מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, גם אני כמו הרבה מהפורום קניתי את ה-2007WFP, ובינתיים מרוצה מאוד. יש לי רק ספק אחד לגבי תופעה שאני לא בטוח בכלל אם היא בעיה: בכל המסך, לא רק באיזורים מסוימים, הצבע מעט "מחוספס". קשה לי להגדיר את זה בדיוק, פשוט אם מסתכלים מקרוב על איזור של צבע אחיד, הצבע לא חלק לחלוטין, אלא מנוקד מעט באופן מאוד עדין. אני זוכר שכשבדקתי מספר מסכים בחנות כדי לראות שאין פיקסלים שרופים, ראיתי שיש את החספוס הזה אצל כולם. האם זה משהו שקיים בכל LCD? אם זה בעיה, איך ניתן לתקן אותה? אני כמובן עובד ברזולוציה הטבעית, ומחובר ב-DVI. בתודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
או שיש יותר טובים במחיר שלו ? והאם המסך הזה שווה ב 2100 ?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
היי יש לי את המסך הנ"ל ואני לא יכול לעבור למצב רחב, זה מפריע לי כשאני רואה סרטים בגלל השוליים השחורים, יש אפשרות כזאת בתפריט אבל אני לא יכול לבחור בה, זה קשור אולי לעובדה שהמסך מחובר בחיבור dvi?
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לזה כבל מתאים או שרק מתאם הוא הפתרון? תודה למומחים.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
קראיתי באתר מספר נושאים בנושא זה אבל לא קיבלתי תשובה מספקת. אני מחפש מסך שיהיה מתאים לקריאת מסמכים. כיום אני משתמש ב FUJICOM 9800AS "19 מסובב 270 מעלות (pivot) הבעיה שמפריעה לי איתו זה שהוא לא מותאם למצב הזה. זוית הצפיה מותאמת למסך רחב מאוזן, בגובה העיניים או למעלה (ממצב עמידה). בגלל שסובבתי את המסך, אם אני מניע את הגוף טיפה ימינה איכות התמונה יורדת. מפני שלפי תכנון המסך במצב הרגיל שלו "מאוזן", אני כאילו מנסה להתסכל על המסך מלמטה. גם הכפתורים והלוגו של המסך לא מותאמים למצב מסובב. אני שואל, האם יש מסך שמלחתכילה מותאם למצב מסובב. כלומר 9:16 אבל במצב "עומד"? מה שעוד מפריע לי זה גודל הפקסלים. אני צופה ממרחק 50 ס"מ ואני עדיין רואה את ה"פיקסלים". (אני רואה את זה בכל מסך אחר. ז…
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2243 לבין T220 ממה שקראתי בפורום כולם ממליצים על 2243 . אבל ראיתי יש פיצ'ר נוסף ב T220 שזה Aspect Ratio Control בפירסום הם רושמים שזה טכנולוגיה חדשה של התאמה ל 4:3 משהו יודע מה זה ?? ואם כדי לוותר על ארגומטריה בשביל זה ??? עוד שאלונת מה מספר הפיקסלים השרופים שהחברות מחליפות את המסך ??? תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מסך DELL 2007FP Clear Type מופעל דרך תוכנה שהורדתי מאתר מיקרוסופט. כאשר אני עובד במצב PIVOT, הגופנים נראים פחות טוב מאשר במצב הרגיל. עבור PDF שמקורם סריקה, זה לא משנה כלל, ונוח מאוד לקרוא מסמכים כאלה, אבל עבור טקסט זה משנה. ביטלתי את הclear type וזה נראה יותר רע. למיטב הבנתי, זה נובע מכך שהXP לא יודע שהוא במצב PIVOT וחושב שהפיקסלים עדיין בצורת RGB במקום בצורת R G B אני מניח שזה לא רק למסך הזה, אלא לכל המסכים במצב PIVOT. אני טועה?? והאם יש דרך להתגבר על העניין? תודה
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
האם טכנולוגיית ה-OLED בשלה מספיק בכדי להחליף את ה-IPS בחלק הגבוה של שוק המסכים הביתיים?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
- 1 follower
-
-
היי הרבה פעמים ראיתי פה בפורום שאנשים קונים צסך ושואלים את ההגדרות הממולצות של הצבעים והבהירות לאותו מסך. קניתי T220 ורציתי לדעת על איזה הגדרות לעבוד איתו תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
יש לי מסך 22",יש לי חיבורים של DVI והכחול הסטנדרטי הזה,עכשיו אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הXbox למסך,כעיקרוןו זה לא צריך להיות בעיה אני מחבר את המחשב בכחול הזה ולXBOX אני קונה מתאם HDMI DVI,אבל כצפוי,יש בעיה,הכבל הכחול לא עובד.אז נתקעתי עם שתיי מכשירים שרוצים חיבור DVI ורק 1 כזה,מה עושים? יש מפצל?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מסך חדש שישמש אותי לעבודה מרובה מול טקסט. חשבתי ללכת על Dell U2312HM (בגלל ההמלצה בפורום מפרטים), אבל נשאר לי עודף בתקציב אז התחלתי להתמקד במסכי 24''. בגדול, המטרה העיקרית היא כאמור עבודה ממושכת מול טקסט, אז מה שחשוב לי זה: ארגונומיה- בעיקר אפשרות לשנות את גובה המסך וזוויתו- פורטרט כנראה לא יהיה שימושי לי. שלא יגרום לעייפות בעיניים- ממה שהבנתי ממדריכים באתר, בעבודה מול רקע קבוע פאנלי IPS מצטיינים בזה. פחות אכפת לי מרכזות USB ומקוראי כרטיסים. כרגע השדרוג הברור, Dell U2412M נראה לי אופציה טובה. יש הצעות יותר משתלמות אחרות? (אני לא רוצה לחזור ל-23'') תודה! עריכה: ראיתי שהרזולוציה הטבעית של הדל היא ב-60Hz. יכול להיות שאני מדבר שטויות (אנ…
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך BENQ FP93GX ואני מרוצה ממנו מאוד אחי קנה לי בדיוטי-פרי את המסך LG W2042T ב 200 דולר חיברתי אותו במקום ורואים יותר טוב מבחינת חדות ובהירות התמונה אך עדיין לא כ"כ התרגלתי לרוחב של המסך משום שהבנקיו מרובע והLG רחב השאלה שלי איזה כדאי להשאיר לי? איזה מהם יותר טוב? בLG ללא ספק רואים יותר ברור אך הוא 5 MS הבנקיו מרובע ונוח והוא 2 MS אני יכול להתרגל לרוחב של המסך אך אני פונה אליכם בשאלה איזה מסך יותר טוב? ומה כדאי להשאיר לי
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ערב טוב הזמנתי באינטרנט מסך LG LCD 24 W2442PA 2ms 1:10000 Hdmi Pivot . אני רוצה להנות מאיכות התמונה של תכני הבלו-ריי שיש ברשת ורציתי לשאול האם המסך הזה יראה תמונה באיכות HD? יש לי מחשב די ישן (AMD 3000, RADEON 9600, ו512 זיכרון) הוא יראה תמונה טובה או שצריך לעשות שידרוג? הבנתי שצריך לחבר בין המסך למחשב כבל HDMI, מה זה יתן ולאן הוא מתחבר למחשב? (לוח אם או כ.מסך?) תודה
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הבנתי שיש בעייה עם מסכי 17-19 שהרז' הטבעית שלהם היא 1280X1024 עם יחס 5:4, אז אם מציגים רז' כלשהי 4:3 התמונה מתעוותת. אז עכשיו יש מסכים רחבים, שכולם פועלים עם רז' ויחס של 16:10. אז כעיקרון, לא אמורה להיות שום בעייה להציג רזולוציה שמתחת למקסימלית, לא? ז"א אם אני עם מסך של 1200P, אז אני יכול לראות 1050P בלי בעייה... בלי שום עיוותים וכו'. זה נכון? כי זה מה שההיגיון אומר... ואם לא, מה ההבדל בין CRT ל LCD שגורם לכך שב LCD חייב רז' טבעית וב CRT לא?
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות בשבוע הבא את המסך הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10456 השימושים העיקריים שלי במחשב הם אינטרנט , אופיס , ותוכנות עריכת מוזיקה. לגבי התוכנות עריכה אני מתאר לעצמי שלא תהיה לי בעיה לעבוד עם מסך רחב, השאלה שלי היא איך נראה דף אינטרט למשל על מסך רחב? רואים אותו על כל המסך והוא פשוט רחב יותר או שהוא נראה כמו במסך רגיל ובצדדים פשוט אין כלום? אני רוצה מסך כמה שיותר גדול אבל התקציב שלי מוגבל כרגע וזה מה שמצאתי, כל המסכים הגדולים עם pivot הם ממש יקרים! נ.ב מישהו מכיר את המסך הזה ויכול לפרט עליו קצת? כי אין יותר מידי ביקורות עליו... תודה...
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ה-CRT שלי התחיל להראות בעיות חדות, ומכיוון שהוא כבר בן איזה 5 (VIEWSONIC G75F-3, היה מסך מעולה, בזמנו), אני מתחיל לשקול ברצינות קניית מסך חדש, עכשיו, מכיוון ש-LCD זה ה-דבר, אני כנראה קונה LCD, מה שמדאיג אותי זה בעיקר הרזולוציה הטבעית יחסית לכוחו של כרטיס המסך בשנתיים הקרובות, הייתי קונה את ה-DELL 2007WFP, שהרזולוציה הטבעית שלו מקבילה לזאת של המקסימאלית של המסך הנוכחי שלי, אבל אז אולי הכרטיס מסך עלול שלא להחזיק עליה בעוד שנתיים, כשאני אתגייס ולא באמת אצטרך מחשב. מה אתם אומרים? האם שווה לקחת מסך ברזולוציה טבעית נמוכה יותר, או ללכת על הדל וגמרנו? כשאני מגדיר שהמחשב יחזיק על רזולוציה מסויימת, אני מתכוון שהוא מסוגל להראות עליה קצב FPS סביר, אפילו שכל הפילטרים כבויים. זאת התלבט…
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מסך טלוויזיה 43 4K לגימינג איזה מסך מומלץ? יש לי כרטיס מסך GTX 1060 ומעבד I7 דור 8
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש כבל כמו בתמונה: מישהו יודע איך זה נקרא או מאיפה אפשר להשיג כזה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני עכשיו עובד על 1024X1280 22" מה הרזולוציה המומלצת?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש היום במסך DELL U2414H שמחובר לכרטיס מסך Radeon rx vega 64. בעיקר גיימינג וקצת עריכה וסטרים. אני מעוניין לקנות מסך נוסף שישמש כמסך הראשי או המשני אבל לא בטוח מה עדיף. האם יש מסך במחיר של 600-800שח שעדיפים על הDELL שכבר אצלי או שעדיף פשוט לקנות מסך ב400-500שח כמסך שני? יש שני מסכים במבצע פה: https://www.yoursg.co.il/benefits/047F7089-BB84-41A0-8F40-8B5777E19EF7 https://www.yoursg.co.il/benefits/9ED50CC1-ABBA-48CB-A9D8-2E1203FCAFB1 בנוסף יש לי 20% הנחה על המוצרים באתר הזה https://www.shekem-electric.co.il/mhwbim-vcivd-hiqpi/civd-hqpi/mski-mhwb.html?dir=asc&order=price תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש וגם מסך המחשב יהיה למשחקים על ההגדרות הגבוהות וגם לעריכת תמונות (ובעתיד גם לווידאו) לפי מה שבדקתי המסך הטוב ביותר הוא ה2209 IPS של DELL יש מסך טוב ממנו? והאם הוא טוב בכלל למשחקים? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש המלצות עליו? או תלונות מישהו מכיר סך הכל המפרט שלו לא רע בכלל. חוץ מניגודיות נמוכה אבל אני רוצה לדעת שלא רק המפרט טוב אלא גם הצפייה, לא תמיד הכתוב הוא הנכון אז אם מישהו יכול להגיד לי אם הוא ראה אני אשמח. מחיר: 1250 ש"ח. מפרט: מפרט טכני: גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD זמן תגובה: 5ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.294 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1:500 צבעים: 16.7 מיליון גובה: 46.2 ס"מ רוחב: 38.5 ס"מ עומק: 18 ס"מ צבע: כסף+שחור זווית צפייה אופקי: 150 מעלות אנכי: 130 מעלות כניסות יציאות VGA: כניסה D-Sub: כלול תקן בטיחות TCO 99: כלול TCO03: כלול
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני צריך מסך בעיקר לצורכי אינטרנט וסרטים: כנראה אני קונה מ IQPC האפשרויות שלי הם : SAMSUNG LCD 19" 931BF LG LCD 19" L1953TR VIEWSONIC 19" VX1945WM רחב VIEWSONIC 19" VX922 מה אתם אומרים? על מה ללכת? וגם אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע! תודה!
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
למי שיש T220 בכמה מעלות בערך אפשר לכוון אותו כלפי מטה?
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-