עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. ראיתי דבר כזה בזמן שהיו בחירות לקדימה וזה עבדתי שמה היו שם מסכים רגילים לגמרי, והיו מדביקים עליהם מין מדבקה עם חיבור USB שהופכת אותו לטאץ' האם אפשר להשיג דבר כזה בשוק ?

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  2. Started by maors3,

מהוא הכיול המומלץ למסך הנ"ל? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  3. שלום למומחה, איזה מסך מנצח את המסכים של אפל? השימוש יהיה לגרפיקה ולאנימציה (לא משחקים!!! אולי קצת סרטים). האם זה טמטום מוחלט בימינו לחפש CRT איכותי? תודה פיני

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  4. מחפש מסך גם טלוויזיה וגם מסך מחשב תקציב עד 2500 שהיה מינימום 19 אינצ'

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  5. יש לי את המסך הזה כבר חצי שנה פחות או יותר 19" LCD LG L1970HR לפני שבוע קיבלתי מערכת סטריו והתקנתי את המערכת עצמה ממש צמודה ליד המסך הרמקולים לא קשורים, הם תלויים בחדר אתמול אני פותח את המחשב ואני מגלה שמשהו מוזר במסך הפכתי את המסך לרקע שחור ואני רואה מלא עיגולים לבנים.. ממש כל המסך עיגולים לבנים לא יודע אם זה שרוף או תקוע אבא שלי חושב שזה נגרם ע''י המערכת בגלל שהיא צמודה למסך וזה משבש את המצב של המסך לגבי המסך לא תיהיה שום בעיה אני מחליף אותו, יש לי אחריות עליו ל3 שנים אני פשוט רוצה לדעת למה זה הגיע למצב של פיקסלים שרופים או תקועים? בכלל המערכת או בכלל סיבה אחרת..... תודה

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by x-niko,

שלום חברים אני רוצה לקנות תמסך הזה שמעתי אבל שהגרסה החדשה hc יש בה הרבה בעיות למרות שבאיכות תמונה היא יותר טובה מהישן זה נכון? מה כדאי הגרסה החדשה או הישנה תודה

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  7. אני קונה מחשב חדש והמסך מחשב הנוכחי 22 אינץ' של LG עם רזלוציה מקסימלית של 1680x1050. חלק מהמטרה של קניית מחשב חדש היא להריץ משחקים עליו פה ושם, האם אני מגביל את עצמי אם אשאר עם המסך הישן לדעתכם ? אם אני אלך על מסך חדש זה יהיה DELL 23 IPS. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, תודה.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by jackal,

החלפתי למסך הנ"ל ,( לפנו היה לי מסך 17" ) הכול מצויין אך יש לי מספר בעיות , אולי תוכלו לעזור לי. 1- כאשר אני מדפיס מאתר הבנק שלי תדפיס , יוצא לי בגופן קצת יותר קטן ממה שהיה לי במסך הקודם. האם ניתן לפתור בעיה זאת ? 2- ישנה בעיה של חדות מסויימת באיקונים של קיצורי הדרך בסרגל התחתון איפה שההתחל. ברצוני לציין שזהוא מחשב בן 4 שנים פנטיום 4 עם חצי גיגה של זיכרון , כרטיס מסך 128 MB שך נבידה. לעזרתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by 3rr0r,

שלום וצהריים טובים. כבר זמן מה אני מתכנן לקנות טלויזית LCD בגודל של כ20-21 אינץ לחדר השינה שלי. התקציב לא בשמיים אך אני מקווה שהוא יספיק לטלויזיה ממוצעת. התקציב עומד כעת על כ-2200 שח פחות או יותר. מיועד בעקרון לצפיה ממיר HOT במרחק של כ3 מטר ואולי בעתיד לחבר גם נגן DVD. אשמח לתגובות. תודה.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  10. Started by smoke_man,

השימושים העיקריים שלי הם: גלישה באינטרנט משחקים ואחרי זה סרטים המפרט שלי זה מעבד 6750 כרטיס מסך 2600xt (עם רכישת המסך אני מחליף ל-9800gt) זיכרון 2 גיגה

11. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  12. Started by metison,

מבקש המלצה מבין דגמי הסמסונג והLG הקיימים, פשוט צריך איזה מומחה שיכריע מה המסך המומלץ לעבודה יומיומית לסטודנט ללא שימוש במשחקים כבדים.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  13. האם יש מסך עם אותם נתונים של 2007FP רק 19 או 17 אינץ'? וכמובן של דל חשוב שיהיה עם אותו פאנל וכו' רק קטן יותר

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  14. ראיתי שהיתה ביקורת על מסכים ושהמסך 222H של חברת צ'ימי זכה באתר כהכי מומלץ.. משהו ישתנה מאז? מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו במחיר הכי נמוך?

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by oronluko,

אני רוצה לקנות מסך LCD כנראה 19'' בתקציב של עד 1600ש"ח כעקרון אני מתלבט בין 3 מסכים Xerox XG-91D Lenovo L192P Samsung 971P המסך אמור לשמש בעיקר טקסט,משחקים וסרטים. תודה לכל העוזרים?

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  16. תקציבי הוא 2000 ש"ח. אני מחפש את המסך 22 אינץ' הכי איכותי שניתן למצוא. הזמנתי HP w2207 אבל שלחו לי HP L2245w. יש לי אפשרות לשמור את ה HP L2245w או לקבל בחזרה את כספי. האם ה L2245 טוב יותר או פחות מה W2207? האם יש מסך שיותר טוב מאלו של HP בתקציבי? תודה.[br]פורסם בתאריך: 6.03.2008 בשעה 11:18:05 נראה שלא ניתן להשיג את ה w2207 איך ה DELL 2208wfp לעומתו?

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  17. המסך CMV 221D עולה עכשיו 2040 וזה מחיר ממש טוב, לכן שאלתי. הוא יותר טוב מהמסכים הבאים: 1)BENQ FP222W 22'' WIDE LCD DVI 5MS שעולה 2300 ש"ח. 2)ASUS MW221U 22" DVI 2MS שעולה 2650 ש"ח. או שיש מסך מומלץ אחר? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by ran07,

היי חברה למה חברת LG samsung רק מייצרים פאנלים כמו S-IPS וכו' לשאר חברות ולא מייצרות מסכים כאלה עם אף פאנל איכותי אחד הכל TN מעפן.רק חברות כמו DELL ועוד כמה משתמשים עם סוגי פאנלים וגם נורא בצימצום מה יכול להיות שהם ועוד חברות רוצים להיתמקד על מסכים פשוטים שזה רוב השוק היום כי אם הם ייצרו עם פאנלים איכותיים שעלות הייצור נורא יקרה אז לא יהיה שווה להם,יכול להיות שלאנשים זה לא ממש מפריע והם לא רוצים להשקיע(!?) כל מרכיבי החומרה מתקדמים מדי חודש בחודשו רק מסכי LCD נשארים אותו דבר קיצר פתחתי בעבר נושא לגבי קנית מסך עם פאנל אייכותי (בשביל משחקים וסרטים) הוצע לי על PHILPS וכאלה או NEC או DELL שלהם יש פאנל S-IPS אבל זה רק 20" ורחב כך שזה נראה קצת קטן עכשיו 22" אין סיכוי לפאנל א…

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  19. ויודע איך הוא ... כי אין עליו המלצות בזאפ והוא נראה מסך אחלה בחלה מי שמכיר אותו...תודה!

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  20. Started by byaniv,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי את המסך הנ"ל, ואשמח אם תוכלו להשיב לי על מס' שאלות: 1. בתחילה, הבחנתי שקיימים 3 מצבי תצוגת תמונה : תמונה ממורכזת במרכז המסך, תמונה ביחסים של ריבוע (בערך) ותמונה המתוחה על המסך כולו. הצלחתי לשחק בין האופציות הנ"ל, ע"י בחירה באפשרות ה- display settings, ושם בחירה ב- wide mode. אני לא יודע מה קרה, אבל לפתע האפשרות הנ"ל הפכה לאפורה, כלומר בלתי ניתנת לבחירה, יחד עם אפשרויות ה- sharpness וה-zoom, וסמן ה +- פשוט מדלג לי ישר מ-back ל-audio options. כיצד ניתן לשוב ולמתוח את התמונה על מלוא המסך?? 2. לפני כן היה ברשותי מסך crt בו יכולתי בקלות למתוח ידנית את התמונה למעלה , למטה ולצדיים או לכווץ כנ"ל. האם יש פה אפשרות כזו?? 3. כשאני צופה בסרטים/סדרות, לפע…

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by nucleo,

שלום, ראיתי שממליצים פה הרבה על הדל (לא זוכר את הדגם) אבל בכל זאת אני אשמח להתייחסות אישית עבור השימושים שלי. התקציב הוא סביבות ה2,300 ש"ח והשימושים שלי הם (לפי הסדר, פחות או יותר): 1. גרפיקה ותלת מימד (בעיקר מאיה, לייטוויב... אבל גם טיפה פוטושופ וכו') 2. המסך ישמש גם כטלויזיה (HOT) 3. צפיה בסרטים וסדרות מהרשת ושימוש משרדי כגון קריאה וכתיבת מסמכים וגלישה ברשת 4. ממש מעט משחקים הרווח בין 1 ו2 לשאר הוא כי הם יותר חשובים. בנוסף, הסעיף הראשון מן הסתם הכי חשוב ובעיקר בגללו אני שוקל לא לקנות מסך רחב. בנוסף אם אפשר להמליץ על חנות אמינה אני אשמח מאוד. אני גר בתל אביב וחשבתי על IQPC או זיגזג אבל אשמח לשמוע דעתכם (אם מותר). תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  22. שלום לכולם, להורים של אשתי נשרף המסך . אני מחפש להם מסך 19" נחמד ולא יקר שיתאים לצרכים כפי שרשמתי בכותרת. חשוב שלא יהיה רחב כי זה משגע להם את העיניים. מחיפושים בפורום עלו : LG1953TR LGL197WH Samsung 943B על מה הייתם ממליצים? כמו כן הם קיבלו הצעה מחבר למסך BENQ 19 במחיר של 1100 ש"ח? האם זו נחשבת לחברה טובה? לי זה נראה קצת יקר ללא סיבה. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by zoyaniv,

היי יש לי כמה שאלות על המסך ואשמח לשמוע את דעתכם 1.איך היה המסך כטלוויזיה אני יודע שלמשל ב 2407 למרות הפאנל הדומה אומרים שהאיכות ממש לא משהו אולי בגלל הגודל מה המצב בתחום זה ב 2007? 2.איך גדול הנקודה יחסית למסכים אחרים ואיך זה ישפיע למשל על גודל הטקסט? 3.מה מדיניות הפיקסלים השרופים של דל לגביי מסכים אלו?

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by יוסי כהן,

מה יותר טוב סקרלט 32 אוו סמסונג 37 LA37B530

25. אני רוצה לקנות מסך LCD יש לי כ 1500 שקלים לא משנה לי 17-19 שיהיה מסך איכותי וכל מה שצריך במחיר הזה..... אני משחק לא הרבה..גולש באיטנרנט ורואה סרטים...

• 5 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים