עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by avishai1b,

אני קונה מחשב חדש ב 10,000 ~ עם מסך... אשמח לקבל המלצות על מסכים 21''+ --למשחקים בלבד-- **עדיף לא WIDE** תודה מראש :

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  2. שלום לכולם ! מישהו יודע מה ההבדל בין Dell 24 LCD 2407WFP ל- Dell 24 LCD 2407WFP HC תודה

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  3. שלום, ראיתי אצל דוד שלי שהוא חיבר את הDVD שלו למחשב אז זה אפשרי אז אפשר המלצה אבל לDVD שיוכל להתחבר למחשב ולשמש כמסך. לא משנה גודל מסך. שיעלה עד 400-450 ש"ח עריכה: אם זה לא הפורום הנכון תעבירו בבקשה

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by nondos,

שלום אני מעוניין בהמלצה למסך LCD בין 19" ל 17" תקציב - 1000 עד 1500 ש"ח לצורך משחקים, אינטרנט תודה

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  5. שלום לכולם אני צריך מסך מחשב לעבודה משרדית. בתקציב של עד 1600 האם גודל 22 זה בסדר? איך ה asus VW222U?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  6. קונה מחשב חדש בקרוב, רציתי גם מסך חדש.. תקציב עד 2000 ש"ח , אני מעדיף 20 ומעלה שממוצב במקום טוב באמצע, על פני איזה 17 או 19 יקר.. מספר שאלות : 1. האם עדיף מסך רחב או רגיל? וכן אני מודע לזה שזה לפי הטעם האישי אך בכל זאת, מה הייתם ממליצים למשחקים? (בעיקר רשת) 2. האם כדאי לקנות מסך מחברה אלמוניות? ראיתי מסף 22 ב 1300 שקל בערך, אני מודע לזה שזה לא איכותי בלשון המעטה.. אך עדיין, האם איכשהוא זה שווה ? אשמח למספר המלצות ודגמים (אם יש קישורים , בכלל יותר טוב) תודה רבה וחג שמח לכולם

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by DOGMA,

כאשר מעבירים את הimage mode לgaming המסך עושה משהו ממש מוזר, דבר שדומה לbloom effect במשחקים. כאשר עוברים מתמונה כהה לבהירה המסך מבהיר את עצמו מעבר למצב הרגיל בהדרגה וכן להיפך, במשחקים לא רואים הבדל גדול, חוץ מתמונה בהירה יותר בקטעים חשוכים. אבל כאשר עוברים בין עמוד רגיל בFF לעמוד שבו הניגודיות גבוהה(רקע שחור עם אובייקטים לבנים) רואים את הבהירות של הצבע האפור של חלון הFF והחלקים הלבנים בעמוד הופכים לבהירים יותר... התופעה נתגלתה בעת משחק בהגדרות של המסך, ומעבר בין 2 טאבים בFF הראשון היה הפורום והטאב השני הוא האתר הזה - http://www.myspace.com/kontraproject

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  8. אתם עוד ממלצים על המסך 2243BW ? למה אני יום שישי רוצה כבר להזמין מסך ... עם אתם עוד ממלצים על המסך ........ אז אני מתלבת ... עם לקנות תמסך הזה או 2243BW או ת2253BWוSamsung אני יודע שהמסך 2243BW יותר מומלץ מבחינת מחיר.. אבל איזה מסך אתם אומרים שיותר יפה ? כי ממש חשוב לי גם היופי ........ כי אני בנאדם שאוהב לשהקיע ביופי בחדר... אז סתם אני שואל עם אתם אומרים שממש אין אבדל ביופי אז אני יעלך על ה2243BW ועם אתם ממלצים על מסך אחר אז נקנה משהו אחר ..

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by g1zey,

קניתי היום מסך חדש ( LG L1970HR ) בגולדטופ וזה פשוט מדהים איך המסך הזה נחטף ... כל פעם שבאתי לקנות אזל במלאי , הפעם תאמתי מראש שישמרו .. איך שאני מגיע האיש שבא אחריי גם קנה את המסך והוא אפילו לא ידע כמה הוא עולה (!!) קיצור המסך פצצה , ממליץ בחום. עכשיו לשאלה : רציתי לשאול את אלה מביניכם שיש להם את המסך , על איזה הגדרות הם משתמשים במסך כי אני לא יודע בדיוק כמה הכי טוב ואיך רואים הכי טוב . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  10. Started by MishaK,

היי לכולם, אחרי כמעט 5 דקות גלישה כאשר המסך הפוך לצידו, הגעתי למסקנה שזה פשוט הרבה יותר נוח וכיף. הבעיה היחידה היא שכל פעם צריך לעשות את ההיפוך לבד דרך הדרייברים של ATi, האם יש דרך לעשות זאת אוטומטית (מניח שלא)? אם לא (כמובן שלא יותר נכון), האם יש איזו שהיא תוכנה שבלחיצת כפתור תחליף בין הרזולוציות והרוטציה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by tidan31,

שלום! ברשותי צג lcd 30 של dell ניתקתי אותו מהחשמל לאחר מכן ניקיתי אותו בעזרת מטלית מיקרופייבר + מעט מים בעת הניקוי כנראה שהפעלתי קצת לחץ על המסך והוא נידחף קלות פנימה וחזר חזרה למצב נורמלי ביררתי בפורום ואמרו לי שזה מצב נורמלי אבל לנקות בעדינות ולא להפעיל יותר מידי לחץ חיברתי חזרה את החשמל והפעלתי את המסך לאחר מכן שמתי אותו על שומר מסך בעל רקע שחור וכיביתי את האור ושמתי לב שבשני הצדדים של המסך יש רווחים קטנים ואתה רואה תאורה שיוצאת משם ברצוני לציין שאני יוצא משומר המסך ועל קטע שחור אין לי שום זליגות אור במסך האם זה מצב תקין?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  12. Started by erro,

שלום, ראיתי טונות של המלצות על המסך, אך בבדיקה קצרה באינטרנט ראיתי כי עלול להיות בעייתי לקצת משחקים עקב INPUT LAG ומהירות תגובה לא משהו. אשמח לשמוע תגובות. כמו כן, אני חסיד של LG, האם יש משהו (גודל 22, 23) שנותן תחרות יפה לסמסונג ? תודה.

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  13. Started by hq4ever,

שלום חבר'ה שמעתי (שמועות) שקיימים מסכי מחשב LCD, 17 אינץ שיודעים לקבל גם כניסה של טלויזיה (S-Video?) האם מישהו יכול להמליץ על משהו דומה ? תודה, מקסים.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  14. Started by parAzoid,

אוףףףףףףףףףףףףף כל כך הרבה זמן אני מתכנן על הDELL 2007WFP ולא מצאתי חנות אחת עם מחיר נורמלי שיש לה במלאי [גם בחנויות עם מחיר גבוה אין.]. החברה NEXTOP פתאום הפסיקה לענות לטלפונים, לא מחזירים תשובות להודעות וכו' למרות שהמסך היה אמור להגיע שבוע שעבר. אין לי כח, אני הולך על מסך אחר. מה לקחת? אני מעדיף שיהיה מסך רחב, אני חשבתי על הEIZO 1931SH למרות שהוא 19, או עם הNEC 20WGX2 שנראה לי יותר טוב, רק יש לו מסך מצופה כזה [לא יודע איך קוראים לזה]. מישהו יכול להביא לי תמונות של שתי המסכים ומה עדיף יותר\מסך אחר? יש בגולדטופ את הNEC במלאי אבל זה עולה 3.3K שזה קצת גבוה למסך, אבל אין לי בעיה כי נגמרה לי הסבלנות לחכות. תודה רבה לעוזרים. ***גם ביקורות על המסכים יתקבלו בברכה***

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  15. אני בדרך לקנות מסך חדש. השאלות שלי הן כאלה: 1. כעיקרון אני צריך מסך שמתחבר לי גם לממיר (YES). האם ישנו הבדל בין שימוש במסך מחשב רגיל ושימוש במסך טלויזיה, ואם כן מה עדיף? 2. אני צריך המלצה על מסך איכותי 22"~24" של מסך מחשב/טלויזיה במחיר של לא יותר מ-1500 ש"ח. תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  16. קיבלתי את המסך 2007FP לפני שבוע. אני חייב לציין שהמסך נראה טוב מבחינה עיצוב (לפחות לטעמי) אבל אני לא חושב שהוא מאד מיוחד בהשוואה למסכים אחרים אפילו הפשוטים. נכון אולי אני לא מבין יותר מידי אבל בסוף זה כמו יין אתה יכול להיות אנין טעם ולהבחין שיין אחד יש לו ארומה ברורה ואחר האפיצות מדהימה אבל בסוף השאלה הכי חשובה הוא טעים או לא. כנ"ל לגבי מסך בסוף צריך להסתכל בו ואם רואים טוב אז סבבה ואני חייב לציין שציפיתי ליותר, קצת התאכזבתי. 1. הרזולוציה מאד גדולה מידי ביחס לשטח המסך, יש לזה יתרונות אבל בעבודה שוטפת זה חיסרון כי האייקונים קטנים והכתב קטן בנוסף גם כל הלחצנים בתוכנות השונות מאד קטנים,כמובן כל ניסיון לשנות זאת מייד גורם לעיוותים (בין אם בעזרת DPI או הגדלת הפונטים). 2. החדות…

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום אני מחפש מסך מחשב רחב למשחקים בעיקר (50%) סרטים ולטקסט. ראיתי שדי קטלו את השירות של מסכי סמסונג, אפשר להציע דגמים אחרים? תודה רבה מראש לכל העונים

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by Oranili,

שלום אני קונה מ SKYPC את המסך ! האם יש להם את הפנאל S?.... ושמעתי עליו שיש לו לאגים במשחקים וצניחת FPS... האם זה נכון ?.. תודה!

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  19. שלום לכולם מה קורה ??! קודם כל שהמסך יהיה טוב לGAMING וסרטים עם איכות טובה משהו טוב בעצם תודה לכל מי שעוזר יום טוב PEACE OUT

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by tfo,

יש לי XBOX360 וכפי שידוע לי אפשר לחבר אותו ל dell 2407wfp hc ו ל20 אינץ, מישהו ניסה? האם זה עדיף מטלוויזיה? האם זה בכלל עובד? וסתם שאלה מי שרוצה יענה, מה כדאי? 1) לקנות DELL 20 אינץ וטלוויזיה לחדר 2) לקנות ת 24 אינץ ולהשתמש בו גם כמסך מחשב וגם ל XBOX360, בעקרון יש לי כבר טלוויזיה 21 אינץ.

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  21. אז ככה: לאחר ההמלצה שניתנה באתר קניתי את המסך SAMSUNG 932B ב-1,300 שקל. לאחר שראיתי את המסך באופיס דיפו, אכן התרשמתי מאיכות התצוגה אבל מאוד התאכזבתי מהעיצוב שלו, ממש לא אהבתי. המסך נראה פשוט למדיי ולא יוקרתי. לאחר שביקשתי לבטל את ההזמנה נאמר לי שאני יכול להחליף את המסך במסך אחר. רציתי להחליף אותו ב LG L1960TR , אבל בחנות אמרו לי שהם לא עובדים עם המסך הזה. הם הציעו לי את המסך SAMSUNG 931C ב-1,500 שקל. השאלות שלי הם כאלה: 1. האם אני יכול עוד לבטל את ההזמנה לגמריי ולקבל את כספי חזרה (הרכישה בוצעה היום - יום ראשון), או שהבנתי שאני צריך לשלם קנס של 5%. 2. האם כדאי לבטל את ההזמנה (ולשלם קנס של כ-60) ולקנות LG L1960TR ב-1,450 (סה"כ ייצא 1,500) 3. האם כדאי לקנות באותה ח…

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by o.s,

שלום, החלטתי לקנות את ה226BW ויש לי שאלה לגבי הכיול שלו: אני קונה את המסך מפנדה והוא מגיע עם פאנל A(לא מצאתי שום חנות שמוכרת ומתחייבת לפאנל S , אם משהו מכיר כזאת חנות אני ישמח מאוד לקבל את שמה) וחיפשתי בפורום והגעתי לסקירה של xVertigo ששם רשום איך לכייל את פאנל A ורציתי לדעת האם זה באמת הכיול האולטימטיבי או שמשהו מכיר כיול יותר טוב? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by The Ripper,

שוקל את רכישת המסך בעיקר בגלל יכולת ריבוי משימות, רציתי לדעת מאנשים שרכשו את המסך ומי שיצא לו לעבוד עליו - 1. האם זו רכישה כדאית, 2. עד כמה הפריעה לכם הזווית האנכיות הצרות, 3. יכולת עבודה בבהירות נמוכה, 4. חווית המשחקים עליו ברזולוציות נמוכות מאד 1440x900 / 1280x800 - 5. מריחות, זליגת אור וכדומה. ריפר.

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  24. לאחר חודש של שימוש במסך VP930(יש לי שניים כאלה) החלטתי לכתוב חוות דעת מקוצרת לגביו שנשלחה גם לזאפ. כיום קשה מאוד לבחור מסך LCD וגם לאחר הבחירה יש בך ספקות לגבי כך שעשית את הבחירה הנכונה, כאשר הוצאתי את המסך מהחבילה ישר ידעתי שעשיתי את הבחירה הנכונה. לכן לאחר קריאת סקירות רבות בכל אתרי החומרה הגדולים החלטתי לרכוש אותו. לפני כחודש בערך קניתי את המסך מחנות באשדוד ב2050 שקל, באריזה היו: *מסך *כבל D-SUB וכבל DVI * דיסק עם דרייברים *דיסק התקנה של Perfect suite יתרונות: המסך בעל פאנל M-PVA ומציג צבעים גם בצורה מעולה, הצבעים ממש עמוקים מה שנותן חווית צפייה. חסרונות: המסך מגיב דיי לאט ותוכנת הכיול שלו די מסובכת בהתחלה. חוות הדעת - המלצה שלי: איכות תמונה גבוהה במיוח…

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by GPS,

היי אני מחפש מסך 22 אינצ' רחב עד 1300 ש"ח, השימושים שלי הם משחקים ואינטרנט בעיקר. הבנתי שבמחיר הזה אני יכול לקבל רק TN אין לי בעיה אם זה כי אני לא עובד עם טקסטים למשך הרבה זמן, אני רק מבקש שלא יהיה מריחות במשחקים. תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.