מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי בזה בפורום שלנו. מישהו יכול להעיד על התופעה? עד כמה זה רציני במשחקי פעולה\יריות , משחקי רשת ? מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
האם כדאי יותר מסך 19 עם פנל PVA בסמסונג 971 או לקנות כבר 22 או 20 עם TN? והאם זה נכון שכל המשחקים עוברים לצורה רחבה ולכן מסך 19 רגיל לא יעבוד טוב בשחקים כאלו או במשחקים חדשים?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כותרת. כרגע חשבתי על ה SAMSUNG דגם 2494HS, יש יותר טובים באותו מחיר או באותה איכות וזולים יותר?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מחפש מסך מחשב רחב למשחקים בעיקר (50%) סרטים ולטקסט. ראיתי שדי קטלו את השירות של מסכי סמסונג, אפשר להציע דגמים אחרים? תודה רבה מראש לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
-
אהלן כמו שהכותרת אומרת,אני צריך המלצה למסך עם פאנל IPS, אפשרי כל החברות חוץ מדל. התקציב עומד על 2000 פלוס מינוס.אפשר לחרוג. גודל - בין 20 ל-22 אינץ'. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי מסך 22",יש לי חיבורים של DVI והכחול הסטנדרטי הזה,עכשיו אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הXbox למסך,כעיקרוןו זה לא צריך להיות בעיה אני מחבר את המחשב בכחול הזה ולXBOX אני קונה מתאם HDMI DVI,אבל כצפוי,יש בעיה,הכבל הכחול לא עובד.אז נתקעתי עם שתיי מכשירים שרוצים חיבור DVI ורק 1 כזה,מה עושים? יש מפצל?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בקרוב אקבל אקס ופיסי3 מבקש עזרה בבחירת מסך מחשב 22 אינץ שלא יעלה על 2000 שח ושייתן תצוגה יפה למכשירים אשמח על העזרה
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ' שטוח אבל לא רחב 4:3. אני צריך שיהיה לו חיבור ישיר לתקע חשמל ולא חיבור שהוא לוקח חשמל מהמחשב כי אני הולך לחבר אותו לנייד. אני מעוניין שלמסך תיהיה רזולוציה שאני אוכל לראות HD זאת אומרת לפחות 1280x720 יש לי תקציב של עד 1300 שקל - אם אפשר פחות זה טוב. ד"א אפשר לנעול או למחוק את האשכול הקודם שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316380.0
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היה לי ויכוח עם חבר :argue: למה אני צריך חיבור של S-video כדי לחבר מחשב לטלויזיה למה אני לא יכול להשתמש בטלויזיה בתור מסך ולחבר אותה ל DVI אם מישהו יכול להסביר לי את זה ברמה חומרתית אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי היום התחדשתי במסך 226bw של סמסונג, בהתחלה הכל נראה טוב ויפה עד שפתאום שמי לב שהמסך ממש מרצד, במיוחד בצבעים הכהים. המסך מחובר ב RGB (אין לי DVI) על הרולוציה האופטימלית וקצב רענון של 60 שגם הוא האופטימלי למסך זה. בנוסף, גם אם אני מעלה את קצב הרענון ל 85 יש שיפור אבל המסך עדיין מרצד (וכמובן שבקצב הרענון הזה החדות ממש גרועה). מישהו יודע מה ניתן לעשות? האם זאת בעיה במסך או משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה כללית לגבי מסכי 22" עם רזולותיית 1920X1200. האם כאשר יורדים לרזולוציה 1680X1050 יש ירידה בחדות? כלומר, האם זה מסך 22" רגיל שבסה"כ יכול לתמוך ב-1080P או שמא זה מסך 22" שהפכו אותו למסך 23"?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום! ברשותי צג lcd 30 של dell ניתקתי אותו מהחשמל לאחר מכן ניקיתי אותו בעזרת מטלית מיקרופייבר + מעט מים בעת הניקוי כנראה שהפעלתי קצת לחץ על המסך והוא נידחף קלות פנימה וחזר חזרה למצב נורמלי ביררתי בפורום ואמרו לי שזה מצב נורמלי אבל לנקות בעדינות ולא להפעיל יותר מידי לחץ חיברתי חזרה את החשמל והפעלתי את המסך לאחר מכן שמתי אותו על שומר מסך בעל רקע שחור וכיביתי את האור ושמתי לב שבשני הצדדים של המסך יש רווחים קטנים ואתה רואה תאורה שיוצאת משם ברצוני לציין שאני יוצא משומר המסך ועל קטע שחור אין לי שום זליגות אור במסך האם זה מצב תקין?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכול לתת את חוות דעתו , או מכיר סקירה איכותית (עדיף עברית) של המסכים האלו . אני שוקל לקנות מסך 26-28 (TN,בגלל המחירים) למחשב, 28 נשמע לי גדול מידי למחשב וידרוש להתרחק יותר מידי מהמסך- אבל 26 נשמע לי סבבה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני צריך מכם המלצה בנוגע למסך 22 אינץ. אני מודע להיותו בעל פאנל TN עם כל המשמעויות של זה, אבל כרגע זה מה שאפשר (אין לי כוונה לרדת ל-20 בשביל הדל). המסך מיועד בעיקרון ל-2 שימושים עיקריים: 1. משחקים - פה היותו של הפאנל TN אינה קריטית (יחסית). 2. צפייה בטלויזיה - אני צריך שלמסך יהיו חיבורים על מנת לחברו לממיר של YES. (אני מודע לבעיה של זוויות הצפייה). למשחקים אני מבין שהדגם המומלץ בפורום הוא 226BW של סמסונג, אבל איןנני יודע האם יש לו כניסות לחיבור לממיר? ואם אין לו, איזה מסך יכול להתאים לדרישות?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
או שיש יותר טובים במחיר שלו ? והאם המסך הזה שווה ב 2100 ?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
היי, רציתי לברר אם אני מכוון מנורת לילה ממרחק של מטר, יכול להיגרם נזק למסך חס וחלילה? שאלה קצת נובית אבל חייב להיות בטוח.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי אנשים כרגע המסך שלי מחובר דרך יציאת ה- VGA(כחולה) אבל גיליתי לא מזמן שיש לו גם יציאת DVI שהבנתי שהיא יותר משוכללת אם אני אקנה כבל של DVI ואחבר את המסך דרך יציאת ה- DVI שלו אני אראה שיפור מאשר המצב הנוכחי?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
בטעות מישהו עשה פס קטן עם טוש של דיסקים על המסך LCD וזה לא יורד בשיפשוף במים, רציתי לשאול עם איזה חומר נראה לכם ניתן לנקות את זה מבלי לפגוע במסך? אצטון / אלכוהול? תודה.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי רוצה לקנות למשרד שלו מסך חדש. מכיוון שהעיסוק היחידי שלו זה טקסט, המלצתי לו על HP LP2065, אבל הוא רצה שאני אחפש לו גם דברים ב22' ו24' (הסברתי לו שעם מסך לא רחב יהיה לו יותר שטח לא מבוזבז לטקסטים, אבל הוא עדיין רוצה שאני אברר). אין הגבלת תקציב, אז מה שטוב
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי המסך הבא האם הוא המשך ל2007WFP או המשך לE207 הזול יותר? פשוט יש כל כך הרבה ניגודיות בתכונות שלו אז אני ממש לא בטוח וגם מה אומר הSP בשם? עריכה- בזמן שחיפשתי לינק למידע על המוצר הגעתי לאתר האמריקאי של DELL (פעם ראשונה שהוא לא מביא אותי לישראלי) ובחנות גיליתי מסך חדש נוסף- הDELL UltraSharp 2009W במחיר של 289 דולר http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6523 לעומת הSP2008 שרק יעלה לכם 254 דולר ודף המוצר שלו http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6140 מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה מהם יותר טוב, כי המפרט של הראשון (731BF) יותר טוב מהשני (760BF) אבל המחיר שלו גבוה יותר, ואני לא מבין את זה. המפרט של 731BF: 17" זמן תגובה: 2MS רזולוציה: 1024x1280 יחס ניגודיות: 1:2000 תמיכה בצבעים: 16.2 מיליון. המפרט של SyncMaster 760BF: 17" זמן תגובה: 4MS ניגודיות: 700:1 ולא רשום תמיכה בצבעים ואת הרזולוציה. מה יותר טוב מביניהם?
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום חברים.. רכשתי לפני כשבוע את ה 226BW.. כשהתקנתי אותו הכל עבד מצויין, בחיבור דיגיטלי (DVI) לכרטיס 8800 GT שלי. היום לפתע המסך לא נדלק בבוקר (המחשב כן, המסך לא) ולאחר ניסיונות חוזרים לתקן המצב גיליתי שהמסך כן נדלק כשאני מחבר אותו בחיבור האנלוגי הפשוט אך לא בדיגיטלי... כרגע הוא מחובר בחיבור האנלוגי לצערי והדיגיטלי פשוט לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה? כבל? הכרטיס לא משדר וידאו דיגיטלי פתאום? הרי הוא עבד בחיבור DVI כשבוע פלוס.. אשמח לשמוע רעיונות, תודה.
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-