מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך 19 אינג' רגיל עם המחשב ועוד פלאזמה 32 אינג וחיברתי את הפלאזמה למחשב עם כבל VGA - וזה זיהה אבל לא מראה לי תמונה. רק אם אני משנה את הרזולוציה של המסך שלי לגבוהה אז המסך של הטלוזיה פועל ורואים תמונה .. השאלה אם יש תוכנה שתגרום לשתי המסכים רזולוציה שונה.. שתיהיה תוכנה קלה לשימוש אם אפשר.. ד"א אין לי כרטיס מסך .. יש לי מובנה G41..
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צלם וצריך מסך חדש כי הנוכחי שיש לי אין לו צבעים טובים ואחרי שאני מתקן לפעמים דברים קטנים בתמונות, רואה את זה במסכים אחרים ורואה שבמקרים מסויימים אפילו הרסתי את האיכות של התמונה, בקיצור, אל תתנו לי מחיר של 3000 של מסך של nec, או שכן, לא יודע, תמליצו לי אם מישהו יודע ואני כבר מודה על העזרה גרמן
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
צריך חוות דעת על מסך LG W2261V 22 Inch שווה לקנות אותו ??? (למשחקים) הוא תומך Full HD !!! הוא יחסית לא יקר (1040 שקל) העם שווה לקנות ?? *כרטיס מסך שלי HD4850 512MB קישור למסך http://www.ivory.co.il/product.asp?p...58&CatCode=524
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני לא גיימר וגם לא גרפיקאי, סתם אחד שעובד קצת בערב מהבית מערבב קצת אינטרנט מוסיף תמונות של הילדים ומקנח לעיתים בקינוח אסור של משחק אסטרטגיה. בעבודה יש לי צג TN של MAG מדגם 700P ועד לאתמול לא הבנתי עם איזה זבל אני עובד. קראתי את המאמר שפורסם ב HWZONE על מסכי LCD (ותודה לכל להנוגעים בדבר) והחלטתי להשקיע מעט יותר ולקנות לבית את ה 2007WPF של DELL. קיבלתי אותו אתמול, הוא מציוד בפאנל S-IPS שך LG SIEMENS (תפריט חבוי) ומה אני אומר לכם המסך הזה מדהים!!!!!... אני אפילו לא יודע איפה להתחיל!!?? הצבעים מדהימים! מלאי חיים ונעימים לצפיה, התמונה חדה וזויות הצפיה מדהימות. כשאני צופה בתמונות של התינוק שלי אפשר ממש להרגיש את מרקם העור שלו (וגם להריח את החיתול), התמונה קונטרסית ועם זאת רכה …
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לחברי הפורם שלום, רכשתי את המסך הנ"ל אבל לא מצאתי סיקור או עצות לגבי הגדרות וכדומה, נוסף על כך, המסך בא עם תוכנה המאפשרת שמירה של פרופיל כיוון צבעים, כך שאם מישהו הגיע להגדרות אופטימליות אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי, תודה,
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
המסך מעבר לגלישה אמור לשמש לסרטים ולTV (באמצעות כרטיס לכידה) צפיה ממרחק של 2-2.5 מטר בחדר חשוך התלבטות לפי המלצות הפורום : DEll 2007Wfp CMV 221D ( או כל מסך 22" אחק בתקציב) יש עוד אופציות מעניינות? יש איזשהוא מקום שאפשר לראות את המסכים? אולי אפילו איד ליד השני?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי יכול להשיג מסך מחשב דרך מקום העבודה שלו במחיר טוב. השימוש העיקרי שלי במחשב זה שימוש פשוט (אינטרנט, מסנג'ר, אקסל) ומעט משחקים כמו פיפא ודברים כאלה. סרט לא ראיתי אף פעם במחשב (למעט יוטיוב כמובן). אבא שלי יכול להשיג אחד מהשלושה הבאים: T190(רחב) 943BW (רחב) 943BM (רגיל) כל אחד מהם הוא יכול להשיג במחיר טוב יחסית. על איזה מהם אתם ממליצים? תודה, דור
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
חיברתי את ה-VX2235 שלי למחשב משרדי שמבוסס על 915GAV וגיליתי שהכרטיס הגרפי המובנה (GMA900) פשוט לא תומך ברזולוציות הנפוצות למסכי LCD רחבים (1440X900 ו- 1680X1050). באתר של אינטל זה גם כתוב במפורש בטבלת הרזולוציות הנתמכות... משמע, או לקנות כרטיס מסך זול או לסבול איכות תמונה מזעזעת ב-1400X1050. ראו הוזהרתם.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום. יש לי התלבטות בין 2 המסכים האלו בעלי נתונים דומים, אבל מכיוון שאין לי התנסות עם DELL ואני לא שמעתי דבר עם המסכים אז אני צריך את עזרתכם: ד"א למסך DELL 1707FP הוענק בארה"ב המסך הטוב ביותר של 2006. פרטים: http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/17_inch?c=il&l=he&s=bsd
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ראיתי בויסטה (איכס) נראה לא רע האם הוא נראה טוב גם בXP ? או עדיף לקנות רזולוציה מרובעת?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
-
תראו את זה לדוגמה - http://www.bestbuy.ca/catalog/proddetail.asp?logon=&langid=EN&sku_id=0926INGFS10086668&catid=23244&test%5Fcookie=1 איך אתם מסבירים את זה שפה בארץ מסך כזה היה עולה הרבה יותר? יצא לי לדבר עם הרבה אנשים בחו"ל והם טוענים שמחירי המסכים ירדו דרסטית בזמן האחרון וכל אחד עכשיו קונה לו איזה 32".
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
במסגרת הנסיונות שלי להבין קצת יותר על זמן תגובה נתקלתי בסקירה הזו של svet: http://www.svethardware.cz/art_doc-CA31CCAA2DA3744FC12572080040A099.html לצערי אני מתקשה בקריאת הצ'כית. מישהו יכול להסביר בקווים כללים מה ואיך מודדים שם? במיוחד הגרף הראשון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
טכנולוגיית החלקת התצוגה של AMD ממשיכה להפוך לזמינה ועממית יותר ויותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי בירורים לגבי איזה מסך 24 אינץ' כדאי לקנות. באף חנות לא אמרו DELL אבל באחד החנויות שבידיוק עשו מכירה של XEROX XM7-24AFW אמרו שרק את המסך הזה. אמרו שזה מסך מעולה וגם הזכוכית המצופה ממש משפרת את האיכות. http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=589640 הבעיה שאני לא מצאתי בשום מקום כתבה על המסך או מישהו שיש לו את המסך. מישהו שמע על האיכות בפועל של המסך שלא רק על הנייר? האם הוא באמת טוב? ה DELL יקר וה זירוקס הכי טוב על הנייר ויותר זול לכן אני מתלבט כבר איזה שבוע.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
עד 2000 שקלים. מיועד למשחקים כבדים כמו QUAKE 4 וכו .
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא כזו- להשאיר את מסך ה17" CRT הישן (לפני כחמש-שש שנים) או לקנות LCD חדש? יש לי שני מסכי CRT כרגע בבית, ועל המסך שאני כרגע עובד (שנתיים אצלי בבית) אני ממש לא נהנה... הטקסט לא חד וקשה לקרוא אותו, במיוחד בלילה
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למסך מחשב לא גדול עם חיבור HDMI עד 500 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
-
היי לכולם, מסך שנרכש לפני מסר חודשים הבהב בחלקו התחתון, לאחר שהתגברה התופעה עד מצב של בלתי אפשר לשבת מול המחשב, נשלח המסך למעבדה, המעבדה אמרה שמדובר בתקלת INVERTER והחליפו את הרכיב. מה דעתכם? האם לדעתכם זה תקין שמסך (בן מספר חודשים בודדים ביותר) שנקנה חדש לגמרי יתוקן בצורה שכזו או שמה יש לדרוש החלפה לחדש? מעבר לזה שפגעו לי בפלסטיקת המסגרת (לא בצד עצמו)של המוצר במספר שריטות מסביב?? אומנם המסך תוקן תוך יום אך בכל זאת לא ציפיתי לקבל אותו פצוע, בעיקר כשהוא נשמר אצלי כחדש לגמרי. דעתכם בנושא?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, מחפש מסך מחשב שישמש לצרכי גיימינג ועבודה. יושב כ- 70-80 ס"מ מהמסך. מעדיף 27". כרטיס מסך GTX1070, מעבד i7-7700. יותר חשוב לי שמשחקי ה SINGLE PLAYER היפים (כמו Skyrim, Witcher 3 וכד') יהיו מדהימים מאשר שאני אהיה השחקן הכי מהיר במשחקי FPS. המלצות?
-
אהלן, בקרוב אני תולה מסך חדש בחדר וחשבתי איך לחבר אותו לממיר של YES MAXHD - אם זה יהיה בחיבור HDMI או ע"י כבל COMPONNENT ? מה העדיפות ? יראו הבדל בין שניהם ? אני מעדיף HDMI כי זה כבל יחיד ופשוט שגם מעביר סאונד..
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך בגודל 23-24" אני מעדיף 16:10 ולא 16:9 כמובן תומך FHD עד 1300 ש"ח הולך לשמש בעיקר למשחקים וגם לסרטים (יש לי HD7950 אני רוצה מסך שינצל את היכולת שלו)
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המסך הנוכחי שלי CRT 19" לא שטוח בן 6 בצג LCD. אני רוצה מסך 20" ומעלה. המסך מיועד לשימוש כללי: קצת משחקים, הרבה סרטים, חשוב שיציג טקסטים טוב, לעריכה ולדפדוף באיטנרנט. כמובן שהמחיר חשוב, אמנם עדיף לשלם יותר בשביל משהו טוב, ככה שיחס התועלת למחיר צריך להיות טוב. משיטוט באינטרנט התרשמתי מכמה מסכים: MAG XP2211W 5ms 1680X1050 22Inch MAG BP2219FW 5ms 1680X1050 22Inch LG 204WT 5ms 1680X1050 20Inch SAMSUNG 204BW 5ms 1680X1050 20Inch SAMSUNG 203B 8ms 1400X1050 20Inch ACER AC2016W 8ms 680X1050 20Inch איזה מהם עדיף? או שעדיפים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-