עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Sargon,

הזמנתי מלפניי חודשיים מסך DELL 2007FP אצל נועה מחשבים. המסך לא הגיע עד היום. כשהתקשרתי הם אמרו לי שהזמנה שלי נעשתה ב2008 למרות שביצעתי את ההזמנה ב2007(שזה חשוד). כאמור עברו כבר חודשיים מאז ההזמנה. הם אמרו לי שהם ישלחו לי אותו ברגע שהיבואן יביא להם אותו, כלומר לא אמרו עוד כמה זמן זה יכול לקחת (גם חשוד). עכשיו קראתי שלא מייצרים כבר את המסך הזה והמלאי אוזל. אז מה כדאי לעשות בנידון? נועה מחשבים אמרו שהם יכולים לבטל לי את ההזמנה אם אני רוצה. מה כדאי לי לעשות? והאם כדאי לי להזמין מנועה מחשבים או ממקום אחר? תודה.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  2. שלום, אני בזמנו לפני כשנתיים הייתי מאוד פעיל בפורום, אני זוכר שאז מסכי הLCD היו 25MS וכולם התלהבו מהיונדאי Q17 או משהו כזה שהיה 16M. ועכשיו שאני רוצה לראות מה ישתנה במסכי LCD, שכל המסכים הללו מגיעים היום עם קצב רענון מטורף. של 2MS. כולם פה ממליצים על איזשהו דל שהדגם שלו משהו עם 2007 שעולה מינימום 2300 שקל, ועם קצב רענון גבוה מאוד ביחד למה שהולך היום בשוק, שלמיטב הבנתי הקצב רענון קשור למריחות על המסך, אז למה בעצם ממליצים עליו?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  3. מה ההבדל מבחינת איכות התמונה? תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by k22,

ברצוני לרכוש מסך מחשב חדש התקציב שלי זה 600 גג 700 ראיתי מסך של חברת acer -led 22אינץ (21.5) ניגלה לעין דגם- [glow=red,2,300]a221hql[/glow] יחס ניקודי: 1-1200000 עלות :599 משתלם ? יש המלצות למסך אחר? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Sheik Yerbouti,

אחרי הפיאסקו האחרון עם המסכים של DELL, חשבתי לנסות לבדוק למה "ההנחה" המוצעת כל כך מזערית, הרי התוצאות. מתוך האתר של DELL ארה"ב: 2007FP- 469 US$ * 1.15500 = 2 337.47152 Israeli shekels 2007WFP- 399 US$ * 1.15500 = 1 988.59517 Israeli shekels 2407WFP HC- 569.00 US$ * 1.30500 = 3 204.16063 Israeli shekels כידוע בארה"ב החובה לשלם מיסי קנייה חלה על הקונה ולכן המחיר אינו מכיל אותם, לעומת זאת על ה- "20 תשלמו 15.5% מע"מ ועל ה- "24 תשלמו גם 15% מס קניה. שני הרחבים מתומחרים בכ- 10% מעל המחיר בחו"ל (+מיסים) וה- FP כמעט בול. שימו לב שה- "24 במבצע באתר המכירה לפרטיים ממחיר של 669$ (מבצע של 100$ ) וכן כי המחירים לפני הוצאות הובלה ורווחים של היבואן. בקיצור,…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Bruce,

כמה בעייתי או מפריע ציפוי המסך? האם זה ברמה שאם יש אור בחדר זה מפריע מאוד? אני מעביר את הVS 930 שלי למישהו ואני יכול ללכת על הנק אבל אין איפה לראות אותו ואני דיי חושש שאני אתאכזב מהציפוי. רוב הביקורות שקראתי מציינים שזה לא ממש בעייתי אבל הייתי שמח לקבל פידבק ממישהו שיש לו את המסך ועובד איתו תודה

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by edenbendavid,

היי . קניתי בשעה טובה לאחר אינסוף המלצות מהפורום הזה.. את המסך של סמסונג 2243bw ואני מתתתתתתת להשתמש בו ולראות איך הוא. הבעיה שאני קונה עוד כמה שבועות מחשב חדש.. וכרגע יש לי מחשב יחסית ישן.. עם כרטיס מסך onboard. זה הדגם שלו: nVIDIA RIVA TNT2 M64 רציתי לדעת אם וכאשר אני מחבר את המסך למחשב הישן עם הכרטיס מסך הזה. האם אני אוכל להשתמש במחשב כרגיל!?!? אני יודע שאני לא אוכל לשחק.. כי גם עם מסך 7" אני לא יכול לשחק במשחקים נורמלים עם הכרטיס הזה.. השאלה היא איך הכרטיס יתמודד עם רזולוצייה סבירה. גלישה באנטרנט. וכו'. לא משחקים!!! תודה לעוזרים. אשמח לקבל תשובה בקרוב...

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by Snoway,

אז אחרי חיפוש קצרצר למסך מצאתי את שני אלו וראיתי שגוגל מביא יותר תוצאות על VIEWSONIC וזה נראה ממש יפה לדעתי כמו פה למשל : http://www.cybershack.com.au/review/australian-review-viewsonic-vx2363smhl-w וגם יש למסך 2MS שעד כמה שידוע לי זה דיי נדיר למסך IPS ? השימוש שלי למסך זה גיימינג בעיקר. המקום היחיד שמצאתי אותו זה פה : http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=VX2363S יש לכם מושג מי היבואן? (הם לא רשמו בפלונטר) יש למישהו ניסיון עם אחד מהמסכים? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מתלבט בין כמה מסכים זולים .. מה הכי טוב בין המסכים האלה? W2042T LG 953BW Samsung W2242T LG מה כדאי לקנות?? איזה מהם הכי עדיף? ואם יש מסך מומלץ יותר בטווח מחירים האלה אשמח אם תמליצו לי עליו.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ofsher,

רציתי לדעת מה השימושים העיקריים בלחשבר שני מסכים לכרטיס מסך אחד... איזה כרטיסים מאפשרים את זה (כל כרטיס עם שתי יציאות DVI?) בנוסף אם יש לי כרטיס מתאים ושני מסכים, האם אני יכול להראות משהו אחד (נגיד טלביזיה דרך כרטיס טלביזיה) על מסך אחד ובמסך השני נגיד לעבוד על וורד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מחיר 800-900 ש"ח רזולוציה 1680x1050 רמקולים מובנים שימושים: אינטרנט ועריכת סאונד ומה הסיפור של היחס ניגודיות? כמה ואיפה זה משפיע אם בכלל? תודה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  12. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD רחב. 3 מסכים תפסו את עיניי והייתי מעוניין בעזרה ע''מ לבחור באחד. השימושים נכון להיום הם משרדיים. המסכים הם: Samsung 953BW 19'' LCD WideScreen CHIMEI 948D 19' LCD WideScreen Samsung W1942T 19'' LCD WideScreen תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by es88,

כרגע יש לי מסך של Samsung 23' P2350 . ואני מרוצה ממנו בסה"כ, לצרכים רגילים, סרטים משחקים וכו'.. יש לי אפשרות להחזיר אותו (קניתי אותו ב-950 ש"ח - יחסית זול), להחליף אותו ב-DELL E2209WA ולהוסיף עוד 250 ש"ח. העניין הוא, אם במידה ואני לא עובד על הרזולוציה המקסימלית של המסך (גם בשולחן העבודה), אני עובד על נמוכות יותר, כיוון שזה פשוט לא נוח לראות הכל מאוד מאוד קטן, הבנתי שאני מאבד את איכות התמונה, והאם זה גם שיקול שכדאי לקחת במידה ואני חושב לשדרג את המסך? כלומר כי אני לא מנצל את הרזולוציה הכי גבוהה שלו? (כנל במשחקים, משחק על רזולוציות גבוהות אבל לא על מקסימום) כמובן שגם ב-TN אני מאבד איכות תמונה, אבל הוא זול יותר. הבנתי מהתייעצות עם חבר, ועם אנשים פה, שכל הנתונים היבשים של ניגו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by LielZ,

dell 2009W 2209WA dell W2486L 24'' LED 2ms LG עכשיו חפרו על הדל הזה וכמה שהוא טוב.והוא אפילו לא נותן לי 1920 אז למה הוא כל כך שווה ? היתרון ב20 הוא שיש לי מסך 20 ואני אשמח לחבר את שתיהם לכרטיס שלי.מה אתם אומרים זה שווה?ד"א שהדל ברזולוציה 1680 והlg 1920 האיכות תיהיה זהה?

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  15. פיילוט Pilot 32 LCD T.V דגם PIL32-OT PIL32-OT כללי * מסך רחב פיילוט "32 בטכנולוגיית LCD. * רזולוציה גבוהה: 1366X768 פיקסלים. * HDTV Ready (1080i,720p). * HDMI כניסה דיגיטלית המשלבת העברת אינפורמצית תמונה HD עם סאונד דיגיטלי. * יחס תצוגה 16:9. * זוית צפייה רחבה (170 מעלות) השומרת על אחידות באיכות התמונה מכל כיוון. * רמת בהירות 500cd/m². * זמן תגובה: 8ms. * רמת ניגודיות ביחס 1:1200. * יותר מ-16.7 מיליון צבעים. עומק צבע: 8bit. * PIP תמונה בתוך תמונה. * POP תמונה על גבי תמונה. * DNR- מעגל הפחתת רעשים דיגיטלי לקבלת תמונה איכותית ונקיה מרעשים. * פענח צבע AV PAL/SECAM/NTSC. * פענח שמע B/G, D/K, I. * …

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. איך מסך למשחקי מחשב וסרטים אתם ממליצים? תקציב עד 800 ש"ח.. רצוי בין 20" ל 22" חשבתי על LG E2240T 21.5'' מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by asaf_azar,

איזה מהם עדיף? הסמסונג אני יכול לקנות 1800 והדל ב2000. עכשיו אני יודע שTN זה חרא וכל זה ולא ראיתי בחיים S-IPS, אבל לי הסמסונג נראה טוב מאוד. השימושים שלי בעיקר משחקים וסרטים. 1. יש מריחות באחד מהמסכים? 2.PIVOT זה באמת שימושי? 3.אם זה 2 אינץ' נוספים ואותה כמות פיקסלים אז הם ימתחו בעצם? 4.מה הקטע בסמסנוג עם הפנלים A,C,S ? 5. מה הגירסא הכי חדשה של הדל ועדיין מגרילים פנלים? אני יודע שכמעט כולם ימליצו על דל אבל פתאום ה-2 אינץ' הללו נראים לי חשובים. ויש אולי איזה סרטון שמשווה בין שניהם ולא ביוטיוב?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by Seraphim,

שלום, לאחרונה רכשתי את המסך המדובר ובאופן כללי אני מאוד מרוצה אבל במקרה התחלתי לקרוא היום על הנושא של השגת המיטב ממסכי מחשב באמצעות כיול נכון וממה שכתוב בכמעט כל אתר שנראה שמבין משהו בנושא מציעים לעשות כיול באמצעות Colorimeter. אפשר אמנם להוריד פרופילים שאנשים אחרים יצרו עבור המסך המדובר אבל למיטב הבנתי ישנם הבדלים אפילו בין יחידות שונות של אותו הדגם. דבר אחר ששמתי לב שכמעט ולא ציינו באף אתר זה באילו הגדרות של Contrast/Brightness הם השתמשו. במסך המדובר הגדרת ברירת המחדל היא 50 מתוך 100 בשני הפרמטרים ואין ציון של סולם המדידה... לשאלתי: [list type=decimal] [*]האם יש דרך אפקטיבית לכייל את המסך בלי Colorimeter? [*]מה הדרך הנכונה לכוון את ה- Contrast/Brightness כדי שלבן ירא…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שמעתם משהו חדש לגביו?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  20. שלום במסך 'DEL 2007WFP\FP 20 האם יש לו כניסה לשידורי כבלים או שאני אצטרך לקנות כרטיס טלויזיה שמיועד לזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by boim,

אהלן אני מחפש כבל DVI-DVI באורך 3 מטר (אם יהיה רק 5 אז גם טוב..) מישהו יודע איפה אני יכול לקנות במחיר נורמלי? אני לא מחפש כבל בכמה מאות שקלים שאפשר למצוא בחנויות קולנוע ביתי..

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by reviZor,

שלום אנשים מכיוון שהמסך הישן שלי הלך כבר בפעם ה שלישית לתיקון מעבדה אז כבר נמאס לי ואני רוצה לקנות מסך חדש. אני רוצה מסך 24" ושישרת אותי נאמנות בשלל דברים כמו: גרפיקה (פשוטה קצת פוטושופ ואולי מידול קל), סרטים, משחקים (כאן יש קצת בעיה כי האחיין משחק על המחשב וגם אני). מה שאני דורש זה צבעים טובים וזווית צפיה טובה. אם אתם שואלים למה דווקא 24" אז רק בגלל שטח עבודה ואני צריך הרבה ממנו. תודה מראש לכל העוזרים.[br]פורסם בתאריך: 5.09.2010 בשעה 17:44:24 חבר'ה אני מאוד מצטער אבל למה אתם לא רוצים לעזור לי?כבר מספר ימים אני מחכה לתשובה יש 230 צפיות ואף לא תגובה אחת..

23. Started by chaim_f,

היי קניתי את המסך הזה של דל והרכבתי אותו מקודם ואני צריך עזרה/המלצות כל דף אינטרנט שהוא לא עם טקסט וממילא לבן אני רואה בצבעים גרועים מאד הגוונים של צהוב חזקים וממש גרועים - ולא רואים תמונות ברורות ניסיתי לשחק ולשנות את הרמה של הצבעים או של הניגוד (contrast) ואני מנסה לשחק הרבה זמן ולא מגיע לתוצאה טובה אני מנסה את נסיונכם - מה כדאי או צריך לעשות/לשנות??? בתודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  24. המסך הוא LG 1900R והרזולוציה היא 1280X1024 32BIT , קצב הרענון הוא 60 ואין לי אפשרות לעלות אותו. עידכנתי את התוכנה של המסך + דרייבר כרטיס מסך (7600GT), ווידאתי שהמחשב מזהה את המסך לפי הדגם שלו ולא כסתם מסך P&P ועדיין לא הצלחתי לעלות את קצב הרענון... הוא על 60 ואין לי אופציות אחרות יש לציין שאם אני יורד ברזולוציה, אני יכול לעלות לקצב של 70.. האם זה נורמלי ומה עושים??

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by headg,

האם שווה להוסיף עוד 184 שקלים בשביל הMמהירות (או שלא שמתי לב למשהו) ? http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp?idCategory=304

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.