עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המסך המומלץ ביותר כרגע הוא הDELL 2209WA אשר עם פאנל E-IPS, נמכר במחירים יחסית זולים. תמיכה טכנית - דל ישראל 1-809-444-688. TMSFOX בקרוב TMS או FOX תלוי מי ימכור את המסך (או שניהם) מחיר רגיל 1,168 שקלים למזומן בלבד אחריות לשבוע ראשון על 0 פיקסלים קבוצתית של נקסטופ - 1000שקלים - נסגרה - מי שקיבל שיעדכן קבוצתית חדשה - 1050 - נסגרה - מי שקיבל שיעדכן מידע בנוגע לשאלות שנשאלו נקסטופ - מחיר רגיל: 1250 שקלים אחריות לשבוע ראשון על 0 פיקסלים IQPC 1272 שקלים SKYPC 1282שקלים RSM לחברי האתר: 1265 שקלים, רק תציינו שאתם מהאתר 1288 שקלים קוברה PC מחיר הטבה: 1290 למזומן. פנדה מחיר רגיל: 1385 (תדאגו תמיד לבקש הנחת מזומן של 2%) אחריות לחודש ראשון על 0 פיקסלים המחיר של פנדה עודכן באתר, ולא…

• 538 תגובות
    • 66.5k צפיות
  2. שלום לחברי הפורום, קניתי מחשב חדש ובהזמנה לא שמתי לב שאין כניסת vga. אני מעדיף להישאר עם המחשב כמו שהוא ולרכוש מתאם או פשוט כבל עם שילוב היציאות הנכון. מהו החיבור המועדף? תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. מנסה להשלים פערים במידע מהשנים שחלפו... האם יש בעיה לחבר מסך 19 אינץ' (כגון BenQ FP92W) לכרטיס מסך שבנדון ?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  4. שלום לכולם. כיום יש לי צג מחשב 27 של פיליפס...צג מעולה אך מכיוון שאני רוצה לחבר לצג גם פלייסטיישן 4,אני רוצה להחליף לצג יותר גדול של 32 אינץ. התקציב הוא עד 1300שח. בצ'יטוט קל באינטרנט,הבנתי שצגי המחשב יותר יקרים ממסכי הטלויזיות וזאת למרות ששלשניהם יש את אותם נתונים והדגש הוא על FULL HD ותדר 50-60הרץ ועד עכשיו אני לא מבין למה צגי המחשב יותר יקרים,מה עוד שלטלויזיות יש אפילו יותר מבחר של חיבורים. ז"א שאני יכול לקנות למשל מסך מחשב במחיר של 1000שח לעומת צג מחשב עם אותם נתונים ב-1300שח בערך..... אז מה עדיף והאם יש משהו שבכל זאת עדיף בצג מחשב לעומת מסך טלויזיה? לפי מה שהבנתי גם ותקנו אותי אם אני טועה....אם אני מחבר מסך טלויזיה באמצעות HDMI למחשב,ברגע שאכבה את המחשב א…

• 4 תגובות
    • 8.4k צפיות
  5. Started by Ran Ventura,

אני מעוניין במסך LCD 17 אינץ' לצורכי עבודה במחשב כגון: גלישה באינטרנט,משחקים וכל הדברים השוטפים יש אפשרות לחריגה קלה מהתקציב אבל עדיף את מה שהגדרתי פרט ששכחתי לציין זה שהכרטיס מסך הוא GEFORCE FX 5200

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  6. יש ברשותי U2515H. עכשיו אני תוהה אם כדאי לתלות אותו על הקיר, זה מן הסתם ירחיק אותו ממני והמרחק ישיבה מהמסך יהיה בערך 75 ס"מ אני חושב.. זה לא רחוק מדי? בנוסף האם לא אוכל לסובב את המסך כמו שאפשר עם הסטנד שלו? איזה מעמד צריך לדעתכם בערך?

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by tom57,

Benq G2220HD (למה יש באיבורי הבדל של 200 שח ממקומות אחרים?) KDF 228CM

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  8. Started by Tomer Efrat,

שלום לכולם, בכמה אתרים מוכרים עכשיו את מסך 34UC79G במחיר של פחות מ-2000 ש"ח. מחיר מצויין למסך רחב "34 ואני חושב לקנות. שתי שאלות קטנות: 1. ראיתי על המסך הזה ביקורת טובה באתר מלפני יותר משנה כשהוא עלה כפול. האם המסך הזה עדיין נחשב טוב, כאשר השימוש הוא למשחקים סטייל פורטנייט? 2. במפרט של המסך מופיע שזמן התגובה שלו הוא 5ms עם 1ms Motion Blur Reduction. מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? תודה!

9. Started by Neil Hen,

שלום רב לוכלם. אני צריך 3 מסכי מחשב לעבודה משרדית , המסכים ישמשו אותי בין 9-11 שעות עבודה ביופ. אשמח לקבל חוות דעת ואפילו המלצה למסכי מחשב עדיפות ל DELL לא כל כך קריטי לי להוסיף עוד כסף בכדי לקבל תמורה יותר טובה לשנים הבאות. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ozwrx,

שלום לכולם יש לי מסך BENQ FP93GX ואני מרוצה ממנו מאוד אחי קנה לי בדיוטי-פרי את המסך LG W2042T ב 200 דולר חיברתי אותו במקום ורואים יותר טוב מבחינת חדות ובהירות התמונה אך עדיין לא כ"כ התרגלתי לרוחב של המסך משום שהבנקיו מרובע והLG רחב השאלה שלי איזה כדאי להשאיר לי? איזה מהם יותר טוב? בLG ללא ספק רואים יותר ברור אך הוא 5 MS הבנקיו מרובע ונוח והוא 2 MS אני יכול להתרגל לרוחב של המסך אך אני פונה אליכם בשאלה איזה מסך יותר טוב? ומה כדאי להשאיר לי

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  11. Started by lior46,

איזה מהם יותר טוב? BenQ FP93Gx או L1952TQ של LG

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by אביטלתל,

שלום, שאלה לגבי המסך DELL 2209WA האם קיימת אפשרות לחבר בו זמנית, משני מחשבים שונים ? אחד לVGA, השני ל DVI ? איך המסך יודע מה להציג ? תודה, אביטל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by gman_il,

הי חברים. אני יכול לארגן את המסך הזה במחיר מאוד זול השאלה אם הוא טוב בכלל?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  14. שלום אני מחפש מסך טלויזיה שיהיה מחובר למחשב שיהיה מסך HD FULL ויתמוך לי במשחקים כבדים שאוכל לנצל את הכרטיסי מסך שלי כד להגיע לרזולוציות הגבוהות ביותר שיהיה מסך 32 אינץ ושזמן התגובה יהיה נמוך כמה שיותר אם ואצטרך לחרוג מהתקציב בשביל מסך אחר מתקדם אשמח לשמוע עליו תודה על כל עזרה שתתקבל..

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  15. יש מסכים שאתם יכולים להמליץ עליהם? תקציב זה לא בעיה במקרה הזה ויש לי SLI של 2 TITAN האם יש צורך בשלישי? (לא החדשים)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Shual,

שלום האם יש בארץ מסכי 120HZ? -אם כן אפשר את שמם / קישורים האם למסכים יש דרישות מערכת גבוהות במיוחד? כמה FPS דרוש במשחק בשביל לנצל את המסך? אני מכיר שצריך X2 +1 זאת אומרת כדי ש60HZ ירוץ טוב דרוש 121 FPS - נכון? הכ.מ. שלי הוא GTX 670 ומעבד I5 עם 8GB RAM אם דרוש מפרט מדיוק אני ייתן. תודה.

• 34 תגובות
    • 11.9k צפיות
  17. Started by דורון220,

שלום לכולם, אני יודע ששאלה זו נשאלה המון אך עדיין לא מצליח לקבל החלטה. אני צריך מסך לעיצוב גרפי (משחקים פחות מענינים וכרגע גם לא אנימציות). נראה שעדיף לקנות את ה-971P, אך אני קורא גם ביקורוות הפוכות. מה אתם ממליצים?? 971P או VP930 תודה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  18. Started by jbgood,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך 19 אינץ' 4:3-יש כאלה עדיין? אם לא אז אני צריך המלצה לרחב באותו גודל... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by ofeky1,

שלום אני מעוניין להחליף את המסך שלי 17" רגיל אני רוצה מסך רחב בגודל של 23" או 24" שיהיה בעל פנל איכותי IPS ותאורת LED וגם שתהיה האפשרות לעבור מחיבור DVI לVGA (כי לפעמים אני יחבר אליו מחשב נוסף שאני יתקן\יפרמט) התקציב בעיקרון הוא 1000 שקל אבל אפשר לחרוג ממנו תודה לעוזרים!!

• 37 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by coorva,

אשמח לקבל חוות דעת ממי שרכש אחד משני המסכים שבכותרת. מתלבט מה לקנות מביניהם. תודה

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. אהלן, אני זקוק לעזרתכם בהמלצה לרכישת מסך. אני עד היום (כ-5 שנים) השתמשתי במסך BDM4065UC, של פיליפס ואני מאוד מרוצה ממנו. לצערי לאחרונה החלו להופיע אזורים כהים, ואני שוקל כבר לעבור למסך חדש. אני מניח שדברים השתנו קצת בשנים האחרונות, אבל בגדול מסך עם מאפיינים דומים (מופיעים בקישור המצורף) יספיקו בהחלט. המסך ישמש בעיקר לעבודה גרפית (דו ותלת), אבל יהיה נחמד אם תהיה תמיכה לגימינג בסיסי (שוב, כמו במסך הנוכחי) הדברים החשובים לי הם: 1. שיהיה 40 אינטש (בממדים דומים לנוכחי - לא הארוכים עם הAPECT RATIO המוזר) 2. יתמוך ב-4K לפחות 3. שלא יהיה קעור, אלא FLAT 4. שיכלול יציאת DisplayPort 5. שיראו אותו דבר מכל זווית 6. במסך ה…

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  22. Started by eran69,

היי לאחרונה החלה בעיה מוזרה במסך - בשתיים שלוש דקות הראשונות לאחר הפעלתו-מופיע לי פס צהוב/ירוק בצד ימין לאורך כל המסך, הבעיה היא בצג כי זה קורה הן בכניסת ה-TV (קומפוזיט) והן בכניסות של המחשב. לאחר כמה דקות זה פשוט נעלם כאילו לא היה - אני מצרף תמונות למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה,ערן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני יודע שכולם ימלצו על DELL 2007WFP אבל חרשתי קצת ברשת ונאמר שלא ניתן לדעת עם איזה פאנל הוא מגיע לפעמים הוא מגיע עם TN !!! בכול אופן אני צריך מסך לWORD ים למיניהם קצת משחקים (בעיקר BF2 ) מנסה להגמל . וסרטים פחות , אני בעיקר רואה על הטלויזיה. לא משנה לי רחב או לא העיקר שיהיה איכותי תודה

• 76 תגובות
    • 7.5k צפיות
  24. Started by Oren22a,

שלום אני דיי חדש פה וראיתי שיש פה אנשים שממש מבינים לכן רציתי לשאול שאלה. ראיתי את המסך dell ultrasharp 2408wfp בארה"ב מחירו יוצא בערך 500 דולר בערך ויש לי קרובה שיכולה להביא לי את המסך ללא מכס. השאלה היא....האם שווה להביא את המסך הזה ב2000 שקל בערך? והאם המחיר מתכוון לרדת בקרוב ירידה דרסטית..? שווה לקנות יותר בחו"ל (מבחינת מחיר) או בארץ מבחינת אחריות ושיש באמת עם מי לדבר שצריך לממש אותה.... ומה קורה מבחינת האחריות בארץ שזה יותר חשוב....מכבדים פה בארץ אחריות של מסך מקורי שנקנה בארה"ב? בנוסף....אני רוצה לקנות כרטיס מסך: EVGA GeForce 9800 GTX+ עם 512 מגה זיכרון ואת כל שאר הנתונים אתם בטח יודעים... הוא יפעיל את המסך כמו שצריך? ויריץ לי משחקים על הרזולוציה הכי גבוהה? מצאתי במ…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  25. Started by somsomlo,

זה מסך שכדאי לקנות ב 1000 ש"ח.. זה במבצע איפהשהו.. אם לא זה, אשמח לדגם ספציפי במחיר הזה.. תודה.

• 9 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.