עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eegg,

אני רוצה מסך lcd 19 רצוי גם רחב זה בעיקר למשחקים ואינטרנט. יש לי בערך 1500 שקלים לבזבז. עדיפות לפנדה, נועה וksp. תודה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  2. Started by S0undman,

בעיקר למשחקים וסרטים .. :s05: אם יש מסך יותר טוב בסביבות אותו המחיר אז יותר טוב תודה..

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by a.li,

שלום רב לכולם. אני מחפש מסך שבעיקר ישמש אותי לקריאה מרובה של טקסטים ושימוש בתוכנות גרפיות כמו REVIT וSOLIDWORKS ומעט גיימינג. הכרטיס מסך שברשותי הוא GTX460 ,עם יציאות HDMI ו -DVI. אז שאלתי הראשונה היא, האם יש הבדל בחיבורים, כי לא כלכך הבנתי מהמדריך הנעוץ. התחלתי לחקור באינטרנט על מגוון המסכים בגודל ומעט הסתכבתי. לדוגמא, אני לא מבין אם ההבדלים בין שני מסכי סמסונג הנ"ל:S24D300HS ו S24D300BS הם משמעותיים? הבנתי מהמדריך שזמן תגובה זה פחות קריטי והוא נובע מסתם בדיקה שרירותית של היצרן. אז השאלה האם יש הבדל ביניהם חוץ מהנתון הזה והחיבורים? כמו כן ראיתי מסכים רבים של חברות אחרות (BENQ הבולט ביניהם) וזה גרם אצלי לקושי אף יותר גדול להגיע להחלטה. אשמח מאוד לעזרה בבחירת מסך. התקציב כ…

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  4. כבר פתחתי שרשור על ה DellP4317Q שלי שהתקלקל ואני חושב שאולי כדאי שאחשוב על מסך אחר. ראיתי ביד 2 מספר מסכים סופר רחבים (כמה מסדרת ה Odyssey של סאמסונג) במחיר של כ 5 אש"ח ואני קצת מסוקרן, אף פעם לא נתקלתי בכזה. כיצד ניתן לראות בו סרטים? היחס גובה/רוחב שלו שונה מהגדלים הסטאנדרטיים שאני מכיר. אם שמים שני איזורים ריקים מהצד אז בעצם מקבלים תצוגה של 2560x1440 (2K) שאני לא בטוח שאוהב אחרי ה 4K הנוכחי שלי. כיצד ווינדוס מסתדר עם הרזולוציה הזו כשמדובר בפונטים? עם ה 4K שאני עובד איתו פונטים שנקבעו באפליקציות עם DPI קבוע קטנים לי מידי, האם כאן ווינדוס יתייחס למסך כאל 2K? מה אני עוד צריך לדעת?

5. ראיתי שהיתה ביקורת על מסכים ושהמסך 222H של חברת צ'ימי זכה באתר כהכי מומלץ.. משהו ישתנה מאז? מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו במחיר הכי נמוך?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by crazyfunk,

בדקתי וראיתי שהרזולוציה שלו היא 1680x1050. כאשר בדקתי בהגדרות כרטיס המסך שלי לא ראיתי את האופציה הזו ברשימה... מה לעשות? האם זה מתעדכן כאשר אני אחבר אותו? או שזה עניין של דרייברים או משהו?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by sababchik,

איך המסך הזה: מסכים ‏SAMSUNG - שלוש שנות אחריות‎ - ‏943BM 19'' LCD 5ms 1:8000 DVI מטרות: משחקים כבדים , OFFICE , INTERNET כרטיס מסך:HD4870 512

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  8. Started by alex15,

אני קונה מסך דק' חדש אלא שהתקציב לא משנה אלא האיכות והאמינות שיהיה טוב מאוד שלא יתקללקל בקלות ושהיה דו רזולוציה טובה מאוד

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by davidreznic,

אפשר לעשות דואל מוניטור בויסטה כאשר מסך אחד מחובר ל DVI והשני (טלוויזיה) מחוברת ב SVIDEO?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by Azam,

אהלן, יש לי את המסכים הבאים ואני מנסה להבין אם יש איזשהו סטנדרט אוניברסלי למתקני תלייה, או שאני צריך לחפש משהו ספציפי לכל אחד מהם? (אשמח על הדרך להמלצות לזרוע שולחנית למי שמכיר) Samsung C27HG7X Dell U2717D תודה מראש!

11. Started by smoke_man,

ראיתי את שני המסכים האלה במבצע samsung 2253bw 2ms "22 במחיר 949 ש'ח לא כולל מע''מ lg w2042t 5ms '20 במחיר 819 ש'ח לא כולל מע''מ איזה מבין המסכים משתלם

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  12. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3QYDLMOU2312H המחשב מיועד לגיימינג כבד אז איך המסך הזה? אם יש מסכים יותר טובים פתוח להצעות תודה מראש תקציב: 1000 שח

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by [NOS],

ולמה יש הבדל כ"כ בין המסכים של אסוס למסכים של LG או סמסונג ?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by elicbelic,

המחיר הוא 1785 ש"ח אלו הנתונים הטכניים: סוג המסך 19ואינטש גודל מסך שטוח לחלוטיןו מסך שטוח מאפיינים טכניים 2ומילי שניה זמן תגובה 1:2000ו יחס ניגודיות 1280x1024 ופיקסלים רזולוציה מקסימלית 0.294ומ"מ גודל נקודה 300וcd/m² בהירות הנתונים והמחיר נראים לי טובים, השאלה אם מישהו מכיר את המסך הזה ויודע על חסרונות שיש לו.

15. האם למסכים עם פאנל איכותי יש ייתרון על מסכי TN מבחינת: 1. חדות טקסט 2. אי בהיקות בעיניים. 3. זוית צפיה טובה. 4. התעייפות העיניים לאחר קריאת ממושכת של דפי אינטרנט/מסמכים. לא משנה: 1. דיוק בצבעים. 2. מהירות תגובה. איזה מסך TN הוא אופטימלי מהבחינה הזאת - שמעתי שסמסונג 931B בוהק מידי... תודה

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מסך חדש(סוף סוף, אחרי שנים שאני עם מסך CRT עתיק), ואני מתלבט בין שני אלה LG W2453V LG W2442PA בעיקרון לפי מה שראיתי ההבדלים בינהם זה שבW2453V יש יחס ניגודיות של 1:50000 ובW2442PA זה 1:10000, אבל בW2442PA יש Pivot שזה נראה לי אחלה דבר.. ההבדל ביחס הניגודיות יהיה משמעותי במספרים האלה? לפי מה שהבנתי 1:10000 זה כבר נחשב ליחס ניגודיות ממש גבוה, ואני לא ממש מבין בזה..במספרים האלה ההבדל כבר יהיה מורגש בצורה משמעותית?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by matan007,

היום שמתי לב שהמסך מחשב שלי ממש מלוכלך באבק וכל מיני אפצ'י טועים לכיוונו. בנוסף יש לי "LCD 52 שגם מתחילה לצבור אבק. לקחתי חתיכת נייר סופג שהרטבתי בנוזל לניקוי חלונות וכבר בדרך למסך LCD הגדול שבסלון...הבנתי שאני הולך לעשות משהוא לא הגיוני ובטוח יש משהוא ייעודי לניקוי מסכים. בקיצור המסכים ניצלו ברגע האחרון מהנייר הסופג (בכל זאת מדובר על FHD יקר של פיליפס וצג מחשב גם איכותי)..לפני חמש דקות חיפשתי בגוגל וכמובן מצאתי מלא ערכות ניקוי למסך...אחרי שראיתי שבארץ מוכרים בקבוקונים קטנים ובמחיר לא יקר אבל גם לא משתלם, פניתי ל DX והזמנתי את זה אחרי דקה של חיפוש: http://www.dealextreme.com/p/spray-cloth-brush-cleaning-kit-for-lcd-screen-28871 נראה לי בקבוק עם הרבה חומר ניקוי ומברשת שאין…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  18. Started by omer1993,

אני צריך המלצה למסך דק 17 אינץ' למשחקים... אין תקציב פשוט תביאו הצעות אבל אל תגזימו במחיר ואם זה עוזר לכם הכרטיס שהולך להיותת לי זה x1950pro תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  19. פתחנו את המסך לשימוש בסניף. כבר מהרגע הראשון הופתענו מאיכות התמונה המצויינת של המסך. נתונים טכניים: גודל - 22 אינץ' ניגודיות דינאמית - 1:30,000 זמן תגובה - 2MS ניגודיות סטטית - לא ידוע. אני מאמין בערך 600 - 700 כמו לכל פאנל TN. זוויות צפייה מוצהרות - 170/170 המסך מדהים ביופיו. LG הוציאו את הספק הפנימי ושילבו אותו בכבל חשמל כמו במחשבים ניידים. כתוצאה מכך התקבל מסך מאד יפה ודק. המסך הזה הפתיע אותנו ממספר בחינות: א. זוויות הצפייה שלו מצויינות - במסכים TN ישנים גם כשיושבים מול המסך כל תנודה של הראש משנה את הגוונים. לא כך בדגם הזה. בישיבה מול המסך התמונה אחידה ויפה. בזוויות קיצוניות איכות התמונה אומנם יורדת, כמו בכל פאנל TN, אבל לא ברמה של מסכי TN ישנים יותר. הטקסט עדי…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by GTxZ,

ראיתי בכמה מקומות שכתוב את הניגודיות ואז ORIGINAL 1:1000 לדוגמא (Contrast Ratio 1:40,000iDCR (1:1,000 Original מה הORIGINAL אומר? ומזה הi בiDCR?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  21. Started by yotam.m,

המסך מוצג במחיר מצחיק. כמובן בגודל של 22'. יש למישהו קצת מידע לשפוך על המסך? מכמה נסיונות למצוא ביקורות עליו נמצא שדיי היו מרוצים ממנו בעיניין המשחקים. האם הוא נחות ממסך 22' של כל חברה אחרת דוגמת ה-2253BW של Samsung?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  22. מחשב קיים, מעבד E5200. זכרון 2 gb. תודה לעצתכם אבא צביקה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by RED_ALERT,

שלום אני צריך שני מסכים מהחנות זיגזאג הראשון הוא מסך לשימושים רגילים:אינטרנט וכו'(בלי משחקים) תקציב עד 1200 שקל ולא אכפת לי ממש מנתונים יבשים רק שהמסך יהיה מבית טוב ואמין אמין אמין המסך השני הוא לשימושי גראפיקה:פוטושופ ודומיו תקציב עד 1500 וכמה שיותר איכותי תודה מראש ארז

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  24. אני יודע שהם מסכים לא ממש איכותיים אבל מי משני החברות ייותר טובות?? אני יודע שתבקשו דגם או משהו אבל אני מתכוון בכלליות

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  25. המחיר (1368 כולל משלוח) מצביע לכיוון פאנל TN זמן התגובה וזויות הצפיה מצביע לכיוון פאנל איכותי http://www.primeview.co.il/_Uploads/86PV20MT.pdf רק לידע כללי PrimeView היא חברה ישראלית

• 3 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.