עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by llime,

מחר אני אמור להפגש עם מישהו בעל מסך דל 20" רחב ע"מ להתרשם מן המסך.ידוע לי שהוא נקנה לפני כשנתיים.האם יש דרך בה אוכל לדעת איזה דגם המסך? האם הוא TN או לא? אין לו את האריזה והקרטון כך שאוכל להסתכל רק על המסך עצמו.חשוב לי לדעת כי אם רואים בו טוב (לטעמי),ואני יודע שהפאנל הוא S-IPS למשל,אז לא אקנה את הדגם המוצע היום מאחר והוא בעל פאנל TN.לעומת זאת,אם המסך יהיה מספיק טוב עבור שימושי,ואדע שהפאנל הוא TN,אשקול בחיוב לקנות את הדגם המוצע כיום. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by mambo,

יש לי שני מסכי CRT ישנים שאני כבר לא צריך, אחד 15 אינטש והשני 17 אינטש שטוח לחלוטין (flatron או משהו בסגנון). בכמה אני יכול למכור אותם?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  3. האם יש תורך להשקיע בכלל יותר ? מה הכי כדאי לקנות ? תודה

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by shayh,

קודם כל - לא הצלחתי להבין מה ההבדלים ביניהם. המסכים איכותיים? יש מסך אחר (של יצרן טוב) במחיר דומה ששווה לקחת אותו ולא את אחד הסמסונגים? את הT220 הציעו לי ב1350 ש"ח ואת ה2243BW הציעו לי ב1250 ש"ח. הצרכים שלי הם סרטים ואינטרנט. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  5. האם זמן התגובה המוצהר של החברה יכול להיות שונה בין מסך למסך (מאותו דגם) בגלל בעיות ייצור? האם הוא יכול "להשחק" עם הזמן וככל שהשימוש במסך מרובה ככה הוא יינזק? והאם יש דרך לבדוק מה זמן התגובה של המסך? (תוכנה כלשהי)

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by drucula,

מסך 21.5" (למרות שמשווק כ22") ברזולוציה של 1920X1080. אני יכול לקנות אותו ב519 ש"ח אבל אני לא מוצא עליו ביקורות ברשת. יש למישהו דעה על המסך? טוב/רע/זבל סיני?

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  7. אני מחפש לקנות מסך 24'', שיתחבר למחשב ואולי בעתיד גם לממיר, וישמש לשימוש כללי במחשב, צפייה בסרטים (מרחוק, ולכן חשוב מסך גדול) ואולי קצת משחקים. האם למישהו יש ניסיון/שמע על שני המסכים הבאים? Benq G2412HD (נמכר ב1089 ש"ח בiqpc), chiemei 24EH (נמכר ב1000 ש"ח באופיס דיפו) אופציה הנוספת שחשבתי עליה היא Samsung SyncMaster 2494LW (בהנחה שהוא נמכר עדיין בbug בדיוטי פרי ב200$, מדובר במחיר מפתה). אבל הבנתי שאין לו חיבור HDMI. האם תהיה דרך לחבר גם מחשב וגם ממיר למסך זה? אם תגידו לי שכל האופציות הזולות אינן טובות, כנראה אלך על Samsung T24. השאלה היא האם הוא שווה את ה-400 ש"ח יותר שהוא עולה. אשמח לכל עזרה. גם אם למישהו יש המלצות אחרות אני מוכן לשמוע. תודה.

8. Started by satih,

תמליצו בבקשה על מסך "24 איכותי לטקסט. תקציב עד ל- 4000 שקל. המסך לטקסט בלבד לשימוש משרדי, לא סרטים\משחקים וכו', כך שלא מעניינים אותי צבעים מדויקים, אלא שטקסט שחור על גבי דף לבן ישאר כזה, בלי זליגות, מריחות, הילות, גוונים ורודים ושאר הצרות לפי מה שקראתי מהמדריך, אני מחפש מסך S-PVA ולא IPS, תקנו עם טעיתי. עד עכשיו הייתי עם 971P, מסך מצויין אך 19" (מתישהו זה נראה לא מעט ). אני גם לא רוצה מסך בהיר מדי, עד עכשיו כל דל שראיתי היה נורא בהיר (למרות שראיתי רק את הדגמים הפשוטים) ומתלוננים כאן הרבה על זליגות של דל, זה אומר שכדי לי להתרחק מההצעות האטרקטיביות של דל?

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  9. והאם יש קשר בין זה ל text Interface אודה לכם אם תעזרו לי.

10. Started by flesh2,

אני רוצה לקנות מסך LCD חדש בתקציב של עד 2200 שקלים. המסך חייב להיות בפורמט רחב (16:9 או 16:10 זה כבר לא משנה). עדיף שיקבל גם DVI וגם VGA, אם יש אפשרות לקומפוננט זה יהיה נהדר. שהאיכות לא תהיה זוועתית, אני לא מצפה למשהו מדהים אבל לפחות שיהיה כיף לשחק עליו משחקים. לא צריך רמקולים מובנים (עדיף בלי בשביל עיצוב יפה יותר, למעשה). תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  11. Started by חרגולאיש,

אני לא מצליח לבחור בין Fill, 1:1,Aspect זה חסום בפני. איך משנים? תודה.

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  12. לא אכפת לי אן זה 19" או 20", צריך את המסך הכי טוב וללא מריחות. אם 20" לא הכי טוב נלך על 19" הכי טוב, רזולויה לא מפריעה לי מכיוון שה8800GTS 320MB שלי תקול וכנראה יוחלף בGTS החדש (512MB), או 8800GT 512MB. תודה

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  13. Started by Vaknir,

שלום, יש ברשותי מסך של AOC 19" CRT מדי פעם המסך קופץ כזה, ניהיה קטן גדול וכו', אחרי כמה שניות זה חוזר בחזרה. רציתי לדעת האם המסך עומד למות, או שאפשר לעשות משהו בנושא, או המחיר שיתקן את הבעיה כבר שווה לקנות מסך חדש?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  14. Started by shaib1,

בס"ד שלום לכולם אני מחפש מסך 20 אינץ , עם פאנל IPS .... יש לי אפשרות להביא מחו"ל את ה - DELL 2007WFP ורציתי לשאול איך הוא בראית סרטים וטקסט ? האם אתם ממליצים עליו ? יש לכם הצעה טובה יותר למסך IPS בגדלים 20 מקסימום 22 אינץ , כאשר עיקר השימוש לטקסט ואינטרנט , וגם לסרטים ? תודה רבה

15. עידכנתי את הווינדוס ונכנסתי סתם לתמונה ואני רואה שהיא בגווני צהוב כזה. אבל כל הצבעים במחשב בסדר, זה רק כשאני נכנס לראות תמונה...(לוחץ דאבל קליק על תמונה והיא נפתחת דרך ווינדוס) בפוטושופ הכל רגיל גם כן.. הנה תמונה להמחשה (מקווה שגם אתם רואים את הצהוב וזה לא רק אצלי במסך) מה עושים ואיך זה בכלל קרה?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  16. אוקי ראיתי שכבר פתחו כמה אשכולות לגבי נושא זה אך כשהגבתי בהם לא קיבלתי תשובה מספקת ולכן פתחתי אשכול משלי. אז ככה אני מחפש מסך שהתקציב שלו הוא כמו שציינתי בכותרת פלוס מינוס 1000 ש"ח. לפיכך אציין את הפרמטרים שיותר חשובים לי במסך (זה לפי סדר חשיבות): 1. איכות התמונה 2. חדות 3. גודל הצג 4. גודל המסך עצמו (כלומר שלא יהיה מאד עבה) כעיקרון אין לי צורך בפונקציות מסויימות כגון מסך מסתובב או כל מיני דברים בסגנון. לאור כך הלכתי לכמה חנויות שקניון שסמוך לביתי לשמוע את הצעתם, כולם פה אחד המליצו לי הצג P2370 של Samsung שהוא 23 אינץ תומך ברזולוציה של 1920*1200 או משהוא בסגנון, תומך ב HD ובכניסת HDMI, זמן תגובה של 2MS אני חושב וכמובן הוא יפה(ראיתי אותו בחנות). לשאלתי, ראיתי שבפורום כולם …

17. שלום, יש לי שאלה כללית לגבי מסכי 22" עם רזולותיית 1920X1200. האם כאשר יורדים לרזולוציה 1680X1050 יש ירידה בחדות? כלומר, האם זה מסך 22" רגיל שבסה"כ יכול לתמוך ב-1080P או שמא זה מסך 22" שהפכו אותו למסך 23"?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  18. Started by TreeBeard,

השימושים הם בעיקר לטקסט (פיירפוקס, אופיס, וכו'). כאן הפרטים של המסך באתר של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/w2043t.jhtml בנוסף יש דגם שהוא כמעט זהה, רק עם סיומת PF, זאת אומרת W2043T-PF: http://www.lge.com/us/computer-products/monitors/LG-lcd-monitor-W2043T-PF.jsp ולפי הנתונים שלו הוא מאוד דומה לראשון, מלבד גודל הנקודה: 0.30 ב-PF לעומת 0.276 בדגם ללא ה-PF. עד כמה הפרמטר הזה חשוב בכלל? מרפרוף פה בפורום (ובמדריך של מסכי LCD) לא ראיתי כמעט שום התייחסות אליו. (הסיבה שאני שואל זה כיוון שבפנדה-מחשבים יש רק את הדגם עם ה-PF). מלבד זה אשמח לכל התייחסות למסך עצמו (כל אחד משני הדגמים הנ"ל), אם למישהו יש ניסיון איתו. הכל בהשוואה למסכים מסוגו כמובן, זאת אומרת TN עד 1000 ש"…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  19. Started by haim.hdd,

היי אני מחפש זרוע למסך עד 28 אינץ' איכותית. הבנתי שיש בעיות עם זרועות שהם לא מחזיקים את המסך והמסך נוטה מטה, מה שיוצר טילט מעצבן. בזאפ וגם באמזון העירו על הבעיה הזו. אני מדבר על מקרים שבהם המסך במשקל נמוך מהרף שמוצהר על הזרוע ועדיין היא נוטה מטה (איכות חומרים ירודה) מישהו יכול להמליץ על זרוע שלא עושה את הבעיות האלה? אני גם מחפש זרוע עם תקן VESA 75X75 בלבד, מעוניין לרכוש את המסך הזה: https://ksp.co.il/web/item/187372 והבנתי שהזרועות עם VESA 100 לא נכנסת טוב. אם מישהו מכיר מתאם SPACER שהוא מתאם VESA 100 TO 75 - גם טוב. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  20. דל מציגה מסך OLED אקזוטי עם מפרט טכני מאוד מרשים לגיימרים וגרפיקאים בעלי ממון יצרנית החומרה וציוד המחשוב דל מעלה את הרף השנה בכל הנוגע לחוויית השימוש במסכים. בתערוכת CES בלאס וגאס היא מציגה את מה שנראה כמו המסך האולטימטיבי לגיימרים בעלי ממון. ה-UP3017Q הוא מסך 30 אינצ' בעל רזולוציית 3840X2160 (ידוע גם כ-4K). מסכים כאלה יש לא מעט, אז מה עושה את המסך הזה כל כך מיוחד? התכונה הראשונה שהופכת אותו למיוחד היא שימוש בתצוגת OLED. תצוגת OLED מעניקה צבעים חיים ויכולת דיוק מעולה. מסך זה תומך במכלול הצבעים של תקן AdobeRGB בשיעור של 100% כך שהוא בהחלט יקרוץ לגרפיקאים ועורכי התמונות. OLED גם ידוע ביכולת שלו לספק צבעים שחורים וניגודיות מאוד גבוהנ כשצריך. עוד יתרון בשימוש ב…

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  21. אני מחפש שתי טלויזיות LCD. אחת תשמש בעיקר לצפייה בכבלים אנלוגיים(עם אופציה לדיגיטלי בעתיד). הטלויזיה הזו צריכה להיות בגדלים של בין 20-22 אינץ'. השניה תשמש לצפיה בערוצים 11 ו22 בוודאות, לצפייה בDVD בתדירות גבוהה ועם אופציה לכבלים. אותה אני מחפש בגדלים של בין 22-27 אינץ'. שתי הטלויזיות ישמשו לצפייה ממרחק של 2-3 מטרים מהן. השניה תהיה תלויה על הקיר. כרגע אין הגבלת תקציב, ואני מעוניין לדעת את הדגמים הטובים ביותר המתאימים לכל קטגורייה שקיימים בשוק.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by RTSerenity,

לילה טוב. וובכן, הsamsung t240 שלי הגיע בחיים לא היה כזה תענוג לראות סרטים אני ממליצה עליו מאד. חדות נפלאה ושטח עבודה ענקי ונהדר. רכשתי דרך וואלה שופ, והקשר היה עם קבוצת אלי חיון. מעולם לא קיבלתי שירות טוב יותר ממה שהם נתנו. תוך 4 ימים הגיע המסך בשעה המדוייקת שנתנו לי חברת המשלוחים UPS. עכשיו מס' שאלות קטנות: 1. כיצד אני יכולה לכייל את המסך על מנת לקבל את היכולות האופטימליות שלו? אין לי הרבה נסיונות עם זה, לכן אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי או להפנות אותי למדריך מפורט. 2. איזו תוכנה הכי מומלצת לבדיקת פיקסלים שרופים ושיחרור תקועים? אין לי ממה שראיתי עד כה, אך הייתי רוצה לוודא זאת. 3. נאמר לי שההבדל היחיד בין DVI לHDMI הוא רק אייכות הקול, אך אייכות התמונה היא זהה …

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  23. Started by solidus,

אני לאדע אם זה בדיוק שייך לפורום הזה אבל w\e איך אנשים שמים תמסכים שלהם אנכית? ראיתי מתכנתים שיש להם מסך רחב ושפשוט שמים אותו במאונך ככה שהם יוכלו לקרוא יותר שורות קוד. הם משעינים אותו על משו? יש מכשיר מיוחד שמאפשר לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  24. שלום, אני כרגע משתמש בכרטיס מסך של NVIDIA שאליו מחובר 2209WA המומלץ. אני משתמש ב Color Correction שיש בדרייבר, כדי לכוון את הצבעים של המסך. מה שמיוחד בדרייבר של NVIDIA זה שהוא מאפשר לסמן נקודות בגרף GAMMA כדי לכוון גאמא בצורה טובה יותר, צירפתי תמונות. אני צריך את האופצייה הזו כי הגאמא של המסך לא אחידה. לפי מה שראיתי בכרטיסי ATI, יש גרף כזה אבל אי אפשר להציב עליו נקודות, אלא רק סרגלי גאמא, בהירות, ניגודיות. כלומר לשנות גאמא בצורה אחידה בלבד. האם אתם מכירים דרך כלשהי לכוונן את הצבעים ב ATI כמו שהצגתי ב- NVIDIA? אופציה שחשבתי עליה היא תוכנה שיוצרת/עורכת פרופיל ICM בצורה ידנית, או תוכנה שמציבה נקודות בגרף בלי קשר לדריבר של ATI. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים