מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, הנתונים בכותרת, מסך לצפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, חובה חיבור לממיר דיגיטלי. תודה מראש לעוזרים : - ) נ.ב אני מאמין שבתקציב כזה אפשר להביא מסך שהוא לא מפנל TN אלא מאחד איכותי יותר, הגודל לא קובע אלא האיכות.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
היי! אני צריך 2 מסכים. תקציב? הממ עד 3000 לשניהם מספיק? עבודה: 20% מהזמן(בשניהם) טלויזיה וסדרות וטיפטיפה סרטים. 80% אינטרנט, מסמכים, טקסטים, תמונות, פורומים... 0% משחקים שדורשים משהו מיוחד.(זאת אומרת הירוס 3 ולעתים רחוקות רד אלרט 2 או קוויק 3 באחד המחשבים) הממ כמה אינטצ'? אין לי מושג קלוש בגרוש!(הא יצא חרוז ) מה כדאי? אני יודע ש17" כבר לא אקטואלי בכלל... רחב? אולי - כדאי לי יחסית לשימושים? הסדרות והסרטים במחשב שכן ישחקו בו מידיי פעם הירוס 3 הם לרוב במסך רחב. במסך השני המחשב מחובר לYES אז הרוב המוחלט שם יהיה 3:4... ______________ שאלה: המחשב שלי שבו אני אשחק מידיי פעם (הירוס 3 ...) יש בו כרטיס מסך מובנה שיש בו רק VGA והוא דפוק ומלפני 3 שנים. זה מהווה מגבלה כלשהי…
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להתעניין בLCD. ובפירוט הטכני (גם באתרי הבית) של המוצרים עצמם, לרוב/כמעט תמיד לא מצויין סוג הפאנל של המסך (למעשה עדיין לא נתקלתי במקום שבו באמת מציינים את זה). איך אתם יודעים איזה פאנל יש לאיזה מסך? רק לפי מחיר המסך ניתן לשער איזה פאנל יש לו? נראה לי לא הגיוני כ"כ...
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה full hd 1920*1080 שמחוברת למחשב, אני מעוניין בהמלצה למסך 22"-24" שיחובר בנוסף לטלויזיה, כאשר המטרה היא שיראו תמונות זהות בשני המסכים. כיום יש לי את הdell 2209wa אך מישום שהרזולוציה שלו לא 1080*1920 אני לא רואה מסך מלא בטלויזיה. התקציב הוא בסביבות ה1000 עם חריגה קטנה. חובה חיבור DVI. אם יש מסכים יקרים יותר בעלי פנל IPS שמצדיקים את המכיר אך לא חורגים מהתקציב בצורה משמעותית, המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
נראה לכם שהמסך LG W2262TQ טוב למשחקים?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מה דעתכם על מסך 17" של DELL : Dell 17" Flat Panel 1707 LCD Monitor תמונה שלו: המסך הזה שווה קניה? צריך את דעתכם הדחופה
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מחפש מסך High-End לכל השימושים: משחקים, סרטים, עבודה משרדית מאומצת ואינטרנט. גודל 23-24 אינץ'. ברשותי Dell 2209 ולהגיד את האמת אני לא מתלהב ממנו יותר מידי. המסך מכאיב לעיניים בעבודה משרדית לא משנה כמה אני מוריד את בהירות ומנסה לכייל. ניגודיות לא מרשימה במיוחד. במשחקים אפלים קשה להבחין בפרטים. ציפיתי ליותר "וואו!" כשרכשתי אותו. איזה אלטרנטיבות יש? אני מוכן להשקיע כי מסך איכותי זה כלי עבודה.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
ראיתי מסך של LG ומסך ללא חברה מוכרת שניהם אותו מפרט אותה זמן תגובה רזולוציה ואותו גודל מסך ההבדל שLG זה עולה יותר בכמה מאות שקלים המסך בשביל סרטים ומשחקים. השאלה מה כדאי לי?!?!? ולמה?!?!
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
מעוניין סופסוף לרכוש מסך LCD "22 התקציב שברשותי אינו גדול (1400ש"ח) אך הייתי רוצה לדעת איזה מסך נותן את התמורה והאיכות הכי טובה למחיר הנ"ל? השימושים הם למשחקים \ סרטים \ שימוש שוטף זהו תקציב סופי :\ חשבתי גם על המסכים הללו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=695471 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=576847 אם אפשר לדעת גם מה ההבדל בין ה226BW לבין ה225LW? תודה רבה על הסבלנות =]
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
ההבדל במחיר משמעותי, האם הוא מוצדק נא לשלוח תגובות מנומקות אם אפשר
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
תודה לאל, הגיע אלי משמים המסך הנ"ל (בדיוק שחיפשתי המלצות למסך, אדם טוב לב מסר לי את המסך הישן שלו). אך אליה וקוץ בה - המסך מחליט שכל 15 עד 20 דקות הוא נכבה ומתחיל לעשות מצגת שלמה של סדרת אותיות בצבעים שונים - שלג - פסים אנכיים בצבע טורקיז ועוד... כן, ידוע לי שזו הסיבה בגינה הועבר לי המסך - אך שאלתי אם זה משהו פתיר מקומית או ע"י טכנאי אולי ? מישהו יודע מה מקור הבעיה ? יכול להיות שהוא מתחמם יתר על המידה ? המסך נוסה על 3 מחשבים/כרטיסי מסך שונים. מדובר על חיבור VGA כרגע ולא על DVI. אודה לכל המשיב.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
איך לדעתכם המסך הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~2253BW~9~0.htm
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המסך הזה Samsung 226BW LCD 22'' Wide 2ms Black DVI והשאלה שלי היא האם אני צריך בשביל לשחק במסך הזה ברולוציה שלו כרטיס מסך חזק? ואם כן עד כמה חזק
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האם הוא באמת נותן צבעים אמיתיים יותר או שעדיף LCD? אני חושב על מסך 22-24 אינטש אבל לא יודע באיזה סוג לבחור
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום. נשרף לי ה CRT ואני צריך מסך בדחיפות עליונה. אני הולך על LCD, לא סגור אם 17 או 19. ראיתי בזאפ שרזולוציות של מסכי 17 זהות לאלו של 19, מה זה אומר ? מה יהיה ההבדל בתצוגה ? יש לי גם שאלה על פיבוט, האם זה לא גימיק שמתקלקל מהר ? נותנים על זה אחריות מלאה ? אולי כדאי לוותר על פיבוט ולקנות מתקן לקיר שיכול להסתובב ב90 מעלות ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש אשר ישמש אותי בעיקר לעריכת תמונות (עבודה במרחב הצבע SRGB) וגלישה ומעט לסרטים ולמשחקים איטיים יחסית (RPG). התקציב המבוקש הוא לא לחרוג בהרבה מ-3500 ש"ח. מקריאה וחיפוש שכבר עשיתי מצאתי המלצה על ה-Eizo S2431WE וה-NEC LCD2470WNX אבל.. מעבר לחריגה של כ-1000 ש"ח במחיר, הייתי רוצה שהוא ישמש גם כטלוויזיה בחדר בחיבור לממיר HD של HOT ואני לא מצליח להבין האם המסכים הללו תומכים בכך. בנוסף, אני משתמש בלפ-טופ עם כרטיס מסך nVidia 8600M GT 256MB ואין לי כוונה לשנות אותו בעתיד הקרוב (בהקשר של הרזולוציה המקסימאלית האפשרית). האם הוא מתאים לכך וינצל את כל גודלם או שצריך לרדת בגודל? האם יש המלצות נוספות שלא יצא לי להתקל בהן (ואם במחיר זול יותר, מה טוב)? מי מבי…
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האם ניתן לצפות בטלויזיה עם כ. טלוויזיה (וממיר) דרך מסך LCD כגון ה-LG 1970HR ודומיו? האם ישנן בעיות בנושא הזה? או שזה יכול לפעול בהתאמה מלאה ובאיכות טובה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן.. אני מעוניין לקנות מסך שתומך בסרטים הכי טוב (FULL HD), וגם במשחקי מחשב. חשבתי על המסך LG W2486L http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793. ורציתי לדעת אם זהו המסך הכי טוב לתקציב הזה? ** יש לי את הכרטיס מסך GEFORCE 7800 GTX האם הוא יתמוך ב- FULL HD במסך? אם הכרטיס מסך לא עומד בדרישות איזה כרטיס מסך מומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
את הנושא הקודם פתחתי בטעות מהמשתמש של אח שלי אז אפשר לנעול ולמחוק אותו. יש לי מסך רחב של ViewSonic VX2240W ויש לי כמה שאלות: 1. האם זה מסך טוב למשחקים ולצפייה בסרטי HD וסדרות בHD? 2. האם ניתן לחבר אליו ממיר של yes ולצפות דרכו בטלוויזיה? 3. איך המסך הזה בכללי? 4. ראיתי שהמסך הזה תומך בSuper HD. האם Super HD זה כמו HD Ready או שיותר טוב? 5. מה ההגדרות המומלצות למסך הזה? 6. מה זה תקן HDCP והאם המסך הזה תומך בזה?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים וסרטים .. :s05: אם יש מסך יותר טוב בסביבות אותו המחיר אז יותר טוב תודה..
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני מחפש מסך שבעיקר ישמש אותי לקריאה מרובה של טקסטים ושימוש בתוכנות גרפיות כמו REVIT וSOLIDWORKS ומעט גיימינג. הכרטיס מסך שברשותי הוא GTX460 ,עם יציאות HDMI ו -DVI. אז שאלתי הראשונה היא, האם יש הבדל בחיבורים, כי לא כלכך הבנתי מהמדריך הנעוץ. התחלתי לחקור באינטרנט על מגוון המסכים בגודל ומעט הסתכבתי. לדוגמא, אני לא מבין אם ההבדלים בין שני מסכי סמסונג הנ"ל:S24D300HS ו S24D300BS הם משמעותיים? הבנתי מהמדריך שזמן תגובה זה פחות קריטי והוא נובע מסתם בדיקה שרירותית של היצרן. אז השאלה האם יש הבדל ביניהם חוץ מהנתון הזה והחיבורים? כמו כן ראיתי מסכים רבים של חברות אחרות (BENQ הבולט ביניהם) וזה גרם אצלי לקושי אף יותר גדול להגיע להחלטה. אשמח מאוד לעזרה בבחירת מסך. התקציב כ…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
Samsung 20" 206BW 2ms LCD WIDE או proview EP2230ADJW
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
כבר פתחתי שרשור על ה DellP4317Q שלי שהתקלקל ואני חושב שאולי כדאי שאחשוב על מסך אחר. ראיתי ביד 2 מספר מסכים סופר רחבים (כמה מסדרת ה Odyssey של סאמסונג) במחיר של כ 5 אש"ח ואני קצת מסוקרן, אף פעם לא נתקלתי בכזה. כיצד ניתן לראות בו סרטים? היחס גובה/רוחב שלו שונה מהגדלים הסטאנדרטיים שאני מכיר. אם שמים שני איזורים ריקים מהצד אז בעצם מקבלים תצוגה של 2560x1440 (2K) שאני לא בטוח שאוהב אחרי ה 4K הנוכחי שלי. כיצד ווינדוס מסתדר עם הרזולוציה הזו כשמדובר בפונטים? עם ה 4K שאני עובד איתו פונטים שנקבעו באפליקציות עם DPI קבוע קטנים לי מידי, האם כאן ווינדוס יתייחס למסך כאל 2K? מה אני עוד צריך לדעת?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
- 3 followers
-