עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tomday,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב למשחקים שישמש גם כטלויזיה. דרישות: 22 אינטש LCD מחיר עד 1300 שח. כרגע מצאתי שני מסכים בקטגורייה זו: W2205S-TD KTC במרדנית שמחירו 1270 שח. CMV-222H Chimei שמחירו 1149 שח. איזה משניהם עדיף והאם זו בחירה טובה ? אולי יש לכם המלצה אחרת ? תודה.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by abc2007,

מישהו יכול לתת המלצות איזה מהם עדיף? המסך מיועד לצרכים ביתיים קרי תוכנות כמו ווינדוס ואופיס,אינטרנט,תיכנות,קצת משחקים וסרטים ולראות טלווזיה דרך המסך מדי פעם. אשמח לחוות דעת על המסכים(אגב יש באחד מהם כרטיס טלוויזיה או שצריך לרכוש כרטיס כזה בנפרד ולחבר במחשב כדי לראות במסך טלווזיה?). תודה.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  3. אם מישהו מכיר את המסכים הללו או אחד מהם, שיכתוב פה איזה מסך עדיף מבחינת השימושים שלי תודה

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  4. יש ברשותי מסך שיחס התמונה שלו הוא 16:9 ניסיתי לפעמים להריץ משחקים שהיחס שלהם הוא 4:3, עם זה לא היתה בעיה, אפשר בהגדרות "הפיסיות" של המסך לעשות את זה WIDE או AUTO וכשזה WIDE זה נמתח ומכסה את כל המסך. אבל כשאני מפעיל משחק שהיחס שלו הוא 16:10 ומותח אותו עם WIDE, זה נמתח רק לרוחב, נשארים עדיין 2 שורות שחורות מלמעלה ומתחת לתמונה.. אתם יודעים איך אפשר למתוח את התמונה גם למטה? אין אפשרות בהגדרות של הכפתורים על המסך למתוח את התמונה חוץ מהאפשרויות "AUTO\WIDE" המסך שלי זה 2333SW של סמסונג(23 אינץ) והכרטיס מסך HD4870

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  5. מעיד על איכות נמוכה או נורמטיבי לכאלה מסכים?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  6. Started by princeroni,

שלום לכם, אני ממש לא רוצה להעמיס בשאלה שכבר שאלו אותה המון אבל עשיתי ככה סקירה קצרה ולא מצאתי משהו מרוב ים המידע שיש פה. אני ממש נדהמתי מאיכות המסכים של אפל ורציתי לדעת אם יש מסכים בעלי איכות דומה שלא עולים כלכך הרבה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by Masasa,

אז ככה המסכים הם : 1) LED SAMSUNG U4000 ב2350 או 2)LCD SAMSUNG C450 ב1570 האם יש הבדל משמעותי? והמסך הזה יהיה בחדר שלי וישרת אותי לפחות לשלוש שנים הקרובות אם לא יותר... בנוסף... האם ההבדל בין FH לHREADY הוא כזה משמעותי? נ.ב המסך יתחבר למחשב וכנראה שאני לא אקנה מסך מחשב...

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by alfus73,

שלום, מבקש המלצה לרכישת מסך שיענה לדרישות הבאות: Lcd 22 אינטש מסך רחב 16*9 2ms בלי רמקולים חיבור DVI רזולוציה 1920*1080 אפשרות להטות לצדדים ולמעלה ומטה מיועד למשחקים,סרטים ואינטרנט. שכחתי משהו? תודה

9. למה מסכי המחשב לא מתקדמים יותר אותם פאנלים אותם רזולוציות נשארו כבר כמה שנים למה אין התקדמות או שזה רק אני לא שמתי לב אשמח אם תחדשו לי המחשבה הזאת הגיע בגלל שתראו שכבר עוד שנה לכל הסמארטפונים יהיה רזולוציה של פול HD חחח

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  10. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבחירת מסך אחד או יותר שיתאים בצורה הטובה ביותר לצרכים שלי. אני מחפש מסך עם דיוק גבוהה בצבעים ואני רוצה שהוא יהיה גדול יחסית לצפייה ממרחק של בערך 80 ס"מ התקציב הוא בערך 3000-3500ש"ח. המסך הראשון שעניין אותי היה ה27" של DELL (הU2711) אך לאחרונה ראיתי שיצא דגם חדש יותר הנקרא U2713HM וזה גרם לי לקצת בילבול. כמו כן שמעתי שNEC היא המובילה בתחום המסכים למקצוענים השאלה אם המחיר שלהם שווה את האיכות בהשוואה למסכים של Dell? במחיר של ה27" של DELL אני יכול להשיג רק 24" של NEC. האם למישהו יצא להתנסות בשני מסכים מקבילים? לדוגמה במחיר של ה 27" של DELL ניתן לקנות שנים או שלושה מסכי 24" של DELL השאלה היא האם הקווים באמצע המסך יפריעו בזמן משחק או צפייה בסרטי…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  11. כקצת קצת צהבהב, ועל רקע שחור כקצת יותר בהיר. האם המסך תקול?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  12. שלום, אני מתכוון לרכוש את המסך של סמסונג samaung 26''syncMaster T260HD עם מחשב שהכרטיס מסך הוא GAINWARD HD4870. השימוש של המסך והמחשב הוא לגרפיקה דו-מימדית ותלת-מימדית. איך המסך בכלליות? האם הוא מתאים לשימושים בשילוב עם כרטיס המסך? תודה רבה, יוחאי אזולאי yohaiazoulay@gmail.com

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  13. אני מחפשת מסך מחשב שיהיה מיועד בעקר לסרטים, עד 800 ש"ח. לא משנה לי כמה אינץ(עדיף כמה שיותר...) - העקר שיציג תמונה איכותית. אז... מה אתם ממליצים?.. יש דבר כזה במסכי מחשב שניקר FULLHD ? רציתי לדעת מה הנתון הכי חשוב בבחירת מסך? איזה חברה הכי מומלצתל פי דעתכם?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  14. שלום. אני מעוניין לקנות מסך חדש. יש לי כרגע מסך 17 ". אני מעוניין במסך יותר גדול. אבל הבעיה היא, שיש לי 9600GT. כרגע, על 1280x1024 אין לא שום בעיה. הלכתי לחבר שלי שיש לו מסך רחב, והבאתי את המחשב שלי איתי. ניסיתי לשחק עם המסך שלו, 20" רחב, לא זוכר איזו רזולוציה, והכרטיס נתן ביצועים פחות טובים. עכשיו, אני רוצה לדעת איזה מסכים לא רחבים ברזולוציה 1280x1024 בגודל של 19/20" קיימים. אם אתם מוכנים אז מומלץ להביא קישור למקום שאני יכול לרכוש מסך זה. תודה ;D

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by Pythagoras,

שלום חברים.. רכשתי לפני כשבוע את ה 226BW.. כשהתקנתי אותו הכל עבד מצויין, בחיבור דיגיטלי (DVI) לכרטיס 8800 GT שלי. היום לפתע המסך לא נדלק בבוקר (המחשב כן, המסך לא) ולאחר ניסיונות חוזרים לתקן המצב גיליתי שהמסך כן נדלק כשאני מחבר אותו בחיבור האנלוגי הפשוט אך לא בדיגיטלי... כרגע הוא מחובר בחיבור האנלוגי לצערי והדיגיטלי פשוט לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה? כבל? הכרטיס לא משדר וידאו דיגיטלי פתאום? הרי הוא עבד בחיבור DVI כשבוע פלוס.. אשמח לשמוע רעיונות, תודה.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by ggg123,

אני מצטער שאני פותח עוד נושא, פשוט אני חייב תגובה על המסך לפני שאני קונה המסך שהציעו לי הוא LG W2252TQ, מסך חדש מאוד עם נתונים טובים: זמן תגובה 2ms, ניגודית דינמית 1:10,000 , סטטית נראה לי 1:700 כמובן 22 אינץ' ראיתי אותו בחנות והוא נראה טוב גם מבחינת התמונה והצבעים העמוד שלו באתר של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/w2252tq.jhtml המסך עולה 1900-2000 ש"ח אבל אני יכול לקנות ב 1800 כדאי לקנות אותו? האם זה מסך ה 22" הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה? עוד שאלה- מה זה ה 4:3 in Wide?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  17. Started by ohadedwi,

שלום רב ברשותי המסך הנ"ל רציתי לקבל חוות דעת על המסך הזה האם הוא כדאי? מתאים בשביל משחקים? ואם מישהו יכול להמליץ על שיטה לניקוי המסך, מבלי לשרוט או להרוס אותו. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by Xilver,

אני רוצה לדעת מה מהם יותר טוב, כי המפרט של הראשון (731BF) יותר טוב מהשני (760BF) אבל המחיר שלו גבוה יותר, ואני לא מבין את זה. המפרט של 731BF: 17" זמן תגובה: 2MS רזולוציה: 1024x1280 יחס ניגודיות: 1:2000 תמיכה בצבעים: 16.2 מיליון. המפרט של SyncMaster 760BF: 17" זמן תגובה: 4MS ניגודיות: 700:1 ולא רשום תמיכה בצבעים ואת הרזולוציה. מה יותר טוב מביניהם?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  19. ניסיתי בחיבור מחשב למסך LCD מדגם LG 37LB1R עם רזולוציה טבעית של 1366*768 ותכונת Pixel Mapping, לשדר את הרזולוציה הזו אבל גם ב-powerstrip ב-Display Profiles -> Resolution כאשר מוסתרות רזולוציות לא נתמכות המכסימום זה 1360*768 שזו רזולוצית המכסימום של כרטיס המסך, GF6100. כאשר אני מתיר רזולוציות נוספות זה קופץ ל-1600*900. לא ראיתי מקום להכניס מספר בצורה ידנית. האם עלי להסיק מכך שלא אוכל להפיק 1366*768 מכרטיס המסך שלי? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by KiDi,

מה אתם אומרים על המסך? שווה את המחיר שלו? כ-1600 ש"ח... בSKYPC הוא קיבל 5 כוכבים..

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by Niv A,

שלום לכולם אנא המליצו לי על מסך LCD לפי הדרישות הבאות : 1. טוב למשחקים 2. שיהיה בצבע שחור בלבד 3. עד 1400 ש"ח 4. 19 אינץ' בלבד 5. בעל נתונים טובים ניב

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by llime,

אני מנסה כבר זמן רב למצוא מסך 19 " שיעמוד לצד ה- LG1920P שיש לי (ושאני מאד מרוצה ממנו-יש לו פאנל P-MVA). היישומים שלי הם גרפים ,טקסט,אינטרנט ולא כוללים משחקים. הצלחתי להשיג לניסיון של יומיים מסך SANSUNG 940P בעל פאנל PVA . התוצאה היתה מאד מאכזבת-טקסט ותמונה לא חדים מספיק,ו"רעש" בצפיה בסרטים. בדקתי גם עם האונבורד שלי וגם עם n6200 של ASUS . חשבתי ללכת על האיזו S1931SH שכולם ממליצים עליו אבל בדקתי והפאנל שלו זהה בדיוק לזה של ה 940T שבדקתי: (Samsung LTM190E4) ,ואני חושש שהתוצאות יהיו זהות, מה גם שאין איפה לראות אותו בשום תצוגה בצפון (היה בפנדה בקיסריה ,עכשיו אין ).חשבתי על הויוסוניק VP930 שיש לו פאנל זהה ל LG שלי אבל כמו שכבר כתבתי בעבר התגובות בזאפ מרתיעות-אני לא יודע לכיי…

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  23. האם גודל נקודה קטן במסכי LCD אומר שפחות נוח לקרוא טקסט? והאם גודל נקודה גדול אומר שיותר נוח? במסכים כמו 19 יש גודל של 0.29 במסכי 24 יש 0.27 במסכי 30 יש 0.25 במסכי 26 יש 0.288 במסכי 27-28 יש 0.30 וכו' אני מדבר כמובן על רזולציה אמיתית טבעית ומלאה (לדוגמא מסך 17 ב1280על 1024, מסך 24 ב1920 על 1200 וכו') מנסיונכם האישי, מה נותן נוחות קריאת טקסט טובה יותר? כי הרבה פעמים יש ויכוח לגבי זה ומעניין אותי דעה ותשובה יותר מקצועית. אני שמתי לב אצלי שלפעמים במסכים עם גודל נקודה גדול יותר, הטקסט אומנם גדול יותר, אך פחות ברור, ולכן קשה לי להגיע למסקנה נחרצת היכן יותר נוח לקרוא.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  24. Started by rotman,

אני צריך המלצה למסך 19" במחיר של עד 1800 ש"ח מיועד למשחקים , הרבה טקסט וגם סרטים עדיף שלא יהיו לו רמקולים אהה ושהרוחב מסך יהיה רגיל (לא מסך רחב) תודה

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by EAD,

מה דעתכם על המסך LCD הזה? איך הוא? שווה את המחיר (שלא כול כך יקר) ? והשאלה האם בכלל ברזולוציות של מסך רחב איך זה לשחק משחקים ולהשתמש במחשב?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים