מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש חוות דעה לגבי מסך HP L2065 ו LG L2000CP . תודה אבירם.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שמעו, לא יודע מה קרה להורים שלי פתאום בא להם לקנות לי מסך חדש ולהעביר את שלי לאחותי...לא משנה. העיקר זה שאני צריך מסך חדש עד עכשיו היה לי L1730B של LG, תאמת שקנינו אותו לא הבנתי כלום במחשבים אז זה לא הייתי אני שבחרתי אבל אני דיי מרוצה ממנו ב 3 שנים שהוא היה אצלי, במריחות לא הרגשתי והאיכות שלו איכשהו סבבה, אבל לפני כמה שבועות ראיתי אצל חבר שלי מסך עלוב של צ'אי מאי שהוא קנה מ KSP (בעע) והאיכות שם לוקחת תמסך שלי ! טוב לא משנה... קראתי את שני הכתבות שיש באתר על מסכים, ממה שהבנתי 932B לתקציב נמוך ו 971P לתקציב קצת יותר גבוה. עכשיו אני לא ממש יודע מה התקציב המדוייק אבל אני מעריך שבערך 1400 אז אני לא יודע מה לקחת.. עכשיו אם ב 971P לא היו מריחות הייתי לוקח אותו אבל בכתבה…
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מסך CRT Sony Trinitron 200ES, והוא אצלי איזה 4 5 שנים. עכשיו המסך עובד טוב, אבל תמיד יש לי הרשה שאני יושב יותר מידי קרוב למסך, אז חשבתי להחליפו, האם כדאיי? עכשיו מצאתי בוואלה מסכים של לנובו, האם הם טובים? מצאתי שני קישורים, אחד למסך 19 והשני 22 http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZD221 http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCL192W בתכלס התקציב שלי הוא לא יותר מ-1100 שקל, אבל אם אני אצליח להביא את המסך 22 במחיר טוב, אני אצלך עליו...(למרות שזה יעבור את ה-1100). יש מסכים בתקציב שלי שהם יותר טובים מלנובו? ***עכשיו אני לא יודע מה יותר טוב, מסך WIDE או רגיל? כי אני לא יודע בידיוק מה עדיף (הלנובו הוא WIDE) תודה...!
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי את הסמסונג החדש דגם P2370, חיברתי את המסך, הוא יפה והכל אבל הזויות צפיה שלו נוראיות, אני זז טיפה ימינה והצד השמאלי של המסך ניהיה לי חשוך, טיפה שמאלה ואותו דבר קורה, האם הDELL 2209WA יותר טוב מהמסך הזה מבחינת זויות צפיה וניגודיות? אשמח לתשובה כי אם כן אני יצטרך להחזיר אותו היום, תודה
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מסך 22" או 24" אם נכנס בתקציב של 1200 ש"ח השימוש של המסך הוא לגלישה באינט' עבודה באופיס[ממש קצת] ובעיקר לצפיה בסרטים חובה שלמסך תיהיה אפשרות של שליטה על הזווית שלו[למטה למעלה] תודה לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני כנראה מתכנס על ה-T240. סיכמתי פה מה שלמדתי. אשמח לקבל תגובות. כל הדגמים פה 1920x1200 (או 1220) ו-24 אינטש או יותר. עד ה-=== פאנל TN, שהוא יותר מהיר אבל פחות מתאים לסרטים וכ"כ זוויות צפיה מוגבלות, כך שהמסך משנה את הצבע שלו כשמסתכלים בזווית. כ"כ שחור פחות "שחור". Samsung T240 - כ-1700 ש"ח. פופולארי מאוד. אורליאנס אומר שכמו ה-HP w2408h המומלץ ע"י prad.de שעולה כ-900 ש"ח יותר, רק עם רגלית פחות משוכללת, ולכן הרבה יותר משתלם. DELL e248WFP - כ-2100 ש"ח. בהשוואה ל-T240, לא מכיל HDMI ופחות נוח לכייל צבעים. Samsung T260 - כ-2300 ש"ח. אורליאנס אומר שהוא (וגם ה-T200 ו-T220P) לא מומלץ. Benq G2400W - כ-2500 ש"ח. פאנל TN. הרבה יותר מהיר. בעיות - פאנל TN שנחשב פחות טוב. ארגונומטריות …
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לפני שנתיים רכשתי ליום הולדת מסך Chimei 938D. באותה תקופה לא הבנתי הרבה במסכים, המחיר היה טוב ואם לומר את האמת המסך סבבה לגמרי. בחודשים האחרונים יש לי חשק לשדרג את המסך. אני רוצה מסך יותר גדול ואיכותי, שיהיה תחליף גם לטלוויזיה בחדר. לכן, הגודל הרצוי מעל 22", למרות שגם 22" בהחלט אפשרות טובה. פה התחילו הבעיות. תחום הביניים במסכים נכחד לחלוטין. זה או שאני קורע את הכיס (אבל ממש קורע) וקונה מסך איכותי או שאני רוכש זבל. אין אמצע. המצב כנראה לא ישתנה בעתיד הקרוב וטכנולוגיה חדשה (OLED) לא נראת אפילו באופק. (בקריאה ברשת מדברים על תחילת יצור המוני ב 2012 - 2013) עברתי על הדגמים האיכותיים, קראתי כתבות וביקורות. יש מספר אפשרויות. בארץ: Dell 2408WFP - המסך הנבחר בפורום. Samsung 245…
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מה עדיף משניהם? זה mag XP2211W (XP2211AFW)22" Wide Screen LCD Monitor http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=446π=1459 או 931BW sumsung http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני מעוניין לקנות מסך שמיועד לגימיירים ולצפייה בסרטים. אני בנוסף קורא קבצי טקסט וגולש באינטרנט (כמובן ). תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שעות את המסך 932B ואני לא יודע לכמה צריך לכוון כל דבר. מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
מצאתי את אלה בפנדה ורציתי לדעת איזה יותר טוב או שיש שם אחד יותר במחיר הזה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14622 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14129 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13903
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב ? לסמסונג יש רזולוציה יותר גבוהה והוא נראה ממש טוב. את הדל אני לא מכיר ... המחיר שלהם דומה מאוד.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 27" לאמא שלי שישמש אותה לעיבוד תמונות כתחביב, אז צריך color accuracy טוב. האם צריך להשקיע יותר בשביל שזה באמת יתן איכות עבודה נורמלית?
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי, מחפש מסך במחיר סמלי לשימוש משרדי. המלצה לדגם וחנות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני לא משחקת יותר מידיי, אבל כן מתעסקת בגרפיקה רואה הרבההה סרטים וסדרות דרך המסך מחשב חשוב שאיכות המסך תיהיה טובה זמן הריענון לא כזה חשוב כי למען האמת אף אחד לא מבדיל כשזה נוגע למיליסקונד חשבתי ללכת על דל שמעתי שהם איכותיים במסכים השאלה איזה דגם ומה כדאי התקציב הוא 1500 מקס'. תודה לכל הועזרים, דפנה.
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש ברשותי את המסך LG L1970HR מצב מסך: מצב מכני תקין לחלוטין פיקסל אחד שרוף. נימצא מתחת לשורת כתובות (Firefox) ימינה מהמרכז. רב הזמן בכלל לא רואים אותו. כמה לדעתכם שווה המסך?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מחיפושיי בפורומים הבנתי שמסך 1080p לא יראה טוב סרטי dvdrip אז במקום ה2407 שהתחלתי לחסוך לו החלטתי לקנות מסך 1280X1024 רק איכותי ממש וכמה שיותר גדול.. המסך אמור להיקנות או בחופש הגדול/ב2008 אם לא אמורים להיות חידושים אז בשבועות הקרובים.. ואם כן התקציב מוגדל ל6000 ש"ח אז אם אפשר מידע על כל הנ"ל
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
המסך הכי טוב עד 1700 בעיקר למשחקים וסרטים ואינטרנט וגם שיכלול כבל DVI וזהו... תודה ..
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
טוב כיוון שהבנתי שמסכים מומלצים עם פנאלים איכותים אינם ניתנים להשגה אני יורד מזה ומבקש המלצה למסך עם פאנל TN. מסך לשימושים מגוונים קצת מכל דבר. (סרטים, משחקים, אינטרנט, אופיס וכו...) מחיר 1500-1800 ש"ח. אשמח עם יהיה לינקים לסקירה על המסך המומלץ.
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך דק 17 אינץ' למשחקים... אין תקציב פשוט תביאו הצעות אבל אל תגזימו במחיר ואם זה עוזר לכם הכרטיס שהולך להיותת לי זה x1950pro תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אתם חושבים שהכרטיס LEADTEK PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT יחזיק את המסך או שצריך לקנות GTX??
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
ברשותי מסך LG 1960 חדש. הבעיה היא שיש הבדל קטן בבהירות בין החלק העליון של המסך לתחתון. בחלק העליון של המסך הבהירות נמוכה יחסית,וככל שמסתכלים יותר לתחתית- התצוגה בהירה יותר. השינוי בבהירות הוא לא גדול,אבל מורגש. אני מחובר ע"י כבל DVI לכרטיס מסך Geforce 6600 gt. תופעה טבעית למסך LCD? או שנראה כמו בעיה ספציפית במסך? אשמח לקבל עזרה,תודה.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
כרגע יש לי את האסוס MW221u שחייב לציין כי נהנתי איתו מכל רגע והוא מסך מצוין, זה הוביל אותי לחפש גם באתר של אסוס מסכים ברמה קצת יותר גבוהה, עדיין לא ממש הסתכלתי על עוד חברות, בעיקרון אני לא מוכן להתפשר על איכות אז אני מוכן להשאר עם 22 רק שיתן עוד טיפה... ראיתי את הVW225N שהיחס ניגודיות שלו הוא 8000:1 אבל אין לו trace free... מה זה בכלל trace free ועד כמה זה חשוב? העיניין הוא שאני מעביר את המסך לאחי, במקום הCRT הישן שלו. עשיתי קצת חיפושים והבנתי מה דרוש בכדי לעלות לרמה של PVA מכיוון שהשימושים שלי הם בין היתר סרטי DVD וטלויזיה, אך בתקציב שלי זה לא מתאפשר לפי מה שראיתי, אז מה דעתכם על הVW ואשמח להמלצות נוספות.. עריכה : עכשיו ראיתי שאין את המסך הזה בארץ...
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המסך מחנות באזור אשדוד. תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מי שיש לו מסך 226BW עם פאנל A... איך האיכות בהשוואה ל-S? קינפגתם את המסך בצורה כלשהי? כדאי להתפשר על A אם לא ניתן להשיג S? תודה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-