עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שאלה 1: מי מהמסכים הבאים יותר טוב? CMV CHE MEI CMV 745A 17'' LCD 8ms? ?CMV 743A 17'' LCD 8ms? ¤ SAMSUNG ?740N 17'' LCD 8ms? 1090 ¤ ?740BF 17'' LCD 2ms DVI? 1195 LG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? 1050 ¤ ?L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI? 1250 --- המסכים הנ'ל למטרות כללי ומשחקים. נא לבחור מסך בין האפשרויות הנ'ל בלבד כיוון שאני חייב לרכוש אותם רק מחנות מסוימת אחת... שאלה 2: מה החשיבות בין 8 MS ל4 או 2 MS? לי יש עכשיו מסך 12MS ואף פעם לא הרגשתי בעיה של מריחות כלשהם במשחקים.. שאלה 3: יש לי אפשרות במקום לקחת את המסך של LG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? Maximum Resolution 1280x1024 -Brightness 300 cd/m2 -Viewing Angle 160/160 Response Time 8ms - -Display C…

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  2. Started by Unix,

שלום לכולם. אני מחפש מסך למחשב, חשבתי לקחת אחד מהמסכים האלו: או זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5032 או זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4954 ולקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר אליו ממיר של HOT. האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה בסדר גודל של 300 ש"ח ועל איזה מהמסכים כדאי ללכת? צריך לציין שהכרטיס משך שלי הוא: NVIDIA Sparkle Geforce 8800GT 512MB האם תהיה בעייה לחבר אותו ב-HD? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by TrancEnergY,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש בעל כרטיס מסך 8800 GTS מהמלצות רבות כאן בפורום החלטתי ללכת על ה DELL אך אני מתלבט זמן רב על איזה גירסה ללכת חשוב לציין שאינני צופה בסרטים במחשב והשימושים העיקריים בו הם אינטרנט ומשחקים אני חושש ללכת על הגירסה הרחבה משום שבעט שימוש באינטרנט או במסמכים ב WORD ראיתי שהכתב "נמרח" לצדדים ולכן איני יודע מה לבחור חשוב לציין שאשתמש ב VISTA האם יש לה פיתרון לסוגייה הזאת או שגם שם הכתב "ימרח" מה עלי לעשות ובאיזה דגם עלי לבחור ?? שמתי לב גם שהדגם הרגיל יקר יותר מדוע?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by amir.shani,

אני מתחרפן .... לא מסוגל לבחור אני נוטה קלות לסמסונג ... אבל הוא אזל מהמלאי לא למשחקים ולא לסרטים בעיקר לאינטרנט וקצת לעבודה משרדית אני חייב להחליט בין הדגמים הבאים l1960tr vs l1970hr vs 932bf בבקשה אני לא מעוניין בהמלצה על : vp930b 200w6cs 971p זה לא בתקציב ואני לא גרפיקאי תודה !

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by DuDsAn,

אהלן. אני מעוניין לרכוש מסך חדש כדי שאוכל לנצל את כרטיסי המסך שלי HD RADEON 6870 CROSSFIREX . מעבד i7 920 2.67GHZ. לפי מיטב הבנתי המשחקים לא רצים חלק מכוון שאני מריץ אותם על רזולוציה של 1400X900. ראיתי הרבה מאוד מסכים במגוון מחירים ואין לי מושג מה אני צריך.... לא מפריע לי שלא יהיה המסך הטוב ביותר אך שיתמוך ברזולוציות גבוההות ויתן תמורה למפרט שלי.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  6. שלום לכולם, הציעו לי לקנות את אחד המסכים הבאים במבצע שיש עכשיו לחיון על מסכי הסמסונג : 2243EW במחיר של 850 שקלים 3 שנות אחריות של חיון 2233BW במחיר של 949 שקלים 3 שנות אחריות של חיון. מבחינת תקציב שניהם די בסדר. מבחינת שימושים - יש כרטיס 4670 במחשב , משמש למשחקים וכן לצפייה בסרטים/סדרות וכמובן גלישה באינטרנט. אשמח להמלצות.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  7. ראיתי דבר כזה בזמן שהיו בחירות לקדימה וזה עבדתי שמה היו שם מסכים רגילים לגמרי, והיו מדביקים עליהם מין מדבקה עם חיבור USB שהופכת אותו לטאץ' האם אפשר להשיג דבר כזה בשוק ?

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  8. זאת אומרת... אם אני מדליק וסוגר ואז שוב מדליק אחרי איזה דקה.. האם זה גורם לנזק למסך? ואם הוא נסגר כאילו... אוטומטית, כשהוא עדיין דלוק אבל על מצב המתנה כזה... זה גורם נזק שהוא נסגר ואז מזיזים ת'עכבר לאחר משו כמו דקה(כאילו שהוא נסגר ושוב נדלק אחרי דקה)..? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by zarra,

ההבדל במחיר משמעותי, האם הוא מוצדק נא לשלוח תגובות מנומקות אם אפשר

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  10. האם ריאלי למצוא מסך טוב שיתחרה עם הטלויזה 21 שלי (משהו רגיל של ברדר 50HZ) בהצגת סרטים בתקציב הזה? (מחובר דרך S.Video) מחפש מסך LCD בגודל שעולה על 19 אינט'ש בתקציב הנ"ל - ושיהיה אפשר לראות בו סרטים (וגם לעבוד מול אינטרנט!) בתקציב של עד 1600 ש"ח... הכ.מ. שלי הוא 7600GT Extreme של Leadtek... האם הוא ינוצל במסך ...? (יש 2 יציאות DVI) תודה מראש!! בראל.

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by sadi,

רוצה לקנות מסך חדש כבר חודש אני לא יודע מה לקנות dell samsung וכל השאר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by x-niko,

שלום חברים אני רוצה לקנות תמסך הזה שמעתי אבל שהגרסה החדשה hc יש בה הרבה בעיות למרות שבאיכות תמונה היא יותר טובה מהישן זה נכון? מה כדאי הגרסה החדשה או הישנה תודה

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  13. שלום לכולם! אני מעונין לרכוש מסך 22" אשר ישמש אותי לתכנות ,גלישה באינטרנט ,משחקים וסרטים . אני מעונין לרכוש משהו יחסית איכותי , חשבתי על הDELL 2007 שהיה מדובר בפורום ... הבנתי שמאד קשה להשיגו וגם רצון של 22" לעומת 20" החלטתי לבסוף לדבוק ב22" האם יש מסך בסדר גודל של עד 2000 ש"ח (אפשר לחרוג קמת אם זה באמת יתן תוספת משמעותית) שמתאפיין בפאנל S-IPS כמו של הדל? האם TN יספק אותי? ראיתי את ה226 של סמסונג יש לו תצוגה בסדר סה"כ (אולי קצת בהיר מדי)... חשוב לי שהמסך לא ירצד (ראיתי בחנות LCD מרצד - עד כמה שזה נשמע מוזר) , שהאוזרים הכהים שלו יהיו אכן כהים , שיראו טוב וחד. בעיקר התמודדות עם טקסט , כי נראה לי שיהיה לי לא מעט תכנות במהלך התואר... אשמח להמלצות , כמו כן כבר סרקתי את הפורום …

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  14. Started by Razkap,

שלום לכם, אשמח לקבל מכם המלצות למסך עבור PS5. גודל : 27 - 28 אינץ' קצב רענון : 120 -144 HZ עדיפות שיתמוך ב-AMD Freesync וכמובן זמן תגובה של 3ms (או נמוך מזה). אין צורך ברזלוציה של 4K. תקציב עד 2500 ש"ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  15. אני קונה מחשב חדש והמסך מחשב הנוכחי 22 אינץ' של LG עם רזלוציה מקסימלית של 1680x1050. חלק מהמטרה של קניית מחשב חדש היא להריץ משחקים עליו פה ושם, האם אני מגביל את עצמי אם אשאר עם המסך הישן לדעתכם ? אם אני אלך על מסך חדש זה יהיה DELL 23 IPS. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, תודה.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by XCG120,

איזה מסך 24' הכי טוב למשחקים בתקציב של עד 1500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  17. היי לכולם, קניתי לאחי הקטן מסך חדש מסוג Samsung SyncMaster 932BF. אתמול ערכתי עליו בדיקות כאשר הוא מחובר למחשב שלי, עם הכבל DVI שהגיע איתו, הכול עבד מושלם. כך שאני די פוסל את כך שהבעיה היא בכבל. בנוסף לכך, היום בבוקר כאשר חיברתי את המסך למחשב של אחי (עם כרטיס מסך POV GeForce FX5500) עם החיבור DVI, אפשר היה לראות מצויין עד לרגע שבו הוינדוס אמור לעלות (מסך ה-Boot של הוינדוס נראה מעולה BTW), כאשר מגיע תורו של הוינדוס עצמו לעלות, המסך הופך שחור ומתחיל לחפש Signal גם ב-DVI וגם ב-VGA. כאשר חיברתי את כבל ה-VGA, הכול עבד מעולה ואפשר לראות. ניסיתי להתקין את הדרייברים שהגיעו עם המסך עצמו (את החלק ה-Digital שלהם כמובן), לא עזר כל כך. כרגע המסך עובד על VGA, ואני לא מרוצה מכך. למישהו …

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  18. שלום, האם LG L2000CP יציג משחקים ברמה טובה (מהירות תגובה 8ms GTG)? ומה לגבי יחס הניגודיות הנמוך ביותר 1:800 ?? האם הוא יפריע?? תודה רבה לעונים.

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by cusha,

הי אנו לפני רכישה לכל העובדים מסכים למחשב השימוןשים העקרים שלנו הם אופיס ואינטרנט אנו מתלבטים בין: DELL P190S ל MAG XP2011 מה אתם אומרים תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  20. Started by 3rr0r,

שלום וצהריים טובים. כבר זמן מה אני מתכנן לקנות טלויזית LCD בגודל של כ20-21 אינץ לחדר השינה שלי. התקציב לא בשמיים אך אני מקווה שהוא יספיק לטלויזיה ממוצעת. התקציב עומד כעת על כ-2200 שח פחות או יותר. מיועד בעקרון לצפיה ממיר HOT במרחק של כ3 מטר ואולי בעתיד לחבר גם נגן DVD. אשמח לתגובות. תודה.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  21. אז ככה, הנתונים בכותרת, מסך לצפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, חובה חיבור לממיר דיגיטלי. תודה מראש לעוזרים : - ) נ.ב אני מאמין שבתקציב כזה אפשר להביא מסך שהוא לא מפנל TN אלא מאחד איכותי יותר, הגודל לא קובע אלא האיכות.

22. אין ספק שרבות סופר ותואר על התמורה הגבוהה שנותן הצג בהצגת תכנים ברזולוציות גבוהות. השאלה שלי היא איך הוא "ישתלט" על סדרות וסרטים באיכות נמוכה הנפוצים לרוב באתרי שיתוף הקבצים? בתודה ערן

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by omerr8,

שלום, אני מחפש מסך בתקציב של 1200-1300 ש"ח בלי אפשרות להתגמש, כאשר שימושי המסך יהיו 70% משחקים 30% צפייה בסדרות ושימוש כללי. לאחר שיטוט באתר הגעתי לבסוף לשני הדגמים שבכותרת שלרב מומלצים פה, אך לא הצלחתי להבין מי מהם עדיף. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  24. דרישות מהמסך : שתהיה לו הכנה או חיבור לטלויזיה. FULL HD שאפשר לתלות על הקיר ללא בעייה. אחריות ארוכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  25. שלום, עד לפני כמה ימים חשבתי לקנות מסך LCD 19 אינץ', אבל שאלתי את עצמי - האם ההפרש בין ה19 ל17 באמת מוצדק? ראיתי את ה740BF שהוא 17 אינץ' ב1350 ש"ח, 2MS - מסך חמוד מאוד, ונראה די טוב, לעומת זאת הLG 1970HR עולה 1800 ש"ח, עכשיו רציתי לדעת אם באמת שווה וכדאי ללכת על מסך 19, האם ההפרש במחיר מוצדק? ואני לא מחפש מסך רחב, אלא מסך רגיל.. תודה..

• 4 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים