עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. בעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות מסך LCD למחשב (אולי עוד חודש וחצי אולי קצת יותר) כרגע אני משתמש בCRT ישן אחרי שנתתי תמסך במפרט לאחי עכשיו מאוד יכול להיות שאני יוכל להשיג מסך פיליפס ביותר זול מהמחירים בחנויות אבל אני לא יודע תאיכות שלהם ואין לי מושג בדגמים שלהם כניראה בגלל שהם לא נפוצים בארץ לא מדברים הליהם הרבה אני אחרי הרבה יתלבטויות חושב על LCD 19 שמתאים למשחקים \סרטונים וסרטים\וטקסט התקציב לא הוחלט כרגע בקיצור יש המלצות -ואני יודע שזה עדיין מוקדם אבל אני כבר רוצה להתחיל לבדוק כי מסך FLATRON 775FT משנת 2000 לא בדיוק עושה תעבודה

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by dog_foot,

אני רוצה להשתדרג למסך LCD בתקציב של 1600 שקל לערך, חשוב שיראו כמובן ברור, אני לא יודע מה עדיף, מסך רחב או מסך רגיל. שפחות יאמץ את העיניים שלי, שאוכל לשחק משחקים, שיראו סבבה. אשמח לעצות ורעיונות לדגמים מכל סוג שעומדים לערך בתקציב. תודה.

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by tomerzhr,

אז קנו לי מסך דק (LG) לכבוד סיום שנת הבגרויות וזה פעם ראשונה שיש לי מסך דק ורציתי לדעת מה אסור לעשות איתו ומה מותר, אם זה לנגב אותו או לשיםם ליידו רמקולים וכאלה דברים שאני יוכל לשמור עליו בצורה הטובה ביותר תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  4. אשמח לקבל הצעות למסכים כולל הדברים החיוביים בהם והשליליים . אשמח לקבל קצת הסברים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  5. Started by somsomlo,

זה מסך שכדאי לקנות ב 1000 ש"ח.. זה במבצע איפהשהו.. אם לא זה, אשמח לדגם ספציפי במחיר הזה.. תודה.

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  6. שלום לכם, אני מעוניין במסך מחשב בסביבות ה-600 ש"ח, הגודל לא כל כך חשוב 19"-23". שימושי המסך הם בעיקר אינטרנט -קריאה + צפייה בסרטונים. יש מסך מומלץ או שבתקציב הזה עדיף ללכת לחנויות ולבחור ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  7. Started by Omry,

היי אנשים. עד כמה שידוע לי, היציאה המדוברת היא מסוג S-Video. הייתי רוצה לדעת אם זה נכון ואם יש מתאם מ-DVI או מ-HDMI ליציאה הזו. תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  8. שלום אנשים אני לומד עיצוב גרפי ובאופן כללי אני מתעסק עם תוכנות גרפיקה אנימצייה ועריכת סרט כבדות. אני מעוניין כרגע לרכוש מסך, המליצו לי על המסך Dell2007wfp/fp (התקציב שלי הוא 1600-2100שח) האם יש הבדל באיכות התמונה בין 2 המסכים ?? אם כן, איזה מהם יתאים יותר לצרכים שלי ??

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by gerpbt1,

שלום לכולם אני צלם וצריך מסך חדש כי הנוכחי שיש לי אין לו צבעים טובים ואחרי שאני מתקן לפעמים דברים קטנים בתמונות, רואה את זה במסכים אחרים ורואה שבמקרים מסויימים אפילו הרסתי את האיכות של התמונה, בקיצור, אל תתנו לי מחיר של 3000 של מסך של nec, או שכן, לא יודע, תמליצו לי אם מישהו יודע ואני כבר מודה על העזרה גרמן

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  10. Started by nbav,

Samsung EX2220X LED 21.5" 5ms 1920x1080 DVI 1080P מישהו יודע מה הסוג פאנל של המסך הזה?

11. Started by online,

לאחרונה יצאה גירסה חדשה ל-971P. הסקירה של X-Bit Labs ביוני עמדה על השיפורים שלה לעומת הגירסה הישנה: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-7.html אני מנסה להבין אם הגירסה החדשה כבר הגיעה ארצה. אפשר לזהות אותה על ידי שם הדגם המלא, שרשום כנראה על המדבקה שבגב המסך. 971P PXHV: גירסה ישנה (שחור) 971P PXFV: גירסה ישנה (לבן) 971P XXFV: גירסה חדשה (שחור) 971P XXHV: גירסה חדשה (לבן) מקור: http://www.terralab.ru/video/335897 מה רשום אצלכם?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by johnwoo,

ראיתי בהשוואה שערכו כי האסוס הכי מומלץ, אבל הוא לא זמין בארץ. איזה מסך כדאי לקנות במקומו, שייתן את התצוגה הטובה ביותר לשימושים של משחקים, אופיס ושיטוט באינטרנט (סרטים אני לא אראה דרך המסך הזה)?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  13. היי חיפשתי מסכים לא רחבים בסביבות ה- 19 אינץ ועם פאנל שהוא לא TN (בגלל הזויות בעיקר) וזה מה שמצאתי. ההבדל במחיר זניח. viewsonic מקבל יתרון קל עם עוצמת הארה ויחס ניגודיות טובים יותר ומשלם על זה בזמן תגובה. מישהו שיש לו אחד מהמסכים האלה יכול להמליץ לי? חוות דעת נוספות יתקבלו בברכה. תום

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  14. שלום מחפש מסך למשחקים עד סך של 1,000 ש"ח - בעדיפות לפחות עד 22' - אין מקום בשולחן ליותר מזה

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  15. המסך מעבר לגלישה אמור לשמש לסרטים ולTV (באמצעות כרטיס לכידה) צפיה ממרחק של 2-2.5 מטר בחדר חשוך התלבטות לפי המלצות הפורום : DEll 2007Wfp CMV 221D ( או כל מסך 22" אחק בתקציב) יש עוד אופציות מעניינות? יש איזשהוא מקום שאפשר לראות את המסכים? אולי אפילו איד ליד השני?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by snir0,

דעות לגבי מסך 19'' 971P של סמסונג בבקשה... אני מתכנן להשתמש במסך בעיקר למשחקים ולסרטים אבל גם חשובה לי איכות הטקסט. אם למישהו יש את המסך אשמח לשמוע עליו יותר תודה לכם

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  17. Started by moshirez,

.

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  18. מהאתר הרשמי לא הצלחתי להוריד... אם ישנם אתרים נוספים בהם ניתן להוריד את הדרייבר העדכני ביותר ע"מ שXP תזהה את המסך בשמו האמיתי?[br]פורסם בתאריך: 28.08.2009 בשעה 13:24:09 הסתדרתי, תודה.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  19. אני צריך מסך LCD 17 " שיתאים גם למשחקים , במחיר של עד 1500 ש"ח (הכוונה לחדש כמובן) , יש המלצות? מה הכי טוב ושווה בשוק היום? תודה על העזרה חברים

20. שלום אני מחפש מסך 22' עד 900 שקל בערך ועם רזולוציה 1680X1050 המסך הוא לא למשחקים אלה לעבודות ואינטרנט. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  21. אני צריך המלצה למסך 22 אינץ בתקציב של כ-1500 שקל. במסך חשוב שיהיה טוב לכל ארבעת הדברים העיקריים שאני עוסק בהם במחשב. והחלוקה היא ככה: 50% אינטרנט 20% תמונות וסרטים 20% אופיס 10% משחקים כך שאני דורש מהמסך שיהיה חד וברור בקריאת טקסטים באופיס ואינטרנט, צבעים יפים ועמוקים בתמונות, ונטול מריחות בסרטים ומשחקים. אני לא יודע עד כמה אפשרי בסכום כזה להביא מסך באיכות כזאת, אבל את זה אני משאיר לכם, העיקר שאני ידע שהמסך שקניתי יתאים לי בול ויהיה המסך הכי טוב בתקציב ובדרישות שלי.

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by renji,

היי, אני מחפש מסך 24" עם חיבור HDMI ורזולוציה מקסימלית של 1920x1200 בסביבות ה-1300-1400 שקל. המליצו לי על ה-Samsung T240, אבל לפי מה שאני רואה בזאפ הוא כבר לא נמצא במלאי של הרבה חנויות. מישהו יודע אם הפסיקו לייצר אותו או משהו כזה? ואם כן, איזה מסך אמור להחליף אותו? אם למישהו יש המלצה על מסך אחר שעונה על הדרישות שלי, אני גם אשמח לשמוע. יחסית קשה למצוא היום מסך של 1920x1200. הרוב הגדול הם 1920x1080. תודה

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by Teekay,

אפשרות 1: Samsung 245BW אפשרות 2: LG W2442PA נ.ב.- לא משנה לי אם זה 16x10 / 16x9, ואם יש הצעות שונות בטווח מחירים של עד 1450 ש"ח אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  24. שואל בשביל חבר טוב - מקווה שאני מדייק במינוחים. * מדובר בצלם חובב שעורך לדפוס בלייטרום ופוטושופ. * עובד עם Adobe RGB * משתמש במכייל ספיידר (?) הבנתי שהמומלץ ביותר שעוד במחיר שפוי-בקושי הוא ה-U2310/U2413 בסביבות ה-2200-2500 ש"ח. * יש חלופות זולות יותר? * יש חלופות עדיפות בסביבות המחירים האלה? * עד כמה ההבדל משמעותי לעומת נאמר ה-U2312 שעולה ש~850 ש"ח? תוודה.

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by tdl4,

מדובר במחשב למשחקים ולעבודה כללית בשאר הזמן. אני מודע לעניין שצריך 3 מסכים לנוידיה סראונד, ואני מתכנן לשחק עם מסך אחד בין אם מדובר בשני מסכים או באחד. גם ה 21.5 וגם 23 באותה רזולוציה, ההפרש במחיר בין 2 מסכים 21.5 לאחד 23 הוא 400 שקל. חוות דעת לפני קנייה?

• 0 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים