עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Bengo5,

אני רוצה לקנות מסך למחשב... זה טוב? http://www.skypc.co.il/pl_product~E2200HD~9~0.htm

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מסך חדש(סוף סוף, אחרי שנים שאני עם מסך CRT עתיק), ואני מתלבט בין שני אלה LG W2453V LG W2442PA בעיקרון לפי מה שראיתי ההבדלים בינהם זה שבW2453V יש יחס ניגודיות של 1:50000 ובW2442PA זה 1:10000, אבל בW2442PA יש Pivot שזה נראה לי אחלה דבר.. ההבדל ביחס הניגודיות יהיה משמעותי במספרים האלה? לפי מה שהבנתי 1:10000 זה כבר נחשב ליחס ניגודיות ממש גבוה, ואני לא ממש מבין בזה..במספרים האלה ההבדל כבר יהיה מורגש בצורה משמעותית?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by zarra,

ההבדל במחיר משמעותי, האם הוא מוצדק נא לשלוח תגובות מנומקות אם אפשר

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  4. שלום לכולם, התקציב שלי הוא מקסימום 1,000 ש"ח. המטרה העיקרית של המסך הוא גיימינג כבד. רצוי מאד שהמסך יהיה FULL HD רזוליציה 1920X1080 המסך יכול להיות בין 20 ל-23 אינ'צ מקסימום. אשמח לקבל המלצה/קישור למסך באתר של KSP תודה :-)

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  5. כל המסכים שעכשיו בחנויות הם עודפים? כדאי לקנות את המסך הזה למרות שהופסק לו הייצור? מה יקרה אם המסך יתגלה כתקול ולא יהיה במלאי של החנות?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  6. אני מעוניין לתלות את המסך על הקיר... ישנם היום בשוק מס' רב של מתאמים לתליה על הקיר. כל מתלה והססיגנון חיבור שלו השאלה שלי איזה מתקן מסוגל ליתלות את המסך הזה.? אם מישהו יכול להביא לי דגם מסוים שאני אחפש בזאפ או משהו כזה אני אודה לו מאוד תודה והמשך יום נעים

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  7. Started by טרול גנרי,

אני צריך דגמים של מסך מחשב LCD דחוף בתקציב הזה. מצאתי בינתיים דגמים נחמדים אבל אני לא יודע עד כמה הם טובים: Viewcom W2206S Proview FP2226W Samsung 2253LW אני מציין שהמסך ישומש לצרכי עריכה ומשחקים כבדים (עם כרטיס מסך מותאם) אני רוצה לקנות את המסך דחוף.

8. Started by redead,

החלטתי לאחר הרבה כאבי ראש ללכת בסוף ולקנות את המסך הזה.. אני עדיין לא יודע כולכך איפה כי כל החנויות בזאפ שמופיעות בתחילת הרשימה כהכי זולות לא ממש מוכרות לי.. לפני שאני בכלל קונה יש סיבה שכדי לא לקנות אותו? תודה..

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  9. Started by maors3,

מחפש מסך מחשב לשימוש מישרדי 20"-22" רחב עד 750 ש"ח מה האופציות?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by Sopranos,

אז ככה יש לי את המסך T220 כבר שבועיים בערך ונוצר איזה כתם באמצע המסך כנראה מנגיעה של אצבעות או טיפה מים אז השאלה שלי איך אפשר לנקות אותו כי הוא משנה את בהירות הצבעים איפה שהכתם נמצא וזה מפריע לי אז אם יש לך הצעות טובות לנקות את המסך הנ"ל יעזור לי מאוד תודה..

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  11. מחשב קיים, מעבד E5200. זכרון 2 gb. תודה לעצתכם אבא צביקה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by thebenjamin,

אחלה של מסך באמת.. אבל יש לי בעיה מציקה כשיש שילוב של מצבים.. כשאני מפעיל את uTorrent על מסך מלא אז המסך מוציא מן צליל גבוה כזה.. סוג של שריקה עכשיו לקחתי תצלום מסך והדבקתי בצייר וזה עדיין קורה... אבל זה קורה רק עם uTorrent ולא עם מסך לבן/או משהו אחר וזה קורה גם רק ברזולוציה אחת - 1080X1200

13. ראיתי שהיתה ביקורת על מסכים ושהמסך 222H של חברת צ'ימי זכה באתר כהכי מומלץ.. משהו ישתנה מאז? מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו במחיר הכי נמוך?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by eliau21071981,

הבנתי שזה משפר את מהירות התגובה אבל לא הבנתי איך אני מפעיל את זה? ולמה הוא נכבה לי אוטומתית כאשר אני שם על 1024X768 יש ריבוע כזה באמצע והוא רושם לא רזולוציה ממלצת ונכבה אחרי דקה

15. Started by liormor,

שלום וערב טוב! קניתי את המסך הזה ב-750 ש"ח באתר YNET עשיתי קנייה קצת נחפזת אבל יש לו נתונים טובים עשיתי קנייה טובה? תודה ליאור

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by XCG120,

איזה מסך 24' הכי טוב למשחקים בתקציב של עד 1500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by gal555,

אני מחפש מסך חדש בגודל של 23-24 אינץ' עד 800 שקלים רציתי לקנות את הDELL U2311H מKSP אבל אין להם אותו במלאי ולא מצאתי חנות באשקלון שמוכרת את המסך הזה אז רציתי לדעת אם יש מסכים אחרים מומלצים?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by HeDesXs,

אני מחפש מסך 22 למשחקים וסרטים בתקציב של 800+-

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by cobmetal,

שבת שלום לכל חברי הפורום ! כרגע אני מרכיב מחשב ומחפש מסך בשבילו , אין יעוד מסויים , המסך אמור לשמש למשחקים גלישה באינטרנט , תוכנות וכו' התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח . מבקש המצלמה ממכם . תודה.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  20. Started by matan147,

שלום רב אני מעונין לרכוש מסך גודל 27 לחדר מפאנל IPS התקציב הוא עד 3500 אלף שקל לא יותר איזה מסכים ממולצים? והאם אפשר להתפשר על םאנל TN ולחסוך ת1000 שקל אלו או שזה היה בלתי נסבל? חשבתי על DULL U2711 ושמעתי שהוא מדהים וראיתי סרטונים האם יש לו מתחרה אין לי בעיה להזמין מחול אז תנו לי המלצעות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by kaminsky,

תמיד חשבתי שמספיק לגשת לחנות המחשבים השכונתית ולשאול את המוכר באיזה תכשיר כדאי להשתמש. עכשיו פתאום התברר לי שהתכשירים שהם מוכרים עלולים לגרום נזק. אני ממליץ לכל אחד לעיין במסמך הבא כדי לקבל רקע כללי על ניקוי המסך - לינק אל חברת EIZO glossy lcd vs. non-glare lcd http://www.eizo.com/global/support/wp/pdf/wp_07-001.pdf בנוסף לכך כל אחד צריך למצוא מידע באתר של היצרן הספציפי של המסך שלו או לחלופין לקבל מידע מן המעבדה של היבואן.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by tal_p,

מישהו יודע מה נסגר מבחינת המלאי שלו בארץ?? המחירים פשוט זינקו וחנויות רבות רשמו שאזל... יש צפי מתי יגיע מלאי חדש? ובכלל אם יש איפשהו במחיר סביר ?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  23. Started by metison,

ככל האפשר, אבל שיהיה איכותי. לשימוש עבודה בלבד.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by nivrob123,

יש לי מסך S23A700D שקניתי בווולה שואפ ואחרי יום הופיע לי נקודה שחורה באמצע המסך והחליפו לי אותו עכשיו אחרי חודש שאחרי שקיבלתי את המסך החדש מהם יש לי עוד פעם נקודה שחורה בצד ימין למעלה במסך מה אפשר לעשות כדי להתקשר עליהם?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים