מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין המסכים האלה? ניסיתי לבדוק ואני לא מוצא הבדל. בתודה מראש.......
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום חברים אני יודע שכל הודעה שלישית היא "עזרת בקניית מסך" אבל לא מצאתי איזה נושא שעונה לדרישות שלי בול אז אודה לכם אם תעזרו לי אני מחפש כבר מראש השנה מסך ולא יודע איזה לקנות ובנתיים אני משתמש במסך פאקרד בל שקנו לי לבר מצווה לפני 11 שנים. אני לא משחק במחשב!-אבל אני עדיין שהמסך יהיה מהיר השימושים שלי במחשב הם תמונות, מוסיקה ,סרטים, ועבודה (אינטרנט וורד פוטושופ) תמונות-אני רוצה איכות מעולה ממש להרגיש את התמונה סרטים-אני בדרך כלל רואה סרטים דרך הכרטיס מסך שמחובר לטלויזיה אבל גם לעיתים רחוקות על המסך של המחשב בעיקר לאינטרנט וסתם שטויות-לדברים האחרים אני יודע שכל מסך יתאים הבנתי שיש חיבור DVI אז אני רוצה אותו למרות אין לי חיבור אליו בכרטיס מסך אבל אני אקנה מתאם אני יודע שקיים…
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
בהנחה שלא כתוב על האריזה או בחוברת ההוראות?
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אם אפשר לרדת במחיר - מה טוב... אין כמובן ברירה אלא לקחת מסך מבוסס TN אבל לשימושים האלה זה סביר - כשהצרכים ישתנו הוא יעבור בירושה לאחות הצעירה... העדיפות הראשונה היא איכות טקסט טובה (עד כמה ש-TN מאפשר כמובן). שימושים: 1. סרטי/סדרות ילדים באיכות XVID + הקלטות DVD מערוץ הופ. 2. גלישה מזדמנת (שעה-שעתיים ביום לכל היותר). 3. משחקי ילדים פשוטים (פלאש, 2D וכדומה). העדפות: * רזולוציה גבוהה וסטנדרטית (1280X1024 או 1680X1050 לרחב). * אספקט רחב יתאים לסרטים אך נראה לי ש-19' רחב לא יהיה נוח לגלישה ("נמוך" מדי). מה אתם אומרים? * חיבור DVI - על גבול ההכרחי. * רמקולים מובנים רצויים מאוד כדי לחסוך מקום על השולחן (המבולגן תמידית) - ניתן לוותר אם זה מייקר או גורם לפשרה באיכות הטקסט/תמונה. *…
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול על בעיית התמונה עיקשת ? אחרי כמה זמן שמשאירים את המסך דלוק התופעה מתחילה? נגיד ואני רואה סרט,נגיד של 3-4 שעות זה יכול לקרות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
גודל: 24' ויותר. מחיר: 1500 ש"ח עם גמישות קלה של 200 - 250 ש"ח לכל כיוון לשימוש: משחקים, וצפייה בסרטי HD. אז ככה שיתמוך בHD עם יציאות HD והכל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי רסיבר חדש, שאין לי כ"כ איפה למקם אותו, והייתי מעוניין למקם אותו מתחת למסך LCD שלי. אני יודע שרכיבים חשמליים כגון ממירים, שנאים וכד' גורמים לבעיות במסכי CRT. האם במסכי LCD זה ישפיע באותה צורה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
בכללי : מה אמורה להיות הרזולוציה המקסימלית של 19" LCD והרזולוציה המקסימלית של 17" היא 1280X1024 , נכון ?[ככה זה אצלי] ---------------------------------------------------------------------- יש איזה מישהו אחד שאני מכיר אני יש לו Sumsung 960BF 19" LCD ו[יש לו גם X1900GT] עכשיו הוא שלח לי את ההגדרות של הרזולוציה המקסימלית שלו וכתוב שם 1280X1024 , מה השאלה : זה לא אמור להיות יותר מיזה [או 1600X1200]? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום אני קונה מ SKYPC את המסך ! האם יש להם את הפנאל S?.... ושמעתי עליו שיש לו לאגים במשחקים וצניחת FPS... האם זה נכון ?.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
בשביל לבדוק פיקסלים מתים/תקועים מה הדרך הכי טובה? לשים רקע לבן ושחור ולחפש אותם? אילו עוד בדיקות כדאי לעשות? אני לא מדבר על כיוון הצבעים אני מדבר על דברים אחרים כמו זליגת אור מוגזמת או לא יודע מה... יש בסטיקי כמה דברים שימושיים אבל רציתי לדעת אם יש עוד דברים ספציפיים למסך הזה שאפשר לבדוק איתם את התקינות המלאה שלו. עריכה: המסך הגיע, שיניתי את הכותרת. שאלות: 1. המסך שקיבלתי הוא 2007FPb. מה זה אומר? 2. איך אני בודק את סוג הפאנל (למרות שאני די בטוח שזה S-IPS)? 3. איך אני משתמש באפשרות ה- Pivot? אני לא מדבר על סיבוב המסך, אלא שמערכת ההפעלה תקלוט שאני במצב הזה. 4. ערכי RGB מומלצים? כרגע זה על 100,100,100.
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום כשאני רואה סרטים יש לי מאין ריצודים במסך, כאילו הוא נתקע ואמרו לי שבשביל שזה לא יהיה אני צרי להפיל מנגנון שנקרא OverDrive מישהו יכול להסביר לי איך? תודה
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי. ברשותי מסך DELL 20.1 דגם 2007FP ואני רוצה לגדול ל 22 או ל 24 ובעקבות כך יש לי מספר שאלות 1: לא הצלחתי להבין מה הבדל בין מסך 24 דגם Dell U2410 לבין מסך נוסף שגם הוא 24 דגם Dell 2408WFP מה ההבדלים? איז עדיף ולמה? 2: האם ייתכן שמסך Dell 2208WFP עולה רק 1500 ש"ח כאשר מדובר בפאנל IPS או שאני טועה? תודה רבה שיהיה אחלה סופ"ש
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שוקל את רכישת המסך בעיקר בגלל יכולת ריבוי משימות, רציתי לדעת מאנשים שרכשו את המסך ומי שיצא לו לעבוד עליו - 1. האם זו רכישה כדאית, 2. עד כמה הפריעה לכם הזווית האנכיות הצרות, 3. יכולת עבודה בבהירות נמוכה, 4. חווית המשחקים עליו ברזולוציות נמוכות מאד 1440x900 / 1280x800 - 5. מריחות, זליגת אור וכדומה. ריפר.
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2008/02/12/lite-on-factory-fire-threatens-dell-and-hp-monitor-business/ בגלל שריפה במפעל בסין...
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מסך 24 אינץ של סמסונג.יש לי תמונות שצולמו בCanon 400D . כאשר אני מסתכל על התמונה בoffice 2010 picture viewer התמונה בצבעים בסדר. כאשר אני מסתכל על התמונה ב windows picture viewer התמונה ממש אדומה. כאשר אני מסתכל על התמונה בPhotoshop אני רואה אותה אדומה כמו בpicture viewer. רק כאשר אני משחק מתישהו עם ההגדרות של הפוטושופ ,שאין לי מושג מה שאני עושה שם , הצבע מסתדר אבל כשאני שומר הצבעים מתהפכים. בoffice 2010 הצבעים ירוקים ובpicture viewer הצבעים בסדר. רציתי לבדוק את זה באינטרנט וגם שם יצאו לי תוצאות הפוכות. העלתי את התמונה לimageshack אחרי העריכה שהצבעים התהפכו,והצבעים בפוטושופ ובpicture viewer בסדר ובOFFICE ירוק. והתמונה יצאה בצבעים שרציתי. אבל שהעלתי את אותה ת…
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
http://www.behardware.com/articles/648-1/nec-multisync-lcd2690wuxi-the-first-26-inch.html רק חבל שיש מריחות בבהירות מקסימלית ומינימלית ועדיין לא נפתרה בעיית הניצנוץ. דווקא כאשר מכיילים אותו עם קליברטור מושג gamut מעולה, ולכן הוא מתאים מאוד לגרפיקאים ומושגת איתו לאחר הכיול סקלת צבעים שאינה נראית בצגים אחרים.
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש משהו יותר מומלץ מאשר Philips 200W6 (שאפשר לראות בכתבה האחרונה באתר) שנמכר היום במחיר של 1500 שקל? אני שואף למשהו בגודל של 20" (או גדול יותר) אבל היה לי נסיון מר עם פנל מסוג TN ככה לא רוצה לחזור על הטעות הזאת... תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי חברים! החלפתי במחשב את המסך למסך דק LCD אבל אז מופיעה לי את ההודעה הבאה: Video Mode Not Suppoerted למה זה קורה? אין לי כרטיס מסך כלומר אני משתמש בכרטיס מסך המובנה שעל הלוח האם. המסך ה"רגיל" שלי הוא מסך קופסא גדול כזה.. (במילים אחרות, לא דק). איך אני פותר את זה? (המסך עצמו עובד במחשבים אחרים, זה כבל חדש מהקופסא ופעם עבדתי עם המסך הLCD הזה במחשב הבעייתי אבל מאז הוא כבר עבר פרמוט).
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אין לי מושג מאיזה חברה לקנות, אני לא רוצה לקנות מסך מהתצוגה ואח"כ להתאכזב... תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש לא מבין במסכים בגלל זה אני צריך חוות דעת מסך 19 של ACER כדאי לקנות ב1000 שקל? המפרט: מסך מחשב ''19 LCD דק בפורמט רחב ACER 5MS מסך איכותי בעיצוב דק ואלגנטי בפורמט רחב * יחס ניגודיות גבוה 1:700 * זמן תגובה מהיר 5ms יעיל בצפיית סרטים ומשחקים * רמת בהירות מסך גבוהה ביותר 300cd/m² אחריות ל 3 שנים, השירות והאמינות ניופאן! מאפיינים כלליים סוג מסך: LCD גודל מסך: 19 אינץ' פורמט מסך: 16:10 צבע: שחור וכסף זמן תגובה: 5MS רזולוציה: 1440X900 רמת בהירות: 300cd/m² יחס ניגודיות: 1:700 גודל נקודה: 0.285 מ"מ צבעים: מידע אינו זמין תדר רענון אופקי: מידע אינו זמין תדר רענון אנכי: מידע אינו זמין אפשרות תלייה על הקיר ( תקן Vesa): VESA 100 רמקולים סטריאופוני: ללא …
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
גודל מסך: 17 אינץ' סוג המסך: LCD רוחב המסך: מסך רגיל מסך שטוח לחלוטין כולל חיבור DVI זמן תגובה: 4MS יחס ניגודות: 1:1400 רזולוציה מקסימלית: 1280x1024ופיקסלים גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 300וcd/m² רמקולים: ללא רמקולים מחיר: 1,200 ש"ח 3 שנות אחריות מלאות מאופיס דיפו (עשיתי סקירות ואין מקום יותר זול יש מקומות שזה באותו מחיר אז אני מעדיף אותם יש להם אחלה שירות) מה אתם אומרים על המסך? קודם כל הוא כולל DVI וגם הכרטיס מסך שלי תומך (7600GT), אז מזה אומר? (חחח אף פעם לא הבנתי מזה), מזה נותן לי? ויש לזה חיבור מיוחד? ובכללי, איך המסך? (הוא נראה לי טוב הזמן תגובה מצוין הניגודות מעולה מה אתם אומרים?)
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי, באמצע מוד למארז פגעה הדלת וטיפה שרטה את המסך 930 שלי .. הבנתי שאי אפשר להשיג את המסך הזה בארץ אז איזה מסך טוב אפשר להביא במקומו? חשבתי על שלוש אפשרויות. 2408 של DELL אבל הבנתי שיש איתו בעיות במשחקים ולא מומלץ להוציא עליו 2800 שקל בישביל לקבל מסך עם בעיות במשחקים ( שזה השימוש העיקרי ) 971P יש אותו לאחותי אבל הוא די יקר לא יודע אם שווה להשקיע עליו 1800 שקל? או לקחת איזה 22 24 זולים לבנתיים נגיד ב KSP יש 24 ב 2000 שקל? הוא שווה? מה גם חשובה לי האחריות לפיקסילים מהחנות ו KSP רק מחליפים מ 3 ומעלה... אז מה כדאי לקחת שוב פאנל PVA במחיר די יקר? או לקנות 22 24 אינץ זולים? או בכלל לשלם הרבה בשיביל ה DELL .. לא איכפת לי הכסף אבל יפריע לי ה LAG במשחקים אז לא יודע אם ה DELL שוו…
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שימוש שלי : 50% אינטרנט 20% תוכנות OFFICE 30% סרטים אני מחפש מסך 16:10 . ראיתי שיש מסך Dell U2412M ואופציה מעניינת אחרת מסך מקוריאה ( QH 270 ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=532987.0 מה עדיף לשימוש שלי ואולי יש מסכים אחרים ?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
קיי, שלום. אני בתקציב דל ואני לא כזה מבין גדול במסכים. הבחירה הסופית שלי ירדה ל-3 מסכים (די זולים): Samsung 2233BW Asus VW223T Benq E2200HD מה אתם ממליצים לי? מה אתם לא ממליצים לי? אני אשמח לעזרה. D= יש עוד מסכים שאתם ממליצים לי עד 900 שקלים? עריכה: הא כן, כרטיס מסך HD4870, בעיקר משחקים ואינטרנט, ממש ממש קצת פוטושופ.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם מסך כזה עוד לא ראיתם זכיתי בו במכרז בוואלהשופס ב 900 שקל כולל מישלוח עד הבית מחיר הרגיל שלו עולה 1400 בחנויות רק הדגם הזה lg W1952TQ גירסת 2008 הגירסה המורחבת הוא מה שתמיד חלמתם בכל הפורומים כולם ממליצים עליו והוא גם זול במיכרזים בלבד כמובן אז אל תחשבו פעמיים זה המסך שתמיד חלמתם עליו תכונות ומאפייניםנתונים פיסיים גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 3.6 ק"ג גובה: 37 ס"מ רוחב: 45 ס"מ עומק: 10.4 ס"מ נתוני המסך זמן תגובה: 2 ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.2835 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 10000 צבעים: 16.2 מיליון תדר רענון אופקי: 30~83 KHz תדר רענון אנכי: 56~75 Hz זווית צפייה אופקי: 170 מעלות אנכי: 170 מעלות כניסות יציאות DVI: כ…
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-