עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Doron404,

למשל http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=798&AuctionId=7719596 לא מצויין הדגם (ומי שיודע שיגיד). אני מחפש כרגע מסך סביר, לא משהו יקר מדי - מה אתם חושבים עליו?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  2. אני ממש לא מבין גדול אבל אני קונה מחשב חדש בזמן הקרוב והבנתי שאני אצטרך לקנות מסך חדש כדאי שאוכל לראות את המשחקים בצורה טובה כרגע יש לי מסך 19 אינץ' שטוח לא דק הייתי רוצה לדעת אם הוא יעבוד טוב עם המשחקים החדשים ועם כרטיס המסך gtx206 המחשב עצמו מיועד לסרטים ומשחקים תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  3. שלום לכולם, קראתי קצת על מסכים אבל אני קצת מבולבל.... יש לי מסך CRT עתיק 21"... אני רוצה לקנות מסך שטוח איכותי, אני כל היום מול המחשב - עבודה משרדית רבה, סרטים, ומשחקים. אני יכול להשקיע כ-1000 ש"ח, אבל הייתי מעדיף לחסוך כמה שיותר ולקנות מסך שבאמת מצדיק את המחיר. אשמח להמלצות ואם יש מסכים טובים בהרבה פחות מ-1000 שעדיין טובים כמעט כמו מסך ב-1000 אז ממש אשמח לשמוע... דבר אחד חשוב לציין - יש לי מחשב יחסית טוב ( WINTEC AMPX 4GB (2 x 2GB) DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit + Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor + ASRock P43Twins1600 ATX Intel Motherboard + MSI GeForce 9800 GTX+ N9800GTX PLUS T2D512 OC Video Card ) ועד היום הייתי משחק במשחק…

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  4. היי, סורי שפותחת דיון חדש, אבל חיפשתי גם פה בפורום והתבלבלתי עוד יותר. אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בראש אני ממש אודה לכם. אני מחפשת מסך הביתה(22-24). אני עוסקת באנימציית תלת מימד בעיקר . בנוסף אני צלמת ועורכת הרבה תמונות ווידיאו בבית. המסך הזה מיועד להיות מסך עיקרי, וזה שיש לי כרגע נשאר כמסך משני. יש לי כרטיס מסך GFORCE 9800 GT. אני עובדת בבית בעיקר בלילות לכן חשוב שיהיה נוח לעבודה בתנאי חושך. כן רוצה שיהיה ברזולוציית 1920X1080, כדי לא לפגוע בצפיית סרטים. לא מיודע למשחקים כלל (לכן עד כמה שהבנתי אפשר להיות וותרנית לגבי מהירות תגובה??) רוצה צבעים ברורים , חדים ורכים. לפני יומיים כבר כמעט הייתי בדרך לחנות כדי לקנות את LG2486. אני עובדת בעבודה עם LG, ומרוצה. ראיתי את המסך הז…

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  5. כמה חברים המליצו לי על המסך הבא של סאמסונג, 24 אינץ'. http://www.iqpc.co.il/Home/showitemmenu.asp?id=5813 שעולה 1195 16:9. האם המסך הזה נחשב טוב, מה ההמלצות עליו, והאם יש הבדל גדול בין מסך 16:10 ל-16:9. כי ראיתי שהרבה מעדיפים את ה-16:10 . אודה לכם מאוד.

6. שלום חברים, אני לפני רכישת מסך מחשב גדול (23-26), ומתלבט בין כמה דגמים. בעקרון הסמסונג החדשים צדו את עיני, ספציפית 2370 (כן, זה לא הדל המשובח, אך הוא קטן לי מידי ואינו FHD). הקטע הוא שאני מחפש פתרון כולל גם לפלייסטיישן 2 שלי, ואולי אפילו לטלויזיה - קרי רכישת הדגם עם הטיונר המובנה שבעצם מכיל כל כניסה אפשרית. הבנתי שיצא דגם 2570HD המקביל ל2370HD שכבר קיים בארץ. האם מישהו יודע מתי ניתן יהיה להשיגו בארץ? את ה2570 הרגיל מוכרים בכ1700 שקלים (שזה מחירו של ה23 אינטש עם הטיונר). תודה מראש, מיקי

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by ofir38,

צריך מסך שישמש אותי למשחקים(כל סוגי המשחקים כבדים וגם פחות) צפייה בסרטים במחשב באיכות גבוהה צפייה בטלוויזיה דרך כרטיס טלוויזיה הגודל גם די קובע.. אני מעדיף כמה שיותר גדול ואיכותי.. 20 אינץ' גם יספק אותי אבל רק אם הוא באמת איכותי. תודה לעוזרים ושבת שלום.

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by Sheshet,

כשאני מחבר את המסך (Dell 2007WFP) למחשב באמצעות DVI אני לא רואה כלום פרט להודעת No Signal. המסך מזהה שזהו חיבור DVI ומתריע על כך, אבל בד בבד מודיע שאין אות. בכרטיס המסך שלי לעומת זאת אין בכלל יציאת VGA אלא שני יציאות של DVI. כאשר אני מחבר את המסך למחשב באמצעות VGA עם מתאם לחיבור ה DVI במחשב אני רואה תמונה. כרטיס המסך הוא GTX8800 של לידטק. חיפוש באינטרנט הראה לי שאני לא היחידי שנתקל בבעיה זו, אבל גם לא מצאתי פתרון לה... מישהו ?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  9. מבין המסכים הללו: LG L1960TR LG L1953TR Asus 19" LCD VW193D Wide ASUS LCD 22" VW222U 2ms WIDE על מה אתם הכי ממליצים לי ולמה? או כל מסך ברמה הכי טובה במחיר של עד 1200 שקלים, רצוי 19" של מותג. תודה, אשמח אם תענו בהקדם האפשרי.

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by daphne_n,

שלום לכולם, עיינתי בקטלוג של באג ופתאום ראיתי את המסכים החדשים של HP Pavilion וראיתי את הדגם הנ"ל רציתי לשמוע פידבקים ממכם, פשוט אני לא מוצאת באינטרנט שום מידע על המסך הנ"ל איזה פאנל וכד' רשום בקטלוג פרטים הרגילים אבל הפאנל ופרטים נוספים לא רשום ובאתר של HP לא מצאתי כלום. אז מה דעתם הכנה על המסך? שווה קנייה? עולה 1692 בבאג... תמוהה בעיניי המחיר כי באג ידועה כמפציצה במחירים, לא לטובה תודה על כל עזרה נוספת, דפנה.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by kanety,

נראה לכם הגיוני שאחרי כמה חודשים בלבד השרטוט על הכפתור יתחיל להישחק ולהיעלם? זה לא מוקדם מדי? אפילו שאני לוחץ עליו איזה 20 פעם ביום... ;D

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  12. שלום לכולם. כרגע יש לי טלויזיה שפורפרת ומסף lcd 17 אינט למחשב ...וזה תופס לי מלא מקום אני רוצה לאחד את העיניין... מה ההמלצות שלכם לטלוויזית lcd בגדלים בין 21-25 אינט' שתתאים גם למשב וגם לראות בזה טלויזיה???

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by sheff2k1,

הבנתי שבמסכי lcd יש דבר שנקרא רזולוציה טבעית(או משהו בסגנון..). העניין הוא שאני משתמש כל חיי ברזולוציה של 800*600 ולא רואה את עצמי עובר לגדולה יותר. יש מסכים מתאימים?

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  14. כן אני יודע שאתם לא חושבים שיש מסך איכותי במיוחד בגודל/תקציב כזה, ועדיף ללכת על 971P של סמסונג אם לא מוציאים עוד ג'ובות. אבל זה לחבר שלא שם לב לדקויות (ולכן לא ישפוך עוד 700 ש"ח על דל 2006WFP), ומעוניין בעיקר לצפות בסדרות/סרטים על המסך, ולכן לגודל יש יתרון וגם ל-Widescreen. המסך יחובר ב-D-SUB אנלוגי לכרטיס 6100 מובנה על לוח של Gigabyte. בעתיד סביר להניח שהוא ישדרג לכרטיס מסך שגם יכלול DVI. חשבתי על כמה אופציות: 1. Philips 200W6MB 8ms - גודל 20 אינץ' עולה 1600 ש"ח כולל הרגלית. 2. Samsung 203B 8ms - גודל 20 אינץ' מחיר ב-KSP הוא 1550 ש"ח, ואני גם אוכל לבדוק פיקסלים על המקום. 3. LG L204WT 5ms - גודל 20 אינץ' עולה 1900 ש"ח. 4. MAG BP2219FW - גודל 22 אינץ' מחיר 1935 ש"ח …

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by AdamS,

היי, לפני כמה זמן נתנו לי המלצה על המסך Dell 2007WFP וקניתי אותו כבר... אבל אני סתם רוצה לדעת מה אתם אומרים על המסך הזה? קראתי עליו איפשהו שהוא אחלה מסך, למישהו יש עליו איזה חוות דעת? http://zap.co.il/model.asp?model_id=491104 תודה מראש, אדם

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by ozwrx,

BENQ FP93GX 2MS GTG 1:700 או SAMSUNG 931B 5 MS 1:700 מתלבט בין שני אלה בלבד משום שיש לי את שתיהם אחי קיבל את שתיהם באריזה ואני צריך לבחור באחד מהם אז מה לבחור חבר'ה?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by zam,

לאחר שקראתי בסטיקי התאמצתי , התעמקתי , השקעתי ושקעתי החלטתי שאני צריך עזרה. התקציב שלי הוא 1500 ש"ח, אבל ראיתי שבעצם מסכים טובים הם בסביבות 2300 ש"ח לערך. אז מה לקנות?... אני מעוניין להשקיע 1500 אבל יש לי את ה- 2500 במידה וצריך. בכלל כמה אמור לעלות מסך טוב עם פאנל וגודל כמו שאני רוצה? ראיתי את המסך הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~L206WTQ~9~0.htm איך הוא? האם הוא IPS? ואיך אפשר לדעת את זה? ומה עם ה-DELL 2007WFP REV 04 ומה אומר ה- rev 04.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  18. אני רוצה לראות את היחס בגדלים, אבל חשוב לי לדעת כמה אינץ' כל מסך אחרת לעולם לא אוכל לדעת... תודה..

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by itay_k,

אהלן, אני הולך לקנות מסך שבוע הבא (LCD 1960TR). האם לדרוש לעשות לו בדיקת פיקסלים שרופים (עם dead pixel buddy למשל)? כמה פיקסלים שרופים אמורים להיות לו? (ראיתי בביקורות שיש לו פיקס שרוף אחד, זה אומר שככה צריך להיות?) תודה

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  20. האם כדאי לרכוש מסך 32 אינץ' שעולה סביבות ה3000-3500אלף שקל ולחבר למחשב?? האם הטקסט יהיה חד וברור והתמונה תהיה סבירה ולא מרוחה או "חלשה" והכי חשוב האם יהיה בריא לעיניים לקרוא שעות ארוכות. והאם ידוע לכם מה גודל הנקודה DOT PITCH של טלויזיות אלו? ראיתי שהPROVIEW זה 0.5 בערך, שזה פי 2 מבמסכי מחשב.. אבל יש מבצעים על טלויזיות טושיבה ואחרות אבל לא מצוין בשום מקום גודל נקודה.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by uv84,

שלום לכולם הבעיה היא כזאת, בזמן צפייה בסדרות/סרטים שמתי לב שדברים שמופיעים בצבע אדום מופיעים ממש לא חד ממש ריבועים מה הסיבה? האם יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  22. Started by Lavelle,

ניקיתי אותו עם חומר בשביל חלונות (Ajax למי שמכיר). וכנראה חלק מהחומר שזלג למטה נכנס לתוך המסך מלמטה, עכשיו זה מפריע לתמונה וממשיך לגדול. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  23. שלום חברים אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 19" בעיקר למשחקים חשוב שיהיה 2 MS ונגדיות טובה . התקציב שלי הוא 1300 ש"ח עם חריגה ממש עדינה . אני לא ממש מבין מה יותר עדיף רחב או רגיל . אשמח לקבל חוות דעת שונות . תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by BlackShadow,

שלום, השימוש שלי במחשב הוא בעיקר צפיה בסרטים ועבודה גראפית. מקריאה קצרה כאן, הבנתי שכל מסכי ה22 עם פאנל TN שמומלץ רק למשחקים, ופחות איכותי מה19/20 שיש בשוק. אם יש מסך 22 מומלץ ללא TN, הייתי רוצה לדעת עליו. אם לא, אז מה המסך 20" הכי מומלץ בטווח מחירים של 1600-1800? אם אפשר כמה אופציות. תודה.

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by pergola,

שימוש: סרטים ומשחקים בעיקר. בעבר זכור לי שהמסך הכי מומלץ במחיר הזה היה ה2443BW.. האם גם היום זה כך? או שהשתנה משהו?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים