עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by אביטלתל,

התלבטות מסך מחשב אני עובדת עם שני מסכים השימוש הוא ביתי רגיל + צפייה בסרטים מסך עיקרי - DELL 2209WA שנמצא אצלי כבר 10 שנים לפחות אבל הפסיק לתפקד לצערי הרב המסך נדלק ל2 שניות ואז נכבה, האם יש דרך לתקן ? מסך נוסף - מסך 22" של lenovo האם יש דגם שנחשב יורש של DELL 2209WA ? שמתי לב להמלצות על הדגמים הבאים Dell U2417H https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=927376 Dell SE2219H https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1002563 Dell P2319H https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=996519 תקציב - עד 1000 ש"ח אשמח להמלצות

2. Started by asi1998,

אולי זה לא קשור לפה אבל אני צריך לדעת איך לנקות את המסך שלי.. עם מגבון זה בסדר? או שצריך לקנות חומר מיוחד?

3. Started by ozwrx,

שלום לכולם יש לי מסך BENQ FP93GX ואני מרוצה ממנו מאוד אחי קנה לי בדיוטי-פרי את המסך LG W2042T ב 200 דולר חיברתי אותו במקום ורואים יותר טוב מבחינת חדות ובהירות התמונה אך עדיין לא כ"כ התרגלתי לרוחב של המסך משום שהבנקיו מרובע והLG רחב השאלה שלי איזה כדאי להשאיר לי? איזה מהם יותר טוב? בLG ללא ספק רואים יותר ברור אך הוא 5 MS הבנקיו מרובע ונוח והוא 2 MS אני יכול להתרגל לרוחב של המסך אך אני פונה אליכם בשאלה איזה מסך יותר טוב? ומה כדאי להשאיר לי

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by sambusak,

אני מעוניין לקנות מסך לעבודה גראפית וOFFICE. למה OFFICE? כי כשהמסך לבן, חשוב לי מאד שמכל כיוון אני אראה אותו צבע. ראיתי שיש מסכים שהפאנל שלהם בטכנולוגית IPS. עוד לא ראיתי במו עיני מסך כזה ואין לי מושג איפה אפשר, אבל זאת לא השאלה. באחת מרשתות החשמל ראיתי מסכי LCD שהם גם TV. נתקלת במסך של LG מדגם M228WA. כעיקרון, שמתי לב שבניגוד למסכי מחשב, במסך טלויזיה LCD, גם כאשר מביטים מהצד, איכות התמונה לא יורדת. נראה על פניו שמסכי הטלויזיה LCD טובים בהרבה ממסכי המחשב LCD!!! בדקתי פרטים על המסך במדובר של LG, וראיתי שהוא מבוסס על פאנל TN ולא IPS. איך זה ייתכן שמסכי LCD TV טובים יותר? והאם כדאי לרכוש אחד כזה כמסך מחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  5. שמעו סיפור לא מעניין,המסך היה לי מסךשל AOC ,קיבל דום לב אחרי 5 וחצי שנות שירות מעולות אוקצור אני מחפש מסך 22"-24" עד 1.2 K כמו שהכותרת אומרת כמובן השאיפה לבזבז כמה שפחות אין צורך ברמקולים במסך,שיהיה רחב שיראה טוב השימושים שלי זה סרטים הרבה עבודה משרדית וקצת משחקים ממש קצת אולי קצת קונטר לא יותר.. נתקלתי במסך הזה ,שנראה כאילו עונה על דרישותי : Chimei 24EH LCD http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000bXR75f96qpoPZrDZBpjJwcy:12bbi68k5?id=sp6-4219259 הוא ממש זול אז מן הסתם יש איזה דפקה בו או שלא..בקיצור אני צריך עזרה ישלי גם שאלה נגיד וקניתי מסך HD אני חייב כרטיס מסך HD בשביל לראות HD או שלא?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by lol_minbet,

וכן קראתי את המדריך למסכים ולא פירטו שם לאיזה שימושים הוא יעיל, מישהו יכול להסביר? אני משחק בהרבה משחקי FPS ורואה הרבה סרטי HD אם זה משנה תודה

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  7. האם יש תורך להשקיע בכלל יותר ? מה הכי כדאי לקנות ? תודה

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by kipi_ben_kipod,

המחשב שהזמנתי (לא בפנדה) הגיע בערב החג (באיחור של כמה ימים מהמתוכנן), גיליתי לצערי כי חיבור בכרטיס הגרפי יש רק יציאות DVI ו HDMI וכמובן שהמסך הישן שלי הוא בחיבור VGA. אמרתי לעצמי נקפוץ זריז לחנות בחיפה לקנות מתאם או אם נמצא מסך חדש (במילא רציתי לקנות אחד מזמן). כשהגעתי לחנות המוכר היה נחמד מאוד והשתדל לעזור לי, (ואפילו לא ניסה לדחוף מוצרים יקרים יותר ללא סיבה). מאחר ורציתי לנצל את החג הארוך לצורך התקנה של המחשב החדש והתוכניות השונות ולקנפג את כל המערכת הייתי מוכן לקנות מסך שאינו אופטימאלי לצרכים שלי. (הרי כמה פעמים ייצא לי 4 ימי חופש מהעבודה שאני אוכל להתעסק בכך בצורה יסודית...) נבחר מסך (לא בגודל שרציתי אלא קצת גדול יותר בגלל שלא היה במלאי במקום) אחרי שנשאלו כל השאלות כ…

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by spike_staff,

שלום לכלולם, יש לי שאלה בקשר לתלת מימד, במיוחד במשחקים, האם חייב לקנות מסך שמפורסם באתר נוידיה כ"תומך בטכנולוגיה 3D VISION" או שכל מסך 120 HZ יתן לי את אותה תרומה? ושאלה נוספת היא אם אני קונה מסך או טלויזיה שתומכים ב 3D ומגיעים איתם משקפיים, אז המשקפיים האלה זה רק לסרטים או שיתאים למשחקים גם? תודה לכל העונים!

10. קיבלתי את המסך 2007FP לפני שבוע. אני חייב לציין שהמסך נראה טוב מבחינה עיצוב (לפחות לטעמי) אבל אני לא חושב שהוא מאד מיוחד בהשוואה למסכים אחרים אפילו הפשוטים. נכון אולי אני לא מבין יותר מידי אבל בסוף זה כמו יין אתה יכול להיות אנין טעם ולהבחין שיין אחד יש לו ארומה ברורה ואחר האפיצות מדהימה אבל בסוף השאלה הכי חשובה הוא טעים או לא. כנ"ל לגבי מסך בסוף צריך להסתכל בו ואם רואים טוב אז סבבה ואני חייב לציין שציפיתי ליותר, קצת התאכזבתי. 1. הרזולוציה מאד גדולה מידי ביחס לשטח המסך, יש לזה יתרונות אבל בעבודה שוטפת זה חיסרון כי האייקונים קטנים והכתב קטן בנוסף גם כל הלחצנים בתוכנות השונות מאד קטנים,כמובן כל ניסיון לשנות זאת מייד גורם לעיוותים (בין אם בעזרת DPI או הגדלת הפונטים). 2. החדות…

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  11. Started by Silol,

אני רוצה לדעת מה עדיף יהיה ואני מתכוון לאיכות אם זה בסרטים או במשחקים (מריחות וכאלה) תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  12. אהלן, אני זקוק למסך LCD, עדיין לא החלטתי אם 17 או 19. בכל אופן, הוא לעבודה משרדית (אינטרנט וכו'), ומעט למשחקים. כמו כן, יכול להיות (כנראה שאם אני אקנה 19), שהוא ישמש לסרטים וסדרות שמורידים מהאינטרנט. הבנתי שכל מסכי ה-TN לא משהו, אבל שמסכים עם פאנלים אחרים לא מתפקדים כמו שצריך במשחקים ויש מריחות (לפי תגובות של אנשים שקנו את המסכים בזאפ... אומרים שהם מעולים ואין מה להשוות למסכי TN, אבל שבמשחקים יש מריחות שלפעמים מציקות). בקיצור - אני רוצה מסך איכותי ברמה גבוהה, עם אחריות טובה של היבואן (לא LG, למשל, שהיתה לי איתם חוויה נוראית בקשר לאחריות), בין 1100 ל1400 ש"ח. 1400 הוא גבול עליון למסכי 19, ולא 17... אז אם אפשר להתחשב בערך בתקציב הזה. תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  13. אז ככה..תודה לכולם שעזרו לי לבחור בין ה971P לבין הVP930. קניתי (לאחי) את הסמסונג, ועכשיו המג'יק טיון אומרת שהיא לא רוצה לעבוד. התקנתי כמובן את הגירסה החדשה ביותר, ואז את MagicRotation, שאמורה לסובב את התצוגה אוטומטית כשמסובבים את המסך (גם זה לא עובד אבל יותר חשוב לי שהMagicTune תעבוד). קיצור, מצורפת כאן ההודעה שאני מקבל כשאני מפעיל את הMagicTune, אשמח להסברים כי בעזרה של התוכנה לא מופיע כלום :-\ תודה, ערן.

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by shibie,

תודה לכל העוזרים..

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by o.s,

שלום, החלטתי לקנות את ה226BW ויש לי שאלה לגבי הכיול שלו: אני קונה את המסך מפנדה והוא מגיע עם פאנל A(לא מצאתי שום חנות שמוכרת ומתחייבת לפאנל S , אם משהו מכיר כזאת חנות אני ישמח מאוד לקבל את שמה) וחיפשתי בפורום והגעתי לסקירה של xVertigo ששם רשום איך לכייל את פאנל A ורציתי לדעת האם זה באמת הכיול האולטימטיבי או שמשהו מכיר כיול יותר טוב? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by Oranili,

שלום אני קונה מ SKYPC את המסך ! האם יש להם את הפנאל S?.... ושמעתי עליו שיש לו לאגים במשחקים וצניחת FPS... האם זה נכון ?.. תודה!

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by NewRig,

השאלה מופנית לאנשים אשר קנו מהחנות LCD-TV, ובמיוחד - מסכים משם של Dell. מהי מדיניות האחריות לגבי הפיקסלים השרופים (מספר, ריכוז וכו'), והאם נותנים לבדוק את המסך עוד בחנות עצמה? תודה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  18. Started by gania23,

אני לא מבין למה יש את כל הרזולוציות הגבוהות שמעל 1280x1024 עם מסכי הlcd לא תומכים בהם... כי עם הבנתי נכון lcd לא תומכים מעל ל 1280ס1024 והרי lcd זה התטכנולוגיה הכי מתקדמת של מסכים אז עם אפשר הסבר הגיוני לכל זה אני אשמח או שפשוט lcd תומכים ברזולוציות גבוהות יותר ולא ידעתי ??[= תודה

19. לאחר חודש של שימוש במסך VP930(יש לי שניים כאלה) החלטתי לכתוב חוות דעת מקוצרת לגביו שנשלחה גם לזאפ. כיום קשה מאוד לבחור מסך LCD וגם לאחר הבחירה יש בך ספקות לגבי כך שעשית את הבחירה הנכונה, כאשר הוצאתי את המסך מהחבילה ישר ידעתי שעשיתי את הבחירה הנכונה. לכן לאחר קריאת סקירות רבות בכל אתרי החומרה הגדולים החלטתי לרכוש אותו. לפני כחודש בערך קניתי את המסך מחנות באשדוד ב2050 שקל, באריזה היו: *מסך *כבל D-SUB וכבל DVI * דיסק עם דרייברים *דיסק התקנה של Perfect suite יתרונות: המסך בעל פאנל M-PVA ומציג צבעים גם בצורה מעולה, הצבעים ממש עמוקים מה שנותן חווית צפייה. חסרונות: המסך מגיב דיי לאט ותוכנת הכיול שלו די מסובכת בהתחלה. חוות הדעת - המלצה שלי: איכות תמונה גבוהה במיוח…

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by asaf999,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש לסלון, המסך חשבתי על גדול בין 42-50, למרות שלפי מה שהסתכלתי ראיתי שב20K אפשר לקנות LCD 47, או פלזמה 50.... חשבתי להתעייץ איתכם לפני שאני קונה. שימושי הטלוויזיה הם בעיקר לשידורי טלוויזיה רגילים, (ערוץ10,22... או ערוץ 1 חח), ופחות לצפייה בסרטים, אולם מתכוננת קניית HTPC בשביל לצפות בסרטי HD..... כמו כן, לפי הגודל אני חושב שעדיף פלאזמה לעומת זאת, בגלל ה-HTPC לא עדיף LCD? התמונה בפלאזמה לא תיצרב בגלל ה-HTPC? אז מה עדיף? פלאזמה או LCD לשימושים הנ"ל.... חשבתי על הדגמים הללו מה אתם אומרים? 1) http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=569 ---- במסך הזה יש חריגה מהתקציב, האם הוא כלכך שווה את זה בשביל הצרכים שלי?? 2) http://cityd…

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  21. שלום לכולם, היום רכשתי את המסך הנ"ל. ולאחר התקנה מהירה שמתי לב כי יש בו בעיה מסויימת עם השחור בסרטים, והמסך מתקשה לייצר שחור אמיתי, יש הילה מסויימת סביב כל דמות במסך, האם מישהו יודע איך ניתן לפתור בעיה זאת או שזאת בעיה של הפאנל שלא ניתן לפתור?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  22. אני מרכיב לחבר שלי מחשב, ואני מחפש לו מסך זול יחסית. לי יש זוג מסכי VIEWSONIC יקרים מאוד , ואני יודע ומבין מה החשיבות של פאנל טוב. אותו זה לא ממש מעניין. השימוש שלו- אינטרנט,אופיס,קצת סרטים, ואולי מעט משחקים (ממש לא גיימר). מספיק לו מסך סביר. 19 אינץ, אין צורך ברמקולים. תקציב של 1200-1300 גג. חשבתי על זה: Mag 19'' B916 (8ms) LCD Monitor במחיר של 1193 ש"ח. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10230 או דגם של סמסונג- Samsung Syncmaster 920N 8ms הקנייה תיהיה מלוגיק. http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A01050 תודה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 23.04.2007 בשעה 04:57:36 35 אנשים קראו, ואף אחד לא יודע...

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  23. רציתי לדעת אם יש משהו יותר מומלץ מאשר Philips 200W6 (שאפשר לראות בכתבה האחרונה באתר) שנמכר היום במחיר של 1500 שקל? אני שואף למשהו בגודל של 20" (או גדול יותר) אבל היה לי נסיון מר עם פנל מסוג TN ככה לא רוצה לחזור על הטעות הזאת... תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  24. מישהו יודע אולי?

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by xyples,

לכל המשתמשים במסך הנ"ל רציתי לדעת איפה קניתם את ה LG L1970HR שלכם, באיזה מחיר, והאם הייתם ממליצים לקנות שם? כל הערות נוספות על הדגם או על מסך אחר (יותר טוב באותו טווח מחיר ו 19") יתקבלו בברכה D: תקציב 2000~ שח (נוטה למטה) שימוש: אינטרנט סרטים וקצת משחקים (מה שרץ על המחשב, ראו מפרט) תודה מראש!@

• 5 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים