מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם , אני צריך המלצה למסך LCD 17" 8 ms - עד 1000 ש"ח . בלי חריגה ! תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מתלבט כמו הרבה אנשים פה, בין סמסונג 931BF ל-LG 1970HR יצא לי לראות את 2 המסכים (לא אחד ליד השני) והמסקנה שלי מבחינת הצבעים של המסכים, שלסמסונג יש צבעים אמיתיים וחיים, ול-LG צבעים חדים. והשאלה שלי למי שיש לו את ה-LG 1970HR, או למי שיצא לו להתנסות עם המסך, לפי הבנתי הצבעים חדים גם בגלל שהמסך מאוד בהיר, וזה שהמסך בהיר לפי מה שאמרו לי-לא נוח לשימוש באינטרנט ובאופיס. אז בעצם, אם מורידים ב-LG את הבהירות, האם גם החדות נפגעת??? תודה...
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום. איך ניתן להפעיל את USB שעל גב המסך ? צריך להתקין/להגדיר משהו ? הדבר השני שברצוני לדעת, האם ישנו מסך שהוא גם איכותי למחשב וגם ניתן לצפות בו בטלווזיה? לאא מממיר אלא סתם ערוצים כמו ערוץ 2 ו10 . זאת אומרת חיבור אנטנה, או שאפשרי גם בדרך אחרת? לדוגמה: Dell U2711 מתאים? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעונין לרכוש מסך 22" אשר ישמש אותי לתכנות ,גלישה באינטרנט ,משחקים וסרטים . אני מעונין לרכוש משהו יחסית איכותי , חשבתי על הDELL 2007 שהיה מדובר בפורום ... הבנתי שמאד קשה להשיגו וגם רצון של 22" לעומת 20" החלטתי לבסוף לדבוק ב22" האם יש מסך בסדר גודל של עד 2000 ש"ח (אפשר לחרוג קמת אם זה באמת יתן תוספת משמעותית) שמתאפיין בפאנל S-IPS כמו של הדל? האם TN יספק אותי? ראיתי את ה226 של סמסונג יש לו תצוגה בסדר סה"כ (אולי קצת בהיר מדי)... חשוב לי שהמסך לא ירצד (ראיתי בחנות LCD מרצד - עד כמה שזה נשמע מוזר) , שהאוזרים הכהים שלו יהיו אכן כהים , שיראו טוב וחד. בעיקר התמודדות עם טקסט , כי נראה לי שיהיה לי לא מעט תכנות במהלך התואר... אשמח להמלצות , כמו כן כבר סרקתי את הפורום …
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום, לאחר מחקר ממושך, עדיין נותרה ההתלבטות הבאה, הצורך - פיתוח קוד בסביבת VS ,MATLAB. גלישה לקריאת מסמכים וגרפים. עבודה ממושכת מדי יום בתנאי תאורה משתנים. עקרונות - רכישה ל- 5 שנים. משקל גבוה ינתן לאיכות תצוגת הטקסט בפרט ואיכות התצוגה בכלל. שלושת החלופות שעלו לקו הגמר וחסרונותיהן: EIZO S1931SH - כמות אינפורמציה מעטה מדי (1280*1024). לטעמי, פונטים מעט גדולים מדי. LG L2000C - ניגודיות פחות טובה ממסכי איזו (SIPS/1:800 מול SPVA/1:1000). ללא כיוונון בהירות אוטומטי. להערכתי, פונטים מעט קטנים מדי. EIZO S2100 - עבור הצורך שלעיל, לכאורה מושלם אבל המחיר גורם להיסוס. האם אכן נטול חסרונות? ראוי להשקעת 5300 ש"ח? כל התייחסות שתתרום לבחירה נכונה מבין השלוש תתקבל בברכה. תודה
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי לכולם, כאשר אני צופה בסרטים ברזולוציה הנ"ל, אני לא מקבל מסך מלא אלא תצורה של 4:3 ו-2 עמודים שחורים בצדדים. כיצד ניתן לסדר זאת?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
אז ככה, הנתונים בכותרת, מסך לצפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, חובה חיבור לממיר דיגיטלי. תודה מראש לעוזרים : - ) נ.ב אני מאמין שבתקציב כזה אפשר להביא מסך שהוא לא מפנל TN אלא מאחד איכותי יותר, הגודל לא קובע אלא האיכות.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק להמלצה למסך Lcd 19", והדרישות ממנו מאוד ספציפיות: הוא בעיקר ישמש לקריאת מסמכים, גלישה באתרים ועריכה של מסמכים, ולכן חשובה איכות צפייה בטקסט. אני מוכן לגלוש קצת מהתקציב וזאת בתנאי שהמסך יעמוד בדרישות. איזה מסך לדעתכם יתאים לדרישה זו באופן הטוב ביותר? שקלתי את ה- vp930b, יש משהו מתאים יותר? תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק הרבה ברשת ולכן הייתי רוצה לשחק עם 160hz האם הם יצאו מהמשחק?יש אותם בארץ?וכמה הם אמורים לעלות? וחשבוב לי מאוד גם איכות. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הי! קניתי למחשב נייד מדגם T500 קניתי גם docking station תואם ועכשיו אני רוצה לקנות מסך גדול שיתאים לו היחס במסך שלי עכשיו הוא 3:4 והבנתי שזה בעייתי כי היחס של הT500 שונה (אני לא יודע מה הוא) תוכלו להמליץ לי על מסך טוב בגודל 21 או 22 אינץ' שתואם? התקציב שלי הוא 1500-2000 שקל אני לא מחפש משהו מדהים, אני לא משחק יותר מידי... בעיקר אני רוצה לקבל נוחות שימוש מהמסך הגדול אם התקציב גבוה מידי אין בעיה גם להסתפק במסך זול יותר
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הרבה הבטחות... :bash: חברים יקרים:אל תפתחו ציפיות גדולות מדיי בעניין הזה.. אני (באופן אישי) לא ממתין יותר,ובשבוע הבא מתכוון לרכוש את המסך השני מאותו הדגם בחנות שממנה רכשתי את הראשון.
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך 19 אינץ' עד 1200 שח. מכיוון שיש לי כרטיס מסך HD4850 הבחירה לניצול טוב הוא 19' . תקנו אותי אם אני טועה. אם כן יש שינוי בין 19 רגיל ל19 רחב מבחינה ביצועית של הכרטיס מסך.? אני מציין שהמסך לשימוש ביתי רגיל +משחקים. אנא עזרו לי ותמליצו לי על מסך איכותי ששוה את הכסף ונותן את הביצועים בתמורה לכסף. עדיפות למסך שחור להשלים את הסט.
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מסך טוב 26 אינץ' של פירמה טובה עד 5000 שח' כמה שפחות יותר טוב... אני צריך זווית צפיה טובה וגם שיראו בשידורים רגילים את גווני השחור בצורה טובה כמה שיותר. תודה
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
המסך הישן של ה17" הלך לעולמו. המפרט של המחשב בסיסי עם לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L בעל כרטיס מסך מובנה Intel GMA 3100. המעבד הינו E5300. המחשב משמש בעיקר לשימושים משרדיים אך גם למשחקי קזואל ואפשרות לסרטים. אני מחפש המלצה למסך גם שהמערכת תעמוד בדרישות להפעילו וגם שיהיה משתלם ביחס למחיר. אין תקציב ברור,אך אני מניח שלא כדאי לעבור את ה1000 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מסך:Flatron l1953tr, וכל פעם כאשר אני משחק רק במשחק The Godfather 2 המסך נסגר וכתוב:Power Saving Mode. חשוב להגיד שהמחשב נשאר פתוח, רק המסך נסגר. אז נכנסתי להגדרות של המסך ועשיתי שם על כל הדברים הקשורים לסגירת המסך Never (כמו שפעם אמרו לי בפורום). זה עזר לי בחלק מהמשחקים, אך ב-The Godfather 2 זה לא עזר. אשמח לדעת אם יש איזה דרך לתקן את זה? (אני לא בטוח שזה הפורם המתאים אם לא אז אני מצטער).
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כמה בעייתי או מפריע ציפוי המסך? האם זה ברמה שאם יש אור בחדר זה מפריע מאוד? אני מעביר את הVS 930 שלי למישהו ואני יכול ללכת על הנק אבל אין איפה לראות אותו ואני דיי חושש שאני אתאכזב מהציפוי. רוב הביקורות שקראתי מציינים שזה לא ממש בעייתי אבל הייתי שמח לקבל פידבק ממישהו שיש לו את המסך ועובד איתו תודה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יצא לי לבחון מקרוב את המסך המדובר של דל. החסרונות ששמתי לב אליהם: 1. גוסטינג מטורף בגווני אפור בהגדרות ברירת מחדל. למשל בגלילה של פורום זה. יש לזה פתרון (חלקי) ע"י שינוי ערכי RGB ל-R=86 G=85 B=84 (או ערכים בסביבה). 2. ציפוי מסך מאוד בולט. לכל מסך יש ציפוי שגורף ללבן להיראות צבעוני (מישהו כאן תיאר את זה יפה כ"אבקה צבעונית"). בדל זה יותר בולט ממסכים אחרים. נראה קצת כאילו יש טביעות אצבעות שמנוניות על המסך. 3. לבן לא אחיד. כאשר כל התמונה לבנה אפשר לראות שהגוון של הצד הימני של המסך שונה מהגוון באמצע ומהגוון בצד השמאלי. זה כנראה נכון גם לצבעים אחרים אבל בלבן מלא זה הכי בולט. באמצע יש מן פס ירקרק בעובי כ-10 ס"מ (לפחות במסך שאני בדקתי). 4. צבעים עזים מאוד, אדום ממש בולט. שיחקתי מ…
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך 19" זול(מכיוון שמדובר במסך למחשב לא חדש בסופו של דבר) המטרה היחידה של המסך היא משחקים ודיפדוף באינטרנט. מתלבט בין הדגמים: SONY X95F LENOVO 192P XEROX XG-91D BENQ FP91GP לפי הבנתי הסוני בלתי ניתן להשגה בגלל שהוא לא מיוצר יוצר הBENQ גם די קשה להשגה במיוחד במחיר סביר(בהתבסס על המידע של זאפ) הלנובו נמכר רק בחנות אחת ברעננה לעומת זאת הזרוקס נמכר בחנות ליד ביתי השאלה היא כיצד הוא יתפקד בהפעלת משחקים ועד כמה מפריע חשיפת שמש\תאורה עילית על הראות והתצוגה של המסך. בהתחשב בשימושים של המסך(משחקים) מחיר השוק והזמינות מי מהמסכים היא האופציה הטובה ביותר?
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הי חברים. למישהו יש את המסך? יכול להמליץ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי את המסך 2480WFP ולעומת ה 2407WFP שיש לי הצבעים שלו עזים מאוד וכמו כן יש מעין מריחה כזאתי של צבע בטקסט צבעוני. והצבעים לא נראים מדוייקים והם נראים כאילו הם יוצאים מגבולות הגזרה שלהם ונראים מרוחים . האם זה תקין ?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קניתי מסך neovo f-419 וישלך FADE לבן בקצוות של המסך...למישהו מוכרת הבעיה?....ואם אפשר לפתור אותה או שזאת בעיה במסך...? ?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש בעל כרטיס מסך 8800 GTS מהמלצות רבות כאן בפורום החלטתי ללכת על ה DELL אך אני מתלבט זמן רב על איזה גירסה ללכת חשוב לציין שאינני צופה בסרטים במחשב והשימושים העיקריים בו הם אינטרנט ומשחקים אני חושש ללכת על הגירסה הרחבה משום שבעט שימוש באינטרנט או במסמכים ב WORD ראיתי שהכתב "נמרח" לצדדים ולכן איני יודע מה לבחור חשוב לציין שאשתמש ב VISTA האם יש לה פיתרון לסוגייה הזאת או שגם שם הכתב "ימרח" מה עלי לעשות ובאיזה דגם עלי לבחור ?? שמתי לב גם שהדגם הרגיל יקר יותר מדוע?
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-