עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by assaffa,

הוצע לי המסך הנ"ל במקום הCRT שהלך לעולמו האם זה מסך מומלץ ואיכותי(סרטים גלישות וכדומה) ? הבנתי שהוא HD האם יש לזה השפעה על צפיה באינטרנט?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  2. Started by Maor.S,

היי, (סליחה אם רשמתי במקום לא נכון תעבירו במידה וצריך) אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר 2 מסכים למחשב אחד ומסך אחד יראה את השולחן עבודה ומסך שני יראה את מה שאני בוחר להראות (חלק מסויים מהמחשב נגיד תוכנה או סרט מסויים) הכוונה היא ש2 המסכים יהיו מחוברים לאותו מחשב אבל שיראו דברים שונים. תודה

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  3. Started by redead,

ראיתי היום בתצוגה את הסמסונג טי240 שרציתי לקנות ואני חייב להודות שהוא היה נראה לי טיפה גדול מידיי וזה דיי מפחיד אותי לקחת מסך שבעבודה יום יומית של אינטרנט , תיכנות וישומי אופיס עלול להיות גדול מידיי.. מה אתם אומרים האם 24 באמת גדול מידיי וכדאי לקחת 22? ואם כן אז איזה 22 אינץ כדי לקחת בתקציב הזה של סביבות ה1800 שקל? או שאולי בכל זאת לקחת את הטי240 ולא לדאוג?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  4. רציתי המלצת מפרט עם מסך בעל כניסת HDMI- ולגבי המסך הפנו אותי לפורום מסכי מחשב מידע נוסף: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408331.0 שימושים בקצרה: למחשב גיימינג ולחיבור PS3 למחשב בנוסף, (לפי מה שהבנתי 1080P יתאים כאן) תודה, גל

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by opherc,

קניתי מסך neovo f-419 וישלך FADE לבן בקצוות של המסך...למישהו מוכרת הבעיה?....ואם אפשר לפתור אותה או שזאת בעיה במסך...? ?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  6. ברור שעדיף פאנל איכותי יותר אך אין לי כסף לכך.............

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  7. מעוניין סופסוף לרכוש מסך LCD "22 התקציב שברשותי אינו גדול (1400ש"ח) אך הייתי רוצה לדעת איזה מסך נותן את התמורה והאיכות הכי טובה למחיר הנ"ל? השימושים הם למשחקים \ סרטים \ שימוש שוטף זהו תקציב סופי :\ חשבתי גם על המסכים הללו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=695471 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=576847 אם אפשר לדעת גם מה ההבדל בין ה226BW לבין ה225LW? תודה רבה על הסבלנות =]

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  8. Started by arad gonen,

יש לי את הAMD ULTRA GAME ואני רוצה לקנות מסך חדשש.. אמא שלי עובדת בהסתדרות המורים וראיתי שם מסך... האם תוכלו להגיד לי אם זה שווה או לא ואם זה יצליח להריץ משחקים בדים כמו FLIGHT SIMULATOR X וכאלה.. אם המסך לא מתאים אז תכתבו לי משהוא טוב יותר התקציב שלי הוא 1500 ש''ח גג תודה רבה לכם. הינה הלינק של המך לא באתר של הסתדרות המורים כי צריך ת''ז... (בהסתדרות המורים המסך עולה 999 ש''ח) http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=709109

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by ofer40,

היי אני מנסה לבדוק איזה פאנל המסך הזה ואני לא מוצא. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12799 לפי הנתונים זה לא נראה TN אבל לפי המחיר כן.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  10. Started by xcalibur,

אני כבר המון זמן מציק כאן וכל מקום אפשרי אחר בנוגע לבחירת ביניים בין 0 INPUT LAG, זוויות צפיה רחבות וצבעים עמוקים. אם אני לא טועה, יכול להיות שהגעתי את הנחלה. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא שום ביקורת בונה ומקצועית על המסך הזה מלבד מס' בלתי מבוטל של כמה קונים מאוד מאוד מבסוטים: http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2144004 מישהו מכיר/שמע/ידע/ראה? תודה

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by moshe_u,

טוב,אז גם אני החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הMAG 810FD שלי,משהו "קצת" יותר קטן. קצת פרטים, אישית - אני עובד יותר עם תיכנות (כלומר שעות רבות של צפיה במסך מרצד). סרטים - פחות או יותר אני מחבר לטלויזיה,כך שכלפי המסך עצמו אני פחות דואג לזה. משחקים - יש כמה שאני חורש,כמו MOH,וFIFA וכו. תקציב - 1000-1500 שח. ראיתי שאתם ממליצים בחום (הייתי אומר) על VIEWSONIC VP930. רציתי לדעת, 1.האם הוא עומד בדרישות שהצבתי. 2.האם יש לכם כמה השגות \הערות לגבי ה VIEWSONIC ,כך שאשים לב לפני שאקנה. 3.מה לגבי הMS .. אם הבנתי נכון הVIEWSONIC עומד על 20? 4.האם אתם ממליצים על מסך אחר. (אבל המלצה גורפת כמו VIEWSONIC ). 5.לא עדיף לי מסך רחב? אם כן, חיזרו ל4. 6.מה לגבי לקנות מיד שניה, יש משהו שרוצה למכור לי …

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by doren02,

שלום לכולם, יש לי כיום מסך CRT ישן בגודל 17 אינץ'. הוא עונה על הצרכים שלי לגמרי (בעיקר אינטרנט ו-WORD) אבל הבעיה היא שאני עובד על המחשב שעות רבות והעיניים שלי מתחילות לכאוב לאחר זמן מה, אז נראה לי שהגיע הזמן להשתדרג. עכשיו, מה בעצם אני צריך כדי שאוכל לבהות במסך במשך שעות מבלי לעייף את העיניים? יכולת רענון גבוהה? ניגודיות טובה? רזולוציה? המסך הנוכחי שלי רץ על 100 הרץ, ולפי מה שהבנתי זה יותר טוב מרוב מסכי ה-LCD. האם זה אומר שמסך LCD ירצד לי יותר? כעיקרון, אין לי בעיה לקנות CRT חדש, אם לדעתכם זה כדאי. בכל מקרה, לא מעל ל-"19. חשבתי על ה-"19 LCD הרגילים של מאג ופיליפס. אבל שוב, הכי חשוב לי זה עניין העיניים. תודה רבה למי שיכול לעשות לי קצת סדר בבלגאן... אורן

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  13. שלום לכולם! אני מעונין לרכוש מסך 22" אשר ישמש אותי לתכנות ,גלישה באינטרנט ,משחקים וסרטים . אני מעונין לרכוש משהו יחסית איכותי , חשבתי על הDELL 2007 שהיה מדובר בפורום ... הבנתי שמאד קשה להשיגו וגם רצון של 22" לעומת 20" החלטתי לבסוף לדבוק ב22" האם יש מסך בסדר גודל של עד 2000 ש"ח (אפשר לחרוג קמת אם זה באמת יתן תוספת משמעותית) שמתאפיין בפאנל S-IPS כמו של הדל? האם TN יספק אותי? ראיתי את ה226 של סמסונג יש לו תצוגה בסדר סה"כ (אולי קצת בהיר מדי)... חשוב לי שהמסך לא ירצד (ראיתי בחנות LCD מרצד - עד כמה שזה נשמע מוזר) , שהאוזרים הכהים שלו יהיו אכן כהים , שיראו טוב וחד. בעיקר התמודדות עם טקסט , כי נראה לי שיהיה לי לא מעט תכנות במהלך התואר... אשמח להמלצות , כמו כן כבר סרקתי את הפורום …

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  14. Started by nadavy11,

היי יש לי התלבטות בקניית מסך מחשב ואשמח אם תוכלו לעזור לי קצת בעניין . אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 19 או 20 אינץ בפורמט 4:3 (16:9 , לדוגמא הסאמסונג 226BW , ירד מהפרק כי הוא לא ייכנס לשידה שלי :\ ) אני עובד עם עריכות תמונה ועבודה בפוטושופ , אפשר לקרוא לזה שימוש "חובב" או - לא מקצועי לצורך העניין . אני משחק במשחקים , רואה סרטים וכותב יחסית הרבה באינטרנט וב word . אני לא מבין כל כך בעניין אבל עד עכשיו לא הפריע לי כל כך המסך הנוכחי שלי לכל השימושים (סאמסונג 721s) . אני יודע שזו בחירה קצת "לא לפה ולא לפה" אבל אשמח לשמוע הצעות שלכם למסך שהכי יתאים לי , התקציב הוא 1600 אבל עם אפשרות לחריגה . ראיתי את הסיקורים האלה - מסכי 19 - http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/17/ …

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  15. אני קונה מחשב חדש והמסך מחשב הנוכחי 22 אינץ' של LG עם רזלוציה מקסימלית של 1680x1050. חלק מהמטרה של קניית מחשב חדש היא להריץ משחקים עליו פה ושם, האם אני מגביל את עצמי אם אשאר עם המסך הישן לדעתכם ? אם אני אלך על מסך חדש זה יהיה DELL 23 IPS. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, תודה.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by gman_il,

בעקרון עד לא מזמן רציתי לקנות את ה- LG L227WTG. עכשיו החלטתי שאני רוצה לעבור ל-24. במידה ויש דגם מקביל למסך הנ"ל אשמח לדעת. בעקרון אשמח למסך עם GLOSS אבל זה לא חובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by a.li,

שלום רב לכולם. אני מחפש מסך שבעיקר ישמש אותי לקריאה מרובה של טקסטים ושימוש בתוכנות גרפיות כמו REVIT וSOLIDWORKS ומעט גיימינג. הכרטיס מסך שברשותי הוא GTX460 ,עם יציאות HDMI ו -DVI. אז שאלתי הראשונה היא, האם יש הבדל בחיבורים, כי לא כלכך הבנתי מהמדריך הנעוץ. התחלתי לחקור באינטרנט על מגוון המסכים בגודל ומעט הסתכבתי. לדוגמא, אני לא מבין אם ההבדלים בין שני מסכי סמסונג הנ"ל:S24D300HS ו S24D300BS הם משמעותיים? הבנתי מהמדריך שזמן תגובה זה פחות קריטי והוא נובע מסתם בדיקה שרירותית של היצרן. אז השאלה האם יש הבדל ביניהם חוץ מהנתון הזה והחיבורים? כמו כן ראיתי מסכים רבים של חברות אחרות (BENQ הבולט ביניהם) וזה גרם אצלי לקושי אף יותר גדול להגיע להחלטה. אשמח מאוד לעזרה בבחירת מסך. התקציב כ…

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Samsung 20" 206BW 2ms LCD WIDE או proview EP2230ADJW

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  19. Started by metison,

מבקש המלצה מבין דגמי הסמסונג והLG הקיימים, פשוט צריך איזה מומחה שיכריע מה המסך המומלץ לעבודה יומיומית לסטודנט ללא שימוש במשחקים כבדים.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by mishel53,

שלום חיברתי מסך טלויזה lcd של " 20 graetz למחשב ibm netvista - המסך הוא ברזולוציה של 480X640 , הכרטיס מסך שמותקן במחשב הוא nvidia vanta 16mb בעל רזולוציה גבוהה הרבה יותר מהמסך . טלויזיה רואים יופי אבל במחשב התצוגה מאוד גדולה , וכאשר מגדילים את הרזולוציה רואים מאוד מטושטש ולא ברור . שאלתי היא : האם אפשר לעשות משהו כדי שהתצוגה תהיה יותר קטנה וברורה ? האם החלפה של כרטיס מסך יותר טוב תתתקן את הבעיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  21. אני מעוניין במסך 19" זול(מכיוון שמדובר במסך למחשב לא חדש בסופו של דבר) המטרה היחידה של המסך היא משחקים ודיפדוף באינטרנט. מתלבט בין הדגמים: SONY X95F LENOVO 192P XEROX XG-91D BENQ FP91GP לפי הבנתי הסוני בלתי ניתן להשגה בגלל שהוא לא מיוצר יוצר הBENQ גם די קשה להשגה במיוחד במחיר סביר(בהתבסס על המידע של זאפ) הלנובו נמכר רק בחנות אחת ברעננה לעומת זאת הזרוקס נמכר בחנות ליד ביתי השאלה היא כיצד הוא יתפקד בהפעלת משחקים ועד כמה מפריע חשיפת שמש\תאורה עילית על הראות והתצוגה של המסך. בהתחשב בשימושים של המסך(משחקים) מחיר השוק והזמינות מי מהמסכים היא האופציה הטובה ביותר?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  22. Started by KrustyTheKlown,

לפני כמה ימים שמתי לב שהתחילו לי ריצודים במסך...העלתי הקלטה קצרה בתקווה שתוכלו באמת לראות את זה ולהבין למה אני מתכוון האם יכול להיות שזו בעית תוכנה ? (הגדרות וכו) תודה נתי http://www.youtube.com/watch?v=_CjAlZF9xQo

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  23. שלום =] במסגרת העבודה שלי אני צריך להציג את סיכום השנה שחלפה. יש לי שלושה מחשבים ודי.וי.די שאני רוצה לחבר אותם בו זמנית לשני מסכי LCD גדולים ומקרן. ככה שאוכל להציג את הדברים במקביל ולהחליף בין התצוגות כרצוני... אלו אפשרויות יש לי (מבחינת חיבורים כמובן)? תודה!

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  24. אבקש חוות דעתכם בנושא.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.