עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. בסביבות ה 300-400 דולר. מישהוא מכיר? מוצר שמיובא באופן סדיר לארץ ?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by Alex89,

לא האמנתי שיש כזה דבר! איזה מגניב זה כמו במלחמת כוכבים וכל מיני כאלה סרטים 8) כתבה מ Y-NET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3579148,00.html מה דעתכם? האם זה יתפוס? שווה בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by M.o.D,

הנתונים של שתי המסכים אותו הדבר אבל המחיר שונה מישהו יכול להסביר למה?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  4. אממ, רכשתי כרטיס מסך חדש, אך מכיוון שלא ברברתי יותר מדיי בפרטים עליו, גיליתי שהחיבורים שלו שונים מהכבל של המסך. חיפשתי פתרון ומצאתי מתאם שיש לו כניסת VGA ויציאה של DVI-I, אם אשתמש בו, הכרטיס מסך יעבוד טוב עם המסך?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by pashpash,

שלום! אחרי שירדתי ממסכי ה22" הפשוטים, החלטתי לעבור ולהתרכז ב20" האיכותיים עם פאנל S-IPS. לאחר בדיקות מרובות הגעתי למסכנה שבמחיר שלא גבוה בהרבה מ2000 ש"ח יש את הדגם של DELL 2007WFP, אך גיליתי שיש מסך שעל פי אנשים רבים לא נופל בהרבה מהדל והוא עולה 500 שקל פחות:ה-PHILIPS 200W6CS. שני המסכים הם בעצם מאותו הפאנל של PHILIPS. אשמח לשמוע את דעתכם...

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  6. קניתי היום את הסמסונג ויש בו פיקסל שרוף. כעת אני לא יודע אם לחכות עד שיגיע להם מסך כזה ולהחליף או לקחת את ה LG במקום (עולה 200 יותר). יש מצב שהסדרה הזו של סמסונג בכלל דפוקה? לא מתאים לי עכשיו להחליף כל שני וחמישי מסכים. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by Odedb52,

אהלן. הזמנתי היום את ה- ASUS MW221C (בעיקר בעקבות קריאת הביקורת באתר). השאלה לי היא כזו - אני קצת מוגבל בגובה מכיוון שהמסך יהיה מתחת למדף (בגובה 424 מ"מ) והמסך עצמו הוא 401 מ"מ. האם לא תהיה בעיה של אוורור? אולי האוורור הוא מאחורה (מאחורה אין בעיה של מקום) ? והאם זה נכון שצריך לפחות 5 ס"מ מכל כיוון? תודה, עודד ב.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by barakush,

מה דעתכם על מסך VIEWSONIC VX2262WM זמן תגובה 2 מילי שניות יחס ניגודיות 1:20000 לעריכת ווידיאו וגרפיקה ? תודה מראש: BARAKUSH

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by MrCheese,

שלום, ברשותי מסך LG מדגם L1752T (אם אני לא טועה)בן שנתיים בערך שמחובר למחשב נייח עם כרטיס מסך Geforce 7900GT של Gigabyte. היום בערב בצורה די פתאומית המסך הפסיק להציג צבעים והציג רק לבן. חיברתי מסך אחר למחשב והתצוגה היתה בסדר גמור כך שהבעיה היא במסך. אני מעוניין לדעת האם יש לי איזושהי דרך לסדר את זה או שנדרש תיקון במעבדה?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  10. Started by Doron404,

ראיתי שיש במקדונלדס מסכי LENOVO/IBM משהו כמו 19 אינץ' שמציגים פירסומות ללקוחות. התצוגה שם פשוט מדהימה!! הצבעים אמיתיים והכל חד ומאוזן!! יותר מכל מסך LCD מודרני שנתקלתי בו .... אני מתאר לעצמי שהם לא TN כמו רוב המסכים פה. למישהו יש מושג איזה דגם הם? ואם אפשר להשיג אותם בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by steelmanx,

אני מעוניין לקנות את מסך למשחקים אינטרנט וסרטים שהדגש הוא על משחקים. התקציב 1500. המפרט שלי הוא מעבד:E6750 כרטיס מסך:RADEON X1950 PRO 256 MB האם המפרט הזה מספיק בשביל SAMSUNG 2253BW ובכלל מה מומלץ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  12. אז ככה, אמא בניו יורק והיא מוכנה להביא לי מסך התקציב הוא 1800 שקל מקסימום המסך ישומש למשחקים סרטים ויש לי כרטיס טלויזיה אז גם טלויזיהה...יש לי כרטיס מסך 8800GTX רצוי שיהיה אפשר להוציא את המסך מהסטנד ולתלות על הקיר אבל לא קריטי ובארה"ב זה בטח יותר זול...מאוד מאוד התלהבתי מה HP W2207 אני מחפש מסך בלי זליגת אור או פיקסלים שרופים עם זוית צפייה טובה(שיש לHP) ראיתי תסמסונג והם נראים ממש לא טובים, זליגת אור רצינית ופיקסלים שרופים על מה אתם ממליצים? נ.ב יש לי כרגע HP 17' שאני מרוצה ממנו אין לו פיקסלים סרופים ולא זליגת אור אז בגלל זה אני חושב שגם הHP 22' יהיה ככה...והאם ה17' שלי הוא TN? תודה רבה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  13. אני מחפש מחשב למשחקים וסרטים שהוא לא פאנל TN לא מצאתי 22 ראיתי שיש 24 זה לא יעמץ את הכרטיס יותר מידיי? יש לי 8800GTX התקציב הוא 2K

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by mc_elad,

אני יודע שצריך לשנות הRTA מ1ל-2 לפי האתר- http://www.digitalversus.com/article-358-3448-36.html ה RTA אמור להיות בOSD -אני לא ראיתי RTA בOSD... אוליי יש לזה שם אחר???? :-\

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by agility77,

שמעתי שבמסך 2253BW של סמסונג יש משהו בשם OVERDRIVE שהוא מעוות את התמונה... אז ברצוני לדעת איך מכבים את ה- overdrive במסך סמסונג דגם 2253bw סליחה על הבורות, ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by alax100,

ראיתי דגם חדש ASUS VW223B והוא מתחבר למחשב דרך USB. אני לא מבין איך. בלי כרטיס מסך? תמונה של המסך - http://www.pcmark.co.il/product/heb/897/

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  17. השימוש העיקרי שלי במחשב זה משחקים וסרטים.... הייתי מעדיף שתמליצו לי על חנויות בדרום כגון IQPC או אייבורי. תקציב רשמתי בכותרת הייתי מעדיף עד 1100 אבל אם זה יהיה שווה את זה אז אני יוכל עד 1200. כמובן שיש העדפה לWS. בנתיים השניים שחשבתי עליהם זה : LG 1953TR לבין- DELL E198WFP אם תוכלו בבקשה לתת לי גם כמה עצות ברכישת מסך, כך שכאשר אני יהיה בחנות שלא ינסו לקמבן אותי או לדחוף לי מסכים שאני לא צריך. תודה לעוזרים ;D

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by Or94,

קניתי מסך מחשב 22 אינץ' של ViewSonic מדגם: VX2240W. האם זה מסך טוב למשחקים ולסרטים? האם המסך הזה טוב בכללי ורואים בו טוב?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by ChrisBrown,

קניתי את המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312# איך הוא? ואם אפשר לחבר אליו XBOX 360?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by sergey_kendis,

הנה מה אתם אומרים על הדגם הזה?כדי לקנות? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6240&perur=2&t=19&c=407

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  21. Started by zombie,

אז ככה... המסך ישומש לאינטרנט גיימינג וצפייה בטלויזיה דרך כרטיס טלויזיה... ארגנומיה פחות חשוב כי אני כנראה תולה את המסך על הקיר.... חשוב איכות צבע חדות ושלא יהיה גווסטינג... בקשר לאסוס אני יודע שיש לMW221C ציפוי מבריק...האם ברגע שיש קצת שמש לא רואים טוב?האם אני יראה את עצמי על המסך?האם זה מפריע בכללי?ועד כמה התצוגה שלו טובה?ויש את ה VW222U שאני לא יודע עליו כלום...האם התצוגה שלו יותר טובה?האם יש לו ציפוי מבריק? ויש את הסמסונג 2243BW שיש לו זמן תגובה 5ms שזה די מפריע לי... אבל אין לו ציפוי מבריק, הבנתי שהתצוגה יותר טובה במסכי אסוס.... בקיצור מה הכי כדאי לטלויזיה ומשחקים? הכי חשוב לי זה תצוגה טובה! תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  22. אני צריך המלצה למסך שיחליף לי את המסך CRT הישן.... חיפשתי קצת באתרים אבל יש כל כך הרבה מידע ומבחר. ממה שהבנתי 20 אינש הוא יותר טוב מה22 (וגם אין לי מקום בשביל 22) אני גם צריך מסך ש"שחזור הצבעים" GAMUT יהיה טוב....וגם עם הכי פחות GHOSTING שאפשר תודה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by gitli,

שלום, בזמן האחרון כואבות לי קצת העיניים בזמן שאני על המחשב. יצא לי להיות בחנות מחשבים כשקניתי מחשב עם דודה שלי ואיכשהו העלתי את הבעיה בפני המוכר כהתלבטנו על גודל המסך שעדיף לדודה שלי. הוא אמר לי שכאב העינים שלי יכול להיות בגלל שהמסך שלי לא טוב מספיק ושאמרתי לו את סוג המסך הוא אמר שזה כניראה זה. המסך שלי: AOC 19" 1:3000 2MS 197vk2aoc הסיבה שאני חושב שהוא צודק היא שבזמן שאני יושב על מחשבים ניידים או על מסכים אחרים אני לא מרגיש כאב או עייפות. מה דעתכם? האם כדאי לי להחליף מסך? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  24. אני מעוניין לחבר מסך נוסף למחשב, הכ.מסך (המובנה 780G של ג'יגהבייט) שלי תומך בזה, אך ה2 המסכים עובדים ברזולוציה שונה, האם ניתן לחבר את המסך הנוסף כך ששניהם יעבדו ברזולוציה המתאימה לכל אחד?? אני לא יכול לנסות כיוון שאני צריך לדעת אם זה יעבוד לפני שאני מנסה (ואם כן אני להעביר את המסך הנל כמה ק"מ טובים), ולכן אני שואל... המון תודה!

25. Started by Kataklystic,

השאלה שלי היא האם המסך הנ"ל יכול להציג תמונה של HD1080P עם מפרט מחשב שמסוגל להתמודד עם זה... מהנסיון שלי עם מפרט של המחשב שיש לי כרגע (אני קונה מחשב חדש תוך איזה שבוע) והמסך הזה שקניתי לפני כמה חודשים הוא מציג בצורה מעולה 720P ו1080P התמונה בחלק מהקטעים זזה קצת לאט ומוציאה את הסרט מסינכרון.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.