מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
http://www.thetechlounge.com/article/384/Dell+W3207C+32+LCD+HDTV/
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
המליצו לי על אחד משני אלה מי מהם יותר טוב ? 20'' לעומת 19'' ורזולוציה יותר גבוהה ב PHILIPS אל מול יחס ניגודיות יותר טוב ב VP903B ...
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, אני בזמנו לפני כשנתיים הייתי מאוד פעיל בפורום, אני זוכר שאז מסכי הLCD היו 25MS וכולם התלהבו מהיונדאי Q17 או משהו כזה שהיה 16M. ועכשיו שאני רוצה לראות מה ישתנה במסכי LCD, שכל המסכים הללו מגיעים היום עם קצב רענון מטורף. של 2MS. כולם פה ממליצים על איזשהו דל שהדגם שלו משהו עם 2007 שעולה מינימום 2300 שקל, ועם קצב רענון גבוה מאוד ביחד למה שהולך היום בשוק, שלמיטב הבנתי הקצב רענון קשור למריחות על המסך, אז למה בעצם ממליצים עליו?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב ? לסמסונג יש רזולוציה יותר גבוהה והוא נראה ממש טוב. את הדל אני לא מכיר ... המחיר שלהם דומה מאוד.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
רכשתי לפני כשנה את המסך סמסונג T240 ששירת אותי נהדר במהלך השנה הזאת עד שלפתע שבק חיים..במסגרת האחריות החזרתי את המסך לחברה על מנת שייבדקו את התקלה ויתקנו אותה..אך התברר כי אי אפשר לתקן את המסך והביאו לי מסך אחר שהוא סמסונג ה2433BW לפי הנתונים שלו באינטרנט אני רואה כי הוא לא משתווה למסך שהיה לי מקודם, לא רק מבחינת החיצוניות אלא גם מבחינת יציאות usb ושל רמקולים שאין לו וכמו כן יציאת HDMI שגם אין לו ..שאלתי היא האם אני יכול לדרוש לקבל מסך המשתווה למסך הקודם ובמקרה אחר לדרוש את כספי חזרה.. בתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
קנינו את המסך הזה האם אפשר לשפר את החדות על ידי דרייבר או לבחור רזולוציה מתאימה יותר . תודה על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה מסך לקנות :LG 2261 החדש או SAMSUNG253 שניהם 22 אינטש כרטיס המסך שיש לי מאוד ישן והוא:NVIDIA GEFORCE 2 MX400 האם המסכים הללו יתאימו לי או שיש לכם המלצות לאחרים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הייתי דיי נעול על ViewSonic LCD 19 VA912 מפנדה אבל אחרי שיחה עם האיש מכירות שלהם , שלטענתו, אין אחריות על פיקסלים שרופים ??? וגם כשנשאל "ואם יש לי 50 פיקסלים שרופים, אז מה?" התשובה היתה "אין אחריות". (לדעתי הבעיה היתה בסוכן ואין לו מושג מה המדיניות) בכל אופן, האחריות של המוצר מתנהלת מול היבואן ולא מול החנות לכן התכוונתי להתפשר על ה VA902B 19'' LCD 8ms מ KSP. כרגע ראיתי את הדגם VA902B 19'' LCD 8ms ב skypc ורציתי לדעת מה הדעות עליו, האם הוא מוצלח יותר מהמסכים שהזכרתי כאן? |כי המחיר מאוד משכנע| 1,257.00 ש"ח או עדיף שאני יקח את ה ViewSonic LCD 19 VA912 מ skypc ? מישהו יודע איך הם מתייחסים לאחריות?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני לא משחקת יותר מידיי, אבל כן מתעסקת בגרפיקה רואה הרבההה סרטים וסדרות דרך המסך מחשב חשוב שאיכות המסך תיהיה טובה זמן הריענון לא כזה חשוב כי למען האמת אף אחד לא מבדיל כשזה נוגע למיליסקונד חשבתי ללכת על דל שמעתי שהם איכותיים במסכים השאלה איזה דגם ומה כדאי התקציב הוא 1500 מקס'. תודה לכל הועזרים, דפנה.
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום חברים מעוניין לשמוע חוות דעתכם על מסך הפיליפס הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781373 תדוה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
LCD, חשוב שיכלול תמיכה ב-HD, יחס ניגודיות גבוה ככל האפשר, פאנל IPS, רצוי שאפשרויות הכיוון שלו יהיו גבוהות, אך לא קריטי. תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מה יותר טוב, אגב השימוש הוא לגרפיקה ועריכת וידאו לא הצלחתי למצוא איזה פאנל הסמסונג מה אומרים? 2408 http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/monitor_2408wfp?c=il&l=he&s=bsd T260 http://www.samsung.com/uk/consumer/detail/detail.do?group=itbusiness&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS26TWHSUV/EN
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
אני די מתלבט, מסכי 24 נראים לי מאוד איכותים בכך שמאפשרים HD ורזולציה גבוהה וכו' השאלה היא מבחינת נוחות של אנשים שיש את זה בבעלותם, האם זה נוח לצפיה? האם לא גדול מידי? האם יושב טוב בחדר מחשב? פשוט כרגע יש לי מסך 19 דק, ולעבור ל24 נראה קפיצה גדולה, השאלה האם זה שווה את זה לא מבחינת העלות, אלא מבחינת האיכות והנאה מן התצוגה (האם זה לא גדול מידי) תודה.
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם מכל הדיונים במסכים אני מבולבל לגמרי אני מעוניין לרכוש 2 מסכים אחד לעבודה משרדית (כולל צפיה בסרטים לא בטירוף) ואחד לבית משחקים וכו' לפי מה שהבנתי מדיונים קודמים ה - 932b הוא טוב מאד אלא שהוא כבר לא קיים ומחליף אותו 932bf עכשיו יצא דגם 943bm, השאלה היא האם הם באותה רמה בערך? המחירים דומים דבר נוסף הבנתי שמשלושתם רק 943bm מתכוונן מעלה מטה, האם זה נכון? תודה
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
כיצד מכבסים את המטלית שבעזרתה אני מנקה את מסך ה-LCD שלי? על כמה מעלות במכונת כביסה? או שזו כביסה ידנית? איבדתי את האריזה שהיו עליה הוראות, ואני מפחד להרוס את המטלית. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום, אני בדרך לקנות מסך חדש לשימוש ביתי , פה ושם סרטים, ובעיקר בעיקר סתם לגלישה באינטרנט ואני רוצה להתעייץ לגבי כמה סוגיות, א) איזה גודל הכי בריא לעיניים, אין לי בעיות בעיניים (טפו טפו) והכל טוב ויפה אבל כששאלתי תח'ברה חלק אמרו שהכי טוב 22 אינץ' וחלק אמרו ש-22' זה גדול מדי וקשה להתרגל, אז מבחינה בריאותית, האם יש משמעות כלשהי? ללכת ל 20, 22? מה מי וכו' ב) איזה מסך עדיף MAT או GLASY, גלאסי זה עם הציפוי זכוכית כמו של LCD טלווזיה ומאט זה בלי זה. השיקול הראשוני הוא מבחינת בריאות עיניים, השני הוא נוחות, בהתאם לצרכים. מצפה להסברים עיניינים, תודה
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, מישהו נתקל בבעיה כזאת אולי? ניסיתי למצוא דברים דומים ברשת ולא הצלחתי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אבקש חו"ד של מומחים בפורום לגבי המסך הבא, וכולל מחיר סביר למסך מעין זה: L1932TQ של חב' LG. בצבע כסף (אם זה משנה) תודה אנשים !
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני יודע שחופרים פה על זה... אבל אף אחד לא נותן תשובה כמו שצריך במקום אני מעדיף שתגידי חסרונות של כל מסך ואיך התאכזבתם מאשר יתרונות asus mw221 - ראיתי פה שהוא נבחר בשנייה שמשנים להגדרה של srgb וחארטה כזה. sumsung t220 - בבאג אמרו לי שזה אחד המסכים הכי טובים שיש אבל זה באג וזה חנות. 2243bw - קראתי ביקורות טובות. 2253bw - תאמת אני רואה שאנשים ישר אומרים ללכת ל 2243 שיש שאלה עליו. 226bw - לחבר שלי יש אותו ואני רואה שהרבה אנשים קנו אותו אני סקרן אם הוא עדיין פונקציה היום כי הוא קנה מזמן. תעזרו לי לפסול משהו... באמת שאני מתחיל להשתגע זה כזה הבדל משמעותי ביניהם?? מה אתם הייתם לוקחים מרשימה כזאת או בכלל משהו אחר... פתוח לאפשרויות תודה.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי חבר'ה, כמו שהנושא מרמז אני מחפש (בהוראת אימי היקרה) מסך 32 אינטש שישמש לטלוויזיה והמחשב, כמובן FULL HD ובקשר ל - LED או ל - LCD אני פתוח להצעות (בזמנו שמעתי שטכנולוגיית ה - LED לא הייתה בשלה כל כך אבל זה היה די מזמן). בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום אנשים מבקש לקבל דעתכם על מסך ASUS VW222U. זקוק למסך מחשב בעיקר לצורך אינטרנט ו- OFFICE. ראיתי שהוא זול משמעותית מה- SAMSUNG 226BW ועולה 1377 ש"ח http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5763&perur=0 האם הוא ייתן תמורה טובה תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מי שיש לו מסך 226BW עם פאנל A... איך האיכות בהשוואה ל-S? קינפגתם את המסך בצורה כלשהי? כדאי להתפשר על A אם לא ניתן להשיג S? תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת: 1: כמה שווה המסך שלי(סמסונג 930B עם אחריות) בשוק של היד שניה. 2: נניח ואני מוכר אותו באיזור של ה 1600 האם כדאי לי לקנות מסך 22 אינץ סטייל ה סמסונג או הדל(שאלה משנית: מה ההבדלים מעבר לגודל, הרי לכולם פאנל TN?). תודה
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
תגידו, מה עדיף לדעתכם (חיבור למחשב כמסך): טלוויזיה 26 - HD Ready או מסך מחשב 24 - Full HD ???
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1547 בטווח המחירים הזה 1500-1600 שקל האם כדאי לי לקנות את המסך הזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-