מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני משחק הרבה ברשת ולכן הייתי רוצה לשחק עם 160hz האם הם יצאו מהמשחק?יש אותם בארץ?וכמה הם אמורים לעלות? וחשבוב לי מאוד גם איכות. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
האם רק ב720P או אפילו ב1080 P
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
איך המסך. LG 32LD460 בתור מסך טלויזיה אבל בעיקר למשחקים???
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום חברים מעוניין לשמוע חוות דעתכם על מסך הפיליפס הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781373 תדוה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
היי, כרגע אני עובד מול זוג מסכים TN FullHD הייתי רוצה להחליף לזוג מסכים זהים. הרוב המוחלט זה עבודה מול VS מה מומלץ? אני יודע שחלק גדול מהאנשים פה משתמשים במסכים בגדלים שונים אבל אני רוצה שניים זהים. האמת שאני מוכן לשקול שלוש זהים, אבל כרגע אני צריך שניים. אין מגבלת תקציב אבל אני מעדיף כמה שיותר זול.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחר את המססך T240 SAMSUNG מ KSP למפרט החדש שלי.. שמתי לך שיש עוד גרסא של T240 שנקראת HD, לא מצאתי אותה בארץ ולפי מה שאני רואה היא אפילו יותר זולה ב US.. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001275 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001280 מה הקטע של ה HD? אני לא יוכל לראות סרטים על איכות מרבית של FULLHD, איך זה בא לידי ביטוי... ה T240 עולה ב KSP 1590 אחלה של מחיר בהתאם לביצועים :-X
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
שלום לכל מודאגי האחריות. לפני שקניתי את ה 2209WA פניתי במייל לדל ישראל עם הרבה שאלות בקשר לסוגית האחריות. בהמשך למייל שלי, התקשר אלי מר אשר צורף מיעל פתרונות משולבים ואמר שנתבקש ע"י דל ישראל לתת לי את התשובות. http://services.yaelsoft.com/ מר צורף אמר לי : 1. פונים לתמיכה של דל טל' 1-809-444-688. 2. מוסרים את מספר השרות=SERVICE TAG (המספר שמופיע בכרטיס הנישלף וגם במדבקה שעל האריזה). 3. איש התמיכה מנסה לעזור טלפונית או פותח כרטיס/מספר שרות ומעבירו ליעל פתרונות. 4. יעל פתרונות יוצרים קשר כדי לתאם ביקור בבית. זה מה שאני הבנתי. מקווה שלא יהיה צורך. אני פעלתי לפי שני הסעיפים הראשונים ואמנם המסך אותר ואושר ככזה שנמצא באחריות. מאחר והמסך בסדר ואין לי צורך בשרות כלשה…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
LCD, חשוב שיכלול תמיכה ב-HD, יחס ניגודיות גבוה ככל האפשר, פאנל IPS, רצוי שאפשרויות הכיוון שלו יהיו גבוהות, אך לא קריטי. תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום חברה', את המחשב שלי קניתי אחרי המלצות שלכם, ואני מאוד מרוצה. הפעם אבקש את עזרכתם בכול הקשור למסך. אני מעוניין להחליף את הטנק שיש לי בחדר למשהו קצת יותר מעניין. חשבתי על Wide screen 24 אינצ' , כרגע עוד לא ניכנסתי לעומק העיניין ולכן אני רוצה לדעת מה אתם ממליצים בסביבות המחיר 1500 שקל. אני עובד עם פוטושופ, המון סרטים , וכמובן משחקים. יש לי כרטיס מסך nvidia gtx 260 golden smaple . אגב, חשוב לי שמהירות התגובה תיהיה 2MS (לא חושב שכדאי להתפשר על זה). זה הכול בערך, מחכה לתגובות! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
ראיתי שיש dell u2410 : עולה סביבות 2400 קצת יקר לטעמי אבל אולי שווה בגלל הפנאל IPS dell 2409 : פאנל TN אמנם אבל מאוד איכותי הבנתי. עולה סביבות 1900 - זול ב500 שקל שאר המסכים הבנתי לא ברמה (LG LED קראתי שהוא לא משהו, samsung 24 - צבעים לא טובים) מה אתם אומרים? יש רעיונות נוספים? מישהו יודע על בעיות עם ה-2409? ראיתי שב- u2410 יש בעיות עם גרסת קושחה A00. זה רלבנטי גם ל-2409?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
השימושים העיקריים שלי הם: גלישה באינטרנט משחקים ואחרי זה סרטים המפרט שלי זה מעבד 6750 כרטיס מסך 2600xt (עם רכישת המסך אני מחליף ל-9800gt) זיכרון 2 גיגה
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כיצד מכבסים את המטלית שבעזרתה אני מנקה את מסך ה-LCD שלי? על כמה מעלות במכונת כביסה? או שזו כביסה ידנית? איבדתי את האריזה שהיו עליה הוראות, ואני מפחד להרוס את המטלית. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
הכוונה שלי היא לקנות דגם עם רמקולים מובנים, שישמש גם כטלויזיה עם TV BOX, שיהיה די זול ואין לי ציפיות גבוהות ממש בקשר לאיכות, סה"כ מסך סביר קצת למשחקים בעיקר PRO EVOLUTION וטלויזיה דרך ממיר דיגיטלי. הדגמים והמחירים הבאים הם האפשרויות בערך, ואני לא יודע אם שווה לי להשקיע בדגם יקר אם לא יהיה הבדל משמעותי באיכות: Chimei 228D ש"ח 995 AOC 2219P2 ש"ח 1,425 AOC 2217PWC ש"ח 1,350 Asus MW221C ש"ח 1,377 Asus VW222U ש"ח 1,090 חשבתי שהכי עדיף לי, גם כי זו חברה מוכרת יותר את אחד מדגמי ה- אסוס. מה אתם אומרים ? (ובבקשה בלי הצעות לדברים אחרים כי אין ממש משהו אחר שיתאים לדרישות ובתקציב חוץ מחברת מדבקה או רמקולים בנפרד)
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שמתי לב שכולם הם TN. אז בפועל אין(לדעתי) כזה הבדל גדול. ראיתי שיש מסכים של 22" במחירים הנמוכים מ 1000 שח. האם כדאי?
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שמעו יש לי תמסך עכשיו במסך יש 2 חיבורים אחד הכחול הקטן הרגיל ואחד הלבן מה האבדלים ? ומה עדיף ולחבר ולמה ?
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום חברים חבר לעבודה קנה מחשב חדש עם מסך סמסונג 2253W וכרטיס מסך טוב של MSI . המלצתי לו לחבר את המסך עם הכבל המצורף בחיבור דיגיטלי ,כלומר-DVI ל-DVI . אתמול קפצתי אליו בכדי לראות משהו ושמתי לב שאין אפשרות לבצע AUTO ADJUSTMENT . התקנתי את הדרייבר שמצורף למסך,אולם עדיין אין אפשרות לבצע את פעולת הכיוון האוטומטי. למישהו יש רעיון למה זה כך? תודה
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קראתי על מסכי ה"מחשביזיה" של סמסונג ותהיתי מה עדיף לי כרגע יש לי מסך LCD 17" דיי מעפן ואני רוצה לקנות מסך נוסף גם שישמש כטלוויזיה וגם כמסך נוסף למחשב (אני רוצה לעשות Dual View) ותהיתי אם עדיף לי ללכת על ה"מחשביזיה" של סמסונג או פשוט לקנות מסך טלוויזיה.. מבחינת מחיר המסכי טלוויזיה יותר משתלמים, השאלה היא אם יהיה הבדל? השימוש העיקרי הוא גיימינג לא כבד ואינטרנט. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אהלן, נהייתה לי היום בעיה ממש מוזרה במסך, המסך מושחר ולא משדר תמונה אך מזוהה על ידי המחשב (הוא משמש כהרחבה של המסך הראשי שלי..) הנורה שלו בנוסף מהבהבת בירוק. ניסיתי לנתק ולחבר מהחשמל ומכבל הVGA אך ללא הצלחה. אם אפשר עזרה אעריך את זה מאוד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי חבר'ה, כמו שהנושא מרמז אני מחפש (בהוראת אימי היקרה) מסך 32 אינטש שישמש לטלוויזיה והמחשב, כמובן FULL HD ובקשר ל - LED או ל - LCD אני פתוח להצעות (בזמנו שמעתי שטכנולוגיית ה - LED לא הייתה בשלה כל כך אבל זה היה די מזמן). בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לחפש בעצמי וגם לקרוא בפורום לגבי מסכים אבל לצערי כבר איבדתי כיוון. עיקר השימוש שלי במסך הוא סרטים, משחקים ועבודות (גיימר בעברי) אני מחפש מסך 27' 1440 1 ms או 4ms 144Hz ips או Tn - בעיקר משחק משחקים בהם הגרפיקה יותר חשובה לי מהקצב רענון הכטיס מסך שלי הוא GTX1070 של Nvidia והבנתי שיש G-sync או freesync אבל לא הבנתי אם אני אראה ממשי בין הסוגים. אשמח לקבל כל המלצה, בייחוד אם יש גם ניסיו עם מסך ספיציפי, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 27" לאמא שלי שישמש אותה לעיבוד תמונות כתחביב, אז צריך color accuracy טוב. האם צריך להשקיע יותר בשביל שזה באמת יתן איכות עבודה נורמלית?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח להמלצה על מסך קעור ורחב (ultrawide) המדמה שני מסכים בשביל עבודה משרדית וגיימינג קל. תקציב: 2000 ש"ח, אבל יכולה להעלות אותו במידת הצורך. אין בעיה לרכוש באמאזון או דומיו אם זה זול יותר. כרגע אני עם שני מסכים 22' FHD LED יחובר למחשב נייח GTX 970 I7 דור רביעי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
- 2 followers
-
-
תקציב 1500-3000ש"ח גמיש רצוי מאמזון יש ברשותי את המסך הזה https://www.amazon.com/gp/product/B078GSH1LV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1 משרת אותי מ 2018 לצערי המסך אני רוצה לקחת אותו במקום המסך בעבודה (כן השווי שלו 2000-2300ש"ח) לכן צריך לרכוש מחשב לבית. צרכים: תכנות, למידה ויוטיוב מדגיש שצריך מסך גדול ככל הניתן שיהיה תחליף לנוכחי, ולא curved ! מקווה שיהיו הנחות האפשרות הכי טובה שמצאתי היא https://www.amazon.com/gp/product/B09TMKSN73/ref=ox_sc_act_title_3?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 מדובר על ריענון מטורף (יש G-Sync לא שאני משחק) לצערי יש רק 32" אבל עדיין לדעתי מדובר במוצר הכי טוב סטנד פח אבל בשביל הבית לא רע, גם ה3…
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את ה2407HC (הבנתי שכבר לא ניתן להשיג את ה2407 הרגיל). שמעתי שמועות שDELL מוציאה את ה2408WFP שאמור להיות עם כניסת HDMI. האם ישנם עוד שינויים משמעותיים בגרסא החדשה. האם שווה לחכות לה? האם ידוע מה יהיו המחירים שלה? האם ניתן להמיר סיגנל HDMI לDVI? אם מדובר בממיר פשוט אני לא רואה סיבה להמתין למסך הזה. יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-