מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתכנן לקנות מסך חדש שישמש אותי לעבודה מרובה מול טקסט. חשבתי ללכת על Dell U2312HM (בגלל ההמלצה בפורום מפרטים), אבל נשאר לי עודף בתקציב אז התחלתי להתמקד במסכי 24''. בגדול, המטרה העיקרית היא כאמור עבודה ממושכת מול טקסט, אז מה שחשוב לי זה: ארגונומיה- בעיקר אפשרות לשנות את גובה המסך וזוויתו- פורטרט כנראה לא יהיה שימושי לי. שלא יגרום לעייפות בעיניים- ממה שהבנתי ממדריכים באתר, בעבודה מול רקע קבוע פאנלי IPS מצטיינים בזה. פחות אכפת לי מרכזות USB ומקוראי כרטיסים. כרגע השדרוג הברור, Dell U2412M נראה לי אופציה טובה. יש הצעות יותר משתלמות אחרות? (אני לא רוצה לחזור ל-23'') תודה! עריכה: ראיתי שהרזולוציה הטבעית של הדל היא ב-60Hz. יכול להיות שאני מדבר שטויות (אנ…
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב למשחקים שישמש גם כטלויזיה. דרישות: 22 אינטש LCD מחיר עד 1300 שח. כרגע מצאתי שני מסכים בקטגורייה זו: W2205S-TD KTC במרדנית שמחירו 1270 שח. CMV-222H Chimei שמחירו 1149 שח. איזה משניהם עדיף והאם זו בחירה טובה ? אולי יש לכם המלצה אחרת ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מסך חדש. יש לי כרגע מסך 17 ". אני מעוניין במסך יותר גדול. אבל הבעיה היא, שיש לי 9600GT. כרגע, על 1280x1024 אין לא שום בעיה. הלכתי לחבר שלי שיש לו מסך רחב, והבאתי את המחשב שלי איתי. ניסיתי לשחק עם המסך שלו, 20" רחב, לא זוכר איזו רזולוציה, והכרטיס נתן ביצועים פחות טובים. עכשיו, אני רוצה לדעת איזה מסכים לא רחבים ברזולוציה 1280x1024 בגודל של 19/20" קיימים. אם אתם מוכנים אז מומלץ להביא קישור למקום שאני יכול לרכוש מסך זה. תודה ;D
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 19", ברוחב 3:4 (חובה, המסך לא בשבילי ואני יכול להניח בצורה די וודאית שמסך רחב לא יתקבל בברכה... ). המסך מיועד בעיקר לעבודה משרדית - אינטרנט, אופיס וכו', בסדר גודל של כמה שעות כל יום. התקציב הוא עקרונית בסביבות ה-1000 ש"ח, אבל אפשר לחרוג (קצת) למעלה. ברור לי שהתקציב די מגביל את האפשרויות, אבל המלצות למה שכן אפשרי יתקבלו בברכה. תודה מראש, אדם.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, ראיתי אצל דוד שלי שהוא חיבר את הDVD שלו למחשב אז זה אפשרי אז אפשר המלצה אבל לDVD שיוכל להתחבר למחשב ולשמש כמסך. לא משנה גודל מסך. שיעלה עד 400-450 ש"ח עריכה: אם זה לא הפורום הנכון תעבירו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הטלויזיה : SAMSUNG 25.5" SyncMaster T260HD-TV אני הולך לחבר אותה למחשב, לראות סרטי HD וגם אחבר ת X360. מה אתם אומרים? יש משהו יותר איכותי\שווה במחיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מעיד על איכות נמוכה או נורמטיבי לכאלה מסכים?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך שייקנה תוך כדיי קניית מחשב, אני מניח שהפרטים החיוניים יהיו הכרטיס מסך, ולכן הכרטיס שייקנה הוא HD4850, אך אולי שנה הבאה אשדרג את הכרטיס לכרטיס טוב יותר תומך DX11 אז לא לפסול את זה. הגודל הרצוי הוא 22", או 21.5" אין הבדלים רבים, לא לעבור את ה850 ש"ח כי כמו שאמרתי אני אקנה גם מחשב ולכן העדפתי לשים קצת יותר במחשב מאשר במסך. ראיתי מסך של ASUS בKSP, ב860 ש"ח, גודל 22", הדגם הוא VW223T. אשמח לדעת מה דעתכם על המסך, ובנוסף לכך אם יש המלצה אולי למסך יותר זול שגם יהיה טוב כי זה גם ככה התקציב המקסימלי ביותר. החנויות שאני מעוניין לרכוש בהן הן KSP או IVORY או SKYPC או TMSFOX. אשמח לקבל עזרה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729800 FULL HD רזולוציה - 1920x1080 זמן תגובה - 2MS ניגודיות – 1:60,000 בהירות – 300cd/m² חיבורים – VGA HDMI אני קונה אותו היום ומחבר אותו בHDMI
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קיי, שלום. אני בתקציב דל ואני לא כזה מבין גדול במסכים. הבחירה הסופית שלי ירדה ל-3 מסכים (די זולים): Samsung 2233BW Asus VW223T Benq E2200HD מה אתם ממליצים לי? מה אתם לא ממליצים לי? אני אשמח לעזרה. D= יש עוד מסכים שאתם ממליצים לי עד 900 שקלים? עריכה: הא כן, כרטיס מסך HD4870, בעיקר משחקים ואינטרנט, ממש ממש קצת פוטושופ.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
רכשתי את המסך ואני מנסה לחבר אותו למחשב. יש לי מחשב יחסית ישן (IBM T42) שיש לו יציאת VGA בלבד. חיברתי את כבל ה-VGA למסך ולמחשב, אבל המסך לא קולט תמונה. בממשק של המסך העברתי מ-Digital Input ל-Analog Input, אבל אין תמונה. רק מרצדת לי על המסך הודעה שבה כתוב "No DVI-D Cable". מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש את המסך של סמסונג samaung 26''syncMaster T260HD עם מחשב שהכרטיס מסך הוא GAINWARD HD4870. השימוש של המסך והמחשב הוא לגרפיקה דו-מימדית ותלת-מימדית. איך המסך בכלליות? האם הוא מתאים לשימושים בשילוב עם כרטיס המסך? תודה רבה, יוחאי אזולאי yohaiazoulay@gmail.com
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מחפשת מסך מחשב שיהיה מיועד בעקר לסרטים, עד 800 ש"ח. לא משנה לי כמה אינץ(עדיף כמה שיותר...) - העקר שיציג תמונה איכותית. אז... מה אתם ממליצים?.. יש דבר כזה במסכי מחשב שניקר FULLHD ? רציתי לדעת מה הנתון הכי חשוב בבחירת מסך? איזה חברה הכי מומלצתל פי דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני קצת אבוד בנושא לאחר המון שנים רק עם לפטופים, אני מעוניין במסך 27" שישמש בעיקר לקריאת מסמכים, גלישה באינטרט וצפיה ביו טיוב, ללא גיימינג ודברים בסגנון, כן חשוב לי שהמסך יהיה איכותי מבחינת איכות תמונה וצבעים, אני עובד על מקבוק פרו ואני רגיל למסך איכותי. פה אני צריך את עזרתכם כי אין כיום איפה לגשת ולראות בעיניים מסך שרוצים לקנות, כמה קריטי ההבדל בין QHD ל FHD לצרכים שלי? האם אני בכלל ארגיש בהבדל? ועל איזה נתונים של מפרט טכני חשוב להסתכל כאשר אני מחפש מסך לצרכים שציינתי? לא מצליח להבין מה חשוב יותר ומה חשוב פחות אשמח לכל עזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
ניסיתי בחיבור מחשב למסך LCD מדגם LG 37LB1R עם רזולוציה טבעית של 1366*768 ותכונת Pixel Mapping, לשדר את הרזולוציה הזו אבל גם ב-powerstrip ב-Display Profiles -> Resolution כאשר מוסתרות רזולוציות לא נתמכות המכסימום זה 1360*768 שזו רזולוצית המכסימום של כרטיס המסך, GF6100. כאשר אני מתיר רזולוציות נוספות זה קופץ ל-1600*900. לא ראיתי מקום להכניס מספר בצורה ידנית. האם עלי להסיק מכך שלא אוכל להפיק 1366*768 מכרטיס המסך שלי? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, ניסיתי אתמול לחבר את המחשב הנייד שלי thinkpad T41P למסך Viewsonic vp930 ונתקלתי בבעיה. כשאני מחבר את המסך לנייד אני רואה את התמונה של הנייד אבל היא כול הזמן נעלמת ומופיע לזמן קצר( זמן מסוים יש מסך שחור ואחר כך התמונה וחוזר חלילה). אם למישהו יש הסבר אני אודה לו מאוד. כי ניסיתי כבר הכול לשנות את ההגדרות רזולוציה, refrash rate,להשתמש בשני חיבורי ה- D-SUB למקרה שאחד לא פועל טוב ולהחליף חוט.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום התחדשתי היום במסך סמסונג 971P ורציתי לדעת אם יש פה למישהו הגדרות מומלצות למסך, בעיקרון נראה לי שהצבעים במסך זוהרים מדי. וחוץ מזה חבל שהמסך מגיע עם חוברת הוראות של מסך אחר(גם בעברית וגם באנגלית) ולכן לקח לי 5 דקות להבין איך מחברים את המסך למחשב.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך 19 כאן בארה"ב - מה שחשוב לי ביותר הוא איכות הצבעים- אני אוהב צבעים חיים כמה שיותר. וחוץ מזה, גם אמינות כמובן. המסך ישמש למגוון רחב של יישומים - סרטים,תמונות, משחקים ברמה גבוהה, OFFICE (אה כן, גם חשוב לי המסך יהיה איכותי בכל מה שנוגע לחדות הטקסט בOFFICE). אני מחפש משהו טוב שאהנה להססתכל עליו...על מה אתם ממליצים? נ.ב - אשמח גם להפניות לחנויות online, אני מכיר פה רק את newegg תודה
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום ...אני קונה מסך סמסונג 226BW ורציתי לדעת כיצד אני יכול להפוך אותו גם לטלוויזיה ושיראו בו באיכות טובה?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, איזה מבין שלושת המסכים הבאים עדיף מבחינת:כסף,איכות,וביצועים Samsung SyncMaster 226BW .1 Dell E228WFP .2 ASus MW221C .3 בתודה אור.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש חייב המלצה למסך איכותי וגדול עד כמה שאפשר שיתאים לדרישות התקציב (בתקציב כבר בחריגה נוראית ולכן תשתדלו לא לחרוג ממנו) אני לא מבין את כל העניין של ה 8 MS וה 2 MS לגבי משחקים וסרטים אז פשוט תמליצו לי על הטוב ביותר בשביל הצרכים האלו. אני מודה לכם מראש על התגובות!
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי המסך הבא האם הוא המשך ל2007WFP או המשך לE207 הזול יותר? פשוט יש כל כך הרבה ניגודיות בתכונות שלו אז אני ממש לא בטוח וגם מה אומר הSP בשם? עריכה- בזמן שחיפשתי לינק למידע על המוצר הגעתי לאתר האמריקאי של DELL (פעם ראשונה שהוא לא מביא אותי לישראלי) ובחנות גיליתי מסך חדש נוסף- הDELL UltraSharp 2009W במחיר של 289 דולר http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6523 לעומת הSP2008 שרק יעלה לכם 254 דולר ודף המוצר שלו http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6140 מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש תקציב ויש גודל.. אני מחפש את השילוב של המחיר עם הביצועים הכי טובים ומכאן הרצון למסך הכי משתלם אם אפשר לתת כמה אופציות ולדרג אותן זה יהיה מעולה כי אני מזמין דרך משהו ואני לא יודע מה יש לו במלאי.. תודה
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-