עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני מעוניין לראות טלויזיה דרך המסך מחשב, מה היתרונות והחסרונות של מסך מחשב עם חיבור ישיר לממיר לעומת כרטיס טלויזיה? לפי מה שהבנתי יש מסכי מחשב שיש להם חיבור ישיר מהממיר וכך אפשר לראות טלויזיה גם כשהמחשב מכובה.. אפשרות נוספת היא כרטיס טלויזיה.. האם יש עוד אפשרויות? מה היתרונות/חסרונות של כל אפשרות? בתודה מראש, יניב

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by MrHicUp,

מופיע כאן: http://www.rocky-sport.com/products/118935 בחיפוש בגוגל מצאתי תת קטגוריות של הW2600H: http://www.google.com/#hl=en&source=hp&q=lg+w2600h+specs&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=lg+w2600h+spec&gs_rfai=&fp=d53639546d3e9460 אז איזה מסך זה? איזה פאנל? ובכלל, האם הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  3. שלום לכולם מסך כזה עוד לא ראיתם זכיתי בו במכרז בוואלהשופס ב 900 שקל כולל מישלוח עד הבית מחיר הרגיל שלו עולה 1400 בחנויות רק הדגם הזה lg W1952TQ גירסת 2008 הגירסה המורחבת הוא מה שתמיד חלמתם בכל הפורומים כולם ממליצים עליו והוא גם זול במיכרזים בלבד כמובן אז אל תחשבו פעמיים זה המסך שתמיד חלמתם עליו תכונות ומאפייניםנתונים פיסיים גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 3.6 ק"ג גובה: 37 ס"מ רוחב: 45 ס"מ עומק: 10.4 ס"מ נתוני המסך זמן תגובה: 2 ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.2835 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 10000 צבעים: 16.2 מיליון תדר רענון אופקי: 30~83 KHz תדר רענון אנכי: 56~75 Hz זווית צפייה אופקי: 170 מעלות אנכי: 170 מעלות כניסות יציאות DVI: כ…

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by beni125,

האם יש לאחד מן המסכים הבאים רמקולים בו כי אני הולך להשקיע באוזניות אבל שיהיו רמקולים חלשים אני רוצה אז האם יש ברחד מאלו 1)931c smsung 2)971p samsung 3)1970hr lg ואם אפשר לשאול איזה יותר טוב ולדרג!! תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  5. Started by ofir2808,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין המסכים האלה? ניסיתי לבדוק ואני לא מוצא הבדל. בתודה מראש.......

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by Dj-Insane,

שלום חברים אני יודע שכל הודעה שלישית היא "עזרת בקניית מסך" אבל לא מצאתי איזה נושא שעונה לדרישות שלי בול אז אודה לכם אם תעזרו לי אני מחפש כבר מראש השנה מסך ולא יודע איזה לקנות ובנתיים אני משתמש במסך פאקרד בל שקנו לי לבר מצווה לפני 11 שנים. אני לא משחק במחשב!-אבל אני עדיין שהמסך יהיה מהיר השימושים שלי במחשב הם תמונות, מוסיקה ,סרטים, ועבודה (אינטרנט וורד פוטושופ) תמונות-אני רוצה איכות מעולה ממש להרגיש את התמונה סרטים-אני בדרך כלל רואה סרטים דרך הכרטיס מסך שמחובר לטלויזיה אבל גם לעיתים רחוקות על המסך של המחשב בעיקר לאינטרנט וסתם שטויות-לדברים האחרים אני יודע שכל מסך יתאים הבנתי שיש חיבור DVI אז אני רוצה אותו למרות אין לי חיבור אליו בכרטיס מסך אבל אני אקנה מתאם אני יודע שקיים…

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  7. שלום. אני מעוניין לקנות מסך חדש. יש לי כרגע מסך 17 ". אני מעוניין במסך יותר גדול. אבל הבעיה היא, שיש לי 9600GT. כרגע, על 1280x1024 אין לא שום בעיה. הלכתי לחבר שלי שיש לו מסך רחב, והבאתי את המחשב שלי איתי. ניסיתי לשחק עם המסך שלו, 20" רחב, לא זוכר איזו רזולוציה, והכרטיס נתן ביצועים פחות טובים. עכשיו, אני רוצה לדעת איזה מסכים לא רחבים ברזולוציה 1280x1024 בגודל של 19/20" קיימים. אם אתם מוכנים אז מומלץ להביא קישור למקום שאני יכול לרכוש מסך זה. תודה ;D

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  8. בעקבות מזל רע נשרפו לחבר שלי שני מסכים, והוא צריך המלצה לשני מסכים חדשים בתקציב מוגבל, על מה אתם ממליצים? (מפרט המחשב למשחקים => AMD 720 X3, ATI 5770) יש לי שלושה מסכים שאני מתלבט ביניהם : Chimi 22QD http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1062 710 ש"ח (זה שהוא FHD זה לדעתי חיסרון, עקב פגיע בביצועים, זה נכון?) Chimi 228D http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=228D&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE 770 ש"ח Samsung T220 http://www.getit.co.il/Prod/52590/12#login 750 ש"ח ???

9. Started by Black_Citadel,

הכי איכותי שיש בתקציב, לא משנה כמה אינץ', עדיפות ל19 או אפילו יותר, אבל אם יש 17 שאיכותי יותר בצורה רצינית, אז עדיף אותו. תודה רבה רבה. מטרות? בעקרון זה לחבר... שימושים רגילים, משחקים גם מדי פעם..

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  10. אני פשןט מעונין לקנות את המסך של סמסונג T220P ורציתי לדעת עם ההבדל בזמני התגובה כל כך מורגש הזמן המשחק קראתי את המידע על בפורום על הנושא הזה לא הבנתי כלום אז אני מעלה את השאלה הזו לפניכם עם יש לכם הצעות למסכים אחרים שתומכים full hd וגם טובים למשחקי FPS כמו CRYSIS ודומיו התקציב שלי הוא 1300+

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by OranNuri,

במדיה וחיברתם את המסך לממיר שישמש כטלוויזיה, האם רואים טוב ? בן דוד שלי רוצה לקנות מסך שישמש לסרטים במחשבים ולראות טלוויזיה ורציתי לדעת אם זה מתאים לו.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by Access Denied,

יש תקציב ויש גודל.. אני מחפש את השילוב של המחיר עם הביצועים הכי טובים ומכאן הרצון למסך הכי משתלם אם אפשר לתת כמה אופציות ולדרג אותן זה יהיה מעולה כי אני מזמין דרך משהו ואני לא יודע מה יש לו במלאי.. תודה

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by omerr8,

שלום, אני צריך מסך שיהיה בעיקר למשחקים בתקציב של עד 1300 ש"ח. איזה מן השלושה יהיה הטוב ביותר לדעתכם? או שאולי יש דגם מומלץ אחר בתקציב הזה? בתודה לעוזרים, עומר.

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  14. לגבי מסכים של חברת דל. התקשרתי לאייבורי והם אמרו שהם מחליפים מסך מחשב שנתגלו בו פיקסלים שרופים רק אם ישנם 3 פיקסלים ומעלה - וזה בגלל שזאת מדניות היבואן. לעומת זאת בחניויות אחרות אמרו לי שמחליפים מהפיקסל הראשון? איך זה יכול להיות? עדיף להוסיף עוד 100 שקל ולקנות "בראש שקט" מחנות שנותנת מהפיקסל הראשון?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש מסך 19", ברוחב 3:4 (חובה, המסך לא בשבילי ואני יכול להניח בצורה די וודאית שמסך רחב לא יתקבל בברכה... ). המסך מיועד בעיקר לעבודה משרדית - אינטרנט, אופיס וכו', בסדר גודל של כמה שעות כל יום. התקציב הוא עקרונית בסביבות ה-1000 ש"ח, אבל אפשר לחרוג (קצת) למעלה. ברור לי שהתקציב די מגביל את האפשרויות, אבל המלצות למה שכן אפשרי יתקבלו בברכה. תודה מראש, אדם.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  16. קראתי כמה ביקורות מדאיגות בקשר לבעיות הghosting של הWFP, ובהתחשב שבארץ הוא רק S-IPS זה יוצר חששות. ההבדל הכספי לא הכי קריטי, אם יש מסך עדיף בתקציב של 2400 אז מהו? השימוש העיקרי של המשחק הזה זה משחקים, סרטים וחיבור של ה360 כלומר עוד משחקים. כמו כן עם עדיפות שתיהיה למסך כניסה של RCA/SVIDEO כמו שיש ב2007WFP.

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by דני אופיר,

אני מעוניין לקנות מסך LCD שהוא 19" בשביל משחקים,סרטים אינטרנט.. וחשבתי עליו.. הוא טוב? או שכדי ללכת על LG מסך רחב עם 5 מילי?

18. שלום, אני מתכוון לרכוש את המסך של סמסונג samaung 26''syncMaster T260HD עם מחשב שהכרטיס מסך הוא GAINWARD HD4870. השימוש של המסך והמחשב הוא לגרפיקה דו-מימדית ותלת-מימדית. איך המסך בכלליות? האם הוא מתאים לשימושים בשילוב עם כרטיס המסך? תודה רבה, יוחאי אזולאי yohaiazoulay@gmail.com

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  19. השימושיים יהיו משרדיים בעיקר ולכן חשוב לי פאנל איכותי . מהו המסך 19 עם פאנל איכותי הכי זול וטוב שיש ?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  20. היי, אני מתכנן לקנות מסך חדש שישמש אותי לעבודה מרובה מול טקסט. חשבתי ללכת על Dell U2312HM (בגלל ההמלצה בפורום מפרטים), אבל נשאר לי עודף בתקציב אז התחלתי להתמקד במסכי 24''. בגדול, המטרה העיקרית היא כאמור עבודה ממושכת מול טקסט, אז מה שחשוב לי זה: ארגונומיה- בעיקר אפשרות לשנות את גובה המסך וזוויתו- פורטרט כנראה לא יהיה שימושי לי. שלא יגרום לעייפות בעיניים- ממה שהבנתי ממדריכים באתר, בעבודה מול רקע קבוע פאנלי IPS מצטיינים בזה. פחות אכפת לי מרכזות USB ומקוראי כרטיסים. כרגע השדרוג הברור, Dell U2412M נראה לי אופציה טובה. יש הצעות יותר משתלמות אחרות? (אני לא רוצה לחזור ל-23'') תודה! עריכה: ראיתי שהרזולוציה הטבעית של הדל היא ב-60Hz. יכול להיות שאני מדבר שטויות (אנ…

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  21. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבחירת מסך אחד או יותר שיתאים בצורה הטובה ביותר לצרכים שלי. אני מחפש מסך עם דיוק גבוהה בצבעים ואני רוצה שהוא יהיה גדול יחסית לצפייה ממרחק של בערך 80 ס"מ התקציב הוא בערך 3000-3500ש"ח. המסך הראשון שעניין אותי היה ה27" של DELL (הU2711) אך לאחרונה ראיתי שיצא דגם חדש יותר הנקרא U2713HM וזה גרם לי לקצת בילבול. כמו כן שמעתי שNEC היא המובילה בתחום המסכים למקצוענים השאלה אם המחיר שלהם שווה את האיכות בהשוואה למסכים של Dell? במחיר של ה27" של DELL אני יכול להשיג רק 24" של NEC. האם למישהו יצא להתנסות בשני מסכים מקבילים? לדוגמה במחיר של ה 27" של DELL ניתן לקנות שנים או שלושה מסכי 24" של DELL השאלה היא האם הקווים באמצע המסך יפריעו בזמן משחק או צפייה בסרטי…

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  22. כותרת בעיקר למשחקים

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by redead,

איזה גודל ואיזה עיצוב!! אני עדיין מנסה להתעסק עם ההגדרות כי הוא נראה לי בהיר מידיי אבל שיהיה... בכל מקרה רציתי לשאול לגבי ראזולוצית עבודה בווינדואס? על איזה ראזולוציה לשים? כרגע זה על המקסימילית 1900 על 1200 והאמת נראה לא רע הקטע שאתרי האינטרנט לא תומכים בזה ואז יש לי גבולות רייקים משני הצדדים

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by EAD,

מה דעתכם על המסך LCD הזה? איך הוא? שווה את המחיר (שלא כול כך יקר) ? והשאלה האם בכלל ברזולוציות של מסך רחב איך זה לשחק משחקים ולהשתמש במחשב?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by dan1111,

שלום, רציתי לדעת מהו המסך הטוב ביותר מבין המסכים שציינתי. התקציב שלי הוא עד 1,300 בערך. כבר בדקתי את שאר המסכים בתקציב זה והם לא מתאימים לי, אלה נשארו. אני יודע שהפאנל הוא פאנל TN, אך זהו התקציב שאני מוכן להשקיע למסך. דרך אגב, גם מאוד חשוב לי העיצוב של המסך. בנוסף, אם למישהו יש את אחד המסכים האלה / התנסה בו, אשמח לקבל חוות דעת. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.