מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לקנות מסך FULL HD בסביבות 22" של LG או SAMSUNG. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם של ASUS? VW192S? זה 19" רחב.. רציתי לדעת אם הוא עדיף על הLG L194WT שכבר הבנתי שעדיף על הסמסונג...
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
מבקש את עזרת המומחים ובעלי הנסיון. אני צריך מסך 19 אינץ' LCD שישמש לעריכת וידאו, מצגות, משחקים. בקיצור קצת מכל דבר. התקציב הוא בסביבות 1200 ש"ח, רצוי כמה שיותר נמוך. מצד שני אני לא אתפשר על איכות בשביל 50 או 100 ש"ח. אה כן, אם אפשר גם יחד עם ההמלצה, היכן ניתן לקנות אותו באזור המרכז. תודה.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם מסכי LCD רגילים יכולים להריץ מעל 75 הרץ?ואם כן איזה דגמים ? תודה
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
http://gizmodo.com/341413/alienware-curved-monitor-looks-like-its-from-another-planet
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מעשן מול המסך, העשן פוגע במסך או שאפשר לחיות עם זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מסך חדש : asus vw192s זה מסך 19 אינצ' wide screen. עם המסך לא הגיעו דרייברים ובחוברת ההפעלה כתוב רק איך לחבר את המסך לבסיס, אין שום מידע על ההגדרות. איזה רזולוציה מומלצת למסך כזה? כרגע אני על 1152x864 ובהגדרות המקסימלי זה 1280x1024 יש לי בנתיים כרטיס מסך מצ'וקמק : msi ms star force mx4000 הבעיה היא שאני רואה הכל קצת מפוקסל, אין תצוגה "חלקה". מה עלי לעשות? איזה אופציות להגדיר כדי שאני אראה הכל "חלק"? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם אמורים לצאת כאלה בקרוב, חוץ מה-Dell 2209WA ? ראיתי איפשהו שמועות על מסך בגודל 22'' של סמסונג שאמור לצאת עם הפאנל הזה, האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום חברה . אז אחרי כל השאלות שלי הגעתי לשני המסכים האלה , אני מתלבט בינם . על הנייר הVK נראה יותר טוב כי הוא בעל 1:5000 ניגודיות וגם בעל מצלמה מובנאת . אז מה אתם ממליצים בשבילי ? אגב המחיר לא משנה כאילו שזה לא פרמטר חשוב מבחינתי כי ההפרש הוא 100-200 שיקל בין המסכים האלה .
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
במידה שכן, איפה והאם היבואן יכול לספק את המסך השחור לכל חנות שתבקש ממנו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, יש לי SAMSUNG 971P כבר כחצי שנה... ניסיתי להדליק את המחשב אתמול יש תמונה לשניה אחת מהמסך ואז הוא מפסיק לעבוד.. השנאי כוח 12 AC\DC משמיע זימזום עצבני ואני בטוח שהוא לא מצליח להפעיל את המסך.. כי שהמסך עבד תקין לא היה זימזום... שאלתי במספר חנויות חשמל ואף אחת לא יודעת מה זה שנאי למסך LCD או שאין אצלם. בבאג איפה שקניתי את המסך אמרו לי לפנות למפיצה חיון לבקש אחריות על החלק, אבל היא נמצאת בצפון בחצי השני של הארץ מאיפה שאני גר .. מה גם הם רוצים שאני אשלח להם גם את המסך וגם את השנאי ( איפה ההגיון שלהם המסך בסדר גמור בישביל מה לסכן מסך של 2000 שקל במישלוח ). מה את מציאים לעשות? לנסות לתקן אצל חנות אלקטרוניקה מקומית ( רק שזה לא יפגע לי במסך בסוף והאם זה אפשרי לתקן כזה חלק בחנו…
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי אני עומד לקנות מסך lcd חדש ביומיים הקרובים, ולכן רציתי את עזרתכם. מה אתם אומרים על המסך הזה: Samsung 731Bf? אם יש מסך אחר בתקציב של עד 1400 שקלים, שעדיף, תמליצו לי עליו..... תודה מראש, וחג שמח לכולם!
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי חבר'ה, כמו שהנושא מרמז אני מחפש (בהוראת אימי היקרה) מסך 32 אינטש שישמש לטלוויזיה והמחשב, כמובן FULL HD ובקשר ל - LED או ל - LCD אני פתוח להצעות (בזמנו שמעתי שטכנולוגיית ה - LED לא הייתה בשלה כל כך אבל זה היה די מזמן). בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך LCD (מיצרן איכותי) לצרכים כלליים (אינטרנט, אופיס, סרטים ומעט מאד משחקים) בתקציב של כ-1400 ש"ח (אני מוכן לחרוג ממנו עד לכ1700 ש"ח עבור מסך שיצדיק את זה). המסך צריך לתמוך גם בVGA וגם בDVI ולא משנה לי אם הוא יהיה 22" או 24" (אבל שיהיה רחב). בנוסף, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנויות שנותנות התחייבות לאפס פיקסלים שרופים (אני גר בהרצליה אבל אין לי בעיה ליסוע לערים אחרות באיזור) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
איפשר חוות דעת על המסך הזה 24 AOC 2434Pw והצעות על מסכים טובים עד 1000 שח
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
ברשותי מסך benq FP93GX+ (כן הוא עתיק).. היום בבוקר ניגשתי למחשב והמסך לא הסכים לפעול. לוחץ על כפתור ההדלקה שלו, המנורה שלו נדלקת, אחרי שניה נחלשת ואחרי עוד שניה נכבת. כל העת אין רעש מהמסך, גם אין שום נסיון הדלקה של המסך.. מה זה יכול להיות? החלפתי את כבל החשמל שלו. החלפתי נקודת חשמל, כלום לא עוזר. באם לא שווה תיקון האם יש מצב להמלצה למסך לד hd בתקציב של עד 1000?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי DELL S2722QC, נוצר צורך בעוד מסך כזה אתמול הוא הגיע והיום התקנתי אותו. יש שוני מסויים בצבעים ובנראות, את שני מהסכים ריסטתי להגדרות יצרן. זה לא שאני יכול להבוא לDELL ולומר להםם שיש פה תקלה. איך זה יכול להיות? מישהו נתקל בתופעה כזו?
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ראיתי שיש כל מיני סוגי פאנלים יש איזה סקירה עליהם? מדריך למתחילים? איך המסך DELL LCD 17" E177FP ? איך אני יודע איזה פאנל יש לו?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי, כרגע אני עובד מול זוג מסכים TN FullHD הייתי רוצה להחליף לזוג מסכים זהים. הרוב המוחלט זה עבודה מול VS מה מומלץ? אני יודע שחלק גדול מהאנשים פה משתמשים במסכים בגדלים שונים אבל אני רוצה שניים זהים. האמת שאני מוכן לשקול שלוש זהים, אבל כרגע אני צריך שניים. אין מגבלת תקציב אבל אני מעדיף כמה שיותר זול.
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
הLG FANTASY - L1900R או L1970HRוLGו תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
איזה מסך הייתם בוחרים בשביל אצמכם למשחקים סרטים וקריאה? LG W2252TQ LG L227WT Samsung 2253BW Samsung 2253LW Asus MW221C או מסכים אחרים לפי בחירתכם של 22 אינטש
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
היי, מחפש מסך במחיר סמלי לשימוש משרדי. המלצה לדגם וחנות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מה הגדרות המסך שלכם? האם אתם משנים את ההגדרות בזמן משחק ו/או סרט? ואם כן, אז למה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/lcd-parameters.html מעניין (גם אם לא לגמרי חדש) - קריאת חובה לכל מי ששואל "אבל עדיף XXXX כי יש לו ניגודיות 1:3000 וזוית צפיה של 190 מעלות, לא?".
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש מסך 19 שישמש למשחקים, גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכים. האם עדיף רחב או רגיל? תודה,
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-