מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אם אפשר לרדת במחיר - מה טוב... אין כמובן ברירה אלא לקחת מסך מבוסס TN אבל לשימושים האלה זה סביר - כשהצרכים ישתנו הוא יעבור בירושה לאחות הצעירה... העדיפות הראשונה היא איכות טקסט טובה (עד כמה ש-TN מאפשר כמובן). שימושים: 1. סרטי/סדרות ילדים באיכות XVID + הקלטות DVD מערוץ הופ. 2. גלישה מזדמנת (שעה-שעתיים ביום לכל היותר). 3. משחקי ילדים פשוטים (פלאש, 2D וכדומה). העדפות: * רזולוציה גבוהה וסטנדרטית (1280X1024 או 1680X1050 לרחב). * אספקט רחב יתאים לסרטים אך נראה לי ש-19' רחב לא יהיה נוח לגלישה ("נמוך" מדי). מה אתם אומרים? * חיבור DVI - על גבול ההכרחי. * רמקולים מובנים רצויים מאוד כדי לחסוך מקום על השולחן (המבולגן תמידית) - ניתן לוותר אם זה מייקר או גורם לפשרה באיכות הטקסט/תמונה. *…
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ראיתי בכתבה על המסכי 22" שהמסכים מגיעים עם תצוגה לקויה מהקופסא אבל ע"י שינוי הגדרות המצב משתפר יש לי את ה CHIMEI 221D ובאמת אני רואה שהלבן שלו לא באמת לבן (העלאת הקונטרס סתם הופכת את כל הצבעים לבהירים מידי). איך אפשר לשחק עם ההגדרות או לבצע כיול או לאדע מה שלא עושים שם (לא מבין בזה), ללא ציוד חיצוני או זוג עיניים של ורבר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
כלומר, מסך מלא ולא רחב האם זאת גירסה revA05 או גירסה revA04 ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ניסתי לחבר אותו במחשב אבל אין תגובה וחיפשתי באתר של microsoft והחברה לא מופיעה שם יש איזה תוכנה שאפשר לחבר איתה את המסך
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אוףףףףףףףףףףףףף כל כך הרבה זמן אני מתכנן על הDELL 2007WFP ולא מצאתי חנות אחת עם מחיר נורמלי שיש לה במלאי [גם בחנויות עם מחיר גבוה אין.]. החברה NEXTOP פתאום הפסיקה לענות לטלפונים, לא מחזירים תשובות להודעות וכו' למרות שהמסך היה אמור להגיע שבוע שעבר. אין לי כח, אני הולך על מסך אחר. מה לקחת? אני מעדיף שיהיה מסך רחב, אני חשבתי על הEIZO 1931SH למרות שהוא 19, או עם הNEC 20WGX2 שנראה לי יותר טוב, רק יש לו מסך מצופה כזה [לא יודע איך קוראים לזה]. מישהו יכול להביא לי תמונות של שתי המסכים ומה עדיף יותר\מסך אחר? יש בגולדטופ את הNEC במלאי אבל זה עולה 3.3K שזה קצת גבוה למסך, אבל אין לי בעיה כי נגמרה לי הסבלנות לחכות. תודה רבה לעוזרים. ***גם ביקורות על המסכים יתקבלו בברכה***
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני פשןט מעונין לקנות את המסך של סמסונג T220P ורציתי לדעת עם ההבדל בזמני התגובה כל כך מורגש הזמן המשחק קראתי את המידע על בפורום על הנושא הזה לא הבנתי כלום אז אני מעלה את השאלה הזו לפניכם עם יש לכם הצעות למסכים אחרים שתומכים full hd וגם טובים למשחקי FPS כמו CRYSIS ודומיו התקציב שלי הוא 1300+
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שמעו לפני כמה שעות המסך דלק כיבתי תמחשב יצאתי בחוץ אני חוזר אחרי 3 שעות אני רואה המסך לא דולק הוא דולק המורה והכול אבל לא מציג תמונה המנורה הכחולה פועלת יענו המסך ניראה תקין וגם רשום בצד למעלה ALALAG ואז משתנה לDIGITAL נסיתי להחליף מסך אחר והמסך כן פועל ........ ככה שזה אומר בעיה במסך מה בדיוק יוכל להיות הבעיה שיחקתי עם הכבלים פה ושם וזה סרט עכשיו לנסוע לחיפה בשביל לקבל תאחריות אני גר רחוקק בחיית תנסו לפתור לי תבעיה [br]פורסם בתאריך: 23.10.2008 בשעה 05:01:39 הבעיה נפטרהניראה זה בגלל שהוצאתי תכרטיס מסך מי המחשב ...... וחברתי עוד פעם או שזה הסתדר לבד מי עצמו .... כי קוראים בעיות שלבד לבד זה מסתדר או בגלל ששחקתי בהגדרות של המאפיינים של הכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
יש לי רסיבר חדש, שאין לי כ"כ איפה למקם אותו, והייתי מעוניין למקם אותו מתחת למסך LCD שלי. אני יודע שרכיבים חשמליים כגון ממירים, שנאים וכד' גורמים לבעיות במסכי CRT. האם במסכי LCD זה ישפיע באותה צורה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום אני קונה מ SKYPC את המסך ! האם יש להם את הפנאל S?.... ושמעתי עליו שיש לו לאגים במשחקים וצניחת FPS... האם זה נכון ?.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם מה קורה ??! קודם כל שהמסך יהיה טוב לGAMING וסרטים עם איכות טובה משהו טוב בעצם תודה לכל מי שעוזר יום טוב PEACE OUT
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום כשאני רואה סרטים יש לי מאין ריצודים במסך, כאילו הוא נתקע ואמרו לי שבשביל שזה לא יהיה אני צרי להפיל מנגנון שנקרא OverDrive מישהו יכול להסביר לי איך? תודה
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
המחשב שהזמנתי (לא בפנדה) הגיע בערב החג (באיחור של כמה ימים מהמתוכנן), גיליתי לצערי כי חיבור בכרטיס הגרפי יש רק יציאות DVI ו HDMI וכמובן שהמסך הישן שלי הוא בחיבור VGA. אמרתי לעצמי נקפוץ זריז לחנות בחיפה לקנות מתאם או אם נמצא מסך חדש (במילא רציתי לקנות אחד מזמן). כשהגעתי לחנות המוכר היה נחמד מאוד והשתדל לעזור לי, (ואפילו לא ניסה לדחוף מוצרים יקרים יותר ללא סיבה). מאחר ורציתי לנצל את החג הארוך לצורך התקנה של המחשב החדש והתוכניות השונות ולקנפג את כל המערכת הייתי מוכן לקנות מסך שאינו אופטימאלי לצרכים שלי. (הרי כמה פעמים ייצא לי 4 ימי חופש מהעבודה שאני אוכל להתעסק בכך בצורה יסודית...) נבחר מסך (לא בגודל שרציתי אלא קצת גדול יותר בגלל שלא היה במלאי במקום) אחרי שנשאלו כל השאלות כ…
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי איך זה יכול להיות שיש שני מסכים עם אותה רזלוציה -אותו פורמט תמונה - אותו גודל פאנל ......אבל לכל אחת גודל נקודה שונה
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת איפה הכי טוב למקם את המסך. המיקום הכי טוב אצלי מבחינת המיקום בחדר זה בצד שמאל של החלון, נטוי לכיוון הראש, שלי, ככה שאני לא יושב ישר, הכיסא וכל הגוף מסובב כלפי צד שמאל.. שמתי אותו עכשיו מולי, ויוצא שהחלון נמצא המאחוריו. רציתי לדעת, האם זה מזיק בצורה כלשהי למסך או לעיניים? [אור מאחורי המסך שאני בוהה בו..]
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המסך AL1917AS Acer והוא לא נמכר עם DVI. אפשר לקנות כבל DVI בנפרד שיתחבר למסך (הכרטיס שלי תומך DVI). תודה, בבקשה תשובות מהירות.
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
בסביבות 1800 יש מסך 20 אינצ' רחב טוב למשחקים? אם לא אז באותו סכום מסך 19 רחב למשחקים.. תודה. גם המחיר של הצ'ימי 22 אינצ' ירד ל1800 האם הוא שווה קניה ?(למשחקים) איזה פאנל הוא? אם הוא TN אני יוותר עליו.
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מחפש מסך טוב לעבודה בתיכנות (כתב ברור קריא וחד) ולגלישה באינטרנט (וקצת משחקים אבל לא צריך משהו מפוצץ במיוחד בשביל זה) בסדר גודל של בין 22-23 אינץ' מה שבאמת חשוב לי זה האיכות של התמונה בזמן עבודה על הוינדוס, האיכות של הצבעים וכמובן שלא יהיה בוהק מדי.. היה לי פעם מסך ממש חזק וזה עשה לי כאב ראש ולא יכולתי לסבול את זה. הLED בנתיים לא כזה הרשים אותי, הבנתי שעדיין הטכנולוגייה הזאת עוד צעירה ולכן אין לי בעיה לעבוד עם LCD אייכותי וטוב. ושוב המחירים הם בין 1000 עד 1200 שקל אשמח לקבל ממכם כמה שיותר המלצות תודה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אני חושב ללכת על המבצע של בזק,מסך מחשב שהוא גם טלווזיה,26 אינץ,רחב HD. http://www02.bezeq.co.il/Sales/Pages/lcd2.aspx האם כדאי לי? לאמא שלי אין בעיה לשדרג ל8 מגה,שאלנו כבר מחירים,ואין לה בעיה אך השאלה,המסך הוא טוב? שווה? אני מעדיף תגובות של אנשים שיש להם אותו,ה10 שניות זה לא מזיז לי. מפרט המחשב שלי: להלן המפרט: תמונה מספר אחת: http://i30.tinypic.com/5oftxh.png תמונה מספר 2: http://i25.tinypic.com/1eazx3.png הכרטיס הזה מריץ לי כל משחק,עוד משהו,יש לי XBOX האם זה טוב למסך הזה?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני רוצה מעמד שולחני ולא את זה שתולים על הקיר, כמה זה אמור לעלות ? * מסך דל עם תקן VESA
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי את המסך הנ"ל וחשבתי לאחרונה לשדרג אותו... כמה לדעתכם ניתן לקבל עליו היום ? יש לציין שהוא מסך מאוד איכותי וללא אף פיקסל פגום תודה
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ב 10,000 ~ עם מסך... אשמח לקבל המלצות על מסכים 21''+ --למשחקים בלבד-- **עדיף לא WIDE** תודה מראש :
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
לכל המשתמשים במסך הנ"ל רציתי לדעת איפה קניתם את ה LG L1970HR שלכם, באיזה מחיר, והאם הייתם ממליצים לקנות שם? כל הערות נוספות על הדגם או על מסך אחר (יותר טוב באותו טווח מחיר ו 19") יתקבלו בברכה D: תקציב 2000~ שח (נוטה למטה) שימוש: אינטרנט סרטים וקצת משחקים (מה שרץ על המחשב, ראו מפרט) תודה מראש!@
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מרכיב לחבר שלי מחשב, ואני מחפש לו מסך זול יחסית. לי יש זוג מסכי VIEWSONIC יקרים מאוד , ואני יודע ומבין מה החשיבות של פאנל טוב. אותו זה לא ממש מעניין. השימוש שלו- אינטרנט,אופיס,קצת סרטים, ואולי מעט משחקים (ממש לא גיימר). מספיק לו מסך סביר. 19 אינץ, אין צורך ברמקולים. תקציב של 1200-1300 גג. חשבתי על זה: Mag 19'' B916 (8ms) LCD Monitor במחיר של 1193 ש"ח. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10230 או דגם של סמסונג- Samsung Syncmaster 920N 8ms הקנייה תיהיה מלוגיק. http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A01050 תודה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 23.04.2007 בשעה 04:57:36 35 אנשים קראו, ואף אחד לא יודע...
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות Dell 2007wfp, א. האם יעבור עם כרטיס מסך Geforce FX 5200 128mb. ב. האם יש לו בכלל כניסת VGA? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, נא העבירו לי לינק לתוכנה לבדיקת פיקסלים שרופים. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-