עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המחיר (1368 כולל משלוח) מצביע לכיוון פאנל TN זמן התגובה וזויות הצפיה מצביע לכיוון פאנל איכותי http://www.primeview.co.il/_Uploads/86PV20MT.pdf רק לידע כללי PrimeView היא חברה ישראלית

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  2. קראתי מלא פוסטים והסתכלתי במלא אתרים, ואין לי מושג מה לקנות... מחפש מסך שיהיה נוח לעבודה מול טקסט (אופיס, אינטרנט), גם לראות סרטים, וגם כמובן משחקים... אשמח לשמוע המלצות. תקציב גמיש אם צריך טיפה לעלות... תודה 8)

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  3. שלום. כמו שרשום, אני רוצה מסך מחשב שיתחבר גם למחשב וגם לממיר של HOT תקציב: עד 1400 ש"ח

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  4. חברים שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מעוניין במסך LCD. עברתי על המדריך )המצויין (לבחירת ה LCD והבנתי שבשביל הצרכים שלי )פוטושופ, אינטרנט, אופיס , וקצת משחקים( אני זקוק למסך 19 אינץ' עם פאנל VA/IPS חפשתי הרבה דגמים בזאפ ומצאתי רק TN+f . אני אשמח לשמוע הצעות והמלצות למסכים מומלצים. כמו כן האם אתם ממליצים לחפש את המסך המומלץ ברכישות פומביות או באתרי מכירה למינהם? תודה! דב.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  5. http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/lcd-parameters.html מעניין (גם אם לא לגמרי חדש) - קריאת חובה לכל מי ששואל "אבל עדיף XXXX כי יש לו ניגודיות 1:3000 וזוית צפיה של 190 מעלות, לא?".

6. Started by qt1h00,

קראתי את ההשוואה של מסכי ה 22" (בלינק שצורף באחד התראדים). בכל מקרה הנקודה הכי בעיתית שלו ומאוד בעיתית ביחד לשאר ה 22" היא איכות הצבעים. למישהו כאן בפורום יש 22" ויכול לספר על נסיונו? האם היו לכם מסכי LCD שאתם יודעים להשוות אליהם? נתונים נוספים שמסובבים על נסיון שלכם ולא רק מספרים?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by deed,

תודה לאל, הגיע אלי משמים המסך הנ"ל (בדיוק שחיפשתי המלצות למסך, אדם טוב לב מסר לי את המסך הישן שלו). אך אליה וקוץ בה - המסך מחליט שכל 15 עד 20 דקות הוא נכבה ומתחיל לעשות מצגת שלמה של סדרת אותיות בצבעים שונים - שלג - פסים אנכיים בצבע טורקיז ועוד... כן, ידוע לי שזו הסיבה בגינה הועבר לי המסך - אך שאלתי אם זה משהו פתיר מקומית או ע"י טכנאי אולי ? מישהו יודע מה מקור הבעיה ? יכול להיות שהוא מתחמם יתר על המידה ? המסך נוסה על 3 מחשבים/כרטיסי מסך שונים. מדובר על חיבור VGA כרגע ולא על DVI. אודה לכל המשיב.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  8. אני מחפש מסך למחשב שלי. השימושים שלי בעיקר: -משחקים. -גלישה. -סרטים. אין לי ממש דרישות מיוחדות מהמסך כל עוד תיהיה איכות תמונה גבוהה והוא יתאים בצורה טובה למשחקים. ושהמסך עצמו יהיה גדול (אם אפשר מעל 19 אינצ') התקציב שלי:מ1400 עד 1700 שקל מקס' למרות שאני לא רוצה להגיע לתקציב הזה ... פשוט למקרה שיהיה משהו ממש טוב בתוספות של 100 שקל.. ואם תוכלו תמצאו חנות בנתניה או סמוך לנתניה... שמוכרת את המסך הזה ואת המחיר שלו בחנות ועוד פרטים כמו אחריות. תודה.

• 12 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Ok, עד לעכשיו הייתי די סגור על ה-2253BW של סאמסונג. אך לאחר צפייה במסך באופיס דיפו, החדות שלו הייתה ניראת לי על הפנים... אך לעומת זאת ראיתי בחנות מסך של LG, דגם: L226, אשר החדות שלו הייתה בהרבה יותר טובה, אך יכול להיות שזהו רק איזה שהוא שינוי בהגדרות, ואפשר להגיע לאותה רמת חדות עם הסאמסונג גם. עכשיו בחזרה לנושא, אני מחפש מסך שיתאים לשימושים שלי: משחקים,תיכנות וסרטים. שיהיה לו זמן תגובה טוב, חדות, וכיול צבעים שבהחלט יהיה מסוגל לספק(יותר מדי דרישות לתקציב הזה, אני יודע... אבל אני מחפש את המסך הכי טוב לתקציב בדברים הללו). ראיתי פה הרבה תגובות בנושא, אך שום דבר לא היה חד משמעי, לכן אני לא יודע מה להחליט. בבקשה בבקשה תעזרו לי בבחירת מסך, ואם אתם יכולים גם תנמקו למה בחרתם להמלי…

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by s0d,

אני רוצה 2MS ו22" וזה בערך המחיר שאני מוכן לשלם על מסך, זה המסך הכי טוב שאני יוכל להוציא ? תודה.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by satlan1,

מישהו שמע על החברה הזאת? או על המסך W9006SD ? מסך 19אינץ' רחב. מה דעתכם עליו?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  12. Started by djv,

נדמה שראיתי פה פעם המלצה על תוכנה שעוזרת לכוון מסכי LCD לתצוגה אופטימלית ואני לא מוצא את הדיון . מישהוא יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by crazyfunk,

בדקתי וראיתי שהרזולוציה שלו היא 1680x1050. כאשר בדקתי בהגדרות כרטיס המסך שלי לא ראיתי את האופציה הזו ברשימה... מה לעשות? האם זה מתעדכן כאשר אני אחבר אותו? או שזה עניין של דרייברים או משהו?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  14. מה דעתכם על מסך 17" של DELL : Dell 17" Flat Panel 1707 LCD Monitor תמונה שלו: המסך הזה שווה קניה? צריך את דעתכם הדחופה

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  15. אז ככה, אתמול היה לי יומולדת 15 וביקשתי מהוריי כמתנה מסך LCD חדש לחדר (אני כרגע עובד עם CRT). אז ככה התקציב הוא עד 1500 ש"ח (חריגה של עד 70-100 ש"ח, אבל עדיף מאוד שלא, אם זה ממש שווה את זה אז כן). אני רוצה את המסך לשימוש של לשחק במחשב, עריכת וידאו וצפייה בסדרות וסתם גלישה באינטרנט. הכי חשוב אצלי זה העריכה והלשחק במחשב, אחר כך הצפייה בסדרות. בנתיים המליצו לי על המסכים הבאים: Sony X95F (יכול להיות שכבר אין אותו, כי כבר לא מייצרים אותו) 931C (למי שיש את המסך הזה אמר שיש לו מריחות) 931BF L1970HR אז אני אשמח לשמוע את עצותיכם ודעותיכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  16. השאלה בגוף האשכול.

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  17. שלום לכל המשתמשים היקרים, לצערי הרב התקציב לא גבוה במיוחד אבל מה לעשות...זה מה שיש. קיצר אני מסכים לשלם 2400 ש"ח מקסימום למסך 20" ואסור שיהיה TN+F - להתרחק מהטכנולוגיה הזו. תודה מראש, אלי.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  18. Started by Elad91,

צריך המלצה למסך 19' LCD עד 1500 ש"ח. שימושים: טקסט, משחקים, סרטים (מעט מאוד). חשבתי על Sony SDMX95F. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  19. Started by elicbelic,

המחיר הוא 1785 ש"ח אלו הנתונים הטכניים: סוג המסך 19ואינטש גודל מסך שטוח לחלוטיןו מסך שטוח מאפיינים טכניים 2ומילי שניה זמן תגובה 1:2000ו יחס ניגודיות 1280x1024 ופיקסלים רזולוציה מקסימלית 0.294ומ"מ גודל נקודה 300וcd/m² בהירות הנתונים והמחיר נראים לי טובים, השאלה אם מישהו מכיר את המסך הזה ויודע על חסרונות שיש לו.

20. חבר שלי כתב תוכנה נחמדה שאמורה לאפשר לכם להשתמש בחלקים מהמסך שלכם בשביל תוכנות קבועות, בלי שחלונות אחרים יסתירו להם והם יסתירו לאחרים. הוראות הפעלה פשוטות, בחרו חלון, קבעו את הגודל שלו ולחצו CTRL-F1 להפעיל, להורדה ופרטים: http://tom.zickel.org/splitmonitor/

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by Fir3DragoN,

אני מחפש מסך מחשב זול באזור ה600-800 שיתאים לרזולוציה של 1920X1080 לכרטיס מסך HD 6870 זה התקציב שנותר לי למסך... מחפש מסך כמה שיותר גדול במסגרת התקציב. מצאתי את המסך הזה אך אין לי פרטים עליו איזה פאנל הוא . ובאתר של החברה אני לא מוצא כלום. http://tms.co.il/product/10052 מישהו יודע איזה דגם המסך הזה? אם החברה הזו מומלצת בכלל

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  22. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3QYDLMOU2312H המחשב מיועד לגיימינג כבד אז איך המסך הזה? אם יש מסכים יותר טובים פתוח להצעות תודה מראש תקציב: 1000 שח

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by liran22,

רכשתי מסך AOC LED E2243FW ב 640 שקל זה מסך טוב? זה מחיר טוב?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  24. המסך שלי השתגע. עכשיו הדלקתי אותו והוא מעוות לי צבעים. למטה ירוק ולמעלה סגול (מין מעבר כזה בין צבעים). אני לא יכול להביא לכם תמונה מסך כי זה המסך ולא הויידואוס או משהו. יש למשהו מושג איך לתקן את זה??? אגב הדגם של המסך שלי הוא: FLATRON F700B אני ממש צריך את העזרה שלכם! תודה!![br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 14:28:22 מה קרה עם זה עכשיו?!אני שם קצת מסך לבן (שמעתי שזה עוזר) לאיזה 10 דקות.. סתם לנסות. לא עזר. אני בא נכנס לכפתורים שעל המסך מחרטט איזה משהו והופ הוא נדלק מחדש עם כל הצבעים במקום!! חחח.. איזה פוקס :)

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by yotam.m,

המסך מוצג במחיר מצחיק. כמובן בגודל של 22'. יש למישהו קצת מידע לשפוך על המסך? מכמה נסיונות למצוא ביקורות עליו נמצא שדיי היו מרוצים ממנו בעיניין המשחקים. האם הוא נחות ממסך 22' של כל חברה אחרת דוגמת ה-2253BW של Samsung?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים