עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by LazyBurger,

כותרת. כרגע חשבתי על ה SAMSUNG דגם 2494HS, יש יותר טובים באותו מחיר או באותה איכות וזולים יותר?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  2. אני רוצה ליקנות מסך דק עד 2000 שקל בעיקר בשביל משחקים גודל לא חשוב 17 או 19 העיקר שהוא יהיה טוב ויראו בו חד... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  3. אין לי תקציב מוגדר, אני רוצה לקנות לאחותי מסך LCD בגודל 19 או 20 אינץ, לא רחב, לא מסתובב, הכי פשוט (אבל לא מיושן כן?) צריך להיות דגם אמין, במחיר סביר, ועיצוב נעים לעין. תודה מראש לכל מי שעוזר! אם יש משהו לא ברור אשמח לתת יותר פרטים.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  4. מחפש מסך עד 2000 שח 22 למיגוון שמושים. ראיתי המון מידע ואיני יכול להחליט חשוב לי חשוב שיהיה עם תמונה וצבעים טובים ומדויקים ככל שאפשר למסכים מסוג זה ברמות המחיר הללו. יש לי מיגוון שמושים החל מגרפיקה ביתית סרטים ואופי ועבוד תמונה חובבני ראיתי את הדגמים הנל ושם אני מתלבט מאד בחנות לא רואים ממש הבדלים. מי יכול להושיע כולל הסבר מפורט Samsung 2253BW LCD 22'' Wide 2ms ASUS LCD 22" - MW221C WIDE 2ms + DVI-D - Black צבעים טובים יותר ומדויק, מדיניות פיקסלים טובה יותר 1500 Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp תודה רבה

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  5. קניתי מסך LG1970HR ואני לא מצליחה להוריד את המעמד שלו? עזרה!!! אני מפחדת לשבור..

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  6. המטרה העיקרית היא משחקים ומעט סרטים. האם יש הבדלים מהותיים בין הדגמים? (מעבר לעובדה ששניהם בעלי פאנל TN,כמובן). תודה

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  7. מיתלבט בין שני המסכים האלו . מה היתרונות והחסרונות של כל מסך? אני כבר חודש בהיתלבטות קשה בבקשה עיזרו לי!

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  8. Started by Jarhead,

היי, ניסיתי אתמול לחבר את המחשב הנייד שלי thinkpad T41P למסך Viewsonic vp930 ונתקלתי בבעיה. כשאני מחבר את המסך לנייד אני רואה את התמונה של הנייד אבל היא כול הזמן נעלמת ומופיע לזמן קצר( זמן מסוים יש מסך שחור ואחר כך התמונה וחוזר חלילה). אם למישהו יש הסבר אני אודה לו מאוד. כי ניסיתי כבר הכול לשנות את ההגדרות רזולוציה, refrash rate,להשתמש בשני חיבורי ה- D-SUB למקרה שאחד לא פועל טוב ולהחליף חוט.

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by EAD,

אז אם יש לכם נניח תקציב של 4 אלף (סתם זרקתי) מה תעדיפו, מסך פחות איכותי (נניח TN) עם שטח הרבה יותר גדול (לדוגמא 27-28 אינץ) או מסך מאוד איכותי אבל יותר קטן (23-24 במחירים האלו) מה דעתכם? מעדיפים איכות או כמות?

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  10. שלום לכולם, בהמלצת הפורום, קניתי את המסך הנ"ל אחרי חיפושים רבים, ואני אכן מאוד מרוצה! אני לא מומחה, וקשה לי להבחין בדברים שאנשים דקדקנים או כאלה שעוסקים בתחום שדורש דיוק מירבי מבחינים בו - אבל מזויית הראיה שלי: זה מסך מצויין. האמת שעוד לא התקנתי את התוכנה שבאה איתו, ועדיין לא כיילתי אותו, אבל בינתיים הוא מעולה. איך אני מכייל אותו בצורה מקצועית? לגבי הפיקסלים, רציתי להתייעץ אתכם: מבדיקה שעשיתי ראיתי שיש שני פיקסלים שרופים: אחד, בצד המסך (בערך בשישית הימנית של המסך, ובחמישית התחתונה של המסך, כלומר יחסית די בפינה), שהוא די שחור (כלומר לא לגמרי, אבל כן אפשר להבחין בו...לא הכי בקלות, אבל אם מסתכלים טוב אז כן). השני, בפינה השמאלית למעלה של המסך, והוא יותר בהיר (יש סיכוי כזה? …

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  11. צריך מסך 19" LCD הכי איכותי וטוב תקציב: 2.500 ש"ח מקסימום מסכים של חברות: viewsonic eizo LG samsung אם יש עוד חברות טובות במסכים תכתבו תנו לי הצעות הכוללות שם החברה + שם הדגם , שוב עד 2.500ש"ח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by danielta,

שלום, פתחתי כאן שרשור לפני כמה ימים שאני מעוניין לקנות מסך שישמש גם אותי גם למחשב(מחבר אותו למחשב נייד) וגם בשביל לצפות מדי פעם בטלויזיה. אחרי בדיקה של כמה מסכים, קיבלתי המלצה על המסך הזה- http://www.no-risk.co.il/pl_product~T23A350~4~0.htm?x=1 זה שהפאנל שלו הוא TN זה באמת כ"כ קריטי? אני לא מבין בעניין הזה.. מה לגבי שאר הנתונים של המסך? אני זקוק למסך שאוכל לצפות בו גם מקרוב כשאני יושב בשולחן וגם קצת יותר מרחוק כשאני במיטה.. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המסך ואם יש לכם המלצה למסך אחר שיוכל להתאים לי אתם מוזמנים לכתוב את סוג הדגם... תודה.

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by DXT,

http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429636 זה לא *טיפה* מוזר? המסך הזה עולה בשאר החנויות 2300 ש"ח ומעלה.

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  14. היי, חבר שלי ביקש ממני לברר לו איזה מסך LCD של 17 אינץ' הכי טוב הוא יכול לקנות ב-1000 שקל? המסך הוא בשביל משחקים בעיקר ( ולא לעבודה משרדית כמו ששאלו בת'רד שנכתב לא מזמן אז אל תתלוננו בבקשה ). תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by ziv_tt,

היי מחפש מסך מחשב לבת הדודה עם הצרכים הדי בסיסיים של אינטרנט ואופיס ואולי פה ושם לראות סרט או סדרה על המחשב. תודה לעונים

16. אני רוצה לקנות מסך חדש 23 אינץ' ברזולוציית 1920X1080. התקציב הוא 1000 ש"ח אבל אני מוכן לחריגה של עד 200 שקלים. האם כדאי ללכת על DELL U2312 או שיש מסך מומלץ יותר?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  17. למשחקים ותיכנות מסך מחשב גיימינג Asus VG27AQ 27'' LED IPS או מסך מחשב LG 34WN650-W 34'' LED או המקביל שלו מסך מחשב לגיימרים LG 34GL750-B 34'' LED

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  18. קניתי מסך 22 אינץ WIDE של PROVIEW לפני כמה ימים. ראיתי עליו משחקים וסרטים והוא נראה ממש טוב אבל הבנתי שמהירות התגובה שלו היא רק 5MS. השאלה שלי היא האם התמונה במשחקים יכולה להימרח לי בגלל שהוא לא 2MS?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by Idanzan,

קיבלתי מסך ממישהו, לא חדש אבל עובד טוב פרט לבעיה אחת- הוא שורק, וזה סאונד שיכול לשגע פילים. מישהו יודע מה הסיבה? המסך Flatron של LG. תודה.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by X7-007,

כעיקרון אני יודע שלא קיים קשר בין Herz שבמסכי LCD ו CRT, אבל משהו שראיתי ובדקתי ושמתי לב כאשר המסך על 60ארצ ומסתכלים ב INFORMATION דרך המסך עצמו יש כמה פרטים H. frequency :64.00 khz V . Frequency : 60.09 Hz Pixel Clock : 108.03 Mhz Resolution : 1280X1024 ואז מספר המודל מספר סידורי עכשיו כשאני משנה ל 75HERZ זה מה שרואים H. Frequency : 80.05 Khz V . Frequency : 75.6 HZ Pixel Clock : 135.12 Mhz Resolution : 1280X1024 כעיקרון לפי האתר זה מה שצריך להיות האופטימלי כאשר משתמשים במסך הזה, PIXEL CLOCK 135, אבל אני ממש לא מבין את זה. מבחינת שוני שמים לב שרואים קצת יותר טוב ב 75ארצ. וגם מבחינת הדרייברים ברגע שמתקינים אותם יש הגבלה ל 60ארצ, צריך לשים PLUG & PLAY MONITOR או לא ל…

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by doryeshua,

LG 2362TQ 2ms LCD או LG W2286L 2ms LCD LED כמה שאלות רציתי לדעת מזה הled הזה אמרו לי שזה מטורף ביחס לרגיל ולמה במסך הראשון יש רזולוציה יותר גבוה של 1920 1080 שבשני יש 1680 1050 והוא יותר יקר מה ההבדל ואם הוא גדול ומה שווה יותר להביא למשחקים וסרטים תודה תקציב עד 1200 שקל =] ערכתי

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by QQQ,

אז DELL הוציאו מסך מחשב 24" חדש ... במחיר זול באופן מצחיק: 380$ (לצורך השוואה: ה-2408WFP עולה 600$.) מה שמצאן חן בעיניי במסך שלי זה הרזולוציה שלו: FHD 1080P (1920*1080). הוא בא עם 3 כניסות: HDMI with HDCP, VGA ו-DVI. זמן תגובה 5MS, קונטראסט של 1:1000 ובהירות 300 cd/m2. הפאנל שלו הוא TN או S-PVA לדעתכם? מתי בערך אמור להגיע לארץ ואיזה מחיר צפוי לו? אה, כן: http://accessories.us.dell.com/sna/products/Monitors/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-7345

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  23. בקרוב אקבל אקס ופיסי3 מבקש עזרה בבחירת מסך מחשב 22 אינץ שלא יעלה על 2000 שח ושייתן תצוגה יפה למכשירים אשמח על העזרה

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  24. Started by streets,

ז"א ASPECT RATIO CONTROL? תודה

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  25. Started by Bartleby,

אז גם אני התחדשתי לי במסך המהולל, אבל ווינדוס ויסטה מתעקש לזהות אותו כ-"generic pnp monitor" ולא נותן לי להתקין את הדרייבר שלו. זה אמור להיות ככה?

• 4 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים