עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by lader,

?

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by din707b,

שלום אנשים מחפש מסך LCD 19 בתקציב של מקסימום 1800 ש"ח אם זה משהו באמת שווה. השימוש הוא בעיקר לטקסטים וסרטים אבל מעדיף משהו שמריץ את הכל טוב - שיתאים גם למשחקים. חשוב שתהיה קורלציה בין הנתונים לבין מה שמקבלים, לא מתאים לי להשקיע כ"כ הרבה כסף במסך שלא ברור עם איזה פנל הוא מגיע וכמה צבעים יציג... אם יש המלצות לדגמים טובים ומתאימים עם נתונים יציבים ואמינים אשמח טנקס

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  3. למסך ממה אני אמור להיזהר וכו הבנתי שיש היום REV04 S-IPS איך אני יכול לבדוק שזה באמת REV04 S-IPS ? ? ? ולא PVA ?

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by Symbore,

אז ככה קניתי את u2412m לאבי והוא מרוצה עד השמיים. בעקבות הקנייה צצו לי כמה שאלות: 1) אחריות היא בגדול 14 יום עם החנות ולאחר מכן ישירות מול היבואן/יצרן? 2) האם ניתן לכבות את האור של הנורה שמראה שהמסך דולק, ממה שחיפשתי בהגדרות ובאינטרנט לא הצלחתי למצוא למרות שאני זוכר שכן היה אפשר..? 3) האם הפאנלים השונים משפיעים על מאמץ העיניים. אינני מדבר על זוויות צפיה, נוחות או איכות אלא נטו האם פאנל tn מאמץ יותר את העיניים, קרי, יותר בריא לשבת מול מסך ips מאשר tn? 4) מה ההבדל בין לחבר מסך עם vga אל מול dvi. מה השוני בין החיבורים ומה עדיף לצופה מבחינת "איכות" צפייה תודה

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by acidance,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום ויש לי בעיההההה.... קניתי אתמול מסך LCD חדש מדגם sumsung p2370 23" עכשיו כמו שכולכם יודעים מסכים מגיעים עם 2 קבלים קבל כחול רגיל שזה לכטיסי מסך ישנים יותר וקבל DVI שזה לתמונה נקייה יותר ולאיכות יותר גבוהה של המסך... עכשיו אני מחבר את הכבל הכחול וזה עובד analog עכשיו אני רוצה לחבר תDVI כדי שהמסך יעבוד בdigital וכאשר אני מחבר המסך פשוט שחור ולא נדלק רגיל..מופיע מסך שחור וזה מנסה להחליף בין analog ו digital והמסך נכבה וניסיתי לחפש בהגדרות של הכרטיס מסך אין שם שום דבר שקשור לקבלים...ניסיתי להחליף דרך ההגדרות של המסך עדין לא עולה כאשר אני מחבר DVI מקווה שמישו פה יוכל לעוזר לי כי זה מסך חדש וממש מוזר לי שלא עובר לDVI. תודה.

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by duuuura,

אם אני קונה מסך מחשב 2253bw הוא יכול להתחבר לps3? והאם צריך מתאם או שרק כבל hdmi to dvi?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by ranan90,

שלום, מחפש המלצה למחשב לעבודה בלבד (תכנות), לא מעניין אותי צפייה בסרטים או גיימינג. הבנתי שיש כמה סוגי פאנלים, מה הכי מומלץ עבור מחשב לעבודה בלבד? ואיזה פרטים טכניים הכי חשובים לצורך שלי? הכוונה קצב רענון, רזולוצייה וכו' מה הכי חשוב מבחינתי? גודל מסך מומלץ איזור ה-24 אינץ'. מבחינת תקציב אשמח להצעות באיזור ה-600-800 ש"ח.

8. Started by deathrevenge,

היי המליצו לי בחומרה על המסך הזה LG L227WTP 22" 1:30000 1680x1050 2ms http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1825 תהיתי האם זה מסך טוב מבחינת גודל הפונטים בו שזה משהו שהוא בעייתי בשבילי. בכל מקרה איזה מסכים מקבילים לו אתם יכולים להמליץ?

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  9. האם קיימת טלוויזיה lcd שיכולה לשמש גם כמסך מחשב עם איכויות הדומות למסך מחשב ? השימושים הם כלליים (עיבוד תמלילים, קריאת חומר כתוב, סרטים ומשחקים ....)

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by wallaman,

קניתי את המסך הוא חדש אני רק עכשיו מתקין אותו... עם מחשב קצת ישן (כרטיס מסך fx5200) איך אני צריך לכוון את המסך חיברתי אותו אבל יש דברים שאני רואה קצת מטושטש... ולא נראה לי שזה אמור להיות ככה (תמונות למשל (לא כולם אבל)) ובהירות ועוד כל מיני דברים כאלה שאנלא בטוח שהם כמו שהם צריכים להיות מישו יכול לעזור לי בבקשה? הדגם הוא LG 19" L1972H ויש לי שאלה בנוסף למחשב הזה יחובר למסך (באמצעות מתאם KVM SWITCH) עוד מחשב אבל חדש עם כרטיס מסך (GeForce GTX260 896MB DDR3) שניהם יחוברו למסך בו זמנית (עם מקלדת ועכבר אחד) רציתי לדעת אם ההגדרות של המסך ישארו אותו דבר או שאני צריך לעשות משו ? כי אני יעבור בין המחשבים במהלך העבודה תודה לעוזרים ! ושבת שלום...

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by GanJaval,

קניתי מסך מהמבצע של בזק שידרגתי את המהירות וקניתי מסך במבצע ב 790 שקל . הדגם : Samsung LCD 931B עדיין לא קיבלתי אותו באסה . בקיצור מה אתם אומרים שווה את הכסף ? אפשר קצת מידע עליו האם הוא טוב רע .? איך הוא למשחקים ? אני עד עכשיו היתי אם מסך של סמסונג 793df האם אני ירגיש הבדל לטובה או לרעה ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  12. מסך 19 אינץ כולל DVI הייתי באיבורי אמרו לי שיש מסך AOC 2 מילי. 1-700 מפרט טוב אבל חשבתי אולי עדיף ללכת על חברה יותר מוכרת בזמן של 8 מילי סק

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by BindeR,

שלום חברים. אתמול רכשתי מחשב חדש ברשת אייבורי. יש לי מספר שאלות לגבי המחשב עצמו והמסך ומה ניתן להפיק ראשית אני רוצה להודות מראש על כל תגובה או עצה. הכרטיס מסך מובנה בלוח אם: MSI P6NG ATX 7100OB/RAID/DVI/HDMI/FW מסך: 22 אינץ של מאג דגם BP2219W פרטים על תוכנות המסך באתר ZAP http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=501189 קיבלתי כבל של יציאה אחד DVI ובשני HDMI. חיברתי עם מתאם את היציאה של HDMI למסך ואת יציאת DVI ללוח אם. * יש לי גם יציאת HDMI בלוח אם אבל שאני מחבר לשם ישירות, אני מקבל הודעת שגיאה "NO SINGLE" על המסך. האם זה בגלל שזה לא תומך? מישהו יודע למה? לשאלות: 1.הורדתי פרק של נמלטים מהעונה הרביעית באיכות HD 1.6 גיגה. מה אני צריך לעשות כדי לראות באיכות HD? האם אני צר…

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  14. Started by tintin,

איך יכול להיות שבמחשב הנייד של DELL של המשחקים יש מסך 17 עם רזולוציה של 1920X1200 ותומך ב HD 1080P? מה ההבדל בין זה לבין מסך 24? מה השתנה כדי שהוא יוכל לצהיג את הרזולוציה הזאת ואיך זה משפיע על האיכות? תודה.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין במסך שטוח, בגודל 19-22", מרובע. השימושים הם בעיקר לטקסט (גלשיה באינטרנט, יישומים משרדיים וכו'). לא למטרת משחקים או סרטים. המסך יחובר למחשב ישן (בן כמה שנים טובות) בכניסת פינים סטנדרטית ("ישנה", לא דיגיטלית או משהו כזה. נדמה לי שקוראים לזה 21 פינים, לא?), כך שתמיכה ב-HD וכו' לא ממש רלוונטית. אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by embedded,

המסך יחובר ליציאת VGA (המחשב ישן ואין יציאה דיגיטלית) עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט וקריאת טקסט. למישהו יש המלצות? תודה

17. אהלן קניתי מחשב חדש וחזק יחסית לעריכת וידאו (כרטיס מסך GTX470), הוא עלה לי יחסית הרבה ולכן לא נשאר לי המון תקציב למסך... מצד שני אני מוכן לשלם כ 1000 ש"ח על מסך. השימוש העיקרי הוא עריכת וידאו אנימציה וגרפיקה. לאחרונה ראיתי שמסכי ה LED נהיים פופולאריים יותר ויותר וחשבתי לקנות את ה LG E2240T ראיתי אותם בחנות והם נראו ממש טוב יותר... אבל פה בפורום קראתי שאין הבדל רציני, אז: איזה מסך מומלץ לקנות? ומה איתו: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1953 זה עוד במחיר הגיוני... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  18. Started by lerhand,

קניתי לאחרונה את הLG1970HRוקיבלתי אותו בצבע לבן כשהייתי בטוח שהוא שחור. התקשרתי לחנות והם טענו שלא קיים צבע שחור אז תיקנתי אותם והוכחתי להם שיש דבר כזה. הם אמרו שהם יבררו עם היבואן ביום ראשון אם הוא מביא את המוצר הזה. השאלה שלי היא כזאת: האם בארץ מוכרים את הדגם השחור?למיטב ידיעתי כן, אני רק רוצה לוודא. למישהו מכם יש כזה?

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  19. יש לי את המסך הנ''ל שהוא מסך full hd ואני רוצה להביא ממיר hd והבנתי שאני צריך לקנות כבל Hdmi ל-dvi לחבר מהמסך לממיר.. השאלה הראשונה האם זה הכול מה שצריך? ובמידה ואני עושה את זה כל פעם שאני יירצה לעבור מטלוויזיה למחשב זה בהוצאת אחד מהכבלים- או מהמחשב או מהממיר, לא? יש לי.. מעבד: e8400 כרטיס מסך: radeon 4870 אם זה יעזור תודה וסופ''ש נעים.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  20. Started by אמיר_ה,

היי, בעקבות מדיניות הפיקסלים של דל אני שוקל לקנות את הViewSonic 930 במקום ה2007FP. לפי המדריך השלם לLCD מסכי S-IPS מציגים צבעים וזוויות צפיה טובות יותר, בעוד שלMVA יש יחס ניגודיות טוב יותר. מישהו יכול לפרט קצת ולתאר את ההבדל בין המסכים בכל מה שקשור למשחקים? מבחינת זמן תגובה ו-ghosting הם אותו דבר? אני זוכר שקראתי פה שהיוסוניק סובל מבעיית קורונה, הייתי שמח אם מישהו יכול לתאר את הבעיה הזו ולהעריך כמה היא בולטת\מפריעה. תודה.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  21. Started by מנטה ריי,

מצאתי את DELL 2007WFP האם קיימים נוספים ?

22. אני בדילמה לא קטנה ... כמובן שהטלבתי בין ה226BW של סמסונג למסך המפורסם של דל.. אבל כחול שאני מעמיק ובודק בפורום אני מוצא יותר ויותר בעיות בנושא של פיקסלים מתים בתקופה ממש קצרה.. לי בבית יש מסך דק 17" אפילו לא יודע איזה חברה הוא כבר כמה שנים ואין שום פיקל מת והוא עוד 24/7 אז איך במסך שמפרסמים אותו כטוב ביותר ברמה הזאת עושה כל כך הרבה בעיות.. האם בסמסונג יש אותה בעיה של פיקסלים מתים?

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by bmackler,

אני חייב לקנות מסך חדש אני גרפקאי ובונאי אתרים. מה אתם ממליצים? samsung 23a300b lg e 2441t dell u2311h תודה

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  24. הי אני חושב להחליף את הפיליפס "19 במסך LCD . ההתלבטות שלי היא בין "24 ל- "26, יש לי מרחק של כ1.10 מטר עד המסך והשימושים שלי, הם אינטרנט, סרטים וקצת משחקים. התקציב הוא בסביבות ה-4000 שקל. עכשיו לשאלות: 1. איזה מסכים כדאי לבדוק ולא פחות חשוב, איפה יש תצוגה של מסכים בגדלים כאלה, כדי שאוכל להחליט איזה גודל עדיף לי... 2. זו שאלה טכנית... עד היום ידעתי שמסך HD בעצם מתאפיין ברזולוציה של 1920X1080 או 1920X1200. אבל תוך כדי חיפוש אני נתקל במסכים עם כזו רזולוציה שלא מוגדרים כמסכי HD. מה מיחד את ה-HD? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by liortaib,

שלום בירצוני לקנות מסך מחשב למחשב שמיועד למשחקים והתקציב שלי הוא עד 1500 שח רציתי לדעת איזה מסך יותר טוב? 2253BW VS W2252TQ או שבכלל יש לכם הצעות אחרות למסכים יותר טובים? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.