מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע משתמש במסך 19 רגיל... האם ה- 20 הרחב ייראה לי יותר קטן? או בערך אותו דבר?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני מחפש לעבודה משרדית מאומצת מסך 22" או 24". מדובר בעבודה ב-MAIL, אינטרנט ו-OFFICE במשך כ-10 שעות ביום לפחות והמטרה היא לרכוש מסך שלא יעייף את העיניים ויאפשר עבודה נוחה ורצופה של כ-10 שעות ביום. חשבתי על ה-FWP2408 של DELL או ה-2232W של EIZO אבל אם יש הצעות מענינות יותר, אשמח לשמוע. האם כדאי לחכות ל-2410U החדש של DELL?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
היי, לצערי נהרס לי המסך שהיה ברשותי עד היום LG L1970HR, לכן אני צריך אחד חדש. הדרישות הן גודל 22 מעבר לזה אני לא כל כך מבין האם לקנות LCD או LED, עם חיבור HDMI או לא. חשוב לציין שאני משחק במחשקים. התקציב הוא סביבות ה-1000 שקל. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
למה להסתפק במסך שיודע להציג רק 240 פריימים בשנייה כשאפשר ללכת אל הקצה ולבחור במסך עם תוספת של 50 אחוז בקצב התצוגה המירבי? הכירו את ה-ROG Swift 360 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. לפני כמה ימים אני מדליק את המסך שלי, וזה מה שאני רואה: מה זה אומר? איפה הבעיה? אני מזיז את העכבר,מקיש במקלדת,כלום לא קורה... בדקתי את החיבור למחשב (DVI), והכל מחובר כמו שצריך... תודה לכם תומר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
הנה הוא בקישור מסקיי: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=L1942S&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE השימושים הם 100% משרדיים. אופיס, אינטרנט, בלי משחקים בכלל, בלי סרטים (אולי יוטיוב). מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
יש המלצות טובות על המסך הזה??? לדעתכם שווה, למי שהתקציב שלו לא עולה על 1100-1200?? אשמח לקבל חוות דעת עליו אם יש למישהו... תודה
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
זה התקציב שלי. אי אפשר לחרוג. מה הכי עדיף לי לקחת? המליצו לי על LG 11719S ועל BENQ FP71G+. האם יש הצעות יותר טובות למסכים?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך שיעבוד על הסוני שאני עומד לקנות סוני 3 האם הסוני 3 יכול להתחבר אל המסך מאחורה ביחד אם המחשב ? סתומרת שאני יכול לשחק במחשב ולאחר מכן אם בא לי לשחק בסוני אני מכבה תמחשב נגיד ומדליק תסוני מבלי לשחק ( לנתק ולחבר ) את הכבלים מאחוריי המסך כל פעם? שאלה שנייה איזה מסך אתם ממליצים לסוני ומחשב ביחד במידה וזה אפשרי? התקציב עד 2000 שקלים חשוב שיהיה חדות טובה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז מה יותר עדיף ? הLG קורץ לי יותר למרות שאין ביניהם הבדלים חוץ משהניגודיות הדינאמית בסמסונג אמורה להיות 50000 לעומת שבLG 20000 המחירים הLG זול יותר ב100 שקל ויש לו יציאת HDMI אז הוא נראה לי יותר שווה..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך שמשמש בעיקר למשחקים ( 80% מהזמן flight simulator x ו 20% משחקים אחרים) חשוב לי נושא הצבעים והרזולוציה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה לגבי כיול הצבעים ב 2408 יש איזו תוכנה שיכולה לעזור בכיול הצבעים ? [br]פורסם בתאריך: 1.06.2008 בשעה 11:59:15 אני מנסה לכייל את המסך לפי הכתבה הזאת:http://monitortest.blogspot.com/ מה בכוונה ב ~ 140cd/m2 מה הביטוי הזה אומר ? לא מצליח להבין אם יש שם עוד אופציה לכיול .. אשמח אם משהוא יכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מסך מחשב 22" חשבתי על ה 2253BW של סמסונג... או LG כלשהו מסדרת W (יבוא במקום 17" CRT) התקציב הוא עד 1000 לכל מסך, שמתי לב שירדו המחירים.. התקציב בהתאם כלומר עדיפות לפחות מ 1K לכל מסך עכשיו יש בעיה כי יש עוד עמדת מחשב שהשולחן בו קטן יותר והישיבה פחות מרווחת ואני לא יודע אם יתאים גם 22" בעמדה הזו (כרגע יש 17" LCD, מתוכנן שדרוג) איך אפשר להחליט בין גדלים 20/22 מבחינת מקום הישיבה? עוד שאלה האם המסכים תומכים ב HD ? או שאין כזה דבר בכלל במסכי מחשב? :s05:
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מסך 19 אינטש. שמתי לב שבמסכי 17 ו 19 אינטש היחס בין האורך לרוחב הוא 5:4, בעוד שהיחס הסטנדרטי הוא 4:3. אני עובד עם מספר תוכנות במסך מלא, שעובדות ברזולוציה 800x600 בלבד. האם מסך 19 ימתח את התמונה? ואם כן האם יש מה לעשות נגד זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך multitouch בגודל 24 אינצ'. האם קיימים מסכים כאלו או שחייב לקנות all in one (כלומר עם מחשב builtin)? איפה ניתן לקנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי בדצמבר 2013 מסך U2312HM ב-820 ש"ח, שמשמש אותי עד היום ופשוט מעולה. רציתי לקנות עכשיו עוד אחד, ולא מצאתי שום מקום שמוכר אותו. מישהו מכיר? או יכול להמליץ על מסך אחר שאשים לצידו? (אני רוצה שני מסכים)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מסך שמראה כי הוא מחובר למחשב אך הוא לא מקבל אות , כלומר לא רואים במסך .. הנורה הירוקה על המסך דולקת כאשר הוא מחובר למחשב .. מישהו נתקל בבעיה כזו , ואם כן מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק לתשובה מהירה בעניין די פעוט: אני הולך לקנות מסך LCD 22" של ASUS, כבר החלטתי על דגם VW222U, ואז הבנתי שיש דגם כמעט זהה שנקרא VW222S. ההבדל ביניהם הוא זניח מבחינת מחיר, ומבחינת ספסיפיקציות באתר אסוס כל ההבדל ביניהם הוא שה-U נותן גם פונקציה שנקראת HDCP, ובנוסף לפירוט התדרים של האות האנאלוגי, מופיעה במפרט של דגם U השורה הבאה: Digital Signal Frequency:31.3~80.2KHz(H) / 56~75Hz(V), שלא כתובה במפרט של דגם S. העניין הוא שאני יכול לקבל S מחר, ואני יכול לקבל U בעוד שבוע וחצי. בא לי על מסך עכשיו!! הפלאטרון שלי זקן ונוטה למות... השאלה היא עד כמה אני צפוי להשתמש בפונקציות המאוד חשובות האלה שמפרידות בין שני דגמי המסכים האלה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
-
יש לי את ה Dell 2709W כבר 4 שנים ולאחרונה הוא מתחיל למות לי, מספר פעמים הוא פשוט נכבה ורק הכנסה/הוצאה של כבל הכח הפעילה אותו ומפעם לפעם הוא משחיר לגמרי לחצי שניה (כאילו שהוא נכבה אבל ה USB ממשיך לעבוד) וחוזר לעבודה רגילה. אשמח להמלצה לבמסך דומה בגודל (27-29), ברזולוצייה (לפחות Full HD) ובאיכות. התקציב שלי לא ממש מוגדר, על Dell 2709W (שמוגדר כמוצר פרמיום) שילמתי בזמנו לא מעט אך שיטוט בזאפ מעלה כי מחירי המסכים ירדו פלאים. ראיתי 3 מסכים בגודל של 29" בזאפ ולהם רזולוציה שחדשה לי 2560x1080, מה זה? אני מבלה לא מעט מול המחשב בקריאה, גלישה ומעט צפייה. מבחינת ביצועים המוניטור הנוכחי מספק אותי ולא מצאתי בו מגבלות בשבילי. הייתי מעדיף להמנע ממסכי דל בגלל התכנון המפגר שלהם. בדגם שלי …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD מעל 18 אינצ' שרואים בו טקסט בלי בעיות ושאפשר לראות בו סרטים באיכות נמוכה (streaming). ראיית הסרטים היא לא בישיבה, אז צריך שאפשר יהיה לכופף את המסך למטה או לחילופין מסך בעל זוויות צפיה טובות. אין שום צורך ב HD, גם לא 720p. יש על המחשב כרטיס מסך nvidia 6200LE, אז אין צורך במסך שהכרטיס לא יוכל לנצל אותו. אני פשוט מחפש מסך שלא יכאב לעיניין, ושלא יהפוך ללבן או שחור כשמסתכלים ב5 מעלות מהאמצע. האם המסך - http://www.asus.com/Display/LCD_Monitors/VW190DE/#specifications עולה על הציפיות שלי? משום שהוא עולה 390 ש"ח ב KSP מטר מהבית שלי, ויש לו 3 שנים אחריות מהבית. יכול לחרוג קצת מהתקציב אם יש משהו שמשמעותית טוב יותר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום חברים כרגע אני עם מסך U2412M, ואני חושב לקנות מסך נוסף, ההתלבטות שלי האם לקנות מסך נוסף של 24 אינץ, באותו תצורה בה אני עובד במשרד, או לקנות מסך 27 ולהשתמש ב 24 הקיים כמסך נוסף. אני נוטה להחליט לקנות 27 על מנת להנות משטח מסך גדול יותר, ורוזולוציה גבוהה יותר, במיוחד במשחקים. יש לציין שכרגע אני עם מחשב ישן, CORE I5 750 , וכרטיס מסך AMD HD7950. 1. האם זה הגיוני ואפשרי לעבוד עם שתי מסכים, הראשי 27 והמשני 24 ? 2. אשמח להמלצה על מסך 27 אינץ, IPS עד 1500 שקל. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך חדש הפעולות העיקריות שלי הם צפיית סרטים ופעם ב-20 שנה משחקים הראשון הוא: Chi Mei, CMV 221D והשני: LG L204WT תעזרו לי בבקשה ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע לי התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח ולא יותר... תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-