מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך איכותי שימש אותי להכל. אני רוצה שיעבוד לי עם האקסבוקס 360 הכי טוב שאפשר,שיראה טלויזיה מצויין,ויהיה טוב לשימוש רגיל במחשב. התקציב הוא 2000-2500 שקל.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 4 מסכים במחירים קרובים. 1. Samsung T220 2. Samsung 2253BW 3. Samsung 2243BW 4. LG W2242T כל המסכים האלה ניתנים לי בהנחה של 5% בחנות KSP כי אני קונה שם מחשב. האתר: www.ksp.co.il איזה מסך הכי משתלם? המטרה העיקרית שלי היא משחקים+סרטים. אם אתם צריכים את המפרט של המחשב שהזמנתי אז הנה הוא: http://www.siz.co.il/up.php?i=ghzm45mmnvgn.jpg * אם אפשר לציין יתרונות וחסרונות של כל מסך ואפילו לתת לו ציון אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
אני לפני קנייה ויש לי מספר שאלו שקויתי שתוכלו לעזור לי האם שווה לקנות את ה931BF ולא את ה- 940BW, כי אני בעקרון גיימר, בונה אתרים וגולש באינטרנט ורואה סרטים אז מה יתאים לי יותר לצרכים ? ולמה יש אתרים שרושמים שהניגוריות של ה- 931BF היא 1:2000 ויש אתרים שאומרים 1:700 ? בזאפ רשום 1:700 ובאתרים אחרים רשום 1:2000 למשל בפנדס..?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
ביחס לשאר החברות כמו LG SAMSUNG VIEW SONIC? תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
המחשב שהזמנתי (לא בפנדה) הגיע בערב החג (באיחור של כמה ימים מהמתוכנן), גיליתי לצערי כי חיבור בכרטיס הגרפי יש רק יציאות DVI ו HDMI וכמובן שהמסך הישן שלי הוא בחיבור VGA. אמרתי לעצמי נקפוץ זריז לחנות בחיפה לקנות מתאם או אם נמצא מסך חדש (במילא רציתי לקנות אחד מזמן). כשהגעתי לחנות המוכר היה נחמד מאוד והשתדל לעזור לי, (ואפילו לא ניסה לדחוף מוצרים יקרים יותר ללא סיבה). מאחר ורציתי לנצל את החג הארוך לצורך התקנה של המחשב החדש והתוכניות השונות ולקנפג את כל המערכת הייתי מוכן לקנות מסך שאינו אופטימאלי לצרכים שלי. (הרי כמה פעמים ייצא לי 4 ימי חופש מהעבודה שאני אוכל להתעסק בכך בצורה יסודית...) נבחר מסך (לא בגודל שרציתי אלא קצת גדול יותר בגלל שלא היה במלאי במקום) אחרי שנשאלו כל השאלות כ…
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
1. לאחרונה קניתי מחשב + מסך, וכמובן שנעזרתי הרבה בפורומים שכאן (ראו מפרט) 2. ברצוני להפעיל את תכונת ה- PIVOT ולראות מסמכים/ שורות קוד בתצוגה לאורך. 3. היום, אם אני מסובב את המסך, שום דבר לא קורה (וצריך לסובב גם את הראש ) 3. אני מניח שההפעלה קשורה גם לכרטיס המסך, אך אינני מצליח למצוא את האפשרויות להגדרות ההפעלה של התכונה הזו צריך עזרה..
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
היי איך זה יכול להיות שיש שני מסכים עם אותה רזלוציה -אותו פורמט תמונה - אותו גודל פאנל ......אבל לכל אחת גודל נקודה שונה
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המסך AL1917AS Acer והוא לא נמכר עם DVI. אפשר לקנות כבל DVI בנפרד שיתחבר למסך (הכרטיס שלי תומך DVI). תודה, בבקשה תשובות מהירות.
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
, אבא שלי עובד חשמל ולכן יש לו הנחות בSILVERCARD וכחלק מהן מצאתי כמה מסכי מחשב במחיר טוב ואני צריך המלצה על איזה ללכת. כרגע יש לי מסך מחשב Samsung SyncMaster 226bw . מסך ראשון: "Phillips 243V5QHABA 23.6 ב549 ש"ח . עוד אפשרות "Aoc E2475SWJ 23.6 במחיר 519. עוד אפשרות "Phillips 243V5LHAb5 23.6 ב519 ש"ח . ועוד אפשרות שאני די פוסל על הסף כי פיוג'יקום זה מותג מדבקה אבל בכל זאת ארשום אותה: "Fuijicom FJ2430 24 ב499 ש"ח מה דעתכם? על פי דעתכם יש מסכים טובים יותר בטווח המחירים האלה (יש אפשרות למתיחה קטנה למעלה). כמובן שאצפה לשדרוג במסך( FULL HD כסטנדרט . לא חושב שזה חוצפה לבק…
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
תקראו: מקור: http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&view=by_date_ascending&message.id=91284#M91284 תקראו גם את הכתבה כאן: http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/12.htm#dell_a01 יש סיכויי שהעדכון ישפר עוד דברים (בנוסף ל sharpness, power save recovery ,input lag).. (זה לפי דברי קריס מDFC). כמובן שההגדרות ישתנו.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שעכשיו עומדים לצאת מסכים חדשים זולים יותר וטובים יותר מ LCD יש משהו כזה שעומד לצאת בזמן הקרוב?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ערב טוב הזמנתי באינטרנט מסך LG LCD 24 W2442PA 2ms 1:10000 Hdmi Pivot . אני רוצה להנות מאיכות התמונה של תכני הבלו-ריי שיש ברשת ורציתי לשאול האם המסך הזה יראה תמונה באיכות HD? יש לי מחשב די ישן (AMD 3000, RADEON 9600, ו512 זיכרון) הוא יראה תמונה טובה או שצריך לעשות שידרוג? הבנתי שצריך לחבר בין המסך למחשב כבל HDMI, מה זה יתן ולאן הוא מתחבר למחשב? (לוח אם או כ.מסך?) תודה
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי המסך ייקנה בחו"ל. הבנתי שאופציות טובות הם ViewSonic VP930b LG L1970HR SUMSUNG 932b הVIEWSONIC יקר מהתקציב מעט, עד כמה השינוי משמעותי? אם ההתלבטות היא בין הסמסונג לLG, מה עדיף? וכמה נורא לקנות מסך בחו"ל מבחינת אחריות? המסך ישמש לצפיה בסרטים משחקים ועבודה משרדית. אם יש עוד אופציות מומלציות אודה לכם על המידע.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מישהו יודע מה ההבדל בין Dell 24 LCD 2407WFP ל- Dell 24 LCD 2407WFP HC תודה
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בהמלצה למסך LCD בין 19" ל 17" תקציב - 1000 עד 1500 ש"ח לצורך משחקים, אינטרנט תודה
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
לכל המשתמשים במסך הנ"ל רציתי לדעת איפה קניתם את ה LG L1970HR שלכם, באיזה מחיר, והאם הייתם ממליצים לקנות שם? כל הערות נוספות על הדגם או על מסך אחר (יותר טוב באותו טווח מחיר ו 19") יתקבלו בברכה D: תקציב 2000~ שח (נוטה למטה) שימוש: אינטרנט סרטים וקצת משחקים (מה שרץ על המחשב, ראו מפרט) תודה מראש!@
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ח.י. מפיצים את מסכי LG האם מישהו יודע האם הדגם של L1770HQ מגיע גם בשחור? האם הלבן יפה? בח.י. אמרו לי שהם מיבאים רק את הלבן בדגם הזה.... זה נכון? למה?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות Dell 2007wfp, א. האם יעבור עם כרטיס מסך Geforce FX 5200 128mb. ב. האם יש לו בכלל כניסת VGA? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי חבר'ס, אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך HD4870 512MB ואני רוצה גם לקנות מסך חדש! אז בעיקרון ראיתי את המסך הזה בבאג ורציתי לדעת 2 דברים: א. הכרטיס המסך של גרסת 512MB יצליח לסחוב 24 אינץ' בלי בעיה או שיעשה בעיות? ב.http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6525&perur= זה המסך שאני מתעניין בו, השאלה היא האם הוא שווה? מחיר נמוך למסך ענק=חרא פאנל או חרא מסך? מהן החסרונות של המסך הזה? אם אתם רוצים לעזור למצוא מסך טוב, אני מעוניין במסך 22-24 אינץ' בתקציב של 1.5K ש"ח וחייב חייב גם יציאת HDMI לאקס בוקס 360. תודה, גיא.
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני אומנם טכנאי מחשבים מתקדם אבל לא הכל יודע ורוצה לדעת עם כמות גדולה של ניגדויות וכמות קטנה של ms ב-LCD זה דבר טוב כלומר אני רוצה לדעת עם כמה שפחות נגדויות זה טוב או להפך ואותו דבר ב-ms . אני פחות או יותר יודע אבל רוצה תשובה מי מומחים שפה בעיניין הזה רוצה להעשיר את הידע שלי
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת המלצות איזה מהם עדיף? המסך מיועד לצרכים ביתיים קרי תוכנות כמו ווינדוס ואופיס,אינטרנט,תיכנות,קצת משחקים וסרטים ולראות טלווזיה דרך המסך מדי פעם. אשמח לחוות דעת על המסכים(אגב יש באחד מהם כרטיס טלוויזיה או שצריך לרכוש כרטיס כזה בנפרד ולחבר במחשב כדי לראות במסך טלווזיה?). תודה.
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה? http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=QS931BW_TUK רק 1080 שקל אבל ב36 תשלומים. האם זהו מסך טוב יחסית למחיר ולמתחרים שלו באותו מחיר? ומה אני צריך לקנות כדי לחבר את הממיר של YES למסך?, ואז לראות טלוויזיה דרך המחשב אשמח לקבלת עזרה, תודה וחופש נעים ושקט.
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך ואיזה סוג פאנל יש לו (לפי מה אתם יודעים בוודאות את סוג הפאנל?) תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-