עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מחפש מסך High-End לכל השימושים: משחקים, סרטים, עבודה משרדית מאומצת ואינטרנט. גודל 23-24 אינץ'. ברשותי Dell 2209 ולהגיד את האמת אני לא מתלהב ממנו יותר מידי. המסך מכאיב לעיניים בעבודה משרדית לא משנה כמה אני מוריד את בהירות ומנסה לכייל. ניגודיות לא מרשימה במיוחד. במשחקים אפלים קשה להבחין בפרטים. ציפיתי ליותר "וואו!" כשרכשתי אותו. איזה אלטרנטיבות יש? אני מוכן להשקיע כי מסך איכותי זה כלי עבודה.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  2. שלום לכולם, הציעו לי לקנות את אחד המסכים הבאים במבצע שיש עכשיו לחיון על מסכי הסמסונג : 2243EW במחיר של 850 שקלים 3 שנות אחריות של חיון 2233BW במחיר של 949 שקלים 3 שנות אחריות של חיון. מבחינת תקציב שניהם די בסדר. מבחינת שימושים - יש כרטיס 4670 במחשב , משמש למשחקים וכן לצפייה בסרטים/סדרות וכמובן גלישה באינטרנט. אשמח להמלצות.

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by CRYSMAN,

שלום לכם חבריי. לא מזמן נשרף לי המסך של המחשב, ואני רוצה לרכוש מסך גדול יותר שישמש כמסך מחשב ומסך טלויזיה (ממיר רגיל של הוט). במחשב אני בעיקר שומע מוזיקה,אינטרנט,פייסבוק, קצת סרטים ולפעמים איזה משחק או משהו... בטלויזיה יש לי ממיר הוט רגיל. ברצוני לדעת מה עדיף יותר בתור מסך למחשב, ולמה? אני אישית מעדיף פלזמה כי היא הרבה יותר דקה מהLCD ויותר זולה ומשם כך אם אני ארכוש פלזמה היא כנראה תהיה בגודל 42" ואם אני ארכוש LCD היא תהיה בגודל 32". דא יש לי כרטיס מסך 9800GTX+ אם זה משנה... תודה רבה לכם !

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  4. Started by SpidiMan,

http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/valueseries/va902b מה דעתכם על המסך הזה ? הוא יהיה מיועד בעיקר למשחקים. אם יש לכם המלצות על מסכים אחרים באותו טווח מחירים, אשמח לשמוע אם זה משנה, יש לי את הכרטיס X1950PRO. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by ORBIT,

מגודל מסך 20 ומעלה. השימושים העיקריים הם גלישה באינטרנט וסרטים, כשהדגש הוא על סרטים. אני מעוניין במסך המציג סרטים באיכות הטובה ביותר. האם מסך רחב יציג את הסרט ללא מתיחה לצדדים? אם מדובר במסך רחב, אז התנאי הוא שכל המסך ינוצל ללא מתיחות ואו עיוותים. לגבי המחיר זה מאד תלוי, אני מעוניין להשקיע במסך אך לא יכול להגדיר כרגע תקציב, אני יודע שזה עשוי להקשות עליכם מעט בהמלצות, אך מכיוון ואני לא כל כך מעודכן בטכנולוגיות הקיימות אשמח לקבל מבחר של לפחות שלושה מסכים איכותיים לסרטים, והמחיר? נקווה שלא יהיה פרוע מדי. תודה.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  6. הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  7. שלום לכולם, האם נתקלתם איפה שהוא באינטרנט, בהודעה מכל נציגות של Dell בה חברת Dell הודתה באופן רשמי בבעיות הידועות שיש עם הrev00 במסך 2408WFP? לינקים התקבלו בברכה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  8. שלום חברה', את המחשב שלי קניתי אחרי המלצות שלכם, ואני מאוד מרוצה. הפעם אבקש את עזרכתם בכול הקשור למסך. אני מעוניין להחליף את הטנק שיש לי בחדר למשהו קצת יותר מעניין. חשבתי על Wide screen 24 אינצ' , כרגע עוד לא ניכנסתי לעומק העיניין ולכן אני רוצה לדעת מה אתם ממליצים בסביבות המחיר 1500 שקל. אני עובד עם פוטושופ, המון סרטים , וכמובן משחקים. יש לי כרטיס מסך nvidia gtx 260 golden smaple . אגב, חשוב לי שמהירות התגובה תיהיה 2MS (לא חושב שכדאי להתפשר על זה). זה הכול בערך, מחכה לתגובות! תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  9. שלום, האם LG L2000CP יציג משחקים ברמה טובה (מהירות תגובה 8ms GTG)? ומה לגבי יחס הניגודיות הנמוך ביותר 1:800 ?? האם הוא יפריע?? תודה רבה לעונים.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  10. המסך נמכר ב1840ש"ח, האם יש משהו שהרבה יותר משתלם\עמיד\מדוייק מבחינת איכות בניה או אחידות התאורה בפאנל?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  11. חברים יקרים אשמח לקבל את עזרתכם. אני מתלבת ביין 2 מסכי מחשב. 1-SAMSUNG דגם T240 2-LG דגם W2452T אשמח לקבל חוות דעת על המסכים הללו והאים הם תומכים HD. ההרכה.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  12. Started by barnea,

לשני הצגים יש את אותם פרמטרים, מה ההבדל בניהם?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by gigi20,

ראיתי שיש dell u2410 : עולה סביבות 2400 קצת יקר לטעמי אבל אולי שווה בגלל הפנאל IPS dell 2409 : פאנל TN אמנם אבל מאוד איכותי הבנתי. עולה סביבות 1900 - זול ב500 שקל שאר המסכים הבנתי לא ברמה (LG LED קראתי שהוא לא משהו, samsung 24 - צבעים לא טובים) מה אתם אומרים? יש רעיונות נוספים? מישהו יודע על בעיות עם ה-2409? ראיתי שב- u2410 יש בעיות עם גרסת קושחה A00. זה רלבנטי גם ל-2409?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  14. Started by gtabak_37,

ההתלבטות שלי היא בין סמסונג t260 לבין האנסג'י 281dpb האם יש אלטרנטיבות טובות יותר בתקציב והאם מישהו ניסה את המסכים טויכול להמליץ על אחד מהם

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  15. אין ספק שרבות סופר ותואר על התמורה הגבוהה שנותן הצג בהצגת תכנים ברזולוציות גבוהות. השאלה שלי היא איך הוא "ישתלט" על סדרות וסרטים באיכות נמוכה הנפוצים לרוב באתרי שיתוף הקבצים? בתודה ערן

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  16. Started by אלוןפ,

אני מחפש מסך LCD 19# והתרשמתי מ2 הכתבות שהיו פה לגבי השוואה בין מכי 19# . התרשמתי מהביקורת של סמסונג 971P סמסונג. הבנתי שהוא בס"כ יותר ממולץ מה 932B ,אך מה תקן TCO ? יש לו בכלל? חיפשתי בחנות כי רציתי לקנות LG L1900R ולא מצאתי בנתוני יצרן ולא בתור מדבקה שיש בד"כ על פנל של המסך. הבנתי שהתקן הכי טוב ואחרון הוא TCO-03 ,והוא יותר מחמיר מה MPR2. האם זה נכון? אני לא צריך מסך למשחקים אבל מסך שימזער לי את הנזק הנגרם לעיניים מהקרינה.... מי היבואן הרישמי של סמסונג ? והאם האריות היא ל3 בד"כ? אשמח אם תענו לי על השאחות תודה

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  17. Started by somsomlo,

איך הוא? הוא נראה טוב. אבל איך הוא לעומת ה VP930

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by simla101,

היי, אני מתלבט בין ה 2412M ל- 2410 של דל. ההבדל ביניהם הוא בערך 800 שקל (1900 ל-2410 ו 1100 ל-2412M), האם ההפרש שווה את זה? לא לגמרי הצלחתי להבין מה ההבדלים, חוץ משאחד מהם הוא הארת LED (הזול יותר). תודה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by dror_gh,

שלום יש לי מסך Dell 2007 WFP ואני רוצה לכייל אותו (למרות שרואים מעולה לטעמי) . איך אני עושה את זה ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by mc_elad,

אני יודע שצריך לשנות הRTA מ1ל-2 לפי האתר- http://www.digitalversus.com/article-358-3448-36.html ה RTA אמור להיות בOSD -אני לא ראיתי RTA בOSD... אוליי יש לזה שם אחר???? :-\

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  21. אני לא ממש מבין במסכים. מה צריך להיות במסך כדי שיהיה טוב ועל איזה מסך אתם ממליצים? אפשר לחרוג מהתקציב עד 2300.99

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by ShayKing,

קניתי כבל HDMI לDVI חיברתי ורואים מין פיקסלים כאלה שלג כזה לא יודע איך להסביר את זה וברזולוציה גבוהה זה חד מידי ורועד איך מגדירים את זה בהגדרות אני לא מבין תודה לעוזר

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by P-F.,

שלום. תכננתי לרכוש את ה731BF של סמסונג,אבל בפורום תצוגה וגראפיקה לא המליצו עליו. אני צריך מסך 17" LCD עד 1200 ש"ח(עם אפשרות לחריגה של 100-200 ש"ח). עריכה:שכחתי לציין שהמסך בעיקר למשחקים ועבודה יומיומית עם המחשב(אינטרנט,וורד וכו') תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by shdrthki1,

שלום , בעקבות קניית מחשב חדש אני צריך גם מסך חדש התקציב שיש לי הוא בין 700 ל 800 שקל אבל אם יש צורך בחריגה של עוד 100 שקל זה אפשרי רק אם זה יתן תמורה משמעותית יותר טובה ראיתי מסך 22" 1920*1080 5MS ב730 ש"ח איך הוא ? ויש עוד הצעות במחיר דומה ? http://tms.co.il/product/7463 והאם אפשר להתפשר על מסך כזה ? http://tms.co.il/product/10037 חשוב לי להגיד שאני לא גיימר אבל האיכות של המסך חשובה לי וגם הכסף לכן אני מחפש משהו כמה שיותר טוב וכמה שיותר זול אז יש במסך השני בעיה כל שהיא שתגרום לכך שלא יהיה כדי לקנות אותו ? ואיך המסך הראשון ? ןכמובן שעוד הצעות יעזרו מאוד תודה

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  25. יש לי כרגע מסך T220 של סמסונג ואני די סובל מהגודל העצום שלו מאחר ואני עובד עם טקסטים קטנים. אשמח אם תמליצו על מסך המתאים לשימושים שלי.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים