מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
רוב מסכי ה LCD תומכים ב 16 מיליון צבעים ורציתי לדעת אם יש לי אופציה בהגדרות המסך לשים את הגדרת הצבע ל 32 מיליון ,האם אראה שינוי כלשהו או שבגלל שהמסך תומך רק ב 16 מליון צבעים אין שום ערך לכך?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לרכוש מסך עבור עבודות גרפיקה (בעיקר איורים בפוטושופ וגרפיקות שונות). אני כבר מבין את ההבדלים בין סוגי הפאנלים, אז אפשר להתקדם הלאה. המחיר לא בעייתי במיוחד, אבל אשמח למשהו בסביבות ה-1,500 ש"ח אם אפשרי בכלל, אם לא אז גם טיפה יקר יותר זה טוב. חיפשתי המון ובדקתי המון ביקורות על המון דגמים, וראיתי שבעיה שחוזרת שוב ושוב במסכים היא Light Bleeding מהצדדים, אז אם מישהו מכיר מסך שידוע שיש לו בליד נמוך ביותר אני אשמח. כמו כן, אם תביאו לי המלצה על סאמסונג או LG אתם תצאו מלאכים, למרות שיש לי L9000J של LG והוא אחד האיומים אז עדיף סאמסונג. וגם, משיחה בפורום מפרט טכני אני כרגע עם שתי אופציות: Dell U2412M Samsung F2380 אז אם למישהו יש מה להגיד בנוגע למה עדיף - א…
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT 17" שעובר למחשב חדש בבית, אז אני צריך במקומו מסך LCD אם כבר, גודל לא חשוב לי. אני משתמש במחשב כמעט בכל התחומים: סרטים, קריאה, משחקים וכו'. אז אני צריך שהמסך יתאים לכל הפעולות האלה, ולא יגרום לכאבי עיניים או דברים דומים. במסך CRT שיש לי כרגע, השקעתי בזמנו 3000 אלף שקלים והוא מחזיק מעמד עד היום ועובד מצויין (נקנה בשנת 99), בתקציב שנתתי אני אוכל לקבל מסך LCD שיתנהג בצורה דומה, או שאני צריך להגדיל עוד את התקציב? ולפי חיפוש שעשיתי, ה-VP930 הוא מה שהולך בתקציב הזה, רק שיש עליו דעות סותרות, ובגלל שאני לא מבין בכלל ב-LCD, רציתי לקבל פה דעה לפני שאני קונה או או אחד אחר.
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
תקציבכם: אין לי מושג מה המחירים אבל משהו ממוצע חח אני חושב 600-700 ש"ח חריגה: (הסכום המינימלי שתרצו להשקיע בקניית המסך). מה השימושים שלכם?: גיימינג אולי לפעמים סרטים מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות?: Gigabyte GeForce GTX760 בקשות מיוחדות: (תלייה על הקיר וכו', כל בקשה שתרצו). גודל מסך רצוי: אין מחו"ל או מהארץ? לא משנה לי איפה שיותר זול הערות: אני קונה מחשב חדש אז אם יש מבצע על מסך אם קונים מחשב מאותו מקום אשמח לדעת... אני גם צריך עכבר מקלדת ורמקולים אז אם חש הכל ביחד גם טוב
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך Samsung T220P. עכשיו יש לי (אני לא יודע אם זה בעיה או שככה זה), אבל המסך שלי לפחות פעמיים עד 3 פעמים ביום חייב להכבות לבד אוטומטית מבלי שאני יחכה באותו באמצע, משחק או לא חשוב איפה, בלי שום הודעה מוקדמת, ואני לא יכול להדליק אותו למשך כ10 שניות לפחות, רק אחרי 10 שניות שעוברות אני צריך להדליק אותו לבד. מישה יודע משהו על זה? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
איזה מסך 19" מומלץ ב1200 ש"ח לצורך קריאת מסמכים, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים? אולי עדיף בכלל 17"? תודה
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך בן 7 שנים של חברת MAG. היום הופיעה לי הודעה מהבהבת על המסך: MASSAGE: ADJUSTING למישהו יש מושג מה זה אומר? האם זה אומר שעליי להחליף מסך? תודה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
היי אני מחפש זרוע למסך עד 28 אינץ' איכותית. הבנתי שיש בעיות עם זרועות שהם לא מחזיקים את המסך והמסך נוטה מטה, מה שיוצר טילט מעצבן. בזאפ וגם באמזון העירו על הבעיה הזו. אני מדבר על מקרים שבהם המסך במשקל נמוך מהרף שמוצהר על הזרוע ועדיין היא נוטה מטה (איכות חומרים ירודה) מישהו יכול להמליץ על זרוע שלא עושה את הבעיות האלה? אני גם מחפש זרוע עם תקן VESA 75X75 בלבד, מעוניין לרכוש את המסך הזה: https://ksp.co.il/web/item/187372 והבנתי שהזרועות עם VESA 100 לא נכנסת טוב. אם מישהו מכיר מתאם SPACER שהוא מתאם VESA 100 TO 75 - גם טוב. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום לכוכלם, בהמשך למה ששאלתי לפני שבוע, אני ממשיך: אני רוצה לקנות את המסך הזה:http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=589547 ורציתי לדעת: האם נאי יכול לחבר אותו לממיר? האם אפשר לחבר אותו לDVD רגיל? אם אני אקנה כרטיס טלווזיה, אני אוכל פשוט לעבור בין מצב מחשב למצב טלוזיה? תודה לעוזרים! אלון
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ששלום חברים .. אני לא בקיא בנושא .. ורציתי את עזרתכם .. אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה גדול ..מסך דק כמובן.. השאלה היא איזה .. האם פלזמה או LCD ?.. יש לי YES בבית ואני רוצה שזה יתאים .. העניין ההוא שיהיה עם זמן תגובה ויחס ניגודיות טובים .. אני לא רוצה לצפות במשחק כדורגל עם מריחות.. אני מבקש איכות גבוהה .. לצפות בסרטים (גם מהמחשב) באיכות גבוהה .. אני רוצה גודל של 40-37 אינצ' ... שיהיו לו חיבורים גם למחשב ... התקציב שלי הוא הוא 7000 ...אפשר לחרוג קצת .. סתם ככה הסכלתי על :http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375879 אני לא כל כך מבין בנושא אז אנא הסבירו לי ... אני רוצה מסך עם נתונים טובים .. יחס ניגודויות טוב .. (אין לי מושג איזה יחס ניגודיות מתאים לגודל מסך…
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אז ככה נכנסתי לIQPC למסכי LCS ולDELL והנא מה שראיתי: מסך 20 אינצ' DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=254 ב2350 ואז ראיתי מסך LCD 22 אינצ' של DELL DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2093 ב2059 רציתי לדעת למה המסך 20' אינצ' שהוא פחות 2 אינצ' מהשני עולה 300 ש"ח יותר ומה אתם ממליצים? המסך ישמש למשחקים של גרפיקה כבדה עם הכרטיס של הג'יפורס החדש הדיירקאיקס 10... ד.א מה יותר מומלץ לדרישות שלי 19 20 או 22 אינצ'? תודה רבה נבוזר
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ולמה זה לא מומלץ, לסרטי HDTV 720, הוא צריך להיות ברזולוציות נמוכות יותר תודה
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני צופה כעת במסך LG S-IPS (L2000CP), ואני מתקשה למצוא את ההבדלים בינו לבין מסך TN של Samsung (204B) בו אני משתמש במקום העבודה. אם מטרת המסך היא פתוח קוד, האם קימים הבדלים משמעותיים בין המסכים, הנראים לעינו של הדיוט גמור שאינו מביט במסך בזויות קיצוניות? תודה על תגובותיכם!
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כלומר מעוניין לראות במסך גם טלביזיה באמצעות ממיר יס. האם יש אפשרות חליפית באמצעות כרטיס מסך שממיר כניסת S-Video ל- DVI ואם כן איזה ?
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של סמסונג sync master 2253bw מה אתם אומרים עליו? וגם האם יש בו hd full או לפחות hd ready??
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום! קניתי את המסך הזה: LG WT2242T ונראה לי שבשימוש הרגיל הוא בהיר מידי אבל בסרטים כשיש סצינה שהיא אפילו מעט חשוכה אז כל מה שבגוון של שחור לא נראה הכי ברור השאלה שלי היא אם זה בגלל שהמסך פשוט או שזה עניין של לשחק עם ההגדרות? ואם זה הגדרות אז את מה אני צריך לשנות? יש סיכוי שזה בגלל שלא התקנתי את הדרייבר שבא עם המסך?
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה מהם יותר טוב, כי המפרט של הראשון (731BF) יותר טוב מהשני (760BF) אבל המחיר שלו גבוה יותר, ואני לא מבין את זה. המפרט של 731BF: 17" זמן תגובה: 2MS רזולוציה: 1024x1280 יחס ניגודיות: 1:2000 תמיכה בצבעים: 16.2 מיליון. המפרט של SyncMaster 760BF: 17" זמן תגובה: 4MS ניגודיות: 700:1 ולא רשום תמיכה בצבעים ואת הרזולוציה. מה יותר טוב מביניהם?
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום אני מסתקל על מסכים כבר כמה זמן ואני עם מסך CRT 17 שזה פשוט הורג אותי ויש לי כסא מצויין וספה מול המחשב ואני מכור לסרטים שמוריד כל היום אז זה מתחיל להיות דחוף בקיצור אני מחפש מסך 22" וממה שקראתי וראיתי לפחות לפי המיפרטים והתגובות המסכים הבאים הם מה שנראה הכי טוב בתקציב 1500 (עם חריגות עדיף שיהיה אפשר לקנות בשקם אלקטריק כי יש לי שם הנחה) אז קיצור אני מתלבט בין: Asus VW222U - http://zap.co.il/model.asp?model_id=598360 לבין Samsung SyncMaster 226BW - http://zap.co.il/model.asp?model_id=576847 עכשיו כמה שאלות האם המסכים האלה הם הטובים בתקציב? אם כן מה מהם עדיף? ואם צריך דרישות אם משהו אז אני משחק הרבה משחקים ומתכנן לראות הרבה סרטים וכל השאר סתם גולש
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 שלא תומך בחיבור DVI אם אני מחבר בכרטיס גרפי ממיר מ DVI ל- D-SUB במסך זה נותן יותר בהירות וחדות או שאין תועלת ולהשאר על ה D-SUB?
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
HDMI זה בעצם DVI עם יכולת להעביר קול יחד עם תמונה. אם אין הבדל באיכות התמונה בהשוואה בין כבל DVI ב-20 שקלים לבין לכבל DVI עצבני של MONSTER ב-500 שקלים, למה קיימים סוגים רבים ויקרים להחריד של כבלים HDMI? על אותו עיקרון כבל HDMI ב-20 שקלים אמור להציג איכות תמונה זהה לחלוטין בהשוואה לכבל HDMI ב-600 שקלים, אז למה רוכשים כבל HDMI יקר? האם מדובר בניצול חוסר ידע של לקוחות על ידי היצרניות שרוצות לשכנע אותנו שיקר יותר בהכרח טוב יותר?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כמו שכתבתי, מסך LCD למשחקים הכי איכותי ומומלץ בטווח ה 1500 ש"ח בגודל 19"
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
מדובר במסך L1953TR LG, האם הוא טוב למשחקים, לסרטים ולעבודה בוורד (בעיקר למשחקים וסרטים) אם לא, איזה מסך באותו תקציב בערך יותר טוב ממנו בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני חייב להחליט סופית.. מה יותר יתאים לי למשחקים ולסרטים ? זה באמת הבדל ענק ?? אני לא אצטער על זה שלא רכשתי דל אם אני ארכוש סמסונג ? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
אפשר לנקות מסך LCD עם המטליות הרכות שמשמשות לניקוי תינוקות? הבד הוא רך וגם טיפה לח/רטוב. אפשר? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-