עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המסך ישמש כטלויזיה תלוייה.. מינימום 20 אינץ.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by tomerf,

יצא לפני כחודש מסך חדש מבית לנובו במחיר דיי ריאלי ואפילו זול! אין עליו עדיין שום ביקורות ברשת. המסך עוד לא מופץ בארץ אך יופץ בקרוב (ויש לי גם דרך לקנות אותו) לפי ידעתי המסכים של IBM היו בעצם עם מערכת פנימית של SONY. יש לכם מושג מה במסכים החדשים של LENOVO? האם נראה לכם מומלץ המסך הזה? לעריכה גראפית של תמונות ושימוש המסך כטלויזיה. http://www.engadget.com/2006/11/21/lenovos-22-inch-d221-widescreen-lcd-welcome-to-the-club/ אפשר לדעת אולי לפי ה: Compliant Standards Compliant Standards Plug and Play, FCC Class B certified, CE, MPR II, CSA, UL, TUV, BSMI, VCCI Class B ITE, GOST, DDC-2B, DEMKO, EPA Energy Star, FIMKO, IEC950, ISO 13406-2, MPR III, NEMKO, NOM, SASO, SEMKO, TCO '99…

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  3. אני מחפש מסך איכותי שימש אותי להכל. אני רוצה שיעבוד לי עם האקסבוקס 360 הכי טוב שאפשר,שיראה טלויזיה מצויין,ויהיה טוב לשימוש רגיל במחשב. התקציב הוא 2000-2500 שקל.

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  4. שלום ח'ברה, אני מחפש לקנות מסך מחשב בתקציב הנ"ל. המסך בעיקר לאינטרנט וכל המשתמע מכך, סרטים ממש בטיפטופים, שום דבר מאסיבי. משחקים אני לא ממש משחק, אז זה הכל גילוי נאות: כעיקרון רכשתי כבר ב-KSP מסך סמסנוג 20 אינצ' T200 בחטף אבל עוד לא לקחתי אותו ואפשר עוד לעשות אחורה פה אז החלטתי לשמוע חוות דעות קצת רציניות ואולי לעשות אחורה פנה ולקחת משהו אחר, איך אומרת הקלישאה השחוקה: מוטב מאוחר מאשפר אף פעם לא.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  5. היי, יש לי מקבוק פרו מהדור האחור (15") - ואני מחפש מסך חיצוני בגודל של 22"-24". המטרה העיקרית היא תכנות וקריאה של מסמכים לאורך זמן - לכן אני מעדיף מסך שאינו גלוסי (בנייד המסך הוא כן גלוסי, אבל הוא מדהים.. אז זה מחפה על זה). האיכות מסך צריכה להשתוות למה שיש לי היום . תקציב? 1200 ש"ח בערך (אפשר לשחק).

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  6. Started by Anonymous1,

שלום רב, הוצע לי מפרט מחשב שמותאם למסך 144Hz, ועד היום השתמשתי למחשב במסך טלויזיה. דגם המסך טלויזיה 48H6400, וראיתי במפרט שלו באתר סמסונג שרשום ערך 400 ל Clear motion rate. האם זה בעצם תדר המסך? במידה ולא, אבקש המלצה למסך מחשב.

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  7. Started by avihneo,

בכללי : מה אמורה להיות הרזולוציה המקסימלית של 19" LCD והרזולוציה המקסימלית של 17" היא 1280X1024 , נכון ?[ככה זה אצלי] ---------------------------------------------------------------------- יש איזה מישהו אחד שאני מכיר אני יש לו Sumsung 960BF 19" LCD ו[יש לו גם X1900GT] עכשיו הוא שלח לי את ההגדרות של הרזולוציה המקסימלית שלו וכתוב שם 1280X1024 , מה השאלה : זה לא אמור להיות יותר מיזה [או 1600X1200]? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by harel_22,

אני מחפש לקנות מסך 17 אינץ אני יודע שהחברות הגדולות הם 1. LG 2. SAMSUNG האם מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי של אחת מהחברות הנ"ל שהוא ניסה אותו או מכיר אותו אם אפשר גם לתת לי עליו קצת פרטים כגון קצב רענון ויחס נגודיות בהירות וכו' תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by sagim194,

אוקי אז ככה אני רוצה מסך מחשב בעיקר למשחקים ואחר כך לסרטים... יש לי עכשיו את המסך lg flatron l137os שבעבר היה נחשב למסך דיי טוב (4 שנים ככה) אז רציתי לדעת, האם ההבדל באיכות תהיה ממש מורגשת או שאני יראה בעיקר הבדל בגודל המסך? ואני כנראה ילך על 22 אינץ בגלל התקציב אבל האם עדיך לקנות את Samsung 2433BW שהוא 24. חשבתי כבר על כמה מסכים... t220 LG W2353V- שהוא 23 LG W2261V Chimei CMV-222H יש לי כרטיס מסך hd 4870 512 mb תודה ומקווה לעזרה

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  10. Started by 486DX2,

אני רוצה לקנות מסך חדש לעבודה מהבית (פיתוח תוכנה) לא ממש משחק בשנים האחרונות (עד עכשיו) אבל הקורונה עלולה לשנות את זה. אתחיל בזה שאין לי מושג מה היתרון בתדר של 144 הרץ ומעלה. אז כנראה שזה לא יתרון. המסך יחובר בשלב הזה ללפטופ (XPS15) ובשלב הבא גם למחשב. תקציב גמיש, עד 2000 בערך אבל עדיף לחסוך. היום אני עם 2410U של דל שעושה אחלה עבודה. השאלה העיקרית שאני רוצה לשמוע דעות היא לגבי הבחירה בין מסך 32 אינצ' (2k או 4k) לבין מסך 34 אינצ' רחב 1440p. נ.ב. אני מסתכל על מסכים קעורים בשני המקרים.

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  11. שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב שמיעוד בעיקר לעבודה משרדית התקציב שלי הוא 500-550 ש"ח המליצו לי על המסך הזה : http://www.tms.co.il/product/10228 מה אתם אומרים עליו ? איזה מסך כדאי לקנות ?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by Tal-T,

יש לי מסך T190P שקניתי לפני קצת יותר משלוש שנים לדעתי. קניתי מסקאיפיסי, אני לא טבוח שיש לי אחריות וגם אם גן, אלוהים יודע איפה התעודה או הקבלה על הקנייה. לאחרונה הוא הפסיק לעבוד, אני מחבר אותו, רואים את מסך ההדלה של סמסונג אבל לא רואים את מה שהמחשב מציג. אם אני מכבה את המסך ואז מדליק, לשנייה או כמה שניות כן רואים במסך ואז שוב נכבה. בנוסף, מעט לפני שהוא הפסיק לעבוד שמתי לב שהוא נעשה כהה יותר, כאילו נשרפה מנורה בפנים והמסך פשוט נעשה חשוך. אני חושב שזה קרה בפתאומיות ולא בהדרגה. מה אתם מציעים לי לעשות? לקנות חדש? לתקן? אולי זאת בעיה של כבל? (אני כמעט בתוך שניסיתי כמה כבלים שונים, גם VGA וגם DVI.. חשבתי שאולי זאת הבעיה בכניסה עצמה של הכבל על המסך עצמו..)

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by TheSlider,

היי חברים! החלפתי במחשב את המסך למסך דק LCD אבל אז מופיעה לי את ההודעה הבאה: Video Mode Not Suppoerted למה זה קורה? אין לי כרטיס מסך כלומר אני משתמש בכרטיס מסך המובנה שעל הלוח האם. המסך ה"רגיל" שלי הוא מסך קופסא גדול כזה.. (במילים אחרות, לא דק). איך אני פותר את זה? (המסך עצמו עובד במחשבים אחרים, זה כבל חדש מהקופסא ופעם עבדתי עם המסך הLCD הזה במחשב הבעייתי אבל מאז הוא כבר עבר פרמוט).

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by Tal-T,

קניתי היום T190P בסרטים באיכות DVDRIP רואים גרוע ומפוקסל במסך הקודם שלי שהיה 15" ראו את אתם סרטים (אותם קבצים גם) ממש טוב איך אני משנה את הרזולוציה בנגן MEDIA PLAYER CLASSIC? ולהתקין דרייבים של המסך יעזרו? איך מתקינים עם הדיסק? BTW, הכרטיס מסך שלי הוא 9500GT 512MB

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  15. בדקנו מסך מקצועי ליוצרי תוכן ויזואלי מדגם ProArt PA329CV של ASUS, בכדי להכריע האם מעבר מ-8 ביט ל-10 ביט עושה את ההבדללכתבה

16. היי יש כיום במסכי LCD אפשרות לחיבור HDMI השאלה אם אני מחבר מן הכרטיס מסך לHDMI במקום לDVI האם ארגיש איזה שהם הבדלים? מבחינת מהירות תגובה? איכות תצוגה? זמן אינטרפולציה נמוך יותר? וכו'?

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by chenc,

שלום אני חן ועוד מעט אתחדש בע"ה במסך 22 LCD חדש. ראיתי כמה תגובות וביקורות בכל מיני אתרים ורציתי בבקשה את עזרתכם ועצתכם בנושא! אז... הנה שלושת המסכים: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=594707 HP w2207 וביקורת http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/hp-w2207-lcd-monitor/4505-3174_7-32391039.html?tag=txt http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 Dell E228WFP וביקורת http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-e228wfp-22-widescreen/4505-3174_7-32308014.html?tag=prod.txt.1 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 Samsung 226BW וביקורת http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-226bw/4505-3174_7-32327967.html?tag=prod.txt.1 בינתיים אני נ…

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by sumbra,

אהלן, מחפש מסך לעבודה שוטפת שכוללת מבחינתי הרבה זמן וורד וגלישה. כמו כן יוטיוב וצפייה בסרטים. ראיתי כאן הרבה המלצות על dell P2419H ראיתי היום את המסך הזה של דל: SE2416H הוא עולה 100 ₪ פחות, אבל מצד שני יצא כבר ב-2016. מה ההבדלים בין המסכים ומה עדיף? תודה לעונים

19. שלום חברים אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 19" בעיקר למשחקים חשוב שיהיה 2 MS ונגדיות טובה . התקציב שלי הוא 1300 ש"ח עם חריגה ממש עדינה . אני לא ממש מבין מה יותר עדיף רחב או רגיל . אשמח לקבל חוות דעת שונות . תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מסך LCD 19 רגיל למחשב חדש ה971P הוא לא אופצייה כי הוא מעל התקציב שלי ואני רוצה שהמסך יהיה שחור באמת שאין לי שום העדפות/דעות קדומות. עדיף שלא יהיו במסך רמקולים בגלל המקום וכי אין לי צורך, קונה רמקולים בנפרד. רשמתי בכותרת את מה שנראה לי כמתמודדים העיקריים (קראתי קצת אחורה בפורום ואלה השמות שצצו) אבל אם יש משהו אחר אז בכיף. לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין הBF932 ל943BM והאם זה שווה את ההפרש במחיר של 250 שקל אני לא רוצה להעלות למסכי 22. 22 זה גדול מדי לשולחן שאני שם בו את המסך ואין לי צורך במסך כזה גדול (מה גם שהכרטיס מסך שלי פשוט לא ימוד בעומס...)

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  21. היי, סורי שפותחת דיון חדש, אבל חיפשתי גם פה בפורום והתבלבלתי עוד יותר. אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בראש אני ממש אודה לכם. אני מחפשת מסך הביתה(22-24). אני עוסקת באנימציית תלת מימד בעיקר . בנוסף אני צלמת ועורכת הרבה תמונות ווידיאו בבית. המסך הזה מיועד להיות מסך עיקרי, וזה שיש לי כרגע נשאר כמסך משני. יש לי כרטיס מסך GFORCE 9800 GT. אני עובדת בבית בעיקר בלילות לכן חשוב שיהיה נוח לעבודה בתנאי חושך. כן רוצה שיהיה ברזולוציית 1920X1080, כדי לא לפגוע בצפיית סרטים. לא מיודע למשחקים כלל (לכן עד כמה שהבנתי אפשר להיות וותרנית לגבי מהירות תגובה??) רוצה צבעים ברורים , חדים ורכים. לפני יומיים כבר כמעט הייתי בדרך לחנות כדי לקנות את LG2486. אני עובדת בעבודה עם LG, ומרוצה. ראיתי את המסך הז…

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  22. Started by shimon23,

אני מחפש מסך LCD '17 בעד 1,200 ש"ח. המסך ישמש בעיקר ליישומי ווינדוס, אך גם למשחקים. כרגע המסכים שחשבתי עליהם הם: ? 1. LG L1752T - עולה 1,000 ש"ח ב-KSP אבל אני די נרתע ממדיניות החלפת המסכים שלהם עקב פיקסלים שרופים (מעל 10!). 2. NEC AccuSync 73V - שאני יכול להשיג סביב 900 ש"ח - אבל מישהו מכיר את הדגם הזה? מה האיכות שלו? 3. Samsung Syncmaster 730B - ששמעתי עליו הרבה דברים טובים ב-1,100 ש"ח. אז מי מביניהם עדיף, או שעדיף מסך אחר לגמרי?

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by ofekd23,

שולם אני צריך המלצה ?למסך טוב לגימיניג עד 1000 עם 22 אינץ כזה עם MS טוב וכו...? תודה מראוש

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by deed,

תודה לאל, הגיע אלי משמים המסך הנ"ל (בדיוק שחיפשתי המלצות למסך, אדם טוב לב מסר לי את המסך הישן שלו). אך אליה וקוץ בה - המסך מחליט שכל 15 עד 20 דקות הוא נכבה ומתחיל לעשות מצגת שלמה של סדרת אותיות בצבעים שונים - שלג - פסים אנכיים בצבע טורקיז ועוד... כן, ידוע לי שזו הסיבה בגינה הועבר לי המסך - אך שאלתי אם זה משהו פתיר מקומית או ע"י טכנאי אולי ? מישהו יודע מה מקור הבעיה ? יכול להיות שהוא מתחמם יתר על המידה ? המסך נוסה על 3 מחשבים/כרטיסי מסך שונים. מדובר על חיבור VGA כרגע ולא על DVI. אודה לכל המשיב.

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by crssa,

אהלן. קראתי שבמסך ה20'' דגם 2007FP (פאנל S-IPS) יש רזולוציה אחת שניתן להגדיר, ושהוא גורם לפונטים להיות קטנים ומקובעים. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר בעיקר קריאת טקסטים (במשך שעות...), התעסקות במיילים, מסמכים וכו... סרטים ומשחקים בכלל לא. עם זאת אני מעוניין במסך איכותי שישרת אותי לאורך שנים. אם טקסטים לא יהיו חדים וקלים לקריאה לא עשיתי פה כלום... (כרגע של לי CRT 19'') האם המסך מתאים לצרכים שלי? עד כמה הניגודיות חשובה לטקסטים?

• 5 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים