מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב שטוח. אין צורך במסך לגרפיקאי או גיימר מטורף אבל עדיין אני רוצה מסך טוב ואמין בערך בגודל 20-22 אינץ' על מה לשים דגש? ניגודיות? קצב ריענון? פירמה? אשמח לקבל טיפים לבחירה נכונה והמלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
התמונה המתקבלת כשמכניסים DVD היא בצבע ירוק זרחני. לפי ה- user guide זו יכולה להיות בעיה של חיבור, אבל ניתקתי וחיברתי שוב את הכבל ולא נראה שזו הבעיה. מישהו יודע מה מקור הבעיה וכיצד לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
התקציב שלי עומד על 1000-1300 יש איזשהו דגם טוב כלשהו שהייתם ממליצים עליו? על איזה ומה הנתונים שצריכים להיות למסך כדי שהוא יהיה מסך טוב? אני אודה מאוד לכל מי שיעזור :") המסך כמעט ולא יהיה לשימוש במשחקים.. רק ממש מעט.. עיקר השימוש שלי הוא לגלישה באינטרנט ומעט צפייה בסדרות וסרטים
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ לי על מסך בקטגוריה הזאת ואם מישהו יודע מה יותר חשוב כשבאים לרכוש מסך LCD הניגודיות או הזמן תגובה (Contrast Ratio,Response Time) ואיזה מהמסכים האלה יותר טוב ?740BF 17'' LCD 2ms DVI? של סמסונג ?L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI? תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
למה בעצם? והאם זה לא אמור להיות הפוך ? הרחב יותר יקר מהרגיל??? כי במציאות הרגיל יותר יקר מהרחב...
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום רב. בשעה טובה ומוצלחת רכשתי מסך 2243BW. שמעתי שקיימת תוכנה שמבצעת בדיקה של פיקסלים למסך (בדיקה שלוקחת כ - 20 דקות +/-) רציתי לדעת באיזו תוכנה מדובר ואילו ממצאים התוכנה מביאה.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים, מה שלומכם ? אני בזמן האחרון שם לב שה TV ג'נרי BROTHER שלי מתחילה לעשות גלים לאורך ולרוחב למי שמכיר תתופעה לפעמים אני שם לב בעיקר בסרט חשוך ולכן עכשיו אני מתכונן לרכוש TV ולא מחכה לרגע האחרון שהיא תעשה לי ריח של שרוף בחדר הסתובבתי הרבה ברשת ובחנויות וראיתי TV FLAT של טושיבה דגם 29CZ8 שנראת ממש טוב ותומכת גם בשידורי HDTV 1080I ו 720P אני זקוק ל HDTV מפני שכל השימוש שלי ב TV הוא חיבור למחשב לכרטיס מסך X1800GTO שלי שתומך בכל שלל ה HDTV למינהם יש דגם נוסף ומסקרן שמציג את עצמו כתומך ב 1080P והוא TV FLAT לא LCD שימו לב ...והוא עולה רק 3000 שח והנה קישור אליו שתראו בעצמכם Philips 29PT8845 תלחצו שם על Specifications ואתם תראו את כל הנתונים עליה זו …
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ניתן לחבר טלווזיות LCD ב VGA ו DVI. מה הרוולוציה המקסימאלית לטלווזיות אלה? וכי חשוב מהי חדות התמונה המתקבלת?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לעזרתכם והמלצתכם לבחירת מסך מחשב. השימוש הוא לצרכים יומיומיים בעיקר. לימודים (מדעי המחשב), סרטונים ומעט גרפיקה. תקציב עד 600 ש"ח גודל: 24-27 אינץ'. חשוב חשוב חשוב מעל הכל שיהיה "בריא" לעיניים וכמה שפחות מסכן אותן. נתקלתי במסכים האלה AOC 24e1q DELL S2419H מה דעתכם? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק בבקשה להמלצה למסך שישמש למטרת עבודה משרדית ושמחירו לא יעלה מעל 1900ש"ח. המסך חייב להיות עם רמקולים מובנים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
קיבלתי לרשותי מסך LCD ישן של ACER ורציתי לבדוק עד כמה הוא חיי ושמיש. חיברתי אותו למחשב והוא נדלק והעלה ווינדוס, חושך. נכבה למרות שהוא דלוק. אחרי כמה נסיונות כאלה גיליתי שהוא לא נכבה כולו, החלק (לא יודע, לא מבין כלום במסכים רק מנחש פה ) של התאורה נכבה, ואם ממש להתאמץ אפשר לראות סימנים של חלונות. בדקתי על שני מחשבים תקינים לחלוטין, בדקתי גם שהכבל בסדר כי בדרך כלל אני לא משתמש בו. מסכים אחרים עובדים מצויינן עם אותם המחשבים והכבל. אני אפילו לא מצליח להגיע לתפריט של המסך (בעצם מצליח אבל לא רואה כלום אחרי כמה שניות) כל רעיון יתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, רכשתי את המסך X95F של סוני, וכאשר אני מנסה להתקין את הדריברים של NVIDIA המסך נהייה שחור עם עליית הWIN(רואים את הפס הירוק שרץ למטה כשהWIN עולה, כאשר הDESKTOP עולה, לא רואים כלום). כדי לפתור את הבעיה נכנסתי למצב בטוח והסרתי את הדריברים של NVIDIA, וכרגע אני בלעדייהם. אני משתמש בFX5200, והמסך מחובר דרך יציאת הDVI. איך פותרים את הבעיה? תודה, אופיר תדמור. ד.א. יש לי במסך 2 חיבורים מאחורה של AUDIO. אחד של רמקולים. השני של מיקרופון?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, אני צריך מסך 19" עד 1500 כמה שיותר טוב לתכנות. כרגע אני יושב 14 שעות ביום (12 ביום טוב) מול מסך 15" NONAME ואני מרגיש "לא כל כך טוב" המלצות וקישורים יתקבלו בברכה, מאוד חשוב גם זמן האספקה. תודה, יגאל
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מסך של AOC 19" CRT מדי פעם המסך קופץ כזה, ניהיה קטן גדול וכו', אחרי כמה שניות זה חוזר בחזרה. רציתי לדעת האם המסך עומד למות, או שאפשר לעשות משהו בנושא, או המחיר שיתקן את הבעיה כבר שווה לקנות מסך חדש?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום.. מה דעתכם על הדגם של פיליפס 232EL2SB? המסכים של פיליפס נחשבים טובים? לי נראה שלפחות מבחינת זוויות צפייה - 170/176 הנתונים טובים. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777218 יש עוד דגם 23 אינץ' שלו זמן תגובה מהיר יותר, 2MS וזווית צפייה 160, פחות טובה, מה לדעתכם עדיף במקרה הזה המסך המהיר יותר או עם הזווית צפייה היותר רחבה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781371
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום קיים ברשותי המסך הנ"ל המסך הינו בשימוש כ-5 שנים לפני מספר ימים באמצע שימוש שוטף פתאום הוא הבהב ונכבה , מה בדיוק קרה? האם הנורה נשרפה? האם יש משהו שאפשר לעשות עם המסך הזה? או שישר לפח? תודה מראש נ.ב. יש לציין שהמסך מזוהה ע"י המחשב
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
לפני שנתיים עברתי מ17" CRT(!) לE228WFP. אחלה מסך, הבעיה היחידה היא שהוא יותר מדי בהיר, זה מפריע לגיימרים כמוני שאוהבים לשחק משחקים חשוכים וכו'. אני וה8800GT שלי (מנוחתו עדן) מאוד אהבנו את הרזולוציה של 1680x1050. איזה תחליפים יש לי עכשיו? (אבל כאלה ששחור בהם זה שחור!)
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
מצד אחד ה-946D עם זמן תגובה של 2 מ"ש , זול יותר ב500 ש"ח , והוא WIDESCREEN ומצד שני לLG יש יחס ניגודיות של 1:2000 וב946D הוא 1:650 מה עדיף לשימוש של סרטים ומשחקים ?? תודה למשיבים , ליאור . דרך אגב - כרטיס המסך יהיה X1950 PRO של powercolor
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחשב די חזק , נעזוב בצד את כל מה שלא חשוב ואומר שיש לי GEFORCE 8800GTS ככרטיס מסך ו... 15 אינץ CRT. אני רוצה לשדרג למסך LCD , חשבתי בהתחלה על ה DELL 2408WFP HC , אבל אחרי ששמעתי על כל הבעיות של ה GHOSTING די וויתרתי על הרעיון. אני כרגע כותב מהעבודה , ועובד על מסך NEC MULTISYNC 20WGX2 PRO ודי מרוצה .. רק ש... הוא די קטן (20 אינץ WIDE) המחיר שלו הוא 2800 שח כרגע. שזה די סביר ,(ה DELL היה עולה 3600 והייתי מוכן ללכת עליו אם לא הייתה הבעיה ההיא) הבעיה שה 24 אינץ של NEC עולה 4700 שח וזה כבר די מטורף. האם יש למישהו המלצות , או סתם משהו להגיד בנושא ? אשמח לשמוע ! תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים! נ.ב אני בעיקר עובד על אפטר אפקטס\פוטושופ , משחק במשחקים (CRYSIS?) ו…
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
קראתי כתבה שיש 3 סוגים של פאנלים ,IPS , TN ,VA מי שמבין קצת שיעזור ויגיד לי את סוג הפאנל שיש לי בדקתי את סוג האנל שלי הוא g2g מי שרוצה לעיין שיכנס פה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3502901,00.html
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה תכונות כדאי שיהי במסך מחשב? מה זה משנה הms ? ואיזה מסך הכי מומלץ לקנות בגודל של 22 אינץ
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מחר אני אמור להפגש עם מישהו בעל מסך דל 20" רחב ע"מ להתרשם מן המסך.ידוע לי שהוא נקנה לפני כשנתיים.האם יש דרך בה אוכל לדעת איזה דגם המסך? האם הוא TN או לא? אין לו את האריזה והקרטון כך שאוכל להסתכל רק על המסך עצמו.חשוב לי לדעת כי אם רואים בו טוב (לטעמי),ואני יודע שהפאנל הוא S-IPS למשל,אז לא אקנה את הדגם המוצע היום מאחר והוא בעל פאנל TN.לעומת זאת,אם המסך יהיה מספיק טוב עבור שימושי,ואדע שהפאנל הוא TN,אשקול בחיוב לקנות את הדגם המוצע כיום. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
השימושים הם "רגילים", קצת משחקים, אינטרנט, אופיס וקצת סרטים התקציב לכל מסך הוא 1200 שקל, עדיפות למסך 22 רחב אני מניח.. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה לקנות מסך חדש תקציב 1000-1500 (אני מעדיף ככה 1200 אבל אם יש שינוי משמעותי בין מסך של 1200ל 1500 אני מוכן לשלם עוד קצת ) מסך למשחקים , סרטים, וקריאה באתרים וכו' המסך צריך להיות טוב איכותי ושלא יסנוור את העיניים הגודל פחות חשוב אם יש מסך ממש טוב של 17 אני ישמח איתו גם רמקולים במסך אני לא כל כך אוהב ככה אלא אם כן זה המסך ממש מפצה על זה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-