עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by דידוש,

מסכים של LG מתלבט בין הדגמים: L1972H L1972HR 1200 שקל מיועד למשחקים ולשימוש יומיומי ביתי מסכים טובים או שעדיף דגם אחר בכלל?

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  2. היי. אני צריך לקנות מסך LCD בקרוב ולא ברור לי איזה מסך LCD מתאים לי לקנות. אני צריך מסך LCD עם פאנל IPS. עכשיו, רוב המשחקים שאני משחק בהם לא תומכים מסך רחב, לכן אצטרך מסך LCD לא רחב שהוא גם פאנל IPS. לסיכום- מסך LCD עם פאנל IPS עם איכות טובה שתתאים למשחקים שלא תומכים במסך רחב ולכן לא ימתחו עלא ימתחו על מסך מלא... זה צריך גם להתאים לכרטיס מסך מהדור העכשוי כי מתוכנן שדרוג בעתיד הקרוב-רחוק... (כרטיס HD4870 מתוכנן בינתיים) התקציב למסך- 1K. יש חיה כזו?

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  3. אני שוקל לקנות מסך טלוויזיה בגודל 32" שיחליף את המסך מחשב שלי... האם הדבר כדאי מבחינת הרזולוציה? כלומר, האם אוכל לראות הכל ברור?

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  4. אני מעוניין במסך 19" זול(מכיוון שמדובר במסך למחשב לא חדש בסופו של דבר) המטרה היחידה של המסך היא משחקים ודיפדוף באינטרנט. מתלבט בין הדגמים: SONY X95F LENOVO 192P XEROX XG-91D BENQ FP91GP לפי הבנתי הסוני בלתי ניתן להשגה בגלל שהוא לא מיוצר יוצר הBENQ גם די קשה להשגה במיוחד במחיר סביר(בהתבסס על המידע של זאפ) הלנובו נמכר רק בחנות אחת ברעננה לעומת זאת הזרוקס נמכר בחנות ליד ביתי השאלה היא כיצד הוא יתפקד בהפעלת משחקים ועד כמה מפריע חשיפת שמש\תאורה עילית על הראות והתצוגה של המסך. בהתחשב בשימושים של המסך(משחקים) מחיר השוק והזמינות מי מהמסכים היא האופציה הטובה ביותר?

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  5. אני צריך לקנות 2 מסכים לילדים שלי. התקציב שלי הוא עד בערך 1100 ש"ח למסך. כיום הם עובדים עם מסכי 17" CRT ואני רוצה לקנות להם מסכים דקים כי ה-CRT תופסים יותר מדי מקום בשולחן העבודה. הילדים בגילאי 8 ו-10, השימושים העיקריים עם אינטרנט, משחקי FLASH באינטרנט, משחקים עם גרפיקה לא כבדה, צפייה בסרטים וכד'. לא כל כך חשוב מבחינתי גודל המסך, זמו תגובה, עומק הצבעים וכד'. בעיקר חשוב שהמסכים יגרמו כמה שפחות נזק לעיניים של הילדים. מאחר ולפעמים מתקבצים מספר ילדים מסביב למסך כדאי שזווית הצפיה תהיה גדולה. כדאי כמובן שהביצועים של המסכים יוכלו לספק דרישות עבודה סבירות גם בשנים הבאות בהנחה והן לא ישמשו לאפליקציות ומשחקים עם דרישות גרפיות גבוהות ולא ישמשו לתצוגת וידיאו באיכות גבוהה.

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  6. שלום, אני ממש לפני רכישת מסך LCD חדש והייתי מעוניין שתעזרו לי ממש לפני הקניה של המסך, האם הוא שווה או לא שווה את הכסף. נכנסתי לעמוד המוצר ב-Newegg.com שהוא: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824112005 ואני יכול להגיד לכם שהייתי מופתע לטובה! - המחיר שלו רק $349.99 (שזה בדיוק 1500 ש"ח) - הגודל שלו הוא פשוט מדהים, אני הייתי חייב 22" ל-8800GTS שלי - זמן התגובה בסדר גמור, אני לא צריך פחות מ-5ms (מ"ש) - חיבור DVI - המסך 22" היחיד שמכיל חיבור HDMI - הבהירות בסדר גמור, 300 cd/m2 זה סטנדרטי - היחס ניגודיות הוא פשוט פצצה, לא הייתי מצפה ל-1200:1 ממסך 22" במחיר כזה - הצבעים נראים מצויין, ולמסך 16.7 מליון צבעים וזה אכן מספיק. - רמקולים מובנים (לא רמקולים טובים, אבל…

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  7. אני מעוניין לתלות את המסך על הקיר... ישנם היום בשוק מס' רב של מתאמים לתליה על הקיר. כל מתלה והססיגנון חיבור שלו השאלה שלי איזה מתקן מסוגל ליתלות את המסך הזה.? אם מישהו יכול להביא לי דגם מסוים שאני אחפש בזאפ או משהו כזה אני אודה לו מאוד תודה והמשך יום נעים

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  8. השאלה בכותרת... תודה!

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  9. Started by Dj-Insane,

שלום לכולם יום ראשון אני אני רוצה להזמין מסך 19 LCD אני בשבוע האחרון קורא ממש הרבה בפורמים שלכם וקשה לי לגבש דעה לגבי המסך האולטימטיבי בשבילי שימושים: תמונות בעיקר ועבודה משרדית וטיפה סרטים אני מתלבט בין 2 מסכים שראיתי שמדברים עליהם פה המון 1.LG L1970HR Samsung 931BF.2 התקציב התחיל ב 1200 ועלה ל1500 ועכשיו אני מוכן עד 1800 בבקשה חשובה לי מאוד העזרה שלכם כל מי שמכיר, יכול להמליץ לי על מסך שיתאים לי מוזמן לרשום...גם אם יש מסכים יותר טובים מבין השניים שאני מתלבט... תודה רבה חשוב לי...

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by kushkush,

הייתה עליו כתבה דיי אוהדת ב-YNET אבל קשה למצוא עליו מידע באינטרנט - אפילו באתר XEROX... המחיר - 1800ש"ח - דיי מפתה בשביל מסך 22"... אני מתכוון להריץ אותו על VISTA ככה שאין בעיה מבחינת הרזולוציה...

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  11. Started by TaLTooL17,

שלום, יש לי מסך LCD דיי יקר עכשיו קרתה תאונה והמנקה ניקה אותו עם מגבת בעלת סיבים קשים, למזלי בזמן שהמסך כבוי. האם זה עושה נזק למסך? אני דיי בטוח שלא חסרות עליו שריטות בעקבות כך.

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  12. בלי תופעות לוואי כמו פיקסלים שישרפו וכו'?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by vc820,

שלום חברים חבר לעבודה קנה מחשב חדש עם מסך סמסונג 2253W וכרטיס מסך טוב של MSI . המלצתי לו לחבר את המסך עם הכבל המצורף בחיבור דיגיטלי ,כלומר-DVI ל-DVI . אתמול קפצתי אליו בכדי לראות משהו ושמתי לב שאין אפשרות לבצע AUTO ADJUSTMENT . התקנתי את הדרייבר שמצורף למסך,אולם עדיין אין אפשרות לבצע את פעולת הכיוון האוטומטי. למישהו יש רעיון למה זה כך? תודה

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  14. האם למסכים עם פאנל איכותי יש ייתרון על מסכי TN מבחינת: 1. חדות טקסט 2. אי בהיקות בעיניים. 3. זוית צפיה טובה. 4. התעייפות העיניים לאחר קריאת ממושכת של דפי אינטרנט/מסמכים. לא משנה: 1. דיוק בצבעים. 2. מהירות תגובה. איזה מסך TN הוא אופטימלי מהבחינה הזאת - שמעתי שסמסונג 931B בוהק מידי... תודה

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  15. CONTRAST RATIO 1400:1 http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1932TQ-BF.jhtml ואם תוכלו בקצרה להסביר מה ההבדל, אני טוען שהניגודיות לא אמיתית, הוא טוען שכן.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  16. אני שואל את השאלה ברצינות מלאה. המון פה מחכים למשל ל-Dell 2048WFP A01 (לקשוחה החדשה - לאלו שטוענים שזה לא ממש רויזיה A01). בכל אופן, כשמצד אחד אין את הקשוחה החדשה בארץ ומצד שאני המחיר בארץ (לפי שער ההמרה הנוכחי) גבוה לאין ערוך מארה"ב, השאלה המתבקשת היא מדוע מספר צרכנים שיום-יום מלינים על שני הבעיות לעיל על דפי פורום זה, לא מנסים להתאגד וליבא מארה"ב?! ההבנה שלי בזה שואפת לאפס ולכן אני פונה אליכם. אם יש מישהו שמבין בזה וחושב שזה אפשרי וכדאי אז למה לא בעצם?! מבחינתי כל עוד יש מישהו שמוכן לקחת את זה על עצמו, לא אכפת לי שגם יגזור קופון בדרך - כל עוד תג המחיר הסופי יוצא לנו נמוך יותר. אני בטוח שנמצא תוך זמן קצר לפחות 10 אנשים (ובטח יותר) שיהיו מוכנים לקנות מסך בצורה הזאת. אני א…

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by bugosvi,

אני מעונין לחבר למחשב שלי 2 מסכים ככה : http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=66849 לכרטיס מסך שלי יש שתי יצאות dvi אבל אחרי החיבור מה ההמשך ?מה מגדירים ? יכול להיות שעושים את זה ככה : "כל מה שצריך זה כרטיס מסך עם שתי יציאות אתה מחבר שני מסכים ואז בהגדרות תצוגה נכון יש ריבעוים שכתוב 1 ועל השני כתוב 2 אתה מאפשר את 2 ואז יש לך 2 מסכים והעכבר עובר אחד מהשני ואתה יכול לפתוח 2 חלונות במסך מלא באותו הזמן זה "

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  18. עקב התנהלות ביזיונית של SKYPC אני צריך להזמין מסך אחר ובשאיפה ממקום אחר (לא נפרט על זה כרגע), בגדול אני רציתי את הT220P, אבל בגלל שלא היה במלאי הזמנתי את ה 2333SW שהוא בעל אותם נתונים ותכלס לא מבין מה ההבדל.... בקיצור אני מחפש המלצה למסך שהמטרה שלו היא משחקים, סרטים ושימוש יומיומי. ההעדפה לי היא SAMSUNG כי יש לי ניסיון מעולה איתם לעומת חברות אחרות שהיו איתם בעיות. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  19. יש לנו מסכים כאלו במשרד ונראה שהם מתפקדים סבבה. האם יש איזשהו מאפיין נסתר שאני לא רואה על פני השטח שכדאי לדעת לפני שאני קונה כזה מסך גם הביתה, לאותם שימושים (שרטוט AUTOCAD, RAVIT, 3DMAX, פוטושופ וכד')? במשרד לא מצאנו בהם שום פגם... והם זולים, פחות מ-1000 ש"ח...

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  20. Started by zy2000,

שלום. אני קונה עבור לקוח שלי מחשב למשחקים . כרטיס המסך במחשב הוא ‏HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E‎ התקציב למסך הוא כאמור בין 800 ל 900 . עדיפות ליצרנים הבאים שמצויים בחנות שבה מבוצעת כל ההזמנה : SUMSUNG LG ASUS ויש להם גם Mag L22H81 LCDTV 21.6" WIDE 8MS HDMI אשמח לעזרה כיצד לבחור

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  21. היי, קניתי עכשיו את המסך VP930 ושאני מכבה את המחשב הנורה הצהובה במסך ממשיכה לפעול... צריך ללחוץ על הכפתור ולכבות אותו...או לתת לה להמשיך לפעול? אני לא מוצא שום דבר במדריך בקשר לכיבוי המסך אחרי סיום העבודה. בבקשה תגידו לי מה אתם עושים אחרי שאתם מכבים את המחשב עם המסך הזה

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  22. היי לאחר קריאת כל ההמלצות באתר וכל הביקורות עדיין לא ברור לי איזה מסך כדאי לקנות. הבנתי שכדאי להתרחק מ- T220 של סמסונג אבל איזה כן כדאי לקנות? ה-DELL 2209wa מעט יקר לטעמי ולפי מה שקראתי לא חף מחסרונות ולא בטוח שאין מסך זול יותר שיכול להניח את הדעת. התקציב שלי יכול להגיע למחיר שלו, אבל השאלה האם אין מסך זול יותר שיכול לעשות את העבודה בצורה טובה? אני צריך מסך למטרת קריאה רבה, אינטרנט ומשחקים. על אילו מסכים הייתם ממליצים עד למחיר ה- 2209wa ?

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  23. Started by eegg,

אני רוצה מסך lcd 19 רצוי גם רחב זה בעיקר למשחקים ואינטרנט. יש לי בערך 1500 שקלים לבזבז. עדיפות לפנדה, נועה וksp. תודה

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  24. המסך נמכר ב1840ש"ח, האם יש משהו שהרבה יותר משתלם\עמיד\מדוייק מבחינת איכות בניה או אחידות התאורה בפאנל?

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by HeDesXs,

אני מחפש מסך 22 למשחקים וסרטים בתקציב של 800+-

• 0 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים