עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by GALAI30,

אני רוצה לרכוש מסך טלוויזיה 43 4K לגימינג איזה מסך מומלץ? יש לי כרטיס מסך GTX 1060 ומעבד I7 דור 8

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by Crapy,

לא הצלחתי למצוא המלצות על אחד, יש מישהו שמכיר אחד מומלץ?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  3. Started by שמול,

אני לא גיימר וגם לא גרפיקאי, סתם אחד שעובד קצת בערב מהבית מערבב קצת אינטרנט מוסיף תמונות של הילדים ומקנח לעיתים בקינוח אסור של משחק אסטרטגיה. בעבודה יש לי צג TN של MAG מדגם 700P ועד לאתמול לא הבנתי עם איזה זבל אני עובד. קראתי את המאמר שפורסם ב HWZONE על מסכי LCD (ותודה לכל להנוגעים בדבר) והחלטתי להשקיע מעט יותר ולקנות לבית את ה 2007WPF של DELL. קיבלתי אותו אתמול, הוא מציוד בפאנל S-IPS שך LG SIEMENS (תפריט חבוי) ומה אני אומר לכם המסך הזה מדהים!!!!!... אני אפילו לא יודע איפה להתחיל!!?? הצבעים מדהימים! מלאי חיים ונעימים לצפיה, התמונה חדה וזויות הצפיה מדהימות. כשאני צופה בתמונות של התינוק שלי אפשר ממש להרגיש את מרקם העור שלו (וגם להריח את החיתול), התמונה קונטרסית ועם זאת רכה …

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  4. Started by gif,

שלום. יש לי מסך LG והייתי היום על המחשב והכל היה בסדר... אח"כ הדלקתי אותו עוד פעם ובאמצע שהוא מעלה את המחשב,המסך נכבה לי אז הדלקתי אותו כמובן... אבל הרזולוציה השתנתה לי מ 1440X1920 ל 1024X1280 אז ניסיתי לשנות את זה בחזרה אבל המסך אומר לי את זה: out of range 75.0KHZ/60 HZ איך אני מחזיר את זה לרזולוציה הרגילה?? תודה. עריכה: הסתדרתי,הוצאתי את הכבל של המסך מהמחשב וחיברתי שוב פעם והכל חזר לקדמותו. שבת שלום.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  5. שלום, לאחרונה רכשתי את המסך הנ"ל. למסך יש כניסת קומפוננט(video only) כפי שאפשר לראות ברצוני לחבר ממיר "הוט" שמצדו האחד מתחבר בקומפוננט צהוב מן הסתם(VIDEO) לצד שני שיתחבר למסך ב3XCOMPONENT. האם יש חיה כזו? כי כשאני מחבר רק צהוב לצהוב למסך הוא מראה לי שחור לבן,אז הנחתי ששלושת החיבורים ביחד נחוצים על מנת לראות בצבע(RGB) תודה על העזרה עריכה: טוב,לאחר שריפרפתי קצת הפורום,השאלה הרלוונטית היא: האם ש כבל שמצדו האחד הוא קומפוזיט צהוב ומצדו השני הוא קומפוננט RGB? אם כן,היכן אפשר להשיג כזה כבל? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  6. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, כמו שמצוין בכותרת התחדשתי לי ב-2209wa מאייבורי היום. יש לי מספר שאלות לגבי המסך החדש... אבל תהיו סובלניים עם השאלות הטיפשיות שלי... הרבה זמן שלא החלפתי מסך. 1) האם יש צורך להתקין דרייבר כרטיס מסך מחדש? (אני מניח שלא אבל בכל זאת שואל) 2) קיבלתי עם המסך דיסק שרשום עליו drivers... זה באמת דרייברים? להתקין? 3) יש לי את Rev A02... יש למישהו פרופיל כיול למסך? (בהירות, ניגודיות וכו'...) תודה אנשים!

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  7. Started by lior46,

אתם יכולים להמליץ לי על מסך בקטגוריה הזאת ואם מישהו יודע מה יותר חשוב כשבאים לרכוש מסך LCD הניגודיות או הזמן תגובה (Contrast Ratio,Response Time) ואיזה מהמסכים האלה יותר טוב ?740BF 17'' LCD 2ms DVI? של סמסונג ?L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI? תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by ghreg,

מיועד למשחקים סרטים אינטרנט יש את דל Dell U2412M LED ו.... Samsung BX2450 LED כרטיס מסך GigaByte GeForce GTX560Ti OC 1GB בעיקר למשחקים הזמן תגובה בדל קצת איטי לעומת הסמסונג

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  9. למה בעצם? והאם זה לא אמור להיות הפוך ? הרחב יותר יקר מהרגיל??? כי במציאות הרגיל יותר יקר מהרחב...

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  10. שלום, אני צריך מסך לעבודה משרדית שיעשה בו שימוש מועט יחסית ולכן השאיפה היא שהמחיר יהיה נמוך ככל האפשר. חיפשתי בפורום המלצות וראיתי שהמסך Samsung 932BF מוזכר מספר פעמים. מחירו קצת יותר מ-1,300 שקל. יש משהו טוב או זול יותר? תודה.

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  11. אהלן. לאחר קבלת 2007WFP תקול, לא יכלתי לקבל אחד חדש מהיבואן כי כידוע לכם, הוא לא מיוצר. אלו הדגמים שאני יכול לקבל במקום, המייל התקבל מסי.אם.אס: DELL 20" E207WFP Dell 20" SP2008WFP DELL 24" E248WFP "כמו כן, עומדים להגיע עוד שלושה שבועות הדגמים הבאים: Dell 22" E228WFP Dell 2208WFP " האם כולם בעלי פאנל TN ? אין לי בעיה להזדכות ולקנות מסך אחר (מעדיף בפנדה כי שם התבצעה הקניה מלכתחילה והם ליד הבית...יש להם את ה20WGX של NEC וגם את LG L2000 במלאי) תודה מראש לעוזרים.

12. Started by iMKO,

קיבלתי הצעה לרכוש את המסך הנ"ל (שטרם הגיע לארץ, לדעתי) ב880 ש"ח. מה דעתכם? ממליצים? משמיצים?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  13. Started by ilanb0,

מבקש חוו"ד על שני מסכי סמסונג הנ"ל.

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  14. Started by a-gold,

רכשתי את המסך Samsung 2043BW ואני מנסה למצוא רזולוציה שהיא לא קטנה מדי אבל שתהיה גם ברורה לקריאה של טקסט... על איזה רזולוציה מומלץ ? תודה.

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  15. אני לא יודע מה כדאי יותר טלוויזיה LCD או מסך רגיל LCD כמו שרשמתי בכותרת המסך יתחבר לקיר אם זרוע שמתקרבת ומתרחקת כך שכשאני אראה טלוויזיה היא תהיה רחוק כשאני יעבוד על המחשב היא תהיה קרוב התקציב הוא עד 3000 ש"ח מה ההמלצות שלכם כמו כן מה עדיף טלוויזיה LCD או מסך LCD לצרכים שלי?

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  16. Started by Director,

אהלן, בקרוב אני תולה מסך חדש בחדר וחשבתי איך לחבר אותו לממיר של YES MAXHD - אם זה יהיה בחיבור HDMI או ע"י כבל COMPONNENT ? מה העדיפות ? יראו הבדל בין שניהם ? אני מעדיף HDMI כי זה כבל יחיד ופשוט שגם מעביר סאונד..

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by streets,

ז"א ASPECT RATIO CONTROL? תודה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  18. Started by אבשה,

אז ככה אבא שלי הולך לקנות מסך ואני צריך את עזרתכם כדי לעזור לו להחליט איזה המסך ישמש לצפיית סרטים וסדרות וקצת משחקים קלים ויש לו כבר כרטיס מסך 4870 HD התקציב למסך הוא 1400שח' תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  19. Started by Teekay,

אפשרות 1: Samsung 245BW אפשרות 2: LG W2442PA נ.ב.- לא משנה לי אם זה 16x10 / 16x9, ואם יש הצעות שונות בטווח מחירים של עד 1450 ש"ח אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  20. Started by NoamS,

שלום לפי מה שהבנתי aoc , asus , ו-dell מספקים אחריות עד הבית. מאחר ואין יותר מידי אופציות לדל, מה שנשאר זה אוק ואסוס. מה לדעתכם עדיף?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  21. שלום לכולם, אני נוסע יום ראשון לקנות מסך ואני רוצה שהוא יהיה לפחות 19" ואם יש אפשרות ליותר אז יותר..ניגודיות טובה והכי חשוב פאנל איכותי. למרות שכנראה יכנס לי בתקציב רק פאנל TN אז אם יש אפשרות לאיכותי אודה לכם..המסך מיועד למשחקי FPS בעיקר וקצת עבודות גרפיות,גלישה באינטרנט ושימושים יומיומיים. מה נכנס בתקציב ואם יש אפשרות לשאוף לכיוון ה20",למרות שקשה לי להאמין.תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  22. Started by ShLoMi.R,

השימושים העיקריים זה סרטים משחקים ואינטרנט חשוב לי רק שלא יהיה רחב עם איכות צפיה מעולה חוץ מזה לא משנה לי כמעט כלום...

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by aviko013,

הביאו לי מסך של benq דגם fp567s לא חדש.. עכשיו חיברתי אותו,הכול עובד כמו שצריך רק זה מראה לי טבלה באמצע במסך שרשום out of range מישהו יודע מה זה?? ואיך אפשר לתקן את זה?? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  24. חבר שלי רוצה לקנות מסך והוא קונה רק מבאג ו-KSP, הוא רוצה להשקיע עד 1300 שקל הכי הרבה, מה אתם ממליצים לו? העדיפות היא יותר לכיוון באג אבל אם אין שם שום דבר אז KSP. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  25. השאלה בכותרת, עד עכשיו אני די סגור ללכת על DELL U2412, יש לה הרבה יתרונות ודברים טובים ביחס למחיר, אני צריך לקנות גם לחדר טלוויזיית LCD (עולי LED לא בדקתי מחירים), הDELL הוא רק 24" ועולה כ1500, אני יכול בערך באותו מחיר לקנות טלוויזית LCD שתהיה FHD ולהשתמש בה גם ל YES וגם למחשב, אבל מפה עולה לי שאלה, במסכי מחשב בשונה מ טלוויזיות, ככל שהם גדלים ,גם גם הרזולוציה, בטלוויזיה זה או HDR או FHD, זה עולי מסביר את המחיר הזול יותר של הטלוויזיות ביחס לאיזה מסך 32" של DELL נגיד, בנוסף לכך, הסבירו לי פה שבטלוויזיות בגודל הזה, הפאנל הוא לא TN, אז העסקה נשמעת לי כמעוד אטרקטיבית, אך בכל זאת יש איזה חסרון בכך שיקבל רק 1080 על 1920 על מסך שבסדר גודל שלו למחשב היא פי 2 גדולה יותר ?כלומר …

• 0 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים