עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום חבר שלי מתכנן לקנות מסך חדש (הוא מחליף מסך פעם בשנתיים או יותר אז צריך מסך שיחזיק הרבה) בתקציב של 1500 ש"ח. המטרה של המסך : *צפיה בסרטים ממרחק של 2-3 מטר (מהמיטה) ורצוי שתהיה ניגודיות גבוה. *משחקים (רצוי זמן תגובה נמוך) אבל לא להתפשר על פאנל בשביל זמן תגובה או ניגודיות גבוה..הוא מחפש מסך איכותי שיחזיק הרבה זמן!

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  2. מה הרזולוציות המקבילות של רזולוציות המסכים הרחבים במסכים רגילים?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  3. מעיד על איכות נמוכה או נורמטיבי לכאלה מסכים?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  4. Started by lexsus,

שלום יש לי מסך מחשבlcd 19אינץ והשאלה שלי האם יד שרך לחבר את הממיר שלי אליו בגלל שאין לי את החיבורים dvi משהו כזההאם יש אפשרות כלשהי?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  5. קיבלתי הצעה מחנות מחשבים לרכוש מסך מחשב חדש במחיר זול בכמעט 50% מהמחיר בזאפ. למרות שכל החנויות האחרות מספקות 3 שנים אחריות לאותו מסך, החנות הזאת נותנת רק שנה אחת, 3 שנים אחריות עולה עוד כסף. - זה הגיוני? יתכן שחנויות יתנו אחריות שונה (הרי כולם נותנים לי אחריות מהיבואן). האם בד"כ מקבלים טופס אחריות רשמי של היבואן או שמספיק להגיע ליבואן עם החשבונית מהחנות? חוץ מזה, כמה חשובה האחריות במסכי LCD?

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  6. Started by ggg123,

קניתי מחשב חדש שהחיבורים בו הם: 1XHDMI 1XDVI 2XMini-DisplayPort אני רוצה לחבר מסך מחשב ומסך טלוויזיה. המסך טלוויזיה יכול להתחבר רק ב VGA. יש לי מתאים DVI-VGA כך שזה לא בעיה לחבר ל DVI במחשב. הבעיה עם המסך מחשב. אין לי HDMI במסך (רק VGA ו DVI) אז איך לחבר אותו?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by sagim194,

אוקי אז ככה אני רוצה מסך מחשב בעיקר למשחקים ואחר כך לסרטים... יש לי עכשיו את המסך lg flatron l137os שבעבר היה נחשב למסך דיי טוב (4 שנים ככה) אז רציתי לדעת, האם ההבדל באיכות תהיה ממש מורגשת או שאני יראה בעיקר הבדל בגודל המסך? ואני כנראה ילך על 22 אינץ בגלל התקציב אבל האם עדיך לקנות את Samsung 2433BW שהוא 24. חשבתי כבר על כמה מסכים... t220 LG W2353V- שהוא 23 LG W2261V Chimei CMV-222H יש לי כרטיס מסך hd 4870 512 mb תודה ומקווה לעזרה

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  8. התקשרתי למלא חנויות ולאף אחת אין במלאי. מישהו קנה לאחרונה ומכיר?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by who_Cares,

אני מחפש מסך 19 לשימושים משרדיים בעיקר אך גם לעריכת וידאו וצפייה בסרטים. מה מומלץ? התקציב הוא באיזור ה1500 עם אפשרות חריגה.. בתודה מראש, Who_Cares

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by shemiraz,

לא מצליח לחבר את המסך בdvi אבל ב vga הרגיל עובד סבבה ... שזה על הכבל dvi אז הוא סורק את הinput בין אנלוגי לדיגיטלי ולא נותן תצוגה....

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  11. קניתי היום דרך וואלה שופס את המסך הנ"ל ב1160 ש"ח אבל שכחתי לבדוק אם הוא מתאים לי למחשב. אז יש לי ג'יפורס 6600 האם הוא יכול להריץ אותו? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by TOMER20,

יש לי יציאה של כבלים בחדר אבל אין לי ממיר, האם אפשר לראות עם המסך הזה טלויזיה בלי ממיר?. תודה

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by A7X,

היי חברים.. יש לי קונסולת PS3 חדשה,ויש לי גם מחשב...אני צריך מסך שיתאים לקונסולה ולמחשב ביחד.. אני חיפשתי ומצאתי ת מסך הזה: ‎P2770HD LCD 27'' 5ms DVI HDMI Component WideScreen Black +Remote האם אתם ממליצים לי?????

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  14. Started by ariel-ro,

אני מחפש בשביל חבר שלי מסך 22' למשחקים עד תקציב 1.1K. השימוש הוא משחקים וסרטים, חשוב שיהיה אפשר להטות אותו, לא יותר מזה. חשבתי על הT220. איך הוא מול הASUS MW221C? אריאל

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by AdamS,

היי, לפני כמה זמן נתנו לי המלצה על המסך Dell 2007WFP וקניתי אותו כבר... אבל אני סתם רוצה לדעת מה אתם אומרים על המסך הזה? קראתי עליו איפשהו שהוא אחלה מסך, למישהו יש עליו איזה חוות דעת? http://zap.co.il/model.asp?model_id=491104 תודה מראש, אדם

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by Shoko,

http://zap.co.il/model.asp?model_id=690742 משתלם?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  17. שלום לכולם, רכשתי את המסך apple cinema 27" (הוא עדיין לא ברשותי) אני עובד עם PC בעל כרטיס מסך GeForce 660ti האם צפויה לי בעיה בחיבור המסך ? הבנתי שהמסך מתחבר בחיבור mini Display Port ובכרטיס המסך שלי יש כניסה שנקראת Display Port (בלי mini), זה אומר שלא תיהיה התאמה? ואם לא, איזה מתאם אני צריך והיכן ניתן לרכוש? תודה!

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by micaeldov,

מבקש חוות דעת למסך פיליפס LED עשרים אינטש.( 600 שח)

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  19. בארץ תצטרכו להיפרד מ-15,000 שקלים בכדי להניח ידיכם על מסך הגיימינג הקמור בגודל של 55 אינץ׳ - אך בצפון אמריקה מחירו הספיק לרדת ל-2,000 דולר אחרי שהושק במקור עם תג של 3,500 דולרלכתבה

20. Started by Sheshet,

כשאני מחבר את המסך (Dell 2007WFP) למחשב באמצעות DVI אני לא רואה כלום פרט להודעת No Signal. המסך מזהה שזהו חיבור DVI ומתריע על כך, אבל בד בבד מודיע שאין אות. בכרטיס המסך שלי לעומת זאת אין בכלל יציאת VGA אלא שני יציאות של DVI. כאשר אני מחבר את המסך למחשב באמצעות VGA עם מתאם לחיבור ה DVI במחשב אני רואה תמונה. כרטיס המסך הוא GTX8800 של לידטק. חיפוש באינטרנט הראה לי שאני לא היחידי שנתקל בבעיה זו, אבל גם לא מצאתי פתרון לה... מישהו ?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  21. Started by Froze,

היי לפני כחודש יצאתי בהחלטה והכתי לרכוש מסך מדגם אסוס 22 אינץ VK222U. לאחר טלפונים רבים התברר שהמסך לא יגיע עד לתחילת אוגוסט, הלכתי לחנות אחרות ומתברר שאין את המסך לספק ולא ידוע מתי הוא יגיע. אני צריך את המסך, די דחוף אפשר לומר, אני אשמח לשמוע הצעות נוספות על מסכים שעונים לקריטריונים הבאים: 22 אינץ רמקולים חיבור לקונסולה ומחשב זה בסכ"ה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  22. שלום, ברצוני לקנות מסך LCD לצורכי עבודה משרדית, בגודל 17/19 אינץ' (עדיפות למסך לא רחב) במחיר של 750 ש"ח בערך (אפשר לחרוג קצת). תודה.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by Masasa,

אז ככה המסכים הם : 1) LED SAMSUNG U4000 ב2350 או 2)LCD SAMSUNG C450 ב1570 האם יש הבדל משמעותי? והמסך הזה יהיה בחדר שלי וישרת אותי לפחות לשלוש שנים הקרובות אם לא יותר... בנוסף... האם ההבדל בין FH לHREADY הוא כזה משמעותי? נ.ב המסך יתחבר למחשב וכנראה שאני לא אקנה מסך מחשב...

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  24. היי ושבת שלום. אני משתמש במחשב ובטלוויזיה באותו מסך (chimei 222h), אך הגודל אינו מספק אותי לטלוויזיה ולשימוש במחשב מרחוק וכן העובדה שאין שלט להעביר בין הערוצים כניסה מעיקה כבר. אני רוצה לרכוש מסך, אני עובד עם המחשב ממרחק של מטר עד מטר ועשרים ואני צופה בטלוויזיה וסרטים ממרחק של כ3-4 מטר. כשאני על המחשב זה מסמכים, גלישה, עבודה, משחקים - הכל. כשאני במיטה במרחק 3-4 מטר, אני רואה סרטים וגולש באינטרנט (פייסבוק). ואני גם רואה טלוויזיה במרחק הזה. אני מתכוון לקנות מתלה קיר שמתקפל על עצמו, כך שאם המרחק יהיה לי רחוק אוכל לקרב אותו כמטר אלי. הבנתי שבכדי לעבוד במרחק הזה (קרוב) חייב full hd ואני מתבלט בנוגע לגודל, אודה לעזרתכם והמלצותיכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  25. Started by yigael_o,

היי, לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל המנהלים יכולים להעביר אם יש מקום מתאים יותר. יש למישהו המלצות על מסך מגע? הגודל שחשבתי עליו הוא באיזור 22" או גדול יותר.

• 0 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.