מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 (S775) - 2.13GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1257 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 727 ש"ח זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 1500 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire X1950XT 256MB GDDR3 PCI- 1646 ש"ח צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK 200 ש"ח דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 443 ש"ח ספק: Enermax Liberty 400W ATX/BTX Dual CPU Support 434 ש"ח מארז: Thermaltake Soprano Black 439 ש"ח קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Low Noise 155 ש"ח * המסך הוא בשביל משחקים בעיקר. אני מעדיף 20'' כי ככה אני אוכל לעבוד ברזולוציות יותר גבוהות…
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש אין עדיפות לחברה מה שטוב אני לוקח אם אפשר שהוא יהיה HD אני אשמח לא לחרוג בבקשה מהתקציב של 2000 שקלים תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הרבה הרבה וורד, הרבה אינטרנט. גודל 22 כדי שיהיה אפשר לעבוד בנוחות עם כמה דברים פתוחים, אינטרנט מול וורד וכו'. לא נדרש שום דבר מיוחד, אם כי אולי לסובב את המסך זאת אופציה שתשדרג את השימוש פה ושם (אבל לא קריטי, כלומר לא במחיר איכות/אמינות). צריך משהו שיהיה איכותי וקל על העיניים, ואמין. אם צריך להשקיע יותר בשביל הדרישות האלה אפשר לחרוג.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום, חברים! אני מצטער אם נושא הת'רד אינו ממש סטנדרטי, ואם הוא לא תקין-אז אני מצטער... :-[ אבל אני פשוט מ-מ-ש מתקשה למצוא חנות במרכז הארץ שמציגה את המסך הזה [שהוא דווקא די פופולארי]. דיברתי עם אינספור סניפי באג, ואופיס דיפו-אך לשווא. האם מישהו בכל זאת מכיר מקום שכזה?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע על מקום עם מחיר יותר נמוך מאשר בOLSALE-770
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אהלן. קראתי שבמסך ה20'' דגם 2007FP (פאנל S-IPS) יש רזולוציה אחת שניתן להגדיר, ושהוא גורם לפונטים להיות קטנים ומקובעים. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר בעיקר קריאת טקסטים (במשך שעות...), התעסקות במיילים, מסמכים וכו... סרטים ומשחקים בכלל לא. עם זאת אני מעוניין במסך איכותי שישרת אותי לאורך שנים. אם טקסטים לא יהיו חדים וקלים לקריאה לא עשיתי פה כלום... (כרגע של לי CRT 19'') האם המסך מתאים לצרכים שלי? עד כמה הניגודיות חשובה לטקסטים?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במסך.... כל המשחקים שהרצתי עליו דווקא ניראים אחלה, אבל כשאני משחק פרואבלושן יש באמצע של המסך מין קפיצות מעצבנות כאלו.... זה קורה לי רק עם המשחק הזה וזה מעצבן!!! זה ככה בכל המסכים האלו או שרק אני ככה? יש למישהו רעיון איך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך חדש בגודל 22 אינץ ושהיה טוב, וכמה שיותר זול עם אפשר.. תודה שמעון
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. ברצוני לקנות מסך חדש בגודל של לא יותר מ-20" או 20.1" זה לא ממש משנה. התקציב הוא עד 1200 שקלים. מחפש את להוציא את הטוב ביותר מהכסף שלי אז אנא המליצו לי על משהו כזה. ישנה אפשרות לחריגה של של לא יותר מ-1400 שקלים אבל בעדיפות שנייה. אני בעיקר משחק במשחקים. אני גר בראשון אז החנות SKYPC יכולה להיות טובה לי או כל חנות באיזור ראשון שהיא אמינה ושמחליפה מסך על פיקסלים שרופים אם בכלל מחליפים. תודה לכל העוזרים וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
Eizo אמורים להיות הטובים ביותר- אם גם היקרים ביותר... האם אין משהו שווה ערך? שמעתי שגם לזירוקס יש מסך מוצלח.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום, הגיע הרגע לקנות מסך חדש ואיכותי, התקציב הוא 2500 ש"ח. אני מעוניין במסך HD בגודל 24 או 26 אינטש שיתן יחס עלות מול תועלת הטוב ביותר. שימושים עיקריים: -אינטרנט 70% -סרטים \ סדרות 10% -תלת מימד ועריכת וידאו 15% -משחקים 5% בהתחלה רציתי את ה DELL 24*WFP, אך ירדתי משיקולי מחיר ומלאי של הגרסה החדשה. תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אם אפשר שיהיה מסך רחב עם Pivot. איזה מסכים מומלצים בתקציב הזה? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני שוקל קניית מסך LCD חדש. יש לי כרגע מסך LCD של VIEWSONIC (דגם VX922) ואני הייתי רוצה לשדרג למסך עם פאנל איכותי יותר. אני כמעט ולא משחק במחשב, ולכן זמני תגובה זה לא נושא קריטי בשבילי. הסיבה שאני רק שוקל את הקנייה היא שאני חושב על דחייה ולחכות להגעה של טכנולוגיה חדשה (LED אולי?). אני לא יודע האם כדאי לי לחכות או ללכת ולקנות עכשיו מסך חדש כדוגמת ה-L2000CP של LG או נ-2007FP של DELL במידה ואמצא אותו (אני מעדיף יחס 3X4). לכן אני כותב כאן. הייתי רוצה להתייעץ עם המומחים פה בפורום. האם הטכנולוגיה החדשה תהייה שווה את זמן ההמתנה אליה? ובכלל, מתי אנו צפויים לראות מסכים בטכנולוגיה חדשה במחירים שפויים? הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מאנשים שאולי יש להם תשובות מבוססו…
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקבל עצה לגבי מסך שיראה סרטים HD וגם סרטים רגילים. שיהיה באיכות טובה, חד, צבעים חזקים. אני גם הולך לשחק בCrysis... כמובן שגם לטקסטים.. שיהיה פיצ'רים.. נגיד אם אני משחק במשחק שלא תומך מסך רחב.. בנתיים חשבתי על ה LG 22" LCD L227WT WCG 97% 2MS 1:10000 או על ה Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אני מחפש מסך 19' שישמש אותי בעיקר למשחקים, סרטים וכתיבת מסמכים. יצא לי להיתקל במסך של דל גירסאת הUltraSHarp שכן על הדגמים "הגדולים" שלו המליצו רבות, וכן על הנייר הוא נראה מעולה. אז רציתי לשאול את חוות דעתכם. איך הוא? מישהו התנסה בשימוש שלו? בתודה מראש, דור.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי את המסך 2007FP, וכשאני מפנה קצת את הראש שלי ברקע שחור\אפל המסך הופך לסגול\סגלגל. אני יודע שככה זה הפאנל, אבל שמעתי על אנשים שעשו כיול למסך, וכך הפחיתו את התופעה אבל הורידו את הנגדיות. בכל מקרה, אני רוצה לעשות גם כך, אשמח אם מישהו יוכל לתת את ההגדרות שלו ב2007WFP\2007FP שהורידו את בעיית הסגולויות. בתודה רבה, אור כהן
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מחפש את הרע במיעוטו. המסך לא מיועד למשחקים ובקושי לסרטים. אפשר להגיד שימוש משרדי נטו. מה הייתם אומרים על הבאים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1714&CatCode=398 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1637&CatCode=398 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1475&CatCode=398 אם יש לכם הצעות אחרות גם אשמח לשמוע ... תודה
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לפי הקריטריונים הבאים: 22" אינץ' (אפשר גם 24") 2ms זמן תגובה חיבור DVI טכנולוגית LED השימוש הוא משרדי (כתיבה, אינטרנט), משחקים כבדים וסרטים (אני לא רואה בBlu ray וכמעט ולא בHD אבל בכל זאת) אין בעיה תקציבית, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הבנתי שבמסכי lcd יש דבר שנקרא רזולוציה טבעית(או משהו בסגנון..). העניין הוא שאני משתמש כל חיי ברזולוציה של 800*600 ולא רואה את עצמי עובר לגדולה יותר. יש מסכים מתאימים?
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אז ככה אחרי שקראתי את המאמרים על המסכי ה -LCD ראיתי שהכי טוב לי זה הפאנל של AV עכשיו רציתי לדעת איזה מסך כדאי לי ללקחת עד 2000 זה מה שיש כרגע פתחתי נושא פעם על זה אבל לא הבנתי כל כך והמדריך עזר לי מאוד אז חשבתי לכת על זה LCD DELL E228WFP 22 ואם אני ישיג עוד 400 ש"ח אז על זה LCD Dell 2007WFP 20.1 כי הבנתי שהוא יותר טוב (מבחינת המדריך לפחות) 1.אז מה שרציתי לדעת סך הכל זה מה יותר טוב בתכלס מה יותר משתלם ? 2. עם איזה פאנל כל אחד מהם ? 3. האם יש משהו אחר בסכומים האלה יותר טובים (רחב) ?
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי קניתי את המסך הזה והוא מדהים! רק קציתי לדעת איזה הגדרות צבע וכו' מומלץ לשים?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
במגה יש מסך DELL 22 ב1700 שקל- http://www.mega-sale.co.il/ יש לי קשרים ולדעתי אני יוכל להוריד תמחיר השאלות אם 1-איזה דגם זה ואם הוא טוב כי לא רשום תדגם אלה הפרטים- 1050 על 1680 -רזולוציה 160\160 זווית צפיה בהירות 300 חיבור DVI-טוב בכל מסך נורמלי יש בכל מיקרה הצרכים זה משחקים כבדים\אינטרנט ואופיס אז מה מומלץ בתקציב?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
את 2209wa אני מכיר הדגמים של 22 שיש עכשיו זה U2211H השאלה היא האם הוא גם באיכות טובה או שנופל מהקודם?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
התקציב הוא כ- 2000 ש"ח פלוס-מינוס. מראה אסטטי יתקבל בברכה תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-