עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מנהלים נא למחוק את הפוסט . הופסט התברר כטעות , בדיעבד .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by klayman,

סמסונג 931BF או viewsonic vx922. ממש לקראת קנייה, מה עדיף ?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  3. שלום לכולם המחשב מיועד להורים של אישתי גיימרים הם לא אז אם אפשר ב1500 ש"ח עדיף אבל התקציב עד 1800 מה שחשוב שזה יהיה מסך של חברה סבירה ולא "זבל" שמתפרק (פלסטיקה ירודה צבע מתקלף וכו) זמן תגובה לא רלוונטי ויש חשיבות לאסתטיקה כמו כן יש חשיבות לרמקולים מובנים עם SOUND ברור ולא חלש מדי.

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  4. Started by erannaf,

קניתי אתמול את המסך ואומרים שהפאנל שלו הוא TN וכתוב על הקופסא של המסך TFT.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by furyanaor,

האם זה באמת רק הבדל של מיתוג כאשר IPS זו הטכנולוגיה של LG והמתחרה סמסונג משתמשת במותג PLS עבור טכנולוגיה זהה רק בגלל זכויות יוצרים ? נשמע לי קצת מופרך... כלומר טכנולוגיה זו טכנולוגיה. כמו שסמסונג ישתמשו בLDC במקום LCD רק כי LG המציאו לפני ורשמו פטנט על הראשי תיבות ? ומנגד שמעתי פה הסבר קצת אחר: http://forums.bit-tech.net/showpost.php?p=3327480&postcount=5 מישהו יודע לאשר מה בדיוק הקטע? אני נוטה לכיוון של סמסונג כי המחיר זול יותר ובניגוד לשאר הם מציעים מסכים קמורים במחירים אטרקטיביים. השאלה אם עדיף להתרחק מהעניין הלא מובן הזה. .

• 2 תגובות
    • 7.8k צפיות
  6. Started by XMB,

ה LG : http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1970HR.jhtml ה ViewSonic: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx922/index.htm יש לציין שהViewSonic יקר ב100 ש"ח מה LG , המטרה היא משחקים ועבודה. והאם יש לכם משהו אחר להציע עד 2300 ש"ח משהו כזה..? הדבר היחיד ה"משמעותי" שמצאתי ההבדל בין 2 המסכים האללו שה LG יחס ניגודית גבוהה יותר 1:1600 לעומת 1:650 ב VIEWSONIC אשמח לתשובה , יום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by seladlev,

אם מישהו יודע איך מחברים את הרגלית אני אשמח זה אחד הדברים היותר מסובכים שראיתי בחיי

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  8. היום בשעה טובה רכשתי את המסך סמסונג הנ"ל ואני מחבר אותו למחשב ולקונסולה (PS). כאשר אני עובר לערוץ של הPS (מחוברת בDVI) התפריט הראשי רועד, במשחקים זה פחות בא לידי ביטוי אך זה מעצבן מאוד. יש למישהו פתרון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by er0101,

ראיתם ביקורות מקצועיות עליו? איך האיכות שלו?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  10. שלום, היום קניתי מסך LCD מסוג LG L1970HR שמתי לב שהתצוגה נורא נורא בהירה (יש להדגיש כי זהו מסך ה LCD הראשון שלי). האם צריך להתרגל לכך ? או שצריך לשנות את הגדרות הבהירות, והניגודיות, במסך ? אם כן, אז מישהו יכול לתת לי ערכים אופטימליים (בעיקר למשחקים) ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by ORBIT,

איך נפטרים ואו מכוונים את הטקסט במסך LCD ? המדובר הוא על טקסט המופיע יחד עם משהו שנראה כמו צל ויוצר מצב של טקסט כפול.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  12. יש לי מסך 22",יש לי חיבורים של DVI והכחול הסטנדרטי הזה,עכשיו אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הXbox למסך,כעיקרוןו זה לא צריך להיות בעיה אני מחבר את המחשב בכחול הזה ולXBOX אני קונה מתאם HDMI DVI,אבל כצפוי,יש בעיה,הכבל הכחול לא עובד.אז נתקעתי עם שתיי מכשירים שרוצים חיבור DVI ורק 1 כזה,מה עושים? יש מפצל?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by sbf80,

לאחר שפירסמתי מפרט בפורוo מפרטים אני צריך עזרה בבחירה של מסך 19" LCD בתקציב של עד 1,600 ש"ח. מה דעתכם על LG 1970HR? או BenQ FP93GX ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by starnet,

חוות דעת על מסך''20 SAMSUNG לבין LG ''20 הייתי מעוניין בחוות דעת על המסכים עם הנתונים הנ"ל מה הכי כדאי לקחת? אפשרות 1. samsung 20'' 206BW 20" Widescreen Display מהירות תגובה : 2ms יחס ניגודיות : 3000:1 בהירותה : 300cd/m2 רזולוציה : 1680X1050 dpi זהו הלינק הישיר למפרט http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS20MEWSFVXAA.asp?page=Features אפשרות 2. LG L204WT 20" Widescreen Display מהירות תגובה : 5ms יחס ניגודיות : 2000:1 בהירותה : 300cd/m2 רזולוציה : 1680X1050 dp זהו הלינק הישיר למפרט http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_20%20inch_L204WT-SF.jhtml

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  15. שלום , אני רוצה לקנות מסך חדש עד 1000 שקל בנתיים מצאתי את זה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2009 אבל שמתי לב שהמסכים הרחבים זולים יותר מרגילים יש לזה סיבה או שזה סתם ככה ?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by zaphod,

קודם כל - רציתי להודות לחבר'ה פה בפורום על שנתנו את הנתונים שביקשתי וענו לי על כל השאלות הנודניקיות ששאלתי, (תודה ספציפית לארז ורבר על שיש את המקום הזה ועל התשובות המקצועיות) ואשתי מודה לכם על כך שלמרות שהיה לנו תקציב ל 1600 שקל , איכשהו יצא שהוצאנו 150% יותר בכל אופן סיכום קנייה: דרך ZAP הגעתי אל PC CENTER בראשון. המחיר - 2360 ש"ח. החנות בסדר. לאחר הרכישה נתנו לבדוק פיקסלים שרופים (טפו טפו טפו אפס) ולפני שפתחנו את המסך הודיעו שבמשך השבוע הראשון על פיקסל בודד מחליפים. לשמחתי לא הייתי צריך לממש את זה, אני לא יודע עד כמה הם היו עומדים בזה. המוכר שם היה בסדרף למרות שבעל הבית שם צעק עלי שהם לא עושים בדיקות פיקסלים בהתחלה. יכולים לשפר טיפה את השירות שלהם, לא יזיק. ה…

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by NewRig,

השאלה מופנית לאנשים אשר קנו מהחנות LCD-TV, ובמיוחד - מסכים משם של Dell. מהי מדיניות האחריות לגבי הפיקסלים השרופים (מספר, ריכוז וכו'), והאם נותנים לבדוק את המסך עוד בחנות עצמה? תודה

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by greenvector,

אז ככה, לאח שלי היה מסך 19" 4:3 של AOC . לאחרונה הופיע מעין פס לבן בחלקו העליון של המסך. מיכוון שהמסך עדיין תחת אחריות (3 שנות אחריות ועברו כ- שנתיים וחצי) התקשרנו ל- AOC שיטפלו בנושא. אני חייב לציין שהשירות מעולה. הם הביאו שליח עד הבית והחליפו את המסך בלי לשאול שאלות. אבל, הם החליפו למסך רחב (מבחינת איכות תמונה נראה טוב יותר), אבל, המסך נראה קטן יותר. לכן רציתי לשאול האם נראה שכדאי להתקשר ולבקש מסך כמו שהיה לו 4:3, או להשאר עם המסך שהם הביאו (דגם 917sw ). תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by alexsp,

שלום, ראיתי שרשת מסויימת משווקת מסך של מותג "IIYAMA" והמחירים משתלמים ביחס לתמורה ורציתי לדעת האם מישהו מכיר את המותג הזה ויכול לספר או להעיד האם הוא איכותי או לא איכותי, אמין לא אמין? תודה!

20. Started by rubin 37,

שלום. אני עובד ברזולוציה 1280/800 בגלל שהרזולוציה המירבית קטנה מדי עבורי. בנוסף, המסך מאד בוהק בעיניים. ניסיתי להקטין את הבהירות עד 0 אבל השינוי לא ממש משמעותי מה גם שזה ניראה לי כשגיאה. כרגע אני בבהירות 20 וניגודיות 60 ומסתדר איכשהו. גיליתי שבעזרת הכרטיס אני יכול לעשות שינויים מורגשים יותר. האם אני רשאי להשתמש באפשרות הזו כדי להקטין את הבהירות??? האם להחיל זאת על שולחן העבודה בלבד או על הכל?? בברכה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  21. ראיתי פה לדוגמא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3077 אני מכיר ויודע איך רואים במסכי טלוויזיה 3D ,לא ראיתי עדיין מסכי מחשב 3D. ראיתי לא מזמן בטלוויזיה של LG 3D סרטון הדגמה למשחק FPS נראה לי שזה היה BF 2 - ראו פשוט מדהים, מימד של חוויה אחרת לגמרי ומאוד מרשים. המטרה העיקרית בשבילי זה למשחקים (לא שאני גיימר כבד פשוט אם כבר משחקים במשהו אז להנות עם מקסימום חוויה) השאלה אם מסך מחשב 3D יתן לי אותו רמת אפקט/עומק של תלת מימד כמו מסך טלווזיה 3D ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי, אני קונה בקרוב מאוד את המסך, כתוב באתר של החנות שמסך הוא revision 4 , איך בודקים איזה פנאל זה? האם זה שונה מ 3 ו 2? הרי הם בטח בינו שוב את השמות. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by nirnir93,

שלום רב=] יש לי דיון קטן עם אבא שלי בדרך לקניית מסך חדש-הוא רוצה לקנות מסך שהכל בו כלול(מיקרופון, רמקולים ומצלמת אינטרנט) ואני מעדיף את 4 הדברים בנפרד. עכשיו השאלות שלי הן: א.כמה כבלים צריך בשביל זה?(אני טוען שצריך כבל למסך,כבל לרמקולים,כבל למיקרופון וכבל למצלמת אינטרנט-אלא אם כן זה HDMI כמובן-כלומר DVI,2 PL וUSB, והוא טוען שיש כבל אחד מהמחשב למסך שמאחד את 4 הכבלים-הכוונה היא לא ל4 כבלים מוסלבים שמתפצלים בסוף, אלא חיבור אחד למחשב ואחד למסך) ב.האם זה איכותי?(ברור שלא, אבל כדי להוכיח לאבא שלי.....) ג.מה עדיף? וכדרך אגב:מישו שמע אי פעם על מארז שבא עם רמקולים רציניים לשמע-מוזיקה,סקייפ וכו'-לא מודינג, אלא שבא ככה מהחנות, ולא אחד איכותי של 10000 שקל, אלא אחד שמוכרים ברשתות המחש…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכם. החלטתי שאני מעוניין לרכוש את ה-CMV 221D הודות לתמורה המטורפת שהוא נותן למחיר. אי לכך, אשמח לקבל עליו חוות דעת מחברי הפורום כאן. ובנוסף, ניצבת בפניי בעייה רצינית. המפרט שלי Intel p4 2.8GHz 512*2 DDR 400Mhz X800GTO GDDR3 Vista Ultimate - מוכן לחזור ל-XP במקרה הצורך. השאלה היא: איך אץם צופים שהמערכת הזאת תחזיק משחקים ברזולוציות של 1650*1080 1440 * 900 אם בכלל. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  25. שלום לכולם, אתמול רכשתי טלוויזיה חדשה(LG 43LF540Y) היא 43", אותה אני מחבר ללפטופ שלי LENOVO G50. בכל רשימת הרזולוציות הקיימות לי באפשרויות, לא קיימת אחת שמתאימה לחלוטין. הרזולוציה שהמחשב כביכול ממליץ לי, היא חותכת את המסך מעט בגבולות (שורת ההתחל טיפה חוצה את הגבוה התחתון, האיקס של החלונות טיפה חוצה את הגבול העליון וכך גם בימין ומשמאל). יש דרך לפתור את הסוגיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.