מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום אני עומד לפני קנייה של מסך מחשב חדש.. התקציב שלי עד 1500 שקל ואני צריך שתביאו לי בבקשה את המסך מסקאי פיסי גודל מסך רצוי 22 , אם יש אפשרות אז גם חיבור HDMI לא חובה.. ועוד שאלה. האם כדי לקנות את המסך הבא http://skypc.co.il/pl_product~Q241WB~9~0.htm תודה לעזורים !
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם כיוון שאני משתמש ממוצע ומערכת הקירור של המחשב שלי מבוססת על מאוררים ולא על חנקן נוזלי המחשב עושה לפעמים רעש כאשר אנחנו חושבים ביחד.. בנוסף כיוון שאני מזיז את המסך לפעמים מהשולחן לשידה ליד המיטה בשביל סרטים, עלה צורך להפריד את המסך מהמחשב (בדומה למקלדת והעכבר) ראיתי בעתון איזה משדר שמיועד להעביר מידע ממחשב/DVD לטלויזה. השאלה שלי היא למישהו יש את המשדר ? אך איכות השידור ? איזה כניסה המסך והמשדר צריך? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע המחשב החדש סוף סוף! המסך שקניתי הוא T220 של SAMSUNG. יש לי שאלה, יש לי גם חיבור D-SUB וגם DVI, צריך לחבר את שני הכבלים למחשב או רק אחד? איך זה הולך?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
איפה מיצרים אותו? והאם רק לי יש מסגרת דקה של זליגת אור?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אם בתמונה הזאת: http://www.visi.com/~leppik/images/bit_test24.png אני רואה את הצד הימני של התמונה (בעיקר האדום) באותו צבע, ללא שינוי הדרגתי של הגוון - בערך החל מהפס העשירי מימין. מה זה אומר על המסך שלי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי כ. מסך hd3870 של asus, וכן מסך vk221s של asus (לא נמכר בארץ), בעל רזולוציה טבעית של 1680x1050. באופן תמוה מאוד, גם כשהכרטיס מוגדר על הרזולוציה הנ"ל, המסך מראה את התמונה כ1440x900 (ומאפשר לי 'לגלול' לקצוות המוסתרים), ולכן אני כרגע ב1440x900. יכול להיות שזה כיון שאין למסך DVI, ולכרטיס יש רק כאלה (ואני משתמש במתאם המקורי)? למסך אין דרייוורים באתר. יש למישהו המלצות?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מסך ViewSonic VA912 בגודל 19'' עד עכשיו הכל היה בסדר, עד שפתאום לפני 10 דק',צצה לי נקודה ירוקה קטנה...במסך והיא לא נעלמת? מה זה?פיקסל שרוף?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקרון עד לא מזמן רציתי לקנות את ה- LG L227WTG. עכשיו החלטתי שאני רוצה לעבור ל-24. במידה ויש דגם מקביל למסך הנ"ל אשמח לדעת. בעקרון אשמח למסך עם GLOSS אבל זה לא חובה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מסך למחשב שיתאים גם לטלויזיה (שימוש עיקרי טלויזיה) אני רוצה משהו כמו 24-26 אינץ במחיר עד 2000 שקל. לא יותר יש המלצות ואם כן מאיפה? אודה לכם על התשובה ואם תתנו לי מקום (חנות) שבה אוכל לקנות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מה ההבדל בין samsung t220 לבין t220p השימושים שלי : תיכנות לשעות ארוכות מעט צפייה בסרטים ובמשחקים * האם מסכים אלה מתאימים לשימושים שלי ומה עדיף רחב או רגיל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם גם למסי ה- OLED יהיו פיקסלים שרופים, או שמדובר בטכנולוגיה שונה? 2. מהו פאנל? תודה רבה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD רחב. 3 מסכים תפסו את עיניי והייתי מעוניין בעזרה ע''מ לבחור באחד. השימושים נכון להיום הם משרדיים. המסכים הם: Samsung 953BW 19'' LCD WideScreen CHIMEI 948D 19' LCD WideScreen Samsung W1942T 19'' LCD WideScreen תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מעוניין בחוות דעת על מסך AOC 19" WIDE 196SWA 5MS כולל רמקולים. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4084 המסך אמור להתחבר למחשב עם מעבד פנטיום 4 וכרטיס מסך עם יציאת VGA בלבד. המחשב מיועד בעיקר לאופיס ואינטרנט. המחיר שלו נראה לי די אטרקטיבי - 699 ש"ח ב-12 תשלומים שווים ללא ריבית, ואחריות 3 שנים בבית הלקוח (החלפה לחדש). מה דעתכם? :
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי מסך LCD 22" של מחשב דגם סמסונג 226BW עכשיו אני רואה המון סרטים וסדרות במחשב ולפעמים בא לי לשכב במיטה ולראות את הסרטים רציתי לברר אם יש אפשרות לקנות זרוע למסך שאיתה אני אוכל לכוון אותו ולסובב אותו לכיוון המיטה שלי וככה יהיה לי נוח יותר לראות סרטים מהמיטה תקציב עד 200 שקל תודה לכולכם מראש ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני כשלושה חודשים (בערך), ועכשיו החלטתי שהגיע הזמן גם להתקדם במסך. האמת שאני לא מבין כל כך במסכי מחשב, ולכן הגעתי לכאן. אז ככה - השימוש העיקרי שלי הוא סרטים. יותר נכון סדרות, והרבה סדרות. אבל (!) זה לא אומר שאני לא הולך לדוגמא, לשחק. לא במשחקים בעלי דרישות מטורפות, אבל עדיין משחקי מחשב שאני רוצה שיפעלו כמו שצריך. לא נראה לי שצריך WideScreen, אני מסתדר מצויין עם ה-Full (אלא אם כן תגידו לי שזה תורם לצפייה בסרטים, לדוגמא). התלבטתי בהתחלה בין 20 ל-22 (21 הבנתי שעדיף שלא), אבל נראה לי שאין טעם לקנות 20 אם המחירים של ה-22 בירידות, אני צודק? יש לי כרטיס מסך 8800GT 510MB. התקציב שלי הוא... בוא נגיד עד 1500 ש"ח. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ניסיתי לאתר מסך טוב יותר מהסטנדרט (יותר טוב ממסך עם פנאל TN) מטרה חוץ מהדברים הרגילים גם עיצוב גראפי. על איזה מסך אתם ממליצים ומה העלות (כמובן שהשאיפה שהעלות תהיה הנמוכה ביותר האפשרית להשגת מסך טוב) עד כה המליצו על ה dell 2007fp שכמעט ולא ניתן להשגה בארץ (אם בכלל), בהנחה שהמסך הזה לא זמין מה המסך הבא אחריו ומה העלות.. או במילים אחרות האם יש לי מה לחפש מסך כזה או שהעלות שלו כבר הופכת אותו ללא שווה ועדיף לי להשאר עם ה CRT שלי. מבחינת המסך העדפות ללא רחב (מטרה שטח עבודה מקסימלי) למרות שאני צופה בסרטים נראה לי שאין באמת צורך במסך רחב מבחינת הגודל ''20 - ''22
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב חדש לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 39470 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro AC-FREEZER-7-PRO צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 590 RC-590 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W RP-500-PCAP כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 EX2-4800P2-SX סט מקלדת ועכבר אלחוטי MicroSoft Wireless Optical Desktop 1000 MS-1000 רמקולים למחשב Logitech R-20 2.1 970153-0914 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe 44050 רציתי להתאים מסך 22 אינץ' איכותי שיתאים לכרטיס היטב לניצול מירבי.…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך LCD (מיצרן איכותי) לצרכים כלליים (אינטרנט, אופיס, סרטים ומעט מאד משחקים) בתקציב של כ-1400 ש"ח (אני מוכן לחרוג ממנו עד לכ1700 ש"ח עבור מסך שיצדיק את זה). המסך צריך לתמוך גם בVGA וגם בDVI ולא משנה לי אם הוא יהיה 22" או 24" (אבל שיהיה רחב). בנוסף, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנויות שנותנות התחייבות לאפס פיקסלים שרופים (אני גר בהרצליה אבל אין לי בעיה ליסוע לערים אחרות באיזור) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי עד 1800 שקל אני צריך מסך 22 אינצ' או 20 אינצ' שיהיה לי לכל השימושים... חשבתי עד עכשיו שה228 של DELL יהיה לי סבבה:\ אבל שונאים אותו פה מאד לפי מה שהבנתי בגלל הפאנל שלו...יש משהו נורמלי לשוק הבינוני?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך בגודל 19 אינץ או יותר למטרת סרטים, עבודה משרדית וגם קצת משחקים.. מעדיף שיהיה מסך רחב. התקציב הוא 800-950 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ועוד שאלה - מהו המחיר הסביר למסך זה? תודות!
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
שלום ! לפני קצת יותר משנה קניתי את ה VP930B המצוין של ViewSonic, וכיום אני מחפש מסך דומה למחשב של אחי. הבנתי שיש מחסור במסכי 19" בשוק היום, כך שאין לי בעיה לקנות גם מסך 20"-22" למרות שזה קצת גדול בשבילי .. המסך ישמש להרבה עבודה באינטרנט, וקצת משחקים וסרטים . חשוב לי שאוכל לשחק עם ההגבהה\צידוד של המסך בצורה נוחה בדומה ל VP930 . תודה מראש תום
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני צריך דגמים של מסך מחשב LCD דחוף בתקציב הזה. מצאתי בינתיים דגמים נחמדים אבל אני לא יודע עד כמה הם טובים: Viewcom W2206S Proview FP2226W Samsung 2253LW אני מציין שהמסך ישומש לצרכי עריכה ומשחקים כבדים (עם כרטיס מסך מותאם) אני רוצה לקנות את המסך דחוף.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-