עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tidan31,

שלום! ברשותי צג lcd 30 של dell ניתקתי אותו מהחשמל לאחר מכן ניקיתי אותו בעזרת מטלית מיקרופייבר + מעט מים בעת הניקוי כנראה שהפעלתי קצת לחץ על המסך והוא נידחף קלות פנימה וחזר חזרה למצב נורמלי ביררתי בפורום ואמרו לי שזה מצב נורמלי אבל לנקות בעדינות ולא להפעיל יותר מידי לחץ חיברתי חזרה את החשמל והפעלתי את המסך לאחר מכן שמתי אותו על שומר מסך בעל רקע שחור וכיביתי את האור ושמתי לב שבשני הצדדים של המסך יש רווחים קטנים ואתה רואה תאורה שיוצאת משם ברצוני לציין שאני יוצא משומר המסך ועל קטע שחור אין לי שום זליגות אור במסך האם זה מצב תקין?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  2. אשמח אם מישהו יכול לתת את חוות דעתו , או מכיר סקירה איכותית (עדיף עברית) של המסכים האלו . אני שוקל לקנות מסך 26-28 (TN,בגלל המחירים) למחשב, 28 נשמע לי גדול מידי למחשב וידרוש להתרחק יותר מידי מהמסך- אבל 26 נשמע לי סבבה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  3. Started by chatin,

אני מתלבט בין 2243 לבין T220 ממה שקראתי בפורום כולם ממליצים על 2243 . אבל ראיתי יש פיצ'ר נוסף ב T220 שזה Aspect Ratio Control בפירסום הם רושמים שזה טכנולוגיה חדשה של התאמה ל 4:3 משהו יודע מה זה ?? ואם כדי לוותר על ארגומטריה בשביל זה ??? עוד שאלונת מה מספר הפיקסלים השרופים שהחברות מחליפות את המסך ??? תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  4. שלום. יש ברשותי כ. מסך hd3870 של asus, וכן מסך vk221s של asus (לא נמכר בארץ), בעל רזולוציה טבעית של 1680x1050. באופן תמוה מאוד, גם כשהכרטיס מוגדר על הרזולוציה הנ"ל, המסך מראה את התמונה כ1440x900 (ומאפשר לי 'לגלול' לקצוות המוסתרים), ולכן אני כרגע ב1440x900. יכול להיות שזה כיון שאין למסך DVI, ולכרטיס יש רק כאלה (ואני משתמש במתאם המקורי)? למסך אין דרייוורים באתר. יש למישהו המלצות?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by ofir5300,

שלום לפני כמה חודשים קניתי מסך LCD מסוג LG L1900R שהוא אחלה מסך, 19 אינצ' 3MS ו1:3000 ניגודיות ומאוד נהנתי ממנו! הבעיה עכשיו היא שקנינו מחשב חדש וקיבלנו מסך יותר גדול מסוג AOC 2216Va מסך 22 אינצ' 5MS ו1:3000 ניגודיות עכשיו אני לא יודע באיזה מהם להשתמש :-[ את האמת שאני מרגיש הבדל באיכות... לטובת הLG שלי... ואני חייב לציין שאני גיימר רציני.... מה עושים??? חייב עזרה! תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by Talker,

אני מתלבט בין 4 מסכים במחירים קרובים. 1. Samsung T220 2. Samsung 2253BW 3. Samsung 2243BW 4. LG W2242T כל המסכים האלה ניתנים לי בהנחה של 5% בחנות KSP כי אני קונה שם מחשב. האתר: www.ksp.co.il איזה מסך הכי משתלם? המטרה העיקרית שלי היא משחקים+סרטים. אם אתם צריכים את המפרט של המחשב שהזמנתי אז הנה הוא: http://www.siz.co.il/up.php?i=ghzm45mmnvgn.jpg * אם אפשר לציין יתרונות וחסרונות של כל מסך ואפילו לתת לו ציון אני אשמח

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...יש לי 2 מסכים ואני רוצה לעשות שהם יציגו אותו הדבר...רק רזולוציה שונה וכיוון צבעים שונה... מסך אחד זה 32 רחב והשני זה 19 רגיל... איך אני יכול לעשות את זה???..

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by lol_minbet,

איך המסך ביחס ל24 האחרים?

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by Menuval,

שלום לכולם, הרצתי קצת חיפוש בפורום, ראיתי כל מיני ת'רדים עם כותרת זהה לשלי אך ללא תשובת חד משמעית. מחפש מסך בעיקר לגיימינג אם רלוונטי אז הכרטיס מסך הוא ZOTAC GTX 260/ גודל 19/22 - עדיפות למט ולא למבריק. אשמח לעצות והצעות. תודה,

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by boim,

אהלן אני מחפש מסך קטן.. כעיקרון כל ה 19' הרחבים הם בעלי רזולוציה של 1440X900.. אבל ראיתי שיש גם מסכי 18.5 עם רזולוציה של 1366X768.. מישהו מכיר אותם? הרזולוציה הזאת קצת מוזרה... המלצות?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  11. Started by ilanb0,

ראיתי באנר של LG על המסך הנ"ל הכולל רמקולים+מיקרופון+מצלמה. שווה משהו? האמת, המחיר זול... הנה הקישור: http://www.hye.co.il/news/news.aspx?newid=184

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  12. מעוניין לרכוש מסך 22"" בעיקר לצפיה בקולנוע, אבל גם עם האפשרות להפוך את המסך למסך טלויזיה בחדר שינה או סתם לנוחות של חיבור שבחיבור "בננות" מאמצעי הקלטת וידיאו אחר. כלומר - לצרכים גנריים, וככל הידוע לי אין כבל HDMI to GCVBS/S-vedio/Y,Pb,Pr. המסך היחיד שמצאתי, במסגרת התקציב, ושקיבל ביקורות מצוינות אצלכם, הוא כאמור ה- CHIMEI. האם מישהו מכיר מסכים נוספים, עדיף כאלה שתומכים ב- FHD (כדוגמת ה- T220P וה- W2261V), רק עם יציאות/כניסות וידיאו בנוסף ל- DVI/HDMI? ==> ואני מודע לזה ש- FHD ממרחק של מספר מטרים כבר לא ממש ניתן להבחנה ע"י עין אנושית. פשוט יש לי בבית נץ שאוהב לראות DISCOVERY אבל ברצינות - תמוה בעיני ש- CHIMEI היחידים שמייצרים מסך עם החיבורים הלכאורה"סטנדרטיים" הנ"ל. …

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות את המסך הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~W2243T~9~0.htm מה אתם אומרים כדי??הוא טוב למשחקים?? אם לא איזה מסך מומלץ באיזור המחיר הזה?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by rOnka,

לפני כשנתיים קניתי את המסך T220P של סאמסונג, לפני כחודש הוא החליט להשתגע וכל כמה שניות להתכבות והידלק. לקחתי אותו למעבדה הראשית של סמסאונג ואחרי חודש הם החזירו לי קופסא גדולה. מבלי להתיחס יותר מידי לקופסא פתחתי את הקופסא כי חשבתי שמדובר במסך הישן פשוט בקופסא אני מגלה שהם הביאו לי מסך "חדש", הP2350. למישהו יש ניסיון עם המסך? הביקורות באינטרנט דיי חלוקות.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  15. Started by BoA,

ערב טוב הזמנתי באינטרנט מסך LG LCD 24 W2442PA 2ms 1:10000 Hdmi Pivot . אני רוצה להנות מאיכות התמונה של תכני הבלו-ריי שיש ברשת ורציתי לשאול האם המסך הזה יראה תמונה באיכות HD? יש לי מחשב די ישן (AMD 3000, RADEON 9600, ו512 זיכרון) הוא יראה תמונה טובה או שצריך לעשות שידרוג? הבנתי שצריך לחבר בין המסך למחשב כבל HDMI, מה זה יתן ולאן הוא מתחבר למחשב? (לוח אם או כ.מסך?) תודה

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  16. Started by timont,

ח.י. מפיצים את מסכי LG האם מישהו יודע האם הדגם של L1770HQ מגיע גם בשחור? האם הלבן יפה? בח.י. אמרו לי שהם מיבאים רק את הלבן בדגם הזה.... זה נכון? למה?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  17. Started by lerhand,

קניתי לאחרונה את הLG1970HRוקיבלתי אותו בצבע לבן כשהייתי בטוח שהוא שחור. התקשרתי לחנות והם טענו שלא קיים צבע שחור אז תיקנתי אותם והוכחתי להם שיש דבר כזה. הם אמרו שהם יבררו עם היבואן ביום ראשון אם הוא מביא את המוצר הזה. השאלה שלי היא כזאת: האם בארץ מוכרים את הדגם השחור?למיטב ידיעתי כן, אני רק רוצה לוודא. למישהו מכם יש כזה?

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  18. אני מחפש שתי טלויזיות LCD. אחת תשמש בעיקר לצפייה בכבלים אנלוגיים(עם אופציה לדיגיטלי בעתיד). הטלויזיה הזו צריכה להיות בגדלים של בין 20-22 אינץ'. השניה תשמש לצפיה בערוצים 11 ו22 בוודאות, לצפייה בDVD בתדירות גבוהה ועם אופציה לכבלים. אותה אני מחפש בגדלים של בין 22-27 אינץ'. שתי הטלויזיות ישמשו לצפייה ממרחק של 2-3 מטרים מהן. השניה תהיה תלויה על הקיר. כרגע אין הגבלת תקציב, ואני מעוניין לדעת את הדגמים הטובים ביותר המתאימים לכל קטגורייה שקיימים בשוק.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  19. בשביל גיימר וקריאת טקסטים? הוא DVI? המחיר שלו בKSP הוא 1220

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  20. כמו שכתבתי, מסך LCD למשחקים הכי איכותי ומומלץ בטווח ה 1500 ש"ח בגודל 19"

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  21. השימושיים יהיו משרדיים בעיקר ולכן חשוב לי פאנל איכותי . מהו המסך 19 עם פאנל איכותי הכי זול וטוב שיש ?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by arik100,

אוקיי אני רוצה לקנות מסך חדש תקציב 1000-1500 (אני מעדיף ככה 1200 אבל אם יש שינוי משמעותי בין מסך של 1200ל 1500 אני מוכן לשלם עוד קצת ) מסך למשחקים , סרטים, וקריאה באתרים וכו' המסך צריך להיות טוב איכותי ושלא יסנוור את העיניים הגודל פחות חשוב אם יש מסך ממש טוב של 17 אני ישמח איתו גם רמקולים במסך אני לא כל כך אוהב ככה אלא אם כן זה המסך ממש מפצה על זה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  23. בטעות מישהו עשה פס קטן עם טוש של דיסקים על המסך LCD וזה לא יורד בשיפשוף במים, רציתי לשאול עם איזה חומר נראה לכם ניתן לנקות את זה מבלי לפגוע במסך? אצטון / אלכוהול? תודה.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לראות טלויזיה דרך המסך מחשב, מה היתרונות והחסרונות של מסך מחשב עם חיבור ישיר לממיר לעומת כרטיס טלויזיה? לפי מה שהבנתי יש מסכי מחשב שיש להם חיבור ישיר מהממיר וכך אפשר לראות טלויזיה גם כשהמחשב מכובה.. אפשרות נוספת היא כרטיס טלויזיה.. האם יש עוד אפשרויות? מה היתרונות/חסרונות של כל אפשרות? בתודה מראש, יניב

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  25. Started by michmoch,

נתקלתי בזה בפורום שלנו. מישהו יכול להעיד על התופעה? עד כמה זה רציני במשחקי פעולה\יריות , משחקי רשת ? מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים