מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום. בשעה טובה אני עובר דירה (לחתיכת חור נידח).. קיצר סיכמתי עם אבא שלי על LCD לחדר שלי התקציב הוא 2500 שקל 3000 מקסימום (באמת מקסימום!) במחיר כזה אפשר לקנות LCD טוב שיראו בו טוב..? רוב הזמן זו צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT) אבל אני גם רוצה שתהיינה האפשרות לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה ולראות סרטים כמו שצריך. רמקולים ממש לא פקטור בקנייה הזאת, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה לרמקולים הקיימים שלי. עדיף חברה מוכרת ואמינה אבל אם אתם חושבים שיש איזו טלוויזיה מחברה קצת פחות מוכרת אבל מתעלה על האחרות גם זה טוב =] תודה רבה מראש {:
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
תקראו: מקור: http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&view=by_date_ascending&message.id=91284#M91284 תקראו גם את הכתבה כאן: http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/12.htm#dell_a01 יש סיכויי שהעדכון ישפר עוד דברים (בנוסף ל sharpness, power save recovery ,input lag).. (זה לפי דברי קריס מDFC). כמובן שההגדרות ישתנו.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות מחר את המסך זה ב 1290 ש"ח האם מסך זה מתאים למחירו, מה דעתכם ומה המלצתכם ? בזאפ יש הרבה חוות דעת שכולם משבחים בו http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=410956 מה אתם אומרים כשאתם יותר מומחים בתחום זה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מסך DELL 2007FP Clear Type מופעל דרך תוכנה שהורדתי מאתר מיקרוסופט. כאשר אני עובד במצב PIVOT, הגופנים נראים פחות טוב מאשר במצב הרגיל. עבור PDF שמקורם סריקה, זה לא משנה כלל, ונוח מאוד לקרוא מסמכים כאלה, אבל עבור טקסט זה משנה. ביטלתי את הclear type וזה נראה יותר רע. למיטב הבנתי, זה נובע מכך שהXP לא יודע שהוא במצב PIVOT וחושב שהפיקסלים עדיין בצורת RGB במקום בצורת R G B אני מניח שזה לא רק למסך הזה, אלא לכל המסכים במצב PIVOT. אני טועה?? והאם יש דרך להתגבר על העניין? תודה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
מסכים של LG מתלבט בין הדגמים: L1972H L1972HR 1200 שקל מיועד למשחקים ולשימוש יומיומי ביתי מסכים טובים או שעדיף דגם אחר בכלל?
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום אנשים מבקש לקבל דעתכם על מסך ASUS VW222U. זקוק למסך מחשב בעיקר לצורך אינטרנט ו- OFFICE. ראיתי שהוא זול משמעותית מה- SAMSUNG 226BW ועולה 1377 ש"ח http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5763&perur=0 האם הוא ייתן תמורה טובה תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת: 1: כמה שווה המסך שלי(סמסונג 930B עם אחריות) בשוק של היד שניה. 2: נניח ואני מוכר אותו באיזור של ה 1600 האם כדאי לי לקנות מסך 22 אינץ סטייל ה סמסונג או הדל(שאלה משנית: מה ההבדלים מעבר לגודל, הרי לכולם פאנל TN?). תודה
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ויש המון ביקורות טובות על המסך. אני מעונין לראות אותו לפני שאני קונה אתם יודעים אולי איזה חנות מוכרת אותו אני גר בת"א ככה שכל מה שבמרכז יכול להיות סבבה תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש עם עדיפות לפאנלים אחרים(ולא הTNים למיניהם) האם יש אפשרות כזאת עד 2400 שקל? הבנתי שיש את הvs vp930 אבל הסתבכתי עם הגרסאות. במחשב יעשה בעיקר שימושים של משרד ומעט סרטים.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אתם חושבים שהכרטיס LEADTEK PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT יחזיק את המסך או שצריך לקנות GTX??
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הייתי דיי נעול על ViewSonic LCD 19 VA912 מפנדה אבל אחרי שיחה עם האיש מכירות שלהם , שלטענתו, אין אחריות על פיקסלים שרופים ??? וגם כשנשאל "ואם יש לי 50 פיקסלים שרופים, אז מה?" התשובה היתה "אין אחריות". (לדעתי הבעיה היתה בסוכן ואין לו מושג מה המדיניות) בכל אופן, האחריות של המוצר מתנהלת מול היבואן ולא מול החנות לכן התכוונתי להתפשר על ה VA902B 19'' LCD 8ms מ KSP. כרגע ראיתי את הדגם VA902B 19'' LCD 8ms ב skypc ורציתי לדעת מה הדעות עליו, האם הוא מוצלח יותר מהמסכים שהזכרתי כאן? |כי המחיר מאוד משכנע| 1,257.00 ש"ח או עדיף שאני יקח את ה ViewSonic LCD 19 VA912 מ skypc ? מישהו יודע איך הם מתייחסים לאחריות?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
צריך מסך שיהיה עד 1000 ש"ח ולא שקל יותר! המסך לא ישמש למשחקים אלה רק לאייסיקיו,אינטרנט ושאר עבודות משרדיות. תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ראיתי באחד האתרים מסך של חברת UTOPIA בגודל 19 הכולל גם טיונר של טלויזיה ורציתי לדעת אם מישהו מכיר או יש לו ניסיון עם המסך הנ"ל??? הנה לינק http://www.getit.co.il/Group/35704/ אני יכול להשיג אותו בערך ב-1400ש"ח האם שווה לקנות??? תודה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מסך וזה בערך הסכום שאני רוצה... ולי חשוב מאוד שהמסך היה יפה...ושחור... וכמובן איכותי וטוב... האם הוא עומד בקריטריונים...אגב ראיתי אותו בפעולה (את הדגם של ה2MS ו1:3000)....והוא ממש איכותי אומנם לא ראיתי עליו משחקים...אבל בסרטים הוא היה ממש טוב...וגם בטקסט ועבודה שוטפת... מה אתם אומרים??
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 בשביל שיראו ביצועים מקסמילים לשים רק CLEARTYPE ? ואת ה Standart effect ? : ) ועוד משהו קטנטן . מה עושה הדברים האלה ? שזה עושה 100 FPS ב CS מוריד ביצועים או מעלה ? לשים הכל על ON ? או על OFF? אני מתכוון ב perfomance & QUality settings Antilasing settings ..
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני קונה מסך LCD 19 התקציב הוא 2000 ש"ח המליצו לי על VP930B למשחקים וסרטים איך המסך לקחת אותו ?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1547 בטווח המחירים הזה 1500-1600 שקל האם כדאי לי לקנות את המסך הזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי, יש לי SAMSUNG 971P כבר כחצי שנה... ניסיתי להדליק את המחשב אתמול יש תמונה לשניה אחת מהמסך ואז הוא מפסיק לעבוד.. השנאי כוח 12 AC\DC משמיע זימזום עצבני ואני בטוח שהוא לא מצליח להפעיל את המסך.. כי שהמסך עבד תקין לא היה זימזום... שאלתי במספר חנויות חשמל ואף אחת לא יודעת מה זה שנאי למסך LCD או שאין אצלם. בבאג איפה שקניתי את המסך אמרו לי לפנות למפיצה חיון לבקש אחריות על החלק, אבל היא נמצאת בצפון בחצי השני של הארץ מאיפה שאני גר .. מה גם הם רוצים שאני אשלח להם גם את המסך וגם את השנאי ( איפה ההגיון שלהם המסך בסדר גמור בישביל מה לסכן מסך של 2000 שקל במישלוח ). מה את מציאים לעשות? לנסות לתקן אצל חנות אלקטרוניקה מקומית ( רק שזה לא יפגע לי במסך בסוף והאם זה אפשרי לתקן כזה חלק בחנו…
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ברשותי 2 מסכים כאלה משומשים. אני רוצה לדעת איזה מהם עדיף. תודה
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ראיתי שישנם מסכים רבים של LG ו SAMSUNG עם מהירות תגובה של 2 SEC ולעומת זו בVP930 זה 8 שניות האם ההבדל משמעותי? אם לא אני מחר קונה את המסך- אני כבר חייבת מסך....
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ראיתי המון מידע ואיני יכול להחליט חשוב לי חשוב שיהיה עם תמונה וצבעים טובים ומדויקים ככל שאפשר למסכים מסוג זה ברמות המחיר הללו. יש לי מיגוון שמושים החל מגרפיקה ביתית סרטים ואופי ועבוד תמונה חובבני ראיתי את הדגמים הנל ושם אני מתלבט מאד בחנות לא רואים ממש הבדלים. מי יכול להושיע כולל הסבר מפורט Samsung 2253BW LCD 22'' Wide 2ms ASUS LCD 22" - MW221C WIDE 2ms + DVI-D - Black Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp W2252TQ LG
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קראתי כאן את רוב השירשורים בנושא (אני מתעניין ב Samsung 226BW או בדל הדומה לו) והבנתי שהוא יתאים לי לאינטרנט וללימודים אבל לגבי סרטים - אני רוצה לצפות מהם במיטה, מה שאומר שהמסך יהיה קצת מעלי. עד כמה אקוטית הבעיה של הזווית צפיה מלמטה ? בחלק מהביקורות שקראתי (בעיקר בזאפ) חלק אומרים שכן ניתן להטות כלפי מטה וחלק לא, אני קצת מבובלב לחלוטין (לגבי הסאמסונג) אז... מי מבין המסכים האלה יתן לי להטות אותו כך שאני אוכל לצפות בו מהמיטה ? ועוד שתי תתי שאלות : שאלו את זה עכשיו בפורום אבל לא ענו והאמת לא חשבתי על זה בכלל . יש לי GFROCE 6600 - הוא יסחוב ? ו לגבי מחיר - בזאפ הרבה אנשים רושמים שהם קנו את המסך ב 1500 לפני 4 חודשים...כרגע רוב המקומות מוכרים ב1700 ... המחיר שלו עלה ? ועוד תת ש…
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כל כמה זמן הלגדיר את הפעלת השומר מסך? כל כמה זמן להגדיר כיבוי של המסך?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-