0.htm מסך רחב או זה http://www.skypc.co.il/pl_product~L1919S~9~0.htm מסך רגיל מסך רחב או רגיל ? יש דגם ממולץ ? ועדיף DVI לא ? מצטער על כל השאלות אבל אני חייב לדעת לפני הקנייה אה איך מסך רחב משפיע על משחקים יראו כמו בסרטים ככה עם הפסים השחורים http://www.paing.com/text/matrixreloaded/cap001.jpg http://www.paing.com/text/matrixreloaded/cap004.jpg
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ברשותי כמעט שנה מסך 2243BW שאני מרוצה ממנו מאוד, לאחרונה צצה הזדמנות לקנות ממכר מסך T240 בן חודשים ספורים במחיר 1000 ש"ח ולמכור את המסך שלי ב700 ש"ח מה דעתכם על ה T240 באופן כללי והאם הייתם מוסיפים את הסכום הזה? (הגודל לא מאוד קריטי לי אבל אני רואה זו כהזדמנות שדרוג) תודה.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על מסך 19" בגלל גודל הנקודה שמאוד קריטי לי (מסתבר) והעובדה שהפנל של ה-22 נשמע זוועה ולא בריא. ממה שאני רואה פה בפורום שולט ללא עוררין ה-vp930. נשמע שהוא הכי איכותי. האם יש יתרון כלשהו למסכים היותר יקרים באותו גודל (eizo, nec)?? או שאפשר בביטחה להסתפק בvp? (הרבה קריאה וטלויזיה, קצת משחקים/סרטים) אגב, תודה לכל מי שענה לי בשרשור הקודם.. פשוט קצת השתנה הנושא אז העדפתי לפתוח שרשור חדש.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום! התקציב שלי לא גבוה במיוחד (700-800 ש"ח) אני מתכנת (שעות רבות של בהייה בטקסט על המסך) וגיימר מידי פעם.. בבקשה לא משהו שהוא פאנל TN או עם ציפוי מבריק... תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אז ככה, אתמול היה לי יומולדת 15 וביקשתי מהוריי כמתנה מסך LCD חדש לחדר (אני כרגע עובד עם CRT). אז ככה התקציב הוא עד 1500 ש"ח (חריגה של עד 70-100 ש"ח, אבל עדיף מאוד שלא, אם זה ממש שווה את זה אז כן). אני רוצה את המסך לשימוש של לשחק במחשב, עריכת וידאו וצפייה בסדרות וסתם גלישה באינטרנט. הכי חשוב אצלי זה העריכה והלשחק במחשב, אחר כך הצפייה בסדרות. בנתיים המליצו לי על המסכים הבאים: Sony X95F (יכול להיות שכבר אין אותו, כי כבר לא מייצרים אותו) 931C (למי שיש את המסך הזה אמר שיש לו מריחות) 931BF L1970HR אז אני אשמח לשמוע את עצותיכם ודעותיכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ראיתי בזאפ מסכי ענק למחשב - מעל 25 אינטש. והשאלה שנשאלת - מדובר באמת במסכי מחשב או שבעצם זה לחבר את המחשב לטלוויזיה? יש הבדל עקרוני בין טלוויזיות LCD למסכי מחשב LCD?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שמתי לב שהתחילו לי ריצודים במסך...העלתי הקלטה קצרה בתקווה שתוכלו באמת לראות את זה ולהבין למה אני מתכוון האם יכול להיות שזו בעית תוכנה ? (הגדרות וכו) תודה נתי http://www.youtube.com/watch?v=_CjAlZF9xQo
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שאלה 1: מי מהמסכים הבאים יותר טוב? CMV CHE MEI CMV 745A 17'' LCD 8ms? ?CMV 743A 17'' LCD 8ms? ¤ SAMSUNG ?740N 17'' LCD 8ms? 1090 ¤ ?740BF 17'' LCD 2ms DVI? 1195 LG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? 1050 ¤ ?L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI? 1250 --- המסכים הנ'ל למטרות כללי ומשחקים. נא לבחור מסך בין האפשרויות הנ'ל בלבד כיוון שאני חייב לרכוש אותם רק מחנות מסוימת אחת... שאלה 2: מה החשיבות בין 8 MS ל4 או 2 MS? לי יש עכשיו מסך 12MS ואף פעם לא הרגשתי בעיה של מריחות כלשהם במשחקים.. שאלה 3: יש לי אפשרות במקום לקחת את המסך של LG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? Maximum Resolution 1280x1024 -Brightness 300 cd/m2 -Viewing Angle 160/160 Response Time 8ms - -Display C…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אי אפשר להשיג את החלק הזה בשום מקום מקווה שתעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מסך חדש של t220 ובמסך הזה הצבעים לא חדים כמו במסך הקודם שלי ה lcd 19 ובמסך הקודם שלי שיש לו פחות ניגודיות יש צבעים יותר חדים ויותר חזקים, פה זה אפור כזה והצבעים ניראים חלשים למרות ששיניתי גם את ההגדות ב דרייבר של נוידיה את ההגדרות בצבע,ועדיין הצבע דהויי כיוון שאני מחובר דרך כבר dvi התקנתי את הדרייבר של digital מהדיסק שהגיע ועדיין לא עזר,אני פשוט לא רגיל לצבעים האלו גם במשחקים שמים לב לצבעים חלשים
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
ברור שעדיף פאנל איכותי יותר אך אין לי כסף לכך.............
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
בניתי מחשב למשחקים עם 8800GTS ויש לי התלבטות בין שתי המסכים בכותרת. איזה מסך מצטיין יותר בהצגת משחקים? (מבחינת מריחות, איכות וחדות תמונה בעיקר)
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מה דעתכם על מסך 17" של DELL : Dell 17" Flat Panel 1707 LCD Monitor תמונה שלו: המסך הזה שווה קניה? צריך את דעתכם הדחופה
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD טוב למשחקים וסרטים בתקציב של 800 שקל (אפשרות לחריגה קטנה אם ממש משמעותי). תודה
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
טוב זה לא מסך אבל בכל זאת לדעתי זה מתאים לפורום הזה כי המוצר קשור בעיקר למסכי LCD למחשב המוצר זה חיבור שנותן לחבר מכשירים כמו PS3\360 \בלו רי וכו שתומכים בHDMI (ה360 בעלית) כדי להציג ב1080p ישירות למסך מחשב בלי לאבד מהאיכות של התמונה - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18166 לי כרגע אין צורך בזה אבל זה מאוד מעניין ואני מקווה שזה יהיה זול וזמין במיקרה שיום אחד אני יצתרך חיבור כזה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המסך הזה Samsung 226BW LCD 22'' Wide 2ms Black DVI והשאלה שלי היא האם אני צריך בשביל לשחק במסך הזה ברולוציה שלו כרטיס מסך חזק? ואם כן עד כמה חזק
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
חבר שלי כתב תוכנה נחמדה שאמורה לאפשר לכם להשתמש בחלקים מהמסך שלכם בשביל תוכנות קבועות, בלי שחלונות אחרים יסתירו להם והם יסתירו לאחרים. הוראות הפעלה פשוטות, בחרו חלון, קבעו את הגודל שלו ולחצו CTRL-F1 להפעיל, להורדה ופרטים: http://tom.zickel.org/splitmonitor/
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם ממיר HD של הוט למסך מחשב הבנתי שמסך בעל כניסת HDMI יוצא יקר יותר בגלל המכס. כרגע אני עובד עם מסך סמסונג 2243BW בעל כניסת DVI+VGA כאשר לVGA חיברתי קופסת טלוויזיה חיצונית ואת המחשב לDVI. קיימים מסכים עם 2 כניסות DVI? רצוי בגודל 23-24" FULL HD
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הי, קניתי היום מסך Viewsonic VP930b, לקחתי אותו הביתה ובדקתי אותו (לא היה אפשרי לבדוק בחנות) והתוצאות הן: 1. מצאתי פיסקל שרוף אחד שלא מסוגל להציג אדום- על רקע אדום הפיקסל נראה שחור, רק רקע לבן הוא נראה תכלת. נמצא לקראת הפינה הימנית התחתונה. 2. זליגות אור- X מהצדדים. ניתן לראות רק על רקע שחור ורק כאשר האור בחדר מכובה, לא כזה נורא. ההתחייבות של החנות בנושא היא: שתי שאלות: 1. לגבי זליגת אור- לפי מה שהבנתי מדובר בבעיה של הדגם, ולא במסך תקול- כך שאין טעם לצפות שמסך חדש מאותו דגם יתנהג יותר טוב. זה נכון? 2. למישהו יש נסיון בלהפעיל את אחריות היבואן של ViewSonic עבור פיקסל מת יחיד? למי אני פונה? כמה זמן זה לוקח? התהליך הולך חלק? בכלל שווה את הטרחה של להחליף מסך בשביל זה ? (לך ת…
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למסך מחשב שישמש במשרד בייתי: 10-12 שעות ביום מול המחב, יישומי אופיס (אקסל בעיקר) אינטרנט ומעט סרטים. תקציב: 1000 ש"ח (וזה באמת גבול עליון... אשמח למסך זול יותר) תודה!
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום. צריך מסך רחב, בעיקר לשימוש של משחקים וסרטים. *חשוב שלא יהיה גוסטינג. *חשוב שתהיה איכות תמונה טובה. *חשוב שיהיה חיבור DVI. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
המסך הזה נפל לידי, להשאר איתו או להחליף אותו למשהו אחר? איך הוא עומד בהשוואה לשאר המסכים בקטגוריה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ראיתי כמה מסכים כאלה של סמסונג באזור ה 22-24" אבל אני לא יודע עד כמה הם איכותיים . האם יש משוה מומלץ ?
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-