עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי לאחר קריאת כל ההמלצות באתר וכל הביקורות עדיין לא ברור לי איזה מסך כדאי לקנות. הבנתי שכדאי להתרחק מ- T220 של סמסונג אבל איזה כן כדאי לקנות? ה-DELL 2209wa מעט יקר לטעמי ולפי מה שקראתי לא חף מחסרונות ולא בטוח שאין מסך זול יותר שיכול להניח את הדעת. התקציב שלי יכול להגיע למחיר שלו, אבל השאלה האם אין מסך זול יותר שיכול לעשות את העבודה בצורה טובה? אני צריך מסך למטרת קריאה רבה, אינטרנט ומשחקים. על אילו מסכים הייתם ממליצים עד למחיר ה- 2209wa ?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by redead,

החלטתי לאחר הרבה כאבי ראש ללכת בסוף ולקנות את המסך הזה.. אני עדיין לא יודע כולכך איפה כי כל החנויות בזאפ שמופיעות בתחילת הרשימה כהכי זולות לא ממש מוכרות לי.. לפני שאני בכלל קונה יש סיבה שכדי לא לקנות אותו? תודה..

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  3. Started by metison,

ככל האפשר, אבל שיהיה איכותי. לשימוש עבודה בלבד.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by s0d,

אני רוצה 2MS ו22" וזה בערך המחיר שאני מוכן לשלם על מסך, זה המסך הכי טוב שאני יוכל להוציא ? תודה.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  5. אני בקושי משחק משחקים, אולי בעתיד אקנה PS5, מה שכן הייתי רוצה מסך טוב לצפייה בסרטים ובשימוש גללי. אין לי בעיה להשקיע סכום כזה כל עוד המסך הזה ייתן איכות יותר טובה גם בצפייה בסדרות ושימוש כללי. האם גם מסך של סביבות 800 +- יכול לספק את אותה איכות או שבכל אופן המסך הזה של סמסונג גובר עליו גם בשימוש כללי?

6. המליצו לי על שניים: LG L1752TQ 17'' 4MS DVI ו VIEWSONIC VP720 4ms DVI

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  7. קניתי היום את המסך t220 והאיכות שם לא משהוא,האיכות אפורה והצבעים לא חזקים,אולי למישהוא פה יש את המסך ויכול לעזור לי בלאזן את הצבע לרמה הטובה ביותר? כרגע כיוונתי בלוח בקרה של נוידיה ע בהירות של 50% ו contrac (משהוא כזה) על 67 אבל עדיין לא משהוא,מה ההגדרות הטובות ביותר?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by lader,

חבר המליץ לי עליו ורציתי לדעת האם הוא באמת טוב. חבר שלי אמר לי שהוא עלה לו 1100 האם ככה הוא עולה?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  9. T220 מלבד כל העיצוב החיצוני האם המסך מבחינת איכות התמונה טוב יותר מסדרת 2253

10. Started by VexX,

אז ככה אני מיתלבת. יש לי בחדר שני מסכים. אחד מחשב TV 17 ו29 שניים מסחים שמנים...אני רוצה להאיף אותם ולסים מסך אחד... אני גם משחק במחשב וגם רואה ארבע סרטים ..(החדר שלי הוא 2.5 מ"מ ) השאלות : 1. מה יותר עדיף מסך מחשב מחובר לTV או TV שמחובר לPC . או ביכלל מסך PC עם כרטיסTV ה עדיף??? 2. מה יותר עדיף מסך גדול יותר או פנאל יותר טוב.??? תודה VEXX

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  11. שיהיה לו רזולציה גבוהה לפחות עד 1200 1600 . ואיכותי . תקציב 1300 שח בערך. תודה. איך המסך הזה? http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=2157&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0&aff=〈=HE דף הבית . http://www.proview.com/Product/Product_Feat.aspx?sn=445π=118&ii=3480

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  12. אשמח לקבל מידע והמלצות לגבי הנ"ל

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  13. Started by liormor,

שלום וערב טוב! קניתי את המסך הזה ב-750 ש"ח באתר YNET עשיתי קנייה קצת נחפזת אבל יש לו נתונים טובים עשיתי קנייה טובה? תודה ליאור

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by freakazoid,

השימושים העיקריים של המחשב עם סרטים, תוכניות,משחקים... איזה מסך יהיה עדיף רחב או רגיל? וחייב שהאיכות תיהיה מעולה גם למשחקים וגם לשימוש ביתי רגיל....

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by kaminsky,

תמיד חשבתי שמספיק לגשת לחנות המחשבים השכונתית ולשאול את המוכר באיזה תכשיר כדאי להשתמש. עכשיו פתאום התברר לי שהתכשירים שהם מוכרים עלולים לגרום נזק. אני ממליץ לכל אחד לעיין במסמך הבא כדי לקבל רקע כללי על ניקוי המסך - לינק אל חברת EIZO glossy lcd vs. non-glare lcd http://www.eizo.com/global/support/wp/pdf/wp_07-001.pdf בנוסף לכך כל אחד צריך למצוא מידע באתר של היצרן הספציפי של המסך שלו או לחלופין לקבל מידע מן המעבדה של היבואן.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by TaLTooL17,

שלום, יש לי מסך LCD דיי יקר עכשיו קרתה תאונה והמנקה ניקה אותו עם מגבת בעלת סיבים קשים, למזלי בזמן שהמסך כבוי. האם זה עושה נזק למסך? אני דיי בטוח שלא חסרות עליו שריטות בעקבות כך.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by firebirdrc,

מישהו במקרה יודע מה צריך לעשות כדי להכנס למסך טכנאי במסכי סמסונג? או אולי לינק לאתר ברשת ששם זה כתוב?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  18. בארץ תצטרכו להיפרד מ-15,000 שקלים בכדי להניח ידיכם על מסך הגיימינג הקמור בגודל של 55 אינץ׳ - אך בצפון אמריקה מחירו הספיק לרדת ל-2,000 דולר אחרי שהושק במקור עם תג של 3,500 דולרלכתבה

19. Started by ron56,

יש לי אפשרות לקנות את המאג ב 1300 ש"ח או את סמסונג ב 1500 ש"ח 19 אינצ הייתי מעוניין לשמוע המלצות

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  20. עדיף כמובן שיהיה זול עם תמונה טובה ואמין, עם אחריות מינימום ל 3 שנים. יש לי כרטיס מסך (PX8600GT(TDH החיבור שלו זה DVI אבל יש לי מתאם VGA שבא עם כרטיס מסך. אני עובד עם פוטושופ (בעיקר חותך תמונות לבניית אתרים) אז איכות חשובה. תודה.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by טרול גנרי,

אני צריך דגמים של מסך מחשב LCD דחוף בתקציב הזה. מצאתי בינתיים דגמים נחמדים אבל אני לא יודע עד כמה הם טובים: Viewcom W2206S Proview FP2226W Samsung 2253LW אני מציין שהמסך ישומש לצרכי עריכה ומשחקים כבדים (עם כרטיס מסך מותאם) אני רוצה לקנות את המסך דחוף.

22. מחפש מסך למחשב בעיקר למשקים וגם עבודה בWORD סרטים וכו' ... אבל הרוב משחקים..... יש לי כרטיס מסך : NIVIDA 8800 OLTRA המחיר בין 1000 ל2000 לא חייב להשתמש בכל הכסף..... תודה רבה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  23. חבר שלי כתב תוכנה נחמדה שאמורה לאפשר לכם להשתמש בחלקים מהמסך שלכם בשביל תוכנות קבועות, בלי שחלונות אחרים יסתירו להם והם יסתירו לאחרים. הוראות הפעלה פשוטות, בחרו חלון, קבעו את הגודל שלו ולחצו CTRL-F1 להפעיל, להורדה ופרטים: http://tom.zickel.org/splitmonitor/

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by omrik10,

המסך ישמש לעבודה רגילה + משחקים (לא סרטים)

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  25. קראתי מלא פוסטים והסתכלתי במלא אתרים, ואין לי מושג מה לקנות... מחפש מסך שיהיה נוח לעבודה מול טקסט (אופיס, אינטרנט), גם לראות סרטים, וגם כמובן משחקים... אשמח לשמוע המלצות. תקציב גמיש אם צריך טיפה לעלות... תודה 8)

• 5 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.