מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אז ככה..תודה לכולם שעזרו לי לבחור בין ה971P לבין הVP930. קניתי (לאחי) את הסמסונג, ועכשיו המג'יק טיון אומרת שהיא לא רוצה לעבוד. התקנתי כמובן את הגירסה החדשה ביותר, ואז את MagicRotation, שאמורה לסובב את התצוגה אוטומטית כשמסובבים את המסך (גם זה לא עובד אבל יותר חשוב לי שהMagicTune תעבוד). קיצור, מצורפת כאן ההודעה שאני מקבל כשאני מפעיל את הMagicTune, אשמח להסברים כי בעזרה של התוכנה לא מופיע כלום :-\ תודה, ערן.
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הדל 24 אולטרה שארפ 1920*1200 נפטר מן העולם. האמת שהייתי רוצה 27 IPS עם 2K, אבל אין לי תקציב לזה. רציתי לשאול אם U2515H יהיה איזה סוג של נחמה עבורי? או אולי יש למישהו פתרון יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני בונה מחשב רב תכליתי לבית והייתי שמח לקבל המלצה למסך. מכיוון שהשימוש העיקרי יהיה אינטרנט, אופיס, קצת סרטים, קצת משחקים קלילים וכו'.. אני רוצה לשים יותר דגש על הארגונומיה מאשר על הרזולוציה / פאנל. האם קיים מסך ארגונומי בסדר תקציבי כזה של עד 600 גג (עדיף פחות..).. יש לי DELL U2311 ואני מאד מאד מרוצה מיכולות הארגונומיה שלו אז אשמח למסך עם פיטצ'רים דומים מהבחינה הזו. תודה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
-
-
שלום לכולם נכון לעכשיו יש לי T220 ובגדול אני מרוצה ממנו (רואה הרבה סרטיםHD ומשחק בעיקר) אבל ממרחק של 1.2 מטר הוא נראה לי קטן מדי. חשבתי אולי לשדרג ל T260HD מה אתם אומרים? יש מסכים עדיפים בתקציב?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
ראשית, איזה גודל מסך מחשב מומלץ? ראיתי שלאחרונה הרבה קונים 22 אינץ' האם זה לא גדול מדי בשביל לשבת מול זה כלכך קרוב ? מבחינת בריאות אני מכוון אני מחפש מסך מחשב חדש. יש לי מחשב נייד HP וכשאני עובד בבית אני מחבר אותו למסך כדי שיהיה לי יותר נוח. למחשב יציאת VGA רגילה ויציאת HDMI (כרטיס מסך NVIDIA 5200FS). כמו כן אין חובה לרמקולים במסך כי המחשב מחובר לרסיבר חיצוני. הבנתי שהחיברו הטוב ביותר למסכים הוא DVI. לכן, מצד אחד אני רוצה חיבור HDMI כדי שאוכל לצפות בתכני HD דרך המחשב הנוכחי, ומצד שני אני רוצה חיבור DVI למקרה שבעתיד אקנה מחשב חדש (המסך החדש מתוכנן לשרוד הרבה אחרי המחשב הזה), ובמחשב החדש יהיה DVI. המטרות שלי הן בעקר עבודה רגילה מול המחשב, אבל אני צופה גם בסדרות ובסרטים. מדי…
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
חשבתי על LG L226WTQ 22'' LCD 2MS 1:3000 DVI BLACK עולה 1750 או על SyncMaster 226BWוSamsung עולה 1850 משחקים כמעט ולא ירצו על המחשב הזה , אולי פעם בשנה איזה משחק פיפא וכדומה (שגם שם אחרי 2 משחקים יקבל מחיקה). תודה רבה לעוזרים... ותגידו הפאנל המסריח שלהם תאחלס כזה משמעותי כשאני לא משחק במשחקים ונגיד רואה רק סרטים? ד"א איך המסך הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12323 VIEWSONIC LCD 22" WIDE 1680x1050 VG2230WM DVI+SPEAKERS 5ms 3Y יש לו קונטרס 1:700 והוא עולה אותו דבר? , הקונטרסט ב LG ובסמסונג דינמי? , אז מה יותר טוב? , אני דיי מבולבל
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחברה של אימא שלי תמסך הזה במתנה. זה המסך: http://www.aurora.se/lg/lg-575ms.htm אכשיו אני עובד עם מסך CRT 17 פשוט של AOC אז השאלה היא האם המסך הזה יותר טוב ממסך crt17 פשוט. והאם הוא שווה משו בכלל?והאם הוא טוב למשחקים או לא.ומה המקצוענות של המסך חחח כאילו נניח הוא טוב לסרטים. תודה שמואל
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
איזה מהמסכים המופיעים בכותרת עדיף בשביל שימוש יומיומי במחשב ובשביל משחקים בפרט אבל גם לסרטים וכו'... התקציב הוא בסביבות ה1600+- והאם הדבר הבא הגיוני: http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=395
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל מאחר וזו הרכישה הראשונה שלי למסך LCD אני חושב שהם גם מתאימים לצרכי שזה אינטרנט משחקים וסרטים בקרוב אני גם ישדרג את המערכת שלי אז חשבתי להתחיל בזה אשמח לשמוע את המלצתכם גם אם יש לכם המלצה על מסכים טובים יותר באותה מסגרת המסגרת שלי 1200 ש"ח +\- 150
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום יש לי אופציה למחיר זול למסך הנ"ל אני לפני שדרוג מערכת וכנראה הכרטיס מסך יהיה 4870 1GB המסך מתאים למשחקים? הרזולוציה שלו היא כמו של FULL HD זה אומר שהוא תומך FULL HD למרות שאין לו כניסות תואמות? (רק DVI HDCP)? עד כמה 5 MS יפריע לי במשחקים? המערכת תהיה בעיקר למשחקים בסגנון CRYSIS / FARCRY וכו'. יש למישהו הצעות למסך 22" - 24" אחר ? אם לא המסך הזה, התקציב יהיה בערך 1500 ש"ח תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש וחזק יחסית לעריכת וידאו (כרטיס מסך GTX470), הוא עלה לי יחסית הרבה ולכן לא נשאר לי המון תקציב למסך... מצד שני אני מוכן לשלם כ 1000 ש"ח על מסך. השימוש העיקרי הוא עריכת וידאו אנימציה וגרפיקה. לאחרונה ראיתי שמסכי ה LED נהיים פופולאריים יותר ויותר וחשבתי לקנות את ה LG E2240T ראיתי אותם בחנות והם נראו ממש טוב יותר... אבל פה בפורום קראתי שאין הבדל רציני, אז: איזה מסך מומלץ לקנות? ומה איתו: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1953 זה עוד במחיר הגיוני... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
קודם כל - לא הצלחתי להבין מה ההבדלים ביניהם. המסכים איכותיים? יש מסך אחר (של יצרן טוב) במחיר דומה ששווה לקחת אותו ולא את אחד הסמסונגים? את הT220 הציעו לי ב1350 ש"ח ואת ה2243BW הציעו לי ב1250 ש"ח. הצרכים שלי הם סרטים ואינטרנט. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
יש לי את המסך הנ''ל שהוא מסך full hd ואני רוצה להביא ממיר hd והבנתי שאני צריך לקנות כבל Hdmi ל-dvi לחבר מהמסך לממיר.. השאלה הראשונה האם זה הכול מה שצריך? ובמידה ואני עושה את זה כל פעם שאני יירצה לעבור מטלוויזיה למחשב זה בהוצאת אחד מהכבלים- או מהמחשב או מהממיר, לא? יש לי.. מעבד: e8400 כרטיס מסך: radeon 4870 אם זה יעזור תודה וסופ''ש נעים.
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
השימושים הם "רגילים", קצת משחקים, אינטרנט, אופיס וקצת סרטים התקציב לכל מסך הוא 1200 שקל, עדיפות למסך 22 רחב אני מניח.. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך מחשב לשימוש ב-90% מהזמן בתוכנות office וכן קצת לסרטים ואלבומי תמונות (לא למשחקים) הגודל חשוב אבל האיכות יותר כי אני מתכוונן להחזיק את המסך כמה שנים טובות (אני ממש לא מבין את ההבדלים של הביצועים והשונים והאם רלוונטי לגבי ...). * אולי זה לא חשוב אבל המחשב הוא מחשב פשוט שקניתי לפני שנתיים ב-1500 ש"ח עם מעבד AMD בעל 4 ליבות, לוח אם של series , וכרטיס גרפי של gigabyte. אודה לכם מאוד אם תקדישו לי כמה דקות ותמליצו לי מניסיונכם מה לקנות. תודה רבה הראל
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך "LCD 17, ואני מתלבט בין הדגמים האלה: LiteOn R17BAS ProView RV729DG מי מהם עדיף? אם יש לכם הצעות אחרות למסכים בטווח המחירים הזה (ורצוי נמוך יותר), עם נתונים כאלה, אני אשמח לשמוע. כמו כן, כמה חשוב שלמסך שמיועד בעיקר לעבודה משרדית יהיה חיבור DVI? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
http://www.hitachi.ae/eng/products/consumer/products/tvs/l32s02a.html זאת הטלויזיה שיש לי . השאלה איזה רזולוציה לשים בה כשאני מחבר אותה למחשב
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
מסך אחד למחשב שהשימוש בו הוא בעיקרון אופיס, אינטרנט ואולי קצת סרטים. מסך שני למחשב עם שימוש דומה אבל עם יותר משחקים, לא משחקי שוטרים ו 3d - יותר משחקים כמו SIMS וכדומה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
רוב מסכי ה LCD תומכים ב 16 מיליון צבעים ורציתי לדעת אם יש לי אופציה בהגדרות המסך לשים את הגדרת הצבע ל 32 מיליון ,האם אראה שינוי כלשהו או שבגלל שהמסך תומך רק ב 16 מליון צבעים אין שום ערך לכך?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
מסתובבת שמועה שחטיבת מסכי המחשב של סוני העולמית בצרות והיא בדרך לצאת מהשוק. הייתי בדרך לקנות את המסך הזה עד ששמעתי זאת. מישהו יכול לאשר\להזים את השמועה הזו? (אני שמעתי אותה ממישהו שמקורב ליבואן שלהם בארץ)
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי, רכשתי את המסך X95F של סוני, וכאשר אני מנסה להתקין את הדריברים של NVIDIA המסך נהייה שחור עם עליית הWIN(רואים את הפס הירוק שרץ למטה כשהWIN עולה, כאשר הDESKTOP עולה, לא רואים כלום). כדי לפתור את הבעיה נכנסתי למצב בטוח והסרתי את הדריברים של NVIDIA, וכרגע אני בלעדייהם. אני משתמש בFX5200, והמסך מחובר דרך יציאת הDVI. איך פותרים את הבעיה? תודה, אופיר תדמור. ד.א. יש לי במסך 2 חיבורים מאחורה של AUDIO. אחד של רמקולים. השני של מיקרופון?
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-