מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
הרבה הבטחות... :bash: חברים יקרים:אל תפתחו ציפיות גדולות מדיי בעניין הזה.. אני (באופן אישי) לא ממתין יותר,ובשבוע הבא מתכוון לרכוש את המסך השני מאותו הדגם בחנות שממנה רכשתי את הראשון.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD '17 בעד 1,200 ש"ח. המסך ישמש בעיקר ליישומי ווינדוס, אך גם למשחקים. כרגע המסכים שחשבתי עליהם הם: ? 1. LG L1752T - עולה 1,000 ש"ח ב-KSP אבל אני די נרתע ממדיניות החלפת המסכים שלהם עקב פיקסלים שרופים (מעל 10!). 2. NEC AccuSync 73V - שאני יכול להשיג סביב 900 ש"ח - אבל מישהו מכיר את הדגם הזה? מה האיכות שלו? 3. Samsung Syncmaster 730B - ששמעתי עליו הרבה דברים טובים ב-1,100 ש"ח. אז מי מביניהם עדיף, או שעדיף מסך אחר לגמרי?
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך 19" זול(מכיוון שמדובר במסך למחשב לא חדש בסופו של דבר) המטרה היחידה של המסך היא משחקים ודיפדוף באינטרנט. מתלבט בין הדגמים: SONY X95F LENOVO 192P XEROX XG-91D BENQ FP91GP לפי הבנתי הסוני בלתי ניתן להשגה בגלל שהוא לא מיוצר יוצר הBENQ גם די קשה להשגה במיוחד במחיר סביר(בהתבסס על המידע של זאפ) הלנובו נמכר רק בחנות אחת ברעננה לעומת זאת הזרוקס נמכר בחנות ליד ביתי השאלה היא כיצד הוא יתפקד בהפעלת משחקים ועד כמה מפריע חשיפת שמש\תאורה עילית על הראות והתצוגה של המסך. בהתחשב בשימושים של המסך(משחקים) מחיר השוק והזמינות מי מהמסכים היא האופציה הטובה ביותר?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להתעניין בLCD. ובפירוט הטכני (גם באתרי הבית) של המוצרים עצמם, לרוב/כמעט תמיד לא מצויין סוג הפאנל של המסך (למעשה עדיין לא נתקלתי במקום שבו באמת מציינים את זה). איך אתם יודעים איזה פאנל יש לאיזה מסך? רק לפי מחיר המסך ניתן לשער איזה פאנל יש לו? נראה לי לא הגיוני כ"כ...
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום =] במסגרת העבודה שלי אני צריך להציג את סיכום השנה שחלפה. יש לי שלושה מחשבים ודי.וי.די שאני רוצה לחבר אותם בו זמנית לשני מסכי LCD גדולים ומקרן. ככה שאוכל להציג את הדברים במקביל ולהחליף בין התצוגות כרצוני... אלו אפשרויות יש לי (מבחינת חיבורים כמובן)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
פתחנו את המסך לשימוש בסניף. כבר מהרגע הראשון הופתענו מאיכות התמונה המצויינת של המסך. נתונים טכניים: גודל - 22 אינץ' ניגודיות דינאמית - 1:30,000 זמן תגובה - 2MS ניגודיות סטטית - לא ידוע. אני מאמין בערך 600 - 700 כמו לכל פאנל TN. זוויות צפייה מוצהרות - 170/170 המסך מדהים ביופיו. LG הוציאו את הספק הפנימי ושילבו אותו בכבל חשמל כמו במחשבים ניידים. כתוצאה מכך התקבל מסך מאד יפה ודק. המסך הזה הפתיע אותנו ממספר בחינות: א. זוויות הצפייה שלו מצויינות - במסכים TN ישנים גם כשיושבים מול המסך כל תנודה של הראש משנה את הגוונים. לא כך בדגם הזה. בישיבה מול המסך התמונה אחידה ויפה. בזוויות קיצוניות איכות התמונה אומנם יורדת, כמו בכל פאנל TN, אבל לא ברמה של מסכי TN ישנים יותר. הטקסט עדי…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מה דעתכם על מסך VIEWSONIC VX2262WM זמן תגובה 2 מילי שניות יחס ניגודיות 1:20000 לעריכת ווידיאו וגרפיקה ? תודה מראש: BARAKUSH
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין כמה דגמים של Eizo, כאשר הצרכים שלי הם כאלו: 1. כיסוי טוב של מרחבי צבעים sRGB/ Adobe להצגה ועריכה של תמונות באיכות ודיוק מקסימליים. 2. זמני תגובה מספיק טובים גם כדי להינות מסרטים ומשחקים ללא מריחות. 2431 - מומלץ כאן בפורום, כיסוי סביר של sRGB אבל לא של Adobe. זמני תגובה מוטלים בספק.. 2441 - שיפור בכיסוי מרחבי צבע, זמני תגובה עדיין לא להיט. כניסת HDMI (יתרון בעבודה עם Live View בצילום) 2442 - נראה לי הכי מוצלח, כיסוי טוב של מרחבי צבעים, זמני תגובה טובים, כניסת HDMI 2461 - ליגה אחרת של כיסוי צבעים. זמני תגובה לא משהו, אין HDMI אשמח לשמוע את חוות דעת המומחים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איך המסך הזה: מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריות - 943BM 19'' LCD 5ms 1:8000 DVI מטרות: משחקים כבדים , OFFICE , INTERNET כרטיס מסך:HD4870 512
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 22" מחברה נורמלית, לאינטרנט ואופיס רצוי מאוד גם עם רמקולים תקציב של 800+- מחיפוש שלי מצאתי את LG W2242SM - לא הצלחתי למצא עליו ביקורות Viewsonic VG2230WM FujiCom W2206S אשמח לעזרה ולהצעות אחרות עוזי
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
איך יכול להיות שלמסכים בגדלים שונים יש את אותה רזולוציה לדוגמה מסך 21" ומסך 24" עם רזולוציה 1920X1080 זה אומר שבמסך הקטן יראו יותר טוב ביגלל שיש את אותה כמות פקסלים על פחות מקום אז הפיקסלים יותר קטנים. ואיך יכול להיות שיש שינוי ב PPI במסכם באותם גדלים ?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ראיתי מסך של LG ומסך ללא חברה מוכרת שניהם אותו מפרט אותה זמן תגובה רזולוציה ואותו גודל מסך ההבדל שLG זה עולה יותר בכמה מאות שקלים המסך בשביל סרטים ומשחקים. השאלה מה כדאי לי?!?!? ולמה?!?!
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש ואיתו גם מסך [samsung T200]. על-מנת לשמור על אורך חייו של המסך החלטתי לפרסם את הנושא הזה כאן. אז, מהי הדרך הטובה ביותר לשמור על מסך ה-LCD שלי? לשים שומר מסך? לשים למסך טיימר שיכבה בעצמו [נמצא בקטגוריה 'צריכת חשמל' בסימניה של שומר המסך]? לכבות אותו כשאני הולך לישון ולהדליק כשאני מתחיל להשתמש בו? או שיש בכלל דרך אחרת? תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המסך 2209wa על פניו נראה מעולה וגם מוגדר נכון. סרטים נראים אחלה איתו [ עדיין לא בדקתי איך עובד עם HD ] משחקים : חלק מהמשחקים אכן נראים מעולה. הבעיה למשל ב FIFA10 רואים מריחות כאשר מוסרים כדור למרחק או יש מעברים והרבה מידע וזזים מצד לצד. האם בעיה זו היא בגלל זמן תגובה של המסך שעומד על 6MS או בעיה של כרטיס מסך שחלש בשבילו -- HD4830 איך ניתן לפתור זאת אם בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול רכשתי מחשב חדש מ KSP בעיקר למטרת גיימינג. המסך הנוכחי שלי הוא 22 אינץ עם רזולוציה נמוכה, לכן החלטתי לקנות גם מסך זהו מפרט עם כרטיס מסך חזק radeon 7850 ראיתי את המסך הזה: https://www.ynetshops.co.il/Product/7433/%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_23_%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A5%60_SAMSUNG_FULL_HD_LED_%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92 מה דעתכם ? אשמח לקבל דעות/המלצות על מסכים אחרים אם יש בסביבות ה 750~850 תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הספציפי הזה? http://www.viewsonic.com/products/lcddisplays/xseries/VX2262wm/ משומה הוא בעל מפרט מאוד מרשים במחיר כה זול של 1115 האם הוא משתלם?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שייעצו לי פה באתר החלטתי ללכת על המסך של סמסונג t240. עכשיו ביצעתי חיפוש בפורום וגם בחנויות וראיתי שחלק רושמים שיש כניסת hdmi וחלק אומרים שיש רק dvi ו-vga. האם הממירים החדשים של הוט תומכים בחיבור hdmi ככה שאני יוכל לחבר אותו? רציתי פה להתייעץ אילו יציאות יש לו האם הוא full hd גרסאות שלו וכו... בקשר לתמאי האחריות , הייתי בחנות מסויימת בב"ש ואמרו לי שהיבואן חיון (י' שלום) לא נותן אחריות כמו שצריך ובחלק מהתיקונים לא שמים חלקים מקוריים. רציתי להתייעץ איתכם על כל הדברים האלו ולדעת מה באמת יש למסך , את האפשרויות , את החיבורים. ואת כל מה שנוגע לגבי היבואן . תודה מראש. יוגב.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אז ככה, הנתונים בכותרת, מסך לצפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, חובה חיבור לממיר דיגיטלי. תודה מראש לעוזרים : - ) נ.ב אני מאמין שבתקציב כזה אפשר להביא מסך שהוא לא מפנל TN אלא מאחד איכותי יותר, הגודל לא קובע אלא האיכות.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
איך לדעתכם המסך הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~2253BW~9~0.htm
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
מעוניין ליקנות את המסך הנ"ל לשימוש מישרדי קצת סרטים ותמונות מי מכיר? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מסך חדש למחשב החדש... קראתי בפורום שאין טעם להסתכל על נתונים יבשים כמו יחס נגידיות וכו... מכיוון שזה מה שהיצרן כותב לפי התנאה מעבדה שלו, המלצתם בפורום לא להסתכל על זה ולהסתכל על ביקורות שרק לפי זה אפשר לדעת. מטרת המסך היא בעיקר למשחקים ולסרטים שיהיה בו תומך HD לא מחפש דגם IPS. הבנתי שיש את הפאנל TN ואת ה-lcd led מחפש המלצה טובה למסך איכותי! קראתי מספיק ביקורות באתר על ה- הDELL 2209WA לא מעוניין. תודה. זה המפרט: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪730 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB S…
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כמו בפעם הקודמת שהתייעצתי פה, גם הפעם אני מחפש מסך מחשב נוסף. גודל רצוי הוא 23-24 אינץ'. שימוש: בעיקר משרדי (גלישה באינטרנט. צפיה ביוטיוב. עבודה עם מסמכים). אם אפשר שיתמוך גם בצפיה בסרטים FHD, מה טוב. מצאתי את המסך הזה (חיפשתי לפי מידע שמופיע כאן באתר) ובהתחשב בכך שהחנויות המועדפות עלי הן ksp או ivory, אז נכון לעכשיו זו נראית לי הבחירה הטובה ביותר (וגם יש פלוס של HDMI): http://ksp.co.il/?select=.1024..230..1729..2241..424.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27058&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בכל אופן - אם יש משהו מומלץ יותר (בעיקר עכשיו בתקופת הבלאק פריידי), אשמח לשמוע המלצות. המחיר אגב - כמה שפחות (לא רוצה לנקוב במחיר, כי אני לא מבין בתמח…
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מסך LCD בגדול 32 או 37 אינצ' עם עדיפות למסך 1080, אך אם לא קיים אז מסך 720. המסך יהיה מחובר כמובן למחשב, מה שאומר שהמסך יהיה גם למשחקים, וגם סרטים וגם לצפייה במסמכים. התקציב, כ-8 אלף. אני מקווה שיש מספיק מידע, אם אין אשמח לדעת מה עוד אתם צריכים בשביל לעזור. תודה מראש, Dj-L@g0la5
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
המליצו לי על שניים: LG L1752TQ 17'' 4MS DVI ו VIEWSONIC VP720 4ms DVI
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, קניתי עכשיו את המסך VP930 ושאני מכבה את המחשב הנורה הצהובה במסך ממשיכה לפעול... צריך ללחוץ על הכפתור ולכבות אותו...או לתת לה להמשיך לפעול? אני לא מוצא שום דבר במדריך בקשר לכיבוי המסך אחרי סיום העבודה. בבקשה תגידו לי מה אתם עושים אחרי שאתם מכבים את המחשב עם המסך הזה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-