מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום על המסך הנ"ל, רציתי לדעת האם הוא עדיף על הסמסונג T220, אני נוטה לכיוון ה-LG בעקבות כניסת ה HDMI שעלולה לשמש בעתיד. המסך נמכר בשקם אלקטריק ב 1190 ש"ח. מה עדיף ? קישור לפרטי המסך בוואלה - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2261V. תודה.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
למשחקים ותיכנות מסך מחשב גיימינג Asus VG27AQ 27'' LED IPS או מסך מחשב LG 34WN650-W 34'' LED או המקביל שלו מסך מחשב לגיימרים LG 34GL750-B 34'' LED
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אז ככה לפני 3 ימים קניתי בהמלצתכם מסך 19 רגיל 943B של סמסונג. חוץ מהארגונומיה שלו זה באמת מסך שלא שווה . קודם כל נתחיל מזה שאם אני מזיז קצת את הראש כל הצבעים במסך משתנים במשחקים זה ממש מפריע . כמו שהבנתי זאת בעיה במסכי TN אבל כשהלכתי לחבר לבדוק אם אצלו זה גם ככה במסך 1960TR אז שם זה הרבה פחות גרוע מ 943B. חוץ מזה איכות הבניה שלו על הפנים פלסטיק זול.. שאחרי יומיים התחיל לחרוק קצת לא שזה ממש הפריע אבל עדיין.. הצבעים במסך גם לא משו .בקיצור אני ממליץ לא להתקרב למסך הזה. עכשיו חזרתי מהחנות לאחר שהחזרתי את המסך . אפשר לקבל חוות דעת על מסך שלא יהיה פאנל TN ושטוב למשחקים וטקסט 19 אינץ' בטווח מחירים עד 1500 ש"ח ? ראיתי פה שיש את 971P אבל אני נמנע מלקנות אותו בגלל ששמעתי שיש מריחו…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום כשאני רואה סרטים יש לי מאין ריצודים במסך, כאילו הוא נתקע ואמרו לי שבשביל שזה לא יהיה אני צרי להפיל מנגנון שנקרא OverDrive מישהו יכול להסביר לי איך? תודה
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן, קונה מחשב בקרוב מאוד. נשאר להחליט על מסך היות וה CRT 19 הנאמן והזקן גוסס. המפרט יהיה ככל הנראה כזה AMD 435 2גיגה DDR3 ו 4770 או 5670 (לא החלטתי..) איזה מסך מתאים עד 800 ש"ח? תודה
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר ממיר של yes למסך Dell 2407WFP ואם כן אז באיזה אופן? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אני חרשתי את הפורום הזה כבר לאורך ולרוחב וכל ההמלצות הולכת ל"דל" 20". הבעיה שלי איתו היא, שהוא יקר והוא 20". בשביל לשחק ברזולוציה שלו במשחקים החדשים והטובים אני אצטרך מערכת מאוד חזקה ושידרוג לעיתים תכופות יותר מאשר אני אצטרך עם מסך 19", ולכן החלטתי ללכת על מסך 19". ראיתי שהמחירים של LG מאוד אטרקטיבים ובגלל שאני רוצה מסך רחב (משחקים וגם כשאני יושב על המחשב יותר נוח עם איי סי קיו ומסג'ר ) חשבתי על המסך שלהם LG L194WT: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15217 בגלל המדריך הנהדר שיצא בפורום, הבנתי של כדי לי ללכת על פאנל TN. פסלתי את המסך ואת LG, כיוון שכל המסכים שלה בעלי פאנל TN. המשכתי לחברה יודע אחרת "סמסונג" שמציע את המסכים: htt…
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מה דעתכם על 2 המסכים האלה http://www.pcchip.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=10015 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3239 איזה מבין שניהם עדיף לי?!?! או שאולי יש לכם בכלל המלצה על משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מחפש מסך איכותי לטלויזיה / ומחשב ... אבל שיתמוך בכול הרזלוציות ולא יעשה לי no signal חחח מרחק צפייה מטר וחצי ...תקציב .. 1500 ש"ח תודה רבה אנשים
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שעכשיו עומדים לצאת מסכים חדשים זולים יותר וטובים יותר מ LCD יש משהו כזה שעומד לצאת בזמן הקרוב?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום לאחר התלבטות רבה ( גם כאן בפורום ) אני לקראת רכישה של המסף הנ"ל. אמור לשמש בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיה בתמונות וסרטים. רציתי לקבל אישור סופי שאכן המסך איכותי ולא אמור לצאת בקרוב דגם של DELL או חברה אחרת ואולי כדאי להמתין עם הרכישה. בנוסף, אשמח לחוות דעת לגבי החנות הרצ"ב : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19032 מה כוונתם ב - "דגם החדש" ?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חשבתי על Samsung 940BW או LG L194WT או שבכלל לא כדאי לי מסך רחב? העדפתי מסך רחב בעיקר בגלל שזה יותר מתאים לי מבחינת מקום.. יש לי קצת בעיה עם הגובה של המסך אבל אני אוכל להסתדר גם עם 19" רגיל
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 19 רגיל למחשב חדש ה971P הוא לא אופצייה כי הוא מעל התקציב שלי ואני רוצה שהמסך יהיה שחור באמת שאין לי שום העדפות/דעות קדומות. עדיף שלא יהיו במסך רמקולים בגלל המקום וכי אין לי צורך, קונה רמקולים בנפרד. רשמתי בכותרת את מה שנראה לי כמתמודדים העיקריים (קראתי קצת אחורה בפורום ואלה השמות שצצו) אבל אם יש משהו אחר אז בכיף. לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין הBF932 ל943BM והאם זה שווה את ההפרש במחיר של 250 שקל אני לא רוצה להעלות למסכי 22. 22 זה גדול מדי לשולחן שאני שם בו את המסך ואין לי צורך במסך כזה גדול (מה גם שהכרטיס מסך שלי פשוט לא ימוד בעומס...)
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שולם אני צריך המלצה ?למסך טוב לגימיניג עד 1000 עם 22 אינץ כזה עם MS טוב וכו...? תודה מראוש
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אודה על קבלת הרזולוציה המתאימה ביותר למסך זה
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
הגיע הזמן לקנות מסכים חדשים לילדים... מה הגודל המינימלי המומלץ? השולחנות קטנים וזה שני מסכים באותו חדר אז לא רוצה משהו מפלצתי :s05:
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אמממ הכותרת אומרת כמעט הכל ! אני מחפש מסך הכי טוב במחיר, אפשר לחרוג בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
תעיינו פה: http://www.mardanit.co.il/items_list.php?cat_id=85 מסך שמיועד למשחקים וסרטים בעיקר (ישמש כם כטלוויזיה) חשבתי על ה-LG 22'' LWTQ נראה לי ממש משתלם..
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
BENQ FP93GX 2MS GTG 1:700 או SAMSUNG 931B 5 MS 1:700 מתלבט בין שני אלה בלבד משום שיש לי את שתיהם אחי קיבל את שתיהם באריזה ואני צריך לבחור באחד מהם אז מה לבחור חבר'ה?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
האם מסכי המחשב של Dell לסוגיהם השונים ניתנים לתליה ? יש מאחוריהם מתקן VESA ?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
עבודה של 8-12 שעות ביממה בעיקר מול טקסטים לא דרוש יותר מ-"19, אין שימוש לגרפיקה רצינית או למשחקים אנא ציינו הסבר להעדפה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
המסך הוא למשחקים .. אני צריך חוות דעת איזה מסך הוא הכי מומלץ
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מחפש מסך איכותי שימש אותי להכל. אני רוצה שיעבוד לי עם האקסבוקס 360 הכי טוב שאפשר,שיראה טלויזיה מצויין,ויהיה טוב לשימוש רגיל במחשב. התקציב הוא 2000-2500 שקל.
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
חברת האלקטרוניקה הטאיוואנית מציגה מסך 35 אינץ אולטרה רחב ומעניין מסכים בקצב רענון גבוה מאיימים להפוך לסטנדרט החדש בשוק, שיודע לספק חוויית צפייה איכותית וחלקה יותר כמעט בכל מצב בשילוב עם טכנולוגיות ה-FreeSync וה-G-Sync, ובחלק מהמקרים גם נראה נהדר ו'טבעי' יותר תודות לתוספת של קעירות שעוטפת בעדינות את הצופה. אם התיאור הזה מדבר אליכם – כנראה שתשמחו להכיר את ה-C3583FQ החדש של חברת AOC. מאחורי השם הלא ממש קורץ הזה ניצב לו מסך בגודל 35 אינץ', קעור ב-2000R ובעובי נמוך יחסית (חלק מרכיבי המערכת מובנים ברגלית שלו לשם כך), אשר מבוסס על פאנל AMVA ברזולוציית 1,080×2,560 פיקסלים מבית AU Optronics, שמהווה אלטרנטיבה איכותית יותר למסכי ה-TN לסוגיהם שחזרו לרלוונטיות בתקופה האחרונה…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מתלבט בין שלושה מסכים, שניים 20" ואחד 22" כולם רחבים: asus pw201 dell 2007 wfp dell sp2208wfp ה- asus קצת ישן, מסתובב בשוק שנתיים. מאוד אשמח לשמוע חוות דעת, במיוחד ממי שראה/עבד עם המסכים. מה מומלץ מבין השלושה ומבין שני ה- dell האם האיכות של ה- 20" מצדיקה לא לקחת מסך 22". המלצות על מסכים אחרים יתקבלו גם בברכה.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-