מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.engadget.com/2008/02/12/lite-on-factory-fire-threatens-dell-and-hp-monitor-business/ בגלל שריפה במפעל בסין...
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים: Samsung 2253BW או AOC 2219P2 - מסך חדש עם pivot , אגב מישהו מכיר את החברה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
לאחר שקראתי בסטיקי התאמצתי , התעמקתי , השקעתי ושקעתי החלטתי שאני צריך עזרה. התקציב שלי הוא 1500 ש"ח, אבל ראיתי שבעצם מסכים טובים הם בסביבות 2300 ש"ח לערך. אז מה לקנות?... אני מעוניין להשקיע 1500 אבל יש לי את ה- 2500 במידה וצריך. בכלל כמה אמור לעלות מסך טוב עם פאנל וגודל כמו שאני רוצה? ראיתי את המסך הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~L206WTQ~9~0.htm איך הוא? האם הוא IPS? ואיך אפשר לדעת את זה? ומה עם ה-DELL 2007WFP REV 04 ומה אומר ה- rev 04.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי רוצה לקנות למשרד שלו מסך חדש. מכיוון שהעיסוק היחידי שלו זה טקסט, המלצתי לו על HP LP2065, אבל הוא רצה שאני אחפש לו גם דברים ב22' ו24' (הסברתי לו שעם מסך לא רחב יהיה לו יותר שטח לא מבוזבז לטקסטים, אבל הוא עדיין רוצה שאני אברר). אין הגבלת תקציב, אז מה שטוב
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן כמו שהכותרת אומרת,אני צריך המלצה למסך עם פאנל IPS, אפשרי כל החברות חוץ מדל. התקציב עומד על 2000 פלוס מינוס.אפשר לחרוג. גודל - בין 20 ל-22 אינץ'. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ' שטוח אבל לא רחב 4:3. אני צריך שיהיה לו חיבור ישיר לתקע חשמל ולא חיבור שהוא לוקח חשמל מהמחשב כי אני הולך לחבר אותו לנייד. אני מעוניין שלמסך תיהיה רזולוציה שאני אוכל לראות HD זאת אומרת לפחות 1280x720 יש לי תקציב של עד 1300 שקל - אם אפשר פחות זה טוב. ד"א אפשר לנעול או למחוק את האשכול הקודם שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316380.0
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הטלויזיה : SAMSUNG 25.5" SyncMaster T260HD-TV אני הולך לחבר אותה למחשב, לראות סרטי HD וגם אחבר ת X360. מה אתם אומרים? יש משהו יותר איכותי\שווה במחיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
איזה גודל ואיזה עיצוב!! אני עדיין מנסה להתעסק עם ההגדרות כי הוא נראה לי בהיר מידיי אבל שיהיה... בכל מקרה רציתי לשאול לגבי ראזולוצית עבודה בווינדואס? על איזה ראזולוציה לשים? כרגע זה על המקסימילית 1900 על 1200 והאמת נראה לא רע הקטע שאתרי האינטרנט לא תומכים בזה ואז יש לי גבולות רייקים משני הצדדים
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי היום התחדשתי במסך 226bw של סמסונג, בהתחלה הכל נראה טוב ויפה עד שפתאום שמי לב שהמסך ממש מרצד, במיוחד בצבעים הכהים. המסך מחובר ב RGB (אין לי DVI) על הרולוציה האופטימלית וקצב רענון של 60 שגם הוא האופטימלי למסך זה. בנוסף, גם אם אני מעלה את קצב הרענון ל 85 יש שיפור אבל המסך עדיין מרצד (וכמובן שבקצב הרענון הזה החדות ממש גרועה). מישהו יודע מה ניתן לעשות? האם זאת בעיה במסך או משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
היי המסך ייקנה בחו"ל. הבנתי שאופציות טובות הם ViewSonic VP930b LG L1970HR SUMSUNG 932b הVIEWSONIC יקר מהתקציב מעט, עד כמה השינוי משמעותי? אם ההתלבטות היא בין הסמסונג לLG, מה עדיף? וכמה נורא לקנות מסך בחו"ל מבחינת אחריות? המסך ישמש לצפיה בסרטים משחקים ועבודה משרדית. אם יש עוד אופציות מומלציות אודה לכם על המידע.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי לפני קצת זמן שתי הצעות לשני מסכים, ואני מתלבט על מה כדאי ללכת...רציתי לקבל מכם חוות דעת על המסכים הנ"ל: Samsung 931BW - Widescreen - 19inch - ב1300 ש"ח Samsung 206BW - Widescreen - 20inch - ב1400 ש"ח רציתי לדעת האם כדאי ללכת על אחד מהמסכים הנ"ל, האם ה206BW הוא דגם חדש יותר מה-931BW ומה בכללי עדיף? תודה.
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מערכת הפעלה XP PRO\ כרטיס ג'יגה בייט 3850. 1 - איזה מסך יתאים(גודל 19/20)? 2 - האם רחב או מרובע?
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ח.י. מפיצים את מסכי LG האם מישהו יודע האם הדגם של L1770HQ מגיע גם בשחור? האם הלבן יפה? בח.י. אמרו לי שהם מיבאים רק את הלבן בדגם הזה.... זה נכון? למה?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת, אני קונה מחשב חדש למשחקים ואני מחפש מסך LCD איכותי שיתן תצוגה יפה במשחקים. תקציב של 1500 עם חריגה עד 1600. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
התלבטות אחרונה בהחלט!! http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=183&keySearch= או http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=13&prodid=178&keySearch= הבדל מחירים כ450 שקל בין שניהם, ככל הנראה אחד מהם יקנה בקרוב מאוד!! שניהם tn יש 17 שהם לא tn? עד כמה tn יותר גרוע משאר הפטנלים! מה יש לא tn במחיר סביר 2000 ודרומה בחנויות מוכרת כמו באג... מחר כנראה אני קונה מסך אני צריך תגובות!!!
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קודם כל העיצוב שלו לא מעניין אותי רק איכות התמונה. אני מחפש מסך ב800 ומטה עם FULL HD וחיבור HDMI איך המסך הנ"ל (מבחינת איכות תמונה וצבעים)? ויש מסכים יותר מומלצים בתקציב? עריכה: ישמש למשחקים סרטים ושימושים כלליים.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי, אני כבר כמה ימים מתלבט ותייעץ פה בפורום לגבי מסך 20". קניתי מחשב חדש, עם כרטיס מסך GT8600 וכל שאר הדברים הטובים וחשוב לי שיהיה מסך טוב. אני מחפש מסך איכותי בתקציב בין 1000 ל1500 ש"ח. מה אתם אומרים על ה 206BW? שווה? יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני רוכש אותו? יש לו מספר פאנלים או שהוא מגיע סטנדרטי עם אותו פאנל? תודה לכולם....
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין המסכים האלה? ניסיתי לבדוק ואני לא מוצא הבדל. בתודה מראש.......
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
או שיש יותר טובים במחיר שלו ? והאם המסך הזה שווה ב 2100 ?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מסך שיהיה בעיקר למשחקים בתקציב של עד 1300 ש"ח. איזה מן השלושה יהיה הטוב ביותר לדעתכם? או שאולי יש דגם מומלץ אחר בתקציב הזה? בתודה לעוזרים, עומר.
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
תחום מסכי הגיימינג עתירי הרזולוציה נמצא ברתיחה וענקיות החומרה ממהרות להציג דגמים חדשים. לקחנו לסיבוב את AORUS FI32U של GIGABYTE, מסך 4K חדיש לגיימינג, ויצאנו מרוצים בהחלטלכתבה
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
- 3 followers
-
-
קניתי מחשב חדש שהחיבורים בו הם: 1XHDMI 1XDVI 2XMini-DisplayPort אני רוצה לחבר מסך מחשב ומסך טלוויזיה. המסך טלוויזיה יכול להתחבר רק ב VGA. יש לי מתאים DVI-VGA כך שזה לא בעיה לחבר ל DVI במחשב. הבעיה עם המסך מחשב. אין לי HDMI במסך (רק VGA ו DVI) אז איך לחבר אותו?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
קראתי כמה ביקורות מדאיגות בקשר לבעיות הghosting של הWFP, ובהתחשב שבארץ הוא רק S-IPS זה יוצר חששות. ההבדל הכספי לא הכי קריטי, אם יש מסך עדיף בתקציב של 2400 אז מהו? השימוש העיקרי של המשחק הזה זה משחקים, סרטים וחיבור של ה360 כלומר עוד משחקים. כמו כן עם עדיפות שתיהיה למסך כניסה של RCA/SVIDEO כמו שיש ב2007WFP.
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-