מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך "LCD 17, ואני מתלבט בין הדגמים האלה: LiteOn R17BAS ProView RV729DG מי מהם עדיף? אם יש לכם הצעות אחרות למסכים בטווח המחירים הזה (ורצוי נמוך יותר), עם נתונים כאלה, אני אשמח לשמוע. כמו כן, כמה חשוב שלמסך שמיועד בעיקר לעבודה משרדית יהיה חיבור DVI? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, היום החליפו לי מסך של דל עקב תקלה. היה לי מסך 22 אינץ 2209WA שקניתי לפני שנתיים ואני יודע שהיה מעולה וקיבל ביקורות ממש טובות, וקבילתי מסך U2212HM שבתחתית שלו כתוב refurbished, שאני לא יודע עליו הרבה מלבד זה שהוא מסך 21.5 אינץ. מכיוון שאני לא מבין גדול רציתי לשאול האם זאת החלפה סבירה או שקיבלתי משהו הרבה פחות טוב/יותר טוב. (ובלי קשר, מעוניין לציין שתוך פחות משבוע מיום הפנייה הגיע טכנאי עד הבית לקח את המסך התקול והביא את החדש.) עריכה: אני לא מוצא דרייברים באתר של דל, תוכלו לעזור לי עם זה?
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה בפורום ויש לי בעיההההה.... קניתי אתמול מסך LCD חדש מדגם sumsung p2370 23" עכשיו כמו שכולכם יודעים מסכים מגיעים עם 2 קבלים קבל כחול רגיל שזה לכטיסי מסך ישנים יותר וקבל DVI שזה לתמונה נקייה יותר ולאיכות יותר גבוהה של המסך... עכשיו אני מחבר את הכבל הכחול וזה עובד analog עכשיו אני רוצה לחבר תDVI כדי שהמסך יעבוד בdigital וכאשר אני מחבר המסך פשוט שחור ולא נדלק רגיל..מופיע מסך שחור וזה מנסה להחליף בין analog ו digital והמסך נכבה וניסיתי לחפש בהגדרות של הכרטיס מסך אין שם שום דבר שקשור לקבלים...ניסיתי להחליף דרך ההגדרות של המסך עדין לא עולה כאשר אני מחבר DVI מקווה שמישו פה יוכל לעוזר לי כי זה מסך חדש וממש מוזר לי שלא עובר לDVI. תודה.
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שישנם לא מעט מחברי הפורום שיש ברשותם המסך הנ"ל , אם אפשר , כל אחד שיש לו את המסך הזה לכתוב , ביקורת קטנטנה , התרשמות.. חוות דעת בכל מיני יישומים , משחקים , סרטים , וכו'. אודה לכם מאוד. מקווה לשמוע מכמה וכמה..
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
היי המליצו לי בחומרה על המסך הזה LG L227WTP 22" 1:30000 1680x1050 2ms http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1825 תהיתי האם זה מסך טוב מבחינת גודל הפונטים בו שזה משהו שהוא בעייתי בשבילי. בכל מקרה איזה מסכים מקבילים לו אתם יכולים להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות widescreen (Benq FP92W), ומעניין אותי אם יש גם חיסרונות לדבר? אני אשתמש בזה להרבה גיימינג, צפיה בסרטים ו.. אינטרנט. הכל, כשאני חושב על זה. הרבה מהכל. קיצר, יש לזה גם חיסרונות שאני צריך להיות מודע אליהם? יש סיבה לקחת רגיל ולא widescreen?
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני מחפש מסך למחשב הוא דיי לגיימים ואני רוצה שהוא גם לא יהיה קטן חשבתי על זה מה דעתכם: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=229&main=1
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל מאחר וזו הרכישה הראשונה שלי למסך LCD אני חושב שהם גם מתאימים לצרכי שזה אינטרנט משחקים וסרטים בקרוב אני גם ישדרג את המערכת שלי אז חשבתי להתחיל בזה אשמח לשמוע את המלצתכם גם אם יש לכם המלצה על מסכים טובים יותר באותה מסגרת המסגרת שלי 1200 ש"ח +\- 150
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במסך שטוח, בגודל 19-22", מרובע. השימושים הם בעיקר לטקסט (גלשיה באינטרנט, יישומים משרדיים וכו'). לא למטרת משחקים או סרטים. המסך יחובר למחשב ישן (בן כמה שנים טובות) בכניסת פינים סטנדרטית ("ישנה", לא דיגיטלית או משהו כזה. נדמה לי שקוראים לזה 21 פינים, לא?), כך שתמיכה ב-HD וכו' לא ממש רלוונטית. אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני צריך מכם המלצה בנוגע למסך 22 אינץ. אני מודע להיותו בעל פאנל TN עם כל המשמעויות של זה, אבל כרגע זה מה שאפשר (אין לי כוונה לרדת ל-20 בשביל הדל). המסך מיועד בעיקרון ל-2 שימושים עיקריים: 1. משחקים - פה היותו של הפאנל TN אינה קריטית (יחסית). 2. צפייה בטלויזיה - אני צריך שלמסך יהיו חיבורים על מנת לחברו לממיר של YES. (אני מודע לבעיה של זוויות הצפייה). למשחקים אני מבין שהדגם המומלץ בפורום הוא 226BW של סמסונג, אבל איןנני יודע האם יש לו כניסות לחיבור לממיר? ואם אין לו, איזה מסך יכול להתאים לדרישות?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי יכול להשיג מסך מחשב דרך מקום העבודה שלו במחיר טוב. השימוש העיקרי שלי במחשב זה שימוש פשוט (אינטרנט, מסנג'ר, אקסל) ומעט משחקים כמו פיפא ודברים כאלה. סרט לא ראיתי אף פעם במחשב (למעט יוטיוב כמובן). אבא שלי יכול להשיג אחד מהשלושה הבאים: T190(רחב) 943BW (רחב) 943BM (רגיל) כל אחד מהם הוא יכול להשיג במחיר טוב יחסית. על איזה מהם אתם ממליצים? תודה, דור
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
המסך יחובר ליציאת VGA (המחשב ישן ואין יציאה דיגיטלית) עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט וקריאת טקסט. למישהו יש המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
יש לי מלא כתמים, אבק ועוד איכס על המסך... האם כל ערכות הניקוי האלה שמוכרים באופיס דיפו וכו' בטוחות? או שיש דרך פשוטה בטוחה ויעילה להסרת הלכלוך ללא גרימת נזק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מחפשת מסך מחשב שיהיה מיועד בעקר לסרטים, עד 800 ש"ח. לא משנה לי כמה אינץ(עדיף כמה שיותר...) - העקר שיציג תמונה איכותית. אז... מה אתם ממליצים?.. יש דבר כזה במסכי מחשב שניקר FULLHD ? רציתי לדעת מה הנתון הכי חשוב בבחירת מסך? איזה חברה הכי מומלצתל פי דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני בדילמה לא קטנה ... כמובן שהטלבתי בין ה226BW של סמסונג למסך המפורסם של דל.. אבל כחול שאני מעמיק ובודק בפורום אני מוצא יותר ויותר בעיות בנושא של פיקסלים מתים בתקופה ממש קצרה.. לי בבית יש מסך דק 17" אפילו לא יודע איזה חברה הוא כבר כמה שנים ואין שום פיקל מת והוא עוד 24/7 אז איך במסך שמפרסמים אותו כטוב ביותר ברמה הזאת עושה כל כך הרבה בעיות.. האם בסמסונג יש אותה בעיה של פיקסלים מתים?
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים, מה שלומכם ? אני בזמן האחרון שם לב שה TV ג'נרי BROTHER שלי מתחילה לעשות גלים לאורך ולרוחב למי שמכיר תתופעה לפעמים אני שם לב בעיקר בסרט חשוך ולכן עכשיו אני מתכונן לרכוש TV ולא מחכה לרגע האחרון שהיא תעשה לי ריח של שרוף בחדר הסתובבתי הרבה ברשת ובחנויות וראיתי TV FLAT של טושיבה דגם 29CZ8 שנראת ממש טוב ותומכת גם בשידורי HDTV 1080I ו 720P אני זקוק ל HDTV מפני שכל השימוש שלי ב TV הוא חיבור למחשב לכרטיס מסך X1800GTO שלי שתומך בכל שלל ה HDTV למינהם יש דגם נוסף ומסקרן שמציג את עצמו כתומך ב 1080P והוא TV FLAT לא LCD שימו לב ...והוא עולה רק 3000 שח והנה קישור אליו שתראו בעצמכם Philips 29PT8845 תלחצו שם על Specifications ואתם תראו את כל הנתונים עליה זו …
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לפי מה שהבנתי aoc , asus , ו-dell מספקים אחריות עד הבית. מאחר ואין יותר מידי אופציות לדל, מה שנשאר זה אוק ואסוס. מה לדעתכם עדיף?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מסתובבת שמועה שחטיבת מסכי המחשב של סוני העולמית בצרות והיא בדרך לצאת מהשוק. הייתי בדרך לקנות את המסך הזה עד ששמעתי זאת. מישהו יכול לאשר\להזים את השמועה הזו? (אני שמעתי אותה ממישהו שמקורב ליבואן שלהם בארץ)
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ואתמול בבוקר כשניסיתי להפעיל את המסך שלי, ViewSonic VP930, הוא ניסה להדלק, האור הירוק נדלק ונכבה ובין לבין הבהב קצת, ורק לאחר כ5-7 דקות נדלק ממש (כלומר אפשר הוא הציג תמונה). מהרגע שהוא מציג תמונה הוא עובד בסדר גמור ואין שום בעיות, אבל הבעיה חוזרת על עצמה כל פעם שהוא כבוי לפרק זמן של חצי שעה - שעה לפחות. מהי לדעתכם הבעיה ? והאם היא מאפשרת תיקון ? קניתי אותה לפני שנתיים וחצי, ואם אני לא טועה, קיבלתי עליה 3 שנות אחריות. האם לדעתכם האחריות מכסה תקלה שכזו, למרות פרק הזמן שחלף ? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
הזמנתי את המסך מ IQPC אני שבוע הבא אלך להביא אותו.. אני רק רוצה לדעת מה לבדוק ישר בחנות מה לדרוש בקשר לתקינות ואיך לבדוק את זה.. אם זה פיקסלים מתים..האם לבקש שיבדקו ישר בחנות..על איזה דברים להסתכל ואיך אני בודק שזה באמת קיים אם זה ה REV 4 (מה זה גם?) ופאנל S-IPV בקיצור מה הדברים שאני צריך לוודא לפני שאני משלם ויוצא עם המסך הביתה? אה ואם אפשר את הלינק של מאמר שקראתי פה בעל שני חלקים על מסכים LCD לא יודע למה אני לא מוצא אותו.. ותודה רבה לכולם פה ולכתובים של המאמר הזה תמשיכו ככה..
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני קונה מסך LCD חדש במקום הCRT הישן, אני משתמש במחשב כמעט להכל, כולל צפייה בהמון סרטים וסדרות והרבה משחקים שחלקם בעלי קצב מהיר (כמו UT2004), התלבטתי הרבה אם לעבור לLCD או להישאר עם הCRT, עכשיו שיש לי קצת כסף פנוי החלטתי סופית לקנות LCD חדש, הדגש שלי הוא יותר על איכות ופחות על גודל, אני בנאדם שמוכן לשלם אקסטרה אם זה אומר שאני מקבל את ההכי טוב שאפשר, משיטוט בפורמים וקריאת מאמרים והמלצות (פלוס המלצה של מישהו שאני מכיר אישית) נראה לי שהאופציה הכי טובה בשבילי היא 2007WFP של DELL, אבל מיכיוון שאני עדיין לא ברמת הידע של כמה אנשים פה אני לא רוצה לעשות את ההחלטה הסופית לגמרי לבד, בעיקרון כל מה שאני צריך זה אישור מכמה אנשים פה שזה באמת המסך שהכי יתאים לי ואז אני כבר יתחיל לחפש אות…
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
בביקורת פה : http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1298311 אני מעוניין לקנות את ה benq. אבל כל החנויות מוכרות בארץ דגם עם שם זהה, G2400W , אבל נראה אחרת (אפשר לשים לב לפי הרגלית, ולפי כיתוב לבן בפינה העליונה הימנית) . http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=20985 יש למישהו מושג ??
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ראיתי פה כל מיני התלבטויות על מסכים בעיקר של דל למיניהם ולל אחד יש את היתרונות הקטנים שלו.. אני פשוט מחפש מסך שיראו בו טוב סרטים סדרות ואינטרנט בגדול..בעיקר בעומק השחור ופחות מעניין אותי כיוונונים של המסך חיבורים וכו.. אשמח לקבל המלצות..התקציב הוא 1500-2000 (תלוי בגודל המסך) תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-