עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. בוקר טוב יש לי מסך חדש פיליפס 200W6MB כאשר אני מחבר אותו אנלוגי לכרטיס מסך אין בעיה כאשר אני מחבר אותו DVI המחשב כאילו לא מזהה אותו כרטיס מסך gforce 6200 TC על אנלוגי אני ברזולוציה טבעית 1680*1050 בלי בעיה ניסיתי לסמן את המסך בהגדרות על DVI ואז לחבר פיזית = לא עזר רעיונות ? דרך אגב סתם אנקדוטה --- בבדיקה מקיפה ( טפו טפו טפו ) אין אף פיקסל מת , תמונה מאוד נעימה למסך . תודה עפר .

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by leyaniv,

תמיד חשבתי שמדובר במכשיר יקר. ראיתי שחדשים נמכרים ב eBay עד 100 דולר. זה מחיר שהייתי מוכן להוציא כדי לשפר למקסימום את הצבעים במסך. במיוחד אם מתחלקים עם חברים בעלות... הרי לא צריך להשתמש במכשיר כל יום. שמתי לב בעיקר לשני דגמים: Pantone Huey Colorvision Spyder2Express כשאני מוריד את הבהירות לרמה שנוחה לי, אני מאבד הרבה גוונים של שחור וזה מפריע לי. המכשיר עשוי לשפר את זה? אני לא מתעסק בשום עריכה גרפית. שווה לדעתכם? (האם ראווווווווווווי?)

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  3. בטעות מישהו עשה פס קטן עם טוש של דיסקים על המסך LCD וזה לא יורד בשיפשוף במים, רציתי לשאול עם איזה חומר נראה לכם ניתן לנקות את זה מבלי לפגוע במסך? אצטון / אלכוהול? תודה.

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by Guy King,

רכשתי את המסך ואני מנסה לחבר אותו למחשב. יש לי מחשב יחסית ישן (IBM T42) שיש לו יציאת VGA בלבד. חיברתי את כבל ה-VGA למסך ולמחשב, אבל המסך לא קולט תמונה. בממשק של המסך העברתי מ-Digital Input ל-Analog Input, אבל אין תמונה. רק מרצדת לי על המסך הודעה שבה כתוב "No DVI-D Cable". מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  5. Started by dark crystal,

קראתי באינטרנט שבכדי לנקות מסך LCD בדרך טובה, יש להשתמש במים מזוקקים ובמטלית מיוחדת... קיבלתי עם המסך מטלית כחולה (מסך סמסונג 2333SW) שהיא רכה כזאת, ויש לי גם מטלית של משקפיים אני חושב שזאת המטלית המדוברת. אבל לא הבנתי, מים מזוקקים? בדומה למים שיוצאים מהמזגן? אני רוצה לנקות את המסך שיש לו המון ליכלוך וטביעות אצבע רבות אשמח אם מישהו יכול לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by TPack,

שלום לכולם, מישהו יודע אם ניתן לחבר למסך (Samsung 2253BW) כבל RCA של ממיר דיגיטאלי או כל התקן אחר? אם לא, מישהו יודע עם איזה מסך 22" ניתן לעשות זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  7. Started by Shoko,

http://zap.co.il/model.asp?model_id=690742 משתלם?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  8. Started by CptNoRi,

איך אני יכול לחבר מסך שני ?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  9. קיבלתי T220P שהתמונה בו דווקא נחמדה (לא ברמה של פאנל MVA או E-IPS אבל עדיין..) אבל שיגע אותי שלא ניתן להגביה את המסך על ציר. החנות היו בסדר ואיפשרו לי להחזיר אותו. האם מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על מסך ברמה דומה עם ארגונומיה משופרת? לתגובתכם אודה!

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by soundf,

צריך שיהיה בו את אלו : 1.DVI 2.מסך רחב!!! 3.כמה שפחות MS 4.חברה מוכרת מקווה שיש משהו טוב ותודה לכם

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  11. מישהו יודע אם המסך L1970HR הזמן תגובה שלו 2MS זה מאפור לאופר או שזה משחור ללבן לשחור בגלל שחיפשתי באיזה 20 אתרים ובאףאחד לא רשום.. מישהו אולי יודע ויש לו הוכחה (לא סתם להגיד..)

12. SCREEN RESOLUTION לכוון ל 1920X1080 המקסימום זה 1680X1650 כרטיס המסך מעודכן לדריור האחרון מה עושים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by telzur,

אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך אתם יכולים להמליץ לי מה יותר כדאי ובפירוט 1.ge force 7600gt 2.ati x1800 gto 3.x1950pro 4.x1950xt או כרטיס אחר במחיר דומה אפשר המלצה מה הכי טוב עם OC ומה הכי טוב ללא OC תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  14. שלום חבר שלי מתכנן לקנות מסך חדש (הוא מחליף מסך פעם בשנתיים או יותר אז צריך מסך שיחזיק הרבה) בתקציב של 1500 ש"ח. המטרה של המסך : *צפיה בסרטים ממרחק של 2-3 מטר (מהמיטה) ורצוי שתהיה ניגודיות גבוה. *משחקים (רצוי זמן תגובה נמוך) אבל לא להתפשר על פאנל בשביל זמן תגובה או ניגודיות גבוה..הוא מחפש מסך איכותי שיחזיק הרבה זמן!

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by navk2,

אני קונה מסך 22" השבוע, אני הייתי כבר ממש סגור על 2243 של סמסונג אבל ראיתי שכבר פחות מוכריםו אותו באזור שלי ואיפה שכן מוכריום זה ביוקר, מה שכן ראיתי זה את המסך 2233... לפי מה שקראתי פה בדיון עם אותו נושא כמו שלי (שלא נענה), ל 2233 אין פיבוט והעיצוב שלו שונה, אבל חוץ מזה זה אותו מסך, לא ? מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  16. Started by omer1789,

מה דעתכם על המסך הזה? http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=QS931BW_TUK רק 1080 שקל אבל ב36 תשלומים. האם זהו מסך טוב יחסית למחיר ולמתחרים שלו באותו מחיר? ומה אני צריך לקנות כדי לחבר את הממיר של YES למסך?, ואז לראות טלוויזיה דרך המחשב אשמח לקבלת עזרה, תודה וחופש נעים ושקט.

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  17. Started by gooz,

שלום לכולם אני שוקל לקנות עכשיו מסך חדש LCD רחב 19 אינץ' התקציב שלי נא בסביבות ה1200-1400 ש"ח לאחר חיפוש פה בפורומים ראיתי שאנשים רושמים דברים טובים על המסכים הזולים יחסית של CMV, האם הם באמת טובים? הבנתי שהם באים עם פאנל TN שלא כלכך משבחים אותו, מה זה בכלל פאנל? וכיצד הפאנלים היותר טובים מועילים? אני גם ממש לא מבין במסכי LCD וכל ההגדרות שמשתמשים פה זה ממש סינית בשבילי אז מה אני צריך לדעת לפני שאני רוכש מסך LCD? כיצד אני בודק בחנות ועל מה לשים את העין אם הוא טוב או לא טוב (למשל פיקסל שרוף, רואים את זה בכלל?) הדגמים של CMV שאני מתלבט בינהם הם הCMV 946D וה?CMV 938D ישנו הבדל של בערך 200 שקלים רציתי לדעת על מה ומי מהם יותר טוב מניסיון של אנשים פה. ובכלל אם יש מסך 19…

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  18. אני לפני קנייה ויש לי מספר שאלו שקויתי שתוכלו לעזור לי האם שווה לקנות את ה931BF ולא את ה- 940BW, כי אני בעקרון גיימר, בונה אתרים וגולש באינטרנט ורואה סרטים אז מה יתאים לי יותר לצרכים ? ולמה יש אתרים שרושמים שהניגוריות של ה- 931BF היא 1:2000 ויש אתרים שאומרים 1:700 ? בזאפ רשום 1:700 ובאתרים אחרים רשום 1:2000 למשל בפנדס..?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  19. אשמח אם תוכלו לדרג לי את המסכים מהלינקים הבאים, וגם קצת להתחשב בתמורה לעומת מחיר. תודה. (דרך אגב הלינק, זה החנות בממנה אני קונה-חייב חנות באיזור השרון ) שימוש המסך הוא לא משהו מיוחד, חשוב שיראו טוב וברור מן הסתם וזהו... תודה רבה. LG L1932TQ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=840&scat=220&tcat= LG L1970HR 19'' LCD 2MS 1:1600 DVI SILVER http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=451&category_id=011& SAMSUNG 960BF 19'' LCD 4MS DVI PIVOT MAGIC BRIGHT WHITE http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=402&category_id=011& SAMSUNG 931BF 19'' LCD 2MS DVI MAGIC BRIGHT BLACK http://www.gibornet.co.il/?page…

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by cznmuh,

מחפש מסך איכותי לטלויזיה / ומחשב ... אבל שיתמוך בכול הרזלוציות ולא יעשה לי no signal חחח מרחק צפייה מטר וחצי ...תקציב .. 1500 ש"ח תודה רבה אנשים

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by FireThrower,

היי, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך למחשב שאני אקנה גם בקרוב , אני רוצה מסך FULL HD 22" או 23" , אני רוצה שתהיה לו כניסת HDMI לכ. מסך. אני אשתמש ב ATI RADEON HD5850 , ואני רוצה משהו איכותי עד 1100 שקלים .

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  22. קניתי היום דרך וואלה שופס את המסך הנ"ל ב1160 ש"ח אבל שכחתי לבדוק אם הוא מתאים לי למחשב. אז יש לי ג'יפורס 6600 האם הוא יכול להריץ אותו? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by ariel-ro,

אני מחפש בשביל חבר שלי מסך 22' למשחקים עד תקציב 1.1K. השימוש הוא משחקים וסרטים, חשוב שיהיה אפשר להטות אותו, לא יותר מזה. חשבתי על הT220. איך הוא מול הASUS MW221C? אריאל

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by micaeldov,

מבקש חוות דעת למסך פיליפס LED עשרים אינטש.( 600 שח)

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  25. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSS23A950D מישהו ניסה את המסך הזה שיכול לשפוך קצת אור על 3D שלו

דיונים חדשים בפורומים