מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! ;D אולי שמעתם כבר ואולי לא: הכבלים יצאו במבצע חדש, שבו מוצע מסך LCD רחב של Proview, דגם FV926W, ב-99 ש"ח. (בדקתי טווח מחירים: 1100-1500 ש"ח.). חיפשתי בפורום לגבי הדגם הנ"ל בפרט, ולגבי Proview בכלל, אך לא מצאתי אף נושא שבו דנו ב-"למה לא/למה כן", אלא רק "לא לקנות בחיים!!!" וכאלה. תוכלו בבקשה לפרט יתרונות וחסרונות במסכי Proview ובדגם הנ"ל בפרט? כולל חוות דעת אישית אם ישנה. ;D. עריכה: ועוד משהו - אם כרטיס המסך שלי לא תומך ברזולוציה המיטבית (1440X900), אז הרזולוציה הבאה שתראה היטב היא 720X450? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
קניתי XBOX ואני רוצה מסך שינצל אותו כמו שצריך שיהיה את הכניסה של הXBOX והכל. התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שאפשר לחרוג מעט תודה רבה על כל עזרה
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים, מה שלומכם ? אני בזמן האחרון שם לב שה TV ג'נרי BROTHER שלי מתחילה לעשות גלים לאורך ולרוחב למי שמכיר תתופעה לפעמים אני שם לב בעיקר בסרט חשוך ולכן עכשיו אני מתכונן לרכוש TV ולא מחכה לרגע האחרון שהיא תעשה לי ריח של שרוף בחדר הסתובבתי הרבה ברשת ובחנויות וראיתי TV FLAT של טושיבה דגם 29CZ8 שנראת ממש טוב ותומכת גם בשידורי HDTV 1080I ו 720P אני זקוק ל HDTV מפני שכל השימוש שלי ב TV הוא חיבור למחשב לכרטיס מסך X1800GTO שלי שתומך בכל שלל ה HDTV למינהם יש דגם נוסף ומסקרן שמציג את עצמו כתומך ב 1080P והוא TV FLAT לא LCD שימו לב ...והוא עולה רק 3000 שח והנה קישור אליו שתראו בעצמכם Philips 29PT8845 תלחצו שם על Specifications ואתם תראו את כל הנתונים עליה זו …
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק בבקשה להמלצה למסך שישמש למטרת עבודה משרדית ושמחירו לא יעלה מעל 1900ש"ח. המסך חייב להיות עם רמקולים מובנים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לפי מה שהבנתי aoc , asus , ו-dell מספקים אחריות עד הבית. מאחר ואין יותר מידי אופציות לדל, מה שנשאר זה אוק ואסוס. מה לדעתכם עדיף?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום אני עומד בפני שידרוג כללי של המחשב ובו גם שידרוג המסך רוב השימוש שלי במחשב הם גלישה באינטרנט וסרטים(כרגע אני לא מסוגל לראות סרטים בהבחנה גבוהה אבל ברגע שאני אשדרג כנראה אתחיל לראות ב720), וגם קצת מסמכים אחרי הכל אני סטודנט ראיתי עוד מסכים של ASUS שנראים מעניינים כמו ה-VK222H/U שיש להם מצלמה ומיקרופון וטיפה יותר זול וגם ה-T220P החדש של סמסונג אבל בינתיים אני מנסה להתמקד בשני אלו העומדים על הפרק כי הבחירה גדולה מדי, חשוב לי שיהיו ביקורות טובות על הדגם שאני ספיציפי קונה כך שמצד אחד ל T220 יש חוות דעת מצוינות ומצד שני ה-MW221C הוא מלך המבחן של HWZONE כך שאשמח לשמוע את דעתכם בעניין המשך יום טוב
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
כבר הרבה מאוד זמן אני רוצה לקנות מסך מחשב 19 אינץ' אבל אני לא יודע איזה מסך כדי אני בעיקר משחק במחשב במשחקים כבדים אפשר המלצות למסכים 19 אינץ' עד 2700 שקל תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הציעו לי את המסך הנ"ל בפחות מ-1300 שקל במבצע המחשב משמש רק לאינטרנט ואופיס האם כדאי?
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
זה נכון שלא ממומלץ לעבוד עם מסך FULL HD בגודל של 22 אינץ' ? אם זה באמת לא ממומלץ אז למה ?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אז ככה כמו בכותרת אני קונה מחשב חדש כ.מסך GTX 570 לגיימינג כבד ואני רואה הרבה סרטים במינימום 720P אז אני צריך את המסך הכי טוב שאני יוכל לקבל הכי חשוב שלא יהיו מריחות ושהצבעים שלו יהיו חיים. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם כרטיס מסך 1080. מחפש מסך 27-32 אינטש לגיימינג בעיקר וקצת עריכה תמונות ווידאו. מפרט שיכלול ips 144hz gsync qhd התקציב 2500 בערך. אם יש בפחות משהו איכותי עדיף. אם צריך עוד 100 שח כדי להשיג משהו איכותי גם בסדר. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הזמנתי את המסך מ IQPC אני שבוע הבא אלך להביא אותו.. אני רק רוצה לדעת מה לבדוק ישר בחנות מה לדרוש בקשר לתקינות ואיך לבדוק את זה.. אם זה פיקסלים מתים..האם לבקש שיבדקו ישר בחנות..על איזה דברים להסתכל ואיך אני בודק שזה באמת קיים אם זה ה REV 4 (מה זה גם?) ופאנל S-IPV בקיצור מה הדברים שאני צריך לוודא לפני שאני משלם ויוצא עם המסך הביתה? אה ואם אפשר את הלינק של מאמר שקראתי פה בעל שני חלקים על מסכים LCD לא יודע למה אני לא מוצא אותו.. ותודה רבה לכולם פה ולכתובים של המאמר הזה תמשיכו ככה..
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני קונה מסך LCD חדש במקום הCRT הישן, אני משתמש במחשב כמעט להכל, כולל צפייה בהמון סרטים וסדרות והרבה משחקים שחלקם בעלי קצב מהיר (כמו UT2004), התלבטתי הרבה אם לעבור לLCD או להישאר עם הCRT, עכשיו שיש לי קצת כסף פנוי החלטתי סופית לקנות LCD חדש, הדגש שלי הוא יותר על איכות ופחות על גודל, אני בנאדם שמוכן לשלם אקסטרה אם זה אומר שאני מקבל את ההכי טוב שאפשר, משיטוט בפורמים וקריאת מאמרים והמלצות (פלוס המלצה של מישהו שאני מכיר אישית) נראה לי שהאופציה הכי טובה בשבילי היא 2007WFP של DELL, אבל מיכיוון שאני עדיין לא ברמת הידע של כמה אנשים פה אני לא רוצה לעשות את ההחלטה הסופית לגמרי לבד, בעיקרון כל מה שאני צריך זה אישור מכמה אנשים פה שזה באמת המסך שהכי יתאים לי ואז אני כבר יתחיל לחפש אות…
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לא אכפת לי אן זה 19" או 20", צריך את המסך הכי טוב וללא מריחות. אם 20" לא הכי טוב נלך על 19" הכי טוב, רזולויה לא מפריעה לי מכיוון שה8800GTS 320MB שלי תקול וכנראה יוחלף בGTS החדש (512MB), או 8800GT 512MB. תודה
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ראיתי פה כל מיני התלבטויות על מסכים בעיקר של דל למיניהם ולל אחד יש את היתרונות הקטנים שלו.. אני פשוט מחפש מסך שיראו בו טוב סרטים סדרות ואינטרנט בגדול..בעיקר בעומק השחור ופחות מעניין אותי כיוונונים של המסך חיבורים וכו.. אשמח לקבל המלצות..התקציב הוא 1500-2000 (תלוי בגודל המסך) תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות widescreen (Benq FP92W), ומעניין אותי אם יש גם חיסרונות לדבר? אני אשתמש בזה להרבה גיימינג, צפיה בסרטים ו.. אינטרנט. הכל, כשאני חושב על זה. הרבה מהכל. קיצר, יש לזה גם חיסרונות שאני צריך להיות מודע אליהם? יש סיבה לקחת רגיל ולא widescreen?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ברשותי מסך רחב LG204WT אני עובד על רזולוציה 1280\768 השאלה שלי היא מהו תדר הרענון האופטימאלי למסך רחב 16\9 על 60 HZ אני רואה מריחות עוד משהו תמשהו מכיר את ה F ENGINE של LG -מדוע במצב MOVE התאורה מהבהבת תודה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום רב, אני בדיוק סוגר מפרט משרדי עבור אמי,מדובר על שימושי אינטרנט,אופיס ושירים.. אני מתלבט בין הסמסונג 2033SW או הפיליפס 220E1SB. האם ניתן ללכת על הפיליפס בשקט למרות הרזו' הגבוהה שהוא נותן והנתונים הלא רעים? האם יש אופ' אחרת טובה יותר מבין השניים? תודה,
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך בן 7 שנים של חברת MAG. היום הופיעה לי הודעה מהבהבת על המסך: MASSAGE: ADJUSTING למישהו יש מושג מה זה אומר? האם זה אומר שעליי להחליף מסך? תודה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
לא מעוניין להוציא יותר מדי. סביבות 1200 יהיה סביר. בחנות המליצו לי על AG Neovo LCD 19 F419 4ms http://zap.co.il/model.asp?model_id=24222 הביקורות בזאפ לא היללו (היו מעורבות), תהיתי מה יש לכם לומר או להמליץ על אלטרנטיבה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 1400 גג, לא רוצה לשלם יותר. איזה מסך הכי כדאי במחיר הזה? חשבתי על אחד מאלה: http://www.nextop.co.il/Product.asp?...ID=9&Cat2ID=32 http://www.zap.co.il/model.aspx?mode...rby=totalprice שניהם נראים לי טובים, אבל מה יותר? האם ישיבה קרובה הורסת את העניים בצפייה במסך שכזה?
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מיועד למשחקים סרטים אינטרנט יש את דל Dell U2412M LED ו.... Samsung BX2450 LED כרטיס מסך GigaByte GeForce GTX560Ti OC 1GB בעיקר למשחקים הזמן תגובה בדל קצת איטי לעומת הסמסונג
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
למה בעצם? והאם זה לא אמור להיות הפוך ? הרחב יותר יקר מהרגיל??? כי במציאות הרגיל יותר יקר מהרחב...
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מחפשת מסך מחשב שיהיה מיועד בעקר לסרטים, עד 800 ש"ח. לא משנה לי כמה אינץ(עדיף כמה שיותר...) - העקר שיציג תמונה איכותית. אז... מה אתם ממליצים?.. יש דבר כזה במסכי מחשב שניקר FULLHD ? רציתי לדעת מה הנתון הכי חשוב בבחירת מסך? איזה חברה הכי מומלצתל פי דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני בדילמה לא קטנה ... כמובן שהטלבתי בין ה226BW של סמסונג למסך המפורסם של דל.. אבל כחול שאני מעמיק ובודק בפורום אני מוצא יותר ויותר בעיות בנושא של פיקסלים מתים בתקופה ממש קצרה.. לי בבית יש מסך דק 17" אפילו לא יודע איזה חברה הוא כבר כמה שנים ואין שום פיקל מת והוא עוד 24/7 אז איך במסך שמפרסמים אותו כטוב ביותר ברמה הזאת עושה כל כך הרבה בעיות.. האם בסמסונג יש אותה בעיה של פיקסלים מתים?
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-