עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מחפש מסך שיש גם למחשב וגם לטלוויזיה 22 אינץ. אני יקנה כרטיס טלוויזיה ויחבר לו, איזה מסך הכי מומלץ לזה עד 1500 שקל פחות או יותר חשבתי על הcmv 22 אינץ מקספ, האם הם נותנים לבדוק את תקינות המסך ואשאין פיקסלים סרופים?והאם יש מסך טוב יותר, והאם יראו טוב טלוויזיה עם מסך 22 אינץ שמיועבד למחשב תודה

2. מסך מחשב 2208WFP Dell מסך מחשב E228WFP Dell מסך מחשב VW222U Asus תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by ori_fadida,

אני צריך לקנות מסך עד 800 שקל.. אני משתמש במשחקים ואינטרנט.. יש לי כרטיס מסך:HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E איזה מסך הכי כדאי?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by idan90mizrahi,

אתם חושבים שהכרטיס LEADTEK PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT יחזיק את המסך או שצריך לקנות GTX??

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by ddjjsegev,

שלום רב, שאלה קטנה שאני מקווה שכאן זה המקום בשבילה. אם יש לי ממיר רגיל של הוט ואני קונה כבל מ RGB ל VGA ואני מחבר באמצעותו את הממיר למסך מחשב ישן האם אוכל לראות ערוצים כמו בטלויזיה? אם כן מה לגבי הקול? תודה שגב.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  6. Started by gman_il,

הי. מישהו מכיר את המסך הנ"ל? יכול לחוות את דעתו? איך הוא עומד מול ה- 2243 של Samsung? תודה

7. Started by generalA,

אבקש חו"ד של מומחים בפורום לגבי המסך הבא, וכולל מחיר סביר למסך מעין זה: L1932TQ של חב' LG. בצבע כסף (אם זה משנה) תודה אנשים !

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by Chymes,

לפני שנתיים רכשתי ליום הולדת מסך Chimei 938D. באותה תקופה לא הבנתי הרבה במסכים, המחיר היה טוב ואם לומר את האמת המסך סבבה לגמרי. בחודשים האחרונים יש לי חשק לשדרג את המסך. אני רוצה מסך יותר גדול ואיכותי, שיהיה תחליף גם לטלוויזיה בחדר. לכן, הגודל הרצוי מעל 22", למרות שגם 22" בהחלט אפשרות טובה. פה התחילו הבעיות. תחום הביניים במסכים נכחד לחלוטין. זה או שאני קורע את הכיס (אבל ממש קורע) וקונה מסך איכותי או שאני רוכש זבל. אין אמצע. המצב כנראה לא ישתנה בעתיד הקרוב וטכנולוגיה חדשה (OLED) לא נראת אפילו באופק. (בקריאה ברשת מדברים על תחילת יצור המוני ב 2012 - 2013) עברתי על הדגמים האיכותיים, קראתי כתבות וביקורות. יש מספר אפשרויות. בארץ: Dell 2408WFP - המסך הנבחר בפורום. Samsung 245…

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  9. גודל: 24' ויותר. מחיר: 1500 ש"ח עם גמישות קלה של 200 - 250 ש"ח לכל כיוון לשימוש: משחקים, וצפייה בסרטי HD. אז ככה שיתמוך בHD עם יציאות HD והכל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by amd@ati,

שלום רב, מזה זמן רב אני מחפש את המסך הנ"ל, האם הוא כבר הגיע לארץ? (ראיתי שה-P2370 כבר הגיע) במידה והוא טרם הגיע, האם למישהו יש מושג או צפי מתי הוא יגיע לארץ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  11. יש לי מסך מצויין שקניתי ליפני כשנה וחצי בערך - מדובר בSony X95FB בגודל 19" יש לוא פאנל איכותי (לא TN) אני רוצה לשדרג את המסך ל22" אבל מחפש קנייה חכמה - ולא יקרה במיוחד מה אתם ממליצים ? חשוב לי להדגיש שאני עובד הרבה שעות מול המסך - ללא כאבי ראש...ולא מתכנן להתחיל כאלו עכשיו עם השידרוג כמו כן החדות של הטקסטים זה פקטור חשוב עבורי יחד עם זאת משחק לא מעט וצופה גם בסרטי וידאו האם המסך הזה - למשל עונה על הציפיות שלי ? LG Flatron L226WTQ או זה ? Samsung SyncMaster 226BW או שרק מסך הרבה יותר יקר יספק את הסחורה...? הרבה תודה לכל מי שעוזר

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  12. המליצו לי על שני אלה: מסך מחשב Philips 220E1SB LCD פיליפס או מסך מחשב Philips 220CW9FB LCD פיליפס אשמח לשמוע מה דעתכם עליהם או לקבל המלצות אחרות - עד 1200 ש"ח בערך תודה

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by idandan2004,

שלום אני מתכונן לקנות את אחד המסכים הבאים 19": LG 1952HQ SAMSUNG 931B NEC AccuSync 92XM שימוש ביתי רגיל, כלומר קצת אינטרנט, קצת אופיס, קמת משחקים, קצת סרטים אשמח לשמוע חוות דעתכם או המלצות עליהם. תודה

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by Riger,

אני מחפש מסך 22 אינץ עד 1300 ש"ח המסך הוא למשחקים ולסרטים וכמובן שאני נכנס לפורום אז שיהיה אפשר לקרוא את הטקסט חשוב לי מאוד שיהיה אפשרות להטות את זוית המסך כלפי מטה הומלץ לי לקחת את המסך ASUS VW222U מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by knight27,

שלום רב, לאחר שנברתי כאן פורום לגבי מסכים מומלצים נראה לי שאני הולך לרכוש את המסך הנ"ל אך יש לי שתי שאלות האחת הינה- המסך הנ"ל הינו 24 אינצ' שישמש עבורי גם כמסך מחשב וגם טלויזיה השאלה היא האם מרחק הצפיה שלי כיום (ב-70 ס"מ) לא יותר מידי קרוב לעיניים??? השאלה השניה - הבנתי שהמסך הנ"ל מגיע עם גרסא מחודשת A01 ניסיתי ליצור קשר עם מס' ספקים אך לכולם יש את גרסת A00. האם למישהי יש מידע היכן אפשר לרוש את המסך הנ"ל בגירסא החדשה תודה נ-ב המסך מיועד למשחקים וסרטי HD

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך מחשב בין 22 ל - 24 אינץ' (ולפני שעה התוודעתי לדילים שיש בבלאק פריידי). שימושים: בעיקר צפייה בסרטים\סדרות (ברוב המקרים 720p וסרטים גם 1080p), וגלישה באינטרנט. אני גם מתכנן לשחק בו, אבל לא כ"כ הרבה אז זה שיקול פחות חשוב מבחינתי. כרגע מה שיש לי בראש זה U2312HM של דל (עולה 830 כולל משלוח ב TMS). תקציב: אם נהיה לארג'ים אז בסביבות ה-1300 עם אפשרויות לחריגה. למישהו יש המלצה למסך אחר ? (במיוחד בהתחשב הדילים שיש עכשיו) מישהו יכול להמליץ\להשמיץ את המסך שחשבתי עליו כרגע ? עריכה: נראה שגם AOC I2353FH עשוי להיות טוב...אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים וממליצים לעשות!

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  17. חשבתי על המסך הבא: LG L1953TR מה אתם אומרים עליו?

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  18. שלום רב. נתקלתי באנטרנט במכירה של מסך 20" מחברת PRIMEVIEW דגם PV20MT הנתונים שלו נראים טובים, האם יכול להיות שהוא בעל פנל IPS או PVA, או TN? הוא מוצג כ"מסך לגרפיקאים" עם גודל נקודה 0.255MM, וזויות צפיה של 176 מעלות ברזולוציה טבעית של 1600X1200 75HZ, זמן תגובה של 8MS הנה הנתונים PDF, מה אתם אומרים? http://primeview.co.il/_Uploads/86PV20MT.pdf [table][tr][td] Panel Size 20.1" Pixel Pitch 0.255mm(H) X 0.255mm(V) Max Resolution UXGA 1200X1600 Brightness 400cd/m2 (typical) Contrast Ratio 700:1 (typical) Viewing Angle 176º Horizontal/176º Vertical (minimum) Response Time 8 ms Display Color 16.7 M Frequency Analog mode 24 Khz - 80Khz, 50Hz - 75Hz Digital mode 30 Khz - 80Khz, 5…

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by Shasoosh,

הייתי דיי נעול על ViewSonic LCD 19 VA912 מפנדה אבל אחרי שיחה עם האיש מכירות שלהם , שלטענתו, אין אחריות על פיקסלים שרופים ??? וגם כשנשאל "ואם יש לי 50 פיקסלים שרופים, אז מה?" התשובה היתה "אין אחריות". (לדעתי הבעיה היתה בסוכן ואין לו מושג מה המדיניות) בכל אופן, האחריות של המוצר מתנהלת מול היבואן ולא מול החנות לכן התכוונתי להתפשר על ה VA902B 19'' LCD 8ms מ KSP. כרגע ראיתי את הדגם VA902B 19'' LCD 8ms ב skypc ורציתי לדעת מה הדעות עליו, האם הוא מוצלח יותר מהמסכים שהזכרתי כאן? |כי המחיר מאוד משכנע| 1,257.00 ש"ח או עדיף שאני יקח את ה ViewSonic LCD 19 VA912 מ skypc ? מישהו יודע איך הם מתייחסים לאחריות?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by Farmalot,

שלום לכולם, אני מחפש מסך למשחקים, בין "20 ל "22, וכרגע ננעלתי על 206BW של סמסונג. אופיס דיפו עושים עכשיו מבצע של בלי מע"מ, ועכשיו אני יכול לבחור בין הסמסונג ל Dell 207WFP, או לבחור איזשהו LG. מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by assaf990,

20 אינצ צורך: עבודה משרדית, אינטרנט הציעו לי מחיר 970 שח שווה לקחת? (אין לי מושג האם זה מסך רחב)

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  22. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' במחיר של עד 700 ש"ח (אם אפשר בפחות - מה טוב). מס' שאלות: האם התקציב הוא בסדר ולא נמוך מידי? (אין צורך במסך יותר מידי איכותי כי אני לא משחק הרבה במשחקים) מה שבין היתר חשוב לי במסך זה שיחזיק לאורך זמן ואתקל בכמה שפחות בעיות בו.. אם התקציב נמוך מידי אז מה התקציב הראוי כדי למצוא מסך נחמד+? ראיתי מס' דגמים ורציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם עליהם (אתם יותר ממוזמנים להוסיף דגמים משלכם..) Mag AI937W Samsung 943BW איך הם? תודה מראש לכל מי שיעזור, שנה טובה :]

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  23. שלום. החלפתי מסכי מחשב. עברתי מה DELL U2410 המעולה (IPS), למסך זול יותר, אבל גדול יותר - HP 2711x ממש לפני שעה חיברתי את המסך, ואני משתמש בו כעת. משהו מוזר קורה לי אבל. בכל כמה שניות, המסך (יותר נכון - הכתב, או הפונטים, או החלקים במסך שזה בולט בהם) עובר מעין "גרעון" (התמונה לא חלקה, אלא נראית מגורענת [הלוואי והייתה לי מילה טובה יותר]), ומיידית חוזר לעצמו. התופעה חוזרת על עצמה. יתרה מכך, זה גם קורה כאשר אני למשל מזיז טאב של הדפדפן לאורך המסך, ואז אני שם לב שהכתב הופך להיות מגורען. האם התופעה מוכרת? אני מפספס משהו? תודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  24. Started by eli_xXx,

אחרי שפטרתי את הבעיה הקודמת עם הריצוד יש לי בעיה אחרת אז ככה (אני אחזור על מה שרשמתי בהודעה הקודמת) יש לי מחשב נייד lg חדש חדש יש לי אותו 5 חודשים עלה לי 7000 ש"ח עכשיו המסך של המחשב נייד הוא "15 רזולוציה 1024*768 בעל 60 הרץ עכשיו הLCD בעל "17 עכשיו כדי שיראו טוב צריך לשים 1280*1024 בעל 60 הרץ אז מה שאני צריך זה שהמסכים יעבדו על הרזולוציה המתאימה להם כי ברזולוציה של המסך LCD אז במסך של הנייד זה ענק וצריך להזיז את העבכר לצדדים כדי לראות חלק מהדברים ואם זה ברזולוציה של המסך של הנייד אז במסך LCD לא רואים טוב מה עושיייייייים?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  25. אחת הסיבות שאני קונה מסך רחב גדול (22 זה ענק מבחינתי, יחסית ל17 CRT שאני יושב מולו כרגע) היא שאני רוצה לחבר ממיר כבלים לכרטיס טלויזיה (כנראה ה- Hauppauge 150MCE) ולצפות בטלויזיה וסרטים דרכו. הבנתי שהרזולוציה המקסימלית של הכרטיס טלויזיה היא 720x576, ואילו הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1680x1050. איך תהיה איכות הצפייה בערוצים בהוט בקונפיגורציה הזו? ואם זה לא כדאי, אז על איזה מסך במקום כדאי לי ללכת? או אפשרות לקונפיגורציה אחרת?

• 5 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים