מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
-
איך ניתן לבדוק את הפרמטרים של מסך כפי שהוא מגיע מהמפעל (ללא פרופיל צבע)? כיצד אתרי הבדיקות בודקים את דיוק הצבעים, הגאמה, רמת הבהירות וטמפרטורת הצבע? הרי אם משתמשים בתוכנה של המכייל הוא בונה פרופיל ואז מספק מדידות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לתת לי תוכנה שבודקת פיקסלים שרופים? לא מצאתי בגוגל DBD וכן איך אני בודק את הפנל שלי ב2007WFP DELL? תודה
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, לצורך תערוכה אני צריך לקנות 3 מסכי lcd 19, שיקרינו תמונות מdvd, המסכים צריכים להיות שחורים ועם מינימום קשקושים (לוגו, כפתורים וכ"ו) צריך אפשרות לתליה על הקיר התקציב כ 1000 ש"ח, אך ניתן לחרוג עד 1200 אם זה שווה את זה. אשמח להצעות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך מחשב טוב למשחקים בלי מריחותתתתת!!!!!!!! מהירות אני לא כול כך מבין עכר שהייה טוב כי אני רוצה בלי מריחות בכלללללל כי אני חרוש משחקים וחשוב שהיה FHD עם רזולוציה 1920x1080 ו ניגודיות טובה מאוד 23 אינץ' ולכול עוזרי הפורם תודה לכים ובאמת להריע לכם כפיים
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
LCD, חשוב שיכלול תמיכה ב-HD, יחס ניגודיות גבוה ככל האפשר, פאנל IPS, רצוי שאפשרויות הכיוון שלו יהיו גבוהות, אך לא קריטי. תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם , עקב נזק מים זה דיי דחוף... אני צריך מסך למשרד , חשבתי על 22-23" . אופיס ואינטרנט בלבד ככה שאני לא רואה צורך ב FHD וכו' .. חשוב כמובן שיהיה פאנל איכותי שגם יהיה נוח לעיניים לעבוד מולו. מרחק עבודה - סביבות 50-80 ס"מ. הצעות יתקבלו בברכה. תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך עד 800 שקל.. אני משתמש במשחקים ואינטרנט.. יש לי כרטיס מסך:HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E איזה מסך הכי כדאי?
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מלבד זה שהDELL יפה יותר (שחור פסנתר, ועיצוב עדיף בהרבה) מהפיליפס, מה היתרונות/חסרונות האחד בהשוואה לאחר? כל זאת אני שואל כי אני שוקל אם לקנות את הדל מחנות אחרת (אני גר באיזור הדרום, והאלטרנטיבות רק באיזור הצפון-מרכז - שזה בעיה מבחינת יפקסלים שרופים ופאנל אם יהיו בעיות) או שכדאי לי לקנות מפנדה את הפיליפס.
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אני מחפש לעבודה משרדית מאומצת מסך 22" או 24". מדובר בעבודה ב-MAIL, אינטרנט ו-OFFICE במשך כ-10 שעות ביום לפחות והמטרה היא לרכוש מסך שלא יעייף את העיניים ויאפשר עבודה נוחה ורצופה של כ-10 שעות ביום. חשבתי על ה-FWP2408 של DELL או ה-2232W של EIZO אבל אם יש הצעות מענינות יותר, אשמח לשמוע. האם כדאי לחכות ל-2410U החדש של DELL?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
המסך האומלל שלי זקוק לניקוי רציני - רציתי לדעת איך לנקות אותו בצורה יסודית אבל שלא תגרום נזק.
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך LCD (מיצרן איכותי) לצרכים כלליים (אינטרנט, אופיס, סרטים ומעט מאד משחקים) בתקציב של כ-1400 ש"ח (אני מוכן לחרוג ממנו עד לכ1700 ש"ח עבור מסך שיצדיק את זה). המסך צריך לתמוך גם בVGA וגם בDVI ולא משנה לי אם הוא יהיה 22" או 24" (אבל שיהיה רחב). בנוסף, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנויות שנותנות התחייבות לאפס פיקסלים שרופים (אני גר בהרצליה אבל אין לי בעיה ליסוע לערים אחרות באיזור) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ברשותי מסך benq FP93GX+ (כן הוא עתיק).. היום בבוקר ניגשתי למחשב והמסך לא הסכים לפעול. לוחץ על כפתור ההדלקה שלו, המנורה שלו נדלקת, אחרי שניה נחלשת ואחרי עוד שניה נכבת. כל העת אין רעש מהמסך, גם אין שום נסיון הדלקה של המסך.. מה זה יכול להיות? החלפתי את כבל החשמל שלו. החלפתי נקודת חשמל, כלום לא עוזר. באם לא שווה תיקון האם יש מצב להמלצה למסך לד hd בתקציב של עד 1000?
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מי שיש לו מסך 226BW עם פאנל A... איך האיכות בהשוואה ל-S? קינפגתם את המסך בצורה כלשהי? כדאי להתפשר על A אם לא ניתן להשיג S? תודה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מצאתי את אלה בפנדה ורציתי לדעת איזה יותר טוב או שיש שם אחד יותר במחיר הזה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14622 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14129 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13903
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות מחר את המסך זה ב 1290 ש"ח האם מסך זה מתאים למחירו, מה דעתכם ומה המלצתכם ? בזאפ יש הרבה חוות דעת שכולם משבחים בו http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=410956 מה אתם אומרים כשאתם יותר מומחים בתחום זה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
המסך CMV 221D עולה עכשיו 2040 וזה מחיר ממש טוב, לכן שאלתי. הוא יותר טוב מהמסכים הבאים: 1)BENQ FP222W 22'' WIDE LCD DVI 5MS שעולה 2300 ש"ח. 2)ASUS MW221U 22" DVI 2MS שעולה 2650 ש"ח. או שיש מסך מומלץ אחר? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
איך המסך הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7148&CatCode=398
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שמעו יש לי תמסך עכשיו במסך יש 2 חיבורים אחד הכחול הקטן הרגיל ואחד הלבן מה האבדלים ? ומה עדיף ולחבר ולמה ?
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, קצת דחוף מסך חדש למעצב גרפי (לכן IPS) שמתחבר ללפטופ (HDMI) חובה ציפוי מט (AntiGlare HardCoat H3 זה הוא התקן הנפוץ) גודל לא משנה כלכך כי זה מעבר חד ממסך 16 כך שכל מסך בגודל 22 ומעלה יתקבל בברכה התקציב מאוד מוגבל בעדיפות לכמה שיותר נמוך. יש אפשרות גם לרכוש באילת חשבתי שמחיריי Black Friday קצת יאירו את המצב אבל לא מצאתי מבצעים על IPS בכלל. הכל מדבר על פנלים רגילים מצאתי רק 27 של אסוס שזה לא כלכך רלוונטי בשל התקציב הנמוך. אנחנו מדברים על סדר גודל של 700 800 גג עם עדיפות לחסוך כמה שיותר. אם מישהו מכיר שמע משהו על מחיר מעניין אשמח להמלצות =]
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מבין המסכים הללו: LG L1960TR LG L1953TR Asus 19" LCD VW193D Wide ASUS LCD 22" VW222U 2ms WIDE על מה אתם הכי ממליצים לי ולמה? או כל מסך ברמה הכי טובה במחיר של עד 1200 שקלים, רצוי 19" של מותג. תודה, אשמח אם תענו בהקדם האפשרי.
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אתם חושבים שהכרטיס LEADTEK PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT יחזיק את המסך או שצריך לקנות GTX??
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
את זה והאם זה קשור לתוכנה של ווינדווס או למסך? תודה,
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. יש לי מסך מחשב 19 אינץ' מסוג CMV 958D LCD 5ms לפני כחצי שנה, ונתקלתי כעת בבעיה עם המסך. לצערי נפלו לי הדרייברים במחשב, והתקנתי אותם מחדש היום. אני לא מצליחה לסדר את הרזולוציה של המסך, כך שיראו לא מתוח. בנוסף, יש כמה נקודות מטושטשות ותמונות שלא עולות באתרים. הגדרתי את הרזולוציה לפי 1280 על 1024 פיקסלים, אך הכל מתוח ולא בצורה רגילה כמקודם. אשמח לדעת כיצד אוכל לתקן את זה, כך שהמסך יחזור לקדמותו. תודה!
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD 32 אינץ בעלות של עד 5000 ש"ח יש מבצע עכשיו על טלויזיות Hisense דגם: LCD3233EU מישהו שמע על ביקורות או יודע משהו על הטלויזיה ויכול לתת המלצות?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-