עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום רציתי לדעת מה ההבדל באיכות וטיב הצגת התוכן של מסך בעל רזולוציה 1680x1050 בגודל 22 אינץ' לעומת אותו הגודל עם רזולוצייה 1920X1080 או 1920X1200 בגודל 24 אינץ' ???

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  2. Started by יורם,

אני רוצה לקנות מסך יש לי כרטיס מסך HD4850 איך המסך הזה הוא טוב יש לו פול HD http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=447&keySearch=

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by Dima67,

קיי, שלום. אני בתקציב דל ואני לא כזה מבין גדול במסכים. הבחירה הסופית שלי ירדה ל-3 מסכים (די זולים): Samsung 2233BW Asus VW223T Benq E2200HD מה אתם ממליצים לי? מה אתם לא ממליצים לי? אני אשמח לעזרה. D= יש עוד מסכים שאתם ממליצים לי עד 900 שקלים? עריכה: הא כן, כרטיס מסך HD4870, בעיקר משחקים ואינטרנט, ממש ממש קצת פוטושופ.

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by abc2007,

מישהו יכול לתת המלצות איזה מהם עדיף? המסך מיועד לצרכים ביתיים קרי תוכנות כמו ווינדוס ואופיס,אינטרנט,תיכנות,קצת משחקים וסרטים ולראות טלווזיה דרך המסך מדי פעם. אשמח לחוות דעת על המסכים(אגב יש באחד מהם כרטיס טלוויזיה או שצריך לרכוש כרטיס כזה בנפרד ולחבר במחשב כדי לראות במסך טלווזיה?). תודה.

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by MrHicUp,

מופיע כאן: http://www.rocky-sport.com/products/118935 בחיפוש בגוגל מצאתי תת קטגוריות של הW2600H: http://www.google.com/#hl=en&source=hp&q=lg+w2600h+specs&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=lg+w2600h+spec&gs_rfai=&fp=d53639546d3e9460 אז איזה מסך זה? איזה פאנל? ובכלל, האם הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by omer_hatchek,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך ואיזה סוג פאנל יש לו (לפי מה אתם יודעים בוודאות את סוג הפאנל?) תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by llime,

אני מנסה כבר זמן רב למצוא מסך 19 " שיעמוד לצד ה- LG1920P שיש לי (ושאני מאד מרוצה ממנו-יש לו פאנל P-MVA). היישומים שלי הם גרפים ,טקסט,אינטרנט ולא כוללים משחקים. הצלחתי להשיג לניסיון של יומיים מסך SANSUNG 940P בעל פאנל PVA . התוצאה היתה מאד מאכזבת-טקסט ותמונה לא חדים מספיק,ו"רעש" בצפיה בסרטים. בדקתי גם עם האונבורד שלי וגם עם n6200 של ASUS . חשבתי ללכת על האיזו S1931SH שכולם ממליצים עליו אבל בדקתי והפאנל שלו זהה בדיוק לזה של ה 940T שבדקתי: (Samsung LTM190E4) ,ואני חושש שהתוצאות יהיו זהות, מה גם שאין איפה לראות אותו בשום תצוגה בצפון (היה בפנדה בקיסריה ,עכשיו אין ).חשבתי על הויוסוניק VP930 שיש לו פאנל זהה ל LG שלי אבל כמו שכבר כתבתי בעבר התגובות בזאפ מרתיעות-אני לא יודע לכיי…

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by d-undertaker,

שלום לכולם רציתי לשאול על בעיית התמונה עיקשת ? אחרי כמה זמן שמשאירים את המסך דלוק התופעה מתחילה? נגיד ואני רואה סרט,נגיד של 3-4 שעות זה יכול לקרות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  9. אשמח לקבל המלצות לצגים אלה או אחרים,לשימוש טקסט ואינטרנט בעיקר,שלא יגרמו לכאבי עיניים לאחר שימוש מעל שעה. התקציב עד 2000 שח תודה

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  10. לאחר חודש של שימוש במסך VP930(יש לי שניים כאלה) החלטתי לכתוב חוות דעת מקוצרת לגביו שנשלחה גם לזאפ. כיום קשה מאוד לבחור מסך LCD וגם לאחר הבחירה יש בך ספקות לגבי כך שעשית את הבחירה הנכונה, כאשר הוצאתי את המסך מהחבילה ישר ידעתי שעשיתי את הבחירה הנכונה. לכן לאחר קריאת סקירות רבות בכל אתרי החומרה הגדולים החלטתי לרכוש אותו. לפני כחודש בערך קניתי את המסך מחנות באשדוד ב2050 שקל, באריזה היו: *מסך *כבל D-SUB וכבל DVI * דיסק עם דרייברים *דיסק התקנה של Perfect suite יתרונות: המסך בעל פאנל M-PVA ומציג צבעים גם בצורה מעולה, הצבעים ממש עמוקים מה שנותן חווית צפייה. חסרונות: המסך מגיב דיי לאט ותוכנת הכיול שלו די מסובכת בהתחלה. חוות הדעת - המלצה שלי: איכות תמונה גבוהה במיוח…

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  11. אהלן אנשים , אני מעוניין לדעת איזה מסך כדאי לקנות 19 אינץ (לא רחב) בתקציב של 1400 שקל ? תודה לעוזרים !

12. Started by gavze007,

היי חג שמח לכולם, אני מחפש מסך LCD בגודל 19" (לא רחב), בתקציב של עד 1600 שקל. השימוש הוא משחקים, סרטים, וגם גלישה ושאר הדברים שמצריכים צפייה בטקסט הרבה זמן. תודה

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  13. האם המסכים הבאים של דל הם לא עם פאנל TN? (אני משער שהראשון והשלישי הם עם פאנל TN,אבל האם האמצעי הוא עם pva/ips?) E2208WFP Dell UltraSharp2208WFP Dell E248WFP תודה.

14. Started by ilanb0,

ראיתי באנר של LG על המסך הנ"ל הכולל רמקולים+מיקרופון+מצלמה. שווה משהו? האמת, המחיר זול... הנה הקישור: http://www.hye.co.il/news/news.aspx?newid=184

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by yoni321,

טוב אנשים, חבר שלי קנה LCD שזה מסך מחשב וטלוויזיה עכשיו הוא חיבר אותו הכל טוב ויפה הוא רואה הכל טוב חוץ מהכתב זאת אומרת, הוא פותח מסמך כלשו הוא לא יכול לקרוא בבירור הרזולוציה היא 800.600 אמרתי לו שישנה להיכ גבוה 1280-1204 הוא אומר שאי אפשר המחשב לא נותן לשנות רזולוציה אז מה עושים? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by Omri643,

הבנתי שיש בעייה עם מסכי 17-19 שהרז' הטבעית שלהם היא 1280X1024 עם יחס 5:4, אז אם מציגים רז' כלשהי 4:3 התמונה מתעוותת. אז עכשיו יש מסכים רחבים, שכולם פועלים עם רז' ויחס של 16:10. אז כעיקרון, לא אמורה להיות שום בעייה להציג רזולוציה שמתחת למקסימלית, לא? ז"א אם אני עם מסך של 1200P, אז אני יכול לראות 1050P בלי בעייה... בלי שום עיוותים וכו'. זה נכון? כי זה מה שההיגיון אומר... ואם לא, מה ההבדל בין CRT ל LCD שגורם לכך שב LCD חייב רז' טבעית וב CRT לא?

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by evy_s,

שלום לכולם אני רוצה לקנות בשבוע הבא את המסך הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10456 השימושים העיקריים שלי במחשב הם אינטרנט , אופיס , ותוכנות עריכת מוזיקה. לגבי התוכנות עריכה אני מתאר לעצמי שלא תהיה לי בעיה לעבוד עם מסך רחב, השאלה שלי היא איך נראה דף אינטרט למשל על מסך רחב? רואים אותו על כל המסך והוא פשוט רחב יותר או שהוא נראה כמו במסך רגיל ובצדדים פשוט אין כלום? אני רוצה מסך כמה שיותר גדול אבל התקציב שלי מוגבל כרגע וזה מה שמצאתי, כל המסכים הגדולים עם pivot הם ממש יקרים! נ.ב מישהו מכיר את המסך הזה ויכול לפרט עליו קצת? כי אין יותר מידי ביקורות עליו... תודה...

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לראות טלויזיה דרך המסך מחשב, מה היתרונות והחסרונות של מסך מחשב עם חיבור ישיר לממיר לעומת כרטיס טלויזיה? לפי מה שהבנתי יש מסכי מחשב שיש להם חיבור ישיר מהממיר וכך אפשר לראות טלויזיה גם כשהמחשב מכובה.. אפשרות נוספת היא כרטיס טלויזיה.. האם יש עוד אפשרויות? מה היתרונות/חסרונות של כל אפשרות? בתודה מראש, יניב

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  19. שלום אני בשלבי רכישה של נייד חדש (ככל הנראה יהיה בעל כרטיס גרפי מובנה של אינטל ) אני מעוניין לקנות בנוסף מסך חיצוני שישמש גם כטלויזיה וגם כמסך חיצוני לנייד (אם זה לא המקום אז סליחה מראש ) העבודה שלי על המחשב והמסך תהיה בעיקר עבודות אופיס אינטרנט תכנות וסרטים (מהמחשב HDMI ומהלויין) אני מעדיף מסך גדול כמה שיותר (מגבלת רוחב 75 ס"מ , ממה שראיתי זה אמור להספיק ל27" +-) אשמח להצעות

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  20. שלום אני רוצה לקנות מסך שישמש אותי גם כמסך לאקס בוקס (קונסולה כמו פליישטיישן) וגם כמסך טלוויזיה, ברצוני לשאול אם כדאי לקנות מסך טלוויזיה או מסך מחשב, עד כה מצאתי דגם שמאוד משך את עייני, בבקשה תגידו לי אם זה כדאי או לא. שם המוצר: T260 של SAMSUNG, עם זאת ברצוני לדעת אם צפיה בטללויזיה דרך מסך מחשב עם חיבור HDMI היא אידאלית (לממיר HD) הנה הלינק למסך: http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS26TWHSUV/ZA תודה לעונים מראש

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  21. שלום לכולם אני ממש חייב המלצה למסך איכותי וגדול עד כמה שאפשר שיתאים לדרישות התקציב (בתקציב כבר בחריגה נוראית ולכן תשתדלו לא לחרוג ממנו) אני לא מבין את כל העניין של ה 8 MS וה 2 MS לגבי משחקים וסרטים אז פשוט תמליצו לי על הטוב ביותר בשביל הצרכים האלו. אני מודה לכם מראש על התגובות!

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך 19 כאן בארה"ב - מה שחשוב לי ביותר הוא איכות הצבעים- אני אוהב צבעים חיים כמה שיותר. וחוץ מזה, גם אמינות כמובן. המסך ישמש למגוון רחב של יישומים - סרטים,תמונות, משחקים ברמה גבוהה, OFFICE (אה כן, גם חשוב לי המסך יהיה איכותי בכל מה שנוגע לחדות הטקסט בOFFICE). אני מחפש משהו טוב שאהנה להססתכל עליו...על מה אתם ממליצים? נ.ב - אשמח גם להפניות לחנויות online, אני מכיר פה רק את newegg תודה

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  23. בהנחה שלא כתוב על האריזה או בחוברת ההוראות?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by Max Yakovi,

שלום לכל התותחים Rtx 4090 13600k 32ram 1200w זה המפרט מקבל אותו עוד שבוע אני מתכוון לשחק בו עם מסך מסוג סמסונג 55ue8000.אין לו hdmi 2.1 רק2.0 אבל מסוגל הוא לעשות 120hz השאלה אם מפרט כזה 4k 60hz יפגע בביצועים? יגביל את הכרטיס מסך? אני לא אוהב משחקים מהירים...יותר סגנון של god of war-the witcher-red head.חובה להחליף מסך או אפשר להסתפק בזה?

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  25. חברת האלקטרוניקה הטאיוואנית מציגה מסך 35 אינץ אולטרה רחב ומעניין מסכים בקצב רענון גבוה מאיימים להפוך לסטנדרט החדש בשוק, שיודע לספק חוויית צפייה איכותית וחלקה יותר כמעט בכל מצב בשילוב עם טכנולוגיות ה-FreeSync וה-G-Sync, ובחלק מהמקרים גם נראה נהדר ו'טבעי' יותר תודות לתוספת של קעירות שעוטפת בעדינות את הצופה. אם התיאור הזה מדבר אליכם – כנראה שתשמחו להכיר את ה-C3583FQ החדש של חברת AOC. מאחורי השם הלא ממש קורץ הזה ניצב לו מסך בגודל 35 אינץ', קעור ב-2000R ובעובי נמוך יחסית (חלק מרכיבי המערכת מובנים ברגלית שלו לשם כך), אשר מבוסס על פאנל AMVA ברזולוציית 1,080×2,560 פיקסלים מבית AU Optronics, שמהווה אלטרנטיבה איכותית יותר למסכי ה-TN לסוגיהם שחזרו לרלוונטיות בתקופה האחרונה…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים