עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Oranili,

Samsung SyncMaster 932BF

2. ניסיתי כבר מאפיינים -->הגדרות -->מתקדם-->מסך-->Screen refresh rate-->ניסיתי לשנות ליותר אך אין עוד אפשרויות חוץ מ-60 Hertz. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. התלבטות בין 2 מסכים של סמסונג 917P / 932B? מה מחליטים ולמה? 971P: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MBPXFVXAA.asp 932B: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19PEBSFVXAA.asp בעבור משחקים / סרטים ... ועובדה שוטפת.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by orengreen,

Hello everyone, I'm not asking for recommendations here, I'm not buying a new monitor. I just want to know what type of monitor is better for gaming, CRT, LCD, TFT LCD, etc....? If there is more than one type that is best for gaming, what specific parameters are considered? Thanks!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by eldar4455,

היי חברה מה אומרים על המסך? בעקרון אני מחפש מסך גיימינג 24" מצאתי את זה ורציתי לשאול איך נראה לכם הוא עם משחקים אני מדבר על battlefield 1 לדוגמא כרטיס מסך nvidia gtx980 מעבד i7 4790K זה פחות או יותר המפרט שלי.. אשמח לעזרתכם..

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. השימושים הם בעיקר קריאת טקסט - אופיס/אינטרנט , לא יהיה שום שמוש לסרטים או משחקים דיפדפתי פה על כמה עמודי דיונים בכולם אני רואה את אותן המלצות חוזרות על 2209 ועל 2333T אני יודע שהם טובים אבל גודל המסך הוא מה שחשוב 22 או 23 לא מתאימים לדרישות לכן אני מחפש מסך בגודל שציינתי אבל לא TN ובמחיר הנ"ל אם מישהו מכיר אשמח מאוד להמלצה . תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Xardas,

http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1547 בטווח המחירים הזה 1500-1600 שקל האם כדאי לי לקנות את המסך הזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by zoyaniv,

הרבה פעמים המליצו עליו בפורום. המסך עולה בערך 2200 ש"ח, לא תומך HDR ואין לו g או free sync, קצב הרענון 60 הרץ אבל הוא IPS. אז השאלה היא האם ולמה הוא הכי מומלץ למשחקים לא מהכבדים, יו טיוב ואופיס? או שיש משהו אחר עדיף באותו תקציב ולמה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by alonkl,

http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=576849 מה אתם אומרים? הוא רצה מסך גדול במחיר קטן .

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by Globalization,

מתבלבט לגבי המסך הנ״ל, והאם פנאל VA הוא בסדר למשחקים? פעם אחת התפשרתי ולקחתי TN במקום IPS ולא אהבתי, עכשיו אני מתבלט שנית.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לפני שעה קלה הבאתי לביתי מסך פיליפס 200W6 (החלפתי לפיליפס לאחר שהתאכזבתי מאוד והחזרתי מסך עם מטריצה של סמסונג 22" TN) וחיברתי לחשמל ולמחשב. המסך... "כרגיל"... עלה בלי פיקסל שרוף אחד... המה מה... הפלא ופלא... אין נורית חיווי ??? (ירוקה) בפאוואר (כפתור הדלקה כיבוי והמתנה). אין תגובה בכפתורי הכיוון בתחתית המסך מעל הרמקולים המובנים, הלחצנים של בהירות ניגודיות וצבעים "מיותרים ורק של כאילו כזה...", אין OSD שעולה דרך לחצני המסך, אין כלל אפשרות לכיוון התצוגה והקול, הכפתורים (ומה שקשור אליהם מאחור) כאילו מנותקים מגוף המסך. הרמקולים אינם פועלים למרות ההגדרות הנכונות, ועוד לא בדקתי את USB ושאר קונטרולים. אינני יכול לכבות ולהדליק את המסך פרט דרך ווינדוס והמחשב עצמו. מה אתם …

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב נייח שמחוברים אליו 3 מסכים... איך אני יכול לבחור באיזה מסך יוצג המשחק? (כל משחק...פיפא, 2K...) תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Director,

אהלן, קבלתי טלוויזיה 32" ואני מחפש זרוע מתכוונת. זרוע עד 150 ש"ח (ראיתי איזה משהו נחמד באייבורי של LEXUS). יש איזה המלצה ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by gabbay,

נקנה לפני כמעט שלוש שנים והגיע הזמן להיפרד, הייתי מעוניין לדעת כמה אפשר לבקש עבורו (ללא פיקסלים שרופים כמובן ).

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by tal.t,

שלום יש לי את המסך מסך מחשב 20 Samsung 2033SW Plus עכשיו השאלות שלי הם כאלה.. 1. איך הוא? 2.הוא תומך בכבל HDMI ניתן לחבר מהמחשב למסך כבל HDMI לשיפור איכות המשחק?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  16. ראית את המסך הבא של HP: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692380 הוא עולה כמעט 400 שקלים יותר מהסמסונג הנ"ל. ממה שביררתי גם למסך של HP יש פנל TN אז למה הוא עולה כל כלך הרבה? האם הוא שווה את ההפרש כי אין לי בעיה להוסיף לרמת מחיר של 1700 שקל. אשמח לדעת מה הסיבה לפער במחיר והאם זה שווה את המחיר. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by hilikoh,

5MS ניגודיות: 1:2000 כולל כניסת DVI. מסך 19 אינצ' רחב... ב- 1350 שקל דרך המכרז OLSALE.... המחיר הכי זול בזאפ היה 1477 שקל, נראה לי מחיר מציאה. איך הוא לדעתכם? שווה ת'מחיר?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by TheRedEye,

19 אינץ לא יותר מ1000 חשבתי על Chimei 958D או על Samsung T190 LCD "19 מה אתם חושבים? יש המלצות אחרות?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by inon007,

היי, אני מחפש מסך למחשב שלי. אני לא רוצה לעבור את ה 1400 ש"ח. יש לי כרגע 3 הצעות: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3927# או http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=&ln&item_id=171 אני יודע שה LG רק 17", אבל לפי מה שהבנתי גודל הנקודה חשובה, ושל ה LG היא 0.264 ובדל היא 0.294 יש לכם עוד הצעות למסכים טובים במחיר הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by vav,

שלום התחדשתי היום בEIZO S1931H כל נסיונות כיוונון המסך לראות נסבלת עלו בתוהו = לאחר כשעה התחושה כי הראייה ממש נפגעת בשל הבוהק,הסינוור האם יש למישהו נסיון דומה(במעבר מCRT),או עצה לכיוון?

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by mtnm,

היי, ראיתי שהרבה ממליצים בפורום על המסך של SONY הבעיה היא שהפסיקו את הייצור שלו ושנית שהוא לא מסך רחב. בתור אחד שאוהב משחקים וסרטים הבנתי שיותר כדאי לי מסך רחב. אילו מסכים יכולים להתאים לי? תודה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  22. יש לי את המקרן LP-XG2 מזה שנים רבות, השתמשתי בו משהו כמו 20 שעות ומאז היה מאופסן כי זה לא משהו שהתאים לי (לצערי למדתי את זה רק אחרי ניסיון מעשי עם מקרן). נגררתי הרבה זמן עם רצון למכור איתו והשאלה שלי אליכם, כמה לדעתכם הוא שווה? אין לי הבנה בעניין וקיויתי שאולי מישהו כאן יוכל לעזור. בדקתי אותו לאחרונה והוא עובד נהדר, יש לי תיק מקורי, כל הספוגים שהוא בא איתם, שלט, הכל חדש, רק הקופסה במצב פח אבל לא אמור לשנות. הסתכלתי כמה עולים מקרנים חדשים בזאפ וחשבתי לבקש עליו משהו כמו 1400.

23. שלום, רציתי לברר אם למישהו יש את המסך הנ"ל ויכול לכתוב חוות דעת. אם מישהו יודע היכן ניתן לראות את המסך בתצוגה, אשמח אם ישתף....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by arnonas,

מה זה דאבל פוסטינג

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by X-miX,

שלום, אני מחפש מסך לפי הקריטריונים הבאים: 22" אינץ' (אפשר גם 24") 2ms זמן תגובה חיבור DVI טכנולוגית LED השימוש הוא משרדי (כתיבה, אינטרנט), משחקים כבדים וסרטים (אני לא רואה בBlu ray וכמעט ולא בHD אבל בכל זאת) אין בעיה תקציבית, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.