עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by adis50,

אני רוצה לקנות את המסך 2494HS של סמסונג עכשיו אני רוצה לחבר אותו לממיר שישמש גם כמסך טלווזיה וככה אני יוכל להוציא את המטלוויזה מהחדר עכשיו אני לא סגור איזה יצאות/ כינסיות יש לו (שונה בשני המפרטים) http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=2494HM&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2544740 את הHDMI אני רוצה לנצל לחיבור עם המחשב והשאר פנויים השאלה היא איך אני מחבר בלי שאני יהיה מחוייב שהמחשב יעבוד, ובלי לקנות כרטיס מסך כרגע אין לי ממיר HD ויש מצב שאני יעבור ליס אז השאלה היא איך אני מחבר לשני הממירים ושאם לא HD התוכנה Multi-Screen שיש במסך הזה (תקנו אותי אם אני טועה) מאפשרת לחלק את המסך לעד 9 חלקים השאלה היא האם אני יכ…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by kip,

אהלן, קונה מחשב בקרוב מאוד. נשאר להחליט על מסך היות וה CRT 19 הנאמן והזקן גוסס. המפרט יהיה ככל הנראה כזה AMD 435 2גיגה DDR3 ו 4770 או 5670 (לא החלטתי..) איזה מסך מתאים עד 800 ש"ח? תודה

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  3. אני יכולה להבין איך זה מציג את שולחן העבודה, ועדיין שומר על הפרופורציה של הסמלים ותיקיות, אבל איך נגיד אני שמה סרט 4:3, וזה לא מורח אותו? זה לא משגע תשכל מסך כזה? ואם התשובה שלכם היא לא, אז איך המסך הזה: MAG AI937W

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  4. או אם יש המלצה על מסך 22" טוב יותר בתקציב עד1500 אני אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  5. Started by kolp,

עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום על המסך הנ"ל, רציתי לדעת האם הוא עדיף על הסמסונג T220, אני נוטה לכיוון ה-LG בעקבות כניסת ה HDMI שעלולה לשמש בעתיד. המסך נמכר בשקם אלקטריק ב 1190 ש"ח. מה עדיף ? קישור לפרטי המסך בוואלה - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2261V. תודה.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  6. חשוב לי...

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by Tal-T,

קניתי היום T190P בסרטים באיכות DVDRIP רואים גרוע ומפוקסל במסך הקודם שלי שהיה 15" ראו את אתם סרטים (אותם קבצים גם) ממש טוב איך אני משנה את הרזולוציה בנגן MEDIA PLAYER CLASSIC? ולהתקין דרייבים של המסך יעזרו? איך מתקינים עם הדיסק? BTW, הכרטיס מסך שלי הוא 9500GT 512MB

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  8. מרחק ישיבה מהמסך הוא כ-60 סמ. לא יודע מה הגודל האידיאלי, 27'? מעדיף מסך עם איכות\דיוק צבע גבוה ויכולת כיול\מגיע מכויל. העדפה למעמד מתכוונן בגובה (שלא ישב על ספרים וקופסאות כמו המסך הנוכחי..) חשוב שיהיה זמין לרכישה בארץ. אשמח למספר דגמים ומחירים

9. שלום, חברים! אני מצטער אם נושא הת'רד אינו ממש סטנדרטי, ואם הוא לא תקין-אז אני מצטער... :-[ אבל אני פשוט מ-מ-ש מתקשה למצוא חנות במרכז הארץ שמציגה את המסך הזה [שהוא דווקא די פופולארי]. דיברתי עם אינספור סניפי באג, ואופיס דיפו-אך לשווא. האם מישהו בכל זאת מכיר מקום שכזה?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by rafi k,

יש לי מסך LCD 22' 2253BW כאשר אני מוריד סרטים HD 1080 אני מסוגל לראות אותם בלי שום בעיה. הייתי בטוח שאני חייב כרטיס מסך מעולה (יש לי רק INVIDIA 8500) עם יציאה לכבל של HD למסך, אז מה קורה פה או שלא הבנתי נכון או שהסרטים שאני מוריד הם לא באמת FULLHD? סילחה על הבורות מראש.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  11. יש לי מחשב עם מסך 19" מחוברים כרגיל (אם אני לא טועה בחיבור DVI) עכשיו הטלויזיה היא דרך המחשב (כרטיס TV), ואני רוצה לשנות את זה, ככה שיהיו לי 2 מסכים שמחוברים למחשב: 1- ה-19" 2- ה-32" אינץ' שאליו אני רוצה לחבר גם ישירות את הממירה של ה-TV אפשר לקבל הסבר קטן איך אני מחבר 2 מסכים למחשב אחד, וגם איך אני מחבר את הממיר ואת המחשב לטלויזיה? ד"א, אם זה משנה שני המסכים הם LCD. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by ofekd23,

שולם אני צריך המלצה ?למסך טוב לגימיניג עד 1000 עם 22 אינץ כזה עם MS טוב וכו...? תודה מראוש

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by omerz90,

שלום, אתמול קניתי את המסך SAMSUNG P2370 חיברתי אותו בDVI לDVI הכל טוב ויפה, אבל ברגע שאני מכבה ומדליק את המסך המסך נדלק אבל רואים הכל שחור ובצד שמאל למעלה הוא רושם DIGITAL ואז משתנה לANALOG שוב רושם DIGITAL שוב משתנה לANALOG וככה זה ממשיך כמה פעמים עד שהוא מפסיק ואז נהיה מסך שחור והכפתור ON/OF מהבהב כאילו המחשב על מצב sleep אבל הוא לא על המצב הזה, בקיצור אנשים אני רוצה שתגידו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת, שכחתי לציין שאם אני מחבר בDVI לRGB אז הבעיה לא קורת אבל אני רוצה לחבר בDVI לDVI כי רואים יותר איכותי, למי שזה חשוב אז הכרטיס מסך שלי הוא ATI Radeon X550.

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  14. איך ניתן לבדוק את הפרמטרים של מסך כפי שהוא מגיע מהמפעל (ללא פרופיל צבע)? כיצד אתרי הבדיקות בודקים את דיוק הצבעים, הגאמה, רמת הבהירות וטמפרטורת הצבע? הרי אם משתמשים בתוכנה של המכייל הוא בונה פרופיל ואז מספק מדידות. תודה.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  15. התקשרתי למלא חנויות ולאף אחת אין במלאי. מישהו קנה לאחרונה ומכיר?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by Exzate,

הוא טוב, איכותי, יהיו איתו בעיות של INPUT LAG? המסך בעיקר למשחקים וגם לסרטים והיה תחליף לטלוזיה

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  17. אבא שלי מתכוון לקנות לי LCD 19' למחשב שלי עכשיו אני לא בטוח מה כדי לי לקחת... LG L1970HR Samsung 961BF אלו שני המסכים שאני מתלבט המסך יהיה מיועד רק להפעלת משחקים! במחשב שלי אני רק משחק משחקים כבדים (קרייסיס, ביושוק, קולאופדיוטי4 ועוד) אני לא רוצה בעיות עם המסך כמו מריחות ושטויות כאלו אז בבקשה להגיד לי מה עדיף לקחת מבין השניים האלו תודה רבה

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by tomey,

ברשותי מסך סמסונג חדש 206 20 אינצ רחב ברצוני לכוון אותו כי ידוע לי שהוא מגיע עם כיוון צבעים גרוע איך אני עושה את זה????

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  19. מתלבט בין שלושה מסכים, שניים 20" ואחד 22" כולם רחבים: asus pw201 dell 2007 wfp dell sp2208wfp ה- asus קצת ישן, מסתובב בשוק שנתיים. מאוד אשמח לשמוע חוות דעת, במיוחד ממי שראה/עבד עם המסכים. מה מומלץ מבין השלושה ומבין שני ה- dell האם האיכות של ה- 20" מצדיקה לא לקחת מסך 22". המלצות על מסכים אחרים יתקבלו גם בברכה.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  20. ................................................................

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  21. מה אתם אומרים ? מה עדיף ? , ואם יש משהו אחר תמליצו

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by Omri643,

הבנתי שיש בעייה עם מסכי 17-19 שהרז' הטבעית שלהם היא 1280X1024 עם יחס 5:4, אז אם מציגים רז' כלשהי 4:3 התמונה מתעוותת. אז עכשיו יש מסכים רחבים, שכולם פועלים עם רז' ויחס של 16:10. אז כעיקרון, לא אמורה להיות שום בעייה להציג רזולוציה שמתחת למקסימלית, לא? ז"א אם אני עם מסך של 1200P, אז אני יכול לראות 1050P בלי בעייה... בלי שום עיוותים וכו'. זה נכון? כי זה מה שההיגיון אומר... ואם לא, מה ההבדל בין CRT ל LCD שגורם לכך שב LCD חייב רז' טבעית וב CRT לא?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by kipi25,

אהלן, איזה מבין המסכים הבאים יותר טוב ומומלץ: LG L1932TQ LG L1770HQ LG L1732P LG L1752T

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by shirNoshe,

לא אספר את כל הסיפור,אבל יש לי מסך CRT 19 של VS.באומניטק הציעו לי לשדרג למסך LCD תמורת ה-CRT שלא כדאי להם לתקן. השאלה היא לפני שאני נכנס למשא ומתן ,האם בכלל לחשוב על מסך LCD שלהם(אני חושב רק על WIDE)והאם יש מסך ששוה לי לקחת של VIEWSONIC. אני חייב לציין שבכל הדרך זכיתי ליחס פשוט מעולה ומקצועי מהם,אני יודע שזה לא קשור,אבל לדעתי זה שירות יוצא דופן באיכותו החיובית.

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by Driverr,

האם מישהו התנסה בו? תודה!

• 1 תגובה
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים