מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
-
המסך יחובר ליציאת VGA (המחשב ישן ואין יציאה דיגיטלית) עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט וקריאת טקסט. למישהו יש המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
יש לי את המסך הנ''ל שהוא מסך full hd ואני רוצה להביא ממיר hd והבנתי שאני צריך לקנות כבל Hdmi ל-dvi לחבר מהמסך לממיר.. השאלה הראשונה האם זה הכול מה שצריך? ובמידה ואני עושה את זה כל פעם שאני יירצה לעבור מטלוויזיה למחשב זה בהוצאת אחד מהכבלים- או מהמחשב או מהממיר, לא? יש לי.. מעבד: e8400 כרטיס מסך: radeon 4870 אם זה יעזור תודה וסופ''ש נעים.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש והבנתי ששניהם מסכים טובים מאוד וחדשים, בנתיים ה-p2050 משווק וה-p2070 לא משווק אך כנראה שבקרוב כי ה-p2370 הגיע, השאלה מה ההבדלים ביניהם... והבנתי שה-p2070 צורך פחות חשמל בכמה ההבדל?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, בחרתי את המסך הזה לילד בן 7: (דרישות: 19", איכותי, בערך 1500 ש"ח) http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2091 ואני צריך מסך לילד בן 4 (17" בערך 1000 ש"ח) איזה? זה? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2108 או זה? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2107 או זה? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1837 או אחר מהחנות הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני אשתמש במסך הרבה למשחקים גלישה וסרטים איזה מביניהם יותר טוב/עדיף חפשתי ביקורות ושני המסכים לא מאכזבים אז לשאלה שלי איזה מביניהם יותר מתאים לשימוש יום יומי
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מחפש LCD TV בגודל 32 אינץ', תקציב באיזור ה5 אלף אבל כמובן רצוי לבזבז כמה שפחות. - המטרה העיקרית זה לחבר לאקס בוקס 360, אני גם יראה סרטים ויחבר לממיר ויראה טלויזיה. - אני צריך חיבורים כמו COMPONENT, HDMI ושאר הירקות, גם VGA יהיה לא רע. - איכות תמונה טובה, שלא יהיה מריחות, שהשחורים יהיו כמה שיותר שחורים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחר קריאה של החומר בפורום הבנתי שמסכי ה-VA יותר טובים מה-TN ובעיקר לטקסט. אני מחפש מסך לטקסט (בעיקר אינטרנט) במחיר של 1000-1200 ש"ח , קיים??? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני לא מצליח לבחור בין Fill, 1:1,Aspect זה חסום בפני. איך משנים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום בירצוני לקנות מסך מחשב למחשב שמיועד למשחקים והתקציב שלי הוא עד 1500 שח רציתי לדעת איזה מסך יותר טוב? 2253BW VS W2252TQ או שבכלל יש לכם הצעות אחרות למסכים יותר טובים? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ואתמול בבוקר כשניסיתי להפעיל את המסך שלי, ViewSonic VP930, הוא ניסה להדלק, האור הירוק נדלק ונכבה ובין לבין הבהב קצת, ורק לאחר כ5-7 דקות נדלק ממש (כלומר אפשר הוא הציג תמונה). מהרגע שהוא מציג תמונה הוא עובד בסדר גמור ואין שום בעיות, אבל הבעיה חוזרת על עצמה כל פעם שהוא כבוי לפרק זמן של חצי שעה - שעה לפחות. מהי לדעתכם הבעיה ? והאם היא מאפשרת תיקון ? קניתי אותה לפני שנתיים וחצי, ואם אני לא טועה, קיבלתי עליה 3 שנות אחריות. האם לדעתכם האחריות מכסה תקלה שכזו, למרות פרק הזמן שחלף ? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
הציעו לי את המסך הנ"ל בפחות מ-1300 שקל במבצע המחשב משמש רק לאינטרנט ואופיס האם כדאי?
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מבחינת הרזולוציה של המסך, האם התצוגה של המשחק לא נמתחת? שאלה יותר חשובה, אני משחק בדר"כ ברזולוציה של 1280X1024 (ראו מפרט בצד). השאלה היא, מה המקבילה לרזולוציה הזו במסך רחב והאם הכרטיס מסך לא יתאמץ יותר כדי לתמוך בה? אופיר
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי שני מסכי CRT ישנים שאני כבר לא צריך, אחד 15 אינטש והשני 17 אינטש שטוח לחלוטין (flatron או משהו בסגנון). בכמה אני יכול למכור אותם?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD ונתקלתי במבצע ככה שאת המסך אני יכול להשיג ב 1200 ש"ח (הכי זול בזאפ הוא 1350 ש"ח). אני לא גיימר רציני ורוב העבודה שלי היא משרדית + גלישה באינטרנט אבל אני גם רואה סרטים. קראתי על המסך הזה די הרבה ביקורות אוהדות על תכונת הפיבוט שלו ועל זוויות צפייה רחבות ככה שהוא נשמע אחלה. השאלה שלי אם הנתונים של הניגודיות הנמוכה יחסית (1:600) וזמן תגובה ארוך יחסית (8ms) יספיקו בשבילי או שלמחיר הנמוך יש סיבה? אם למישהו יש ניסיון אישי עם המסך אני אשמח משיתוף עם ניסיון זה. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000QptOAN1KbFkGzfq_g8t3j5g:12bbi68k5?N=2&pr=SP5&id=3850740 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אלן אלן למרות שאני רשום פה הרבה זמן זה פוסט ראשון. ברוך הבא לי. אני עובד על שני מסכים תקופה ארוכה כך שאני כבר לא יכול אחרת. יש לי כרגע מסך 17" דק (1280/1024) ולידו 19 CRT גוסס. חשבתי שבמקום לקנות שטוח נוסף - לקנות שטוח שהוא גם wide. כרטיס המסך שלי - GIGABYTE RADEON 9600 PRO. יציאה רגילה + DVI לפני שאבצע את ההחלטה (אני קשה בקטעים האלו) אני רוצה לברר מספר דברים. 1 - האם יש בעיות בהינתן כרטיס המסך הזה, להניח את 2 המסכים אחד ליד השני ? האם יכול להיות מצב שאני לא מצליח להגיע עם ה wide לרזולוציה הטבעית שלו ? 2 - בהנחה שה wide הולך להיות המסך הראשי - עד כמה זה מציק (אם בכלל) בסרטים לראות גם סרטים בפורמט wide וגם רגילים ? האם בכל הרצה של פורמט שונה מההרצה האחרונה יש …
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום אני בעליו הגאה של מסך SAMSUNG 17 710N 12ms עם קניית מחשב חדש הינני מעוניין להחליף ל 19 אינץ' ויש לי מספר שאלות. 1. בגלל גודל הנקודה ב 19 לעומת 17 האם רואים את ההבדל ? 2. ב 17 אינץ' יש רזולוציה אחת שמראה תמונה ברורה וחלקה שהינה 1280X1024 האם ישנה גם רזולוציה מיוחדת ל 19 אינג' מבלי לתשתש את התמונה ? 3. אני רוצה ללכת על מסך 19 אינץ' של LG. יש לכם המלצות (למשחקים) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום אנשים מחפש מסך LCD 19 בתקציב של מקסימום 1800 ש"ח אם זה משהו באמת שווה. השימוש הוא בעיקר לטקסטים וסרטים אבל מעדיף משהו שמריץ את הכל טוב - שיתאים גם למשחקים. חשוב שתהיה קורלציה בין הנתונים לבין מה שמקבלים, לא מתאים לי להשקיע כ"כ הרבה כסף במסך שלא ברור עם איזה פנל הוא מגיע וכמה צבעים יציג... אם יש המלצות לדגמים טובים ומתאימים עם נתונים יציבים ואמינים אשמח טנקס
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מסך 19 אינץ כולל DVI הייתי באיבורי אמרו לי שיש מסך AOC 2 מילי. 1-700 מפרט טוב אבל חשבתי אולי עדיף ללכת על חברה יותר מוכרת בזמן של 8 מילי סק
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מצאתי את DELL 2007WFP האם קיימים נוספים ?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לכל חברי הפורום, בקרתי בתצוגה מעניינת של מספר מסכים איכותיים (eizo, nec, apple). מומלץ להציץ, לכל מי שעומד להשקיע בקניית מסך איכותי. http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=4&id=382 פיני מזרחי
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
במסגרת הנסיונות שלי להבין קצת יותר על זמן תגובה נתקלתי בסקירה הזו של svet: http://www.svethardware.cz/art_doc-CA31CCAA2DA3744FC12572080040A099.html לצערי אני מתקשה בקריאת הצ'כית. מישהו יכול להסביר בקווים כללים מה ואיך מודדים שם? במיוחד הגרף הראשון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אז קנו לי מסך דק (LG) לכבוד סיום שנת הבגרויות וזה פעם ראשונה שיש לי מסך דק ורציתי לדעת מה אסור לעשות איתו ומה מותר, אם זה לנגב אותו או לשיםם ליידו רמקולים וכאלה דברים שאני יוכל לשמור עליו בצורה הטובה ביותר תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD טוב 19 אינץ' לפחות, שיתאים לשימוש ביתי,משחקי מחשב גרפיקה תלת מימדית ודו מימדית,גרפיקה בפוטושופ,והרבה מאוד טקסט. חשוב לי מאוד שיהיה למסך הרבה צבעים(כלומר לפחות 8-BIT לכל ערוץ 16.1 מיליון צבעים),יחס ניגודיות טוב,שיהיה חד ושהטקסט יהיה מובן, של חברה מוכרה ואיכותית מסך שישאר להרבה זמן, וגם שאלה: אם אני קונה פאנל מסך עם פאנל S-PVA או A-MVA - זה ערובה לכך שיהיה לי 16.1 מיליון צבעים אמיתיים?כאילו 100% יהיה לי 16.1 מיליון צבעים? אז בבקשה תציעו הצעות וגם תענו לי על השאלה... תודה!
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-