עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ofirmanor,

הי, אחותי מחפשת מסך חדש למחשב שלה, במקום ה-CRT שהיה לה (לא יודע איזה דגם). היא צריכה מסך LCD משיקולי מקום, ורוצה מסך ראוי לעבודות גרפיקה. גודל מסך - 19-22 נשמע סביר. יש המלצות? תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  2. Started by NuXeR,

היי, מחפש טלווזיה בגודל 32" לטובת הרכבת מערך Eyefinity למשחקי מחשב. הדרישות: 1. רזולוציה FHD 2. תמיכה ב-NR בחיבור HDMI 3. מחיר עד 2,500 ש"ח, גמיש קצת 4.רצוי שהפאנל (מסגרת) יהיה דק ככל שניתן אשמח לקבל דגמים.... תודה

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  3. אני צריך מסך LCD 17 " שיתאים גם למשחקים , במחיר של עד 1500 ש"ח (הכוונה לחדש כמובן) , יש המלצות? מה הכי טוב ושווה בשוק היום? תודה על העזרה חברים

4. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=19032 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=20056 או אולי מסך אחר? המסך ישמש כמסך מחשב בעיקר למשחקים ולסרטים אבל יהיה מחובר גם לממיר Yes. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by idan007,

אני רוצה לקנות תמסך הזה ורציתי לדעת מה דעתכם עליו? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479039

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  6. כתבתי הכל למעלה .. שינצל את כל הgf 8800 320b ושיהיה באיכות צפייה גבוהה ושלא יכאבו העיניים.. [חשוב!!] לשעות משחק ארוכות..

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  7. היי, אני כרגע עובד עם מסך של סמסונג מדגם 206bw יש לי אותו בסביבות ה4 שנים וסה"כ אני מרוצה. אבל לאחרונה נכנס לי ג'וק שבא לי מסך גדול יותר ומעבר לזה בא לי לעבוד עם שני מסכים. בעבר הייתי מתעסק בתלת מימד ואני רוצה מאד לחזור לזה בחודשים הקרובים. אני מתעסק כרגע בעיקר עם תכנות ומשחק משחקים, ראיתי מסך של סמסונג 27 אינץ' ומאד התלהבתי מהגודל אבל אחרי קצת בדיקה הבנתי שאולי הוא לא הכי אידיאלי למשחקים (אני לא זוכר את הדגם אבל זה היה אחד הזולים שעולה בסביבות ה1800 ש"ח) אז חשבתי לצמצם ל24 אינץ'. אחרי שקצת חפרתי בפוסטים של אנשים פה בפורום אני רואה שכמעט כל ההמלצות פה הן לU2311H של dell. השאלה שלי היא כזאתי, האם יש מסכים בגדלים 24-27 שיהיו מספיק טובים בשבילי או שבאמת כדאי לי לרדת קצת בגוד…

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by asamarom,

הצרכים שלי הם מסך גדול (חשבתי על 24") לעבודה על 2 חלונות במקביל בנוח וגם יכולת לסובב את המסך למצב מאונך לקריאה של טקסט בנוחות. חוץ מזה אני בעיקר מתכנת וקורא. מדי פעם אני רוצה לראות סרט בכיף עם מסך גדול. התקציב שלי הוא באיזור ה1000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות..

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by BindeR,

שלום חברים. אתמול רכשתי מחשב חדש ברשת אייבורי. יש לי מספר שאלות לגבי המחשב עצמו והמסך ומה ניתן להפיק ראשית אני רוצה להודות מראש על כל תגובה או עצה. הכרטיס מסך מובנה בלוח אם: MSI P6NG ATX 7100OB/RAID/DVI/HDMI/FW מסך: 22 אינץ של מאג דגם BP2219W פרטים על תוכנות המסך באתר ZAP http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=501189 קיבלתי כבל של יציאה אחד DVI ובשני HDMI. חיברתי עם מתאם את היציאה של HDMI למסך ואת יציאת DVI ללוח אם. * יש לי גם יציאת HDMI בלוח אם אבל שאני מחבר לשם ישירות, אני מקבל הודעת שגיאה "NO SINGLE" על המסך. האם זה בגלל שזה לא תומך? מישהו יודע למה? לשאלות: 1.הורדתי פרק של נמלטים מהעונה הרביעית באיכות HD 1.6 גיגה. מה אני צריך לעשות כדי לראות באיכות HD? האם אני צר…

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  10. למשחקים ותיכנות מסך מחשב גיימינג Asus VG27AQ 27'' LED IPS או מסך מחשב LG 34WN650-W 34'' LED או המקביל שלו מסך מחשב לגיימרים LG 34GL750-B 34'' LED

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by assafovadia,

הViewSonic VA912 שווה 1300 שקל? מטרת המסך היא למשחקים.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  12. מהאתר הרשמי לא הצלחתי להוריד... אם ישנם אתרים נוספים בהם ניתן להוריד את הדרייבר העדכני ביותר ע"מ שXP תזהה את המסך בשמו האמיתי?[br]פורסם בתאריך: 28.08.2009 בשעה 13:24:09 הסתדרתי, תודה.

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  13. Started by renji,

היי, אני מחפש מסך 24" עם חיבור HDMI ורזולוציה מקסימלית של 1920x1200 בסביבות ה-1300-1400 שקל. המליצו לי על ה-Samsung T240, אבל לפי מה שאני רואה בזאפ הוא כבר לא נמצא במלאי של הרבה חנויות. מישהו יודע אם הפסיקו לייצר אותו או משהו כזה? ואם כן, איזה מסך אמור להחליף אותו? אם למישהו יש המלצה על מסך אחר שעונה על הדרישות שלי, אני גם אשמח לשמוע. יחסית קשה למצוא היום מסך של 1920x1200. הרוב הגדול הם 1920x1080. תודה

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by hj4ever,

אני מעוניין לקנות מסך 19" לא רחב ורציתי המלצות! אני לא ממש מבין בכל עניין הפאנלים וכאלה, אז רציתי מכם עזרה.. השימוש של המסך הוא הרבה וידאו וסרטים, פה ושם משחקים.. והרבה אינטרנט... חשוב לי שהוא יהיה 19 אינצ', אבל אם יש מסך 17 שבאמת איכותי ושווה את המחיר אז זה גם סבבה... תודה מראש על העזרה :]

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש מסך (19" או 20") בתקציב של 1500 2000 ש"ח בערך, וממה שקראתי פה ואתרי ביקורות נוספים נראה שכימעט ואין מסכים איכותיים (שעדיין אפשר להשיג...) בטווח מחירים הזה... חוץ מה971, ונראה שהוא מתאים לעריכת תמונות אבללא כל כך מתאים למישחקים... שזה יהיה השימוש העיקרי של המסך, אם למישהו יש ניסיון עם המסך בכל מה שקשור למישחקים, אשמח לשמוע חוות דעת...

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  16. שלום לכם, אני מעוניין במסך מחשב בסביבות ה-600 ש"ח, הגודל לא כל כך חשוב 19"-23". שימושי המסך הם בעיקר אינטרנט -קריאה + צפייה בסרטונים. יש מסך מומלץ או שבתקציב הזה עדיף ללכת לחנויות ולבחור ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  17. Started by giloman,

המון זמן לא התעסקתי במסכים ואני מעוניין בהמלצה למסך חדש התקציב הוא 2000 ש''ח אני רוצה מסך בראש ובראשונה לסרטים בHD וחשוב לי שיתמוך 1080 בקיצור מסך הכי טוב לסרטים וHD עד 2000 ש''ח תודה

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by tdl4,

מדובר במחשב למשחקים ולעבודה כללית בשאר הזמן. אני מודע לעניין שצריך 3 מסכים לנוידיה סראונד, ואני מתכנן לשחק עם מסך אחד בין אם מדובר בשני מסכים או באחד. גם ה 21.5 וגם 23 באותה רזולוציה, ההפרש במחיר בין 2 מסכים 21.5 לאחד 23 הוא 400 שקל. חוות דעת לפני קנייה?

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  19. האם קיימת טלוויזיה lcd שיכולה לשמש גם כמסך מחשב עם איכויות הדומות למסך מחשב ? השימושים הם כלליים (עיבוד תמלילים, קריאת חומר כתוב, סרטים ומשחקים ....)

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by noel,

הציעו לי טלויזיה panasonic thl42u30 מחיר כולל הובלה והתקנה 3000 ש"ח מה דעתכם על המפרט הטכני שלה (מיועד לצפייה בטלויזיה, סרטים מהמחשב ומשחקים לא רציניים)? בנוסף- מה בדיוק הכוונה בפרוט ה- Aspect Control 480/1080

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  21. שלום מחפש מסך למשחקים עד סך של 1,000 ש"ח - בעדיפות לפחות עד 22' - אין מקום בשולחן ליותר מזה

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  22. Started by mikitimsit,

קראתי כתבה שיש 3 סוגים של פאנלים ,IPS , TN ,VA מי שמבין קצת שיעזור ויגיד לי את סוג הפאנל שיש לי בדקתי את סוג האנל שלי הוא g2g מי שרוצה לעיין שיכנס פה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3502901,00.html

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by GOVNER_T.S.Y,

טוב אנדע שהנושא הזה נטחן עד עפר. אנדע שרבים ממכם כבר רואים את הנושא הזה , הם מקבלים ג'ננה אבל, אני חמור מה לעשות אני רוצה מסך עשרים ושתיים אינץ , עכשיו עברתי בפורום הזה בחיפוש אחר מענה. אין לא מצאתי תשובה חד משמעית , חוץ מהנימוק הבא "כל מסכי העשרים ושתיים הם תת רמה שפורפרות TN וכו' .. הבנתי שאלתי היא איזה מסך 22 נחשב הכי טוב; איזה פירמה סתומרת. אני בטוח שיש פה חברה שכועסים אבל תשמעו שימו יד תעזרו לי לעשות את הרכישה החכמה ביותר שאפשר לעשות בסוג המסך הזה תודה מראש g0v0s

24. בס"ד, ערב טוב לכול הגולשים והמנהלים של פורום HWzone. אני רוצה מסך מחשב לגיימינג 900 ש"ח עד 1500 ש"ח. מיועד בעיקר למשחקים כמו Crysis 2 , Call Of Duty Black ops , HomeFront ומשחקי פעולה שיצאו בעבר ויצאו בעתיד. מיועד להרבה שעות (חשוב שיהיה מסך שלא מעייף את העניים , ולא גורם לצוואר להתפס וכו' ) תודה

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by stojakovic,

שלום. מה המסך lcd 19' הכי טוב שיש עד 2000 שקל? ומה ה19' lcd הכי טוב שיש עוד 2500 שקל? והאם יש הבדל ביניהם, ששווה להשקיע את הכסף? תודה!!!

דיונים חדשים בפורומים