מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
קניתי מסך חדש של PHILIPS, LED ויש לי בעיה עם ההגדרות שלו הכוונה להגיע לאיכות מקסימלית מישהו יכול להסביר לי איך להגדיר? ועוד דבר באינטרנט אני רואה את הדף רק באמצע המסך, (ראו תמונה, איך אפשר לדסר שיהיה על מסך שלם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב הוא 1200 ש"ח. השימוש הוא בעיקר לעבודה ומדיי פעם משחקים אני יודע שקשה למצוא מסכים טובים בצבע לבן אבל לא נראה לי שיש לי ברירה אחרת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש, גודל אני רוצה בסביבות ה23 אינץ' בעיקר למשחקים כמן pes call of duty nba בארטפילד וכאלה ושיתאים גם לסרטים התקציב שלי זה בערך 1000 שקל ועוד שאלה איזו חברה הכי טובה במסכים? לי אמרו שסמסונג זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים ברשותי מסך פלטרון של LG w2353v. מסך שגורם לי רק צער אך כרגע אין ברשותי את האופציה להחליפו. בזמן האחרון למעט הכפתור של ההדלקה שאר המקשים לא פועלים ומופיע על המסך: osd locked אני רוצה לשנות ניגודיות ואינני יכול ברשותי ווינדוס 7 (מקורי( אם זה משנה תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב מדגם horizon 1904s שיש לו רמקולים מובנים, ואני לא יודע איך להפעיל אותם. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי מסך dell ultrasharp led 23'' u2312hm עד עכשיו לא ניקיתי אותו ורציתי לשאול האם אפשרי לנקות אותו עם אותו סוג חומר שניקיתי עד עכשיו את מסכי ה lcd שלי ? והאם יש משהו שונה בצורת הניקוי ? ניסתי לבדוק בסטיקי אבל שם רשום רק לגבי מסכי lcd.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד. חיברתי אליו מסך עם חיבור HDMI. בWIN7 בScreen resolution -> Advanced -> Monitor היתה רק אפשרות של 60 הרץ. אבל בCatalyst control center -> Desktop Properties יש לי אפשרות לשים 75 הרץ. ולאחר שאני מגדיר 75 הרץ בתוכנה של כרטיס המסך, האפשרות מופיעה גם באפשרויות monitor של מערכת ההפעלה. בחלון האפשרויות הראשון של מערכת ההפעלה רשום שdisplay mode שלא מופיע ואם שמים אותו בכוח יכול לגרום לנזק בחומרה. האם אני צריך לדאוג לזה? ואם כן, מצד מי יכול להגרם נזק - מסך או מחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, התחלתי להתעניין במסך הזה, יש למישהו מושג איזה סוג פאנל יש בו? אני לא מצליח למצוא תשובה..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו יודע באיזה חנות מוכרים או משהו יודע שיש לו רוצה למכור?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים, אני מחפש מסך מחשב 24" עם תקציב של עד 1500 ש"ח. המסך משמש בעיקר לאינטרנט, וכמעט ולא למשחקים/סרטים/גרפיקה. יש ברשותי מסך 20" ישן של DELL בעל פאנל IPS שאני מאוד מרוצה ממנו, אך בניגוד לעבר, אין לי יותר צורך בשימושים גרפיים ולכן אני מעדיף לרדת בתקציב על חשבון האיכות. איזה מסך כדאי לקנות? ראיתי שיש 24" LED של DELL, אבל שמעתי שיש לו קצת בעיות והוא לא ברמה של ה-LCD שלהם. האם זה נכון? במידה ואחליט לקחת מסך עם פאנל איכותי פחות, איזה דגם מומלץ? תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש אחרי מסך מחשב לעבודת גרפיקה מקצועית, לפחות 24" , והכי חשוב צבעים הכי קרובים לדפוס. התקציב הוא עד 5K. אשמח לקבל המלצות לדגמים מדויקים ואם יש המלצות גם מאיפה לקנות. תודה יום טוב ועבודה נעימה מני
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב. השימוש שלי הוא בסיסי: שימושי office, אינטרנט, מעט וידאו, ללא משחקים כלל. התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח אבל אני מעדיף לא להגיע לתקרה אם אין צורך ויש דגם זול מומלץ. מעדיף - 22-24 אינטצ'. וגם - אשמח להמלצות לדגם מסך מעוצב. (אם מישהו מכיר מסך לבן מוצלח אשמח) תודה על העזרה !!! אליק
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי. לא ניתן יותר להגדיר בהירות וכדו'.. כל לחיצה בכפתורי הצד של המסך-מופיע על שולחן עבודה 'מנעול' . איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב... אני צריך המלצה למסך בשביל משחקים (דיאבלו, מקס פיין 3) בגודל 23" ויותר... במחיר עד 1000 אולי 1200 תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום =] במסגרת העבודה שלי אני צריך להציג את סיכום השנה שחלפה. יש לי שלושה מחשבים ודי.וי.די שאני רוצה לחבר אותם בו זמנית לשני מסכי LCD גדולים ומקרן. ככה שאוכל להציג את הדברים במקביל ולהחליף בין התצוגות כרצוני... אלו אפשרויות יש לי (מבחינת חיבורים כמובן)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מסך מחשב 23 או 24 תקציב עד 1500 השימוש העיקרי למשחקים ולסרטים תודה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מצאתי אחד עם חוות דעת טובות, אבל הוא עולה 200 ש"ח מאמזון.. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LED שמתאים למשחקים בגודל 23-24'' מסך הכולל כניסת DVI יחס ניגודיות מירבי מבחינת תקציב אני לא מוגבל בדקתי את ה- LG IPS236v מכל הבחינות הוא עונה על הציפיות פרט לעובדה שזמן התגובה שלו הוא 5 m/s יש למישהו המלצה לגבי מסך איכותי והאם זמן התגובה ממש משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מהם עדיף לי לקנות ולמה? במה אחד יותר טוב מהשני? והאם יש להם חיבור HDMI? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלי קשר לפוסט הקודם, אני רואה בזאפ שיש כמה וכמה דגמים בארץ של מסכי 27" שנמכרים בפחות מ 2500 שקל, רציתי לדעת האם יש איזה דגם מומלץ שמגיע עם IPS נורמלי וארגונומיה כללית נוחה ששמעתם עליו המלצות טובות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אצל קרובי משפחה שלי נוצר מצב מעניין. יש להם במטבח טלויזיה קטנה ועבה של 20 אינץ' ,ששרדה שנים רבות. הטלויזיה נמצאת בתוך גומחה\נישה בגודל של 22 אינץ'. הטלויזה כבר עברה מספר תיקונים ונראה שסופה קרוב. המיקום של הטלויזיה מאוד נוח לקרובי המשפחה שלי. הרצתי חיפוש חיפוש באינטרנט ולא מצאתי טלויזיות שיכנסו לתוך נישה של 22 אינץ'. הפתרון היחיד שעלה לי בראש זה לרכוש מסך מחשב(נניח של 17 אינץ) ולחבר אותו לממיר HOT שיש להם. השאלה היא איך עושים את "הקסם הזה" האם יש ממיר שיחבר את הממיר למסך מחשב כלומר(DVI\VGA ל(חיבור שיש בממיר). והאם יש ממיר לSOUND כך שאפשר יהיה לחבר את הממיר לזוג רמקולים קטן? בתודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו שמע על המסכים האלו? http://www.swiftworld.net/2012/04/14/budget-korean-27-ips-monitor-information-and-comparison-of-the-different-brands-and-models/ יש מספר דגמים שמוכרים בקוריאה המבוססים על אותו פאנל של LG שעליו מבוססים מסכי ה IMAC. הקטע הוא שמוכרים באיביי, החל ב 285$ ומעלה. בזאפ מסכים בגודל הזה וברזולוציה הזאת מתחילים ב 3500 ש"ח... זה נשמע מאוד מפתה, האם מישהו ניסה אותם? האם מישהו הזמין מסכי מחשב מחו"ל ויודע מה העלויות הנוספות הכרוכות בזה? מכס? מע"מ? מס קניה? אגרות שחרור ממכס?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש מושג אם המתאם הבא באמת עובד. http://www.ebay.com/itm/BK-HDMI-Male-to-VGA-RGB-Female-HDMI-to-VGA-Video-Converter-adapter-1080P-for-PC-/130745618423?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item1e710bcff7#ht_2303wt_1037 פשוט קראתי בכמה מקומות שיש איזה קטע עם המרת HDMI לVGA, ואני רוצה להיות בטוח. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי, קניתי מסך שהמליצו לי בפורום הזה ואני מאוד מרוצה ממנו - U2312HM DELL רציתי לדעת אם יש מסך יותר טוב שאתם ממליצים עליו או שהוא מספיק טוב תקציב 900-1800 ש"ח שימוש לעיצוב - פוטושופ/פלאש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו עד לפני חצי שעה היה לי את המסך u2311h והייתה בו בעיה פניתי לדל מימשתי אחריות ועכשיו הביאו לי את המסך u2312hm במקום.. קודם כל משום מה נראה לי שבמסך הקודם הצבעים היו יפים יותר (האם זה נורמלי?), וגם למה לעזאזל למסך שלי קוראים "Generic PnP Monitor"? הנה תמונה: http://i50.tinypic.com/348putf.jpg תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-