עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. דחוף איך המסך Dell 3007WFP-HC UltraSharp REV A02

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by uguru1969,

איזה מסך יותר טוב לעבודה שוטפת באוטוקד ,צפיה בסרטים וכמובן משחקים תודה הבדל של כ-200 שקלים בינהם לטובת eizo

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by m.l,

איך המסך? איך האיכות צפייה בו? ההורים שלי באילת ויכולים להביא לי אותו ב1000 שקל שזה 200 שקל פחות מהכי זול בזאפ..כול מי שיודע ויוכל לענות אני מאוד אשמח

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by thebenjamin,

יש לי samsung T240 והוא עושה רעשים כשיש הרבה לבן על המסך... כשאני מסמן משהו וזה הופך יותר לכחול אז זה נחלש/מפסיק. הרוב קורה ברזולוציה 1920X1080 אבל קרה גם ברזולוציה יותר נמוכה. מה הבעיה? אפשר לממש על זה אחריות?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by benor,

המסך יהיה לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכד') . עשיתי חיפוש בפורום וזה לא ממש הוביל אותי להחלטה. על מה אתם ממליצים ?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  6. הנה הפרטים על המסך: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCL226WTQ_PUM קניתי ב1550 (כולל משלוח). מסך למשחקים כבדים, ופה ושם בשביל סרטים וסדרות. בחרתי נכון? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by GoLB0,

שלום לכולם ברשותי מסך אחד שהוא DELL U2414H ואני רוצה לקנות בקרוב עוד אחד או אפילו עוד שתיים כאלה. עכשיו יש לי כמה שאלות, 1. הסטנד של המסך הזה הוא די גדול בשביל השולחן שלי, 1 זה לא בעיה אבל 3 כאלה אני לא בטוח שיהיה לי מקום, רציתי לדעת אם יש מעמד שאני יכול לחבר לקיר ושיצא ממנו 3 מוטות שעליהם יעמדו המסכים? אם לא, האם יש פתרון אחר? 2. מהי הדרך הכי טובה לחיבור המסכים? המסך שיש לי כרגע מחובר ב HDMI למחשב עצמו, איך לחבר את שאר המסכים? אני לא רוצה שכל המסכים יראו אותה התמונה כל הזמן, לדוגמא לפעמיים אני ירצה לשחק משחקים על כל המסכים ביחד כמו מרוצים וכו', ולפעמיים אני ירצה לשחק רק על מסך אחד משחקים אחרים. איך אני יכול להגדיר ולשנות מה אני רוצה לראות בכל המסכים כל פעם? יש לי כרטיס …

8. Started by rubin 37,

שלום, הצרכים שלי צנועים - בעיקר גלישה ואופיס - וקניתי את המחשב הזה (עוד טרם קיבלתי אותו): http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=&gclid=CJji_pnDgqQCFVSP3wod-Rz4GA לא הזמנתי שום תוספות ושידרוגים. אני מבקש לדעת האם המסך 2209WA שלי יעבוד כראוי או שאצטרך לבצע התאמות/השלמות כלשהן. בברכה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום! אני מחפשת מסך טוב לצורכי גרפיקה - כלומר תוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, פריהנד, פלאש וכד'. אני לא מחפשת משהו מקצועי ממש אבל אני כן צריכה מסך טוב עם חדות צבעים טובה, ללא השתקפות שמראה תמונה כמה שיותר דומה למה שיוצא אח"כ בדפוס... אני מעדיפה משהו בין "20 ל- "22 . נראה לי שעדיף מסך רחב (תקנו אותי אם אני טועה). התקציב שלי הוא בסביבות ה- 2000 ש"ח. אשמח מאוד לשמוע המלצות וגם היכן ניתן להשיג בזול. תודה! יעל

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  10. Started by benyben,

שלום אני משתמש במסך חדש - ורציתי לשאול כיצד עושים ...... קליברציה לצבעים (color calibration). יש הצעות? האם יש כלי מיוחד (תוכנה חיצונית)? וגם - מה עדיף, להתשמש בהגדרות של המסך עצמו (ז"א - לשנות את ההגדרות מהמסך עצמו דרך התפריט שבנוי בו), או דרך תוכנה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by THE FOX,

ניתן לחבר טלווזיות LCD ב VGA ו DVI. מה הרוולוציה המקסימאלית לטלווזיות אלה? וכי חשוב מהי חדות התמונה המתקבלת?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by Talker,

שלום לכולם הגיע המחשב החדש סוף סוף! המסך שקניתי הוא T220 של SAMSUNG. יש לי שאלה, יש לי גם חיבור D-SUB וגם DVI, צריך לחבר את שני הכבלים למחשב או רק אחד? איך זה הולך?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by Vaz,

בעקבות ההמלצה של האתר וביקורות שקראתי ברשת , הזמנתי את ה 222h . מה ששמתי לב בהשוואה , שכמעט בכל ההשוואות הנתונים שלו , יצאו הכי קרובים לנתונים של המסך של EIZO אז לדעתכם עשיתי טוב ? סך הכל 1224 שקל כולל משלוח. גם מאוד אהבתי את המראה שלו והארגונומיה. ניסיתי גם לנסות ביותר זול בוואלה שופס וסירבו ל5 הצעות שלי , ואחר כך הם התקשרו והציעו ב1160 אבל לא רציתי , כי פה הזמנתי מהיבואן עצמו שמייבא את המסכים של eizo וצ'יימי לארץ, והוא גם הבטיח לי משלוח עד לבית עם שליח בלי תוספת שלום בדיוק 1224 כמו שכתוב בזאפ.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by Menuval,

שלום לכולם, הרצתי קצת חיפוש בפורום, ראיתי כל מיני ת'רדים עם כותרת זהה לשלי אך ללא תשובת חד משמעית. מחפש מסך בעיקר לגיימינג אם רלוונטי אז הכרטיס מסך הוא ZOTAC GTX 260/ גודל 19/22 - עדיפות למט ולא למבריק. אשמח לעצות והצעות. תודה,

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by mirileh,

מחפשת מסך מחשב לעבודה בבית. בעיקר ישמש לאופיס, דוא"ל ואינטרנט (ולעתים רחוקות גרפיקה ותכנות). הכי חשוב נוחות פיזית ונוחות לעיניים בקריאה של טקסטים. חייבת שיתכוונן בגובה ובזוית. חייבת רזולוציה נוחה לקריאה של טקסטים (לווא דווקא רזווציה גבוהה, כי אחרת האותיות קטנות). כמה שפחות מעייף את העיניים (מניעת אור כחול וריצוד). צריכה אחריות באתר הלקוח רציתי מסך לא גדול ולא יקר (חשבתי סביבות 400-500 ש"ח), אבל אני רואה שהמסכים גדלו והתיקרו. מסכים שהסתכלתי עליהם - https://www.freedio.co.il/items/4476639-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-Dell-SE2422H-23-8-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A9-Full-HD-%D7%93%D7%9C https://www.freedio.co.…

16. שלום רב, קניתי מסךLCD של חברת LG דגם L1953TR המסך רואים מעולה, כייף לקרא בו ו משחקים עובדים בוא ברמה סבירה... סבירה זאת אומרת שלדוגמא BF2.. או סימלטור.. טסתי על מסוק ואז את השמים שרואים דרך הפרופלור רואים מהבההב.. מרצד או לא ידוע איך קוראים לזה אבל בצבע ובצורה לא טובה. כמו כן גם אם מסתכלים על השמש או בכלל אם מזיזים את העכבר מהר אז יש תישטוש... המסך הוא בעל 2MS וקצת לא הגיוני שזה מרצד במשחקים ...(יש גם קצת בסרטים אבל לא יכול לבחון את זה מול משהו שכן רואים טוב, לדוגמא במשחקים רואים הכל חלק חוץ מהפרופלור שיוצר ריצוד) השאלה היא האם זה מסך, אולי כרטיס מסך..(פאליט סופר 7600 גיפורס) .. דיברתי עם חבר שיש לחנות מחשבים הוא אומר שמבדיקה עם יבואן LG הוא הבין שזו סידרה דפוקה.. מה דעת…

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by YANIV286,

על מה אתם ממליצים? בגדול שניהם עם אותו פנל ואותם נתונים רק שLG יותר זמן בשוק ועם יותר ביקורות רובן טובות,לעומת הסמסונג שהוא די חדש בשוק בלי ביקורות בכלל אבל סדרה חדשה, שנראה לי שתוכיח את ההצלחה כמו של סדרת ה T אגב אני יכול להביא את הסמסונג במחיר של 1000 ש"ח 270 שח פחות מהמחיר בזאפ. תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by rene,

ראיתי תמונות בהם המעמד בצבע שחור וראיתי תמונות עם מעמד בצבע כסף... האם קיימים 2 מודלים?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  19. מנסה להחליט איזה מסך לקחת בתקציב 1000-1200 תעזרו ליייי!!!

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  20. היי לכולם, אני חדשה בפורום, וגם חדשה במסכי מחשב עשיתי סקירה קצרה ויצאתי מאוד מבולבלת. אני צריכה מסך בתקציב של עד 2300 שח לעבודות עריכה גראפיות דיוק בצבע- עבור ירידה לדפוס עבודה עם טקסט וכו' כל הנלווה לגרפיקאים... אני לא יודעת מה לחפש DELL? SASMSUNG? פאנל VA/PVA/TN/IPS? ניגודיות 1:1000 , 1:3000 , גודל: 20" 22"? H-E-L-P!!!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Loui1410,

* נמחק *

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by bm1125,

הזמנתי היום מחשב מאיזה חנות ובחרתי את המסך של סמסונג 931BW . עכשיו ראיתי בבאג שיש להם מסך עם ניגדיות של 1:3000 http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=239&scat=220&tcat= ה LG באמת כזה טוב ? שווה לחליף את הסאמסונג ב LG ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by falul,

יש לי אפשרות לקנות את ה 24' ב 750 ש"ח - ה 23' עולה 850 ש"ח כדאי בכל מקרה ללכת על ה 2312 ? [ישמש לפייסבוק סרטים פוטושופ והרבה קריאה של טקסט]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום ראיתי שהדעות קצת חלוקות לגבי המלצת הקנייה של 200w6cs . האם ההמלצה היא חיובית (בהשוואה ל 971p ו vp930b ) ? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.