עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by omerr8,

שלום, אני צריך מסך שיהיה בעיקר למשחקים בתקציב של עד 1300 ש"ח. איזה מן השלושה יהיה הטוב ביותר לדעתכם? או שאולי יש דגם מומלץ אחר בתקציב הזה? בתודה לעוזרים, עומר.

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  2. Started by hai13h,

שלוםם, אני מחפש מסך מחשב 24 אינץ'+ למשחקים כבדים/עבודה משרדית/סרטים. שיהיה בחנויות בנתניה. תקציב 1500 כולל חריגה.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  3. Started by rap 4 ever,

שני הדגמים כימעט שווים במחיר , במיפרט הם קצת שונים , איזה דגם יותר ממולץ ? http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-2253bw-22-inch/4507-3174_7-32896212.html?tag=mncol;rnav http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-2243bw-flat/4507-3174_7-33303501.html?tag=mncol;psum

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  4. אהלן, אני זקוק למסך LCD, עדיין לא החלטתי אם 17 או 19. בכל אופן, הוא לעבודה משרדית (אינטרנט וכו'), ומעט למשחקים. כמו כן, יכול להיות (כנראה שאם אני אקנה 19), שהוא ישמש לסרטים וסדרות שמורידים מהאינטרנט. הבנתי שכל מסכי ה-TN לא משהו, אבל שמסכים עם פאנלים אחרים לא מתפקדים כמו שצריך במשחקים ויש מריחות (לפי תגובות של אנשים שקנו את המסכים בזאפ... אומרים שהם מעולים ואין מה להשוות למסכי TN, אבל שבמשחקים יש מריחות שלפעמים מציקות). בקיצור - אני רוצה מסך איכותי ברמה גבוהה, עם אחריות טובה של היבואן (לא LG, למשל, שהיתה לי איתם חוויה נוראית בקשר לאחריות), בין 1100 ל1400 ש"ח. 1400 הוא גבול עליון למסכי 19, ולא 17... אז אם אפשר להתחשב בערך בתקציב הזה. תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  5. בוקר טוב יש לי מסך חדש פיליפס 200W6MB כאשר אני מחבר אותו אנלוגי לכרטיס מסך אין בעיה כאשר אני מחבר אותו DVI המחשב כאילו לא מזהה אותו כרטיס מסך gforce 6200 TC על אנלוגי אני ברזולוציה טבעית 1680*1050 בלי בעיה ניסיתי לסמן את המסך בהגדרות על DVI ואז לחבר פיזית = לא עזר רעיונות ? דרך אגב סתם אנקדוטה --- בבדיקה מקיפה ( טפו טפו טפו ) אין אף פיקסל מת , תמונה מאוד נעימה למסך . תודה עפר .

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  6. Started by rotman,

אני צריך המלצה למסך 19" במחיר של עד 1800 ש"ח מיועד למשחקים , הרבה טקסט וגם סרטים עדיף שלא יהיו לו רמקולים אהה ושהרוחב מסך יהיה רגיל (לא מסך רחב) תודה

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  7. בטעות מישהו עשה פס קטן עם טוש של דיסקים על המסך LCD וזה לא יורד בשיפשוף במים, רציתי לשאול עם איזה חומר נראה לכם ניתן לנקות את זה מבלי לפגוע במסך? אצטון / אלכוהול? תודה.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  8. Started by Guy King,

רכשתי את המסך ואני מנסה לחבר אותו למחשב. יש לי מחשב יחסית ישן (IBM T42) שיש לו יציאת VGA בלבד. חיברתי את כבל ה-VGA למסך ולמחשב, אבל המסך לא קולט תמונה. בממשק של המסך העברתי מ-Digital Input ל-Analog Input, אבל אין תמונה. רק מרצדת לי על המסך הודעה שבה כתוב "No DVI-D Cable". מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  9. Started by pperoxide,

שלום יש לי מסך של sharp led aquos 32 ואני לא יודע את הדגם.. על השלט שלו רשום lcdtv gb016wjsa ולא רשום גם על הטלוויזיה !! ועוד שאלה איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה?? יש לי את הכבל של ה vga הכחול חיברתי מאחורי המסך ואני מתחיל לשחק ב input בשלט וכלום לא עולה.. מה יכול להיות הבעיה ?? תודה!!

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  10. היי חברה אני צריך חוות דעת על המסך הזה אני יודע שזה לא בשמים אבל אני מקבל אותו כחלק מיחידת מחשב שאני רוצה לקנות השאלה היא...האם הוא בכלל שווה? שווה לקנות אותו??.כן לא?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  11. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבחירת מסך אחד או יותר שיתאים בצורה הטובה ביותר לצרכים שלי. אני מחפש מסך עם דיוק גבוהה בצבעים ואני רוצה שהוא יהיה גדול יחסית לצפייה ממרחק של בערך 80 ס"מ התקציב הוא בערך 3000-3500ש"ח. המסך הראשון שעניין אותי היה ה27" של DELL (הU2711) אך לאחרונה ראיתי שיצא דגם חדש יותר הנקרא U2713HM וזה גרם לי לקצת בילבול. כמו כן שמעתי שNEC היא המובילה בתחום המסכים למקצוענים השאלה אם המחיר שלהם שווה את האיכות בהשוואה למסכים של Dell? במחיר של ה27" של DELL אני יכול להשיג רק 24" של NEC. האם למישהו יצא להתנסות בשני מסכים מקבילים? לדוגמה במחיר של ה 27" של DELL ניתן לקנות שנים או שלושה מסכי 24" של DELL השאלה היא האם הקווים באמצע המסך יפריעו בזמן משחק או צפייה בסרטי…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  12. Started by EAD,

מה דעתכם על המסך LCD הזה? איך הוא? שווה את המחיר (שלא כול כך יקר) ? והשאלה האם בכלל ברזולוציות של מסך רחב איך זה לשחק משחקים ולהשתמש במחשב?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  13. קודם כל שבת שלום לכולם [= אני אקנה מחשב בתחילת השבוע הקרוב. בתוך המפרט נכלל מסך LCD 19" של LG מדגם 1919S. הוא אמור להיות 5MS ו 1:2000. האם המסך הזה מומלץ בתקציב של עד 1300 שקל? תודה לעונים! עריכה: מצטער, לא שמתי לב לתת פורום.. בבקשה לא להתעצבן.. פשוט לנעול/להעביר. תודה!

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  14. שלום. לאחר 6 שנים המסך שלי התחיל למות. עושה תקלה של קווים לבנים שאף אחד כבר לא יתקן אותה. אני מתכנת ואני צריך מסך שיהיה נוח לעבוד אתו בסביבות פיתוח כמו eclipse. אני משתמש במסך גם לצפייה בטלויזיה[יש לי כרטיס טלויזיה במחשב אז לא צריך חיבור טלויזיה במסך] ולמשחקים קלים[זה מחשב ביתי]. אני צריך שיוכל להציג תמונות ברמה נורמלית זה לא צריך להיות ברמה גבוהה. אבל מה שחשוב זה שיהיה נוח לעבוד אתו שעות על מסך לבן עם טקסט שחור. מחיר עד 700 ש"ח אפשר לחרוג טיפה עם זה הכרחי[נגיד הבדל בין LCD לLED]. גודל באזור ה22 אינץ אפשר אינץ פחות או אינץ יותר. המחשב גם לא חדש אבל יכול להיות שבעתיד אני יקנה לפטופ ויחבר עליו את המסך והמקלדת. אני גר בכפר סבא ומעדיף לקנות באזור. שאלה נוספת. כמה מסוכן לקנות …

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך בגודל 21-24, כלומר אין העדפה ספציפית לגודל אלה יותר לאיכות, 22 מספיק גדול לי ואם הוא איכותי עדיף על 24 פחות איכותי. התקציב כפי שצויין בכותרת הוא עד 2000 ש"ח כמובן שלא חובה לנצלו עד תום.. השימושים שלי בעיקר, סרטים והרבה!, משחקים (בעיקר ספורט ואסטרטגיה), גרפיקה ברמה בינונית, כמובן שהרבה גלישה באינטרנט, תיכנות(כלומר שעות רבות מול המסך ביום). שיקולים נוספים שאשמח לקבל עיצה עליהם, האם כדאי לקחת מסך עם HDMI? HD FULL? שיקול אחרון שחשוב לי מאוד, אחריות באיזור חיפה ולא במרכז הארץ! ומדיניות פיקסלים טובה כמובן... ראיתי וקראתי הרבה על כל מיני LG, סאמסונג, דל, אסוס ועוד...אבל לא הצלחתי לגבש דעה ולכן אשמח לדעתכם, תודה מראש, נועם.

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  16. מישהו יודע אם המסך L1970HR הזמן תגובה שלו 2MS זה מאפור לאופר או שזה משחור ללבן לשחור בגלל שחיפשתי באיזה 20 אתרים ובאףאחד לא רשום.. מישהו אולי יודע ויש לו הוכחה (לא סתם להגיד..)

17. כן אני יודע שאתם לא חושבים שיש מסך איכותי במיוחד בגודל/תקציב כזה, ועדיף ללכת על 971P של סמסונג אם לא מוציאים עוד ג'ובות. אבל זה לחבר שלא שם לב לדקויות (ולכן לא ישפוך עוד 700 ש"ח על דל 2006WFP), ומעוניין בעיקר לצפות בסדרות/סרטים על המסך, ולכן לגודל יש יתרון וגם ל-Widescreen. המסך יחובר ב-D-SUB אנלוגי לכרטיס 6100 מובנה על לוח של Gigabyte. בעתיד סביר להניח שהוא ישדרג לכרטיס מסך שגם יכלול DVI. חשבתי על כמה אופציות: 1. Philips 200W6MB 8ms - גודל 20 אינץ' עולה 1600 ש"ח כולל הרגלית. 2. Samsung 203B 8ms - גודל 20 אינץ' מחיר ב-KSP הוא 1550 ש"ח, ואני גם אוכל לבדוק פיקסלים על המקום. 3. LG L204WT 5ms - גודל 20 אינץ' עולה 1900 ש"ח. 4. MAG BP2219FW - גודל 22 אינץ' מחיר 1935 ש"ח …

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  18. אני צריך המלצה למסך שייקנה תוך כדיי קניית מחשב, אני מניח שהפרטים החיוניים יהיו הכרטיס מסך, ולכן הכרטיס שייקנה הוא HD4850, אך אולי שנה הבאה אשדרג את הכרטיס לכרטיס טוב יותר תומך DX11 אז לא לפסול את זה. הגודל הרצוי הוא 22", או 21.5" אין הבדלים רבים, לא לעבור את ה850 ש"ח כי כמו שאמרתי אני אקנה גם מחשב ולכן העדפתי לשים קצת יותר במחשב מאשר במסך. ראיתי מסך של ASUS בKSP, ב860 ש"ח, גודל 22", הדגם הוא VW223T. אשמח לדעת מה דעתכם על המסך, ובנוסף לכך אם יש המלצה אולי למסך יותר זול שגם יהיה טוב כי זה גם ככה התקציב המקסימלי ביותר. החנויות שאני מעוניין לרכוש בהן הן KSP או IVORY או SKYPC או TMSFOX. אשמח לקבל עזרה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  19. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729800 FULL HD רזולוציה - 1920x1080 זמן תגובה - 2MS ניגודיות – 1:60,000 בהירות – 300cd/m² חיבורים – VGA HDMI אני קונה אותו היום ומחבר אותו בHDMI

20. שלום לכולם מסך כזה עוד לא ראיתם זכיתי בו במכרז בוואלהשופס ב 900 שקל כולל מישלוח עד הבית מחיר הרגיל שלו עולה 1400 בחנויות רק הדגם הזה lg W1952TQ גירסת 2008 הגירסה המורחבת הוא מה שתמיד חלמתם בכל הפורומים כולם ממליצים עליו והוא גם זול במיכרזים בלבד כמובן אז אל תחשבו פעמיים זה המסך שתמיד חלמתם עליו תכונות ומאפייניםנתונים פיסיים גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 3.6 ק"ג גובה: 37 ס"מ רוחב: 45 ס"מ עומק: 10.4 ס"מ נתוני המסך זמן תגובה: 2 ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.2835 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 10000 צבעים: 16.2 מיליון תדר רענון אופקי: 30~83 KHz תדר רענון אנכי: 56~75 Hz זווית צפייה אופקי: 170 מעלות אנכי: 170 מעלות כניסות יציאות DVI: כ…

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by boim,

אהלן אני מחפש מסך קטן.. כעיקרון כל ה 19' הרחבים הם בעלי רזולוציה של 1440X900.. אבל ראיתי שיש גם מסכי 18.5 עם רזולוציה של 1366X768.. מישהו מכיר אותם? הרזולוציה הזאת קצת מוזרה... המלצות?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  22. Started by llime,

אני מנסה כבר זמן רב למצוא מסך 19 " שיעמוד לצד ה- LG1920P שיש לי (ושאני מאד מרוצה ממנו-יש לו פאנל P-MVA). היישומים שלי הם גרפים ,טקסט,אינטרנט ולא כוללים משחקים. הצלחתי להשיג לניסיון של יומיים מסך SANSUNG 940P בעל פאנל PVA . התוצאה היתה מאד מאכזבת-טקסט ותמונה לא חדים מספיק,ו"רעש" בצפיה בסרטים. בדקתי גם עם האונבורד שלי וגם עם n6200 של ASUS . חשבתי ללכת על האיזו S1931SH שכולם ממליצים עליו אבל בדקתי והפאנל שלו זהה בדיוק לזה של ה 940T שבדקתי: (Samsung LTM190E4) ,ואני חושש שהתוצאות יהיו זהות, מה גם שאין איפה לראות אותו בשום תצוגה בצפון (היה בפנדה בקיסריה ,עכשיו אין ).חשבתי על הויוסוניק VP930 שיש לו פאנל זהה ל LG שלי אבל כמו שכבר כתבתי בעבר התגובות בזאפ מרתיעות-אני לא יודע לכיי…

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by d-undertaker,

שלום לכולם רציתי לשאול על בעיית התמונה עיקשת ? אחרי כמה זמן שמשאירים את המסך דלוק התופעה מתחילה? נגיד ואני רואה סרט,נגיד של 3-4 שעות זה יכול לקרות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  24. ראיתי בכתבה על המסכי 22" שהמסכים מגיעים עם תצוגה לקויה מהקופסא אבל ע"י שינוי הגדרות המצב משתפר יש לי את ה CHIMEI 221D ובאמת אני רואה שהלבן שלו לא באמת לבן (העלאת הקונטרס סתם הופכת את כל הצבעים לבהירים מידי). איך אפשר לשחק עם ההגדרות או לבצע כיול או לאדע מה שלא עושים שם (לא מבין בזה), ללא ציוד חיצוני או זוג עיניים של ורבר. תודה.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  25. שלום. אני מעוניין לקנות מסך חדש. יש לי כרגע מסך 17 ". אני מעוניין במסך יותר גדול. אבל הבעיה היא, שיש לי 9600GT. כרגע, על 1280x1024 אין לא שום בעיה. הלכתי לחבר שלי שיש לו מסך רחב, והבאתי את המחשב שלי איתי. ניסיתי לשחק עם המסך שלו, 20" רחב, לא זוכר איזו רזולוציה, והכרטיס נתן ביצועים פחות טובים. עכשיו, אני רוצה לדעת איזה מסכים לא רחבים ברזולוציה 1280x1024 בגודל של 19/20" קיימים. אם אתם מוכנים אז מומלץ להביא קישור למקום שאני יכול לרכוש מסך זה. תודה ;D

• 7 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.