מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מסך מחשב מיושן ומעפן. לפני כמה ימים קניתי טלוויזיה SAMSUNG 40D550 LA 40 אינץ'. היא תלויה על הקיר ומסך המחשב החדש אמור להיות מתחתיה על עמדת מחשב. בגלל שכבר יש לי את הטלוויזיה החדשה התקציב לקניית מסך מחשב הוא נמוך - אני מזכיר עד 700 ש"ח. הטלוויזיה תהיה מחוברת ל-יס ותהיה מחוברת למחשב עצמו יחד עם המסך שאני עומד לקנות - הוא יהיה מסך המחשב הראשי. שימושים עיקריים - עיצוב תמונות בעיקר + גלישה באינטרנט ובניית אתרים, פחות בקטע של משחקים, מעבר לזה - בשביל סרטים וסרטונים - יש את הטלוויזיה שגם מחוברת למחשב. מעדיף כמה שיותר מהר לקנות כבר את המסך אולי כבר ביום יומיים הקרובים, לא רוצה להתחיל לחפור יותר מידיי בבדיקות ושאלה: האם יש קשר בין גודל מסך (ואני מדבר על גדלים של בין 2…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה שמסקרנת אותי בנוגע לאנשים שמחברים 3 מסכים ויותר למחשב על מנת להשתמש בהם כ"מסך גדול אחד" (כדוגמת הבחור פה שרכב שלושה מסכי DELL 24 אינץ') השאלה שלי היא בעצם למה? מה ההיתרונות של זה?. לא הרבה יותר פשוט וזול לקנות מסך אחד גדול ולחבר אליו את המחשב?. (נגיד LCD 40 אינץ' או יותר) יצא הרבה יותר זול והרבה יותר פשוט לא?. סתם נושא מעניין. ואם כבר אז יש לי עוד שאלה קטנה. אצלי המחשב מחובר ל2 צגים. אחד דל 23 אינץ' שרכשתי אתמול ברזלוציה FHD ושני טלויזיה של סמסונג 43 אינץ' שהיא HDR. עכשו כל פעם שאני "מרחיב"את התצוגה ל2 הצגים ואח"כ מחזיר בחזרה לאחד מהם כל האיקוניים בשולחן עבודה מתבלגנים לי, שזה נורא מעצבן. יש משהו לעשות בעניין הזה?.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני מחבר מסך LG 32lc2r (מסך שני) דרך HDMI לכרטיס מסך Geforce 460 gtx שתי בעיות: 1. המסך מרצד קצת - שמים לב לתופעה בעיקר במסגרת של חלון שפותחים בדפדפן או בסייר. 2. בכל פעם שאני מכבה את המסך ומנסה להדליק מחדש אני שומע את הצליל של וינדוס שהוצאתי חומרה והמחשב לא מזהה את המסך, בשביל שהמסך יעבוד שוב אני צריך לנתק מהכרטיס מסך ולחבר שוב (בד"כ יותר מפעם אחת) בכדי שיזהה את המסך, אני נתקל בבעיה הזו גם כשאני מפעיל מחדש את המחשב והמסך נשאר דלוק - כשוינדוס עולה הוא מפסיק לזהות את המסך כאילו ניתקתי אותו. אין בעיות כשאני מחבר את המסך דרך חיבור אחר שאינו HDMI עדין לא נסיתי לחבר מסך אחר בHDMI כיון שאין לי מסך אחר עם חיבור כזה הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מסך חדש של DELL ורציתי לדעת האם כיבוי והדלקה של המסך דרך הכפתור במסך בתדירות גבוה יכולה לפגוע איכשהו במסך?. או לקצר את חיי המסך?. עד עכשו היה רשותי מסך 17 אינץ' של LG ששירת אותי נאמנה המון שנים (קרוב ל5) ובוא לא התייחסתי לעניין הזה והייתי מכבה\מדליק בתדירות גבוה (בערך 10-20 פעם ביום) ועד הים לא קרה לו כלום. עכשו כשהמסך חדש והכל רציתי באמת לדעת עד כמה זה מזיק אם בכלל?.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
המסך 2475W יצא לפני איזה 3 שנים והמסך ZR24 הוא חדש יותר יחסית הם מוכרים את 2475 באיזור ה550 יורו ואת הZR באיזור 350 במה שונים המסכים זה מזה מבחינת איכות התצוגה בלבד? האם ה2475 מתאים יותר לCAD מאשר הZR?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מתלבט בין LG IPS231P או U2311H DELL ה lg הוא led ויש לו זמן תגובה מוצהר טוב יותר (5). השימוש לגיימינג בעיקר.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כחלק ממחשב חדש שאני עומד לקנות, אני קונה גם מסך ולאחר קריאה בפורומים ראיתי המלצות חמות על ה2312, אבל מחיפוש בגוגל עולה שהרבה משתמשים מתלוננים על רעש זמזום שנובע מהמסך כאשר הבהירות נמוכה מ99%. http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/p/19409537/19959352.aspx#19959352 http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/p/19425593/20005609.aspx#20005609 אז רציתי לשאול מחבר'ה שיש להם את המסך פה בפורום האם גם אתם נתקלתם בתופעה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את המסך הזה, אבל נראה שיש בו בעיית הבהוב שגורמת לעייפות בעיניים, בעיקר ברמות בהירות מתחת ל 60%, כמו שמתואר בסרטון הזה : האם מישהו נתקל בתופעה ? כדאי אולי להוסיף משהו כמו 800ש"ח, שזה לא סוף העולם, ולקנות במקום את ה U2410...
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום! רציתי בבקשה לקבל המלצה לכבל HDMI איכותי לרכישה בארץ. האם צריך שיהיה מוזהב? מאיזו חברה עדיף ואיזה דגם. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמיד רציתי לקנות מסך 19 אינץ' 4:3 בנוסף לרגיל בשביל כול המשחקים שלא תומכים במסך רחב, למשל PSX או DIABLO 2 וישנים למיניהם (כן זה העמודות השחורות שמפריעות לי) ועכשיו אחרי שהחלפתי לכרטיס מסך חלש מאוד (נהרס הקודם) ואני באמת משחק לרוב בכאלה חשבתי שהגיע הזמן. למשחקים בקיצור. לדעתי 1K אמור להספיק לאחד מכובד, יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי לבחור את המסך Dell U2312HM היום התחדשתי בו כולל מערכת מחשב חדשה.. ידוע לי שיש אפשרות לסובב את המסך פיזית לאורך. עכשיו לפי כל מיני סירטונים ראיתי שברגע שהם מסובבים כל הDESKTOP מסתובב אוטומטי. חיישן או משהו, האם אני מתבלבל ולא קיים דבר כזה? אם כן, אצלי זה לא פועל!! אני צריך להוריד דריברים כלשהם או משהו כזה?? כדי שיעבוד
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך גדול ואיכותי והמחיר הזה מתאים לי בול מה אתם אומרים על המסך הזה Asus VE248H 24'' LED 2ms VGA DVI HDMI WideScreen Black תודה רבה! המחיר 1070 ואם יש לך המלצות למסכים במחיר הזה אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי דיל על המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793236 אני יכול לקנות אותו ב 750 שקל השאלה היא שווה להשקיע בו 750 או שכבר עדיף להוסיף עוד 250-300 שקל ולקחת מסך 23" עם פאנל IPS של LG או דל? בבקשה מי שמבין זה די דחוף
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, קבלתי טלוויזיה 32" ואני מחפש זרוע מתכוונת. זרוע עד 150 ש"ח (ראיתי איזה משהו נחמד באייבורי של LEXUS). יש איזה המלצה ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקיצב:800 גודל:22/23 יש לי הצעה למסך הזה צרייך חוות דעת:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6021&CatCode=398
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע סטודנט שלומד תכנות וכל הזמן מתעסק עם המחשב גם עכשיו וגם אחרי הלימודים ולפחות כרגע יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI ואני הייתי רוצה מסך גדול (23 - 25 אינץ) שיחובר למחשב הנייד וששם אני אעשה את רוב הדברים והעבודה שלי כמו כן המחשב נמצא כרגע על שולחן שנמצא כ2 מטר וחצי מהמיטה שלי (2.5 מטר האיפה שאני שם את הראש) והרבה פעמים לפני שאני הולך לישון אני רואה דברים במחשב כגון סדרות וסרטים באיכות לפחות720p אבל המסך הגדול שיש לי עכשיו סתם ישן ואני רוצה להחליף אותו. אז הבנתם שאני צריך לעבוד הרבה מאוד במחשב ולא רוצה שהעניים שלי יכאבו כמו כן אני אוהב איכות תמונה טובה ואוהב לראות וידאו בלא פחות מ720p ולכן השאלה שלי היא איזה מסך מחשב לקנות שיתאים לצרכים שלי ואולי אף לצרכי…
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
איך המסך הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7148&CatCode=398
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, יש מבצע (עד מוצאי שבת) למסך LCD MFM SAMSUNG 23 "P2370MS 1080P 5MS HDMI ב-1000 שקל. (http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1825) האם כדאי (זה זול ביחס לזאפ) - אך שאלתי היא האם המסך טוב? או שיש מסכים טובים ממנו במחירים זולים? המסך מיועד להורי - המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, תמונות, צפייה בוידאו ולעתים משחקים דוגמת nba או fifa. תודה,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב שלי בבית של אחד ההורים שלי, מסך LCD של Samsung SyncMaster 2253LW, ואני רוצה לדעת האם הוא יכול להציג ברזולוציית (Full HD 1080P (1080X1920. כרטיס המסך שבאותו המחשב הוא NVIDIA GeForce GT 220 עם 1GB זיכרון. הרזולוצייה המירבית שניתן להגדיר בהגדרות התצוגה עם המסך, היא 1050X1650.
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, יש לי מסך 24 אינץ LED עכשיו זה מסך מחשב חיברתי אותו באמצעות חיבור HDMI לכרטיס שלי שהוא radeon 6970 2GB. עכשיו אני רוצה להשתמש ברזלוציה של 1920-1080 עכשיו שאני מגדיר את הרזולוציה הזו הוא לא מציג לי אותו על מלוא המסך, איך אני מסדר את זה בכדי שהוא יציג לי מסך מלא? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן, מתלבט לגבי 2 המסכים, שניהם באזור ה $300 אני קונה בארה"ב (גר כאן). 2412 בעל פאנל e-IPS וה HP בעל פאנל S-IPS (לא באמת, אלא H2-IPS והוא יותר דומה לאח הגדול של ה 2412 בשמו הוא 2410 שעולה עוד 100 דולר). אז על מה ללכת? אני כרגע עם DELL 2209WA שהוא גם e-IPS ואני מאוד מרוצה ותמיד הייתי עם מסכים של DELL, לכן HP קצת פחות מוכר לי. השימושים שלי בעיקר: אופיס קריאה של EBOOKS אינטרנט (בעיקר טקסטים) לא משחק במשחקים ולא רואה סרטים. רציתי ללכת על ה DELL U2410, אבל הבנתי שזה OVERKILL לצרכים שלי. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תשמעו אני לא כך כך מבין במסכי מחשב סרטים 1080p ומשחקים כמו COD MW3, CRYSIS 2 אני רוצה רוחב המסך 16x10 וFULL HD ויצרן איכותי שישמר לי שנים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי ששני מסכים של סמסונג 19" הלכו בדיוק באותו היום כאילו שיש תאריך תפוגה עליהם, האחד עם פסים ירוקים השני עם בהירות שאיננה החלטתי לרכוש מסכים חדשים. מחפש מסך חדש ואיכותי לשימושים: משחקים כבדים וגרפיקה. גודל 22"-24". ללא השתקפות מהמסך מציפוי זכוכית. רזולוציית HD גבוהה למשחקים. תקציב (למסך אחד): 1000-2500 ש"ח. חיבורים: DVI, ואופציונאלי:HD .חשוב שיהיה מסך איכותי מבחינת תצוגה וללא תקלות. ראיתי שהיום הLCD LED החליפו את מסכי ה-LCD. האם הם נותנים איכות גבוהה יותר? כי מהתרשמות מהם דווקא לא ראיתי הבדל לטובה. האם גם כאן יש את העניין של פיקסלים שרופים ב-LED? אשמח להמלצות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב שמיעוד בעיקר לעבודה משרדית התקציב שלי הוא 500-550 ש"ח המליצו לי על המסך הזה : http://www.tms.co.il/product/10228 מה אתם אומרים עליו ? איזה מסך כדאי לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין ה 2412M ל- 2410 של דל. ההבדל ביניהם הוא בערך 800 שקל (1900 ל-2410 ו 1100 ל-2412M), האם ההפרש שווה את זה? לא לגמרי הצלחתי להבין מה ההבדלים, חוץ משאחד מהם הוא הארת LED (הזול יותר). תודה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-