עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by pperoxide,

שלום יש לי מסך של sharp led aquos 32 ואני לא יודע את הדגם.. על השלט שלו רשום lcdtv gb016wjsa ולא רשום גם על הטלוויזיה !! ועוד שאלה איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה?? יש לי את הכבל של ה vga הכחול חיברתי מאחורי המסך ואני מתחיל לשחק ב input בשלט וכלום לא עולה.. מה יכול להיות הבעיה ?? תודה!!

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by nadavcj,

היי. ברשותי מסך DELL 20.1 דגם 2007FP ואני רוצה לגדול ל 22 או ל 24 ובעקבות כך יש לי מספר שאלות 1: לא הצלחתי להבין מה הבדל בין מסך 24 דגם Dell U2410 לבין מסך נוסף שגם הוא 24 דגם Dell 2408WFP מה ההבדלים? איז עדיף ולמה? 2: האם ייתכן שמסך Dell 2208WFP עולה רק 1500 ש"ח כאשר מדובר בפאנל IPS או שאני טועה? תודה רבה שיהיה אחלה סופ"ש

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by mordydd91,

המלצה למסך מחשב: קודם תגידו לי מה עדיף ללכת led או lcd 1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):1500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):100 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב \ סרטים \ גלישה באינטרנט - 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי?hd4870 4. בקשות מיוחדות - על הקיר-לא חובה לא איכפת לי מהרמקולים עדיף שיהיה בלי 5. גודל מסך רצוי: אני מתלבט בין 24 רוצה חוות דעת על המסך :LG W2453V ועל LG W2486L LED --------------------------------------------------------------------------------

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  4. היי, יש לי מקבוק פרו מהדור האחור (15") - ואני מחפש מסך חיצוני בגודל של 22"-24". המטרה העיקרית היא תכנות וקריאה של מסמכים לאורך זמן - לכן אני מעדיף מסך שאינו גלוסי (בנייד המסך הוא כן גלוסי, אבל הוא מדהים.. אז זה מחפה על זה). האיכות מסך צריכה להשתוות למה שיש לי היום . תקציב? 1200 ש"ח בערך (אפשר לשחק).

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  5. Started by roadkill15,

אני הזמנתי מסך HANNSG LCD 19" HW191DP (BLACK/SILVER) 5ms DVI WIDE ואני אקבל מסך BENQ LCD 19" E900W 5ms DVI WIDE משום שלא היה להם במלאי. האם שני המסכים שווים? אם לא, מה יותר טוב? אם יש מסך יותר טוב, אהם בהרבה או שלא יהיה הבדל בכלל (בשביל גלישה וצפייה בסרטים). בנוסף, האם יש חברה שנחשבת היוקרתית מבינהם או ששניהם באותה ליגה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  6. Started by drucula,

מסך 21.5" (למרות שמשווק כ22") ברזולוציה של 1920X1080. אני יכול לקנות אותו ב519 ש"ח אבל אני לא מוצא עליו ביקורות ברשת. יש למישהו דעה על המסך? טוב/רע/זבל סיני?

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by lesForce,

אהלן יש לי את הדל 2311 ופתאום החלה לי בעיה שאין לי גישה לתפריטים. על כל כפתור שאני לוחץ מופיע לי סמן של מנעול ואין לי גישה לתפריטים. יש דרך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  8. Started by navk2,

אני קונה מסך 22" השבוע, אני הייתי כבר ממש סגור על 2243 של סמסונג אבל ראיתי שכבר פחות מוכריםו אותו באזור שלי ואיפה שכן מוכריום זה ביוקר, מה שכן ראיתי זה את המסך 2233... לפי מה שקראתי פה בדיון עם אותו נושא כמו שלי (שלא נענה), ל 2233 אין פיבוט והעיצוב שלו שונה, אבל חוץ מזה זה אותו מסך, לא ? מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  9. היי. ירדתי מהרעיון של 24 24 24 ועברתי ל מסך מרכזי 27 ומסכים בצד 19 בתצורת portrait (אני חושב שהגודל הנכון למסכים בצד הוא 19, תקנו אותי אם אני טועה) אני יודע שהמסך המרכזי שאני רוצה הוא u2713hm, אבל אני לא יודע איזה מסכים לשים בצד. אני אשמח לחוות דעת.

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  10. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31679&iszap=1 https://www.cubeex.co.il/מסך-acer-nitro-xv273k-4k בהתחלה תכננתי לקנות את הACER NITRO XV273K 4K אבל הביקורות עליו לא טובות בכלל זליגת אור ובהירות חזקה מידי וכדומה לכן התוכנית שלי היום בעיקרון היא לקנות את הAW3418DW יש סיבה כלשהיא שאני לא אקנה אותו או המלצות אחרות עד 4000-4500 שקל?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  11. אני מתכוון לא כמו בתמונה הזאת.

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  12. 200 דולר!!!! אתם מאמינים! שווה קנייה? אני יברר לגבי 20 או 22 אינץ אבל כגודל המסך גם גודל המשקל ואיך אני יביא אותו לארץ...חחחח http://www.machshev.co.il/Product.asp?Pid=21411&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=236&aff=Zap〈=he

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  13. Started by Dj-Insane,

שלום חברים אני יודע שכל הודעה שלישית היא "עזרת בקניית מסך" אבל לא מצאתי איזה נושא שעונה לדרישות שלי בול אז אודה לכם אם תעזרו לי אני מחפש כבר מראש השנה מסך ולא יודע איזה לקנות ובנתיים אני משתמש במסך פאקרד בל שקנו לי לבר מצווה לפני 11 שנים. אני לא משחק במחשב!-אבל אני עדיין שהמסך יהיה מהיר השימושים שלי במחשב הם תמונות, מוסיקה ,סרטים, ועבודה (אינטרנט וורד פוטושופ) תמונות-אני רוצה איכות מעולה ממש להרגיש את התמונה סרטים-אני בדרך כלל רואה סרטים דרך הכרטיס מסך שמחובר לטלויזיה אבל גם לעיתים רחוקות על המסך של המחשב בעיקר לאינטרנט וסתם שטויות-לדברים האחרים אני יודע שכל מסך יתאים הבנתי שיש חיבור DVI אז אני רוצה אותו למרות אין לי חיבור אליו בכרטיס מסך אבל אני אקנה מתאם אני יודע שקיים…

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  14. Started by soundf,

צריך שיהיה בו את אלו : 1.DVI 2.מסך רחב!!! 3.כמה שפחות MS 4.חברה מוכרת מקווה שיש משהו טוב ותודה לכם

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by telzur,

אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך אתם יכולים להמליץ לי מה יותר כדאי ובפירוט 1.ge force 7600gt 2.ati x1800 gto 3.x1950pro 4.x1950xt או כרטיס אחר במחיר דומה אפשר המלצה מה הכי טוב עם OC ומה הכי טוב ללא OC תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  16. Started by dlogan,

חבר שלי אמר לי שעכשיו עומדים לצאת מסכים חדשים זולים יותר וטובים יותר מ LCD יש משהו כזה שעומד לצאת בזמן הקרוב?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  17. צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים ואם אפשרי גם לקבל נתונים על המסך

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  18. ביחס לשאר החברות כמו LG SAMSUNG VIEW SONIC? תודה לכם

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  19. Started by Necessary_Evil,

היי המסך ייקנה בחו"ל. הבנתי שאופציות טובות הם ViewSonic VP930b LG L1970HR SUMSUNG 932b הVIEWSONIC יקר מהתקציב מעט, עד כמה השינוי משמעותי? אם ההתלבטות היא בין הסמסונג לLG, מה עדיף? וכמה נורא לקנות מסך בחו"ל מבחינת אחריות? המסך ישמש לצפיה בסרטים משחקים ועבודה משרדית. אם יש עוד אופציות מומלציות אודה לכם על המידע.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  20. Started by asaf_azar,

השימושים יהיו למשחקים וסרטים. אני עומד לקנות מנועה מחשבים,איך השירות והאיכות? וגם האם יש להם את הגירסא 05 של המסך? יש מסך יותר טוב במחיר הזה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by assafovadia,

הViewSonic VA912 שווה 1300 שקל? מטרת המסך היא למשחקים.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by guyishai,

שלום לכולם, גם אני כמו הרבה מהפורום קניתי את ה-2007WFP, ובינתיים מרוצה מאוד. יש לי רק ספק אחד לגבי תופעה שאני לא בטוח בכלל אם היא בעיה: בכל המסך, לא רק באיזורים מסוימים, הצבע מעט "מחוספס". קשה לי להגדיר את זה בדיוק, פשוט אם מסתכלים מקרוב על איזור של צבע אחיד, הצבע לא חלק לחלוטין, אלא מנוקד מעט באופן מאוד עדין. אני זוכר שכשבדקתי מספר מסכים בחנות כדי לראות שאין פיקסלים שרופים, ראיתי שיש את החספוס הזה אצל כולם. האם זה משהו שקיים בכל LCD? אם זה בעיה, איך ניתן לתקן אותה? אני כמובן עובד ברזולוציה הטבעית, ומחובר ב-DVI. בתודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  23. Started by orinky,

שלום, אני חרשתי את הפורום הזה כבר לאורך ולרוחב וכל ההמלצות הולכת ל"דל" 20". הבעיה שלי איתו היא, שהוא יקר והוא 20". בשביל לשחק ברזולוציה שלו במשחקים החדשים והטובים אני אצטרך מערכת מאוד חזקה ושידרוג לעיתים תכופות יותר מאשר אני אצטרך עם מסך 19", ולכן החלטתי ללכת על מסך 19". ראיתי שהמחירים של LG מאוד אטרקטיבים ובגלל שאני רוצה מסך רחב (משחקים וגם כשאני יושב על המחשב יותר נוח עם איי סי קיו ומסג'ר ) חשבתי על המסך שלהם LG L194WT: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15217 בגלל המדריך הנהדר שיצא בפורום, הבנתי של כדי לי ללכת על פאנל TN. פסלתי את המסך ואת LG, כיוון שכל המסכים שלה בעלי פאנל TN. המשכתי לחברה יודע אחרת "סמסונג" שמציע את המסכים: htt…

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  24. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IRutopia22w2mstuk קניתי את המסך ב-1100ש"ח הבעיה היא שאני לא יודע כלום עליו ואין שום דבר באינטרנט!!! כנראה UTOPIA חברה מדבקה... האם מישהו נתקל פעם במסל הזה או במסכים דומים של החברה?????

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  25. אהלן, קיבלתי לפני קצת זמן שתי הצעות לשני מסכים, ואני מתלבט על מה כדאי ללכת...רציתי לקבל מכם חוות דעת על המסכים הנ"ל: Samsung 931BW - Widescreen - 19inch - ב1300 ש"ח Samsung 206BW - Widescreen - 20inch - ב1400 ש"ח רציתי לדעת האם כדאי ללכת על אחד מהמסכים הנ"ל, האם ה206BW הוא דגם חדש יותר מה-931BW ומה בכללי עדיף? תודה.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים