עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ariel-ro,

אני מחפש בשביל חבר שלי מסך 22' למשחקים עד תקציב 1.1K. השימוש הוא משחקים וסרטים, חשוב שיהיה אפשר להטות אותו, לא יותר מזה. חשבתי על הT220. איך הוא מול הASUS MW221C? אריאל

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by EAD,

מה דעתכם על המסך LCD הזה? איך הוא? שווה את המחיר (שלא כול כך יקר) ? והשאלה האם בכלל ברזולוציות של מסך רחב איך זה לשחק משחקים ולהשתמש במחשב?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by alfus73,

שלום, מבקש המלצה לרכישת מסך שיענה לדרישות הבאות: Lcd 22 אינטש מסך רחב 16*9 2ms בלי רמקולים חיבור DVI רזולוציה 1920*1080 אפשרות להטות לצדדים ולמעלה ומטה מיועד למשחקים,סרטים ואינטרנט. שכחתי משהו? תודה

4. איזה מסך מחשב הכי מומלץ היום ? 1400-1600 שקל אפשר קצת יותר ......... מסך LCD 22 אינז'

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  5. Started by Omri643,

הבנתי שיש בעייה עם מסכי 17-19 שהרז' הטבעית שלהם היא 1280X1024 עם יחס 5:4, אז אם מציגים רז' כלשהי 4:3 התמונה מתעוותת. אז עכשיו יש מסכים רחבים, שכולם פועלים עם רז' ויחס של 16:10. אז כעיקרון, לא אמורה להיות שום בעייה להציג רזולוציה שמתחת למקסימלית, לא? ז"א אם אני עם מסך של 1200P, אז אני יכול לראות 1050P בלי בעייה... בלי שום עיוותים וכו'. זה נכון? כי זה מה שההיגיון אומר... ואם לא, מה ההבדל בין CRT ל LCD שגורם לכך שב LCD חייב רז' טבעית וב CRT לא?

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by malior,

אני עכשיו עובד על 1024X1280 22" מה הרזולוציה המומלצת?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  7. Started by princeroni,

שלום לכם, אני ממש לא רוצה להעמיס בשאלה שכבר שאלו אותה המון אבל עשיתי ככה סקירה קצרה ולא מצאתי משהו מרוב ים המידע שיש פה. אני ממש נדהמתי מאיכות המסכים של אפל ורציתי לדעת אם יש מסכים בעלי איכות דומה שלא עולים כלכך הרבה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by Black_Citadel,

הכי איכותי שיש בתקציב, לא משנה כמה אינץ', עדיפות ל19 או אפילו יותר, אבל אם יש 17 שאיכותי יותר בצורה רצינית, אז עדיף אותו. תודה רבה רבה. מטרות? בעקרון זה לחבר... שימושים רגילים, משחקים גם מדי פעם..

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  9. או שיש יותר טובים במחיר שלו ? והאם המסך הזה שווה ב 2100 ?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  10. לאחר שנים רבות של עבודה רק עם מסכי CRT החלטתי לרכוש מסך דק וצמצמתי את הרשימה האינסופית של מסכם אלו ל-2 מסכים בלבד ) 1) LG W2353V 2) SAMSONG T220 מידע נוסף: המחשב הנוכחי שלי הוא פנטיום 4-3GB עם זכרון פנימי של 3GB במהירות 533 וכרטיס מסך 7950GT 512MB וספק 430W המחשב משמש בנוסף לשימושים הרגילים של אינטרנט, אופיס, תוכנות גרפיות וכו', גם לצפייה מרובה בסרטים וסדרות וגם למשחקי מחשב וסימולטורים הכי כבדים ותובעני משאבים הקיימים בשוק. מבקש את המלצתכם המקצועית כי אני מעונין לרכוש מסך עוד השבוע בתודה מראש לכולכם - דני

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by coorva,

אשמח לשמוע אם אתם מרוצים ממנו וממליצים עליו.

12. Started by joniar,

אני רוצה לקנות מסך חדש הכניסו לי לראש לא TN לא TN בשום פנים ואופן לא TN {זה מובן נכון?} אז אני רוצה מסך לפחות 21" ב1500 שלא יהיה TN!!

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by Access Denied,

יש תקציב ויש גודל.. אני מחפש את השילוב של המחיר עם הביצועים הכי טובים ומכאן הרצון למסך הכי משתלם אם אפשר לתת כמה אופציות ולדרג אותן זה יהיה מעולה כי אני מזמין דרך משהו ואני לא יודע מה יש לו במלאי.. תודה

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  14. היי אנשים כרגע המסך שלי מחובר דרך יציאת ה- VGA(כחולה) אבל גיליתי לא מזמן שיש לו גם יציאת DVI שהבנתי שהיא יותר משוכללת אם אני אקנה כבל של DVI ואחבר את המסך דרך יציאת ה- DVI שלו אני אראה שיפור מאשר המצב הנוכחי?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  15. Started by pudimy,

מישהו יכול להמליץ על טלויזיה זו בגודל 42 אינץ' או לתת ביקורת, זו חברה אלמונית אך הפאנל תוצרת LG

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  16. המחיר לא רלוונטי, כך גם הגודל. אני מעוניין לקבל מידע על הביצועים בגיימינג. אשמח גם לדעת מהו המסך ברזולוציה של 1920x1200, בתקציב של 4500 ש"ח, שיתן את הביצועים הטובים ביותר בגיימינג, ללא שום קשר למחיר. ככל שיהיה יותר גדול יהיה יותר טוב. כרטיס המסך יהיה GTX260 בתהליך ייצור של 55NM (יששששששש nVidia נזכרו שיש להם מוח), יעבור OC מסיבי ויקורר היטב. יחובר אל-פסק חזק למחשב אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by Tzox,

שלום לכולם, אבא שלי רוצה לקנות למשרד שלו מסך חדש. מכיוון שהעיסוק היחידי שלו זה טקסט, המלצתי לו על HP LP2065, אבל הוא רצה שאני אחפש לו גם דברים ב22' ו24' (הסברתי לו שעם מסך לא רחב יהיה לו יותר שטח לא מבוזבז לטקסטים, אבל הוא עדיין רוצה שאני אברר). אין הגבלת תקציב, אז מה שטוב

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by redead,

איזה גודל ואיזה עיצוב!! אני עדיין מנסה להתעסק עם ההגדרות כי הוא נראה לי בהיר מידיי אבל שיהיה... בכל מקרה רציתי לשאול לגבי ראזולוצית עבודה בווינדואס? על איזה ראזולוציה לשים? כרגע זה על המקסימילית 1900 על 1200 והאמת נראה לא רע הקטע שאתרי האינטרנט לא תומכים בזה ואז יש לי גבולות רייקים משני הצדדים

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by talt18,

שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך מחשב, שאוכל לתלות על הקיר, בגודל 23-24 אינץ', על איזה מסך אתם ממליצים במחיר סביר ? בתודה מראש, טל.

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by Niv A,

שלום לכולם אנא המליצו לי על מסך LCD לפי הדרישות הבאות : 1. טוב למשחקים 2. שיהיה בצבע שחור בלבד 3. עד 1400 ש"ח 4. 19 אינץ' בלבד 5. בעל נתונים טובים ניב

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  21. אהלן, קיבלתי לפני קצת זמן שתי הצעות לשני מסכים, ואני מתלבט על מה כדאי ללכת...רציתי לקבל מכם חוות דעת על המסכים הנ"ל: Samsung 931BW - Widescreen - 19inch - ב1300 ש"ח Samsung 206BW - Widescreen - 20inch - ב1400 ש"ח רציתי לדעת האם כדאי ללכת על אחד מהמסכים הנ"ל, האם ה206BW הוא דגם חדש יותר מה-931BW ומה בכללי עדיף? תודה.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  22. אני צריך משהו ממש ממש טוב תקציב 3000 שח

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by soundf,

צריך שיהיה בו את אלו : 1.DVI 2.מסך רחב!!! 3.כמה שפחות MS 4.חברה מוכרת מקווה שיש משהו טוב ותודה לכם

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך hd4850 מה שיותר מכוון אותי לכיוון ה20 אינץ' רציתי לדעת מה דעתכם..? תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לראות טלויזיה דרך המסך מחשב, מה היתרונות והחסרונות של מסך מחשב עם חיבור ישיר לממיר לעומת כרטיס טלויזיה? לפי מה שהבנתי יש מסכי מחשב שיש להם חיבור ישיר מהממיר וכך אפשר לראות טלויזיה גם כשהמחשב מכובה.. אפשרות נוספת היא כרטיס טלויזיה.. האם יש עוד אפשרויות? מה היתרונות/חסרונות של כל אפשרות? בתודה מראש, יניב

• 6 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים