מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חרשתי את הפורום הזה כבר לאורך ולרוחב וכל ההמלצות הולכת ל"דל" 20". הבעיה שלי איתו היא, שהוא יקר והוא 20". בשביל לשחק ברזולוציה שלו במשחקים החדשים והטובים אני אצטרך מערכת מאוד חזקה ושידרוג לעיתים תכופות יותר מאשר אני אצטרך עם מסך 19", ולכן החלטתי ללכת על מסך 19". ראיתי שהמחירים של LG מאוד אטרקטיבים ובגלל שאני רוצה מסך רחב (משחקים וגם כשאני יושב על המחשב יותר נוח עם איי סי קיו ומסג'ר ) חשבתי על המסך שלהם LG L194WT: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15217 בגלל המדריך הנהדר שיצא בפורום, הבנתי של כדי לי ללכת על פאנל TN. פסלתי את המסך ואת LG, כיוון שכל המסכים שלה בעלי פאנל TN. המשכתי לחברה יודע אחרת "סמסונג" שמציע את המסכים: htt…
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי חברים, משתגע ממהדבר הזה חיברתי מחשב נייד LENOVO T480s עם כבל HDMI למסך 4K חדש של סמסונג. המקסימום שאני מצליח לקבל זה 29-30HZ במקום 60 והעכבר גם זז מוזר. ניסיתי להחליף כבל HDMI ללא הצלחה. יש לציין שאת אותו מסך חיברתי גם עם DP למחשב הנייח ושם יש זיהוי של 60HZ כאשר הכל נראה תקין. למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים יקרים. אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש למחשב בגודל 20 אינץ' ואשמח לקבל את ההמלצות שלכם לקניה הטובה ומומלצת ביותר: דרישות: 1. מסך ללא רמקולים מובנים. 2. מיועד בעיקר לצפיה באינטרנט + סרטים. 3. לא למשחקים 4. תקציב - עד 2000 ש"ח. בעיקרון הכיוון הוא ללכת על מסך של סמסונג או LG, אבל אשמח כמובן לשמוע המלצות אחרות. אם להערכתכם יש מסך 19 אינץ' שיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר, כמובן שאשמח לקבל מידע תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
רציתי להיפטר מה21" CRT שיש לי בחדר ולהשתמש במסך מחשב במקום ולחבר ממיר HD. בעיקרון אני יכול להשתמש בVGA של המסך בשביל המחשב ובDVI להשתמש במתאם DVI-D - HDMI בשביל הממיר (למזלי יש בפורט DVI ב2253BW תמיכה בHDCP). האם יש דרך לחבר את הרמקולים של המחשב גם לממיר HD (שיהיו מחוברים בו זמנית) מה לגבי שליטה דרך המסך באיזה פורט להשתמש (אם גם המחשב מחובר בVGA וגם ההמיר בDVI) מה צריך לקנות בשביל לארגן את כל זה חוץ מכבל DVI-D to HDMI? והאם זה בכלל אפשרי/יעבוד? תודה
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב למשחקים שישמש גם כטלויזיה. דרישות: 22 אינטש LCD מחיר עד 1300 שח. כרגע מצאתי שני מסכים בקטגורייה זו: W2205S-TD KTC במרדנית שמחירו 1270 שח. CMV-222H Chimei שמחירו 1149 שח. איזה משניהם עדיף והאם זו בחירה טובה ? אולי יש לכם המלצה אחרת ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן. קראתי שבמסך ה20'' דגם 2007FP (פאנל S-IPS) יש רזולוציה אחת שניתן להגדיר, ושהוא גורם לפונטים להיות קטנים ומקובעים. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר בעיקר קריאת טקסטים (במשך שעות...), התעסקות במיילים, מסמכים וכו... סרטים ומשחקים בכלל לא. עם זאת אני מעוניין במסך איכותי שישרת אותי לאורך שנים. אם טקסטים לא יהיו חדים וקלים לקריאה לא עשיתי פה כלום... (כרגע של לי CRT 19'') האם המסך מתאים לצרכים שלי? עד כמה הניגודיות חשובה לטקסטים?
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך? שווה את המחיר שלו? כ-1600 ש"ח... בSKYPC הוא קיבל 5 כוכבים..
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
איך המסכים של ASUS בכללי? הם נראים מצויין לפי מה שראיתי תודה לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
האם ניתן להפוך את מסך המחשב לטלויזיה ולחבר אליו כרטיס טלוויזה חיצוני ולחבר אליו את הממיר של יס או הוט הישנים ללא החיבור ש ל ה hdmi וכול זאת שיהיה ניתן לצפות ללא שהמחשב דולק , או שצריך חיבור hdmi? -להזכירכם למסך יש רק חיבור dvi ו vga או שמישהו יגיד לי כיצד עושים זאת איזה כרטיס צריך בשביל זה , ואיזה חיבורים אמורים להיות במסך בכדי להפוך אותו לטלוויזיה.... תודה לכול העוזרים מראש....!
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין גדול אבל אני קונה מחשב חדש בזמן הקרוב והבנתי שאני אצטרך לקנות מסך חדש כדאי שאוכל לראות את המשחקים בצורה טובה כרגע יש לי מסך 19 אינץ' שטוח לא דק הייתי רוצה לדעת אם הוא יעבוד טוב עם המשחקים החדשים ועם כרטיס המסך gtx206 המחשב עצמו מיועד לסרטים ומשחקים תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אבא שלי מתכוון לקנות לי LCD 19' למחשב שלי עכשיו אני לא בטוח מה כדי לי לקחת... LG L1970HR Samsung 961BF אלו שני המסכים שאני מתלבט המסך יהיה מיועד רק להפעלת משחקים! במחשב שלי אני רק משחק משחקים כבדים (קרייסיס, ביושוק, קולאופדיוטי4 ועוד) אני לא רוצה בעיות עם המסך כמו מריחות ושטויות כאלו אז בבקשה להגיד לי מה עדיף לקחת מבין השניים האלו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי את המסך SAMSUNG P2370 חיברתי אותו בDVI לDVI הכל טוב ויפה, אבל ברגע שאני מכבה ומדליק את המסך המסך נדלק אבל רואים הכל שחור ובצד שמאל למעלה הוא רושם DIGITAL ואז משתנה לANALOG שוב רושם DIGITAL שוב משתנה לANALOG וככה זה ממשיך כמה פעמים עד שהוא מפסיק ואז נהיה מסך שחור והכפתור ON/OF מהבהב כאילו המחשב על מצב sleep אבל הוא לא על המצב הזה, בקיצור אנשים אני רוצה שתגידו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת, שכחתי לציין שאם אני מחבר בDVI לRGB אז הבעיה לא קורת אבל אני רוצה לחבר בDVI לDVI כי רואים יותר איכותי, למי שזה חשוב אז הכרטיס מסך שלי הוא ATI Radeon X550.
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מחנות מחשבים לרכוש מסך מחשב חדש במחיר זול בכמעט 50% מהמחיר בזאפ. למרות שכל החנויות האחרות מספקות 3 שנים אחריות לאותו מסך, החנות הזאת נותנת רק שנה אחת, 3 שנים אחריות עולה עוד כסף. - זה הגיוני? יתכן שחנויות יתנו אחריות שונה (הרי כולם נותנים לי אחריות מהיבואן). האם בד"כ מקבלים טופס אחריות רשמי של היבואן או שמספיק להגיע ליבואן עם החשבונית מהחנות? חוץ מזה, כמה חשובה האחריות במסכי LCD?
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי את המסך 2007FP, וכשאני מפנה קצת את הראש שלי ברקע שחור\אפל המסך הופך לסגול\סגלגל. אני יודע שככה זה הפאנל, אבל שמעתי על אנשים שעשו כיול למסך, וכך הפחיתו את התופעה אבל הורידו את הנגדיות. בכל מקרה, אני רוצה לעשות גם כך, אשמח אם מישהו יוכל לתת את ההגדרות שלו ב2007WFP\2007FP שהורידו את בעיית הסגולויות. בתודה רבה, אור כהן
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי! אני צריך 2 מסכים. תקציב? הממ עד 3000 לשניהם מספיק? עבודה: 20% מהזמן(בשניהם) טלויזיה וסדרות וטיפטיפה סרטים. 80% אינטרנט, מסמכים, טקסטים, תמונות, פורומים... 0% משחקים שדורשים משהו מיוחד.(זאת אומרת הירוס 3 ולעתים רחוקות רד אלרט 2 או קוויק 3 באחד המחשבים) הממ כמה אינטצ'? אין לי מושג קלוש בגרוש!(הא יצא חרוז ) מה כדאי? אני יודע ש17" כבר לא אקטואלי בכלל... רחב? אולי - כדאי לי יחסית לשימושים? הסדרות והסרטים במחשב שכן ישחקו בו מידיי פעם הירוס 3 הם לרוב במסך רחב. במסך השני המחשב מחובר לYES אז הרוב המוחלט שם יהיה 3:4... ______________ שאלה: המחשב שלי שבו אני אשחק מידיי פעם (הירוס 3 ...) יש בו כרטיס מסך מובנה שיש בו רק VGA והוא דפוק ומלפני 3 שנים. זה מהווה מגבלה כלשהי…
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IRutopia22w2mstuk קניתי את המסך ב-1100ש"ח הבעיה היא שאני לא יודע כלום עליו ואין שום דבר באינטרנט!!! כנראה UTOPIA חברה מדבקה... האם מישהו נתקל פעם במסל הזה או במסכים דומים של החברה?????
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אותו עם המחשב החדש שיכלול כרטיס מסך 4870. יש לו רזולוציה FULL HD וזה כבר נשמע לי טוב... האם הוא מסך טוב? (אני מקבל אותו במחיר מצוין פשוט, פחות מהמחיר בזאפ) אשמח לתגובות בעניין, אני צריך לתת תשובה מחר... תודה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
הבנתי שבמסכי lcd יש דבר שנקרא רזולוציה טבעית(או משהו בסגנון..). העניין הוא שאני משתמש כל חיי ברזולוציה של 800*600 ולא רואה את עצמי עובר לגדולה יותר. יש מסכים מתאימים?
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, הייתי רוצה להתייעץ עמכם באשר לרכישת מסך מחשב חדש. ברשותי מסך CRT , שלאחר שבע שנות שימוש החל להראות סימני עייפות. חשבתי להחליפו במסך אחר, מסוג LCD, אך מאחר והתקציב מוגבל, לכד את תשומת ליבי מסך של פיליפס שנמכר באתר אולסייל ומאפשר תנאי תשלום נוחים של 36 תשלומים בעבורו. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=18727782&type=2&product=1&= המסך הינו הינו 20 אינץ רחב, וכראנה והפאנל איכותי יותר מ TN. האם משיהו שרכש את המסך יכול לחוות עליו דעה? האם מישהו יודע מהי מדיניות הפיקסלים של חברת איסטרניקס, המשווקת את המסך ? האם זהו אותו מסך שנמכר לפני זמן מה, ללא רגלית ונכתב כאן הבפורום על ריבוי הפיקסליפ השרופים שבו ? ושאלה אחרונה, במחשב …
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
איזה מן השניים עדיפים למשחקים? בלי קשר למחיר
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מאיזה גודל מתחילים מסכי מחשב להצגת FULL HD ואיזה נחשבים לטובים?
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי היום התחדשתי במסך 226bw של סמסונג, בהתחלה הכל נראה טוב ויפה עד שפתאום שמי לב שהמסך ממש מרצד, במיוחד בצבעים הכהים. המסך מחובר ב RGB (אין לי DVI) על הרולוציה האופטימלית וקצב רענון של 60 שגם הוא האופטימלי למסך זה. בנוסף, גם אם אני מעלה את קצב הרענון ל 85 יש שיפור אבל המסך עדיין מרצד (וכמובן שבקצב הרענון הזה החדות ממש גרועה). מישהו יודע מה ניתן לעשות? האם זאת בעיה במסך או משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/lcd-parameters.html מעניין (גם אם לא לגמרי חדש) - קריאת חובה לכל מי ששואל "אבל עדיף XXXX כי יש לו ניגודיות 1:3000 וזוית צפיה של 190 מעלות, לא?".
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מסך לעבודה שוטפת שכוללת מבחינתי הרבה זמן וורד וגלישה. כמו כן יוטיוב וצפייה בסרטים. ראיתי כאן הרבה המלצות על dell P2419H ראיתי היום את המסך הזה של דל: SE2416H הוא עולה 100 ₪ פחות, אבל מצד שני יצא כבר ב-2016. מה ההבדלים בין המסכים ומה עדיף? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את כל הדריברים של הכרטיס קול בהצלחה אבל אני לא מבין מה עוד צריך לחבר כדי שהרמקולים שמשולבים בתוך המסך יעבדו. תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-