מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
לא משנה לי טלוויזיה או מסך מחשב. רק שאם מדובר במסך מחשב אז אצטרך סטרימר וכן שיהיה ניתן לחבר אליו רמקולים. ישמש בעיקר לסרטים. לא יודע אם שווה את המחיר ה oled או psi, אם 4k או 2k, פשוט תציעו משהו עם איכות צבעים גבוהה שנותן תמורה גבוהה למחיר. כמובן שחשוב לי שהכל יראה איכותי כמעט ללא פשרות(אלא אם המחיר מתייקר בלי פרופורציה) חשוב לי האפשרות שניתן לחבר אליו מחשב. תקציב בין 1500 ל 4500 מה שהכי נותן תמורה למ
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
יש כרטיס מסך ישן (6600 geforce) אבל עם שני חיבורי DVI. אבל זה נראה כאילו רק החיבור הראשון עובד , השני בכלל לא מגיב. ניסיתי לעשות שני מסכים (שעל שניהם אפילו יוצג אותו דבר) , והמסך שמחובר לחיבור DVI השני לא פועל. למישוה יש פתרון? יכול להיות שלכרטיס מסך "אין כח" להפעיל עוד מסך?
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
המלצה למסך מחשב: קודם תגידו לי מה עדיף ללכת led או lcd 1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):1500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):100 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב \ סרטים \ גלישה באינטרנט - 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי?hd4870 4. בקשות מיוחדות - על הקיר-לא חובה לא איכפת לי מהרמקולים עדיף שיהיה בלי 5. גודל מסך רצוי: אני מתלבט בין 24 רוצה חוות דעת על המסך :LG W2453V ועל LG W2486L LED --------------------------------------------------------------------------------
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום! בימים הקרובים הולך ליקנות מסך עבור עבודות גרפיות כגון פוטושופ, AUTOCAD וכ"ו. התקציב מוגבל ל- 1600 ש"ח גג. חשוב מאוד שהצבעים יהיו כמה שיותר אמיתיים וגם אפשר יהיה לכוון אותו אנכי!!!! יש לי התלבטות בין המסכים שבכותרת. מבקש חוות דעת והמלצות על שני המסכים הנ"ל. תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך שיחס התמונה שלו הוא 16:9 ניסיתי לפעמים להריץ משחקים שהיחס שלהם הוא 4:3, עם זה לא היתה בעיה, אפשר בהגדרות "הפיסיות" של המסך לעשות את זה WIDE או AUTO וכשזה WIDE זה נמתח ומכסה את כל המסך. אבל כשאני מפעיל משחק שהיחס שלו הוא 16:10 ומותח אותו עם WIDE, זה נמתח רק לרוחב, נשארים עדיין 2 שורות שחורות מלמעלה ומתחת לתמונה.. אתם יודעים איך אפשר למתוח את התמונה גם למטה? אין אפשרות בהגדרות של הכפתורים על המסך למתוח את התמונה חוץ מהאפשרויות "AUTO\WIDE" המסך שלי זה 2333SW של סמסונג(23 אינץ) והכרטיס מסך HD4870
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לקנות עכשיו מסך חדש LCD רחב 19 אינץ' התקציב שלי נא בסביבות ה1200-1400 ש"ח לאחר חיפוש פה בפורומים ראיתי שאנשים רושמים דברים טובים על המסכים הזולים יחסית של CMV, האם הם באמת טובים? הבנתי שהם באים עם פאנל TN שלא כלכך משבחים אותו, מה זה בכלל פאנל? וכיצד הפאנלים היותר טובים מועילים? אני גם ממש לא מבין במסכי LCD וכל ההגדרות שמשתמשים פה זה ממש סינית בשבילי אז מה אני צריך לדעת לפני שאני רוכש מסך LCD? כיצד אני בודק בחנות ועל מה לשים את העין אם הוא טוב או לא טוב (למשל פיקסל שרוף, רואים את זה בכלל?) הדגמים של CMV שאני מתלבט בינהם הם הCMV 946D וה?CMV 938D ישנו הבדל של בערך 200 שקלים רציתי לדעת על מה ומי מהם יותר טוב מניסיון של אנשים פה. ובכלל אם יש מסך 19…
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2092 כדאי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IRutopia22w2mstuk קניתי את המסך ב-1100ש"ח הבעיה היא שאני לא יודע כלום עליו ואין שום דבר באינטרנט!!! כנראה UTOPIA חברה מדבקה... האם מישהו נתקל פעם במסל הזה או במסכים דומים של החברה?????
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
תמיד חשבתי שמדובר במכשיר יקר. ראיתי שחדשים נמכרים ב eBay עד 100 דולר. זה מחיר שהייתי מוכן להוציא כדי לשפר למקסימום את הצבעים במסך. במיוחד אם מתחלקים עם חברים בעלות... הרי לא צריך להשתמש במכשיר כל יום. שמתי לב בעיקר לשני דגמים: Pantone Huey Colorvision Spyder2Express כשאני מוריד את הבהירות לרמה שנוחה לי, אני מאבד הרבה גוונים של שחור וזה מפריע לי. המכשיר עשוי לשפר את זה? אני לא מתעסק בשום עריכה גרפית. שווה לדעתכם? (האם ראווווווווווווי?)
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
, אבא שלי עובד חשמל ולכן יש לו הנחות בSILVERCARD וכחלק מהן מצאתי כמה מסכי מחשב במחיר טוב ואני צריך המלצה על איזה ללכת. כרגע יש לי מסך מחשב Samsung SyncMaster 226bw . מסך ראשון: "Phillips 243V5QHABA 23.6 ב549 ש"ח . עוד אפשרות "Aoc E2475SWJ 23.6 במחיר 519. עוד אפשרות "Phillips 243V5LHAb5 23.6 ב519 ש"ח . ועוד אפשרות שאני די פוסל על הסף כי פיוג'יקום זה מותג מדבקה אבל בכל זאת ארשום אותה: "Fuijicom FJ2430 24 ב499 ש"ח מה דעתכם? על פי דעתכם יש מסכים טובים יותר בטווח המחירים האלה (יש אפשרות למתיחה קטנה למעלה). כמובן שאצפה לשדרוג במסך( FULL HD כסטנדרט . לא חושב שזה חוצפה לבק…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי 1.מחפש מסך מחשב רחב 20": שימושים - גרפיקה אינטרנט ופיתוח הכוללת יישיבה ממושכת מול המחשב - משחקים ,אם בכלל , לא יותר משעתיים שבועיות.. מחיר - בסביבות 2000 ש"ח. כרטיס מסך נוכחי - NVidia 7300 2.ואני יקדים שאלה לתשובה , היכן ניתן לראות את ה 2007wfp באזור רמת גן ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בזאפ והלכתי לאיבוד מרוב דגמים של חברות שונות, אשמח אם תמליצו לי על מסך טוב. ברור לי שאני יכול לקנות ב1400 מסך 22 או 24 TN, אבל אני משקיע עוד אלפייה בשביל ארגונומיה ו/או פאנל יותר טובים. השימוש העיקרי הוא טקסט: קריאה וכתיבה (בין אם זה גלישה באינטרנט או כתיבת קוד בזמן תכנות) - כרגע אני עם מסך 17 אינצ' וזה מאמץ לי את העיניים. אני רוצה 22 או 24 אינצ' כדי להקל על זה. שימושים נוספים הם סרטים/סדרות בDVD או HD, וגם משחקים מידי פעם. גם אם אני לא גרפיקאי אני רוצה צבעים חיים ומדויקים במסך.. לכן פאנל TN פחות רצוי, אבל אפשרי אם תמליצו כך. תודה
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
איזה מבין השניים טוב יותר? אני מתעסק בגיימינג ובסרטים בעיקר... זו המטרה העיקרית... אני חשוב ש931 חדש יותר.. ומבחינת מפרט, הוא גם יותר טוב.. 2ms מול 4ms 1:2000 (1:700) מול 1:500 אבל בפועל, איזה מהם יותר טוב? ובמה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אני רוצה לראות את היחס בגדלים, אבל חשוב לי לדעת כמה אינץ' כל מסך אחרת לעולם לא אוכל לדעת... תודה..
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 22' 2253BW כאשר אני מוריד סרטים HD 1080 אני מסוגל לראות אותם בלי שום בעיה. הייתי בטוח שאני חייב כרטיס מסך מעולה (יש לי רק INVIDIA 8500) עם יציאה לכבל של HD למסך, אז מה קורה פה או שלא הבנתי נכון או שהסרטים שאני מוריד הם לא באמת FULLHD? סילחה על הבורות מראש.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום !!!! אבקש את חוות דעתכם על המסך טלויזיה הנ"ל כתחנת מולטימדיה בשימוש גם למחשב וגם לפלי סטישן 2 http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=E-TV&DB189989=190025&DB4091=4093&DB26931=941454 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בגודל 24-27 אינץ'. המסך מיועד לעבודה של 12 שעות ביום, בעיקר עבור פיתוח תוכנה אבל גם עבור קצת גלישה ועבודה עם פוטושופ. בגלל כאבי העיניים שאני סובל מהם (למרות שאני עושה הפסקות), חקרתי קצת ואני מניח שזה המאפיינים החשובים, ותקנו אותי בבקשה אם אני טועה: -מסך בלי פליקר (flicker-free) -מסך matte כי לפעמים יש השתקפויות מהחלון -קצב ריענון כמה שיותר גבוה -סינון אור כחול, אבל ראיתי שאפשר לפתור את זה גם ברמת התוכנה. בגלל כמות השעות המרובה שאני עובד עם המחשב, הכי חשוב לי שהמסך יהיה כמה שיותר "בריא" לעיניים. **שאלת המשך - כרגע אני עובד בבית עם 2 מסכים מחברות שונות (באותו הגודל). האם עדיף שיהיו אותו הדגם בדיוק? אני …
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
בוקר טוב , הגיע הזמן להעיף את הCRT שגורם לי לצריבות ממושכות בעיניים .. ולהתקדם לLCD "19 . מצאתי שלושה מסכים שבאמת משכו את עיני. מישהו יכול לתת לי אינדיקציה על מה ללכת ועל מה לא ? Benq FP92W http://zap.co.il/model.asp?model_id=479039# Proview EP930JW http://zap.co.il/model.asp?model_id=576853# VIEWSONIC LCD 19" WIDE 1440x900 VA1912W http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12321 המסך משמש אותי בעיקר לעבודות יומיומיות על המחשב , ומעט מאוד (!!) למשחקים . תודה לכל מי שייעזור
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין את המסך הנ"ל אבל לפני זה לקבל עליו כמה חוות דעת, המטרה של המסך היא לשימוש סרטים באיכות HD ומשחקים כבדים.
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
רציתי להיפטר מה21" CRT שיש לי בחדר ולהשתמש במסך מחשב במקום ולחבר ממיר HD. בעיקרון אני יכול להשתמש בVGA של המסך בשביל המחשב ובDVI להשתמש במתאם DVI-D - HDMI בשביל הממיר (למזלי יש בפורט DVI ב2253BW תמיכה בHDCP). האם יש דרך לחבר את הרמקולים של המחשב גם לממיר HD (שיהיו מחוברים בו זמנית) מה לגבי שליטה דרך המסך באיזה פורט להשתמש (אם גם המחשב מחובר בVGA וגם ההמיר בDVI) מה צריך לקנות בשביל לארגן את כל זה חוץ מכבל DVI-D to HDMI? והאם זה בכלל אפשרי/יעבוד? תודה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
הסניף של אייבורי מאד קרוב לבית שלי והם מוכרים את המסך הכי זול http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3049&CatCode=139 עכשיו, אני מפחד מהאחריות שלהם אבל ראיתי בלינק שכתוב -"אחריות ע"י חיון" אז אני פונה לחיון ואז מקבל אחריות או שאני צריך לפנות לאיבורי?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
צריך שיהיה בו את אלו : 1.DVI 2.מסך רחב!!! 3.כמה שפחות MS 4.חברה מוכרת מקווה שיש משהו טוב ותודה לכם
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך 2494HS של סמסונג עכשיו אני רוצה לחבר אותו לממיר שישמש גם כמסך טלווזיה וככה אני יוכל להוציא את המטלוויזה מהחדר עכשיו אני לא סגור איזה יצאות/ כינסיות יש לו (שונה בשני המפרטים) http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=2494HM&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2544740 את הHDMI אני רוצה לנצל לחיבור עם המחשב והשאר פנויים השאלה היא איך אני מחבר בלי שאני יהיה מחוייב שהמחשב יעבוד, ובלי לקנות כרטיס מסך כרגע אין לי ממיר HD ויש מצב שאני יעבור ליס אז השאלה היא איך אני מחבר לשני הממירים ושאם לא HD התוכנה Multi-Screen שיש במסך הזה (תקנו אותי אם אני טועה) מאפשרת לחלק את המסך לעד 9 חלקים השאלה היא האם אני יכ…
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-