מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
כבר הרבה מאוד זמן אני רוצה לקנות מסך מחשב 19 אינץ' אבל אני לא יודע איזה מסך כדי אני בעיקר משחק במחשב במשחקים כבדים אפשר המלצות למסכים 19 אינץ' עד 2700 שקל תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש לא מבין במסכים בגלל זה אני צריך חוות דעת מסך 19 של ACER כדאי לקנות ב1000 שקל? המפרט: מסך מחשב ''19 LCD דק בפורמט רחב ACER 5MS מסך איכותי בעיצוב דק ואלגנטי בפורמט רחב * יחס ניגודיות גבוה 1:700 * זמן תגובה מהיר 5ms יעיל בצפיית סרטים ומשחקים * רמת בהירות מסך גבוהה ביותר 300cd/m² אחריות ל 3 שנים, השירות והאמינות ניופאן! מאפיינים כלליים סוג מסך: LCD גודל מסך: 19 אינץ' פורמט מסך: 16:10 צבע: שחור וכסף זמן תגובה: 5MS רזולוציה: 1440X900 רמת בהירות: 300cd/m² יחס ניגודיות: 1:700 גודל נקודה: 0.285 מ"מ צבעים: מידע אינו זמין תדר רענון אופקי: מידע אינו זמין תדר רענון אנכי: מידע אינו זמין אפשרות תלייה על הקיר ( תקן Vesa): VESA 100 רמקולים סטריאופוני: ללא …
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מסתובבת שמועה שחטיבת מסכי המחשב של סוני העולמית בצרות והיא בדרך לצאת מהשוק. הייתי בדרך לקנות את המסך הזה עד ששמעתי זאת. מישהו יכול לאשר\להזים את השמועה הזו? (אני שמעתי אותה ממישהו שמקורב ליבואן שלהם בארץ)
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הזמנתי את המסך מ IQPC אני שבוע הבא אלך להביא אותו.. אני רק רוצה לדעת מה לבדוק ישר בחנות מה לדרוש בקשר לתקינות ואיך לבדוק את זה.. אם זה פיקסלים מתים..האם לבקש שיבדקו ישר בחנות..על איזה דברים להסתכל ואיך אני בודק שזה באמת קיים אם זה ה REV 4 (מה זה גם?) ופאנל S-IPV בקיצור מה הדברים שאני צריך לוודא לפני שאני משלם ויוצא עם המסך הביתה? אה ואם אפשר את הלינק של מאמר שקראתי פה בעל שני חלקים על מסכים LCD לא יודע למה אני לא מוצא אותו.. ותודה רבה לכולם פה ולכתובים של המאמר הזה תמשיכו ככה..
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו מסך חדש בסביבות ה1000 ש"ח להחליף את הLG23 הישן שלי וכבר מזמן רציתי לקנות את הDELL אבל ראיתי שהזמן תגובה שלו זה 8MS, זה לא המון ? אמנם המסך לא מיועד למשחקים אבל אם אני אשחק מדי פעם זה יהיה מורגש הזמן תגובה האיטי הזה?
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מה הגודל שאתם ממליצים לי למסך כזה? יכול להיות ש23 אינץ' יהיה יותר נוח מ24? מה ההבדל בין המחירים בינהם? לפי מה שהבנתי מזאפ ההבדל קטן מאוד (100-200 שקלים)
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD שהוא 17 אינץ' LG L1732TQ. יש לי אותו בערך שנה, ומתחילים להיות סימנים שחורים כאלה על הסמך של עיגולים כאלה, ופתאום גוונים קלים של שחור על המסך. הבנתי שהגיע הזמן לניקיון אבל אני מפחד לגעת במסך שלא יתקלקל בו שום דבר. תוכלו להסביר לי איך לנקות את המסך או להפנות אותי למדריך אחר? תודה רבה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל באיכות וטיב הצגת התוכן של מסך בעל רזולוציה 1680x1050 בגודל 22 אינץ' לעומת אותו הגודל עם רזולוצייה 1920X1080 או 1920X1200 בגודל 24 אינץ' ???
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני קצת אבוד בנושא לאחר המון שנים רק עם לפטופים, אני מעוניין במסך 27" שישמש בעיקר לקריאת מסמכים, גלישה באינטרט וצפיה ביו טיוב, ללא גיימינג ודברים בסגנון, כן חשוב לי שהמסך יהיה איכותי מבחינת איכות תמונה וצבעים, אני עובד על מקבוק פרו ואני רגיל למסך איכותי. פה אני צריך את עזרתכם כי אין כיום איפה לגשת ולראות בעיניים מסך שרוצים לקנות, כמה קריטי ההבדל בין QHD ל FHD לצרכים שלי? האם אני בכלל ארגיש בהבדל? ועל איזה נתונים של מפרט טכני חשוב להסתכל כאשר אני מחפש מסך לצרכים שציינתי? לא מצליח להבין מה חשוב יותר ומה חשוב פחות אשמח לכל עזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי בעין את המסך VW221U (דגם מעט יותר ישן) והוא נראה טוב מאוד. עם זמן תגובה של 2ms gray to gray ומחיר של 1500 ש"ח, איפה ה-catch? זה נראה כמו מסך מעולה למשחקים יחסית למחיר (ראיתי אותו בסביבה משרדית - בלי סרטים ומשחקים) למישהו יש ניסיון איתו? תודה עריכה: קישור לאתר המוצר: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1740&l1=10&l2=89&l3=362&l4=0
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
מסך 24 " ב 100 שקל פחות או יותר בשביל משחקים טובים בעיקר.. תודה לכל העוזרים 8)
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בלית ברירה לאחר שלא מצאתי מסך 20" במלאי שמתי לב שיש מבצע ב PANDA של 2408. הבנתי מחבר שיש למסך זה בעייה עם הקושחה. אם אני לא ממש משחק ויותר עובד עם טקסטים וגלישה באינטרנט האם ארגיש בבעייה? האם ניתן פשוט לעדכן את התוכנה באינטרנט? המבצע הוא די אטרקטיבי - 2850 ש"ח ! האם כל מסך שאקנה בארץ יש לו את הבעייה הזו? איך ניתן לזהות את גירסת הקושחה הבעיתית? באזור מחירים הזה האם יש עוד מסכים 24" עם פאנל איכותי ?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי איך זה יכול להיות שיש שני מסכים עם אותה רזלוציה -אותו פורמט תמונה - אותו גודל פאנל ......אבל לכל אחת גודל נקודה שונה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
נקנה לפני כמעט שלוש שנים והגיע הזמן להיפרד, הייתי מעוניין לדעת כמה אפשר לבקש עבורו (ללא פיקסלים שרופים כמובן ).
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
וכן קראתי את המדריך למסכים ולא פירטו שם לאיזה שימושים הוא יעיל, מישהו יכול להסביר? אני משחק בהרבה משחקי FPS ורואה הרבה סרטי HD אם זה משנה תודה
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז ככה..תודה לכולם שעזרו לי לבחור בין ה971P לבין הVP930. קניתי (לאחי) את הסמסונג, ועכשיו המג'יק טיון אומרת שהיא לא רוצה לעבוד. התקנתי כמובן את הגירסה החדשה ביותר, ואז את MagicRotation, שאמורה לסובב את התצוגה אוטומטית כשמסובבים את המסך (גם זה לא עובד אבל יותר חשוב לי שהMagicTune תעבוד). קיצור, מצורפת כאן ההודעה שאני מקבל כשאני מפעיל את הMagicTune, אשמח להסברים כי בעזרה של התוכנה לא מופיע כלום :-\ תודה, ערן.
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז DELL הוציאו מסך מחשב 24" חדש ... במחיר זול באופן מצחיק: 380$ (לצורך השוואה: ה-2408WFP עולה 600$.) מה שמצאן חן בעיניי במסך שלי זה הרזולוציה שלו: FHD 1080P (1920*1080). הוא בא עם 3 כניסות: HDMI with HDCP, VGA ו-DVI. זמן תגובה 5MS, קונטראסט של 1:1000 ובהירות 300 cd/m2. הפאנל שלו הוא TN או S-PVA לדעתכם? מתי בערך אמור להגיע לארץ ואיזה מחיר צפוי לו? אה, כן: http://accessories.us.dell.com/sna/products/Monitors/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-7345
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בוקר טוב :-) בעבר הרחוק נעזרתי בכמה מהאנשים פה על מנת לקנות מסך - ולבסוף קניתי את ה VP930 (ואין מאושר ממני). אבקש את עזרתכם שוב. אני מחפש מסך מחשב לאבא שלי. הוא לומד עכשיו - ורוב השימוש במסך יהיה לגלישה באינטרנט, כתיבת עבודות וקריאה. אני יודע שבתקציב שכזה ניתן לקנות רק מסך TN שלא משתווה לשאר האלטרנטיבות בשוק מבחינת זוויות וכו - אולם הוא לא מעוניין להוציא יותר מהסכום הנ"ל. קראתי כמובן את הביקורת על ה L1690TR וה - 932B, אולם לא מצאתי מי מבינהם יהיה קצת יותר נוח לעבודה עם טקסט (בזאפ התלוננו על טקסט גם על הסמסונג וגם על ה LG). או אולי אלה מסכים שיותר יתאימו למשחקים ותוכלו להמליץ על משהו אחר לטקסט? (אף אחד לא ישחק על המחשב הזה סביר להניח). תודה רבה :-)
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
תמליצו בבקשה על מסך "24 איכותי לטקסט. תקציב עד ל- 4000 שקל. המסך לטקסט בלבד לשימוש משרדי, לא סרטים\משחקים וכו', כך שלא מעניינים אותי צבעים מדויקים, אלא שטקסט שחור על גבי דף לבן ישאר כזה, בלי זליגות, מריחות, הילות, גוונים ורודים ושאר הצרות לפי מה שקראתי מהמדריך, אני מחפש מסך S-PVA ולא IPS, תקנו עם טעיתי. עד עכשיו הייתי עם 971P, מסך מצויין אך 19" (מתישהו זה נראה לא מעט ). אני גם לא רוצה מסך בהיר מדי, עד עכשיו כל דל שראיתי היה נורא בהיר (למרות שראיתי רק את הדגמים הפשוטים) ומתלוננים כאן הרבה על זליגות של דל, זה אומר שכדי לי להתרחק מההצעות האטרקטיביות של דל?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי דל 2410 אף וברצוני להגדיל את כפתורים בשורת המשימות ואת הטאבים ,כפתורים,וסרגל כלים של מועדפים.הגדלתי דרך תצוגה ב50 אחוז וזה לא מספיק גדול בשבילי. איך אני ועשה את זה כדי לראות הכל גדול יותר ולנצל גודל שלי....אשמח לשמוע דעתכם....
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, אז ככה הגעתי למסקנה שאני צריך מסך LCD אני כרגע משתמש במסך CRT. הסיבות לזה שאני רוצה מסך LCD הן כי אין לי הרבה מקום בחדר והחלפת המסך תעזור מאוד. עוד בעיה במסך שנמצא אצלי היא שאני ממש לא מרוצה מהצבעים ומהיכולות שלו. אני ממש לא מבין במסכים ואני לא יודע איזה מסך כדי לי לקחת. (איזה חברה) חשוב לציין שאני רואה המון סרטים על המחשב וזה השימוש העיקרי ומצד שאני אני משתמש במחשב גם למשחקים רבים. עכשיו יש לי תקציב של 1500 שקל. אני מקווה שמספיק למסך של 19 אינצ'. אני כרגע מעוניין לחבר את המסך למחשב הישן שלי אבל אני גם רוצה להשתמש במסך גם כשאני קונה מחשב חדש שזה יקרה רק ביומולדת שלי.... וזה עוד הרבה זמן. הכרטיס מסך שיש על הגרוטאה הוא Gforce 5200fx 128 אשמח אם תעזרו לי. תודה…
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכם... איך אני מכוון את הCONTRAST והכל ? הכל בהיר מאוד .... וטיפה מטושטש מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
לכל המשתמשים במסך הנ"ל רציתי לדעת איפה קניתם את ה LG L1970HR שלכם, באיזה מחיר, והאם הייתם ממליצים לקנות שם? כל הערות נוספות על הדגם או על מסך אחר (יותר טוב באותו טווח מחיר ו 19") יתקבלו בברכה D: תקציב 2000~ שח (נוטה למטה) שימוש: אינטרנט סרטים וקצת משחקים (מה שרץ על המחשב, ראו מפרט) תודה מראש!@
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT 17" שעובר למחשב חדש בבית, אז אני צריך במקומו מסך LCD אם כבר, גודל לא חשוב לי. אני משתמש במחשב כמעט בכל התחומים: סרטים, קריאה, משחקים וכו'. אז אני צריך שהמסך יתאים לכל הפעולות האלה, ולא יגרום לכאבי עיניים או דברים דומים. במסך CRT שיש לי כרגע, השקעתי בזמנו 3000 אלף שקלים והוא מחזיק מעמד עד היום ועובד מצויין (נקנה בשנת 99), בתקציב שנתתי אני אוכל לקבל מסך LCD שיתנהג בצורה דומה, או שאני צריך להגדיל עוד את התקציב? ולפי חיפוש שעשיתי, ה-VP930 הוא מה שהולך בתקציב הזה, רק שיש עליו דעות סותרות, ובגלל שאני לא מבין בכלל ב-LCD, רציתי לקבל פה דעה לפני שאני קונה או או אחד אחר.
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אולי זה לא קשור לפה אבל אני צריך לדעת איך לנקות את המסך שלי.. עם מגבון זה בסדר? או שצריך לקנות חומר מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-