עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tiestoboy,

שלום יש לי מסך NEC 93V יש לי אותו כבר 3 שנים ללא שום בעיה.. לאחרונה מדי כמה שעות הוא מריץ לי את הauto adjust processing ,כלומר הוא מבצע התאמה למחשב אבל אני בכלל לא מבצע ממנו את זה.. לפעמיים הוא עושה את זה כמה פעמיים רצוף.. הוצאתי מהחשמל, הסרתי את הדרייבר, מגעים הדקתי.. מה אתם אומרים? המסך הלך? אולי המתאם DVI עושה את הבעיה?? כי ככה הוא מחובר אצלי. יש לי מחשב של HP מלפני שנה. נייח. כרטיס מסך 9500GS. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by DuDsAn,

אהלן. אני מעוניין לרכוש מסך חדש כדי שאוכל לנצל את כרטיסי המסך שלי HD RADEON 6870 CROSSFIREX . מעבד i7 920 2.67GHZ. לפי מיטב הבנתי המשחקים לא רצים חלק מכוון שאני מריץ אותם על רזולוציה של 1400X900. ראיתי הרבה מאוד מסכים במגוון מחירים ואין לי מושג מה אני צריך.... לא מפריע לי שלא יהיה המסך הטוב ביותר אך שיתמוך ברזולוציות גבוההות ויתן תמורה למפרט שלי.

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  3. אני מחפש מסך High-End לכל השימושים: משחקים, סרטים, עבודה משרדית מאומצת ואינטרנט. גודל 23-24 אינץ'. ברשותי Dell 2209 ולהגיד את האמת אני לא מתלהב ממנו יותר מידי. המסך מכאיב לעיניים בעבודה משרדית לא משנה כמה אני מוריד את בהירות ומנסה לכייל. ניגודיות לא מרשימה במיוחד. במשחקים אפלים קשה להבחין בפרטים. ציפיתי ליותר "וואו!" כשרכשתי אותו. איזה אלטרנטיבות יש? אני מוכן להשקיע כי מסך איכותי זה כלי עבודה.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by smack,

שלום לכולם,בקרוב אני קונה מחשב חדש אבל את המסך אל סי די 20 אינטש של חברת chimei אני אשאיר. במחשב החדש יהיה כרטיס קול asus 9800gt 1gb gddr3 dx10 hdtv 2xdvi pci-e 2.0 אני אישית לא מבין גדול בתחום הזה,אבל אמרו לי שיכול להיות שאצטרך מתאם hd בין הכרטיס למסך מישהו יודע האם זה נכון,ולהסביר קצת??? תודה מראש וחג שמח לכולם

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by kobi3797,

מה אתם אומרים על המסך!? והמחיר? קניתי אחד כזה אני מעוניין לדעת אם לקנות עוד אחד במחיר הזה. ואם לא אז מה יש במחיר דומה מומלץ! תודה

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  6. אני צריך שני מסכי מחשב שביחד הם יעלו בסביבות ה1550 שקל אחד שיהיה למשחקים כבדים והשני בשביל גלישה באינטרנט ושטויות כאלה.. תודה לעוזרים :]

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  7. האם הוא באמת נותן צבעים אמיתיים יותר או שעדיף LCD? אני חושב על מסך 22-24 אינטש אבל לא יודע באיזה סוג לבחור

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  8. Started by maor0079,

שלום חברה אני צריך המלצה למסך 19 רגיל 4:3 בתקציב של 1200 ש"ח גג שימושים משחקים וסרטים בעיקר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  9. Started by most,

האם מישהו יודע לגבי מסכי ACER בגדלים 19' או 20' אינץ שיהיו איכותיים בתקציב של עד 1600. השימושים הם בעיקר אינטרנט, עבודות אופיס ומשחקים קלים ופשוטים. אני צריך מסך טוב, משהו מומלץ וטוב עם פאנל טוב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  10. Started by x-niko,

שלום חברים אני רוצה לקנות תמסך הזה שמעתי אבל שהגרסה החדשה hc יש בה הרבה בעיות למרות שבאיכות תמונה היא יותר טובה מהישן זה נכון? מה כדאי הגרסה החדשה או הישנה תודה

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by tal_p,

מישהו יודע מה נסגר מבחינת המלאי שלו בארץ?? המחירים פשוט זינקו וחנויות רבות רשמו שאזל... יש צפי מתי יגיע מלאי חדש? ובכלל אם יש איפשהו במחיר סביר ?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  12. אני יודע שהם מסכים לא ממש איכותיים אבל מי משני החברות ייותר טובות?? אני יודע שתבקשו דגם או משהו אבל אני מתכוון בכלליות

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by Or94,

את הנושא הקודם פתחתי בטעות מהמשתמש של אח שלי אז אפשר לנעול ולמחוק אותו. יש לי מסך רחב של ViewSonic VX2240W ויש לי כמה שאלות: 1. האם זה מסך טוב למשחקים ולצפייה בסרטי HD וסדרות בHD? 2. האם ניתן לחבר אליו ממיר של yes ולצפות דרכו בטלוויזיה? 3. איך המסך הזה בכללי? 4. ראיתי שהמסך הזה תומך בSuper HD. האם Super HD זה כמו HD Ready או שיותר טוב? 5. מה ההגדרות המומלצות למסך הזה? 6. מה זה תקן HDCP והאם המסך הזה תומך בזה?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by eegg,

אני רוצה מסך lcd 19 רצוי גם רחב זה בעיקר למשחקים ואינטרנט. יש לי בערך 1500 שקלים לבזבז. עדיפות לפנדה, נועה וksp. תודה

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  15. Started by Roni Ziv,

לבן שלי יש כיום מסך מחשב Asus VS247H וכרטיס מסך Geforce GTX 1060 6GB. הוא מעוניין להוסיף מסך שני / לשדרג את המסך לגדול יותר וטוב יותר. השימוש העיקרי במסך יהיה לגיימינג. אשמח לשמוע המלצות. מסגרת תקציב - כ-1,000 ש"ח. תודה, רוני

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by badmama,

היי לכולם, כאשר אני צופה בסרטים ברזולוציה הנ"ל, אני לא מקבל מסך מלא אלא תצורה של 4:3 ו-2 עמודים שחורים בצדדים. כיצד ניתן לסדר זאת?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  17. אני בקושי משחק משחקים, אולי בעתיד אקנה PS5, מה שכן הייתי רוצה מסך טוב לצפייה בסרטים ובשימוש גללי. אין לי בעיה להשקיע סכום כזה כל עוד המסך הזה ייתן איכות יותר טובה גם בצפייה בסדרות ושימוש כללי. האם גם מסך של סביבות 800 +- יכול לספק את אותה איכות או שבכל אופן המסך הזה של סמסונג גובר עליו גם בשימוש כללי?

18. שלום לכל המשתמשים היקרים, לצערי הרב התקציב לא גבוה במיוחד אבל מה לעשות...זה מה שיש. קיצר אני מסכים לשלם 2400 ש"ח מקסימום למסך 20" ואסור שיהיה TN+F - להתרחק מהטכנולוגיה הזו. תודה מראש, אלי.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  19. Started by liran22,

רכשתי מסך AOC LED E2243FW ב 640 שקל זה מסך טוב? זה מחיר טוב?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by qt1h00,

קראתי את ההשוואה של מסכי ה 22" (בלינק שצורף באחד התראדים). בכל מקרה הנקודה הכי בעיתית שלו ומאוד בעיתית ביחד לשאר ה 22" היא איכות הצבעים. למישהו כאן בפורום יש 22" ויכול לספר על נסיונו? האם היו לכם מסכי LCD שאתם יודעים להשוות אליהם? נתונים נוספים שמסובבים על נסיון שלכם ולא רק מספרים?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by Kodak997,

החלטתי ללכת על מסך 19" בגלל גודל הנקודה שמאוד קריטי לי (מסתבר) והעובדה שהפנל של ה-22 נשמע זוועה ולא בריא. ממה שאני רואה פה בפורום שולט ללא עוררין ה-vp930. נשמע שהוא הכי איכותי. האם יש יתרון כלשהו למסכים היותר יקרים באותו גודל (eizo, nec)?? או שאפשר בביטחה להסתפק בvp? (הרבה קריאה וטלויזיה, קצת משחקים/סרטים) אגב, תודה לכל מי שענה לי בשרשור הקודם.. פשוט קצת השתנה הנושא אז העדפתי לפתוח שרשור חדש.

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מסך והומלץ לי על פי הנתונים שאני צריך שמפורטים בהמשך על LD460 אבל בכל החנויות אומרים שזה דגם ישן, אני יודע שLK זאת הסדרה היותר חדשה של LG, האם מבחינת השימוש במסך כתצוגת מחשב (למשחקים, סרטים, ותוכנות עריכה גם) ומבחינת ה INPUT LAG והNATIVE RATE הסדרה החדשה עומדת בצרכים? כי את הLD460 אני מתקשה למצוא ואני לא רוצה לקנות חתול בשק רק כי זה שך LG בלי לוודא שהנתונים שלו טובים לפחות כמו של הLD460. בקצרה: 32" LCD FULL HD במחיר 1700 פלוס/מינוס פרטים נוספים כאן:

23. שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מסך LCD בגדול 32 או 37 אינצ' עם עדיפות למסך 1080, אך אם לא קיים אז מסך 720. המסך יהיה מחובר כמובן למחשב, מה שאומר שהמסך יהיה גם למשחקים, וגם סרטים וגם לצפייה במסמכים. התקציב, כ-8 אלף. אני מקווה שיש מספיק מידע, אם אין אשמח לדעת מה עוד אתם צריכים בשביל לעזור. תודה מראש, Dj-L@g0la5

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by hensh9,

שלום חברים הרבה זמן לא הייתי כאן בזמנו רכשתי 2 מסכי 2007WFP,ועדיין זכורים לי כל השירשורים שהיללו את המסך,את ההנחיות לזיהוי הפאנל המומלץ,המלצה על חנויות וכד'. בכוונתי לרכוש כעת מסך "22 ,ואני כמובן לא רואה שום דבר חוץ ממסכי DELL הבנתי שהגיע מלאי חדש של המסכים מהדגם 2209WA,לאחר תקופה שהיה קשה להשיגם. מספר שאלות לי אליכם: 1.האם ה-2209WA הוא המסך האיכותי ביותר מבחינת כדאיות קנייה(תמורה מול מחיר) בגודל "22? 2.האם הדגם העכשווי שהגיע למלאי הוא הדגם המהולל(זה שהיה קודם)? האם יש צורך לבצע איזושהי בדיקת-זיהוי הפאנל (בדומה לזו שבוצעה ב 2007WFP)? 3.האם למסכים שהגיעו קיימים גם ייבואנים פרלליים? לגביי ייבואן ראשי-על מי אתם ממליצים? 4.מהם החנויות המומלצות על ידכם לקניית המסך …

• 2 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.