מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
היי! אני מעוניין להחליף את המסך 17 אינטש שלי למסך 23 אינטש מדגם Samsung 2333SW. רציתי לשאול האם אני אוכל לשחק ברזולוציה נורמלית להנאה במשחקים כמו MW2 עם הכרטיס מסך שיש לי (HD4830) והאם ישתלם לי מעבר כזה מ17 ל23? אשמח מאד לתגובות ובכלל לחוות דעת על המסך. שאר המפרט שלי מצויין בצד תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום התחדשתי היום במסך סמסונג 971P ורציתי לדעת אם יש פה למישהו הגדרות מומלצות למסך, בעיקרון נראה לי שהצבעים במסך זוהרים מדי. וחוץ מזה חבל שהמסך מגיע עם חוברת הוראות של מסך אחר(גם בעברית וגם באנגלית) ולכן לקח לי 5 דקות להבין איך מחברים את המסך למחשב.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בשביל לבדוק פיקסלים מתים/תקועים מה הדרך הכי טובה? לשים רקע לבן ושחור ולחפש אותם? אילו עוד בדיקות כדאי לעשות? אני לא מדבר על כיוון הצבעים אני מדבר על דברים אחרים כמו זליגת אור מוגזמת או לא יודע מה... יש בסטיקי כמה דברים שימושיים אבל רציתי לדעת אם יש עוד דברים ספציפיים למסך הזה שאפשר לבדוק איתם את התקינות המלאה שלו. עריכה: המסך הגיע, שיניתי את הכותרת. שאלות: 1. המסך שקיבלתי הוא 2007FPb. מה זה אומר? 2. איך אני בודק את סוג הפאנל (למרות שאני די בטוח שזה S-IPS)? 3. איך אני משתמש באפשרות ה- Pivot? אני לא מדבר על סיבוב המסך, אלא שמערכת ההפעלה תקלוט שאני במצב הזה. 4. ערכי RGB מומלצים? כרגע זה על 100,100,100.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שוקל את רכישת המסך בעיקר בגלל יכולת ריבוי משימות, רציתי לדעת מאנשים שרכשו את המסך ומי שיצא לו לעבוד עליו - 1. האם זו רכישה כדאית, 2. עד כמה הפריעה לכם הזווית האנכיות הצרות, 3. יכולת עבודה בבהירות נמוכה, 4. חווית המשחקים עליו ברזולוציות נמוכות מאד 1440x900 / 1280x800 - 5. מריחות, זליגת אור וכדומה. ריפר.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך 22" או יותר למשחקים וסרטים ב500$, שלא יהיה מריחות וחשוב שיראו צבעים אמיתיים! תודה..
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 22 אינצ' רחב עד 1300 ש"ח, השימושים שלי הם משחקים ואינטרנט בעיקר. הבנתי שבמחיר הזה אני יכול לקבל רק TN אין לי בעיה אם זה כי אני לא עובד עם טקסטים למשך הרבה זמן, אני רק מבקש שלא יהיה מריחות במשחקים. תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
נקנה לפני כמעט שלוש שנים והגיע הזמן להיפרד, הייתי מעוניין לדעת כמה אפשר לבקש עבורו (ללא פיקסלים שרופים כמובן ).
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
וכן קראתי את המדריך למסכים ולא פירטו שם לאיזה שימושים הוא יעיל, מישהו יכול להסביר? אני משחק בהרבה משחקי FPS ורואה הרבה סרטי HD אם זה משנה תודה
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי המסך הבא האם הוא המשך ל2007WFP או המשך לE207 הזול יותר? פשוט יש כל כך הרבה ניגודיות בתכונות שלו אז אני ממש לא בטוח וגם מה אומר הSP בשם? עריכה- בזמן שחיפשתי לינק למידע על המוצר הגעתי לאתר האמריקאי של DELL (פעם ראשונה שהוא לא מביא אותי לישראלי) ובחנות גיליתי מסך חדש נוסף- הDELL UltraSharp 2009W במחיר של 289 דולר http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6523 לעומת הSP2008 שרק יעלה לכם 254 דולר ודף המוצר שלו http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6140 מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן?
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אהלן לפני כמה ימים התחילה לי בעיה מוזרה - למסך לוקח המון זמן להידלק. מה זה אומר? שעולה המסך הכחול של ה- benq, מהבהב והופך לשחור, תוך כדי גם הנורית של המסך מהבהבת, ואז שוב המסך של Benq. בהתחלה לקח לזה כמה שניות וזה הסתדר והיום לוקח לזה בערך עד שהווינדוס עולה (לפעמים גם טיפה אחרי) ואז המסך נדלק ועובד כמו שצריך. מישהו יודע מה יכולה להיות אולי הבעיה? והאם שווה לשלוח את המסך לתיקון או שחבל על הזמן? (נגמרה לי כבר האחריות, עברו 3 שנים וחצי) תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
מאז שעברתי למסך LCD התאכזבתי מהקצב רענון הייתי רגיל ל 100 הרץ ועכשיו אני מריץ ברזולוציה טובה רק 60. האם קיים מסך 22" עם קצב רענון גבוה מ 75?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שמעתי שיחס ניגודיות 1:2000 הוא יתרון לרוצים שימוש במסך בעיקר לסרטים האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 27 לעבודה כללית (וורד וכו') ולגיימינג. ההמלצה בכל האתרים לגודל הזה זה ה-msi mag274qrf-qd, אבל אני לא מוצא אותו במלאי באף אתר בארץ. על מה הייתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מסך מחשב חדש, אני מאוד רגיל ליחס 4:3 והגודל הרצוי הוא 19'. השימושים הם משחקים, סרטים ואולי קצת גרפיקה. התקציב הוא עד 2,000 שקל. אני גר במרכז אז חנות שקרובה להרצליה, רעננה תהיה טובה. אני עכשיו מנסה מסך רחב וזה לא כל כך נוח לי אבל אם זה מאוד מומלץ אז גם רחבים הם אפשרות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום, מצאתי 2 אתרים שקובעים שה- 2007FP שאמור להיות זהה ל- 2007WFP לא מותאם למשחקים. מה דעתכם? האם יש כאן מישהוא שנתקל ב- ghosting על אחד מהמסכים? איך ה- FP לעומת ה- WFP? המסך ישמש גם כטלוויזיה. http://20-1-lcd-flat-panel-game-monitor-review.toptenreviews.com/dell-ultrasharp-2007fp-review.html "however, it is just not fast enough for gamers" http://reviews.cnet.com/Dell_UltraSharp_2007FP/4505-3174_7-31783700.html DVD playback on the Dell 2007FP was only average, which is not surprising, considering the 2007FP's middling 16-millisecond pixel-response rate. We noticed average amounts of digital noise and ghosting, though errors weren't excessive.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
האם המסך הזה 20 Dell - E207WFP LCD משתלם במחיר 1600 שקל http://www.officedepot.co.il/(qytndd45yciwjyncd3rltk55)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=3920345 או המסך הזה 22 Dell - E228WFP LCD שהפרש מחירם לא גבוה כלל http://www.officedepot.co.il/(qytndd45yciwjyncd3rltk55)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=3920352 או שישנם מסכי '22-20 WIDE במחיר הזה שעדיפים הרבה יותר? (משחקים, גרפיקה וישיבה ממושכת על המחשב) תודה.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכם... איך אני מכוון את הCONTRAST והכל ? הכל בהיר מאוד .... וטיפה מטושטש מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
האם אני יכול לקנות שלט למחשב ולחבר אותו למסך עם מתאם של USB ל HDMI ואז לשלוט ולהעביר מ HDMI ל DVI וכו'
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום, ראיתי אצל דוד שלי שהוא חיבר את הDVD שלו למחשב אז זה אפשרי אז אפשר המלצה אבל לDVD שיוכל להתחבר למחשב ולשמש כמסך. לא משנה גודל מסך. שיעלה עד 400-450 ש"ח עריכה: אם זה לא הפורום הנכון תעבירו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכש מסך שישמש אותי לטלויזיה ולמחשב שני. הוא מחליף מסך 25 מרובע ששימש רק לטלויזיה. חייב להיות מסוגל להריץ משחקים טוב. יש המלצות? ניסיון אישי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, באמצע מוד למארז פגעה הדלת וטיפה שרטה את המסך 930 שלי .. הבנתי שאי אפשר להשיג את המסך הזה בארץ אז איזה מסך טוב אפשר להביא במקומו? חשבתי על שלוש אפשרויות. 2408 של DELL אבל הבנתי שיש איתו בעיות במשחקים ולא מומלץ להוציא עליו 2800 שקל בישביל לקבל מסך עם בעיות במשחקים ( שזה השימוש העיקרי ) 971P יש אותו לאחותי אבל הוא די יקר לא יודע אם שווה להשקיע עליו 1800 שקל? או לקחת איזה 22 24 זולים לבנתיים נגיד ב KSP יש 24 ב 2000 שקל? הוא שווה? מה גם חשובה לי האחריות לפיקסילים מהחנות ו KSP רק מחליפים מ 3 ומעלה... אז מה כדאי לקחת שוב פאנל PVA במחיר די יקר? או לקנות 22 24 אינץ זולים? או בכלל לשלם הרבה בשיביל ה DELL .. לא איכפת לי הכסף אבל יפריע לי ה LAG במשחקים אז לא יודע אם ה DELL שוו…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום קיים ברשותי המסך הנ"ל המסך הינו בשימוש כ-5 שנים לפני מספר ימים באמצע שימוש שוטף פתאום הוא הבהב ונכבה , מה בדיוק קרה? האם הנורה נשרפה? האם יש משהו שאפשר לעשות עם המסך הזה? או שישר לפח? תודה מראש נ.ב. יש לציין שהמסך מזוהה ע"י המחשב
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך לעבודה גראפית וOFFICE. למה OFFICE? כי כשהמסך לבן, חשוב לי מאד שמכל כיוון אני אראה אותו צבע. ראיתי שיש מסכים שהפאנל שלהם בטכנולוגית IPS. עוד לא ראיתי במו עיני מסך כזה ואין לי מושג איפה אפשר, אבל זאת לא השאלה. באחת מרשתות החשמל ראיתי מסכי LCD שהם גם TV. נתקלת במסך של LG מדגם M228WA. כעיקרון, שמתי לב שבניגוד למסכי מחשב, במסך טלויזיה LCD, גם כאשר מביטים מהצד, איכות התמונה לא יורדת. נראה על פניו שמסכי הטלויזיה LCD טובים בהרבה ממסכי המחשב LCD!!! בדקתי פרטים על המסך במדובר של LG, וראיתי שהוא מבוסס על פאנל TN ולא IPS. איך זה ייתכן שמסכי LCD TV טובים יותר? והאם כדאי לרכוש אחד כזה כמסך מחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
קניתי היום מסך חדש ( LG L1970HR ) בגולדטופ וזה פשוט מדהים איך המסך הזה נחטף ... כל פעם שבאתי לקנות אזל במלאי , הפעם תאמתי מראש שישמרו .. איך שאני מגיע האיש שבא אחריי גם קנה את המסך והוא אפילו לא ידע כמה הוא עולה (!!) קיצור המסך פצצה , ממליץ בחום. עכשיו לשאלה : רציתי לשאול את אלה מביניכם שיש להם את המסך , על איזה הגדרות הם משתמשים במסך כי אני לא יודע בדיוק כמה הכי טוב ואיך רואים הכי טוב . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-