מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אחלה של מסך באמת.. אבל יש לי בעיה מציקה כשיש שילוב של מצבים.. כשאני מפעיל את uTorrent על מסך מלא אז המסך מוציא מן צליל גבוה כזה.. סוג של שריקה עכשיו לקחתי תצלום מסך והדבקתי בצייר וזה עדיין קורה... אבל זה קורה רק עם uTorrent ולא עם מסך לבן/או משהו אחר וזה קורה גם רק ברזולוציה אחת - 1080X1200
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
-
קראתי את ההשוואה של מסכי ה 22" (בלינק שצורף באחד התראדים). בכל מקרה הנקודה הכי בעיתית שלו ומאוד בעיתית ביחד לשאר ה 22" היא איכות הצבעים. למישהו כאן בפורום יש 22" ויכול לספר על נסיונו? האם היו לכם מסכי LCD שאתם יודעים להשוות אליהם? נתונים נוספים שמסובבים על נסיון שלכם ולא רק מספרים?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על מסך 19" בגלל גודל הנקודה שמאוד קריטי לי (מסתבר) והעובדה שהפנל של ה-22 נשמע זוועה ולא בריא. ממה שאני רואה פה בפורום שולט ללא עוררין ה-vp930. נשמע שהוא הכי איכותי. האם יש יתרון כלשהו למסכים היותר יקרים באותו גודל (eizo, nec)?? או שאפשר בביטחה להסתפק בvp? (הרבה קריאה וטלויזיה, קצת משחקים/סרטים) אגב, תודה לכל מי שענה לי בשרשור הקודם.. פשוט קצת השתנה הנושא אז העדפתי לפתוח שרשור חדש.
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
Dell 2007WFP או Asus MW221U? אני מדגיש שאני צריך את המסך הזה ללמשחקים וסרטים ובמיוחד למשחקים. אם יש מסך LCD אחר יותר טוב אז התקציב הזה לרשותי: 2500 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD כנראה 19'' בתקציב של עד 1600ש"ח כעקרון אני מתלבט בין 3 מסכים Xerox XG-91D Lenovo L192P Samsung 971P המסך אמור לשמש בעיקר טקסט,משחקים וסרטים. תודה לכל העוזרים?
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ראיתי בזאפ מסכי ענק למחשב - מעל 25 אינטש. והשאלה שנשאלת - מדובר באמת במסכי מחשב או שבעצם זה לחבר את המחשב לטלוויזיה? יש הבדל עקרוני בין טלוויזיות LCD למסכי מחשב LCD?
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יכול להיות שאשאל את השאלה הזאת בשני פורומים: תצוגה וגרפיקה, וגם מסכי LCD. אז ככה: קיבלתי מסך נוסף וכרטיס מסך ע"מ שאוכל סוף סוף לעבוד עם שני מסכים. המסכים הם: המקורי- LG 1920P והחדש - SUMSUNG 940T . שניהם בעלי פנל VA . הכרטיס שחיברתי במקום ה-onboard הוא N6200 של ASUS בחיבור AGP . אז קודם כל כל מי שאמר לי שהכרטיס מאפשר עבודה עם שני מסכים במקביל (בכל מסך משהו אחר) צדק ותודה על העידוד. חיברתי את ה -LG ל DVI ואת הסמסונג ליציאה האנלוגית. וכאן מתחילות כמה בעיות שאני מקווה לפתור אותן עד מחר בבוקר שזה הזמן שאישרו לי (באופן חריג) להתחרט ולהחזיר אם אני לא מרוצה.... והבעיות הן כדקלמן: 1.הסמסונג חד ונוח לתפעול אבל פשוט "זורח" ..אם מורידים את הבהירות אז גם הטקסט הופך לבהיר יותר. שיח…
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מתחרפן .... לא מסוגל לבחור אני נוטה קלות לסמסונג ... אבל הוא אזל מהמלאי לא למשחקים ולא לסרטים בעיקר לאינטרנט וקצת לעבודה משרדית אני חייב להחליט בין הדגמים הבאים l1960tr vs l1970hr vs 932bf בבקשה אני לא מעוניין בהמלצה על : vp930b 200w6cs 971p זה לא בתקציב ואני לא גרפיקאי תודה !
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש כאן מלא המלצות עליו אבל לא ייתכן שאין לו חסרונות (פרט אולי לגודל פונטים שצויינו), מישהו יכול לציין ממה הוא לא מרוצה במסך זה או פחות מרוצה? כמובן גם האם אתם יודעים איפה אפשר לראות אותו בתצוגה?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום. תכננתי לרכוש את ה731BF של סמסונג,אבל בפורום תצוגה וגראפיקה לא המליצו עליו. אני צריך מסך 17" LCD עד 1200 ש"ח(עם אפשרות לחריגה של 100-200 ש"ח). עריכה:שכחתי לציין שהמסך בעיקר למשחקים ועבודה יומיומית עם המחשב(אינטרנט,וורד וכו') תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 19' LCD עד 1500 ש"ח. שימושים: טקסט, משחקים, סרטים (מעט מאוד). חשבתי על Sony SDMX95F. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין כמה דגמים של Eizo, כאשר הצרכים שלי הם כאלו: 1. כיסוי טוב של מרחבי צבעים sRGB/ Adobe להצגה ועריכה של תמונות באיכות ודיוק מקסימליים. 2. זמני תגובה מספיק טובים גם כדי להינות מסרטים ומשחקים ללא מריחות. 2431 - מומלץ כאן בפורום, כיסוי סביר של sRGB אבל לא של Adobe. זמני תגובה מוטלים בספק.. 2441 - שיפור בכיסוי מרחבי צבע, זמני תגובה עדיין לא להיט. כניסת HDMI (יתרון בעבודה עם Live View בצילום) 2442 - נראה לי הכי מוצלח, כיסוי טוב של מרחבי צבעים, זמני תגובה טובים, כניסת HDMI 2461 - ליגה אחרת של כיסוי צבעים. זמני תגובה לא משהו, אין HDMI אשמח לשמוע את חוות דעת המומחים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך!? והמחיר? קניתי אחד כזה אני מעוניין לדעת אם לקנות עוד אחד במחיר הזה. ואם לא אז מה יש במחיר דומה מומלץ! תודה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב,עדיפות לLCD כמובן,עדיפות ל19 אינץ',והכי חשוב שלא יהיה חשוך אני צריך אותו בעיקר למשחקים ועירכות 3D ווידאו המליצו לי על מסך של NU ב1200 שקל..הבעיה שאני לא בידיוק יודע את הדגם שלו..אם אני לא טועה זה זה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=418972 על מה אתם ממליצים לי? וגם סתם שאלה..ככל שזמן התגובה גבוהה יותר(במילי..) זה יותר טוב? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כמו בפעם הקודמת שהתייעצתי פה, גם הפעם אני מחפש מסך מחשב נוסף. גודל רצוי הוא 23-24 אינץ'. שימוש: בעיקר משרדי (גלישה באינטרנט. צפיה ביוטיוב. עבודה עם מסמכים). אם אפשר שיתמוך גם בצפיה בסרטים FHD, מה טוב. מצאתי את המסך הזה (חיפשתי לפי מידע שמופיע כאן באתר) ובהתחשב בכך שהחנויות המועדפות עלי הן ksp או ivory, אז נכון לעכשיו זו נראית לי הבחירה הטובה ביותר (וגם יש פלוס של HDMI): http://ksp.co.il/?select=.1024..230..1729..2241..424.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27058&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בכל אופן - אם יש משהו מומלץ יותר (בעיקר עכשיו בתקופת הבלאק פריידי), אשמח לשמוע המלצות. המחיר אגב - כמה שפחות (לא רוצה לנקוב במחיר, כי אני לא מבין בתמח…
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
איזה מסך הייתם ממליצים למפרט למעלה ? (גודל ?)... (רזולוציה ?)...
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
- 1 follower
-
-
החלון שקופץ לכיוונון המסך ע"י הכפתורים (שזה בדיוק באמצע המסך) מפריע לצפות בתמונה שמציג הדיסק להתקנת המסך. בעיה כ"כ מטומטמת ולא ידידותית, איך סמסונג לא חשבו על זה ?! איך ניתן להתגבר על זה?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מגבלות: -חייב שיהיה כניסת DVI. - חייב שיהיה 19 אינצ'. - חייב שיהיה רחב! - חייב שיהיה מחברה מוכרת. - אל תציעו את סמסונג 940BW... כמה מסכים שמצאתי: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=84707&af=10 מסך מחשב BENQ דגם FP92W http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=843&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a& LG L194WT 19'' LCD 5MS 1:2000 DVI BLACK שמתי עין על הLG, נראה לי פצצה, מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מסך crt של LG העונה לדגם E900B בכל מקרה כרגע הוא עומד על mhz 60 , שאלתי אם אפשר להעלות ל85 , ?....כאילו העלתי , אבל אני לא בטוח כמה זה בריא למסך עצמו?...
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
חברים שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מעוניין במסך LCD. עברתי על המדריך )המצויין (לבחירת ה LCD והבנתי שבשביל הצרכים שלי )פוטושופ, אינטרנט, אופיס , וקצת משחקים( אני זקוק למסך 19 אינץ' עם פאנל VA/IPS חפשתי הרבה דגמים בזאפ ומצאתי רק TN+f . אני אשמח לשמוע הצעות והמלצות למסכים מומלצים. כמו כן האם אתם ממליצים לחפש את המסך המומלץ ברכישות פומביות או באתרי מכירה למינהם? תודה! דב.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
איך יכול להיות שלמסכים בגדלים שונים יש את אותה רזולוציה לדוגמה מסך 21" ומסך 24" עם רזולוציה 1920X1080 זה אומר שבמסך הקטן יראו יותר טוב ביגלל שיש את אותה כמות פקסלים על פחות מקום אז הפיקסלים יותר קטנים. ואיך יכול להיות שיש שינוי ב PPI במסכם באותם גדלים ?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ראיתי את ההמלצות שרשומות בהודעה של ספטמבר 08, וראיתי גם קצת בזאפ. השימושים: סרטים ואינטרנט. כמעט ולא צריך למשחקים. מעדיף שיהיה ארגונומיה בסיסית: שיהיה אפשר לתת לו שיפוע קטן, אבל לא צריך שם גמישות של מתעמלת רומניה. מה כדאי ולמה? אם יש בכלל דגם אחר מומלץ של סמסונג שעונה על הצרכים שלי, אשמח לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
ראיתי כמה מסכים כאלה של סמסונג באזור ה 22-24" אבל אני לא יודע עד כמה הם איכותיים . האם יש משוה מומלץ ?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-