עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by arik100,

יש לי מסך המממ כתוב עליו NEWRON אבל זה מה שמוצג בEVEREST : Field Value Monitor Properties Monitor Name Tatung Mitsubishi V70 (XJ63754) Monitor ID TAT3054 Model VM71RDA Manufacture Date Week 47 / 2000 Serial Number 10474536 Max. Visible Display Size 32 cm x 24 cm (15.7") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 70 kHz Vertical Frequency 50 - 100 Hz Maximum Resolution 1280 x 1024 Gamma 1.50 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 100 Hz 800 x 600 100 Hz 1024 x 768 85 Hz 1152 x 864 75 Hz 1280 x 1024 65 Hz המסך מאוד מאוד ישן לפני איזה 7-8 שנים מסך CRT כמובן גודל 17 עכשיו השאלה היא איך לכוון אותו כדי שיציג הכי הכי טוב ? אנ…

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  2. בהתאם להמלצותיכם, רכשתי את ה VP930. התקבל אצלי הרושם שהניגודיות שלו ממש לא משהו, וקשה להבדיל בין הצבעים הכהים, ובפרט קשה להנות מתכנים "אפלים" משהו (לדוגמא: Prison Break...) האם למישהו יש המלצה לקינפוג? תודה.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  3. היום אני ואבי הלכנו למרדנית (סניף הדר) לקנות את המסך המדובר במחיר 1570 ש"ח. הקרטון של המסך היה נראה קצת דהוי אבל פתחנו וראינו את המסך כבל DVI וכבל חשמל. שאלנו את המוכר איפה החוברת הוראות והוא אמר שלמטה, שאלנו אם אפשר לחבר את המסך ולראות אותו והוא אמר שאין לו איפה לחבר אותו. הגעתי הבייתה נכנסתי לאתר של ויוסוניק וראיתי שהייתי אמור לקבל גם כבל VGA חוברת הוראות ושני דיסקים. התקשרתי חזרה לחנות החזרתי את המסך וזוכינו בסכום הקנייה. המוכר נראה לי 'משחק אותה כאילו הוא לא יודע על מה מדובר ואמר שהיום כל המסכים כבר לא מגיעים עם דיסקים. בקיצור סיפור מסריח. אין בשום חנות את המסך VP930B בתקציב שלי(והמסך לא ייבוא יותר לפי אומניטק), והפיליפס הבנתי ממכם גם לא ייבוא יותר לארץ. איזה תחליפים…

4. Started by bennybl,

אני יכול להשיג את הדגם הבא W2205S-TD במחיר ממש טוב איך המסכים שלהם שווים או לא?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  5. Started by מאור247,

אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב שלי אבל לא כל כך הבנתי מה טוב או לא??.... נגיד איזה יחס קונטרסט טוב גבוה או נמוך או מהירות תגובה איזו רמת בהירות הכי כדאי איזה רוחב מסך עדיף וכדו'.....

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  6. Started by ATL321,

אני רוצה לקנות אותו ואיך שהבנתי ממה שכתבו פה הוא אמור להגיע החודש השאלה שלי איפה?ומתי אוכל לקנות אותו?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  7. Started by Refaelo,

שלום לכולם ראיתי שיש מסך חדש של DELL דגם E248wfp מישהו יודע מה ההבדל בין הדגם הנ"ל לבין הדגם 2407wfp תודה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  8. Started by natalydugman,

קניתי את המסך של סמסונג 971P לאחר התקנת התוכנה MAGIC TUNE על ויסטה יוצאת לי הודעה שהתוכנה לא תואמת. התקנתי מהאתר של סמסונג גירסה של ויסטה ועדיין אותה בעיה. למישהו יש מושג איך לתקן את זה ומה בדיוק הבעיה? לא יודע אם זה משמעותי אבל הכרטיס מסך זה GEFORCE 8600 תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  9. Started by Sha1haR,

אני רוצה לקנות תמסך הזה למחשב החדש - מחשב למשחקים . קיצר אני מפחד לגבי ה MS - זמן תגובה של המסך . האם עדיף לקחת פאנל TN של LG או סמסונג - 2MS ? או שהדל מבחינת זמן תגובה עובד ללא מריחות ?!??! * משתמשי DELL 2407WFP-HC יוכלו לעזור לי הכי הרבה . תודה .

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  10. שלום לכולם, ברשותי מסך חדש מסוג LG 1970HR. אני מאוד מרוצה באופן כללי מהמסך, אולם נתקלתי בבעיה. קצב הרענון של המסך תקוע על 60hz. אין לי אפשרות לשנות אותו בהגדרות התצוגה או דרך תוכנת הדרייבר של כרטיס המסך שלי, שהוא Geforce 7950GT. הבעיה נשארה גם לאחר שהתקנתי את הדרייברים של המסך. אני על רזולוציה של 1024*1280, וע"פ המפרט של המסך, אליו צירפתי לינק מטה, אני אמור להיות מסוגל לשנות את ה-Refresh Rate ל-75. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? תודה רבה! הנה המפרט של המסך: http://www.shiroi.co.uk/lg-electronics-lg-l1970hr-flat-panel-display-specification.html?PHPSESSID=9e72605c48ae546d387103ad4982541e אציין גם שהמסך מחובר בחיבור DVI.

11. Started by le011,

שלום לכולם אני מתעניין במסכים הללו ביגלל כניסות הוידאו על הDELL יש המון ביקורות ודעות גם בפורום על הסמסונג הספציפי הזה אין גם לא ברשת(מעניין למה?) מכיוון שהמחיר שלהם דיי דומה 2 אינץ נוספים זנ לא רע. האם יש דעה לגבי מה עדיף מבינהם? שימושים רגילים+טלוויזיה תודה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  12. Started by DarkLloth,

קראתי באחד התרדים ששני אלו ממולצים למשחקים , איזה מהם יותר טוב ? http://zap.co.il/model.asp?model_id=369995 http://zap.co.il/model.asp?model_id=469017

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  13. Started by דודו זר,

רציתי לדעת מה אני צריך לבדוק לגבי המסך בקנייתו? איזה פריטים הכי חשובים שיהיו למסך וכמה אמור לעלות לי מסך דק של 19' ושל איזה חברה כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  14. Started by דורון220,

שלום לכולם, אני יודע ששאלה זו נשאלה המון אך עדיין לא מצליח לקבל החלטה. אני צריך מסך לעיצוב גרפי (משחקים פחות מענינים וכרגע גם לא אנימציות). נראה שעדיף לקנות את ה-971P, אך אני קורא גם ביקורוות הפוכות. מה אתם ממליצים?? 971P או VP930 תודה

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  15. Started by -OmeR-,

פתחתי אשכול בנוגע למסך 17" שקיבלתי אבל החלטתי לנסות לחפש מסך 19" הכי איכותי שאפשר שיתקרב כמה שיותר ל-1000 ש"ח. מומלץ שלא יהיה רחב. אם אפשר כמה מסכים ולדרג את סדר העדיפויות (למקרה שלא יהיה לחנות) אולי יש עוד מסכים איכותיים חוץ מ-LG SAMSUNG VIEWSONIC DELL שאני לא מכיר והם יותר זולים. אם אפשר תגובה מהירה כי בבוקר אני הולך לחנות. תודה. נ.ב כמובן שאני מתכוון למסך LCD והמחשב לעריכה של מוזיקה (אפילו לא קצת למשחקים ועבודה גרפית וכל זה...)

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  16. עד 2000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  17. Started by amit1242,

שלום..יש לי עכשיו מסך ל\lg 1900j [המעוצב] אבא שלי קונה לעצמו סך בקורב [הviewsonic ] והוא הסכםי שאני אחליף איתו את המסך [לי יהיה את ה view sonic] מה אתם אומרים,שווה לי? ההבדל יהיה גדול? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  18. Started by p-o-i,

מה אתם אומרים על המסך WV222 של ASUS? כדאי ב1250?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  19. Started by amit44373,

אני ראיתי שיש מסכים שטוחים ומסכים דקים.... מה יותר טוב ומה החיסרונות וההיתרונות של כל אחד.. כאילו מה עדיף יותר דק או שטוח ? יש הבדל? תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  20. Started by omer-m,

שלום, במחשב נייד מדגם xps m1330 של דל יש אפשרות לרכוש אתות עם מסך מסוג לייט לד במקום רגיל. מה זה? האם כדאי?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  21. Started by most,

האם מישהו יודע לגבי מסכי ACER בגדלים 19' או 20' אינץ שיהיו איכותיים בתקציב של עד 1600. השימושים הם בעיקר אינטרנט, עבודות אופיס ומשחקים קלים ופשוטים. אני צריך מסך טוב, משהו מומלץ וטוב עם פאנל טוב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  22. Started by roisg,

שלום, האם על מנת לצפות בסרט HD אני צריך ציוד מיוחד פרט למסך מתאים? האם צריך כונן DVD מיוחד או כרטיס מסך ספציפי (יש לי NVIDIA 8500)? תודה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  23. Started by sonix123,

שאומרים כיול למה בעצם מתכוונים מה הכיול עושה למסך מה זה בעצם כיול? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  24. כמו שכתבתי בכותרת, המסך לצורכי גלישה באינטרנט, אייסיקיו, ודברים כאלה... מה מומלץ? מה דעתכם על DELL E197FP ? או LG L1953TR?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  25. Started by shai25,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש ואני מאוד מתלבט בין מסך בפורמט 3X4 שיהיה בגודל של 19"(20" בכזה פורמט עולה יותר מדי) או מסך בפורמט של 16X9 ואז אני יקנה את הסמסונג 22". בעיקרון השימושים שלי עם המסך מחשב הם נטו גלישה+עבודה עם טקסט(למשחקים אין לי כמעט זמן ולסרטים יש LCD 32") ואני יודע שזה ענין סובייקטיבי אבל תכלס לעבודה עם טקסט איזה סוג מסך עדיף לרוב? ואם עדיף את ה 19" איזה מסך מומלץ (לעבודה ממשוכת) בתקציב של עד 1500-1600 ש"ח(או טיפה יותר אם זה מצדיק את זה?) תודה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.