עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אין פיקסלים שרופים ואין דליפות אור, התמונה מדהימה בסרטים והמסך עצמו חבל על הזמן! אבל - ללאפטופ שלי יש יציאת VGA בלבד והתמונה לא יוצאת מי יודע מה, זה מעצבן אותי לאללה ולכן החלטתי למכור אותו הלאה. מי שמעוניין - 2709W גירסה A02 (נראה שבארץ כל הגירסאות שנמכרות הן עדיין A00, לפי שיחה שערכתי עם מישהו מחנות Panda's). נרכש אתמול ב 3600 ש"ח מאלכס - מוכר ב 3500 ש"ח כי הקופסה נפתחה והמסך נבדק - תוודאו קודם שיש לכם יציאת DVI או HDMI מהמחשב (כי עם יציאה אנלוגית התמונה יוצאת לא חדה מספיק). בקיצור: גירסה A02, אפס פיקסלים שרופים באחריות, 415 ש"ח פחות מזאפ. אני גר במרכז תל אביב. אבי - 052-6060634

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Eizo אמורים להיות הטובים ביותר- אם גם היקרים ביותר... האם אין משהו שווה ערך? שמעתי שגם לזירוקס יש מסך מוצלח.

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  3. שלום יש לי כרגע מסך CRT Sony Trinitron 200ES, והוא אצלי איזה 4 5 שנים. עכשיו המסך עובד טוב, אבל תמיד יש לי הרשה שאני יושב יותר מידי קרוב למסך, אז חשבתי להחליפו, האם כדאיי? עכשיו מצאתי בוואלה מסכים של לנובו, האם הם טובים? מצאתי שני קישורים, אחד למסך 19 והשני 22 http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZD221 http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCL192W בתכלס התקציב שלי הוא לא יותר מ-1100 שקל, אבל אם אני אצליח להביא את המסך 22 במחיר טוב, אני אצלך עליו...(למרות שזה יעבור את ה-1100). יש מסכים בתקציב שלי שהם יותר טובים מלנובו? ***עכשיו אני לא יודע מה יותר טוב, מסך WIDE או רגיל? כי אני לא יודע בידיוק מה עדיף (הלנובו הוא WIDE) תודה...!

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by maors3,

שלום למסך ישמילמטה חיבור USB אשר לפי הוראות ההתקנה יש לחברו למחשב חוץ מהחיבור DVI שאני מישתמש השאלהלמה הוא נועד חיבור ה USB?

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  5. שלום, אני מחפש המלצה למסך מחשב בסביבות ה-600-700 שקל. שימושים: גלישה, אופיס, קריאת מסמכים. גודל מינימאלי: 19-20 אינץ' (כמובן שעדיף כמה שיותר בהתחשבות במחיר כמובן). זהו, סה"כ חשוב לי שיהיה נוח לעבוד עליו.. לא מיועד למשחקים, וגם לא כל כך לסרטים..(ובמחשב יש חיבור DVI אם זה משנה..) עד עכשיו השתמשים ב-sumsung 971P מזה 3 שנים בערך, והייתי מאוד מרוצה ממנו, עכשיו הוא התקלקל, ולכן אני מחפש להליף. יש למישהו המלצה בסכום הזה? זה אפשרי ? תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  6. Started by Bengo5,

אני רוצה לקנות מסך למחשב... זה טוב? http://www.skypc.co.il/pl_product~E2200HD~9~0.htm

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב לכולם, אני צריך עזרה בבחירת מסך 19'': - לעבודה משרדית ותיכנות, לא יהיו משחקים או סרטים עליו (וגם אם כן זה במידה מאוד מועטה ואין צורך להתחשב בזה) - במחיר של עד 1500 (אני מניח בשביל מסך לעבודה בלבד אין צורך ביותר מזה) - עדיפות רבה למוצר שנמכר ב"באג" כרגע יש לי בראש את 931B אני מוכן לשמוע את כול הצעות שלכם תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  8. הבן הוא גיימר מזדמן, מוסיקאי, צופה בעיקר בספורט דרך המחשב. מחפש עזרה למסך טוב בתקציב -.1500 ש"ח.... האם יש חוות דעת שהיא על מסך 21.6 אינץ' של AOC ?(הוא כעת במבצע). אשמח לתגובות.... בכייף, אורי.

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  9. אני שוקל לקנות מסך 27 אינצ' QHD (כמו דל U2715H) אבל אני חושש שכרטיס המסך שלי (7850HD) לא מספיק חזק כדי להריץ בצורה סבירה משחקים ברזולוציה הזו. האם משחק ב-FHD ייצור בעיה של לאג (בגלל האינטרפולציה שהמסך צריך לבצע)? אני מניח שאובדן החדות במשחקים לא יהיה מאוד בעייתי, בהשוואה לקריאת טקסטים. האמנם? בנוסף, האם יש חנות שבה אפשר לחבר לאפטופ למסך QHD כדי לוודא ששינוי ה-DPI בחלונות נותן פתרון סביר לבעיית הפונטים הקטנים? תודה!

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  10. Started by GVITZ123,

שלום. רציתי לשמוע מניסיונם של אחרים עם מסך DELL 2408WFP. לאחר כמה שעות עבודה עם המסך החדש הבחנתי בהבדלי צבע בין החלק העליון לתחתון. מעיין גרדיינט עדין מכחלחל לורדרד מלמעלה למטה. ככל שעבר הזמן הדבר הפך למטריד יותר ויותר. שום משחק עם כיווני המסך לא עזר. בחנות טענו שאי אפשר אפשר להחליף מוצר שיצא מהאריזה ושלחו אותי למעבדת היבואן (שלושה ימים אחרי הקניה). שם, לאחר 5 ימים הודיעו שהמסך יוחלף. כשבאתי לקחת את התחליף התברר לי שמדובר במסך מחודש (refurbished). סרבתי לקחת אותו (בגיבוי טלפוני של החנות). החנות פתחו מסך חדש אחר כדי להשוות, טענו שגם בו ניראה אותו אפקט וכניראה שככה זה. מעבדת היבואן טענה בהחלטיות שהחלפה במסך מחודש זאת האופציה היחידה. החנות טענה שהחלפה למסך עם אפקט זהה זאת ה…

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  11. קניתי מחשב חדש ב5000 עם כרטיס מסך HD4870 512MB ויש לי כולה מסך 17 אינץ עם רזולציה מקסימלית של 1280על1024 ואני רוצה להביא משהו יותר טוב עם רזולציה גבוה שתוכל לנצל תכרטיס מסך במחיר 1500 גג ושאלה קטנה... במסכים בקשר ליחס ניגודיות 1:10000 זה יותר טוב מה 1:2000 או ההפך?

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך מחשב בין 22 ל - 24 אינץ' (ולפני שעה התוודעתי לדילים שיש בבלאק פריידי). שימושים: בעיקר צפייה בסרטים\סדרות (ברוב המקרים 720p וסרטים גם 1080p), וגלישה באינטרנט. אני גם מתכנן לשחק בו, אבל לא כ"כ הרבה אז זה שיקול פחות חשוב מבחינתי. כרגע מה שיש לי בראש זה U2312HM של דל (עולה 830 כולל משלוח ב TMS). תקציב: אם נהיה לארג'ים אז בסביבות ה-1300 עם אפשרויות לחריגה. למישהו יש המלצה למסך אחר ? (במיוחד בהתחשב הדילים שיש עכשיו) מישהו יכול להמליץ\להשמיץ את המסך שחשבתי עליו כרגע ? עריכה: נראה שגם AOC I2353FH עשוי להיות טוב...אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים וממליצים לעשות!

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by avi_rehovot,

מי מהם יותר טוב ? לסמסונג יש רזולוציה יותר גבוהה והוא נראה ממש טוב. את הדל אני לא מכיר ... המחיר שלהם דומה מאוד.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  14. Started by mtng,

מחפש מסך 17 LCD איכותי : - למשחקים וגרפיקה ממוחשבת - חייב זמן תגובה נמוך - קצב רענון גבוה - תקופת אחריות ארוכה, רצוי גם על פיקסל שרוף אחד - אמינות - חדות והפרדה טובה בין הצבעים - כרגע יעבוד עם כרטיס 760OGT בקיצור מסך 17" שהוא האולטימטיבי והמשתלם ביותר שניתן להשיג בארץ בתקציב שלי. כמה יעלה כזה מסך? האם 1200-1300 ש"ח זה תקציב סביר לדרישות? ואיפה כדאי לקנות, דרך האינטרנט או בחנות כלשהיא? המחיר צריך להיות אטרקטיבי ואני גר באיזור חדרה ולא ממש גמיש עד לת"א או חיפה בשביל מסך. אשמח לקבל המלצות, אם אפשר לציין גם את החברה וגם את הדגם של המסך מכיוון שאני לא ממש בקיא בתחום - עד עכשיו היה לי מסך MAG DJ707 בן 9 שנים, שעבד ללא דופי עד שנשפכה תוכו כוס מים והשתנו קצת הגוונים שהוא מציג. תו…

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by Shasoosh,

הייתי דיי נעול על ViewSonic LCD 19 VA912 מפנדה אבל אחרי שיחה עם האיש מכירות שלהם , שלטענתו, אין אחריות על פיקסלים שרופים ??? וגם כשנשאל "ואם יש לי 50 פיקסלים שרופים, אז מה?" התשובה היתה "אין אחריות". (לדעתי הבעיה היתה בסוכן ואין לו מושג מה המדיניות) בכל אופן, האחריות של המוצר מתנהלת מול היבואן ולא מול החנות לכן התכוונתי להתפשר על ה VA902B 19'' LCD 8ms מ KSP. כרגע ראיתי את הדגם VA902B 19'' LCD 8ms ב skypc ורציתי לדעת מה הדעות עליו, האם הוא מוצלח יותר מהמסכים שהזכרתי כאן? |כי המחיר מאוד משכנע| 1,257.00 ש"ח או עדיף שאני יקח את ה ViewSonic LCD 19 VA912 מ skypc ? מישהו יודע איך הם מתייחסים לאחריות?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by Ronenosh8,

http://www.hometheater.co.il/vt70539.%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A2%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99-%D7%A4%D7%9C%D7%96%D7%9E%D7%94 המידע הזה נחוץ למסך מחשב Ips לדוגמא 2009wa? תודה

17. Started by dimikandum,

FP2426W 24" Wide Screen LCD Monitor האם כדי ? במחיר 1500 שח. משחקים + סרטים.

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by RV25,

אני מחפש לקנות מסך רחב 20" וראיתי שבהרבה חנויות גדולות עכשיו מוכרים את המסך הזה ב-800 ש"ח. חיפשתי חוו"ד עליו ברשת ולא מצאתי. ניגודיות מרשימה של 1:50,000, זמן תגובה 2ms ורזולוציה 1600X900. מישהו מכיר? ממליץ/לא ממליץ? אם לא איזה מסך 20" אחר שווה לקנות? אני נעול על הגודל הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  19. ראיתי המון מידע ואיני יכול להחליט חשוב לי חשוב שיהיה עם תמונה וצבעים טובים ומדויקים ככל שאפשר למסכים מסוג זה ברמות המחיר הללו. יש לי מיגוון שמושים החל מגרפיקה ביתית סרטים ואופי ועבוד תמונה חובבני ראיתי את הדגמים הנל ושם אני מתלבט מאד בחנות לא רואים ממש הבדלים. מי יכול להושיע כולל הסבר מפורט Samsung 2253BW LCD 22'' Wide 2ms ASUS LCD 22" - MW221C WIDE 2ms + DVI-D - Black Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp W2252TQ LG

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by nadavbu,

כ-1,000 ש"ח. ויש מסכים אחרים במחיר הזה שטובים כמוהו, למשל ה-LG L1719S? אני מחפש ככה עד 1,100-1,200 ש"ח את המסך הכי משתלם.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  21. Started by Avi Levin,

נתקע לי טור שלם של פיקסלים! במסך LG 206WTQ, נגמרה האחריות לפיקסל הראשון (חודש), והתחילה האחריות ל-3 פיקסלים ל-3 שנים, כמה מבדר שנתקע לי טור שלם שזה...לפחות 10000 פיקסלים? מי שזוכר, פעם קודמת שפניתי אליכם הייתה כשנשרף לי פיקסל יחיד, באותו הדגם של המסך, טירטרתי את המוכר והוא הלך והחליף לי את המסך. יש מצב שאני מקבל החזר כספי מלא?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  22. שלום לכולם, (וואי, מלא זמן לא כתבתי פה... מרגיש הזוי) היום התחדשתי במסך הנ"ל, על פניו נראה כיף בהחלט. עבודה בוינדוס ואינטרנט ממש נוחה, העיניים עפות לכול הכיוונים, צריך להתרגל עוד. המסך הוא A04 מיוצר בצ'כיה ופאנל S-IPS, איכות התקנתי את ה-ICM של DELL עצמם, אבל הוא לא משהו. אולי מישהו הפיץ באינטרנט קבצי ICM מכוילים בצורה טובה, כמו שנעשה לפאנל ה-A של ה-Samsung 226BW (זאת גם הסיבה שלא קניתי לבסוף את הסאמסונג, הלוטו פאנלים הזה לא מתאים לי. אצל דל זה הרבה יותר קל לזהות בלי לפתוח)? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  23. אז ככה אני רוצה להיפטר מה טלויזיה שלי וגם מהמסך שלי הTV 21 inc Matez המסך lg flatron 750 עכשיו אחרי המחירה של המסכים האלו אני מניח שיהיה לי עוד 800 שקל.. מה שאומר שיש לי בערך 1700 שקל למסך LCD כמובן כמה שיותר גדול עדיף.. ואם אפשר גם משהו מניסיון אישי? מה אני צריך כדי לחבר למסך LCD הזה ממיר של יס?

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  24. אני תאכלס רוצה לקנות מסך מינמלי לסרטים בFHD לא רוצה השקעה בשמים השאלה היא אם שווה להשקיע במסך הזה גם מבחינת איכות כללית ובעתיד שהוא לא יתקלקל מהר וגם לגבי הרזולוציה הקצת לא רגילה. תודה מראש. ‏LG W2261V 22 Inch 2ms DVI WideScreen Black‎ יש אותו בKSP ב980 ש''ח אתר יצרן http://uk.lge.com/products/model/detail/widescreen_w2261v.jhtml#

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  25. שלום לכולם במסגרת לימודי הנדסאי תוכנה נתבקשתי להכין עבודה על ההבדלים בין מסך LCD ל- CRT מבחינת הנושאים להלן: מאפיינים,מחירים,אופן עבודה,צריכת חשמל,יתרונות\חסרונות,תדר סריקה אופקי\אנכי ותדר רענון,גודל פיקסל,רזולוציה,בעיות נפוצות,הקשר בין כרטיס המסך למסך ומדדים להערכת מסכים. **כל חומר מכל אתר אינטרנט, פורום או ספר מקצועי בנושא עשוי לעזור,אציין כי מצאתי חלק מהדברים אך אני מחפש להרחיב את הכתיבה שכן העבודה צריכה להיות בגודל 5-7 עמודים. תודה אבירן.

• 5 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים