מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אז ככה רכשתי תמסך אתמול ואני לא רואה משו.. יש לי כרטיס 4850 עם הדרייבר קטליסט, איך אני מכייל תמסך דרך הדרייבר או דרך המסך עצמו? אם אפשר מה ההגדרות בערך שצריך לשים תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
יש בזאפ חמישה דגמים רלוונטים: Samsung SyncMaster T260 Samsung SyncMaster T260HD LG W2600H Viewsonic VX2640W LG 26LH20R כולם באותה קבוצת מחיר ככה. מי מהם מומלץ לעבודה משרדית?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי לפני שבועים את ה SAMSUNG 971P וחיברתי אותו לנייד שלי, עד אז הכל היה בסדר גמור התוכנות של ה Magic Rotation ו Magic Tune עבדו מצויין! ועכשיו קניתי מחשב שולחני חדש עם מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 ולוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H והתוכנות לא עובדות ה-MagicTune נותן לי הודעה שהוא לא מתאים ל SYSTEM שלי! ושאני צריך להיכנס לאתר של סמסןנג להוריד את העידכון האחרון! עשיתי את זה הורדתי את העידכון האחרון וגם את כל הגרסאות השונות שמצאתי שם, התקנתי אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר, עדיין אני מקבל את אותה התשובה עם ה-Magic Rotation הבעיה פחות מעצבנת אני מצליח להעלות את התוכנה, ועם אני לוחץ על הקליק הימני אני רואה בסרגל את התוכנה ואת האופציות לסובב את המסך, אבל אם…
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך Dell 2007 WFP ואני רוצה לכייל אותו (למרות שרואים מעולה לטעמי) . איך אני עושה את זה ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי הוא מקסימום 1,000 ש"ח. המטרה העיקרית של המסך הוא גיימינג כבד. רצוי מאד שהמסך יהיה FULL HD רזוליציה 1920X1080 המסך יכול להיות בין 20 ל-23 אינ'צ מקסימום. אשמח לקבל המלצה/קישור למסך באתר של KSP תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מסך מתאים לעבודה ממושכת ומדוייקת על פוטושופ וכו' קניתי ASUS MW221C מסך מדהים חד ונוח לעבודה אבל... אחרי חודש המסך פשוט נהיה שחור..הוא עובד אבל אין תמונה הביאו לי אחד חילופי ואחרי שבועיים...אותו הדבר החזרתי אותו וקיבלתי זיכוי.. אשמח להמלצות על מסכים אחרים ואולי גם לדעת מעוד מישהו שרכש את המסך הנ"ל תודה
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
-
שלום למומחה, איזה מסך מנצח את המסכים של אפל? השימוש יהיה לגרפיקה ולאנימציה (לא משחקים!!! אולי קצת סרטים). האם זה טמטום מוחלט בימינו לחפש CRT איכותי? תודה פיני
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום. נשרף לי ה CRT ואני צריך מסך בדחיפות עליונה. אני הולך על LCD, לא סגור אם 17 או 19. ראיתי בזאפ שרזולוציות של מסכי 17 זהות לאלו של 19, מה זה אומר ? מה יהיה ההבדל בתצוגה ? יש לי גם שאלה על פיבוט, האם זה לא גימיק שמתקלקל מהר ? נותנים על זה אחריות מלאה ? אולי כדאי לוותר על פיבוט ולקנות מתקן לקיר שיכול להסתובב ב90 מעלות ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מסך crt של LG העונה לדגם E900B בכל מקרה כרגע הוא עומד על mhz 60 , שאלתי אם אפשר להעלות ל85 , ?....כאילו העלתי , אבל אני לא בטוח כמה זה בריא למסך עצמו?...
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, האם כדאי מבחינת איכות לעבוד עם מסך כזה מול מחשב (עם כרטיס מסך GTX 295, לא איזה דרעק שלא יסחוב אותו)? או שיש בעצם הבדל בין מסכים שיועדו להיות מסכי מחשב מול מסך כזה שאמור להיות טלויזיה יותר... אני בכוונה מכוון לכיוון הFULL HD ולא לREADY בגלל הרזולוציה. שאלת הכדאיות היא מבחינת חוויה ואיכות בלבד, לא אם מתשלם או לא. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למסך מחשב שישמש במשרד בייתי: 10-12 שעות ביום מול המחב, יישומי אופיס (אקסל בעיקר) אינטרנט ומעט סרטים. תקציב: 1000 ש"ח (וזה באמת גבול עליון... אשמח למסך זול יותר) תודה!
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע קניתי מחשב I7, ATI READON 5850. אני רוצה מסך שינצל את המקסימום שהכרטיס מסך מפיק לסרטי HD 1080P ומשחקים כבדים כמוGTA IV CALL OF DUTY 6. 2MS זו הרזולוציה הכי טובה: 1920/1080? או שיש יותר טובה? מינימום 24 אינצ' - אם אפשר יותר גדול אז סבבה. איזה חיבור הכי טוב למשחקים וסרטי אייץ.די? DVI OR HDMI? רק מהחברות הבאות: SUMSUNG LG DELL תנו בהמלצות... לבנתיים מצאתי את אלו: LG W2453V LG W2442PA או 22 אינצ' של דל מה יותר טוב, על מה אתם ממליצים? תודה, מוטיקס
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכם כרגע יש לי את המסך הזה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410956 עכשיו אני רוצה להחליף למסך רחב .. כדי שיהיה לי למשחקים ולסרטים זה משהוא טוב שמעתי ... עדיף מסך רחב על רגיל במשחקים וסרטים אז מה אתם אומרים חשבתי ללכת על זה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=520858# זה נכון ? שמסך רחב עדיף על מסך רגיל גם בסרטים וגם למשחקים ? מה אתם אומרים כדי לי ? אני מוכר את זה שיש לי ב1200 ש"ח ואז אני לא צריך להוסיף הרבה ... כולה 100-200 ש"ח ויכול להיות אני יביא את זה מהעבודה של אבא שלי בהנחה ... אז מה אתם אומרים ? תודה רבה !
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הרזולוציה של 720p היא 1280x720 ושל המסך (Dell 2007WFP) היא 1680x1050. אם אני צופה בוידאו ברזולוציה של 720p ומגדיל אותו על כל המסך (חוץ מהפסים השחורים שנשארים) - האיכות יורדת? ואז זה בעצם כבר לא High Definition (מבחינת מה שרואים)? קצת הסתבכתי
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואיתו גם צג מדגם lg 1960tr 19 יש לי בעיה שקרתה תמיד מאז החלפתו של המחשב והמסך.. כל פעם שאני לא נוגע במחשב מעל חמש דקות בערך אז המסך נכבה ונדלק עד כדי הבהוב..גם כשאני מגדיר כיבוי צג אוטומטית מהווינדוס של לאחר 10 דקות או דקה אחת למשל, זה לא עובד בכלל ועושה את אותה הבעיה שתיארתי קודם לכן.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
כמה יעלה דגם ה-ROG Swift OLED PG27AQDM שסובב ראשים בתערוכת CES עם שילוב של רזולוציית QHD וקצב רענון של 240 הרץ? עכשיו יש תשובה עבור ארה"ב ואירופה - ולא בטוח שתאהבו אותהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
- 2 followers
-
-
הרבה הבטחות... :bash: חברים יקרים:אל תפתחו ציפיות גדולות מדיי בעניין הזה.. אני (באופן אישי) לא ממתין יותר,ובשבוע הבא מתכוון לרכוש את המסך השני מאותו הדגם בחנות שממנה רכשתי את הראשון.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ראיתי שהיתה ביקורת על מסכים ושהמסך 222H של חברת צ'ימי זכה באתר כהכי מומלץ.. משהו ישתנה מאז? מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו במחיר הכי נמוך?
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD 19# והתרשמתי מ2 הכתבות שהיו פה לגבי השוואה בין מכי 19# . התרשמתי מהביקורת של סמסונג 971P סמסונג. הבנתי שהוא בס"כ יותר ממולץ מה 932B ,אך מה תקן TCO ? יש לו בכלל? חיפשתי בחנות כי רציתי לקנות LG L1900R ולא מצאתי בנתוני יצרן ולא בתור מדבקה שיש בד"כ על פנל של המסך. הבנתי שהתקן הכי טוב ואחרון הוא TCO-03 ,והוא יותר מחמיר מה MPR2. האם זה נכון? אני לא צריך מסך למשחקים אבל מסך שימזער לי את הנזק הנגרם לעיניים מהקרינה.... מי היבואן הרישמי של סמסונג ? והאם האריות היא ל3 בד"כ? אשמח אם תענו לי על השאחות תודה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אני קונה מסך דק' חדש אלא שהתקציב לא משנה אלא האיכות והאמינות שיהיה טוב מאוד שלא יתקללקל בקלות ושהיה דו רזולוציה טובה מאוד
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ראיתי בזאפ מסכי ענק למחשב - מעל 25 אינטש. והשאלה שנשאלת - מדובר באמת במסכי מחשב או שבעצם זה לחבר את המחשב לטלוויזיה? יש הבדל עקרוני בין טלוויזיות LCD למסכי מחשב LCD?
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יצא לי לבחון מקרוב את המסך המדובר של דל. החסרונות ששמתי לב אליהם: 1. גוסטינג מטורף בגווני אפור בהגדרות ברירת מחדל. למשל בגלילה של פורום זה. יש לזה פתרון (חלקי) ע"י שינוי ערכי RGB ל-R=86 G=85 B=84 (או ערכים בסביבה). 2. ציפוי מסך מאוד בולט. לכל מסך יש ציפוי שגורף ללבן להיראות צבעוני (מישהו כאן תיאר את זה יפה כ"אבקה צבעונית"). בדל זה יותר בולט ממסכים אחרים. נראה קצת כאילו יש טביעות אצבעות שמנוניות על המסך. 3. לבן לא אחיד. כאשר כל התמונה לבנה אפשר לראות שהגוון של הצד הימני של המסך שונה מהגוון באמצע ומהגוון בצד השמאלי. זה כנראה נכון גם לצבעים אחרים אבל בלבן מלא זה הכי בולט. באמצע יש מן פס ירקרק בעובי כ-10 ס"מ (לפחות במסך שאני בדקתי). 4. צבעים עזים מאוד, אדום ממש בולט. שיחקתי מ…
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
המסך CMV 221D עולה עכשיו 2040 וזה מחיר ממש טוב, לכן שאלתי. הוא יותר טוב מהמסכים הבאים: 1)BENQ FP222W 22'' WIDE LCD DVI 5MS שעולה 2300 ש"ח. 2)ASUS MW221U 22" DVI 2MS שעולה 2650 ש"ח. או שיש מסך מומלץ אחר? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-