עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מלבד זה שהDELL יפה יותר (שחור פסנתר, ועיצוב עדיף בהרבה) מהפיליפס, מה היתרונות/חסרונות האחד בהשוואה לאחר? כל זאת אני שואל כי אני שוקל אם לקנות את הדל מחנות אחרת (אני גר באיזור הדרום, והאלטרנטיבות רק באיזור הצפון-מרכז - שזה בעיה מבחינת יפקסלים שרופים ופאנל אם יהיו בעיות) או שכדאי לי לקנות מפנדה את הפיליפס.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  2. הבן הוא גיימר מזדמן, מוסיקאי, צופה בעיקר בספורט דרך המחשב. מחפש עזרה למסך טוב בתקציב -.1500 ש"ח.... האם יש חוות דעת שהיא על מסך 21.6 אינץ' של AOC ?(הוא כעת במבצע). אשמח לתגובות.... בכייף, אורי.

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by kaki,

הנושא אומר הכל, חשיבות בינונית לסרטים\וידאו וחשיבות נמוכה למשחקים. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  4. מחפש מסך טוב למשחקים וצפיה בסרטים תקציב עד 2500 ש"ח כל הצעה בהתתקבל בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by achiya1,

אני רואה בו סרטים ומשחקים באיכות טובה מאוד ... אבל טקסט וכל שאר הדברים אני רואה מטושטש ורק אני מצליח לקרוא בו כולם אומרים שזה מטורף שאני לא זורק את המסך אני רוצה לדעת מה יכולה להיות הבעיה? כי זה לא שבהכל אני רואה מעפן.. נראה לי שזה לא פיקסלים שרופים כי בדקתי ולא מצאתי אולי לא בדקתי טוב? מה עושים תעזרו לי בבקשה

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by M-a-T-a-N,

אז ככה אחרי שקראתי את המאמרים על המסכי ה -LCD ראיתי שהכי טוב לי זה הפאנל של AV עכשיו רציתי לדעת איזה מסך כדאי לי ללקחת עד 2000 זה מה שיש כרגע פתחתי נושא פעם על זה אבל לא הבנתי כל כך והמדריך עזר לי מאוד אז חשבתי לכת על זה LCD DELL E228WFP 22 ואם אני ישיג עוד 400 ש"ח אז על זה LCD Dell 2007WFP 20.1 כי הבנתי שהוא יותר טוב (מבחינת המדריך לפחות) 1.אז מה שרציתי לדעת סך הכל זה מה יותר טוב בתכלס מה יותר משתלם ? 2. עם איזה פאנל כל אחד מהם ? 3. האם יש משהו אחר בסכומים האלה יותר טובים (רחב) ?

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by WizMaster,

שלום, אני בד"כ משחק ורואה סרטים, מה המסך הטוב ביותר שניתן לקנות עד 1700 ש"ח? עדיפות ל-19 אינצ'.

8. יש לי בעיה מוזרה במסך.... כל המשחקים שהרצתי עליו דווקא ניראים אחלה, אבל כשאני משחק פרואבלושן יש באמצע של המסך מין קפיצות מעצבנות כאלו.... זה קורה לי רק עם המשחק הזה וזה מעצבן!!! זה ככה בכל המסכים האלו או שרק אני ככה? יש למישהו רעיון איך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by Fungus Funk,

- Viewsonic VP930 - LG LCD 20 L204WT - ?CMV 221D 22 אני יודע שה VS הכי איכותי אך הגודל של ה - CMV בהחלט מפתה .. וגם ההתפשרות בין גודל לאיכות [ה - LG] שהוא גם WS שמפתה לנסות ... המטרות הן בעיקר משחקים וסרטים. מאוד חשוב לי איכות התמונה ... שתהייה בת-****, כמובן גם קצב ריענון חשוב למשחקים ... כמו כן, יחס ניגודיות וכאמור, גודל בהחלט מפתה !! * מחיר לא לוקח תפקיד כי ההפרשים לא בשמיים וחשוב לי להיות סגור על מה שמתאים . קיצר, אני בדילמה רצינית, אשמח לחוות דעת על המסכים הנ"ל, המלצות, השוואות וכל תגובה תתקבל בשמחה ! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by [HW]er,

לאחרונה קניתי מסך זול (TN) של CHIMEI. בדקתי בצ'קאמון ומצאתי נקודה שנראת שחורה רק באדום לכן החלפתי את המסך. במסך החדש גם מצאתי נקודה כזאת שאפשר להבחין בה רק בכחול מלא (255,0,0). אני משתמש במסך החדש כמעט שבוע ולא הצלחתי להגיע למצב בו הנקודה מפריעה לי איכשהו (קשה להבחין בה במסך של מליון ורבע נקודות...). רציתי לשאול אם שווה להחליף את המסך שוב (יש לציין לזכות החנות שאין לה שום בעיה להחליף, פשוט אין לי ממש כוח לנסוע לשם) ואם נקודה אחת היא סימן מקדים לנקודות נוספות. *ובכוכבית קטנה - נקודה כזו נקראת "פיקסל שרוף" או רק נקודה שנתקעת במצב מסוים וניתן להבחין בה בכל צבע? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  11. Started by go_basil,

חברי הפורום היקרים, הייתי רוצה להתייעץ עמכם באשר לרכישת מסך מחשב חדש. ברשותי מסך CRT , שלאחר שבע שנות שימוש החל להראות סימני עייפות. חשבתי להחליפו במסך אחר, מסוג LCD, אך מאחר והתקציב מוגבל, לכד את תשומת ליבי מסך של פיליפס שנמכר באתר אולסייל ומאפשר תנאי תשלום נוחים של 36 תשלומים בעבורו. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=18727782&type=2&product=1&= המסך הינו הינו 20 אינץ רחב, וכראנה והפאנל איכותי יותר מ TN. האם משיהו שרכש את המסך יכול לחוות עליו דעה? האם מישהו יודע מהי מדיניות הפיקסלים של חברת איסטרניקס, המשווקת את המסך ? האם זהו אותו מסך שנמכר לפני זמן מה, ללא רגלית ונכתב כאן הבפורום על ריבוי הפיקסליפ השרופים שבו ? ושאלה אחרונה, במחשב …

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by Jesper,

קודם כל, ברור לי שאלו 2 מסכים לא באותה ליגה ואין מה להתייחס אליהם כשווים. בכל זאת יש לי התלבטות בין שניהם, מהסיבה הבאה - ה-VS עולה כ-400 ש"ח יותר, סכום שאני יכול להוציא אם צריך, אבל אני לא בטוח שצריך. אני רואה שבפורום מהללים את פאנל ה-VA וממליצים שלא להתקרב למסכים בעלי פאנל TN. מצד שני באופיס דיפו המוכר אמר לי שאצלם רק גרפיקאים קונים את ה-971 שהוא בערך שקול ל-VS 930. כמובן שאני לא משווה את היידע של חברי הפורום לידע(?) של מוכר באופיס דיפו, השאלה היא אם אין בפורום נטייה להמליץ למשתמשים ביתיים על מסכים יקרים שמעבר לצרכיהם? איזה הבדל אני ארגיש בין 2 המסכים האלו חוץ מזווית הצפייה? (שלא משנה לי יותר מדי) הבעיה היא שאין שום מקום שאני יכול להסתכל בו בעצמי על המסכים - אין כמעט חנו…

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by idandan2004,

שלום אני מתכונן לקנות את אחד המסכים הבאים 19": LG 1952HQ SAMSUNG 931B NEC AccuSync 92XM שימוש ביתי רגיל, כלומר קצת אינטרנט, קצת אופיס, קמת משחקים, קצת סרטים אשמח לשמוע חוות דעתכם או המלצות עליהם. תודה

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  14. במידה שכן, איפה והאם היבואן יכול לספק את המסך השחור לכל חנות שתבקש ממנו. תודה.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  15. שלום רב! מבקש עזרה בקניית מסך 19 אינטש ms2

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  16. אוקיי אז ככה, אני מחפש מסך 19' שישמש אותי בעיקר למשחקים, סרטים וכתיבת מסמכים. יצא לי להיתקל במסך של דל גירסאת הUltraSHarp שכן על הדגמים "הגדולים" שלו המליצו רבות, וכן על הנייר הוא נראה מעולה. אז רציתי לשאול את חוות דעתכם. איך הוא? מישהו התנסה בשימוש שלו? בתודה מראש, דור.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by Shoko,

http://zap.co.il/model.asp?model_id=690742 משתלם?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  18. Started by שמוליק2221,

כששאלתי על מסך איכותי, איכשהו הגעתי לאתר החברה: http://www.primeview.co.il ואנשי החברה, הפנו אותי למסך הזה: http://www.primeview.co.il/Index.asp?ArticleID=235&CategoryID=121&Page=1 ורציתי לדעת אם יש כן עוד מישהו, שמכיר , או שמע, או אפילו יש לו ויכול להעיד על האיכות של המסכים הללו.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  19. Started by sh0ck3r,

אני רוצה לקנות מסך 22 LCD בעיקר למשחקים וסרטים ושיהיה בעל חיבור טלוויזיה לאקסבוקס שלי אני רוצה את "הכי טוב" עד 2500 ¤ . תודה מראש על העזרה .

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by Zarquon,

שלום חברים. חשוב שהמסך יהיה לא רחב (כיוון שאני עוסק גם בתכנות, קריאת ספרים וכו'). הגבלות נוספת - שיהיה 2ms ובטווח מחירים של 1000-1700 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  21. שלום! קניתי לא מזמן מסך LCD חדש... אחרי בערך שלוש שבועות,קרה משהו נורא..לא משנה איך,זה סיפור בפני עצמו...התלכלך לי המסך לא בליכלוך הרגיל של הנגיעות אצבעות אלה במן לכלוך בצורה של כתמי קטנים,שלא יורדים עם משפשפים אותם במפית של משקפיים(הדבר הזה שמנקים איתו משקפים,אין לי מושג איך הוא נקרא)... אז למשהו יש דרך להוריד להוריד אותם? יש חומר מסויים שאפשר לקנות בשביל זה? בבקשה תעזרו לי,ותקוונו אותי למה פעם שעברה שניסיתי לנקות מסך הוא נהרס תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  22. Started by eyalha,

שלום אני בדיוק בונה מפרט.. אני מתלבט בין כ.מסך ולמסך עדיין. במידה ואני קונה 8800GTS 320 איזה מסך עדיף? הFP/WFP או מסך זול יותר שיהיה קטן יותר והכ.מסך יתמודד איתו.. אני רוצה שכ.מסך יתמודד עם המסך ויריץ משחקים על רזולוציות גבוהות.. אותה שאלה לגבי 8600GTS. תודה!

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by KmiKaZa,

היי אני רוצה לקנות מסך מחשב טוב למשחקים בלי מריחותתתתת!!!!!!!! מהירות אני לא כול כך מבין עכר שהייה טוב כי אני רוצה בלי מריחות בכלללללל כי אני חרוש משחקים וחשוב שהיה FHD עם רזולוציה 1920x1080 ו ניגודיות טובה מאוד 23 אינץ' ולכול עוזרי הפורם תודה לכים ובאמת להריע לכם כפיים

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  24. היי, אני רוצה לקנות את המסך הזה - LG W2261V-PF הוא אם המפרט שלו נראה לי מסך דיי נחמד והמחיר שלו טוב. רציתי לדעת אם זה מסך טוב או שיש מסכים אחרים באותו מחיר שמביאים יותר דברים אני מעוניין להריץ עליו סרטי בלוריי ומשחקים באיכות 1920X1080 מתוך קונסולת משחקים, כמו כן רציתי לדעת אם הוא גם טוב בתור מסך מחשב לכל דבר... ( אני קונה אותו בתור מסך טלוויזיה לשימוש לPS3 ולXBOX360

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  25. אהלן חבר'ה, אני די חדש פה בפורום ולא מבין יותר מדי בחומרה. אני מתכנת במקצועי ועובד על הרבה פרוייקטים גם מהבית, יש לי מסך Samsung SyncMaster 2253BW ואני מעוניין להוסיף לו עוד מסך כדי לעבוד על שני המסכים במקביל. 95% מההתעסקות שלי עם המחשב היא בכתיבת קוד וגלישה באינטרנט, 5% הנותרים לצפייה בסרטים (משחקים שואף ל 0) אני מעוניין במסך עם חדות גבוהה (שתגרום לחדות בפונטים) וצבעים ברורים, גודל שבין 21.5 - 23 אינץ' עם העדפה לפאנל IPS. התקציב הוא עד סביבות ה 850 - 900 שקל. אוהב את המוצרים של Samsung, LG אבל אם יש משהו אחר שיכול לענות על הצרכים שלי, לא אשלול אותו. תודה! מיקי

• 4 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים