מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מחפש כבל כמו בתמונה: מישהו יודע איך זה נקרא או מאיפה אפשר להשיג כזה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מחפש דעות לגביי המסך הזה... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2015&products_id=15634 האם שווה את הכסף ?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך שייקנה תוך כדיי קניית מחשב, אני מניח שהפרטים החיוניים יהיו הכרטיס מסך, ולכן הכרטיס שייקנה הוא HD4850, אך אולי שנה הבאה אשדרג את הכרטיס לכרטיס טוב יותר תומך DX11 אז לא לפסול את זה. הגודל הרצוי הוא 22", או 21.5" אין הבדלים רבים, לא לעבור את ה850 ש"ח כי כמו שאמרתי אני אקנה גם מחשב ולכן העדפתי לשים קצת יותר במחשב מאשר במסך. ראיתי מסך של ASUS בKSP, ב860 ש"ח, גודל 22", הדגם הוא VW223T. אשמח לדעת מה דעתכם על המסך, ובנוסף לכך אם יש המלצה אולי למסך יותר זול שגם יהיה טוב כי זה גם ככה התקציב המקסימלי ביותר. החנויות שאני מעוניין לרכוש בהן הן KSP או IVORY או SKYPC או TMSFOX. אשמח לקבל עזרה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום אני בשלבי רכישה של נייד חדש (ככל הנראה יהיה בעל כרטיס גרפי מובנה של אינטל ) אני מעוניין לקנות בנוסף מסך חיצוני שישמש גם כטלויזיה וגם כמסך חיצוני לנייד (אם זה לא המקום אז סליחה מראש ) העבודה שלי על המחשב והמסך תהיה בעיקר עבודות אופיס אינטרנט תכנות וסרטים (מהמחשב HDMI ומהלויין) אני מעדיף מסך גדול כמה שיותר (מגבלת רוחב 75 ס"מ , ממה שראיתי זה אמור להספיק ל27" +-) אשמח להצעות
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך שישמש אותי גם כמסך לאקס בוקס (קונסולה כמו פליישטיישן) וגם כמסך טלוויזיה, ברצוני לשאול אם כדאי לקנות מסך טלוויזיה או מסך מחשב, עד כה מצאתי דגם שמאוד משך את עייני, בבקשה תגידו לי אם זה כדאי או לא. שם המוצר: T260 של SAMSUNG, עם זאת ברצוני לדעת אם צפיה בטללויזיה דרך מסך מחשב עם חיבור HDMI היא אידאלית (לממיר HD) הנה הלינק למסך: http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS26TWHSUV/ZA תודה לעונים מראש
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי 2 מסכים ואני רוצה לעשות שהם יציגו אותו הדבר...רק רזולוציה שונה וכיוון צבעים שונה... מסך אחד זה 32 רחב והשני זה 19 רגיל... איך אני יכול לעשות את זה???..
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מחפש מסך למחשב הוא דיי לגיימים ואני רוצה שהוא גם לא יהיה קטן חשבתי על זה מה דעתכם: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=229&main=1
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מסך קטן.. כעיקרון כל ה 19' הרחבים הם בעלי רזולוציה של 1440X900.. אבל ראיתי שיש גם מסכי 18.5 עם רזולוציה של 1366X768.. מישהו מכיר אותם? הרזולוציה הזאת קצת מוזרה... המלצות?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי המסך הנ"ל רציתי לקבל חוות דעת על המסך הזה האם הוא כדאי? מתאים בשביל משחקים? ואם מישהו יכול להמליץ על שיטה לניקוי המסך, מבלי לשרוט או להרוס אותו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך 19 כאן בארה"ב - מה שחשוב לי ביותר הוא איכות הצבעים- אני אוהב צבעים חיים כמה שיותר. וחוץ מזה, גם אמינות כמובן. המסך ישמש למגוון רחב של יישומים - סרטים,תמונות, משחקים ברמה גבוהה, OFFICE (אה כן, גם חשוב לי המסך יהיה איכותי בכל מה שנוגע לחדות הטקסט בOFFICE). אני מחפש משהו טוב שאהנה להססתכל עליו...על מה אתם ממליצים? נ.ב - אשמח גם להפניות לחנויות online, אני מכיר פה רק את newegg תודה
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני הזמנתי מסך HANNSG LCD 19" HW191DP (BLACK/SILVER) 5ms DVI WIDE ואני אקבל מסך BENQ LCD 19" E900W 5ms DVI WIDE משום שלא היה להם במלאי. האם שני המסכים שווים? אם לא, מה יותר טוב? אם יש מסך יותר טוב, אהם בהרבה או שלא יהיה הבדל בכלל (בשביל גלישה וצפייה בסרטים). בנוסף, האם יש חברה שנחשבת היוקרתית מבינהם או ששניהם באותה ליגה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
איזה פאנל יש לו? האם הוא נחשב מסך איכותי? האם יתאים לגרפיקה ועריכת וידאו? הוא עולה עכשיו 1,799 ש"ח במחסני חשמל. תודה
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
המשחק ישמש בעיקר לקליטת עורצי לויין HDTV ומשחק דרך XBOX 360 ומחשב התקציב למסך 32 אינץ' עד 1500 שקלים
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
יש לי מסך רחב המחובר דרך כרטיס טלויזיה ליאס... והלוגו של הערוץ נגיד כבר מחוץ לתמונה ולפעמים הדמויות שמנות וחלק מהתמונה בחוץ...בקיצור זה לא מוגדר טוב... איך אני מגדיר?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
ניסיתי בחיבור מחשב למסך LCD מדגם LG 37LB1R עם רזולוציה טבעית של 1366*768 ותכונת Pixel Mapping, לשדר את הרזולוציה הזו אבל גם ב-powerstrip ב-Display Profiles -> Resolution כאשר מוסתרות רזולוציות לא נתמכות המכסימום זה 1360*768 שזו רזולוצית המכסימום של כרטיס המסך, GF6100. כאשר אני מתיר רזולוציות נוספות זה קופץ ל-1600*900. לא ראיתי מקום להכניס מספר בצורה ידנית. האם עלי להסיק מכך שלא אוכל להפיק 1366*768 מכרטיס המסך שלי? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
המחיר לא רלוונטי, כך גם הגודל. אני מעוניין לקבל מידע על הביצועים בגיימינג. אשמח גם לדעת מהו המסך ברזולוציה של 1920x1200, בתקציב של 4500 ש"ח, שיתן את הביצועים הטובים ביותר בגיימינג, ללא שום קשר למחיר. ככל שיהיה יותר גדול יהיה יותר טוב. כרטיס המסך יהיה GTX260 בתהליך ייצור של 55NM (יששששששש nVidia נזכרו שיש להם מוח), יעבור OC מסיבי ויקורר היטב. יחובר אל-פסק חזק למחשב אם זה משנה.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי חברה אני צריך חוות דעת על המסך הזה אני יודע שזה לא בשמים אבל אני מקבל אותו כחלק מיחידת מחשב שאני רוצה לקנות השאלה היא...האם הוא בכלל שווה? שווה לקנות אותו??.כן לא?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך מחשב, שאוכל לתלות על הקיר, בגודל 23-24 אינץ', על איזה מסך אתם ממליצים במחיר סביר ? בתודה מראש, טל.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, איזה מבין שלושת המסכים הבאים עדיף מבחינת:כסף,איכות,וביצועים Samsung SyncMaster 226BW .1 Dell E228WFP .2 ASus MW221C .3 בתודה אור.
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הבנתי שיש בעייה עם מסכי 17-19 שהרז' הטבעית שלהם היא 1280X1024 עם יחס 5:4, אז אם מציגים רז' כלשהי 4:3 התמונה מתעוותת. אז עכשיו יש מסכים רחבים, שכולם פועלים עם רז' ויחס של 16:10. אז כעיקרון, לא אמורה להיות שום בעייה להציג רזולוציה שמתחת למקסימלית, לא? ז"א אם אני עם מסך של 1200P, אז אני יכול לראות 1050P בלי בעייה... בלי שום עיוותים וכו'. זה נכון? כי זה מה שההיגיון אומר... ואם לא, מה ההבדל בין CRT ל LCD שגורם לכך שב LCD חייב רז' טבעית וב CRT לא?
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי שני מסכים שונים 1. DELL U2211H 2. LG IPS226V הLP נמצא על HDMI והDELL על VGA אני משתמש בשניהם לעריכת וידאו ומשתמש בתוכנה על שני המסכים (אל תשאלו אותי למה קניתי מסכים שונים לא ידעתי כלום וזה מה שהיה במלאי) בקיצור כל אחד מראה לי צבעים שונים לגמרי (אני לא זוכר אם זה התחיל אחרי שכיילתי אחד מהם או לא) אני לא מצליח בשום אופן להביא אותם לאותו מצב כיול הLG תמיד נראה יותר בהיר ולבן והDELL יותר חשוך וירקרק ניסתי לכייל המון פעמים וזה נראה שהם רק מתרחקים יש אפשרות לרסטט את הכיול ובכל אופן ישנה תוכנה יותר טובה או פשוטה מגאמה שתעזור לי בזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות בשבוע הבא את המסך הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10456 השימושים העיקריים שלי במחשב הם אינטרנט , אופיס , ותוכנות עריכת מוזיקה. לגבי התוכנות עריכה אני מתאר לעצמי שלא תהיה לי בעיה לעבוד עם מסך רחב, השאלה שלי היא איך נראה דף אינטרט למשל על מסך רחב? רואים אותו על כל המסך והוא פשוט רחב יותר או שהוא נראה כמו במסך רגיל ובצדדים פשוט אין כלום? אני רוצה מסך כמה שיותר גדול אבל התקציב שלי מוגבל כרגע וזה מה שמצאתי, כל המסכים הגדולים עם pivot הם ממש יקרים! נ.ב מישהו מכיר את המסך הזה ויכול לפרט עליו קצת? כי אין יותר מידי ביקורות עליו... תודה...
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, ראיתי אצל דוד שלי שהוא חיבר את הDVD שלו למחשב אז זה אפשרי אז אפשר המלצה אבל לDVD שיוכל להתחבר למחשב ולשמש כמסך. לא משנה גודל מסך. שיעלה עד 400-450 ש"ח עריכה: אם זה לא הפורום הנכון תעבירו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בהמלצה למסך LCD בין 19" ל 17" תקציב - 1000 עד 1500 ש"ח לצורך משחקים, אינטרנט תודה
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ח.י. מפיצים את מסכי LG האם מישהו יודע האם הדגם של L1770HQ מגיע גם בשחור? האם הלבן יפה? בח.י. אמרו לי שהם מיבאים רק את הלבן בדגם הזה.... זה נכון? למה?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-