עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מצטער על התפרנות אבל זו מסגרת התקציב שלי. המסך ישמש לצפייה בסרטים + משחקים. המסך אמור לתת תמורה הכי טובה למחיר. מרחק הצפייה בסרטים יהיה כ 3 מטרים מרחק משחקים יהיה חצי מטר + - מפרט חלקי : מעבד : E8400 לוח אם P5Q PRO כ. גרפי : או 9800GT או HD4670 תודה למי שמייעץ טוב.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by fp581,

אז ככה הוא מאוד מרשים וגדול, המעמד שלו מסתובב 180 מעלות לכל כיוון (+- 10 מעלות) שזה מאוד נוח, ואפשר גם לכוון את הגובה של המסך. האיכות בצפיית הTV לא משו (אבל אני יוכל להיות יותר בטוח בהמשך כי זה מחובר עם כבלים לא משו שלא בדיוק מתאימים), הHD אני לא יכל להגיד לכם כי אני צריך לחקות למחשב החדש שלי (עד שבוע) אבל אני יכל להגיד לכם שחיברתי אותו לDVD וזה ניראה מאוד טוב אפשר לכוון את הכל דרך המסך (חוץ מרזולוציה), יש לו תכנותים עצמאיים שמתאימים לסוגי צפייה שונים (ממ אחד זה לסרטים אחד לספורט ואחד למראה טבעי) אפשר לחבר אליו 5 סוגים שונים של חיבורים (לצפייה) ובנוסף לזה יש לו כמה סוגי USB שונים (הגדול והקטן). אני יוסיף עוד מידע בהמשך (שיגיע המחשב החדש)

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  3. רוב המקומות שאני מבקש מפרט אני מבקש מסך 19-20 אינצק רחב ומביאים לי 22 קיצור אמרו לי יותר טוב יותר משתלם ויש שני מסכים שאני מתלבט בניהם [של ה-22 אינצ'] 1-Asus 22" LCD MW221C Wide 2MS 1:3000 DVI 2-Dell 22" E228WFP 5ms LCD מה יותר טוב מבניהם ?? ויש את ה-20 אינצ' LG W2042T קיצר מה הכי טוב מבין 2 המסכים של ה-22 אינצ' ??? והאם המסך של ה-20 ינצ' גם יספק את דרישותי שזה מסך למשחקים...? תודה !!!

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  4. גודל: 24' ויותר. מחיר: 1500 ש"ח עם גמישות קלה של 200 - 250 ש"ח לכל כיוון לשימוש: משחקים, וצפייה בסרטי HD. אז ככה שיתמוך בHD עם יציאות HD והכל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by coorva,

אשמח לשמוע אם אתם מרוצים ממנו וממליצים עליו.

6. Started by דודו יצחק,

Error Remove Thanks

7. Started by proevo4ever,

אני מתלבט אם להזמין את המסך הנ"ל. קראתי במפרט שלו וראיתי שיש 7MS - האם זה אמור להשפיע על משחקים? האם רזולוציה FULL HD על 27 אינץ' לא נמרח? מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  8. יש לי מסך מצויין שקניתי ליפני כשנה וחצי בערך - מדובר בSony X95FB בגודל 19" יש לוא פאנל איכותי (לא TN) אני רוצה לשדרג את המסך ל22" אבל מחפש קנייה חכמה - ולא יקרה במיוחד מה אתם ממליצים ? חשוב לי להדגיש שאני עובד הרבה שעות מול המסך - ללא כאבי ראש...ולא מתכנן להתחיל כאלו עכשיו עם השידרוג כמו כן החדות של הטקסטים זה פקטור חשוב עבורי יחד עם זאת משחק לא מעט וצופה גם בסרטי וידאו האם המסך הזה - למשל עונה על הציפיות שלי ? LG Flatron L226WTQ או זה ? Samsung SyncMaster 226BW או שרק מסך הרבה יותר יקר יספק את הסחורה...? הרבה תודה לכל מי שעוזר

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  9. שלום לכל חברי הפורום, קצת הלכתי לאיבוד בין כל סוגי המסכים והייתי שמח אם למישהו יש המלצה חמה למסך, ששימושיו הם לעבודה רבה מולו והרבה תיכנות חשוב שלא יכאבו העיניים משעות רבות של עבודה תודה רבה על עזרתכם

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by jepe,

שלום. אחרי שהזמנתי מחשב חדש לצורך ניגון סרטי FHD. אני מעוניין לרכוש מסך 37 אינץ' לחדר. תקציב 4K ש"ח. חשבתי בכיוון של סמסונג LA37B530 . יש למישהו נסיון איתה או המלצות אחרות? חשוב 3 כניסות HDMI 1.3. ותמיכה ברזולוציה טבעית דרך HDMI של 1920X1080.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by VodkaPlease,

היי יש לי תקציב עד 1550 שקל. בקיצור אני מתלבט בין מסכים אז מה יותר כדאי משני אלה? זה http://www.samsung.com/us/consumer/office/monitors/premium/LS23EFPKFKD/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=features או זה http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-led-monitor-W2486L.jsp מה הכי טוב לגיימינג ולסרטים? המחיר של המסך הראשון עולה 1380 השני 1530 תודה

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by knight27,

שלום רב, לאחר שנברתי כאן פורום לגבי מסכים מומלצים נראה לי שאני הולך לרכוש את המסך הנ"ל אך יש לי שתי שאלות האחת הינה- המסך הנ"ל הינו 24 אינצ' שישמש עבורי גם כמסך מחשב וגם טלויזיה השאלה היא האם מרחק הצפיה שלי כיום (ב-70 ס"מ) לא יותר מידי קרוב לעיניים??? השאלה השניה - הבנתי שהמסך הנ"ל מגיע עם גרסא מחודשת A01 ניסיתי ליצור קשר עם מס' ספקים אך לכולם יש את גרסת A00. האם למישהי יש מידע היכן אפשר לרוש את המסך הנ"ל בגירסא החדשה תודה נ-ב המסך מיועד למשחקים וסרטי HD

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  13. שלום, אני מחפש מסך LCD לאינטרנט וסרטים, עד 550-600 ש״ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  14. ASUS VK222H 22 האם חייב להדליק את המחשב כדי לשחק XBOX360

15. לפני שבועיים בערך התחיל לצוץ לי מדיי פעם לא משו קבוע פס שחור במסך 3008WFP פעם פעמיים ביום המסך נקנה לפני שנה וחצי בערך מהחנות שקניתי שלחו לי את המסך לא יודע לאן ואחרי חמישה ימים הופ מסך חדש חדש לחלוטין באריזה חדשה בקרטון בניילונים!!! הינה דוגמא של הבעיה היא לא היתה קבוע והיתה נימשכת חמש דקות אחרי ההדלקה ואז נעלמת... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by YRP99,

מסך בעיקר לאינטרנט ועבודות, משחקים פה ושם (אך לא כעיקר) מה שכן הכרטיס מסך של המחשב די חזק, Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe עדיפות למסך הכי זול שאפשר שיעשה את העבודה, אם אפשר הצעות עד לאזור של 1300 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  17. אני הולך לקנות מחשב כנראה מ skypc ורוצה לקנות מסך 22", עדיף מאותה חנות. הייתי בוחר את ה Asus221C שהומלץ באתר אבל אין אותו בחנות. יש שם 15 מסכים 22", עם הפרשי מחירים של יותר מ 100% בין הזולים ליקרים. אני מתכוון להשתמש במחשב לעבודה (תכנות) ומשחקים (crysis ;D). חסם עליון למחיר 1841ש"ח (אבל כמובן אני מעדיף לקנות ב1225 אם כדאי...) וזה משאיר 12 מסכים: איזה מסך כדאי לי? [table] [tr][td]Proview 22" EP2230AFJW 5ms LCD WIDE[/td][td]₪ 1,225.00 [/td][/tr] [tr][td]Chimei 22" 221D 5ms[/td][td]₪ 1,369.00 [/td][/tr] [tr][td]Asus 22" VW222S 2ms LCD[/td][td]₪ 1,370.00 [/td][/tr] [tr][td]Daewoo 22" HL220WA 5ms LCD[/td][td]₪ 1,484.00 [/td][/tr] [tr][td]Mag 22" AI2237W 2ms[/td][td]₪ 1,490…

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by Shoko,

http://zap.co.il/model.asp?model_id=690742 משתלם?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  19. Started by pergola,

הבנתי מאנשים שמבינים פה - שהמסך הכי מומלץ ב1300 שקל הוא ה245BW.. לצערי איני מוצא אותו בשום חנות, וגם ראיתי שרשמו פה שהוא אזל מהמלאי כיוון שהוא ירד מפס הייצור. לכן האופציה השניה שלי היא המסך 2443. הוא ניראה פחות או יותר כמו ה245BW חוץ מכפתורי המגע. יש לו אותו ארגונומיה מעולה, ואותו עיצוב פחות או יותר. האם איכות הצפייה בו גם דומה? מה לגבי כפתורי המגע? זה לא סיכון? כיוון שיש סיכוי גדול יותר שהם יתקלקלו. אשמח גם לשמוע חוות דעת של אנשים שהם בעלי המסך הזה.

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות מסך חדש אין עדיפות לחברה מה שטוב אני לוקח אם אפשר שהוא יהיה HD אני אשמח לא לחרוג בבקשה מהתקציב של 2000 שקלים תודה לכם

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  21. אני צריך משהו ממש ממש טוב תקציב 3000 שח

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by asaf16,

משחקים, אינטרנט וסרטים the usual תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by RV25,

אני מחפש לקנות מסך רחב 20" וראיתי שבהרבה חנויות גדולות עכשיו מוכרים את המסך הזה ב-800 ש"ח. חיפשתי חוו"ד עליו ברשת ולא מצאתי. ניגודיות מרשימה של 1:50,000, זמן תגובה 2ms ורזולוציה 1600X900. מישהו מכיר? ממליץ/לא ממליץ? אם לא איזה מסך 20" אחר שווה לקנות? אני נעול על הגודל הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by Zarquon,

שלום חברים. חשוב שהמסך יהיה לא רחב (כיוון שאני עוסק גם בתכנות, קריאת ספרים וכו'). הגבלות נוספת - שיהיה 2ms ובטווח מחירים של 1000-1700 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  25. יש לי בעיה מוזרה במסך.... כל המשחקים שהרצתי עליו דווקא ניראים אחלה, אבל כשאני משחק פרואבלושן יש באמצע של המסך מין קפיצות מעצבנות כאלו.... זה קורה לי רק עם המשחק הזה וזה מעצבן!!! זה ככה בכל המסכים האלו או שרק אני ככה? יש למישהו רעיון איך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.