מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
נקנה לפני כמעט שלוש שנים והגיע הזמן להיפרד, הייתי מעוניין לדעת כמה אפשר לבקש עבורו (ללא פיקסלים שרופים כמובן ).
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי מסך 22",יש לי חיבורים של DVI והכחול הסטנדרטי הזה,עכשיו אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הXbox למסך,כעיקרוןו זה לא צריך להיות בעיה אני מחבר את המחשב בכחול הזה ולXBOX אני קונה מתאם HDMI DVI,אבל כצפוי,יש בעיה,הכבל הכחול לא עובד.אז נתקעתי עם שתיי מכשירים שרוצים חיבור DVI ורק 1 כזה,מה עושים? יש מפצל?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי המסך הבא האם הוא המשך ל2007WFP או המשך לE207 הזול יותר? פשוט יש כל כך הרבה ניגודיות בתכונות שלו אז אני ממש לא בטוח וגם מה אומר הSP בשם? עריכה- בזמן שחיפשתי לינק למידע על המוצר הגעתי לאתר האמריקאי של DELL (פעם ראשונה שהוא לא מביא אותי לישראלי) ובחנות גיליתי מסך חדש נוסף- הDELL UltraSharp 2009W במחיר של 289 דולר http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6523 לעומת הSP2008 שרק יעלה לכם 254 דולר ודף המוצר שלו http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6140 מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן?
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
המפרט הוא: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ₪725 לוח אם: DFI INFINITY NF-M2 מחיר: ₪424 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ₪1672 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪368 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ₪572 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ₪401 מחיר סופי לאחר הנחה: ₪4134
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מסך מחשב חדש, אני מאוד רגיל ליחס 4:3 והגודל הרצוי הוא 19'. השימושים הם משחקים, סרטים ואולי קצת גרפיקה. התקציב הוא עד 2,000 שקל. אני גר במרכז אז חנות שקרובה להרצליה, רעננה תהיה טובה. אני עכשיו מנסה מסך רחב וזה לא כל כך נוח לי אבל אם זה מאוד מומלץ אז גם רחבים הם אפשרות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
זה נכון שלא ממומלץ לעבוד עם מסך FULL HD בגודל של 22 אינץ' ? אם זה באמת לא ממומלץ אז למה ?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בעניין- קראתי כבר את כל המדריכים בפורום בעניין זה. "19 יהיה לי טוב- כי אני אשתמש במחשב ליומיום (אינטרנט סרטים וכו') ולעבודה גרפית (תלת מימד, פוטושופ וכו') כמו כן, אני אשתמש למשחקים (לא מטורפים- אני לא גיימר ) שאולי ידרשו איכות... קראתי תגובות לא מי יודע מה על מסכים רחבים בהקשר למשחקים- האם זה נכון? האם בכלל כדאי מסך רחב? מסך שמסתובב למצב אנכי- טוב או לא? כמה זה מיקר? האם 8MS יספיק לי או שעדיף למצוא 4MS? תודה רבה רבה רבה!
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני לא מצליח לבחור בין Fill, 1:1,Aspect זה חסום בפני. איך משנים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אם מדובר בכרטיס תומך 3D כמו GTX570 האם אפשר לשחק במשחקי 3D אם מסך רגיל ומשקפיים או שצריך מסך מיוחד? ואיזה מסך הייתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
קיבלתי לרשותי מסך LCD ישן של ACER ורציתי לבדוק עד כמה הוא חיי ושמיש. חיברתי אותו למחשב והוא נדלק והעלה ווינדוס, חושך. נכבה למרות שהוא דלוק. אחרי כמה נסיונות כאלה גיליתי שהוא לא נכבה כולו, החלק (לא יודע, לא מבין כלום במסכים רק מנחש פה ) של התאורה נכבה, ואם ממש להתאמץ אפשר לראות סימנים של חלונות. בדקתי על שני מחשבים תקינים לחלוטין, בדקתי גם שהכבל בסדר כי בדרך כלל אני לא משתמש בו. מסכים אחרים עובדים מצויינן עם אותם המחשבים והכבל. אני אפילו לא מצליח להגיע לתפריט של המסך (בעצם מצליח אבל לא רואה כלום אחרי כמה שניות) כל רעיון יתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכם... איך אני מכוון את הCONTRAST והכל ? הכל בהיר מאוד .... וטיפה מטושטש מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
קונה מחשב חדש בקרוב, רציתי גם מסך חדש.. תקציב עד 2000 ש"ח , אני מעדיף 20 ומעלה שממוצב במקום טוב באמצע, על פני איזה 17 או 19 יקר.. מספר שאלות : 1. האם עדיף מסך רחב או רגיל? וכן אני מודע לזה שזה לפי הטעם האישי אך בכל זאת, מה הייתם ממליצים למשחקים? (בעיקר רשת) 2. האם כדאי לקנות מסך מחברה אלמוניות? ראיתי מסף 22 ב 1300 שקל בערך, אני מודע לזה שזה לא איכותי בלשון המעטה.. אך עדיין, האם איכשהוא זה שווה ? אשמח למספר המלצות ודגמים (אם יש קישורים , בכלל יותר טוב) תודה רבה וחג שמח לכולם
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש מסך 32 עבור אחותי באיכות 4K שישמש לצורך חיבור ללפטופ (hp elitebook 840 g7) ועבודה משרדית פשוטה עליו (סביבת אופיס וכו' בלי תוכנות כבדות/משחקים/עריכה גרפית וכו'). היא עובדת מהפינת אוכל ולכן חשוב מאוד שיהיו כמה שפחות כבלים, לכן אני מכוון למסך עם חיבור TYPE-C שגם יספק טעינה ללפטופ בנוסך להעברת התמונה למסך (וכך יחסוך כבל נוסף של מטען) נתקלתי במסך MSI MAG321CURV והוא נראה ממש מתאים לה, אבל המתח טעינה דרך TYPE-C הוא רק 15W. כמובן שלטעינה של בטריה ריקה זה מאוד איטי, אבל השאלה היא אם הלפטופ יהיה מחובר למסך (ולטעינה דרכו) כל הזמן, האם ה-15W יספיקו כדי לשמור על הבטריה מלאה (או כמעט מלאה) תוך כדי העבודה עליו? כאמור מדובר על עבודה משרדית פשוטה, ככל…
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי ראיתי שכבר פתחו כמה אשכולות לגבי נושא זה אך כשהגבתי בהם לא קיבלתי תשובה מספקת ולכן פתחתי אשכול משלי. אז ככה אני מחפש מסך שהתקציב שלו הוא כמו שציינתי בכותרת פלוס מינוס 1000 ש"ח. לפיכך אציין את הפרמטרים שיותר חשובים לי במסך (זה לפי סדר חשיבות): 1. איכות התמונה 2. חדות 3. גודל הצג 4. גודל המסך עצמו (כלומר שלא יהיה מאד עבה) כעיקרון אין לי צורך בפונקציות מסויימות כגון מסך מסתובב או כל מיני דברים בסגנון. לאור כך הלכתי לכמה חנויות שקניון שסמוך לביתי לשמוע את הצעתם, כולם פה אחד המליצו לי הצג P2370 של Samsung שהוא 23 אינץ תומך ברזולוציה של 1920*1200 או משהוא בסגנון, תומך ב HD ובכניסת HDMI, זמן תגובה של 2MS אני חושב וכמובן הוא יפה(ראיתי אותו בחנות). לשאלתי, ראיתי שבפורום כולם …
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
-
אם מישהו מכיר את המסכים הללו או אחד מהם, שיכתוב פה איזה מסך עדיף מבחינת השימושים שלי תודה
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
התמונה המתקבלת כשמכניסים DVD היא בצבע ירוק זרחני. לפי ה- user guide זו יכולה להיות בעיה של חיבור, אבל ניתקתי וחיברתי שוב את הכבל ולא נראה שזו הבעיה. מישהו יודע מה מקור הבעיה וכיצד לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
האם כדאי יותר מסך 19 עם פנל PVA בסמסונג 971 או לקנות כבר 22 או 20 עם TN? והאם זה נכון שכל המשחקים עוברים לצורה רחבה ולכן מסך 19 רגיל לא יעבוד טוב בשחקים כאלו או במשחקים חדשים?
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכול לתת את חוות דעתו , או מכיר סקירה איכותית (עדיף עברית) של המסכים האלו . אני שוקל לקנות מסך 26-28 (TN,בגלל המחירים) למחשב, 28 נשמע לי גדול מידי למחשב וידרוש להתרחק יותר מידי מהמסך- אבל 26 נשמע לי סבבה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
של מסך מחשב Mag T906W המדבקה על החלק: E236805 0632 JS-B9 ER2819-AD1700A 730-102-170DTLA-AH היבואן 'אמטל' לא מוכנים למכור חלקים - ולא מצאתי כלום באינטרנט.. מישהו פה מתמחה בחיפוש חלקים באינטרנט? או מכיר איזה מעבדה לתיקון שיש בה חלקים ממסך מקולקל..? כל פתרון/רעיון יתקבל בברכה, תודה! גיא.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
דרושה לי המלצה למסך בגודל 22" - 24" לעיבוד תמונה וגרפיקה תקציב עד 4000 שח מה דעתכם על Eizo FlexScan S2231W ?
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי! אני מעוניין להחליף את המסך 17 אינטש שלי למסך 23 אינטש מדגם Samsung 2333SW. רציתי לשאול האם אני אוכל לשחק ברזולוציה נורמלית להנאה במשחקים כמו MW2 עם הכרטיס מסך שיש לי (HD4830) והאם ישתלם לי מעבר כזה מ17 ל23? אשמח מאד לתגובות ובכלל לחוות דעת על המסך. שאר המפרט שלי מצויין בצד תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי טלויזיה שפורפרת ומסף lcd 17 אינט למחשב ...וזה תופס לי מלא מקום אני רוצה לאחד את העיניין... מה ההמלצות שלכם לטלוויזית lcd בגדלים בין 21-25 אינט' שתתאים גם למשב וגם לראות בזה טלויזיה???
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם מה קורה ??! קודם כל שהמסך יהיה טוב לGAMING וסרטים עם איכות טובה משהו טוב בעצם תודה לכל מי שעוזר יום טוב PEACE OUT
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-