מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
*הגודל מתוכנן להיות 19" ויש אפשרות לסטייה של 200ש"ח אבל לא יותר... *חיבור DVI נדרש מן הסתם... *ללא רמקולים! *המסך מיועד למשחקים בעיקר אבל עדיף שיהיה נוח גם לפעילות שוטפת (שלא יטיש את העיניים אחריי פעילת ממושכת)...
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך מחשב לעבודה משרדית. בתקציב של עד 1600 האם גודל 22 זה בסדר? איך ה asus VW222U?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
התמונה המתקבלת כשמכניסים DVD היא בצבע ירוק זרחני. לפי ה- user guide זו יכולה להיות בעיה של חיבור, אבל ניתקתי וחיברתי שוב את הכבל ולא נראה שזו הבעיה. מישהו יודע מה מקור הבעיה וכיצד לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בהתחלה התמקדתי רק במסכי 19" 3:4 אבל לאחרונה קורצת לי האפשרות לרכוש מסך 22" 16:9 באותו מחיר. כמובן שיש פשרה מסוימת באיכות הפאנל. השאלה היא האם זה מספיק עקרוני בשביל לוותר על גודל המסך? ראיתי שהמסכים הכי פופולריים (לפי זאפ) בגדלי 22" הם ה Samsung 226BW LG 226WTQ Dell E228WFP LG L222WT קשה להתרשם אך ורק מביקורות של אתרים מקצועיים ברשת כך שאני גם מחפש חוויות אישיות עם המלצות? אני מחפש בעיקר איכות תמונה, איכות בניה(שלא אצטרך להחליף אחרי חודשיים) אבל גם ביצועים במשחקים (שלא יהיו מריחות). כמובן שיהיה קשה למסך 22" בתקציב הזה לענות בצורה מושלמת על כל הדרישות הנ"ל אבל תמליצו לי על הכי טוב מבינהם (או אחר אם יש לכם המלצות). בקשר למסכי 19" יש לי את ההתלבטות הרגילה בין הVP930…
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
צריך עזרה בכיוון הצבעים sRGB 9300K 6500K 5400K User Color איזה צבע זה אמור להיות ? ואמורים לשנות כל פעם שמשחקים או קוראים? לא הבנתי כי ה 5400 ממש נראה גרוע ב DESKTOP אבל משחקים זה די טוב בדומה ל CRT שיש לי, 99% אותו דבר כביכול. ה 9300K נראה כחלחל מדי 6500K זה מצב סטנדרטי כזה ב DESKTOP ובמשחקים אבל חסר לא משהו במשחקים. יש מישהו עם הסבר מדוייק או יכול לציין מיקום שמסביר למה כל ה PROFILE האלו נוגעים ?
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
המסך הוא Colortac LM-15T ובEVEREST כתוב: Maximum Resolution 1024 x 768 יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
חבר שלי צריך המלצה למסך. המסך הוא לסרטים, משחקים ועבודה. התקציב: עד 2500 ש"ח. שיהיה בין 19"-24". התנאי הכי חשוב: שתהיה לו כניסת טלוויזיה. (RCA, SVIDEO או משהו כזה) לא משנה אם הוא 4:3 או 16:9. תודה.
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
קונה מחשב חדש בקרוב, רציתי גם מסך חדש.. תקציב עד 2000 ש"ח , אני מעדיף 20 ומעלה שממוצב במקום טוב באמצע, על פני איזה 17 או 19 יקר.. מספר שאלות : 1. האם עדיף מסך רחב או רגיל? וכן אני מודע לזה שזה לפי הטעם האישי אך בכל זאת, מה הייתם ממליצים למשחקים? (בעיקר רשת) 2. האם כדאי לקנות מסך מחברה אלמוניות? ראיתי מסף 22 ב 1300 שקל בערך, אני מודע לזה שזה לא איכותי בלשון המעטה.. אך עדיין, האם איכשהוא זה שווה ? אשמח למספר המלצות ודגמים (אם יש קישורים , בכלל יותר טוב) תודה רבה וחג שמח לכולם
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כלומר, מסך מלא ולא רחב האם זאת גירסה revA05 או גירסה revA04 ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כבר הרבה מאוד זמן אני רוצה לקנות מסך מחשב 19 אינץ' אבל אני לא יודע איזה מסך כדי אני בעיקר משחק במחשב במשחקים כבדים אפשר המלצות למסכים 19 אינץ' עד 2700 שקל תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מחפש LCD באזור ה-4500 ש"ח (ומטה) למחשב ולטלוויזיה, זאת אומרת שהשימוש הראשי ב-LCD יהיה גלישה באינטרנט, משחקים וכו', ובנוסף לכך אני רוצה לחבר אליו כבלים (HOT). ראיתי בטרקלין LCD של Lenco בגודל 26 אינץ' במחיר של 4200 ש"ח וזה נשמע טוב, אני לא זוכר מה הדגם, אבל כתוב על הפאנל HDTV Ready. מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום אם הייתי רוצה מסך לגלישה ולקריאת טקסטים ועיבוד תמלילים, כמה שיותר גדול לנוחות הראייה, תקציב 1000-2300 ש"ח (גמיש), מה הייתים ממליצים לי ?
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
קניתי מסך 24 סמסונג, התקנתי קודקים שונים, אבל בסרטים וגם לפעמים בסרטים של משחקים, התמונה לא רצה חלק, כאילו יש LAG קטן. כרטיס מסך הוא 670. האם הגיוני שהבעיה קשורה לדרייברים של כרטיס מסך, או שיש מצב שהבעיה במסך ? לא שיניתי שום הגדרות של מסך או כרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
בהתאם לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=469144.msg4010351 אני מזמין את המחשב החדש שלי בעוד כמה ימים ועכשיו אני רוצה לסגור את הפינה עם המסך. הדרישות: -37 אינץ' -למשחקים וסרטים וטלוויזיה -שיתן מענה סביר לשימוש בתוכנות גראפיקה. הכוונה היא שהגוונים שלו יהיו אופטימליים בשביל העיסוקים שלי בפוטושופ. אני לא פנאט בנושא הזה, אבל כן רוצה שיהיה משהו טוב. -רוצה גם שיתמוך לעתיד בתלת מימד. (אם לא יהיה יקר מדיי) -יתחבר גם לממיר YES ללא HD ככה שעדיין יהיה ניתן לצפות בשידורים הרגילים. Full High Definition. התקציב הוא עד 3.5K אם אפשר לחסוך זה ממש יעזור. במילא מוציא 5K רק על המחשב. הסאונד יצא מתוך מערכת שאקנה בנפרד כך שאין חשיבות לרמקולים בטלוויזיה. דגמים מסויימים שראי…
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב שטוח. אין צורך במסך לגרפיקאי או גיימר מטורף אבל עדיין אני רוצה מסך טוב ואמין בערך בגודל 20-22 אינץ' על מה לשים דגש? ניגודיות? קצב ריענון? פירמה? אשמח לקבל טיפים לבחירה נכונה והמלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי רסיבר חדש, שאין לי כ"כ איפה למקם אותו, והייתי מעוניין למקם אותו מתחת למסך LCD שלי. אני יודע שרכיבים חשמליים כגון ממירים, שנאים וכד' גורמים לבעיות במסכי CRT. האם במסכי LCD זה ישפיע באותה צורה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי אני משתמש במסך בעיקר לאקסלים וגלישה, קצת יוטיוב, קצת תוכנות גרפיות בעיקר חשוב לי לראות טבלאות עם נתונים בצורה ברורה,כמובן שהיה חשוב לי לראות בעיניים את 2 המסכים האלו ולהחליט מה מתאים לי, אבל זה לא ממש אפשרי, צירפתי לינק לאתר השוואות מאוד מפורט, אם מישהו יוכל על סמך הנתונים הללו לתת לי כיוון אשמח מאוד, המחיר שלהם קרוב מאוד. סביב 650 ש'ח תודה https://us.hardware.info/comparisontable/products/344148-278768
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שוקל את רכישת המסך בעיקר בגלל יכולת ריבוי משימות, רציתי לדעת מאנשים שרכשו את המסך ומי שיצא לו לעבוד עליו - 1. האם זו רכישה כדאית, 2. עד כמה הפריעה לכם הזווית האנכיות הצרות, 3. יכולת עבודה בבהירות נמוכה, 4. חווית המשחקים עליו ברזולוציות נמוכות מאד 1440x900 / 1280x800 - 5. מריחות, זליגת אור וכדומה. ריפר.
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן בשביל מחשב חדש שאני קונה אני אקנה כנראה גם מסך. הבנתי שהמסך הזה:http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=320-2807&~ck=baynoteSearch&baynote_bnrank=0&baynote_irrank=0 מסך מצויין....כרטיס המסך שהולך להתלוות אליו הוא gtx570... מה אתם אומרים?מתאים? תודה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מה הגודל שאתם ממליצים לי למסך כזה? יכול להיות ש23 אינץ' יהיה יותר נוח מ24? מה ההבדל בין המחירים בינהם? לפי מה שהבנתי מזאפ ההבדל קטן מאוד (100-200 שקלים)
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שמתי לב למסכים של אפל יש תצוגה מאד ייחודית, בין אם מדובר במסך, במאקים (אפילו ישנים יחסית), במחשב נייד אפל ואפילו באייפון, סוג של בהירות\הברקה מסוימת. רציתי לשאול אם זה סוג של טכנולוגיה שקיימת במסכים נוספים או שזה האופי הייחודי של מסכי אפל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מסך חדש. השאלות שלי הן כאלה: 1. כעיקרון אני צריך מסך שמתחבר לי גם לממיר (YES). האם ישנו הבדל בין שימוש במסך מחשב רגיל ושימוש במסך טלויזיה, ואם כן מה עדיף? 2. אני צריך המלצה על מסך איכותי 22"~24" של מסך מחשב/טלויזיה במחיר של לא יותר מ-1500 ש"ח. תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי קניתי את המסך הזה של דל והרכבתי אותו מקודם ואני צריך עזרה/המלצות כל דף אינטרנט שהוא לא עם טקסט וממילא לבן אני רואה בצבעים גרועים מאד הגוונים של צהוב חזקים וממש גרועים - ולא רואים תמונות ברורות ניסיתי לשחק ולשנות את הרמה של הצבעים או של הניגוד (contrast) ואני מנסה לשחק הרבה זמן ולא מגיע לתוצאה טובה אני מנסה את נסיונכם - מה כדאי או צריך לעשות/לשנות??? בתודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי פה הרבה ביקורות ולא הצלחתי לגבש החלטה מה עדיף, אשמח לשמוע את דעות המומחים כאן. אני מתלבט בין: 1. Samsung 2243 EWX/BW 2. Samsung T220 3. LG W2242T 4. LG W2261V או שאולי כדאי ללכת בכלל על Samsung 2333SW השימוש הוא בעיקר סרטים, וקצת משחקים. תודה רבה לעוזרים, אתם מחזיקים פה את הפורום מהמוצדקים בתולדות האינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
האם יש תורך להשקיע בכלל יותר ? מה הכי כדאי לקנות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-