מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מסך Dell U2312HM שקניתי לפני כ-6 שנים. הוא שירת אותי נאמנה עד לפני כמה שבועות שהייתה הפסקת חשמל, ומאז הוא פשוט לא נדלק. ניסית שקע אחר, כבל אחר, כלום. אין אפילו נורת חיווי שדולקת. מכיוון שהמסך עבד בלי שום תקלה עד כה אני נוטה לחשוב שיש איזו בעיה בספק כח והמסך עצמו תקין... בינתיים התחדשתי לי כבר במסך DELL U2719D חדש, אבל אם אוכל להציל גם את הישן זה יהיה נהדר. השאלה היא האם כדאי לנסות לתקן ואיפה אפשר לתקן כזאת תקלה במחיר הגיוני כך שלא יהיה זול יותר לקנות מסך אחר וזהו? במידה ואין טעם לנסות לתקן... מה הייתם ממליצים לעשות עם מסך כזה? פשוט לזרוק לפח?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
באיזה חיבור עדיף לחבר את ה U2410 שלי, בכבל DVI או כבל HDMI? בדיוק קיבלתי את המחשב שהזמנתי עם כרטיס מסך SAPPHIRE HD6950, מה ייתן ביצועים טובים יותר במשחקים, סרטים ובכלליות?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש המלצה למסך מחשב 27' איכותי למטרת צפייה ביו טיוב אינטרנט ומסמכים תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/consumer/LS23B550VS/XK?subsubtype=series-5-led 1190 שקלים חדשים דנדשים, שווה ? שוקרם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת די מתמצתת את מה שאני צריך. שום ששימוש מיוחד. בעיקר קטסטים וסדרות. ואני רוצה גם את האפשרות לחבר DVD/PS/XBOX או הוט לפעמים... אני מכיר כבר די טוב את ה222H של CMV מביקורות ומהפורום ולא מצאתי בינתיים מתחרה ראוי. מה האפשרויות שלי במחיר הזה? אני מוכן בקושי רב לגלוש קצת במחיר אם יש סיבה.
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
נניח ואני רוצה לשחק במשחק ישן שלא תומך ברזולוציות WS, כמו FALLOUT. איך זה בעצם יתבצע על מסך רחב, אם בכלל? תודה לעוזרים :]
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
איך הפיליפס 220WS8FS לעומת LG L226WTQ וסמסונג 226BW ? אני יודע שהLG עדיף מבין השלושה וכן גם הסמסונג..אבל מה בנוגע לפיליפס? -תודה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
השאה שלי היא יותר רפואית. עד היום עבדתי על CRT 17 אינץ. והוא היה בסדר לשימושים שלי . עברתי למסך הנל והוא מדהים באמת אין מה להגיד . אבל בשימוש יומיומי איתו אני מרגיש בעייפות עיניים. מישהו יכול להסביר את התופעה ? ה Brightness על 33 וה Contrast על 29 .
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין ה 2412M ל- 2410 של דל. ההבדל ביניהם הוא בערך 800 שקל (1900 ל-2410 ו 1100 ל-2412M), האם ההפרש שווה את זה? לא לגמרי הצלחתי להבין מה ההבדלים, חוץ משאחד מהם הוא הארת LED (הזול יותר). תודה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, שני המסכים של DELL, אחד בעל לוח IPS עם זמן תגובה 8MS והשני לוח TN בעל זמן תגובה של 2 MS, מה עדיף לי מבחינת ביצועי משחק ואיכות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מסך עד 1500 שקל ככה שיהיה 23 אינץ ו עם 120~144 הרץ ורצוי מעוד שיהיה 1MS עם אפשר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לדוגמה במסכי סמסונג וחיון ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לא מבין דבר אחד .....למה אנשים כל כך רצים אחרי ה 2007 DELL 20' הזה ? מה בגלל שזה פאנל IPS במקום TN !!?? יצא לי לראות את הDELL E228WFP 22 אצל חבר היום ...המסך פשוט מושלם ! למרות היותו בעל TN שנחשב לפשוט יותר .... מחיר לא הגיוני ...(2000 שקל רק) הטקסט נראה מושלם ! פונט נקי ! תמונה חלקה ....(הרצתי כמובן משחקים סרטים טקסט ותמונות סטילס) צבעים אמיתיים וחדים להחריד ! משחקים נראים כמו חלום ! אין גוסטינכ אין כלום (BF2 ..COD2 ...) צבעים נקיים ! אז הייתי חייב לפתוח על זה טרד !!! הרי שני המסכים ה 2007 ו ה E228WFP 22 הם ייחס של 16:10 אז למה לקנות את ה20 ולא את ה22 - מה ..בגלל שזה פאנל IPS ? הרי בפועל שניהם נראים אותו הדבר !! אני פשוט חושב שהאנשים יותר מדיי נדבקים לנייר (נתונים…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני כבר כמה שנים עם 19" CRT של וויוסוניק ולאחרונה, אחרי שהוא חטף כמה שריטות די מציקות ובולטות חשבתי שאולי הגיע זמנו לפרוש. מלבד השריטות גם יש על המסך 2 קווים חומים שנמתחים אופקית לאורך המסך במרווחים זהים (מה שממש מכוער עם רקעים בצבעים בהירים), הצבעים בפינה העליונה שלו נוטים לדהות אחרי זמן ממושך שהוא דולק ובאופן כללי הוא פשוט תופס יותר מדי מקום על השולחן. דבר טוב שאפשר להגיד עליו זה שיש לו צבעים לא רעים בכלל. לפני שקניתי את הCRT הזה היה לי מסך 17" LCD קטסטרופלי של Gateaway. זה היה ב2004 שהLCD רק נכנסו לאופנה כך שהוא היה די יקר לעומת מה שהוא מציע (1600 ש"ח). הפאנל היה TN כמובן. נראה לי שהטכנולוגיה השתפרה מאז שהיה לי את ה17" ומסכי TN כבר לא כאלה נוראים. אני כבר פחות משתמש ב…
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
http://www.no-risk.co.il/pl_product~S23A950D~4~0.htm האם המסך הזה טוב? הוא יותר טוב מהמסך הזה? http://www.benq.com/product/monitor/XL2420T
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
dell 2209WaF הזמנתי מפנדס מחשבים. על האריזה כתוב אפריל 28 2009. על הדף מידע שקיבלתי עם המסך כתוב בסןף הדף נובמבר 08 - לא מבין למה התאריך הזה מתקשר... REV A01 על הקופסה רשום שזה תוצרת סין. זה בסדר נכון? (אין פקסלים שרופים..) איך כדאי לכייל אותו? -- עריכה: שמתי brightness - 100 CONTRAST 65. שמתי לב שהרבה אנשים שמים בהירות על 40. ואני לא ממש מבין איך זה ניראה לי מאד חשוך. ייתכן שמשהו לא בסדר במסך או שזה עינין של הרגל? עברתי ממסך CRT 17.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקבל עזרה בחיבר שלושה מסכים לכרטיס מסך אחד. המסכים: מסך ראשי: SAMSUNG T220P ברזולוציה 1920X1200 שני המסכים האחרים: BENQ G900W ברזולוציה 1440X900 אני רוצה לבנות את התצורה הבאה: [ Uploaded with ImageShack.us רצוי מאוד שהכול יהיה דיגיטלי ללא VGA בסביבה. כל המסכים תומכים DVI. הדסקטופ צריך להיות פרוס אחד על כל המסכים כלומר לא משנה לוגית איכן נמצא הדסקטופ אבל חשוב שיהיה מחובר ויהיה אפשר לעשות בו DRAG&DROP של חלונות פתוחים כגון CMD. השאלה היא האם זה אפשרי לבצע דבר כזה בעזרת כ. מסך בסיסי? האם הוא "יסחב" האם זה אפשרי מצד הדריוורים (לאנווידיה יש את DUALVIEW ושם זה אפשרי עם שני מסכים). איזה כ.מסך נדרש בשביל עבודה שכזו. חשוב לציין שחוץ ממשחקי רשת בסיסי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך CRT 17 של AOC, בימים האחרונים הופיעה במסך הזה בעיה מוזרה: ישנן מדי פעם קפיצות של התמונה בצד שמאל של המסך, כלומר הגבול השמאלי של התמונה זז לאיזה שניה ימינה בחצי סנטימטר בערך וזה די מעצבן... אשמח לדעת ממה זה יכול להיות ואם יש איזה פתרון, חוץ מלהחליף את המסך בLCD חדש...
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
1)מה זה ניגודיות? 2)מה זה מסך TN? 3)אני מחרתיים הולך לקנות או ASUS VW222U או SAMSUNG 2243BW מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
באיזה מסכים רואים יותר טוב נכון להיום? במסכים הדקים הזולים של LG וסאמסונג עם פאנל TN או במסכי CRT הישנים?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB WIND FORCE 2. יש לו חיבור HDMI. השאלה שלי היא אם כדאי לחבר מסך LED לחיבור DVI או חיבור HDMI? אני משתמש במסך רק למשחקים וכשאני צופה בתכני 720P ו-1080P אני מחבר ב-HDMI לטלוויזיית Full HD. האם כדאי לחבר או בכלל לקנות מסך עם חיבור HDMI אם זה רק למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבועיים עם הלאפטופ וכבר מלא אבק. עם מה צריך לנקות שלא יהרס ואיפה משיגים את זה? אפשר להשתמש בזה גם למקלדת-מחשב עצמו או שעם משהו אחר? בנוסף מסך מחשב CRT ששנתיים בערך לא ניקינו, איך מורידים את כל הלכלוך שנדבק?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואני רוצה מסך גדול וטוב עד אזור 900 שקל אז אני מתלבט בין שנים 1.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5528&CatCode=398 2.http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2074 מה כדאי ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום ותודה לעוזרים, יש ברשותי מסך סוני מדגם SDM-HS75P יש לי פיקסל אחד מת יש למסכי סוני אחריות על תקלה מסוג זה? ואם יש מסך עם יותר פיקסלים מתים האם האחריות תקפה לגבי זה?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-