עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Spider76,

שלום, רציתי לדעת אם המסך L1960TR הוא HDCP READY ? כלומר האם אני יכול להתחבר אליו עם כבל HDMI-DVI תודה מראש

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by mrsph666,

שלום, רכשתי את המסך הנ"ל מהכותרת. כאשר התקנתי אותו התמונה נראית נהדר, אך הטקסט נראה מעט מטושטש ולא לגמרי ברור. ניסיתי למצוא דרייברים באתר היצרן, ופשוט לא מצאתי! אולי הבעיה לא ברזולוציה, אך בכל זאת הייתי רוצה לנצל את הרזולוציה של המסך עד תום - כעת, הוא מאפשר לי עד 1024x768 כשניתן לסחוט ממנו יותר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by eyal4,

אני רוצה לקנות מסך מחשב טוב למשחקים עם איכות טובה ועם אפשרות לשחק איתו גם בסוני 3. ראיתי את המסך LG W2220P http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27571 ורציתי לדעת אם שווה לקנות אותו????

4. ממש, מסך עם כבלים והכל. זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by k22,

יש לי התלבטות קשה מאוד בין 2 מסכים :s05: 1.acer עלות 599 led דגם:a221hql יחס ניקודי 1-1200000 זמן תגובה 5 או 2 לא זוכר המסך השני של סמסונג 2333 שמבחינת ביצועים יותר גרוע+ מסך lcd ויותר יקר בעוד 200 שקל בערך אבל עדין סמסונג מול acer נישמע מצחיק אני רוצה כבר היום לרכוש את אחד המסכים אני משתשמש בcrt והוא עושה לי כאב עינים ואני צריך ללמוד מהמסך

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shay_55,

שלום האם משחק חדש יחסית ומתקדם לא תומך ברזולוציה גבוהה? יכול להיות שהמקסימום רזולוציה שהוא נותן לי זה 1600X1200? למה אין תמיכה במסך רחב? וב 1900 X 1200 תודה

7. Started by tarpon57,

האם הגיעו מסכי LED בגודל 24" של סמנסוג או של יצרן אחר במחיר שפוי ? או מסכי 22" תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מה אני בדיוק צריך לעשות עלמנת לכוון את המסך ? התעסקתי רק עם מה שיש בו (בהירות,קונטרסט וכו') האם צריך להתקין איזשהו דרייבר ?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  9. Started by ozwrx,

שלום לכולם יש לי מסך BENQ FP93GX ואני מרוצה ממנו מאוד אחי קנה לי בדיוטי-פרי את המסך LG W2042T ב 200 דולר חיברתי אותו במקום ורואים יותר טוב מבחינת חדות ובהירות התמונה אך עדיין לא כ"כ התרגלתי לרוחב של המסך משום שהבנקיו מרובע והLG רחב השאלה שלי איזה כדאי להשאיר לי? איזה מהם יותר טוב? בLG ללא ספק רואים יותר ברור אך הוא 5 MS הבנקיו מרובע ונוח והוא 2 MS אני יכול להתרגל לרוחב של המסך אך אני פונה אליכם בשאלה איזה מסך יותר טוב? ומה כדאי להשאיר לי

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by gman_il,

הי חברים. אני יכול לארגן את המסך הזה במחיר מאוד זול השאלה אם הוא טוב בכלל?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by eran69,

היי לאחרונה החלה בעיה מוזרה במסך - בשתיים שלוש דקות הראשונות לאחר הפעלתו-מופיע לי פס צהוב/ירוק בצד ימין לאורך כל המסך, הבעיה היא בצג כי זה קורה הן בכניסת ה-TV (קומפוזיט) והן בכניסות של המחשב. לאחר כמה דקות זה פשוט נעלם כאילו לא היה - אני מצרף תמונות למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה,ערן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם קיבלתי דיל על המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793236 אני יכול לקנות אותו ב 750 שקל השאלה היא שווה להשקיע בו 750 או שכבר עדיף להוסיף עוד 250-300 שקל ולקחת מסך 23" עם פאנל IPS של LG או דל? בבקשה מי שמבין זה די דחוף

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. XM7 22AFW של XEROX לחבר שלי יש את המסך הזה הוא מצופה מגן זכוכית מסך מעוצב יפה והאיכות מצויינת השאלה שלי היא במשחקים\ סרטים איך יראו אם יהיו מריחות

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  14. אוקיי שלום לכולם , ובוקר טוב לכולם . החלטתי שאני רוצה תצוגה גדולה ונוחה לעבודה על המחשב הביתי , ובחרתי בגודל של 27 אינץ'. שמח עם הבחירה של הגודל . בנוגע לצג ...קניתי את הדגם הזה Samsung P2770HD LCD 27 , חזרתי איתו הביתה והתחילו כל מיני בעיות למינהם , החזרתי אותו היום לחנות שקניתי ממנה. הם בודקים את העניין אבל אני זכאי לקבל את אותו מסך חדש...כי המסך הנוכחי אפילו הגיע עם בועת אוויר מעצבנת כזו במסגרת , בכל אופן , נעמדה בפני דילמה . אני יכל להוסיף כסף ולקחת את המסך הזה . Dell U2711 UltraSharp LCD IPS 27 בחנות נאמר לי שעם אין לי שימושים גרפיים לעבודה וכו' חבל על הכסף . אני אישית יצאתי בהרגשה רעה מהמסך של סמסונג , לכן נשאר לי להחליט במה לבחור או בצג חדש של סמסונג מאותו דגם שקני…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by ilanafri,

בהמשך לבקשת מפרט בפורום "מפרטי מחשב" וצורך במסך אבקש התייחסותכם. בעיקרון הייתי נעול על מסך תקציבי Dell 24 P2414H במחיר 981 ש"ח http://www.tms.co.il/product/13285 בשיחה עם נציג המכירות הבהרתי לו שהשימוש יהיה בעיקר לאינטרנט, צפייה בסרטים ואולי קצת משחקי פלאש ולא היה אכפת לי לחסוך קצת אם יוכל להמליץ על מסך אחר שיעשה את העבודה. המסך שהוצע לי הוא LG 23.6 24M35D במחיר של 719. http://www.tms.co.il/product/13451 מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by 3pac,

אני צריך את המסך בעיקר למשחקים וסרטים . האיכות של הטקסט גם חשובה אבל פחות. יש לי כרטיס HD4850. המסך מתאים לדרישות שלי ?[br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 13:50:32 ראיתי שיש לו רזולוציה של 1600x900 ,זה אומר שאין לו 1280x1024 ?ועוד דבר - נסיתי את המסך CHIMEI 228D והוא ממש חרא ברזולוציות קטנות . ככה זה כל מסכי הLCD ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ראיתי שדיברו פה בפורום שלא בטוח איזה פאנל מקבלים כאשר קונים את המסך? כאילו לא בטוח שאני מקבל S-IPS? איך אני יכול לוודא שאני קונה את המסך הנ"ל עם פאנל S-IPS? זה קשור לחנות?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  18. המסך Dell 2407WFP אני צופה בסדרה ב4:3. לא משנה באיזה תוכנה. המסך חותך לי את השוליים. הבנתי שיש אפשרות במסך שזה לא יקרה, איך עושים את האפשרויות האלה של 16:9 ו4:3 במסך הזה? ומה הכוונה יחס של 1:1 במסך הזה? עכשיו אני רוצה לכייל את המסך, רוב התכנים הם HDTV וכדומה. איזה הגדרות מומלצות לשים כאשר כרגע הם על ברירת מחדל? תודה ד''א. מסך מומלץ ביותר.

19. Started by DuDsAn,

אהלן. אני מעוניין לרכוש מסך חדש כדי שאוכל לנצל את כרטיסי המסך שלי HD RADEON 6870 CROSSFIREX . מעבד i7 920 2.67GHZ. לפי מיטב הבנתי המשחקים לא רצים חלק מכוון שאני מריץ אותם על רזולוציה של 1400X900. ראיתי הרבה מאוד מסכים במגוון מחירים ואין לי מושג מה אני צריך.... לא מפריע לי שלא יהיה המסך הטוב ביותר אך שיתמוך ברזולוציות גבוההות ויתן תמורה למפרט שלי.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  20. שלום רב, עדיין לא הגדרתי תקציב מכיוון שעוד לא החלטתי על איזה סוג מסך אני רוצה לקנות. העניין הוא כזה: הבנתי ש-TN הוא סוג המסך הנפוץ והפשוט ושמסכים מסוג VA ו-IPS וכו' מקצועיים יותר ונותנים הרבה יותר מבחינת דיוק צבעים וזוויות צפייה. והנה השאלה שלי: השימושים שלי היא גלישה באינטרנט, אופיס משרדי, וצפייה בסרטים. (זהו! אפילו לא משחקים). האם באמת מסך מפאנל מקצועי ייתן לי הבדלים משמעותיים לשימושים שלי ? או שמסך TN טוב יספק אותי? אתם מוזמנים לענות לי כמה שיותר דעות אשמח לשמוע גם מבעלי ניסיון... תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by Ovid,

רוצה לחבר את שני מסכים למקבוק פרו. שימוש עיקרי תכנות, ולא מעט קריאה. חשבתי בהתחלה ללכת על U2719 בודד, בסוף לדעתי עדיף ללכת על זוג של 24. מה ההבדל בין שני הדגמים (U2419hc, P2419hc) בפועל, חוץ מכמה פורטים נוספים? האם שווה את ההפרש של 500 ש"ח (לזוג מסכים) שניהם הרי אותו פאנל, עם אותו רוחב של ה bezel, חיבור ישיר של USB-C למקבוק, ויכולת לחיבור מסכים (daisy chaining). ההבדל היחידי הוא בקליברציה מהמפעל? האם זה משהו שניתן באמת להבחנה , והאם זה משהו שניתן לשינוי בעזרת תוכנת קליברציה כלשהי? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by ConRoe X Fire,

http://gizmodo.com/341413/alienware-curved-monitor-looks-like-its-from-another-planet

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by megapuzik,

אני מעשן מול המסך, העשן פוגע במסך או שאפשר לחיות עם זה? תודה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by kobicool,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש ולהתאים לו מסך , בעיקרון אני לא יודע מחירים אבל לפי החוקים רשמתי מה שאני מוכן להשקיע. הנה מפרט המחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים לו מסך רחב וטוב, לרוב אני צופה בו בסדרות/סרטים ומשחקים כמובן ככה שאיכות די חשובה לי גם אם זה אומר להעלות טיפה במחיר. http://tms.co.il/preview/spec/6buy1ahc תודה מראש קובי. עריכה: הגודל הרצוי הוא "19

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by NuXeR,

היי, יש לי היום 19" של פיליפס. אני רוצה להחליף אותו ל-22" רצוי WIDE SCREEN. אני דיי לחוץ בכסף, אבל מוכן לשלם עוד 200-300 בשביל איכות גבוהה יותר (משמעותית). אשמח לשמוע את דעתכם, הצעותכם, ודברים מניסיון שלכם.. תודה,

• 2 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.