מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מסך 22 זול ורציתי לדעת האם המסך 228WFP שווה ב 1500 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אז ככה..תודה לכולם שעזרו לי לבחור בין ה971P לבין הVP930. קניתי (לאחי) את הסמסונג, ועכשיו המג'יק טיון אומרת שהיא לא רוצה לעבוד. התקנתי כמובן את הגירסה החדשה ביותר, ואז את MagicRotation, שאמורה לסובב את התצוגה אוטומטית כשמסובבים את המסך (גם זה לא עובד אבל יותר חשוב לי שהMagicTune תעבוד). קיצור, מצורפת כאן ההודעה שאני מקבל כשאני מפעיל את הMagicTune, אשמח להסברים כי בעזרה של התוכנה לא מופיע כלום :-\ תודה, ערן.
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היתי רוצה לדעת איזה מהמסכים משתלם יותר.. בעיקר למשחקים. סרטים HD ודיווקס.. ואינטרנט .. אם יש יותר טוב בטווח הזה תוסיפו אותו .. תודהה
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, יש עדיין סיכוי להיתקל במסכי MVA של DELL 2007WFP ולא IPS?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
Field Value Monitor Properties Monitor Name Packard Bell 7480 Monitor ID PBN7483 Manufacture Date Week 42 / 1997 Serial Number 74216843009 Max. Visible Display Size 32 cm x 24 cm (15.7") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 69 kHz Vertical Frequency 50 - 90 Hz Maximum Resolution 1280 x 1024 Gamma 3.00 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 90 Hz 800 x 600 90 Hz 1024 x 768 85 Hz 1152 x 864 75 Hz 1280 x 1024 60 Hz כי לפעמים יש משחקים כגון Need for Speed Most Wanted המשחק מקרתע יש לי 7600GS
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
מחפש מסך, הדרישות: גודל: 22" תצורה: WIDE פאנל: SIPS מחיר: עד 1300 איזור צפון: KSP, PANDAS, NOACOMP, IVORY, MARDANIT המון תודות...
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 אינג' רגיל עם המחשב ועוד פלאזמה 32 אינג וחיברתי את הפלאזמה למחשב עם כבל VGA - וזה זיהה אבל לא מראה לי תמונה. רק אם אני משנה את הרזולוציה של המסך שלי לגבוהה אז המסך של הטלוזיה פועל ורואים תמונה .. השאלה אם יש תוכנה שתגרום לשתי המסכים רזולוציה שונה.. שתיהיה תוכנה קלה לשימוש אם אפשר.. ד"א אין לי כרטיס מסך .. יש לי מובנה G41..
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מסך LCD 17" עד 1K שיהיה למשחקים ועיצוב גראפי בעיקר אבל תכלס אני לא מבין מה הולך יש לי מסך סאמסונג 710T שקניתי לפני שנה וחצי והוא אחלה מסך להכל אז מה יש לשלם יותר בשביל דגמים חדשים אם הישנים מספקים |: תודה מראש,עידן.
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום רכשתי את המסך הנ"ל. ולאחר התקנה מהירה שמתי לב כי יש בו בעיה מסויימת עם השחור בסרטים, והמסך מתקשה לייצר שחור אמיתי, יש הילה מסויימת סביב כל דמות במסך, האם מישהו יודע איך ניתן לפתור בעיה זאת או שזאת בעיה של הפאנל שלא ניתן לפתור?
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שישנם לא מעט מחברי הפורום שיש ברשותם המסך הנ"ל , אם אפשר , כל אחד שיש לו את המסך הזה לכתוב , ביקורת קטנטנה , התרשמות.. חוות דעת בכל מיני יישומים , משחקים , סרטים , וכו'. אודה לכם מאוד. מקווה לשמוע מכמה וכמה..
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
מעוניין במסך איכותי וטוב, לשימוש ביתי, מסמכים, פוטושופ קצת, אני טכנאי סלולר ועובד הרבה על המחשב לכן חשוב לי שהמסך יהיה עם אפשרות תלייה בכדי לחסוך במקום על השולחן.. משתמש גם במשחקים וסרטי HD. צריך את העזרה שלכם לבחירת המסך הטוב ביותר שאני יהיה בראש שקט, אם יש אפשרות למסך בפחות מהתקציב הזה אז ברור שאני ישמח. אבל לא מעבר! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי מחשב אינטל עם 4 ליבות יש לי מסך מחשב 17" של BENQ) FP71G+) אני רוצה לעבור למסך 20 או 22" (שימושי בעיקר לתוכנות מסחר בורסה + מט"ח) יש לי כרטיס מסך ONBOARD של GFORCE 7100 אני מתלבט בין מספר מסכים: LG W2253TQ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2253TQ W2243T http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2243 פיליפס 220E1SB http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF220E1SB סמסונג T220P http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2522710 P2250 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSP2250N פיליפס 220CW9FB http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF220CW9FB * האם אני בכלל צריך לחפש FULL HD? אני לא מרבה לצפות בסרטים במסך המחשב. ** האם 20" יספיק…
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מסך 19" של CMV? תמליצו על דגמים אם נראה לכם.. הבנתי ממישהו שפעם הם כאילו מכרו בכלל חלקים לסמסונג, לאדע איזה חלקים..אבל זה מראה איזשהי אמינות מצד CMV שזה המעט שאני כבר יכול להבין.. בקיצור, אני רוצה מסך 19" טוב לפוטושופ וגם למשחקים, אני לא איזה גיימר משוגע, אבל בוא נגיד שיציק לי לראות חוסר דיוק כלשהו במסך שלי.. ואם CMV כל כך לא נראה לכם אז תמליצו על איזשהו דגם של SAMSUNG אבל תשתדלו להמליץ לי בבקשה על דגם טוב של CMV ודגם טוב של SAMSUNG תודה רבה! =] ד"א תקציב באיזור ה2000 שקל, אני יותר בנטייה למשהו 1500 אבל מוכן בכל זאת להתגמש למשהו באיזור ה2000
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כחצי שעה אני נוסע עם חבר לקנות לו מסך 22", התקציב הוא כ 1300-1400 ש"ח .. החנות המיועדת היא ככל הנראה KSP קריות שממש קרוב לבית שלנו ואנחנו לקוחות קבועים שם כבר בערך 6 שנים.. איזה מסך הכי מומלץ משם בסכום הנ"ל ? אין לנו בעיה גם לסוע לאייבורי או רשת אחרת שיש באזור.. הכל הולך. (אבל לא זאפ) *שימושים למסך - בעיקר אינטרנט , סרטים ומשחקים. תודה לעונים , שחר. *עריכה - הפזילה כרגע היא לכוון ה 2253BW או 2243BW ..
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
במדיה וחיברתם את המסך לממיר שישמש כטלוויזיה, האם רואים טוב ? בן דוד שלי רוצה לקנות מסך שישמש לסרטים במחשבים ולראות טלוויזיה ורציתי לדעת אם זה מתאים לו.
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי יש לי את המסך הנ"ל ואני לא יכול לעבור למצב רחב, זה מפריע לי כשאני רואה סרטים בגלל השוליים השחורים, יש אפשרות כזאת בתפריט אבל אני לא יכול לבחור בה, זה קשור אולי לעובדה שהמסך מחובר בחיבור dvi?
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מכאן: http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=823&catId=37 בדיקה זריזה בתנאי שטח הראתה תת-פיקסל אחד גמור, ייתכן ויש יותר בקצוות שלא הצלחתי לבדוק כיאות. המעמד שמוכרים אמנם מכוער, אבל ניתן לכיוון גובה, זווית אנכית ו-Pivot. די פונקציונאלי. בשביל מסך שאני תוקע אותו במשרד, שווה את הכסף.
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
אני מחפש שתי טלויזיות LCD. אחת תשמש בעיקר לצפייה בכבלים אנלוגיים(עם אופציה לדיגיטלי בעתיד). הטלויזיה הזו צריכה להיות בגדלים של בין 20-22 אינץ'. השניה תשמש לצפיה בערוצים 11 ו22 בוודאות, לצפייה בDVD בתדירות גבוהה ועם אופציה לכבלים. אותה אני מחפש בגדלים של בין 22-27 אינץ'. שתי הטלויזיות ישמשו לצפייה ממרחק של 2-3 מטרים מהן. השניה תהיה תלויה על הקיר. כרגע אין הגבלת תקציב, ואני מעוניין לדעת את הדגמים הטובים ביותר המתאימים לכל קטגורייה שקיימים בשוק.
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מצאתי את DELL 2007WFP האם קיימים נוספים ?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מסך להורים שלי, שכבר הזדקנו ואני רוצה לפנק אותם עם 19 אינץ, לא רחב!, בכדי שיוכלו לראות יותר טוב. התקציב הוא 1350 ש"ח. אני יודע שזה לא הרבה, אך הם צריכים את המסך רק לצורכי אינטרנט ולא גרפיקה ואני חושב שזה מספיק. אני שמתי עין על VA912 Viewsonic שעולה 1350 ש"ח http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=304727 אני ממש אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, ומי שיש לו המלצות אחרות. תודה רבה מראש. ליאור
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכם חברים, עוד מעט אני מקבל את המשכורת שלי! אם ייצא לי לנצל הפעם את המשכורת כמו שצריך אז אני מתכוון לקנות לעצמי מסך חדש למחשב ואת המסך הנוכחי להפוך למסך שני (מסך 19 אינץ' רחב) ואני רוצה כמובן לקנות מסך גדול. השימושים העיקריים שלי הם בסיסים, כלומר הרבה אינטרנט, משחקים, סרטים (ואופיס) ואני במסך הרגיל רואה סרטים באיכות 720P (המסך הנוכחי מצליח להתמודד עם זה לא רע, זה לא HD אמיתי אבל זה מתקרב) ובמסך החדש אני מתכוון לראות גם סרטים 720P ומקווה להתחיל כבר לראות 1080P. איזה מסך אתם חבריי רוצים להמליץ לי? אני רוצה לקנות מסך 24 אינץ' לפחות שיהיה מסך טוב עם צבעים נוחים, ויש לי עדיפות לסמסונג. אני לא ממש פאנבוי של סמסונג פשוט יש בבית מסכים שונים של LG וסמסונג (וBENQ וPROVIEW) …
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
הבנתי שלכל מסך LCD, לפי הגודל שלו, יש רזולוציה טבעית. מה שלא הבנתי זה מה קורה למשל אם ברשותי מסך 22" רחב שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050 ואני מחליט לשחק ברזולוציה נמוכה יותר (כי פשוט הכרטיס מסך לא מספיק חזק, או שהמשחק כבד מדי)?
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
האם כדאי ללכת על 24" כי הוא די יקר יחסית, די מאוד. או שכדאי לקנות 22" ? Dell 24" 2407WFP UltraSharp BENQ FP241W 24'' ASUS - MW221U BENQ FP222W 22'' ViewSonic Graphic Series VG2230wm Black 22 Dell 22" LCD E228WFP אמ שכחו מ DELL, הוא לא משהו נראה לי לפי ביקורת. Samsung 226BW 2MS 1000:1 22 מה אתם אומרים עליו ? זה בעייה עם המסך הזה כי יש לו גירסאות A S C כעיקרון זה חברות שמייצרות את הפאנל. A=ACER S=SAMSUNG C=CHIMI אני לא יודע מה אני יקבל וכעיקרון C זה הכי גרוע, נדמה לי שעדיף S מן הסתם. אני חייב מסך WS כי נמאס לי כבר מ-ה VIEWSONIC 19" VX922 , אם מישהו רוצה לקנות אני מוכר. ** לציין שאני חייב מסך למשחקים סרטים וגם אם אפשר שיתאים לגרפיקה. באופן עקרוני 24 לא ממש ייל…
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך בגודל 21-24, כלומר אין העדפה ספציפית לגודל אלה יותר לאיכות, 22 מספיק גדול לי ואם הוא איכותי עדיף על 24 פחות איכותי. התקציב כפי שצויין בכותרת הוא עד 2000 ש"ח כמובן שלא חובה לנצלו עד תום.. השימושים שלי בעיקר, סרטים והרבה!, משחקים (בעיקר ספורט ואסטרטגיה), גרפיקה ברמה בינונית, כמובן שהרבה גלישה באינטרנט, תיכנות(כלומר שעות רבות מול המסך ביום). שיקולים נוספים שאשמח לקבל עיצה עליהם, האם כדאי לקחת מסך עם HDMI? HD FULL? שיקול אחרון שחשוב לי מאוד, אחריות באיזור חיפה ולא במרכז הארץ! ומדיניות פיקסלים טובה כמובן... ראיתי וקראתי הרבה על כל מיני LG, סאמסונג, דל, אסוס ועוד...אבל לא הצלחתי לגבש דעה ולכן אשמח לדעתכם, תודה מראש, נועם.
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-