עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Field Value Monitor Properties Monitor Name Packard Bell 7480 Monitor ID PBN7483 Manufacture Date Week 42 / 1997 Serial Number 74216843009 Max. Visible Display Size 32 cm x 24 cm (15.7") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 69 kHz Vertical Frequency 50 - 90 Hz Maximum Resolution 1280 x 1024 Gamma 3.00 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 90 Hz 800 x 600 90 Hz 1024 x 768 85 Hz 1152 x 864 75 Hz 1280 x 1024 60 Hz כי לפעמים יש משחקים כגון Need for Speed Most Wanted המשחק מקרתע יש לי 7600GS

2. שלום, היום החליפו לי מסך של דל עקב תקלה. היה לי מסך 22 אינץ 2209WA שקניתי לפני שנתיים ואני יודע שהיה מעולה וקיבל ביקורות ממש טובות, וקבילתי מסך U2212HM שבתחתית שלו כתוב refurbished, שאני לא יודע עליו הרבה מלבד זה שהוא מסך 21.5 אינץ. מכיוון שאני לא מבין גדול רציתי לשאול האם זאת החלפה סבירה או שקיבלתי משהו הרבה פחות טוב/יותר טוב. (ובלי קשר, מעוניין לציין שתוך פחות משבוע מיום הפנייה הגיע טכנאי עד הבית לקח את המסך התקול והביא את החדש.) עריכה: אני לא מוצא דרייברים באתר של דל, תוכלו לעזור לי עם זה?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by liordavid,

מחפש מסך, הדרישות: גודל: 22" תצורה: WIDE פאנל: SIPS מחיר: עד 1300 איזור צפון: KSP, PANDAS, NOACOMP, IVORY, MARDANIT המון תודות...

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  4. שלום לכולם, בהמלצת הפורום, קניתי את המסך הנ"ל אחרי חיפושים רבים, ואני אכן מאוד מרוצה! אני לא מומחה, וקשה לי להבחין בדברים שאנשים דקדקנים או כאלה שעוסקים בתחום שדורש דיוק מירבי מבחינים בו - אבל מזויית הראיה שלי: זה מסך מצויין. האמת שעוד לא התקנתי את התוכנה שבאה איתו, ועדיין לא כיילתי אותו, אבל בינתיים הוא מעולה. איך אני מכייל אותו בצורה מקצועית? לגבי הפיקסלים, רציתי להתייעץ אתכם: מבדיקה שעשיתי ראיתי שיש שני פיקסלים שרופים: אחד, בצד המסך (בערך בשישית הימנית של המסך, ובחמישית התחתונה של המסך, כלומר יחסית די בפינה), שהוא די שחור (כלומר לא לגמרי, אבל כן אפשר להבחין בו...לא הכי בקלות, אבל אם מסתכלים טוב אז כן). השני, בפינה השמאלית למעלה של המסך, והוא יותר בהיר (יש סיכוי כזה? …

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by tdl4,

מדובר במחשב למשחקים ולעבודה כללית בשאר הזמן. אני מודע לעניין שצריך 3 מסכים לנוידיה סראונד, ואני מתכנן לשחק עם מסך אחד בין אם מדובר בשני מסכים או באחד. גם ה 21.5 וגם 23 באותה רזולוציה, ההפרש במחיר בין 2 מסכים 21.5 לאחד 23 הוא 400 שקל. חוות דעת לפני קנייה?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  6. שלום רב. מסך הסוני שלי סיים את תפקידו באופן סופי מאוד אתמול בערב לאחרלמעלה מ3 שנים הגיע הזמן למסך אחר במקומו- אני מעוניין במסך שישמש אותי לשימוש ביתי, גלישה באינטרנט ובעיקר משחקים. אני מעוניין במשך 19" ולא במסך רחב. תקציב עד 1300 ש"ח. קראתי שה LG1960TR הומלץ פה. האם יש עוד אלטרנטיבות במחירים האלו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  7. Started by OStyle,

היי, אשמח לעזרתכם יש ברשותי מסך של Asus, הדגם המלא הוא: https://www.asus.com/Monitors/ROG-SWIFT-PG27VQ/ כבר תקופה די ארוכה שיש פס חשוד לרוחב המסך, לצערי אני לא יודע להגיד אם זה מהרגע שקיבלתי אותו או שהתופעה התחילה במהלך חייו. *תמונה בקבצים מצורפים. אני מניח שזו בעיה במסך מכמה סיבות: ניסיתי לחבר את המסך לכרטיס מסך של הלוח אם והתוצאה זהה. כשאני לוכד תמונה הפס לא מופיע. 1. האם זה מספיק כדי להניח שהבעיה היא במסך ? עוד דבר נוסף, המסך נמצא במסגרת אחריות, אך לאחר שיחה עם נציג מאסוס הוא הסביר שיש אפשרות לקבל שליח עד הבית, בדיקת מעבדה ובמידת הצורך תיקון אך במידה ויימצא וזה נזק פיזי ולא חומרת…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  8. שלום לכולם, יש מישהו מאזור ת"א שמחזיק במסך הנ"ל ומוכן לארח אותי להתרשמות לפני קניה? אם כן, אנ שלחו לי מסר בפרטי. תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  9. שלום מחפש מסך למשחקים עד סך של 1,000 ש"ח - בעדיפות לפחות עד 22' - אין מקום בשולחן ליותר מזה

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  10. יש לי שני מסכים: אחד מהם אני משתמש כמסך ראשי לאיטנרנט והשני למשחקים וסרטים (זה התיכנון בכל אופן...) עם הסרטים אין בעיה - פשוט גוררים את החלון ועושים מסך מלא. עם המשחקים יש בעיה - תמיד הם נפתחים על המסך הראשי... בקיצור, איך אני פותח משחקים על המסך השני? תודה רבה לכולם!!! עריכה: להגדיר את המסך השני כראשי זו לא אופציה.

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  11. אני קונה Hd 4870X2 ואני מחפש ככה בדרך איזה מסך שאני יוכל ליראות טוב את הביצועים ראיתי בינתיים את המסך הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23843#details התקציב הוא בערך 2000+- שימשים עיקריים זה למישחקים. תודה.

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  12. אני רוצה לקנות מסך 22 שיהיה מיועד גם למחשב וגם לXBOX על איזה מסך הייתם ממליצים ? ואם יש לי כ.מסך HD4850 אני יכול לקחת מסך FULLHD ?

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  13. ששלום חברים .. אני לא בקיא בנושא .. ורציתי את עזרתכם .. אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה גדול ..מסך דק כמובן.. השאלה היא איזה .. האם פלזמה או LCD ?.. יש לי YES בבית ואני רוצה שזה יתאים .. העניין ההוא שיהיה עם זמן תגובה ויחס ניגודיות טובים .. אני לא רוצה לצפות במשחק כדורגל עם מריחות.. אני מבקש איכות גבוהה .. לצפות בסרטים (גם מהמחשב) באיכות גבוהה .. אני רוצה גודל של 40-37 אינצ' ... שיהיו לו חיבורים גם למחשב ... התקציב שלי הוא הוא 7000 ...אפשר לחרוג קצת .. סתם ככה הסכלתי על :http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375879 אני לא כל כך מבין בנושא אז אנא הסבירו לי ... אני רוצה מסך עם נתונים טובים .. יחס ניגודויות טוב .. (אין לי מושג איזה יחס ניגודיות מתאים לגודל מסך…

14. Started by mpmisha,

שלום, אני מתכונן לקנות מסך LCD 19'', ואמרו לי שיש פה כמה מומחים בעניין, אז קיוויתי לאיזה המלצה... כעקרון התווך מחירים הוא עד 1500 שקל + - עדיף חברה מוכרת, משו שלא יעשה בעיות בעתיד, וכו, וכו.. תודה מראש =)

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  15. Started by elay shreder!,

אני צריך להחליף מסך מחשב ובתקציב שאני רוצה לרכוש מצאתי 2 מסכים 1.aoc e2243FWhttp://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE71D56F2 2.aoc f22plus http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE8F9011A צרכים:גיימינג ,אינטרנט וכדומה.. לא יודע מה לקחת תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  16. Started by Idanzan,

קיבלתי מסך ממישהו, לא חדש אבל עובד טוב פרט לבעיה אחת- הוא שורק, וזה סאונד שיכול לשגע פילים. מישהו יודע מה הסיבה? המסך Flatron של LG. תודה.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by Midas,

היי, אני מחפש מסך "19 טוב שמתאים למשחקים מהשנים האחרונות ולשהות ארוכה באינטרנט וקריאת מסמכים לאורך זמן (שלא גורם למתח בעין בזמן שימוש ארוך). הפורמט שאני מחפש הוא סטנדרטי ולא WIDE אם למישהו יש המלצות למסך כלשהו אני אשמח לתגובה

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by doronha,

שלום לכולם, יש לי מסך של apex 22 אינץ והוא היה מחובר לכרטיס מסך ישן יחסית עם כבל dvi והיה מקבל רזולוציה מקסימלית 1600x1050 בצורה מצוינת החלפתי כרטיס מסך ati 6670 ורק בחיבור VGA אני מצליח לקבל את הרזולוציה הזו בחיבור dvi המקסימום הוא 640x480 התקנתי דרייברים עדכניים מעבר לכך גם חיברתי מסך אחר שיש לי והוא מקבל את כל הרזולוציות בצורה תקינה מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  19. חנות קטנה ומטריפה... בבת ים. 'אלוף מחשבים' מנהל (אילן ) ג'ינג'י מגניב שעושה שפגטים... העיקר שהלקוחות יצאו... ויכנסו שוב מרוצים, מסך ראשון לא הפיק צבעים נכונים בעבורי, והחלפתיו. מסך הפיליפס שהוחלף תמורת הראשון, הגיע תקול, המנהל "כעס" במקומי, אילן המנהל של החנות המדוברת, בכבודו ובעצמו יצא לנותן האחריות וחזר לאחר שעות עם מסך חדש תקין לחלוטין, סחוט ורטוב מגשם, אך עם חיוך של ג'ינג'ים על הפנים. מלא לקוחות בחנות וההמתנה לא קצרה אך כדאית לאללה. תענוג של שירות, הסברים הקשבה וטלפונים זמינים . בת ים על המפה.

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  20. אני לא רוצה להתבאס על זה בעתיד (כי שימוש יהיה לזה בחיבור של ממירי יס וכוו..). הסיפור הוא שרציתי לקנות את הסמסונג T220P ובגלל החיבור HDMI אני חושב לקנות את הT240 כדאי או לא זה בגדול השאלה. תגיבו בבקשה

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  21. שלום לכם חברים, עוד מעט אני מקבל את המשכורת שלי! אם ייצא לי לנצל הפעם את המשכורת כמו שצריך אז אני מתכוון לקנות לעצמי מסך חדש למחשב ואת המסך הנוכחי להפוך למסך שני (מסך 19 אינץ' רחב) ואני רוצה כמובן לקנות מסך גדול. השימושים העיקריים שלי הם בסיסים, כלומר הרבה אינטרנט, משחקים, סרטים (ואופיס) ואני במסך הרגיל רואה סרטים באיכות 720P (המסך הנוכחי מצליח להתמודד עם זה לא רע, זה לא HD אמיתי אבל זה מתקרב) ובמסך החדש אני מתכוון לראות גם סרטים 720P ומקווה להתחיל כבר לראות 1080P. איזה מסך אתם חבריי רוצים להמליץ לי? אני רוצה לקנות מסך 24 אינץ' לפחות שיהיה מסך טוב עם צבעים נוחים, ויש לי עדיפות לסמסונג. אני לא ממש פאנבוי של סמסונג פשוט יש בבית מסכים שונים של LG וסמסונג (וBENQ וPROVIEW) …

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  22. מה מבין ה-4 עדיף ?

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by J0n1,

זאת פעם שניה שהלכה לי הCRT בחדר, אותה הבעיה, הספק התחיל לגסוס או שהיו כמה קבלים דפוקים, כנראה מבלאי. אני לא רוצה לקנות עוד CRT, וחשבתי להשתמש ב2007FP שלי כמסך טלוויזיה. חיברתי את הממיר למסך דרך RCA, ורואים די זוועה (אפשר להגיד שפחות או יותר כמו וידיאו באיכות RIP בפורמט 4:3) הממיר פשוט לא אצלי עכשיו, אבל אני אנסה לחבר את זה לSVIDEO, לדעתכם יהיה שיפור? (לממיר יש יציאת PL ל3RCA,אנטנה וSCART) בכל אופן, הבעיה שלי היא הכיבוי והדלקה. אני יכול לכבות את המסך עם שלט כאשר הוא על כניסת הVGA, אבל זה לא יעבוד עם RCA/SVIDEO, כי כאשר הוא לא מקבל מתח ביציאות האלו הוא לא עובר למצב שינה. אז השאלה שלי האם אני יכול לגרום לו לצאת ולהכנס למצב שינה, ולעבור בין היציאות באמצעות שלט? אשמח לרעיונות …

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  24. אני צריך המלצה למסך 22 אינץ בתקציב של כ-1500 שקל. במסך חשוב שיהיה טוב לכל ארבעת הדברים העיקריים שאני עוסק בהם במחשב. והחלוקה היא ככה: 50% אינטרנט 20% תמונות וסרטים 20% אופיס 10% משחקים כך שאני דורש מהמסך שיהיה חד וברור בקריאת טקסטים באופיס ואינטרנט, צבעים יפים ועמוקים בתמונות, ונטול מריחות בסרטים ומשחקים. אני לא יודע עד כמה אפשרי בסכום כזה להביא מסך באיכות כזאת, אבל את זה אני משאיר לכם, העיקר שאני ידע שהמסך שקניתי יתאים לי בול ויהיה המסך הכי טוב בתקציב ובדרישות שלי.

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  25. Started by tomerzhr,

אז קנו לי מסך דק (LG) לכבוד סיום שנת הבגרויות וזה פעם ראשונה שיש לי מסך דק ורציתי לדעת מה אסור לעשות איתו ומה מותר, אם זה לנגב אותו או לשיםם ליידו רמקולים וכאלה דברים שאני יוכל לשמור עליו בצורה הטובה ביותר תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.