עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by shedokan,

אני מתכוון לקנות מחר את המססך T240 SAMSUNG מ KSP למפרט החדש שלי.. שמתי לך שיש עוד גרסא של T240 שנקראת HD, לא מצאתי אותה בארץ ולפי מה שאני רואה היא אפילו יותר זולה ב US.. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001275 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001280 מה הקטע של ה HD? אני לא יוכל לראות סרטים על איכות מרבית של FULLHD, איך זה בא לידי ביטוי... ה T240 עולה ב KSP 1590 אחלה של מחיר בהתאם לביצועים :-X

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by taimor,

דבר ראשון, שמתי לב לאחרונה שיש לי בעיה בסדרות שאני רואה שיש שבירה כזאת של הסרט כאילו עובר כזה פס מלמטה למעלה של שבירת סצינה זה קורה בדרך כלל בסצינות מהירות כאלו וזה מטריף אותי וזה לא היה פעם ובזמן האחרון זה קורה לי הרבה. ממה נובאת הבעיה ? יש מצב שזה בגלל פעולה נוספת שאני עושה במחשב ? כמו צריבה או טורנט או משהו כזה ? (כל הסדרות שאני רואה באיכות של 720P...) דבר שני ראיתי שיש לי אפשרות בדריברים ל lcd overdrive לא ממש הבנתי מה זה, יש מצב שמישהו פה יסביר לי מה זה עושה ואם אני צריך את זה? ועל כמה להגדיר את זה ? עריכה: טוב עברתי על זה וזה כנראה בעיה הקידוד של הסדרות וזה לגמרי הורס לי את כל הכייף בבצפיה כי זה מציק יש מצב לסדר את זה ? אולי יש נגן שמתקן את זה ? אני משתמש בVLC כעיקר…

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by Blaz0r,

מה קורה אחרי הרבה המלצות שקיבלתי, קניתי את המסך הנ"ל והוא הגיע היום. חיברתי אותו למחשב, הכל בסדר, אבל שמתי לב שבגוונים מסויימים (למשל האפור שבצידי הפורום והתכלת הבהיר שמקיף את חלון כתיבת התגובה) רואים פסים אנכיים במרווחים של כחצי ס"מ... אני הוזה? הגדרתי משהו לא בסדר או שקיבלתי מסך תקול? :-[ אשמח לתשובה מהירה בשביל לדעת אם ליצור קשר עם השירות לקוחות ולבקש שיחליפו את המסך, תודה

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  4. היי כולם! כרגע יש לי מסך של Samsung 955DF CRT בגודל 19 אינטש שמשרת אותי נאמנה (במיוחד) כבר 5 שנים.. לדעתי הגיע הזמן להחליפו ולעבור למשהו יותר דק, מתקדם וקצת פחות מוציא עיניים וקרינה כמו LCD שחור יפיפה.. בעיקרון יש לי התלבטות בין 3 מסכים.. : 1) לאבא שלי יש Samsung 971P גם באותו גודל, מסך יפיפה ואיכותי אבל לא מצאתי אם יש אותו בשחור איפשהו.. 2) מסך ה-ViewSonic VP930 ששמעתי עליו וקראתי עליו ביקורות טובות.. מה ההבדלים העיקריים בין ה- VP930 ל- 971P חוץ מזה שהאחרון חדש יותר? ----------- 3) או שתמליצו לי על מסך של DELL איכותי גם בגודל 19 או 20 אינטש כמו ה-2007FP? איך הוא? קראתי שהשחור שלו לא ממש "שחור" במצבים של תמונות כהות.. זה נכון? כמו כן במאמרים לגבי קניית מסך LCD …

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  5. עדיף משהו מאיזור הצפון כמו KSP.. בנוסף, האם זה מאד ישנה אם למסך חיבור DVI אם אני לא גיימר מטורף? אני רוצה את המסך למשחקים אבל בקטנה לא משהו מטורף ויותר לסרטים, גלישה וכדומה (ובכלל - עדיף לקנות מסך עם פורמט רחב? זה לא יהרוס לי קטע של גלישה באינטרנט?) ועוד שאלה - ראיתי פה כמה פעמים המלצות על חברות שלא כ"כ ידועות לי. עד כמה חברות לא כמו סמסונג או LG אמינות במסכים שלהן? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by sgsg,

אפשר לקבל בבקשה המלצה למסך בסביבות התקציב הזה? הוא ישמש בעיקר לקריאה ולכתיבה של טקסט, מעט מאוד עריכת תמונות (צבעים מדוייקים לא חובה) ובכלל לא ישמש למשחקים לא יודע אם 17'' או 19'' בתקציב הזה, אבל צריך להיות LCD. תודה

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  7. שלום. בשעה טובה אני עובר דירה (לחתיכת חור נידח).. קיצר סיכמתי עם אבא שלי על LCD לחדר שלי התקציב הוא 2500 שקל 3000 מקסימום (באמת מקסימום!) במחיר כזה אפשר לקנות LCD טוב שיראו בו טוב..? רוב הזמן זו צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT) אבל אני גם רוצה שתהיינה האפשרות לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה ולראות סרטים כמו שצריך. רמקולים ממש לא פקטור בקנייה הזאת, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה לרמקולים הקיימים שלי. עדיף חברה מוכרת ואמינה אבל אם אתם חושבים שיש איזו טלוויזיה מחברה קצת פחות מוכרת אבל מתעלה על האחרות גם זה טוב =] תודה רבה מראש {:

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by dubilev,

מכבים? נותנים לו להיכבות לבד? מה בדבר המחשב (לא יודע עם זה המקום) רצוי לכבות? sleep-mode? מה מומלץ? (מערכת הפעלה ויסטה, dell2209)

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by vsx,

שלום, אני רוצה לקנות לאימי בת ה-60 מסך מחשב דק. היא מול המחשב כל יום כ-6-7 שעות ולכן חשוב לי להחליף לה את ה-CRT למסך איכותי יותר. היישומים שהיא משתמשת בהם כרגע הם רק אינטרנט ותוכנה פשוטה של העבודה שלה. לא גרפיקה או סרטים. אבל אולי בראייה לעתיד כדאי לקנות כבר מסך שיתאים גם לסרטים, אני לא יודעת... יש לי כמה שאלות: 1. האם בתור השקעה לעתיד טובה כדאי לי לקנות כבר 22 אינץ' ולא 19 אינץ'? 2. ככל השרזולציה חדה יותר, הפונטים קטנים יותר, ולכן אני לא בטוחה שהעיינים שלה (היא בת 60) יתאימו לפונט כל כך קטן, אני צודקת? האם מסכי ה-22 אינץ' של היום בהכרח עובדים טוב רק עם פונטים קטנים? (אגב האקספלורר לא מגדיל את הפונט של כל האתרים, זה תלוי באתר, ולכן אני לא רוצה לסמוך על ההגדלה של האקספלור…

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  10. שלום, יש לי מסך 22" LCD של LG עם יחס ניגודיות של 1:30000. אז ככה, בחלק מהמשחקים שאני מריץ אני רואה מליוני נקודות זעירות מאוד וזזות שרק אם ממש מתרכזים אפשר להבחין בהם והשאלה שלי היא האם זה ככה בגלל המשחק או שהמסך שלי דפוק? אני חייב לציין שזה מופיע רק במעט מאוד משחקים כמו למשל ב assassin creed כשנמצאים מחוץ לאנימוס, וגם בסרטי HD (בכולם), האם זה קורה לעוד מישהו?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  11. מחפש צג LCD גודל 19 למשחקים תקציב 1500 שקל.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  12. אני מחפש מסך LCD בגודל "19, עם רזולוציה אופטימלית של 1280X1024, וקצב ריענון של 75Hz. חשוב שיהיו גם כניסה אנלוגית וגם DVI. פחות חשובה התגובתיות (המסך לא מיועד למשחקים) אבל ממש חשובה איכות התמונה ואיכות הצגת הצבעים. המסך מיועד למחשב דיי ישן (ולכן הדרישות המאוד מסויימות לרזולוציה ולקצב ריענון - המחשב לא תומך במשהו אחר) אך זהו מחשב חזק מאוד יחסית, שעלה בזמנו הרבה מאוד כסף, ולכן אני מצפה לעוד שנים של שימוש בו. למקרה שיהיה לי גם מחשב חדש יותר בהמשך אני רוצה שתהיה במסך גם כניסת DVI. יש המלצות למשהו כזה? תודה!

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by Richard Walson,

קניתי היום את הSAMSUNG 931C לעצמי ואני שיחקתי בו קצת (BF2), קראתי כמה כתבות, ואפילו הספקתי לראות סרט איתו. אני חייב לציין, החוויה איתו היא פשוט זווע. איך שהתקנתי אותו לקח לו כמה דקות טובות רק כדי להבין שחיברתי אותו בDVI ולא באנלוגי... חוץ מזה, אני גם לא מרוצה מהאיכות שלו.... הכל נראה מגעיל מאוד, המשחקים נמרחים, התמנה נראת מוזר וכל הקטע של הצבעים והבהירות מעצבן ביותר. אז... אני עכשיו מתכנן להחליפו, ומבקש את עזרתכם: לאיזה מסך להחליף: דרישות והערות: - המחיר צריך לא לעלות על מחיר המסך הזה (1599 ש"ח), אם כן אז בחריגה של לא יותר מ100 ש"ח! - השימושים של המסך הם בעיקר משחקי FPS מהירים (BF2, CALL OF DUTY, ETQW וכאלה...) תודה רבה מראש, תמיר

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  14. מחפש מסך גם טלוויזיה וגם מסך מחשב תקציב עד 2500 שהיה מינימום 19 אינצ'

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  15. טוב כיוון שהבנתי שמסכים מומלצים עם פנאלים איכותים אינם ניתנים להשגה אני יורד מזה ומבקש המלצה למסך עם פאנל TN. מסך לשימושים מגוונים קצת מכל דבר. (סרטים, משחקים, אינטרנט, אופיס וכו...) מחיר 1500-1800 ש"ח. אשמח עם יהיה לינקים לסקירה על המסך המומלץ.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  16. אני קונה עכשיו מחשב חדש, ומחפש מסך LCD עד 1500 ש"ח. בהתחלה חשבתי על Samsung 931BF, כיוון שכבר קניתי אותו בעבר (להורים שלי), ונראה שהוא מתאים לצרכיי (נראה טוב בעבודה שוטפת ובמשחקים). פניתי אל החנות ואמרתי שאני מחפש מסך 19 אינצ' או לחילופין מסך 20 אינץ' רחב, במחיר הנ"ל. המליצו לי על Proview FP226AFW 22, ב-1485 ש"ח (בערך אותו מחיר כמו ה-931BF). התהייה שלי היא מהו ההבדל באיכות בין שני המסכים. ראיתי שמשמיצים פה מאוד את המסכים של Proview (לא ממש מסבירים למה), ומצד שני גם משמיצים את מסכי ה-TN באותה מידה... אז אני תוהה אם ההפרש באיכות כזה משמעותי. נ.ב: האם יש הבדל בין TN ל-TFT, או שזה פשוט מינוח אחר?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by RED_ALERT,

שלום אני צריך שני מסכים מהחנות זיגזאג הראשון הוא מסך לשימושים רגילים:אינטרנט וכו'(בלי משחקים) תקציב עד 1200 שקל ולא אכפת לי ממש מנתונים יבשים רק שהמסך יהיה מבית טוב ואמין אמין אמין המסך השני הוא לשימושי גראפיקה:פוטושופ ודומיו תקציב עד 1500 וכמה שיותר איכותי תודה מראש ארז

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  18. האם מישהו יודע אם המסך בארץ או יגיע בכלל לארץ? האם מישהו שמע על המסך (או ראה) ויכול לחוות דעתו עליו? 1. לא ברור אם המסך הזה בארץ או יגיע לארץ (אני חושב שזה מסך חדש למדיי). 2. אני לא הצלחתי למצוא ביקורות עליו. 3. המסך 20" המקביל והישן שלהם(MultiSync® 20WGX²Pro), נראה כמו המסך מספר 1 עבור גיימרים שגם מתפקד טוב מאוד בפונקציות אחרות (גרפיקה, סרטים וקריאה), ע"פ האתר PRAD - http://www.prad.de/en/monitore/buyers-guide/gamer20.html. כיוון שאני גיימר כבד למדיי בתקופות כאלה ואחרות ומעדיף לא להתפשר על איכות התצוגה מבחינת צבעים וקונטרסט (חובב גרפיקה בין השאר), אני מחפש מסך שכזה. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  19. Started by TiGeRGuY,

יש למסך הזה תפריט סודי? אם כן איך נכנסים?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by ofekd23,

קניתי היום מסך W2253TQ אני מרוצה ממנו מאוד הוא יפה והכול אבל נירא לי שיש לי 2-3 פקסלים מתים בגלל שהוא מסך איך אני יוכל לזהות? אני לא מצליח מה אני ייעשה ?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  21. Started by Guy King,

השימושים הם רק לאינטרנט, אופיס וסרטים. המסך ישמש למשחקים לעיתים נדירות ביותר. תודה

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  22. אני יודע שחופרים פה על זה... אבל אף אחד לא נותן תשובה כמו שצריך במקום אני מעדיף שתגידי חסרונות של כל מסך ואיך התאכזבתם מאשר יתרונות asus mw221 - ראיתי פה שהוא נבחר בשנייה שמשנים להגדרה של srgb וחארטה כזה. sumsung t220 - בבאג אמרו לי שזה אחד המסכים הכי טובים שיש אבל זה באג וזה חנות. 2243bw - קראתי ביקורות טובות. 2253bw - תאמת אני רואה שאנשים ישר אומרים ללכת ל 2243 שיש שאלה עליו. 226bw - לחבר שלי יש אותו ואני רואה שהרבה אנשים קנו אותו אני סקרן אם הוא עדיין פונקציה היום כי הוא קנה מזמן. תעזרו לי לפסול משהו... באמת שאני מתחיל להשתגע זה כזה הבדל משמעותי ביניהם?? מה אתם הייתם לוקחים מרשימה כזאת או בכלל משהו אחר... פתוח לאפשרויות תודה.

23. Started by jazzman,

דיברתי עם החנות LCDTV, כרגע אין להם במלאי, אך יכול להיות שיביאו אותה בשבוע/יים הקרובים (בזכות זה שהסברתי לו שהרבה רוצים לראות את הדגם הזה). ככל שיתקשרו יותר אנשים בימים הבאים הם יביאו את הדגם לתצוגה יותר מהר!! המספר שלהם 1800303050, ותבקשו את ברק (כתובת: הלפיד 15 ק.מטלון פ"ת)

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות מסך LCD לסלון, למטרות צפייה בטלויזיה (יס) וסרטים ואולי בעתיד גם אחבר לזה לפעמים מחשב או אפילו קונסולה כלשהי... תודה לעזרים

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  25. Started by arielb1,

http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls20habksqxaa.asp?page=Specifications ואם לא אז אתם יכולים להציע לי משהו אחר וטוב בתקציב הזה למה אף אחד לא עונה? איפה כל המומחים?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים