מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
ראיתי בכתבה על המסכי 22" שהמסכים מגיעים עם תצוגה לקויה מהקופסא אבל ע"י שינוי הגדרות המצב משתפר יש לי את ה CHIMEI 221D ובאמת אני רואה שהלבן שלו לא באמת לבן (העלאת הקונטרס סתם הופכת את כל הצבעים לבהירים מידי). איך אפשר לשחק עם ההגדרות או לבצע כיול או לאדע מה שלא עושים שם (לא מבין בזה), ללא ציוד חיצוני או זוג עיניים של ורבר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש הכניסו לי לראש לא TN לא TN בשום פנים ואופן לא TN {זה מובן נכון?} אז אני רוצה מסך לפחות 21" ב1500 שלא יהיה TN!!
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31679&iszap=1 https://www.cubeex.co.il/מסך-acer-nitro-xv273k-4k בהתחלה תכננתי לקנות את הACER NITRO XV273K 4K אבל הביקורות עליו לא טובות בכלל זליגת אור ובהירות חזקה מידי וכדומה לכן התוכנית שלי היום בעיקרון היא לקנות את הAW3418DW יש סיבה כלשהיא שאני לא אקנה אותו או המלצות אחרות עד 4000-4500 שקל?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
היי חג שמח לכולם, אני מחפש מסך LCD בגודל 19" (לא רחב), בתקציב של עד 1600 שקל. השימוש הוא משחקים, סרטים, וגם גלישה ושאר הדברים שמצריכים צפייה בטקסט הרבה זמן. תודה
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני חייב להחליט סופית.. מה יותר יתאים לי למשחקים ולסרטים ? זה באמת הבדל ענק ?? אני לא אצטער על זה שלא רכשתי דל אם אני ארכוש סמסונג ? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין את המסך הנ"ל אבל לפני זה לקבל עליו כמה חוות דעת, המטרה של המסך היא לשימוש סרטים באיכות HD ומשחקים כבדים.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
קודם כל שבת שלום לכולם [= אני אקנה מחשב בתחילת השבוע הקרוב. בתוך המפרט נכלל מסך LCD 19" של LG מדגם 1919S. הוא אמור להיות 5MS ו 1:2000. האם המסך הזה מומלץ בתקציב של עד 1300 שקל? תודה לעונים! עריכה: מצטער, לא שמתי לב לתת פורום.. בבקשה לא להתעצבן.. פשוט לנעול/להעביר. תודה!
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אחרי 3 וחצי שנים עם VP930 של Viewsonic החלטתי שהגיע הזמן להחליף. התקציב שלי הוא בין 1000 ל1500 ש"ח, השימושים העיקריים הם עריכת תמונות(פאנל איכותי ודיוק צבעים זה חשוב) וצפייה בסרטים. פה ושם אני משחק במשחקים ולכן אני מעדיף שזמן התגובה לא יעלה על מה שיש לי עכשיו(8ms לG2G). כרגע אני מתלבט בין U2311 ל2209WA של DELL שלפי מה שיצא לי לראות הם בין היחידים שמציעים פאנל איכותי במחיר סביר, אבל החלטתי לבדוק בכל מקרה האם קיימות אופציות אחרות שכדי לי לשקול, ואם לא, מה עדיף מבחינת 2 האופציות שאני מכיר בעבור שימוש של עריכת תמונות(אני צלם חובב ומתעסק הרבה עם תמונות בזמן הפנוי, אבל מכיוון שזה תחביב והמסך עדיין משמש אותי לדברים נוספים אני לא יכול להצדיק הוצאה של יותר מ1500 שקל על מסך).…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כקצת קצת צהבהב, ועל רקע שחור כקצת יותר בהיר. האם המסך תקול?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
-
אהלן, קיבלתי לפני קצת זמן שתי הצעות לשני מסכים, ואני מתלבט על מה כדאי ללכת...רציתי לקבל מכם חוות דעת על המסכים הנ"ל: Samsung 931BW - Widescreen - 19inch - ב1300 ש"ח Samsung 206BW - Widescreen - 20inch - ב1400 ש"ח רציתי לדעת האם כדאי ללכת על אחד מהמסכים הנ"ל, האם ה206BW הוא דגם חדש יותר מה-931BW ומה בכללי עדיף? תודה.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מערכת הפעלה XP PRO\ כרטיס ג'יגה בייט 3850. 1 - איזה מסך יתאים(גודל 19/20)? 2 - האם רחב או מרובע?
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי חבר'ס, אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך HD4870 512MB ואני רוצה גם לקנות מסך חדש! אז בעיקרון ראיתי את המסך הזה בבאג ורציתי לדעת 2 דברים: א. הכרטיס המסך של גרסת 512MB יצליח לסחוב 24 אינץ' בלי בעיה או שיעשה בעיות? ב.http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6525&perur= זה המסך שאני מתעניין בו, השאלה היא האם הוא שווה? מחיר נמוך למסך ענק=חרא פאנל או חרא מסך? מהן החסרונות של המסך הזה? אם אתם רוצים לעזור למצוא מסך טוב, אני מעוניין במסך 22-24 אינץ' בתקציב של 1.5K ש"ח וחייב חייב גם יציאת HDMI לאקס בוקס 360. תודה, גיא.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, נא העבירו לי לינק לתוכנה לבדיקת פיקסלים שרופים. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729800 FULL HD רזולוציה - 1920x1080 זמן תגובה - 2MS ניגודיות – 1:60,000 בהירות – 300cd/m² חיבורים – VGA HDMI אני קונה אותו היום ומחבר אותו בHDMI
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך ואיזה סוג פאנל יש לו (לפי מה אתם יודעים בוודאות את סוג הפאנל?) תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מסך 19" של CMV? תמליצו על דגמים אם נראה לכם.. הבנתי ממישהו שפעם הם כאילו מכרו בכלל חלקים לסמסונג, לאדע איזה חלקים..אבל זה מראה איזשהי אמינות מצד CMV שזה המעט שאני כבר יכול להבין.. בקיצור, אני רוצה מסך 19" טוב לפוטושופ וגם למשחקים, אני לא איזה גיימר משוגע, אבל בוא נגיד שיציק לי לראות חוסר דיוק כלשהו במסך שלי.. ואם CMV כל כך לא נראה לכם אז תמליצו על איזשהו דגם של SAMSUNG אבל תשתדלו להמליץ לי בבקשה על דגם טוב של CMV ודגם טוב של SAMSUNG תודה רבה! =] ד"א תקציב באיזור ה2000 שקל, אני יותר בנטייה למשהו 1500 אבל מוכן בכל זאת להתגמש למשהו באיזור ה2000
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן, איזה מבין המסכים הבאים יותר טוב ומומלץ: LG L1932TQ LG L1770HQ LG L1732P LG L1752T
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לגשת לחנות ולרכוש את המסך הנ"ל. אני רואה שיש דגם חדש יותר B שלא מופיע בחנויות. האם כולם היום B ? מעבר לפיקסלים שרופים, יש משהו נוסף שצריך לבדוק ? גרסאות מסויימות שעדיפות על אחרות ? תודה
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לקנות עכשיו מסך חדש LCD רחב 19 אינץ' התקציב שלי נא בסביבות ה1200-1400 ש"ח לאחר חיפוש פה בפורומים ראיתי שאנשים רושמים דברים טובים על המסכים הזולים יחסית של CMV, האם הם באמת טובים? הבנתי שהם באים עם פאנל TN שלא כלכך משבחים אותו, מה זה בכלל פאנל? וכיצד הפאנלים היותר טובים מועילים? אני גם ממש לא מבין במסכי LCD וכל ההגדרות שמשתמשים פה זה ממש סינית בשבילי אז מה אני צריך לדעת לפני שאני רוכש מסך LCD? כיצד אני בודק בחנות ועל מה לשים את העין אם הוא טוב או לא טוב (למשל פיקסל שרוף, רואים את זה בכלל?) הדגמים של CMV שאני מתלבט בינהם הם הCMV 946D וה?CMV 938D ישנו הבדל של בערך 200 שקלים רציתי לדעת על מה ומי מהם יותר טוב מניסיון של אנשים פה. ובכלל אם יש מסך 19…
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ברשותי מסך סמסונג חדש 206 20 אינצ רחב ברצוני לכוון אותו כי ידוע לי שהוא מגיע עם כיוון צבעים גרוע איך אני עושה את זה????
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי מסך חדש פיליפס 200W6MB כאשר אני מחבר אותו אנלוגי לכרטיס מסך אין בעיה כאשר אני מחבר אותו DVI המחשב כאילו לא מזהה אותו כרטיס מסך gforce 6200 TC על אנלוגי אני ברזולוציה טבעית 1680*1050 בלי בעיה ניסיתי לסמן את המסך בהגדרות על DVI ואז לחבר פיזית = לא עזר רעיונות ? דרך אגב סתם אנקדוטה --- בבדיקה מקיפה ( טפו טפו טפו ) אין אף פיקסל מת , תמונה מאוד נעימה למסך . תודה עפר .
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך למחשב שאני אקנה גם בקרוב , אני רוצה מסך FULL HD 22" או 23" , אני רוצה שתהיה לו כניסת HDMI לכ. מסך. אני אשתמש ב ATI RADEON HD5850 , ואני רוצה משהו איכותי עד 1100 שקלים .
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-