מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי לאחרונה מחשב עם 4870 של ATI ואני רוצה להוסיף למחשב החדש מסך חדש, אני מתלבט בין 2253BW ל-2053BW. אני רוצה להנות מהמסך למשחקים, אבל קשה לי לדעת כמה ה-2" הנוספים יוסיפו לחווית המשחק וכמה יורידו מה-FPS, אשמח לכל דעה בנושא. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
בדקנו מסך מקצועי ליוצרי תוכן ויזואלי מדגם ProArt PA329CV של ASUS, בכדי להכריע האם מעבר מ-8 ביט ל-10 ביט עושה את ההבדללכתבה
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
- 2 followers
-
-
מסך אחד למחשב שהשימוש בו הוא בעיקרון אופיס, אינטרנט ואולי קצת סרטים. מסך שני למחשב עם שימוש דומה אבל עם יותר משחקים, לא משחקי שוטרים ו 3d - יותר משחקים כמו SIMS וכדומה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
האם אני יכול לקנות שלט למחשב ולחבר אותו למסך עם מתאם של USB ל HDMI ואז לשלוט ולהעביר מ HDMI ל DVI וכו'
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
מתלבט בין כמה מסכי 22 למטרת משחקים וסרטים בתקציב עד 1500 יש לי כרטיס מסך 7950gx2 אני ראיתי המלצות למסכים הבאים:Asus MW221C , Asus VW222U , Samsung SyncMaster 226BW , Samsung 2253BW אשמח לדעת את ההבדלים המשמעותיים במסכים אלו ואיזה מהם הכי כדאי לרכוש ולמה? אשמח לקבל גם כן מידע על מסכים שאינם מופעים ברשימה
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם אני מחפש מסך 20 אינץ , עם פאנל IPS .... יש לי אפשרות להביא מחו"ל את ה - DELL 2007WFP ורציתי לשאול איך הוא בראית סרטים וטקסט ? האם אתם ממליצים עליו ? יש לכם הצעה טובה יותר למסך IPS בגדלים 20 מקסימום 22 אינץ , כאשר עיקר השימוש לטקסט ואינטרנט , וגם לסרטים ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום חבר'ה שמעתי (שמועות) שקיימים מסכי מחשב LCD, 17 אינץ שיודעים לקבל גם כניסה של טלויזיה (S-Video?) האם מישהו יכול להמליץ על משהו דומה ? תודה, מקסים.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
האלן חברים אפשר המלצה למסך 22 אינץ עד 1300 בעיקר למשחקים וסרטים אני מזמין מפרט עם כרטיס מסך HD4890 תודה
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מתכוון לא כמו בתמונה הזאת.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני בדילמה לא קטנה ... כמובן שהטלבתי בין ה226BW של סמסונג למסך המפורסם של דל.. אבל כחול שאני מעמיק ובודק בפורום אני מוצא יותר ויותר בעיות בנושא של פיקסלים מתים בתקופה ממש קצרה.. לי בבית יש מסך דק 17" אפילו לא יודע איזה חברה הוא כבר כמה שנים ואין שום פיקל מת והוא עוד 24/7 אז איך במסך שמפרסמים אותו כטוב ביותר ברמה הזאת עושה כל כך הרבה בעיות.. האם בסמסונג יש אותה בעיה של פיקסלים מתים?
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אם הייתי רוצה מסך לגלישה ולקריאת טקסטים ועיבוד תמלילים, כמה שיותר גדול לנוחות הראייה, תקציב 1000-2300 ש"ח (גמיש), מה הייתים ממליצים לי ?
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
המסך אמור להיות מסך מצוין (ביחס למחיר שלו), אבל לא בהגדרות המקוריות שלו. אני צופה בתמונות במסך והן פשוט לא נראות טוב. נראה כאילו הצבעים הלבנים משתלטים בצורה קיצונית ולא הצלחתי לקנפג את הגדרות המסך בצורה מוצלחת על מנת להגיע לאיכות טובה. במסך הזול שלי בעבודה אני רואה טוב יותר מוזר שהמסך לא מגיע עם איזשהו חיישן לכיוון אוטומטי מומלץ אלא הוא ידני לחלוטין. נכנסתי לכל מיני אתרים המציגים תמונות שאמורות לתרום לכיול מוצלח, אבל למרו שאני רואה את כל הצבעים שהם מציגים, זה עדיין לא זה. האם מישהו יודע מה השילוב הנכון של ההגדרות במסך זה?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
התמונה שמגיעה מהמחשב למסך ברזולוציה של 1920 על 1080 השולים יוצאים מהמסך. יש מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
http://www.hitachi.ae/eng/products/consumer/products/tvs/l32s02a.html זאת הטלויזיה שיש לי . השאלה איזה רזולוציה לשים בה כשאני מחבר אותה למחשב
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
-
-
................................................................
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ביישומי טקסט אני מתכוון תכנות וקריאת pdf ממושכת. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום קיים ברשותי המסך הנ"ל המסך הינו בשימוש כ-5 שנים לפני מספר ימים באמצע שימוש שוטף פתאום הוא הבהב ונכבה , מה בדיוק קרה? האם הנורה נשרפה? האם יש משהו שאפשר לעשות עם המסך הזה? או שישר לפח? תודה מראש נ.ב. יש לציין שהמסך מזוהה ע"י המחשב
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD שהוא 17 אינץ' LG L1732TQ. יש לי אותו בערך שנה, ומתחילים להיות סימנים שחורים כאלה על הסמך של עיגולים כאלה, ופתאום גוונים קלים של שחור על המסך. הבנתי שהגיע הזמן לניקיון אבל אני מפחד לגעת במסך שלא יתקלקל בו שום דבר. תוכלו להסביר לי איך לנקות את המסך או להפנות אותי למדריך אחר? תודה רבה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יוצא לי מהמסך מן צליל מאוד מאוד גבוה(סטטי אם אני לא טועה) כשאני מפעיל משחקים. מה שמוזר הוא שזה רק כשאני מפעיל משחקים וגם זה לא בכולם. בסרטים וכל שאר הירקות אין כלום.
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
המסך הוא Colortac LM-15T ובEVEREST כתוב: Maximum Resolution 1024 x 768 יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-