עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  2. היי אנשים כרגע המסך שלי מחובר דרך יציאת ה- VGA(כחולה) אבל גיליתי לא מזמן שיש לו גם יציאת DVI שהבנתי שהיא יותר משוכללת אם אני אקנה כבל של DVI ואחבר את המסך דרך יציאת ה- DVI שלו אני אראה שיפור מאשר המצב הנוכחי?

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  3. יש לי עד 1800 שקל אני צריך מסך 22 אינצ' או 20 אינצ' שיהיה לי לכל השימושים... חשבתי עד עכשיו שה228 של DELL יהיה לי סבבה:\ אבל שונאים אותו פה מאד לפי מה שהבנתי בגלל הפאנל שלו...יש משהו נורמלי לשוק הבינוני?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by kokos1,

קניתי מסך 19 LG איך הוא? שילמתי עליו 1150

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by gadits,

מה דעתכם על 2 המסכים האלה http://www.pcchip.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=10015 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3239 איזה מבין שניהם עדיף לי?!?! או שאולי יש לכם בכלל המלצה על משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by hilikoh,

5MS ניגודיות: 1:2000 כולל כניסת DVI. מסך 19 אינצ' רחב... ב- 1350 שקל דרך המכרז OLSALE.... המחיר הכי זול בזאפ היה 1477 שקל, נראה לי מחיר מציאה. איך הוא לדעתכם? שווה ת'מחיר?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  7. התחיל היום. שמתי לב לזה כאשר במקום DVI רשום בצד המסך FUI בהתחלה חשבתי שאיכשהו השתנתה הגדרת השפה אבל כל המסך של האפשרויות מרצד (מה השם המקצועי של המסך הזה? שכחתי..) לכן נראה לי שזה משהו אחר. תודה

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  8. כותרת בעיקר למשחקים

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by TOMER20,

יש לי יציאה של כבלים בחדר אבל אין לי ממיר, האם אפשר לראות עם המסך הזה טלויזיה בלי ממיר?. תודה

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  10. Started by NuXeR,

היי, יש ברשותי מסך מדגם HG281D של חברת HannsG. היו עליו המון ביקורות באתר... והוא זכה להמון תשבוחות. פאנל TN, רזולוציה 1920x1200. המסך במצב מצויין ללא שריטות וללא פיקסלים שרופים.... אשמח אם תוכלו לעזור לי לשערך את השווי שלו למכירה ב-יד שנייה. תודה

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by alfus73,

שלום, מבקש המלצה לרכישת מסך שיענה לדרישות הבאות: Lcd 22 אינטש מסך רחב 16*9 2ms בלי רמקולים חיבור DVI רזולוציה 1920*1080 אפשרות להטות לצדדים ולמעלה ומטה מיועד למשחקים,סרטים ואינטרנט. שכחתי משהו? תודה

12. Started by oranet,

יש לי שני מסכים שונים 1. DELL U2211H 2. LG IPS226V הLP נמצא על HDMI והDELL על VGA אני משתמש בשניהם לעריכת וידאו ומשתמש בתוכנה על שני המסכים (אל תשאלו אותי למה קניתי מסכים שונים לא ידעתי כלום וזה מה שהיה במלאי) בקיצור כל אחד מראה לי צבעים שונים לגמרי (אני לא זוכר אם זה התחיל אחרי שכיילתי אחד מהם או לא) אני לא מצליח בשום אופן להביא אותם לאותו מצב כיול הLG תמיד נראה יותר בהיר ולבן והDELL יותר חשוך וירקרק ניסתי לכייל המון פעמים וזה נראה שהם רק מתרחקים יש אפשרות לרסטט את הכיול ובכל אופן ישנה תוכנה יותר טובה או פשוטה מגאמה שתעזור לי בזה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by haim855,

אני מחפש מסך מחשב 27 אינץ.. השימוש שלי במילה אחת להכל.. אני לא יכול להגדיר במילה אחת את שימוש המסך .. לדוגמא למשחקים בלבד כי מה אני כבר משחק black ops 3 ועוד מישחק (כיום) המטרה פשוט לכל .. תקציב שלי גג 1500 שח כרטיס מסך שלי gtx 970 מה אתם ממליצים לי? איזה מסך יענה על דרישותי ויעשה תעבודה.. תודה

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  14. Started by The_Byter,

בחוברת יש תמונה כזו של התפריט: אצלי לא מופיעות כל הפונקציות של כיוון מיקום התמונה - רק בחיבור VGA רגיל זה מופיע ? אני עם DVI. יש לי תחושה שבחלק העליון של המסך יש רווח בין המסגרת לבין התמונה, בחלק התחתון פחות. מישהו יכול לאמת ?

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  15. Started by joniar,

יש לי מסך 24" של סמסונג T240 והכרטיס מסך שבמפרט ויש לו 2 יציאות DVI ולמסך יש DVI וHDMI ויש לי כונברטר מDVI ל-HDMI השאלה היא כזאת האם עדיף לחבר HD ל-HD עם הכונברטר או DVI ל-DVI ישר...

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by malior,

אני עכשיו עובד על 1024X1280 22" מה הרזולוציה המומלצת?

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  17. היי ושבת שלום. אני משתמש במחשב ובטלוויזיה באותו מסך (chimei 222h), אך הגודל אינו מספק אותי לטלוויזיה ולשימוש במחשב מרחוק וכן העובדה שאין שלט להעביר בין הערוצים כניסה מעיקה כבר. אני רוצה לרכוש מסך, אני עובד עם המחשב ממרחק של מטר עד מטר ועשרים ואני צופה בטלוויזיה וסרטים ממרחק של כ3-4 מטר. כשאני על המחשב זה מסמכים, גלישה, עבודה, משחקים - הכל. כשאני במיטה במרחק 3-4 מטר, אני רואה סרטים וגולש באינטרנט (פייסבוק). ואני גם רואה טלוויזיה במרחק הזה. אני מתכוון לקנות מתלה קיר שמתקפל על עצמו, כך שאם המרחק יהיה לי רחוק אוכל לקרב אותו כמטר אלי. הבנתי שבכדי לעבוד במרחק הזה (קרוב) חייב full hd ואני מתבלט בנוגע לגודל, אודה לעזרתכם והמלצותיכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  18. אני רוצה לראות את היחס בגדלים, אבל חשוב לי לדעת כמה אינץ' כל מסך אחרת לעולם לא אוכל לדעת... תודה..

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  19. דוגמה ה-Samsung 22" Wide T220 2MS 1:1000 DVI שווה את המחיר ??(עולה-1823 שח) איך הוא בהשוואה למסכים בסכומים דומים?? איך הוא בהשוואה לשאר מסכי ה22 הנמצאים כיום בשוק?? האם הוא טוב למשחקים וגם לסרטים(זה הכי חשוב) ?? או שיש מסך יותר טוב לסרטים ומשחקים בעלות דומה?? בבקשה תעזרו לי... :-\ ותודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  20. כמו שכתבתי, מסך LCD למשחקים הכי איכותי ומומלץ בטווח ה 1500 ש"ח בגודל 19"

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by rafi k,

יש לי מסך LCD 22' 2253BW כאשר אני מוריד סרטים HD 1080 אני מסוגל לראות אותם בלי שום בעיה. הייתי בטוח שאני חייב כרטיס מסך מעולה (יש לי רק INVIDIA 8500) עם יציאה לכבל של HD למסך, אז מה קורה פה או שלא הבנתי נכון או שהסרטים שאני מוריד הם לא באמת FULLHD? סילחה על הבורות מראש.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by elib,

תעזרו לי הלך לי המסך הישן ואני צריך לקנות דחוף מסך אם יש לכם המלצות נוספות בכיף אני צריך את המסך גם לסרטים ומשחקים למי יש את החדות הכי טובה? תודה

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  23. Started by joniar,

אני רוצה לקנות מסך חדש הכניסו לי לראש לא TN לא TN בשום פנים ואופן לא TN {זה מובן נכון?} אז אני רוצה מסך לפחות 21" ב1500 שלא יהיה TN!!

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  24. קודם כול המסך המקור שלי השתבש. המסך שיש לי עכשיו SAMAUNG 22 אינץ רצולוזיה 1680-1050. כול פעם שאני מדליק הוא מהבהב ברמות עד שהוא מקבל את זרימת החשמל, בזמן הזה הולכות לי העיניים. אין לי עוד אחראיות עליו. אם יש פיתרון, אני מעדיף מאשר לקנות חדש (סטודנט אחרי הכול) חיפשתי פה ביקורות וראיתי שהחברות לא כול כך מוכרות ולא מופיע, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781444 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784321 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=783612 מחפש מסך במחיר מוזל. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  25. קראיתי באתר מספר נושאים בנושא זה אבל לא קיבלתי תשובה מספקת. אני מחפש מסך שיהיה מתאים לקריאת מסמכים. כיום אני משתמש ב FUJICOM 9800AS "19 מסובב 270 מעלות (pivot) הבעיה שמפריעה לי איתו זה שהוא לא מותאם למצב הזה. זוית הצפיה מותאמת למסך רחב מאוזן, בגובה העיניים או למעלה (ממצב עמידה). בגלל שסובבתי את המסך, אם אני מניע את הגוף טיפה ימינה איכות התמונה יורדת. מפני שלפי תכנון המסך במצב הרגיל שלו "מאוזן", אני כאילו מנסה להתסכל על המסך מלמטה. גם הכפתורים והלוגו של המסך לא מותאמים למצב מסובב. אני שואל, האם יש מסך שמלחתכילה מותאם למצב מסובב. כלומר 9:16 אבל במצב "עומד"? מה שעוד מפריע לי זה גודל הפקסלים. אני צופה ממרחק 50 ס"מ ואני עדיין רואה את ה"פיקסלים". (אני רואה את זה בכל מסך אחר. ז…

• 1 תגובה
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים