מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
המטרה העיקרית היא משחקים ומעט סרטים. האם יש הבדלים מהותיים בין הדגמים? (מעבר לעובדה ששניהם בעלי פאנל TN,כמובן). תודה
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המסך הנוכחי שלי CRT 19" לא שטוח בן 6 בצג LCD. אני רוצה מסך 20" ומעלה. המסך מיועד לשימוש כללי: קצת משחקים, הרבה סרטים, חשוב שיציג טקסטים טוב, לעריכה ולדפדוף באיטנרנט. כמובן שהמחיר חשוב, אמנם עדיף לשלם יותר בשביל משהו טוב, ככה שיחס התועלת למחיר צריך להיות טוב. משיטוט באינטרנט התרשמתי מכמה מסכים: MAG XP2211W 5ms 1680X1050 22Inch MAG BP2219FW 5ms 1680X1050 22Inch LG 204WT 5ms 1680X1050 20Inch SAMSUNG 204BW 5ms 1680X1050 20Inch SAMSUNG 203B 8ms 1400X1050 20Inch ACER AC2016W 8ms 680X1050 20Inch איזה מהם עדיף? או שעדיפים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את המסך 2408WFP ולפני שאני נסגר עליו סופית רציתי לדעת אם הבחירה שלי נכונה. אני מתכוון לחבר למסך את המחשב, קונסולה והממיר של הוט. האם המסך הזה יהיה טוב לשימושים האלה? או שיש יותר טובים באותה מסגרת תקציב (3000+-)?
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מסך SAMSUNG T240 למחשב החדש שהרכיבו לי כאן. חלק משימושיו של המסך יהיו לשמש גם כמסך עבור הPS3 שאותו אני הולך לחבר למסך ב-HDMI. למסך הנ"ל אין רמקולים, ולכן ככל הנראה אני לא אוכל לשמוע צליל מהPS3. האם יש איזהשהם פתרונות לבעיה? אולי אפשר לחבר רמקולים למסך או משהו? תודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי, ניסיתי אתמול לחבר את המחשב הנייד שלי thinkpad T41P למסך Viewsonic vp930 ונתקלתי בבעיה. כשאני מחבר את המסך לנייד אני רואה את התמונה של הנייד אבל היא כול הזמן נעלמת ומופיע לזמן קצר( זמן מסוים יש מסך שחור ואחר כך התמונה וחוזר חלילה). אם למישהו יש הסבר אני אודה לו מאוד. כי ניסיתי כבר הכול לשנות את ההגדרות רזולוציה, refrash rate,להשתמש בשני חיבורי ה- D-SUB למקרה שאחד לא פועל טוב ולהחליף חוט.
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני אלה LG W2453V ו-BENQ G2412HD שניהם 24" ושניהם עם זמן תגובה של 2MS W2453V נע בין 1500-1600 ש"ח ו-G24112HD נע בין 1000-1200 ש"ח. תמיד חשבתי ש-SAMSUNG, LG, DELL הן מובילות ותמיד הסתכלתי עליהם, אבל הפעם אני חושב למה לשלם עליהם כל כך הרבה אם אפשר לקנות עם אותו מפרט טכני במחיר מאוד אטרקטיבי. אני מוכן להשקיע על מסך 1700 אבל השאלה האם הוא שווה את זה לפי מפרט טכני. בעיני אני מסתכל על המפרט טכני של המסך ואני חושב שהחברה פחות מעניינת, שני אלה נותנים לי 3 שנות אחריות. אני כותב לכם גולשי הפורום, ומבקש את דעתכם המקצועית ואם יש לכם דגמים שאתם מעוניינים לחלוק/להמליץ אז אשמח מאוד. חשוב לציין כי חשוב לי מאוד שבמסך מחשב יהיה חיבור HDMI - יהיה 16:9 - יהיה FULL HD - יה…
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות למסכים כולל הדברים החיוביים בהם והשליליים . אשמח לקבל קצת הסברים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
אהלן לכולם! הזמנתי באינטרנט מסך מחשב של סמסונג 22" מדגם 2233BW. זה מסך 1680X1050 שלחו לי מסך מחשב 21.5" מדגם P2250 של סמסונג 1920X1080 מבחינת תשלום, גבו לי אותו דבר - השאלה היא אם דפקו אותי... אני לא גיימר בכלל, וצריך את המסך בעיקר לעבודה משרדית ולצפייה בסרטים ניסיתי להשוות את ההבדל בפאנלים ולנסות להבין מה ההבדלים אבל לא הצלחתי, אנא - אולי מישהו יוכל לעזור לי?? תודה רבה רבה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
אהלן כמו שהכותרת אומרת. אני מחפש מסך כמה שיותר טוב לא משנה הגודל למשחקים 2000 שקל גג. בין 19 ל-22 אינץ' בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מישהו ראה את הLCD הזאת LG LCD "37 37LB1R ויכול לתת ביקורת עליה?
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני קונה מסך חדש והתקציב שלי הוא עד 1300 אם אפשרות לתוספת של 200 שקל (אם צריך) המסך צריך להיות טוב למשחקים,סרטים ולעריכה גרפית אני רוצה מסך בגודל של 22-24' בערך כמו מה שיש לי עכשיו....21.5' (יש לי Benq T2200HD) הכרטיס מסך שלי הוא nVIDIA GeForce 9800GT חשוב לי שהמסך יהיה ברזולוציה 1920X1080 ושיהיה FULL HD אני ראיתי את המסך LG W2486L LED שניראה לא רע (לפי המפרט והתגובות) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 וראיתי את המסך LG W2442PA LCD שניראה לא רע... (אבל די יקר לי) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719963 אני ישמח לעוד הצעות אם שכחתי לכתוב משהו תגידו לי אני יוסיף...
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
שלום! ברצוני ללכת על מסך 30 אינץ למחשב דגם: dell u3011 המסך יהיה מיועד בעיקר לסרטים גלישה באינטרנט ומשחקים הכי זול שמצאתי אותו 6100 ש"ח תגובות בבקשה? ???
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך מסוג Samsung 2243 כאשר המסך עובר לStandBy הנורה שלו הכחולה מתחילה להבהב בצורה שמאוד מפריעה ומושכת את העין האם יש דרך לגרום לנורה לא להבהב? תודה
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי לכולם קניתי את המסך, התקנתי את הדרייברים ובכל זאת אני לא מצליח לחבר אותו לכרטיס מסך שלי (6600GT)! גם לא בחיבור VGA רגיל וגם לא בחיבור DVI! בינתיים אני מתחבר רק דרך החיבור VGA הרגיל בלוח אם שלי. יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
אולי אני יקנה מסך מחשב במקום מה שיש לי ( 17 אינץ של lg חמוד) יש לי כרטיס מסך HD4870 והמטרה זה למשחקים בעיקר וקצת לסרטים. אפשר לחרוג מאט אם זה שוה את זה . חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=680601 אשמח להמלצות.
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
התקציב שלי עומד על 1000-1300 יש איזשהו דגם טוב כלשהו שהייתם ממליצים עליו? על איזה ומה הנתונים שצריכים להיות למסך כדי שהוא יהיה מסך טוב? אני אודה מאוד לכל מי שיעזור :") המסך כמעט ולא יהיה לשימוש במשחקים.. רק ממש מעט.. עיקר השימוש שלי הוא לגלישה באינטרנט ומעט צפייה בסדרות וסרטים
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
איך יכול להיות שבמחשב הנייד של DELL של המשחקים יש מסך 17 עם רזולוציה של 1920X1200 ותומך ב HD 1080P? מה ההבדל בין זה לבין מסך 24? מה השתנה כדי שהוא יוכל לצהיג את הרזולוציה הזאת ואיך זה משפיע על האיכות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
קניתי מסך 22 אינץ WIDE של PROVIEW לפני כמה ימים. ראיתי עליו משחקים וסרטים והוא נראה ממש טוב אבל הבנתי שמהירות התגובה שלו היא רק 5MS. השאלה שלי היא האם התמונה במשחקים יכולה להימרח לי בגלל שהוא לא 2MS?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
אחרי שקראתי את כל מה שמצאתי פה ובמקומות אחרים על ה-DELL 2408 החדש.. אני עדיין לא יודע אם הוא מסך כדאי או לא.. ואם עדיף אותו או את ה-2407.. או בכלל משהו אחר.. אני אשתמש במסך בעיקר למשחקים על כרטיס מסך שייקנה בקרוב (מחכה לחדשים של ATI.. כמה זמן שייקח אני אחכה).. אז לא אמורה להיות בעיה של קושי ברזולוציה.. אבל אני גם עובד עליו (וורד אקסל בעיקר) וסרטים פה ושם..ישנה אפשרות של חיבור ממיר YES לפי הבנתי לחלק מהמסכים.. זה גם דבר שצריך לקחת בחשבון.. וזהו בעיקרון.. תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
חיברתי את המסך שלי דרך חיבור דיגיטאלי ועכשיו כפתור auto adjustment הוא רושם לי not available.האם ככה זה צריך להיות?
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
אלו הם המועמדים הסופיים מהסינון הנ"ל בזאפ. שניהם לא מושלמים, אבל זה מה שנכנס במסגרת התקציב(1500 בחריגה ל-1600). ב-MM19TE מה שמדאיג אותי היא זווית הצפיה והרמקולים חסרי התועלת(שסתם מעלים את המחיר) וב-L1950SQ(מצורף מפרט PDF) הדאגה העיקרית היא חיבור ה-D-Sub שע"פ הדביק למעלה פוגע באיכות התמונה. אשמח לשמוע את דעתכם. עריכה: לינק ל-MM19TE. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 22 מדגם: W2252TQ של LG תומך ב HD. האם PS3 נראה במסך מחשב בצורה טובה? רואים HD? חשוב לזכור שבגלל שמדובר במסך מחשב יושבים גם קרוב יותר ולא כמו במסך טלוויזיה שיש מרחק צפייה גדול יחסית. האם זה ישפיע על האיכות?
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אין לי תקציב מוגדר, אני רוצה לקנות לאחותי מסך LCD בגודל 19 או 20 אינץ, לא רחב, לא מסתובב, הכי פשוט (אבל לא מיושן כן?) צריך להיות דגם אמין, במחיר סביר, ועיצוב נעים לעין. תודה מראש לכל מי שעוזר! אם יש משהו לא ברור אשמח לתת יותר פרטים.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
חוץ מסרטים, אני עובד בחדר יחסית מואר, אז האם יש עדיפות ל LED? הכוונה היא לצפות בסרטים ברזולוציה גבוהה, האם יש חשיבות לחיבור HDMI? האם יש איזושהי בעיה עם מסכים של ASUS? ושאלה אחרונה - מהן רזולוציות טבעיות?
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-