עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אז איזה מסך מומלץ יותר? מי נותן תמורה טובה יותר למחיר? רק מי שברשותו אחד המסכים או שלפחות ראה אותם בעיניו שיצביע לי אישית צריך להגיע בכל רגע T220P אבל לפי רוב התגובות שקיבלתי עשיתי טעות כי הכל יהיה קטן מדיי וכאלה , יש מישו שיש לו את המסך הזה ויכול להגיד לי אם הוא טוב? אז יאלה תצביאו מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by unwiZz,

שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות מסך מחשב LG בגודל 34 אינץ' בעקבות ביקורות שקראתי באינטרנט. ואני שם לב שיש 3 גירסאות עיקריות: ה34WN650-W, הGL750-B, והWN80C-B, כאשר בין שלושתם יש הבדלי מחיר משמעותיים: ה-650 ב-1600~ ה-750 ב-2500~ ה-80 ב-3500~ אני במקצועי מתכנת, אבל גם פה ושם אני גם נהנה לשחק במשחקים, ואני מחפש מסך שיהיה הכי טוב בVALUE PER MONEY בעיקר. כמובן שאני נוטה ל650. מה ההבדלים המשמעותיים בין הגרסאות? והאם כדאי לי ללכת באמת על ה650? תודה מראש!

3. Started by Lior4543,

אבא שלי הביא לי בהפתעה את המסך http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697929 הוא קנה אותו ב600 שקל במבצע, השאלה שלי האם המסך הזה טוב, איכותי ויחזיק זמן רב?

4. המסך הוא לרוב למשחקים..... גם לסרטים\סדרות אבל לרוב למשחקים אז השאלה היא האם המסך ASUS 24 MK241H 2ms הוא טוב או לא? בנוסף אם אתם ממליצים אל משהו שונה בבקשה תציעו כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא עד 2500 אבל עדיף לא לעבור את ה2300

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by KoDkOd,

שלום ,אני מחפש מסך 19' איכותי להרבה שעות עבודה ,תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Atlon-Xp,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 בעיני הוא נראה טוב,מה דעתכם? 2ms...

7. Started by Jules Winnfield,

אני מניח שהבנתם מה אני צריך לפי הכותרת החריגה המקסימלית שלי היא 50 שקל.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  8. שלום רב בעיה מוזרה, אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי. לאחרונה החלפתי מחשב אבל עדיין משתמש במסך CRT ישן וטוב LG F700B. מחובר בחיבור VGA לכרטיס המסך. הבעייה היא שלאחר החלפת המחשב, התצוגה אינה תופסת את מלוא המסך - ישנה מסגרת שחורה גדולה מסביב לשטח המוצג. העניין נראה לא רק במצב מערכת הפעלה אלא גם בתצוגת ה BIOS, מה שמביא אותי למסקנה שזו לא בעייה של מערכת ההפעלה. בעצם יוצא שכרגע יש לי מסך 17 אינטש שמציג שטח של 15 אינטש בערך. כאשר אני משחק עם הגדרות המסך, הוא מאפשר לי להגדיל ולנצל את כל שטח התצוגה. הבעייה היא שהמסך לא שומר את ההגדרות, לאחר כיבוי המסך והדלקתו הוא מקבל אות חדש מהכרטיס מסך והמצב חוזר לקדמותו. האם יש דרך לפתור הבעייה ולשמור על הגדרות המסך?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Murmur,

שלום, אני משתמש בסדרת ה-IPS של דל כבר שנים., החל מה-2209 המופלא. אני צריך להכין מפרט לרכישה של כמות מסכים גדולה ומחפש מסך מקביל באיכות הפאנל ל-U2414 להכניס כחלופה. כלומר - מסך שהייתם לוקחים אם לא היה אפשר להשיג את הדל בשום אופן. אשמח לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני קונה מסך חדש וממש אשמח אם תעזרו לי כאן: אני כרגע מתלבט בין 3 סוגים: dell u2312hm dell p2414h dell p2314h אני ממש אשמח אם תעזרו לי להבין מה בדיוק ההבדלים בין שלושת המסכים האלו, ומה כדאי לי להשיג לעצמי. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  11. הלך לי המסך 19 אינצ' שיש לי כיום של VIEWSONIC.. אני חושב שעדיין יש לי אחריות עליו.. (מישהו יכול לאשר לי את זה? עברו שנתיים וחצי מאז שקניתי אותו.. והוא כל הזמן נדלק לשניה ונכבה ל7 שניות) אבל בכל אופן אני כבר דיי הרבה זמן חושב על מסך גדול יותר.. בכיוון של 24 אינצ'.. אבל אולי אפילו 26 או 22.. אני גיימר די רציני (HD4870 וQ9400 דיי מעידים על זה אני חושב..) התקציב שלי הוא באזור ה2000 ש''ח.. איזה המלצות יש לכם? רק דבר אחד , חשוב לי מאד שהמסגרת של המסך לא תהיה בומבסטיט מדיי כי גם ככה 24 - 26 אינצ' זה דיי גדול.. תודה

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  12. אין לי שום שמץ של מושג מה הולך היום בשוק הזה. יש לי viewsonic vp171b כבר משהו כמו חמש שנים, ולמען האמת הוא עוד סוחב לא רע בכלל. בהנחה שאני רוצה לשדרג, והצרכים שלי הם משחקים וסרטים, איזה מסך אתם ממליצים לי שנחשב כיום לבעל התמורה הטובה ביותר למחיר?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ofirstorm,

מה אתם אומרים עליו? , מיועד לגיימינג ולסרטים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=862321

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by סל מיחזור,

המסך הוא Mag BP919W . (קניתי כי הוא זול) ללא כיוון צבעים , יש המון צבע צהוב. כך למשל נראה פורום בתפוז , שרקע השורות בו אמור להיות לבן, איך מבטלים את הצהבת הזו? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. באיזה מחירים יש טלויזיות LCD ב22-26 אינץ שיתמכו בHD???יש כאלה בכלל??

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  16. היי, אני מחפש מסך 19", שיחליף את ה- CRT הישן והמטושטש שבו אני משתמש כרגע. עיקר השימוש במסך יכלול קריאת טקסט, גלישה באינטרנט וכל היוצא מכך, ופחות משחקים וצפייה בסרטים (אני מצפה, כמובן, לריספונסיביות סבירה לפחות במשחקים, בלי קשר). כרטיס המסך שבו אני משתמש כרגע הוא Radeon 9200SE של Gigabyte, שלו ככל הנראה אין יציאת DVI, ולכן הכרחי שלמסך יהיה חיבור VGA. המחשב שעבורו נקנה המסך הוא ישן למדי, ולכן אין לי כוונה להשקיע בו סכום כסף גדול במיוחד; אי לכך עומד התקציב לקנייה בסביבות ה- 700 ש"ח. תודה, אלעד.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by ARIK1984,

שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  18. יש עליו המלצות רבות אך הפאנל שלו הוא TN ולפי מה שאמרו פה בפורום זה פאנל ממש גרוע. האם הוא בכל זאת שווה קנייה?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  19. היי אנשים. שימושי המסך המתוכננים הם גיימינג (כבד, יחובר ל-GTX295) ועבודה עם טקסט (לא כתיבה של מליוני קבצים ב-WORD, פשוט גלישה בפורומים והכנת עבודות לבית-הספר). כפי שצוין בכותרת, התקציב המשוער הוא 2,200 ש"ח. במידה וישנה חריגה מאוד משתלמת, בכיף ;D הגודל המתוכנן הוא 22", אבל אין לי בעיה עם 20". ניסיתי לעבוד איזו רבע-שעה עם מסך גדול מזה וראיתי ש-24" זה פשוט גדול לי מדי. באסה. זוויות הצפיה לא בעייתיות במיוחד, בזמן העבודה אשב ישירות מול המסך, במרחק של בערך 60 עד 70 ס"מ. אשאיר את שאר השיקולים לכם. תודה רבה לעוזרים, לילה טוב

• 88 תגובות
    • 8.9k צפיות
  20. Started by oazip12,

אהלן לכולם! הזמנתי באינטרנט מסך מחשב של סמסונג 22" מדגם 2233BW. זה מסך 1680X1050 שלחו לי מסך מחשב 21.5" מדגם P2250 של סמסונג 1920X1080 מבחינת תשלום, גבו לי אותו דבר - השאלה היא אם דפקו אותי... אני לא גיימר בכלל, וצריך את המסך בעיקר לעבודה משרדית ולצפייה בסרטים ניסיתי להשוות את ההבדל בפאנלים ולנסות להבין מה ההבדלים אבל לא הצלחתי, אנא - אולי מישהו יוכל לעזור לי?? תודה רבה רבה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  21. הבנתי שעכשיו אין להם במלאי. רציתי לקנות אחד לפני החג :s05:

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  22. האם T240 ו- HD4870 1 ג'יגה הוא שילוב טוב? אני מעוניין לדעת אם אני משלב כרטיס ומסך ביעילות.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Rockstatement10,

Fujitsu L20T-2 זה TN? תודה.

24. שלום, שאלה קטנה לגבי המסך: ברגע שאני מדליק אותו לאחר לילה / שעה שעתיים שהוא לא היה דלוק, כשהמסך נדלק הוא חשוך כזה, כאילו הבהירות לא עובדת עד הסוף ולאחר כמה שניות 10-15 הוא בהדרגה חוזר לתאורה הטבעית שלו ולבהירות הנורמלית. רציתי לדעת אם כך פועל מסך ה LCD או שיש מה לחשוש ולהחליף אותו?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by Elad91,

צריך המלצה לחבר למסך 17" דק עד 1000 ש"ח. שימושים: טקסט, קצת מאוד משחקים. אני יודע שבתקציב כזה אי אפשר למצוא משהו טוב במיוחד, אבל בכל זאת, מה מומלץ לתקציב?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.