מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
עד 2000 שקלים. מיועד למשחקים כבדים כמו QUAKE 4 וכו .
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
עשיתי בירורים לגבי איזה מסך 24 אינץ' כדאי לקנות. באף חנות לא אמרו DELL אבל באחד החנויות שבידיוק עשו מכירה של XEROX XM7-24AFW אמרו שרק את המסך הזה. אמרו שזה מסך מעולה וגם הזכוכית המצופה ממש משפרת את האיכות. http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=589640 הבעיה שאני לא מצאתי בשום מקום כתבה על המסך או מישהו שיש לו את המסך. מישהו שמע על האיכות בפועל של המסך שלא רק על הנייר? האם הוא באמת טוב? ה DELL יקר וה זירוקס הכי טוב על הנייר ויותר זול לכן אני מתלבט כבר איזה שבוע.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום רב. מסך הסוני שלי סיים את תפקידו באופן סופי מאוד אתמול בערב לאחרלמעלה מ3 שנים הגיע הזמן למסך אחר במקומו- אני מעוניין במסך שישמש אותי לשימוש ביתי, גלישה באינטרנט ובעיקר משחקים. אני מעוניין במשך 19" ולא במסך רחב. תקציב עד 1300 ש"ח. קראתי שה LG1960TR הומלץ פה. האם יש עוד אלטרנטיבות במחירים האלו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המסך הנוכחי שלי CRT 19" לא שטוח בן 6 בצג LCD. אני רוצה מסך 20" ומעלה. המסך מיועד לשימוש כללי: קצת משחקים, הרבה סרטים, חשוב שיציג טקסטים טוב, לעריכה ולדפדוף באיטנרנט. כמובן שהמחיר חשוב, אמנם עדיף לשלם יותר בשביל משהו טוב, ככה שיחס התועלת למחיר צריך להיות טוב. משיטוט באינטרנט התרשמתי מכמה מסכים: MAG XP2211W 5ms 1680X1050 22Inch MAG BP2219FW 5ms 1680X1050 22Inch LG 204WT 5ms 1680X1050 20Inch SAMSUNG 204BW 5ms 1680X1050 20Inch SAMSUNG 203B 8ms 1400X1050 20Inch ACER AC2016W 8ms 680X1050 20Inch איזה מהם עדיף? או שעדיפים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
חיברתי את ה-VX2235 שלי למחשב משרדי שמבוסס על 915GAV וגיליתי שהכרטיס הגרפי המובנה (GMA900) פשוט לא תומך ברזולוציות הנפוצות למסכי LCD רחבים (1440X900 ו- 1680X1050). באתר של אינטל זה גם כתוב במפורש בטבלת הרזולוציות הנתמכות... משמע, או לקנות כרטיס מסך זול או לסבול איכות תמונה מזעזעת ב-1400X1050. ראו הוזהרתם.
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למסך מחשב לא גדול עם חיבור HDMI עד 500 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
טכנולוגיית החלקת התצוגה של AMD ממשיכה להפוך לזמינה ועממית יותר ויותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
יצרניות הציוד ההיקפי הפופולרית מאמצת את טכנולוגיות מבית סמסונג בכדי לצלול אל תוך שוק חדש - ושני הדגמים הראשונים שכבר זמינים לרכישה בארץ נשמעים כמו דיל לא רע בכלל לכתבה
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
https://tms.co.il/monitors-projectors/monitors?product_id=20043 https://tms.co.il/monitors-projectors/monitors?product_id=20044 https://tms.co.il/monitors-projectors/monitors?product_id=103582 ואני מתכוון מבחינת הנתונים שמשפיעים על איכות הצפיה. רמקולים וTILT וכדומה לא ככ מעניין. ועדיין יש פער מחירים שלא מובן לי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
- 2 followers
-
-
היי המליצו לי בחומרה על המסך הזה LG L227WTP 22" 1:30000 1680x1050 2ms http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1825 תהיתי האם זה מסך טוב מבחינת גודל הפונטים בו שזה משהו שהוא בעייתי בשבילי. בכל מקרה איזה מסכים מקבילים לו אתם יכולים להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מעוניין במסך איכותי וטוב, לשימוש ביתי, מסמכים, פוטושופ קצת, אני טכנאי סלולר ועובד הרבה על המחשב לכן חשוב לי שהמסך יהיה עם אפשרות תלייה בכדי לחסוך במקום על השולחן.. משתמש גם במשחקים וסרטי HD. צריך את העזרה שלכם לבחירת המסך הטוב ביותר שאני יהיה בראש שקט, אם יש אפשרות למסך בפחות מהתקציב הזה אז ברור שאני ישמח. אבל לא מעבר! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להעריך כמה שווה בימינו dell 2007fp יד שניה? תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את u2412m לאבי והוא מרוצה עד השמיים. בעקבות הקנייה צצו לי כמה שאלות: 1) אחריות היא בגדול 14 יום עם החנות ולאחר מכן ישירות מול היבואן/יצרן? 2) האם ניתן לכבות את האור של הנורה שמראה שהמסך דולק, ממה שחיפשתי בהגדרות ובאינטרנט לא הצלחתי למצוא למרות שאני זוכר שכן היה אפשר..? 3) האם הפאנלים השונים משפיעים על מאמץ העיניים. אינני מדבר על זוויות צפיה, נוחות או איכות אלא נטו האם פאנל tn מאמץ יותר את העיניים, קרי, יותר בריא לשבת מול מסך ips מאשר tn? 4) מה ההבדל בין לחבר מסך עם vga אל מול dvi. מה השוני בין החיבורים ומה עדיף לצופה מבחינת "איכות" צפייה תודה
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל המלצה למסך מחשב בגודל של 22-24 אינצ', עם פאנל איכותי ככל הניתן, בעל חברה ומותג אמין ומוצלח, חשובה לי חדות המסך, נוחות הקריאה, איכות החומר. המטרה שהמסך ישמש אותי הינו לשימוש משרדי בלבד, מיילים, דואר, אינטרנט, וורד. נמצאים ועובדים במשך היום זמן רב וממושך מול המסך . התקציב 1500 עד 2000 ש"ח תודה רבה ליאור
-
שלום לכולם, יש לי מסך של apex 22 אינץ והוא היה מחובר לכרטיס מסך ישן יחסית עם כבל dvi והיה מקבל רזולוציה מקסימלית 1600x1050 בצורה מצוינת החלפתי כרטיס מסך ati 6670 ורק בחיבור VGA אני מצליח לקבל את הרזולוציה הזו בחיבור dvi המקסימום הוא 640x480 התקנתי דרייברים עדכניים מעבר לכך גם חיברתי מסך אחר שיש לי והוא מקבל את כל הרזולוציות בצורה תקינה מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
חשבתי לנסות את מזלי וללכת במכרז על המסך IPS231P LG אבל הגובה בין השולחן שלי למדפים שלו הוא 42 סמ' (בדיוק!) עכשיו במידע על המסך נותנים מידע על גובה ללא סטנד (33.5) ומידע על גובה כולל הסטנד (47.5) השאלה שלי היא האם הגובה ללא הסטנד הוא בעצם הגובה של המסך עם הסטנד פשוט על הכי נמוך שאפשר? ואם לא אז מה הגובה המינימלי שיש למסך הזה כולל הסטנד?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני צריך להחליף מסך מחשב ובתקציב שאני רוצה לרכוש מצאתי 2 מסכים 1.aoc e2243FWhttp://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE71D56F2 2.aoc f22plus http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE8F9011A צרכים:גיימינג ,אינטרנט וכדומה.. לא יודע מה לקחת תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מסך חדש אני גרפקאי ובונאי אתרים. מה אתם ממליצים? samsung 23a300b lg e 2441t dell u2311h תודה
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
אהלן, בקרוב אני תולה מסך חדש בחדר וחשבתי איך לחבר אותו לממיר של YES MAXHD - אם זה יהיה בחיבור HDMI או ע"י כבל COMPONNENT ? מה העדיפות ? יראו הבדל בין שניהם ? אני מעדיף HDMI כי זה כבל יחיד ופשוט שגם מעביר סאונד..
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
זאת פעם שניה שהלכה לי הCRT בחדר, אותה הבעיה, הספק התחיל לגסוס או שהיו כמה קבלים דפוקים, כנראה מבלאי. אני לא רוצה לקנות עוד CRT, וחשבתי להשתמש ב2007FP שלי כמסך טלוויזיה. חיברתי את הממיר למסך דרך RCA, ורואים די זוועה (אפשר להגיד שפחות או יותר כמו וידיאו באיכות RIP בפורמט 4:3) הממיר פשוט לא אצלי עכשיו, אבל אני אנסה לחבר את זה לSVIDEO, לדעתכם יהיה שיפור? (לממיר יש יציאת PL ל3RCA,אנטנה וSCART) בכל אופן, הבעיה שלי היא הכיבוי והדלקה. אני יכול לכבות את המסך עם שלט כאשר הוא על כניסת הVGA, אבל זה לא יעבוד עם RCA/SVIDEO, כי כאשר הוא לא מקבל מתח ביציאות האלו הוא לא עובר למצב שינה. אז השאלה שלי האם אני יכול לגרום לו לצאת ולהכנס למצב שינה, ולעבור בין היציאות באמצעות שלט? אשמח לרעיונות …
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מחפש מסך, הדרישות: גודל: 22" תצורה: WIDE פאנל: SIPS מחיר: עד 1300 איזור צפון: KSP, PANDAS, NOACOMP, IVORY, MARDANIT המון תודות...
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מסך 19" CHIMEI 958D נמכר ב-599 ש"ח במבצע בניו-פארם. מיועד לילד בן 7. למישהו יש? מה דעתכם? תודה [br]פורסם בתאריך: 14.11.2008 בשעה 14:21:32 השאלות שלי מתייחסות כמובן למסך (ולא לילד...)
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני לא רוצה להתבאס על זה בעתיד (כי שימוש יהיה לזה בחיבור של ממירי יס וכוו..). הסיפור הוא שרציתי לקנות את הסמסונג T220P ובגלל החיבור HDMI אני חושב לקנות את הT240 כדאי או לא זה בגדול השאלה. תגיבו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-