עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Airtel,

יש לי את הטלויזיה lg 32lc41 ואני מחפש דיסק calibration כדי להוציא את התמונה הטובה ביותר מהטלויזיה... תודה!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by Ran Ventura,

אני מעוניין במסך LCD 17 אינץ' לצורכי עבודה במחשב כגון: גלישה באינטרנט,משחקים וכל הדברים השוטפים יש אפשרות לחריגה קלה מהתקציב אבל עדיף את מה שהגדרתי פרט ששכחתי לציין זה שהכרטיס מסך הוא GEFORCE FX 5200

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  3. אז ככה..תודה לכולם שעזרו לי לבחור בין ה971P לבין הVP930. קניתי (לאחי) את הסמסונג, ועכשיו המג'יק טיון אומרת שהיא לא רוצה לעבוד. התקנתי כמובן את הגירסה החדשה ביותר, ואז את MagicRotation, שאמורה לסובב את התצוגה אוטומטית כשמסובבים את המסך (גם זה לא עובד אבל יותר חשוב לי שהMagicTune תעבוד). קיצור, מצורפת כאן ההודעה שאני מקבל כשאני מפעיל את הMagicTune, אשמח להסברים כי בעזרה של התוכנה לא מופיע כלום :-\ תודה, ערן.

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by XGamerX,

שלום, לאחותי נהרסה הטלוויזה, (הממש ממש ישנה שלה), במקום לקנות חדשה, חשבתי לקנות מסך מחשב בסביבות ה 1000 שקל, ועוד מכשיר כזה שנותן למסך אפשרות להיות TUNER, וזה במקום טלוויזה דקה שעולה 2000+, מה דעתכם? זה יעבוד טוב?

5. שלום לכולם.. יש לי מסך samsung 206bw.. אני מאד מרוצה מהמסך אבל אני משחק לפעמים משחקים ישנים שלא תומכים ברזולוציות של מסך רחב כגון starcraft. בגלל שהמשחק לא תומך התמונה יוצאת מרוחה וזה די מפריע לי.. למרות שעדיין אפשר לשחק.. הבנתי שלרוב המסכים יש פונקציה שמאפשר לי להציג רזולוציה של מסך 3:4 ע"י שימוש בחלק מהמסך (עם פסים שחורים בצדדים) השאלה שלי זה איך אני עושה את זה? צריך תוכנה מיוחדת כלשהי? (אם כן, מישהו יכול להמליץ על אחת) או שיש אופציה בהגדרות של הכרטיס מסך. יש לי BFG gforce 8800GTS 640 mb אהה ועוד דבר קטן.. הכרטיס מסך נותן לי להשתמש ברזולוציה של 1680 על 1050 אבל לא 1400 על 900. יש דרך להוסיף אותה? תודה מראש ושנה טובה!

6. Started by sOFTiCE,

הי חבר'ה, מה המסך הכי טוב שאני יכול להשיג באיזור 1,500 ש"ח ובאיזה חנות אתם ממליצים? אני מתלבט בין לקנות 22" ו- 19". השימושים שלי הם פיתוח, תוכנות עריכה, קצת משחקים כתחביב, קריאת מסמכים עד השעות הקטנות של הלילה (אם המסך ירצד וכאלה אני אמות...), ויש לי כרטיס 8800GTS שאמור להיות אחד החזקים שיש, כך שגם אם המסך לא עולה 10K הכרטיס עדיין יכול לייצר תמונה מספיק טובה שגם מסך בינוני יוכל להציג יפה מאוד. רוב תודות

7. שלום רציתי לדעת מה זה בעצם לכייל מסך ? מסכי LCD למשל ואיך אפשר לעשות את זה ?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  8. Started by Avi Levin,

נתקע לי טור שלם של פיקסלים! במסך LG 206WTQ, נגמרה האחריות לפיקסל הראשון (חודש), והתחילה האחריות ל-3 פיקסלים ל-3 שנים, כמה מבדר שנתקע לי טור שלם שזה...לפחות 10000 פיקסלים? מי שזוכר, פעם קודמת שפניתי אליכם הייתה כשנשרף לי פיקסל יחיד, באותו הדגם של המסך, טירטרתי את המוכר והוא הלך והחליף לי את המסך. יש מצב שאני מקבל החזר כספי מלא?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by lamer4ever,

LGL1970HR או VP930 אני צריך תמסך בעיקר לסרטים קראתי פה וראיתי שממליצים יותר על ה930 אבל ראיתי שלאל ג'י יש נתונים יותר טובים מה כדאי לקנות? תודה רבה :}

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by Stick2it,

רכשתי את הdell 2007wfp פנל S-IPS 04... המסך מחובר דרך הDVI ורציתי לדעם האם יש צורך לכיל אותו כפי שהיה צורך לכייל מסך בחיבור VGA? ואם כן אז איך? (כ. מסך של nVIDIA) תודה... נ.ב אם כבר... איזה כבל צריך כדי לחבר אותו לממיר של HOT

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by harel_c,

בצג (samsung syncmaster 731BF) המחשב שלי (מער' הפעלה winxp pro sp1 כ.מסך geforce 7300GS) החלה תופעה מוזרה: התצוגה נראית מרוחה לצד ימין. כמו צל כהה המוטל לצד ימין של כל אובייקט על המסך. הדבר מוקצן באובייקטים כהים על מסך לבן (למשל בטבלאות ב word). ביצעתי עדכון של הדרייברים של כ. המסך ושל הצג. מה יכולה להיות הסיבה לכך? המסך חדש (בן שנה) ואיזה פתרון אפשר ליישם לפתרון הבעיה? בתודה

• 1 תגובה
    • 6.3k צפיות
  12. טוב אני עכשיו מחפש מסך אחרי שנהרס לי המסך של הCRT בעיקרון אני מעוניין במסך טוב 19" 2MS אני חושב אם אתם יכולים להסביר לי מה ההבדלים ובמה זה עוזר במיוחד הMS מסך רגיל ולא רחב 3X4 המסך מיועד בעיקרון להכל סרטים משחקים אינטרנט בקשר לזווית צפיה שהיא תיהיה טובה ושלא תיפגע כשמסתכלים מזווית אחרת חיבור DVI הרמקולים ממש לא נחוצים אבל אם המסך יבוא עם אז יבוא עם הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ATI X800GTO אם יש עוד משו שאתם רוצים לדעת אז רק תגידו P: תודה לעוזרים ושנה טובה ומתוקה לכולם

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by אור כהן,

שלום לכולם רכשתי את המסך 2007FP, וכשאני מפנה קצת את הראש שלי ברקע שחור\אפל המסך הופך לסגול\סגלגל. אני יודע שככה זה הפאנל, אבל שמעתי על אנשים שעשו כיול למסך, וכך הפחיתו את התופעה אבל הורידו את הנגדיות. בכל מקרה, אני רוצה לעשות גם כך, אשמח אם מישהו יוכל לתת את ההגדרות שלו ב2007WFP\2007FP שהורידו את בעיית הסגולויות. בתודה רבה, אור כהן

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  14. שלום, היכן ניתן לרכש את ה- 2007wfp באיזור המרכז עם אחריות לפיקסל שרוף של לפחות שבוע? חלק מהחנויות מאפשרות לבדוק את המסך במקום אך מפנות ליבואן אם יש בעיה כעבור מספר ימים. תודה.

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  15. אני בדילמה לא קטנה ... כמובן שהטלבתי בין ה226BW של סמסונג למסך המפורסם של דל.. אבל כחול שאני מעמיק ובודק בפורום אני מוצא יותר ויותר בעיות בנושא של פיקסלים מתים בתקופה ממש קצרה.. לי בבית יש מסך דק 17" אפילו לא יודע איזה חברה הוא כבר כמה שנים ואין שום פיקל מת והוא עוד 24/7 אז איך במסך שמפרסמים אותו כטוב ביותר ברמה הזאת עושה כל כך הרבה בעיות.. האם בסמסונג יש אותה בעיה של פיקסלים מתים?

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by Play,

דיברתי עם נקסטופ והוחלף המסך...לנעול

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Bogy,

אחרי התיעצות בפורום קניתי את הPhilips 200W6CS ב1500 שח'. מסך 20' רחב שממה שהבנתי בעל פאנל VA. בקופסא היה את המסך, כבל חשמל, כבל DVI, כבל VGA, דיסק עם הMANUAL. ההתקנה פשוטה, המסך מגיע עם הרגלית מחוברת, רק לכוון ולשים על השולחן. הרזולוציה היא 1680*1050 שאני צריך קצת להתרגל אליה אחרי כמה שנים ב1024*768, הכל קטן כזה X: יש גם רמקולים מובנים שאני לא מוצא להם שימוש |: וחיבור USB אחד. המסך עצמו כסוף ונראה טוב. המסך מראה הכל טוב וברור, לא שמתי לב לשום מריחות למרות זמן התגובה שהוא 16ms, פיקסלים מתים אין לי בינתיים, והחיסרון היחידי שמצאתי הוא שכשהמסך לגמרי שחור, יש כזה כמו ענן לבן (די קטן, לא הכי שמים לב) בפינה העליונה השמאלית. סה"כ אני מרוצה והייתי ממליץ לחברים. תודה על העזרה בבחי…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. לא הבנתי מדוע הדיונים על הפיקסלים המתים ? הרי ישנו חוק החזרת מוצר עד שבועיים מקנייתו . אם יהיה פיקסלון אחד בודד מצידי שיהיה עזוב ובודד וגלמוד בקצה המסך , אני פשוט אקפל הכל בצורה יפה ואחר כבוד לחנות . האם לא כך ?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום חברה אחרי חיפוש מעמיק בפורום הגעתי למסקנה שהמסך האידאלי בישבילי הוא 2007WFP עכשיו לגבי אחריות (על פי פנדה מחשבים) על פקסלים שרופים עד יומיים ואחריות מהיבואן 3 שנים חוץ מזה אני לא יודע עוד כלום משהו חשוב לדעת לפני קנייה? אני קונה מחר בבוקר (יום רבעי לפני ערב חג) אאאה ותודה לכם על המידע שקראתי על המסך נ.ב איזה סידרת בדיקות עלי לעשות שהמסך מגיע לביתי פיקסלים מתים והאם יש צורך בכיול ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by naba,

אני פוזל לעבר ה"CHI MEI 22 שעולה 1340 ש"ח. אבל לחבר שלי יש מסך 19" ושלו פשוט ענק (גם כן רחב), השימושים שלי (אני כמעט ולא נמצא בבית) הם בעיקר גלישה באינטרנט אבל גם סרטים ומשחקים (כבדים) אולי גם ויסטה לאחר קנייית כרטיס מסך חדש. האם יש לי צורך במסך כזה ענק (ראיתי אותו בתצוגה והוא פשוט ענק)? אני אהיה ממרחק של בערך 70 ס"מ בעבודה ומשחקים וכ120-150 ס"מ בסרטים. או שבכלל עדיף לי לקנות מסך 19" רחב ולשמור את הכסף לכרטיס מסך? * אני כרגע על "CRT 17 עריכה: ראיתי עכשיו בזאפ VX2235WM Viewsonic ב1460 ש"ח, הוא יותר טוב מהCHI MEI "22 ?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by shdor,

כותרת.... וה320 מגה בכרטיס מסך יספיקו לי למסך 20"?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  22. Started by asaf_azar,

אני רוצה לשמוע איך המסך הזה ממישהו שיש לו אותו ולא סתם איזה אחד שאומר זה TN ובגלל זה הסמך חרא.... איך הוא בסרטים,משחקים וגם עבודה נגיד על הוורד במשך מספר שעות? אה וזוויות צפייה לא אכפת לי כי אני מציב את המסך על השולחן והמרחק הכי קרוב שיצפו בו זה ממטר.האם הצבעים חיים או חיוורים ולאמושכים ביחס למסכים כמו ה2007? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by שמוליק2221,

לכולם ברור שה VP930 מאוד מומלץ, לא רוצה לשמוע עליו יותר. לאלו מאיתנו עם תקציב יותר מוגבל, מה המסך הטוב ביותר בטווח מחירים זה? השימוש יהיה בעיקר למשחקים.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ofer1928,

אבא שלי הפתיע אותי לכבוד ראש השנה קנה לי מסך לחדר חדש. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1HCL206WTQ המסך הזה טוב? אפשר לקבל חוות דעת עליו?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by אופיר,

לפי המאמר הזה http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/20inch-4_26.html קיימות אלטרנטיבות תקציביות ל - 2007WFP שמתאימות למשחקים וסרטים: ASUS MW201u ו - Samsung 206BW. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים