מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני מתכונן לקנות מחר את המסך זה ב 1290 ש"ח האם מסך זה מתאים למחירו, מה דעתכם ומה המלצתכם ? בזאפ יש הרבה חוות דעת שכולם משבחים בו http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=410956 מה אתם אומרים כשאתם יותר מומחים בתחום זה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
ברשותי 2 מסכים כאלה משומשים. אני רוצה לדעת איזה מהם עדיף. תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש עם עדיפות לפאנלים אחרים(ולא הTNים למיניהם) האם יש אפשרות כזאת עד 2400 שקל? הבנתי שיש את הvs vp930 אבל הסתבכתי עם הגרסאות. במחשב יעשה בעיקר שימושים של משרד ומעט סרטים.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
הייתי דיי נעול על ViewSonic LCD 19 VA912 מפנדה אבל אחרי שיחה עם האיש מכירות שלהם , שלטענתו, אין אחריות על פיקסלים שרופים ??? וגם כשנשאל "ואם יש לי 50 פיקסלים שרופים, אז מה?" התשובה היתה "אין אחריות". (לדעתי הבעיה היתה בסוכן ואין לו מושג מה המדיניות) בכל אופן, האחריות של המוצר מתנהלת מול היבואן ולא מול החנות לכן התכוונתי להתפשר על ה VA902B 19'' LCD 8ms מ KSP. כרגע ראיתי את הדגם VA902B 19'' LCD 8ms ב skypc ורציתי לדעת מה הדעות עליו, האם הוא מוצלח יותר מהמסכים שהזכרתי כאן? |כי המחיר מאוד משכנע| 1,257.00 ש"ח או עדיף שאני יקח את ה ViewSonic LCD 19 VA912 מ skypc ? מישהו יודע איך הם מתייחסים לאחריות?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מה הגדרות המסך שלכם? האם אתם משנים את ההגדרות בזמן משחק ו/או סרט? ואם כן, אז למה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום חברים חבר לעבודה קנה מחשב חדש עם מסך סמסונג 2253W וכרטיס מסך טוב של MSI . המלצתי לו לחבר את המסך עם הכבל המצורף בחיבור דיגיטלי ,כלומר-DVI ל-DVI . אתמול קפצתי אליו בכדי לראות משהו ושמתי לב שאין אפשרות לבצע AUTO ADJUSTMENT . התקנתי את הדרייבר שמצורף למסך,אולם עדיין אין אפשרות לבצע את פעולת הכיוון האוטומטי. למישהו יש רעיון למה זה כך? תודה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
פנו אלי בעזרה בנושא הזה, כמו שכתוב בכותרת מדובר במסך לצרכי עיצוב גראפי בלבד, לא למשחקים וכו'. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות בקרוב מסך רחב ואני רוצה המלצות. אני רוצה 22 אינץ' ורצוי שיהיה של חברת SAMSUNG רוב הזמן אני מריץ משחקים כבדים על המחשב, ובחודשים הקרובים אני ישדרג את הכרטיס מסך שלי גם- האם כל כרטיס מסך שאני אקנה ינצל את המסך? תודה לעוזרים. ד"א אני קונה באתר הזה: http://www.newegg.com/
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שמעו, לא יודע מה קרה להורים שלי פתאום בא להם לקנות לי מסך חדש ולהעביר את שלי לאחותי...לא משנה. העיקר זה שאני צריך מסך חדש עד עכשיו היה לי L1730B של LG, תאמת שקנינו אותו לא הבנתי כלום במחשבים אז זה לא הייתי אני שבחרתי אבל אני דיי מרוצה ממנו ב 3 שנים שהוא היה אצלי, במריחות לא הרגשתי והאיכות שלו איכשהו סבבה, אבל לפני כמה שבועות ראיתי אצל חבר שלי מסך עלוב של צ'אי מאי שהוא קנה מ KSP (בעע) והאיכות שם לוקחת תמסך שלי ! טוב לא משנה... קראתי את שני הכתבות שיש באתר על מסכים, ממה שהבנתי 932B לתקציב נמוך ו 971P לתקציב קצת יותר גבוה. עכשיו אני לא ממש יודע מה התקציב המדוייק אבל אני מעריך שבערך 1400 אז אני לא יודע מה לקחת.. עכשיו אם ב 971P לא היו מריחות הייתי לוקח אותו אבל בכתבה…
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינטש.. המליצו לי על הVP930B..וראיתי הרבה המלצות עליו גם פה.. אבלל...הרבה אומרים שכל היתרון שלו זה רק זה שהוא פאנל M-AVP (משו כזה..) ולא TN. וככה הוא פחות חד ועושה מריחות בגלל זמן תגובה של 8MS לעומת כולם שהיום כבר 2MS.. אז מה אתם אומרים? יש עוד דברים טובים במחיר הזה? הוא באמת כזה טוב? אני רואה הרבה סרטים וסדרות על המחשב..אבל ברור שגם בשביל המשחקים החדשים והכבדים 8)
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בעקבות מעבר לדירה קומפקטית במיוחד והשדרוג ההולך וקרב של המסך הישן שלי החלטתי להיפטר מהטלביזיה הישנה שהייתה לי ואני מתכוון להשתמש במסך המחשב החדש שלי כמסך גם לטלביזיה. את החיבור לטלביזיה אני אני מתכוון לעשות דרך כרטיס TV ככה, שלמעשה כל מסך בא בחשבון. מקריאה בפורום ראיתי שבמסכים עם פאנל VA יש את זוויות הצפיה הטובות ביותר, לכן החלטתי שהמסך חייב להיות עם פאנל מסוג זה. עכשיו אני מתלבט בין שני מסכים: 1. ViewSonic VP930 2. Samsung SyncMaster 971P מי מהם יותר מתאים לשימושים הבאים: 70% מהזמן המסך ישמש כמחשב - ליישומים של גרפיקה והרבה טקטס, ללא משחקים. 30% מהזמן כמסך טלביזיה. מהביקורות שקראתי נראה שהViewSonic יותר טוב, אבל האפשרות של הסמסונג להתכוונן לכל הזוויות האפשריות נראית לי…
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני צריך עזרה בבחירת מסך 19'': - לעבודה משרדית ותיכנות, לא יהיו משחקים או סרטים עליו (וגם אם כן זה במידה מאוד מועטה ואין צורך להתחשב בזה) - במחיר של עד 1500 (אני מניח בשביל מסך לעבודה בלבד אין צורך ביותר מזה) - עדיפות רבה למוצר שנמכר ב"באג" כרגע יש לי בראש את 931B אני מוכן לשמוע את כול הצעות שלכם תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
השימושים הם רק לאינטרנט, אופיס וסרטים. המסך ישמש למשחקים לעיתים נדירות ביותר. תודה
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מוזר שאני לא רואה את הסרט על כל המסך אולי צריך תוכנה מסויימת? יש לי bsplayer אני לוחץ באפשרויות וידאו ב-16:9 וזה מותח לי את התמונה עדיין רואים למעלה ולמטה מלבנים שחורים? תודה
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מעביר את המסך שלי למחשב החדש. אני זוכר שהיה לי בקופסא של המסך דיסק. אבל אני לא זוכר אם הייתי צריך להתקין משהו ממנו. המסך שלי lg flatron l1760tr אז צריך להתקין משהו או פשוט לשים כבל וזהו?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אז ככה, ברשותי כעת מסך 17" (LG L1780Q אם זה חשוב) ואני הייתי מאוד רוצה להחליף אותו למסך יותר גדול. הבעיה - האורך של השולחן שעליו מונח המסך הוא 57-58 ס"מ ולדעתי אם אני אשים מסך בגודל 19" זה יהיה גדול מדי לעיניים. חוץ מזה אל תשכחו שהסטנד של המסך לוקח גם כמה ס"מ, מה שמקרב עוד את המסך אלי. עוד בעיה בעניין היא שאני כנראה אקנה מחשב חדש בחופש, והבנתי שאם אני אשאר עם המסך הזה ואקנה כרטיס מסך חזק יווצר צוואר בקבוק. תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 23-24" +(מעדיף 23" לדעתי), לשימוש משרדי, סרטים, אינטרנט וכו' (אין צורך במשהו שמתאים למשחקים). עדיפות בתקציב היא למשהו טוב עד 1000 ש"ח אבל אם יש משהו מומלץ שחורג מהתקציב, אז אפשר לחרוג. הכרטיס מסך על המחשב הוא nvidia geforce 210, והמסך כרגע הוא samsung 2243ewx. אני מתכנן להעביר את המסך שלי להורים, ולהשתמש במסך החדש בעצמי. כרגע חשבתי על Dell U2312HM, יש הערות, המלצות למשהו אחר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
נהרס לי המסך הקודם VIEWSONIC VX724 ששירת אותי נאמנה המון שנים. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש.... יש לציין שלמסך המחשב מתחברים הן המחשב והן XBOX360 במקום שבו שמתי את המסך לתיקון שאלו אותי אם אני מעוניין בהצעות מחיר לדגמים הבאים: [table][tr][td]VIS-442-VA926 מסך "VGA+DVI 1280X1024 2000:1 5MS 3X4 LCD 19 [/t]VIS-442-VG932M מסך "5MS 3X4 LCD 19 רמקולים SWIVEL DWON/UP TILT VIS-454-VA1948M-LED מסך "1440X900 10M:1 ,5ms VGA+DVI LED W 19 רמקו' כולם של VIEWSONIC אשמח לדעת גם מה המחיר הסביר עליהם... תודה מראש.[/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
היי, כרגע אני עובד מול זוג מסכים TN FullHD הייתי רוצה להחליף לזוג מסכים זהים. הרוב המוחלט זה עבודה מול VS מה מומלץ? אני יודע שחלק גדול מהאנשים פה משתמשים במסכים בגדלים שונים אבל אני רוצה שניים זהים. האמת שאני מוכן לשקול שלוש זהים, אבל כרגע אני צריך שניים. אין מגבלת תקציב אבל אני מעדיף כמה שיותר זול.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך מחשב בין 22 ל - 24 אינץ' (ולפני שעה התוודעתי לדילים שיש בבלאק פריידי). שימושים: בעיקר צפייה בסרטים\סדרות (ברוב המקרים 720p וסרטים גם 1080p), וגלישה באינטרנט. אני גם מתכנן לשחק בו, אבל לא כ"כ הרבה אז זה שיקול פחות חשוב מבחינתי. כרגע מה שיש לי בראש זה U2312HM של דל (עולה 830 כולל משלוח ב TMS). תקציב: אם נהיה לארג'ים אז בסביבות ה-1300 עם אפשרויות לחריגה. למישהו יש המלצה למסך אחר ? (במיוחד בהתחשב הדילים שיש עכשיו) מישהו יכול להמליץ\להשמיץ את המסך שחשבתי עליו כרגע ? עריכה: נראה שגם AOC I2353FH עשוי להיות טוב...אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים וממליצים לעשות!
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מסךLCD של חברת LG דגם L1953TR המסך רואים מעולה, כייף לקרא בו ו משחקים עובדים בוא ברמה סבירה... סבירה זאת אומרת שלדוגמא BF2.. או סימלטור.. טסתי על מסוק ואז את השמים שרואים דרך הפרופלור רואים מהבההב.. מרצד או לא ידוע איך קוראים לזה אבל בצבע ובצורה לא טובה. כמו כן גם אם מסתכלים על השמש או בכלל אם מזיזים את העכבר מהר אז יש תישטוש... המסך הוא בעל 2MS וקצת לא הגיוני שזה מרצד במשחקים ...(יש גם קצת בסרטים אבל לא יכול לבחון את זה מול משהו שכן רואים טוב, לדוגמא במשחקים רואים הכל חלק חוץ מהפרופלור שיוצר ריצוד) השאלה היא האם זה מסך, אולי כרטיס מסך..(פאליט סופר 7600 גיפורס) .. דיברתי עם חבר שיש לחנות מחשבים הוא אומר שמבדיקה עם יבואן LG הוא הבין שזו סידרה דפוקה.. מה דעת…
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, קניתי היום את הספליטר הזה: כעת על הכרטיס מסך מחובר בכניסה אחת המסך הראשי, ובכניסה השנייה הספליטר. לספליטר חיברתי מסך מחשב נוסף, ואת הטלוויזיה. כשאני בוחר בהגדרה של המסכים את המסך הראשי + ספליטר, כלום לא קורה. כשאני מוציא את הטלוויזיה מהספליטר זה קולט את המסך השני, וכשאני מוציא את המסך השני זה קולט את הטלוויזיה. שורה תחתונה, זה לא קולט לי את שלושת המסכים ביחד. מה עושים? נ.ב כשכל המסכים מחוברים, ואני בוחר להציג את המסך הראשי + ספליטר, המסך הראשי משתגע לגמרי כאילו הוא עומד להישרף (מלא רעידות וזרמים בתוך המסך) היה שלב שהייתי בטוח שהוא הלך פייפן ואיכשהו הוא חזר לעבוד כרגיל. ואם זה משנה משהו - יש לי 8800GTS
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לחבר או מה לחבר ליציאה הזאת? כשאני מחשב אוזניות אני לא שומע וגם כשאני מנסה את הרמקולים עם מגבר גם אין כלום.. יש למישהו רעיון? מדריך למשתמש: http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/200805/20080516130934312_BN59-00723B-Eng.pdf עמוד 13 למטה יש תמונה של החיבורים..
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-