מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6140
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי פה הרבה ביקורות ולא הצלחתי לגבש החלטה מה עדיף, אשמח לשמוע את דעות המומחים כאן. אני מתלבט בין: 1. Samsung 2243 EWX/BW 2. Samsung T220 3. LG W2242T 4. LG W2261V או שאולי כדאי ללכת בכלל על Samsung 2333SW השימוש הוא בעיקר סרטים, וקצת משחקים. תודה רבה לעוזרים, אתם מחזיקים פה את הפורום מהמוצדקים בתולדות האינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~W2243T~9~0.htm מה אתם אומרים כדי??הוא טוב למשחקים?? אם לא איזה מסך מומלץ באיזור המחיר הזה?
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך 19" במחיר של עד 1800 ש"ח מיועד למשחקים , הרבה טקסט וגם סרטים עדיף שלא יהיו לו רמקולים אהה ושהרוחב מסך יהיה רגיל (לא מסך רחב) תודה
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מחפש LCD באזור ה-4500 ש"ח (ומטה) למחשב ולטלוויזיה, זאת אומרת שהשימוש הראשי ב-LCD יהיה גלישה באינטרנט, משחקים וכו', ובנוסף לכך אני רוצה לחבר אליו כבלים (HOT). ראיתי בטרקלין LCD של Lenco בגודל 26 אינץ' במחיר של 4200 ש"ח וזה נשמע טוב, אני לא זוכר מה הדגם, אבל כתוב על הפאנל HDTV Ready. מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מסך חדש שישמש אותי לעבודה מרובה מול טקסט. חשבתי ללכת על Dell U2312HM (בגלל ההמלצה בפורום מפרטים), אבל נשאר לי עודף בתקציב אז התחלתי להתמקד במסכי 24''. בגדול, המטרה העיקרית היא כאמור עבודה ממושכת מול טקסט, אז מה שחשוב לי זה: ארגונומיה- בעיקר אפשרות לשנות את גובה המסך וזוויתו- פורטרט כנראה לא יהיה שימושי לי. שלא יגרום לעייפות בעיניים- ממה שהבנתי ממדריכים באתר, בעבודה מול רקע קבוע פאנלי IPS מצטיינים בזה. פחות אכפת לי מרכזות USB ומקוראי כרטיסים. כרגע השדרוג הברור, Dell U2412M נראה לי אופציה טובה. יש הצעות יותר משתלמות אחרות? (אני לא רוצה לחזור ל-23'') תודה! עריכה: ראיתי שהרזולוציה הטבעית של הדל היא ב-60Hz. יכול להיות שאני מדבר שטויות (אנ…
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שמעו קניתי מסך חדש חמוד כזה אבל שמתי לב שלפעמים יש גלים ממש ממש קטנים כזה נגיד רואים בשורת כתובות בדפדפן כזה קצת רועד ממש קטן וגם באייקונים של המסך.. איך מסדרים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים ולסרטים !!!! http://www.samsung.com/hk_en/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=giantseries&model_cd=LS24MYKRBQ/XSH# או http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS24CMKKFV/ZA תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מחפש את ה מסך....היום עם dell 2410 אוהב את מה שרואה במסך apple אבל יש לי pc...(יש חיבור שלא יוריד איכות?) מתלבט לגבי lg 27ea83.....על פי המפרט נראה בהחלט איכותי מישהו התנסה? האם מבריק או מאט? (אישית אני מעדיף מבריק) אודה להתייחסות
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
זה נקודה כזאת מרובעת קטנה היא בצבע ורוד כזה שמסתכלים מקרוב זה מסך MW221C קיבלתי לפני שבוע מסקייפיסי איך יכול להיות שכבר נשרף??
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
................................................................
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בעניין- קראתי כבר את כל המדריכים בפורום בעניין זה. "19 יהיה לי טוב- כי אני אשתמש במחשב ליומיום (אינטרנט סרטים וכו') ולעבודה גרפית (תלת מימד, פוטושופ וכו') כמו כן, אני אשתמש למשחקים (לא מטורפים- אני לא גיימר ) שאולי ידרשו איכות... קראתי תגובות לא מי יודע מה על מסכים רחבים בהקשר למשחקים- האם זה נכון? האם בכלל כדאי מסך רחב? מסך שמסתובב למצב אנכי- טוב או לא? כמה זה מיקר? האם 8MS יספיק לי או שעדיף למצוא 4MS? תודה רבה רבה רבה!
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מישהו יודע מה ההבדל בין Dell 24 LCD 2407WFP ל- Dell 24 LCD 2407WFP HC תודה
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בהמלצה למסך LCD בין 19" ל 17" תקציב - 1000 עד 1500 ש"ח לצורך משחקים, אינטרנט תודה
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
גודל מסך: 17 אינץ' סוג המסך: LCD רוחב המסך: מסך רגיל מסך שטוח לחלוטין כולל חיבור DVI זמן תגובה: 4MS יחס ניגודות: 1:1400 רזולוציה מקסימלית: 1280x1024ופיקסלים גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 300וcd/m² רמקולים: ללא רמקולים מחיר: 1,200 ש"ח 3 שנות אחריות מלאות מאופיס דיפו (עשיתי סקירות ואין מקום יותר זול יש מקומות שזה באותו מחיר אז אני מעדיף אותם יש להם אחלה שירות) מה אתם אומרים על המסך? קודם כל הוא כולל DVI וגם הכרטיס מסך שלי תומך (7600GT), אז מזה אומר? (חחח אף פעם לא הבנתי מזה), מזה נותן לי? ויש לזה חיבור מיוחד? ובכללי, איך המסך? (הוא נראה לי טוב הזמן תגובה מצוין הניגודות מעולה מה אתם אומרים?)
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שימוש שלי : 50% אינטרנט 20% תוכנות OFFICE 30% סרטים אני מחפש מסך 16:10 . ראיתי שיש מסך Dell U2412M ואופציה מעניינת אחרת מסך מקוריאה ( QH 270 ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=532987.0 מה עדיף לשימוש שלי ואולי יש מסכים אחרים ?
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש, והכרטיס מסך שלו Twintech nVidia GeForce 9800GT הוא בעל חיבורי DVI בלבד. המסך שברשותי הוא מסך עם חיבור VGA. האם יש מתאם מ-VGA ל-DVI? אם כן, מה הסבירות שאני אקבל אותו עם כרטיס המסך (המחשב עוד לא הגיע)?
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
המסך הוא Colortac LM-15T ובEVEREST כתוב: Maximum Resolution 1024 x 768 יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23 שימש אותי לצפייה בסרטים באיכות FULLHD. ההתלבטות שלי היא בין הדגם BX2335 של סמסונג: http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4121&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG לבין הדגם 2333t של סמסונג: http://www.freakm.co.il/product.asp?productid=898 מה לדעתכם עדיף? במידה ויש דגמים טובים יותר בתקציב הנ"ל, בבקשה לציין.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
יש כרטיס מסך ישן (6600 geforce) אבל עם שני חיבורי DVI. אבל זה נראה כאילו רק החיבור הראשון עובד , השני בכלל לא מגיב. ניסיתי לעשות שני מסכים (שעל שניהם אפילו יוצג אותו דבר) , והמסך שמחובר לחיבור DVI השני לא פועל. למישוה יש פתרון? יכול להיות שלכרטיס מסך "אין כח" להפעיל עוד מסך?
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם מסך כזה עוד לא ראיתם זכיתי בו במכרז בוואלהשופס ב 900 שקל כולל מישלוח עד הבית מחיר הרגיל שלו עולה 1400 בחנויות רק הדגם הזה lg W1952TQ גירסת 2008 הגירסה המורחבת הוא מה שתמיד חלמתם בכל הפורומים כולם ממליצים עליו והוא גם זול במיכרזים בלבד כמובן אז אל תחשבו פעמיים זה המסך שתמיד חלמתם עליו תכונות ומאפייניםנתונים פיסיים גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 3.6 ק"ג גובה: 37 ס"מ רוחב: 45 ס"מ עומק: 10.4 ס"מ נתוני המסך זמן תגובה: 2 ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.2835 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 10000 צבעים: 16.2 מיליון תדר רענון אופקי: 30~83 KHz תדר רענון אנכי: 56~75 Hz זווית צפייה אופקי: 170 מעלות אנכי: 170 מעלות כניסות יציאות DVI: כ…
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום! ברשותי צג lcd 30 של dell ניתקתי אותו מהחשמל לאחר מכן ניקיתי אותו בעזרת מטלית מיקרופייבר + מעט מים בעת הניקוי כנראה שהפעלתי קצת לחץ על המסך והוא נידחף קלות פנימה וחזר חזרה למצב נורמלי ביררתי בפורום ואמרו לי שזה מצב נורמלי אבל לנקות בעדינות ולא להפעיל יותר מידי לחץ חיברתי חזרה את החשמל והפעלתי את המסך לאחר מכן שמתי אותו על שומר מסך בעל רקע שחור וכיביתי את האור ושמתי לב שבשני הצדדים של המסך יש רווחים קטנים ואתה רואה תאורה שיוצאת משם ברצוני לציין שאני יוצא משומר המסך ועל קטע שחור אין לי שום זליגות אור במסך האם זה מצב תקין?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום, ראיתי טונות של המלצות על המסך, אך בבדיקה קצרה באינטרנט ראיתי כי עלול להיות בעייתי לקצת משחקים עקב INPUT LAG ומהירות תגובה לא משהו. אשמח לשמוע תגובות. כמו כן, אני חסיד של LG, האם יש משהו (גודל 22, 23) שנותן תחרות יפה לסמסונג ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
נתקלתי בזה בפורום שלנו. מישהו יכול להעיד על התופעה? עד כמה זה רציני במשחקי פעולה\יריות , משחקי רשת ? מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
האם כדאי יותר מסך 19 עם פנל PVA בסמסונג 971 או לקנות כבר 22 או 20 עם TN? והאם זה נכון שכל המשחקים עוברים לצורה רחבה ולכן מסך 19 רגיל לא יעבוד טוב בשחקים כאלו או במשחקים חדשים?
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-