מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה ה-vs vp930 שלי קצת "גוסס" לוקח לו איזה חצי שעה להידלק ואני חושב שהוא בקרוב יהרס לגמרה. אני מבין שאותו דגם כבר אי אפשר להשיג ובכלל בעייתי להשיג מסכים היום מסכים עם פאנלים איכותיים. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על מסך איכותי בכל זאת התקציב 2000 ש"ח אם צריך אפשר גם לחרוג קצת. תודה.
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לפני שנתיים רכשתי ליום הולדת מסך Chimei 938D. באותה תקופה לא הבנתי הרבה במסכים, המחיר היה טוב ואם לומר את האמת המסך סבבה לגמרי. בחודשים האחרונים יש לי חשק לשדרג את המסך. אני רוצה מסך יותר גדול ואיכותי, שיהיה תחליף גם לטלוויזיה בחדר. לכן, הגודל הרצוי מעל 22", למרות שגם 22" בהחלט אפשרות טובה. פה התחילו הבעיות. תחום הביניים במסכים נכחד לחלוטין. זה או שאני קורע את הכיס (אבל ממש קורע) וקונה מסך איכותי או שאני רוכש זבל. אין אמצע. המצב כנראה לא ישתנה בעתיד הקרוב וטכנולוגיה חדשה (OLED) לא נראת אפילו באופק. (בקריאה ברשת מדברים על תחילת יצור המוני ב 2012 - 2013) עברתי על הדגמים האיכותיים, קראתי כתבות וביקורות. יש מספר אפשרויות. בארץ: Dell 2408WFP - המסך הנבחר בפורום. Samsung 245…
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מסך מחשב לשימושים של סרטים, משחקים ועבודה שוטפת. אני מתלבט בין 3 דגמים: "22 T220 2209WA 24" T240
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
טוב, אני רוצה לקנות מסך חדש, בעיקר חשבתי על המסך הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6750&perur=2&t=19&c=405 מכיוון שבאג הורידו את המחיר שלו ל-600 עד מחרתיים. מה אתם אומרים עליו? ואיך 2 אלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6242&perur=2&t=19&c=405 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6239&perur=1&t=19 איך הם בכלל ובהשוואה למסך הקודם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר את המסך שלי למחשב הנייד שלי אבל הכבל של המסך הוא DVI והיציאה של המחשב היא VGA, אני יודע שיש מתאמים, השאלה שלי אם הם דופקים או משנים את הרזולוציה, לנייד שלי יש רזולוצית HD, אם אני אחבר אותו למסך אני אראה את אותה הרזולוציה ואותה החדות כמו שאני רואה במסך של הנייד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
http://www.thetechlounge.com/article/384/Dell+W3207C+32+LCD+HDTV/
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 24" למטרות שימוש במחשב (גלישה וכו'..) משחקים על ה-XBOX360 וגם לראות טלויזיה באמצעות חיבור RCA או TUNER תקציב: עד 1500 ש"ח למישהו יש המלצה ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך מחשב בין 22 ל - 24 אינץ' (ולפני שעה התוודעתי לדילים שיש בבלאק פריידי). שימושים: בעיקר צפייה בסרטים\סדרות (ברוב המקרים 720p וסרטים גם 1080p), וגלישה באינטרנט. אני גם מתכנן לשחק בו, אבל לא כ"כ הרבה אז זה שיקול פחות חשוב מבחינתי. כרגע מה שיש לי בראש זה U2312HM של דל (עולה 830 כולל משלוח ב TMS). תקציב: אם נהיה לארג'ים אז בסביבות ה-1300 עם אפשרויות לחריגה. למישהו יש המלצה למסך אחר ? (במיוחד בהתחשב הדילים שיש עכשיו) מישהו יכול להמליץ\להשמיץ את המסך שחשבתי עליו כרגע ? עריכה: נראה שגם AOC I2353FH עשוי להיות טוב...אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים וממליצים לעשות!
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ברשותי 2 מסכים כאלה משומשים. אני רוצה לדעת איזה מהם עדיף. תודה
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
קנינו את המסך הזה האם אפשר לשפר את החדות על ידי דרייבר או לבחור רזולוציה מתאימה יותר . תודה על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD 20" לא רחב עם שנאי חיצוני. המחיר לא משנה. והוא נועד ל-VESA אז גם הסטנד לא משנה
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 22" LCD של LG עם יחס ניגודיות של 1:30000. אז ככה, בחלק מהמשחקים שאני מריץ אני רואה מליוני נקודות זעירות מאוד וזזות שרק אם ממש מתרכזים אפשר להבחין בהם והשאלה שלי היא האם זה ככה בגלל המשחק או שהמסך שלי דפוק? אני חייב לציין שזה מופיע רק במעט מאוד משחקים כמו למשל ב assassin creed כשנמצאים מחוץ לאנימוס, וגם בסרטי HD (בכולם), האם זה קורה לעוד מישהו?
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב HTPC, שמחובר למקרן. דרך המקרן אני רואה את הסרטים וכל השאר. אני רוצה לחבר למחשב הזה גם מסך רגיל, לצרכי עבודה בוורד, גלישה וכד' (כדי שלא אצטרך להדליק את המקרן בשביל דברים כאלה). לכן, אני מחפש מסך 19'' בלבד. הבעיה - יש לי מדף צר יחסית שעליו צריכים להיות המסך והמקלדת. כלומר - המסך צריך לתפוס "שטח שולחן" מינימלי (רגלית מתאימה, או אפילו אופציה לחיבור לקיר). מכיוון שהמסך יהיה במיקום בולט בבית, חשוב לי גם שהוא יראה טוב. התקציב גמיש, אם כי נראה לי שלשימושים של וורד וגלישה פה ושם, לא צריך משהו יקר במיוחד (לא שאני מבקש מוצר נחות). האם יש המלצה למסך שיתאים לי? המון תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מסך חדש שיתאים לדרישות הבאות: גודל בין 21 ל23 אינץ (כולל) חיבור HDMI יצירת חוויית משחק גדולה במשחקי מחשב חדשים שיהיה LED תקציב של עד 1200 שקל, העדפה לסביבות האלף. יש לי כרטיס מסך GeForce GTX 550 Ti במקור רציתי לקנות AOC i2353Fh אבל לפי דיונים שנפתחו עליו כאן בפורום ראיתי שהוא לא איכותי, ושהוא לא משתווה למספר מסכי DELL, אבל כשבדקתי את הדגמים האלו של דל ראיתי שיחס הניגודיות שלהם על הרצפה ולחלקם אין חיבור HDMI. בקיצור, אשמח לקבל המלצה, תודה!
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני רוצה לנצל את פונקציית ה-pivot של המסך הרחב, כדי לקבל מרחב אנכי גדול יותר לעבודה עם טקסט. השאלה היא עד כמה המסך הזה מתאים לעבודה עם טקסט? תגובות כלליות על המסך גם יבורכו. תודה
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול אם אפשרי לקנות כבל DVI-D 24+1 ולחבר אותו מצד אחד למסך ומצד שני למחשב, במקום הכבל שמגיע עם המסך. השאלה שלי נובעת מהעובדה שהכבל שמגיע עם המסך הוא DVI-D 18+1 פינים. האם 24+1 פינים יעבדו? זה בסדר לחבר עם חיבור כזה, אפשרי בכלל? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
נדמה שראיתי פה פעם המלצה על תוכנה שעוזרת לכוון מסכי LCD לתצוגה אופטימלית ואני לא מוצא את הדיון . מישהוא יכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני צריכה מסך בגודל 26 אינטש, הוא ישמש בעיקר לקריאה מרובה ולצפיה בסרטים (HD) ובטלויזיה 2500 4000ש"ח . תודה לעוזרים ושבוע טוב [br]פורסם בתאריך: 19.04.2009 בשעה 21:19:13 סליחה על ההקפצה, אשמח לתגובההתקציב גדל ל3000.. יום טוב.
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך חדש עד 2500 ש"ח מהחנות הבא http://www.skypc.co.il/scripts/ חשבתי על הדגם שלמעלה מה אתם אומרים
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני שנה בערך אחריייומיים נשרף פיקסל סבבה באו החליפו לי אחרי כמה חודשים שוב הייתה לי בעיה שכל 5 דקות המסך נכבה מעצמו סבבה החליפו לי עכשו שוב יש לי בעיה שפשוט אין תמונה! המסך דולק אבל אין תמונה בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל זה לא כי שמדליקים את המסך הוא אמור לרשום ASUS בגדול והוא לא רושם... וגם שאני לוחץ על menu במסך הוא לא מציג לי כלום וזה כבר לא קשור לכרטיס מסך מסך כל כך מעפן לא ראיתי הרבה זמן אני כבר מעדיף לזרוק את הכסף שלי לפח ולא לבזבז אותו על הסיוט הזה....
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
האם אמורים לצאת כאלה בקרוב, חוץ מה-Dell 2209WA ? ראיתי איפשהו שמועות על מסך בגודל 22'' של סמסונג שאמור לצאת עם הפאנל הזה, האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך בסוף החודש שישמש מידיי פעם כטלויזיה ( אני אקנה קופסאת טלויזיה) וביום- יום שימושי גרפיקהת צילום וכו' התקציב שלי הוא 1500 בערך תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
עכשיו קיבלתי אותו ואני מרגיש שהצבעים לא לגמרי מדוייקים.
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום!! הסתכלתי בהודעות בפורום ובמדריכים (עשיתי שיעורי בית!) והגעתי למסקנה שאני צריכה מסך עם פאנל VPA או IPS, כי בעיקר אני קוראת טקסטים ומשוטטת באתרים, וגם מדי פעם סרטים, אבל משחקים בכלל לא. התקציב שלי כרגע הוא עד 1900 שקל גג גג... וחשבתי על ה-LG L2000CP שיש לו פאנל כזה משוכלל אז: 1. מה אתם אומרים על המסך הזה ביחס למחיר שלו? יש משהו יותר טוב בתקציב שלי? 2.בעבודה אמרו לי שכדאי להתרחק מLG , ושעדיף לי חברות אחרות בגלל השירות ושאין עם מי לדבר אחכ אם קורה משהו, אז אתם מכירים משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
20 אינצ צורך: עבודה משרדית, אינטרנט הציעו לי מחיר 970 שח שווה לקחת? (אין לי מושג האם זה מסך רחב)
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-