עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by zam,

לאחר שקראתי בסטיקי התאמצתי , התעמקתי , השקעתי ושקעתי החלטתי שאני צריך עזרה. התקציב שלי הוא 1500 ש"ח, אבל ראיתי שבעצם מסכים טובים הם בסביבות 2300 ש"ח לערך. אז מה לקנות?... אני מעוניין להשקיע 1500 אבל יש לי את ה- 2500 במידה וצריך. בכלל כמה אמור לעלות מסך טוב עם פאנל וגודל כמו שאני רוצה? ראיתי את המסך הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~L206WTQ~9~0.htm איך הוא? האם הוא IPS? ואיך אפשר לדעת את זה? ומה עם ה-DELL 2007WFP REV 04 ומה אומר ה- rev 04.

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by shirNoshe,

לא אספר את כל הסיפור,אבל יש לי מסך CRT 19 של VS.באומניטק הציעו לי לשדרג למסך LCD תמורת ה-CRT שלא כדאי להם לתקן. השאלה היא לפני שאני נכנס למשא ומתן ,האם בכלל לחשוב על מסך LCD שלהם(אני חושב רק על WIDE)והאם יש מסך ששוה לי לקחת של VIEWSONIC. אני חייב לציין שבכל הדרך זכיתי ליחס פשוט מעולה ומקצועי מהם,אני יודע שזה לא קשור,אבל לדעתי זה שירות יוצא דופן באיכותו החיובית.

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  3. אז מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  4. אהלן כמו שהכותרת אומרת,אני צריך המלצה למסך עם פאנל IPS, אפשרי כל החברות חוץ מדל. התקציב עומד על 2000 פלוס מינוס.אפשר לחרוג. גודל - בין 20 ל-22 אינץ'. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by דני אופיר,

אני מעוניין לקנות מסך LCD שהוא 19" בשביל משחקים,סרטים אינטרנט.. וחשבתי עליו.. הוא טוב? או שכדי ללכת על LG מסך רחב עם 5 מילי?

6. Started by ShahafH,

שמעו קניתי מסך חדש חמוד כזה אבל שמתי לב שלפעמים יש גלים ממש ממש קטנים כזה נגיד רואים בשורת כתובות בדפדפן כזה קצת רועד ממש קטן וגם באייקונים של המסך.. איך מסדרים את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  7. קניתי היום דרך וואלה שופס את המסך הנ"ל ב1160 ש"ח אבל שכחתי לבדוק אם הוא מתאים לי למחשב. אז יש לי ג'יפורס 6600 האם הוא יכול להריץ אותו? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  8. אי אפשר להשיג את החלק הזה בשום מקום מקווה שתעזרו לי

9. Started by Or_s2006,

שלום, איזה מבין שלושת המסכים הבאים עדיף מבחינת:כסף,איכות,וביצועים Samsung SyncMaster 226BW .1 Dell E228WFP .2 ASus MW221C .3 בתודה אור.

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  10. שלום לכולם, רכשתי את המסך apple cinema 27" (הוא עדיין לא ברשותי) אני עובד עם PC בעל כרטיס מסך GeForce 660ti האם צפויה לי בעיה בחיבור המסך ? הבנתי שהמסך מתחבר בחיבור mini Display Port ובכרטיס המסך שלי יש כניסה שנקראת Display Port (בלי mini), זה אומר שלא תיהיה התאמה? ואם לא, איזה מתאם אני צריך והיכן ניתן לרכוש? תודה!

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  11. Started by The_Byter,

בחוברת יש תמונה כזו של התפריט: אצלי לא מופיעות כל הפונקציות של כיוון מיקום התמונה - רק בחיבור VGA רגיל זה מופיע ? אני עם DVI. יש לי תחושה שבחלק העליון של המסך יש רווח בין המסגרת לבין התמונה, בחלק התחתון פחות. מישהו יכול לאמת ?

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  12. ה-CRT שלי התחיל להראות בעיות חדות, ומכיוון שהוא כבר בן איזה 5 (VIEWSONIC G75F-3, היה מסך מעולה, בזמנו), אני מתחיל לשקול ברצינות קניית מסך חדש, עכשיו, מכיוון ש-LCD זה ה-דבר, אני כנראה קונה LCD, מה שמדאיג אותי זה בעיקר הרזולוציה הטבעית יחסית לכוחו של כרטיס המסך בשנתיים הקרובות, הייתי קונה את ה-DELL 2007WFP, שהרזולוציה הטבעית שלו מקבילה לזאת של המקסימאלית של המסך הנוכחי שלי, אבל אז אולי הכרטיס מסך עלול שלא להחזיק עליה בעוד שנתיים, כשאני אתגייס ולא באמת אצטרך מחשב. מה אתם אומרים? האם שווה לקחת מסך ברזולוציה טבעית נמוכה יותר, או ללכת על הדל וגמרנו? כשאני מגדיר שהמחשב יחזיק על רזולוציה מסויימת, אני מתכוון שהוא מסוגל להראות עליה קצב FPS סביר, אפילו שכל הפילטרים כבויים. זאת התלבט…

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  13. Started by ilanb0,

מערכת הפעלה XP PRO\ כרטיס ג'יגה בייט 3850. 1 - איזה מסך יתאים(גודל 19/20)? 2 - האם רחב או מרובע?

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  14. 200 דולר!!!! אתם מאמינים! שווה קנייה? אני יברר לגבי 20 או 22 אינץ אבל כגודל המסך גם גודל המשקל ואיך אני יביא אותו לארץ...חחחח http://www.machshev.co.il/Product.asp?Pid=21411&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=236&aff=Zap〈=he

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  15. שלום רציתי לדעת מה ההבדל באיכות וטיב הצגת התוכן של מסך בעל רזולוציה 1680x1050 בגודל 22 אינץ' לעומת אותו הגודל עם רזולוצייה 1920X1080 או 1920X1200 בגודל 24 אינץ' ???

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  16. אתם עוד ממלצים על המסך 2243BW ? למה אני יום שישי רוצה כבר להזמין מסך ... עם אתם עוד ממלצים על המסך ........ אז אני מתלבת ... עם לקנות תמסך הזה או 2243BW או ת2253BWוSamsung אני יודע שהמסך 2243BW יותר מומלץ מבחינת מחיר.. אבל איזה מסך אתם אומרים שיותר יפה ? כי ממש חשוב לי גם היופי ........ כי אני בנאדם שאוהב לשהקיע ביופי בחדר... אז סתם אני שואל עם אתם אומרים שממש אין אבדל ביופי אז אני יעלך על ה2243BW ועם אתם ממלצים על מסך אחר אז נקנה משהו אחר ..

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  17. שלום לכולם אני ממש חייב המלצה למסך איכותי וגדול עד כמה שאפשר שיתאים לדרישות התקציב (בתקציב כבר בחריגה נוראית ולכן תשתדלו לא לחרוג ממנו) אני לא מבין את כל העניין של ה 8 MS וה 2 MS לגבי משחקים וסרטים אז פשוט תמליצו לי על הטוב ביותר בשביל הצרכים האלו. אני מודה לכם מראש על התגובות!

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by freerider,

שלום, אני עומד לגשת לחנות ולרכוש את המסך הנ"ל. אני רואה שיש דגם חדש יותר B שלא מופיע בחנויות. האם כולם היום B ? מעבר לפיקסלים שרופים, יש משהו נוסף שצריך לבדוק ? גרסאות מסויימות שעדיפות על אחרות ? תודה

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  19. אני בדרך לקנות מסך חדש. השאלות שלי הן כאלה: 1. כעיקרון אני צריך מסך שמתחבר לי גם לממיר (YES). האם ישנו הבדל בין שימוש במסך מחשב רגיל ושימוש במסך טלויזיה, ואם כן מה עדיף? 2. אני צריך המלצה על מסך איכותי 22"~24" של מסך מחשב/טלויזיה במחיר של לא יותר מ-1500 ש"ח. תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  20. התקציב הוא בסביבות ה2,500 ש"ח. והייעוד הוא משחקים וסרטים בעיקר - כפי שכתבתי בכותרת. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  21. Started by Bingo,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2092 כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by kfir9999,

שלום לכולם, אני יודע שהנושא נטחן רבות, קראתי הרבה הודעות אך עדיין לא הצלחתי לקבל החלטה איזה מסך לרכוש. התקציב שלי 1800 שקל ואני מחפש מסך 19" או 20" איכותי (לא TN) שיחליף את ה CRT שלי (Samsung 959NF). השימוש העיקרי הינו גלישה באינטרנט וקריאת טקסטים ולכן חשוב לי מאוד חדות של פונטים ודיוק. כמו כן אני צופה לעיתים (רחוקות יחסית) בסרטים ותמונות וחשוב לי שהצבעים יהיו מדוייקים ותמונות יראו היטב עם צבעים חיים. ההתלבטות היא קשה, הנטייה שלי היא ל 971P שנראה הכי טוב, האם אתם חושבים אחרת ? הבנתי ש ה VP930 מאוד מומלץ אבל לא הצלחתי למצוא תיאור פה לגבי תצוגת טקסט וחדות הפונטים, האם מישהו יכול לספר ? מה לגבי ה Philips 200W6CS ? הבנתי שיש לו גם פאנל MVA, למישהו יש ניסיון איתו בכלל ? דבר נו…

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  23. Started by ggg123,

קניתי מחשב חדש שהחיבורים בו הם: 1XHDMI 1XDVI 2XMini-DisplayPort אני רוצה לחבר מסך מחשב ומסך טלוויזיה. המסך טלוויזיה יכול להתחבר רק ב VGA. יש לי מתאים DVI-VGA כך שזה לא בעיה לחבר ל DVI במחשב. הבעיה עם המסך מחשב. אין לי HDMI במסך (רק VGA ו DVI) אז איך לחבר אותו?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by gavze007,

היי חג שמח לכולם, אני מחפש מסך LCD בגודל 19" (לא רחב), בתקציב של עד 1600 שקל. השימוש הוא משחקים, סרטים, וגם גלישה ושאר הדברים שמצריכים צפייה בטקסט הרבה זמן. תודה

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by edward,

שלום לכולם ב KSP מוכרים את שני המסכים הללו בהפרש זניח של 60 ש"ח, השאלה מי העדיף מביניהם? ה- D228 מעוצב יפה יותר (לטעמי), יש לו יחס ניגודיות גבוה יותר ונראה כעסקה מצויינת- אך באתר היצרן לא מצויין כי יש לו חיבור DVI (בניגוד להצהרה של KSP). עקרונית אני די נעול על שני המסכים הנ"ל בגלל תקציב מוגבל (ישמש בעיקר לסרטים, משחקים וטלוויזיה ממרחק צפייה של כ 2.5 מ'). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים