עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by or1020,

אני מעוניין בקניית מסך 24" ואיני יודע כיצד לבחור. בהודעות אחרות ששואלים נשלחו להביט בסטיקים. מה זה והיכן אמצא אותם? אשמח לקישורים....

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  2. Started by GEVER1,

יש בבית של ההורים טלויזיה שמחוברת לאנטנה על הגג גם יש ממיר דיגיטלי עכשיו אני גר בחצר בדירת חדר ויש טלויזיה.. אני צריך לחבר כבל מהטלויזייה לאנטנה על הגג איזה מפצל אני צריך ואיך אני שם תמפצל אם אפשר קישור

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  3. אני לא יודע עד כמה זה קשור לפה, אבל לא מזיק לשאול... יש לי מסך טלווזיה ''32 LCD FULL HD Samsung דגם: LA32B530 http://www.getit.co.il/Prod/53242/ האם הוא ישמש גם כצג מחשב טוב מספיק וינצל את היכולות של המחשב? זה הכרטיס מסך שלי Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1218

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Cyb3r,

שלום. בבעלותי מסך Samsung SyncMaster 930B, כבר למעלה מארבע שנים. לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות סנכרון עם הקלט מהמחשב - לוקח לו הרבה מאוד זמן עד שהוא מחליט להידלק ולהראות את הקלט מהמחשב, ובינתיים רק רואים את הנורה שלו מהבהבת. הוא מתפקד בסדר גמור כשהוא סוף סוף נדלק, אבל הבעיה בהחלט מעצבנת. הבעיה קורה כל פעם שהוא צריך לקלוט סיגנל חדש מהמחשב - למשל שינוי רזולוציה והדלקת המסך אחרי שהיה כבוי \ נכבה אוטומטית לאחר פרק זמן מסוים. אודה אם תוכלו לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by bagetrek,

שלום לכולם אז ככה : 1.המחשב שלי מחובר כרגע בכבל DVI-DVI למסך ( אני צופה בסרטים באיכות של HD 720/1080 ומשחק משחקים ) רציתי לדעת , אם אני מחבר כבל VGA-VGA למסך ( מה שקבלתי עם המסך ) אני יראה אותם פריטים כמו ב-DVI ? ז"א זה ישדר באותה איכות כמו קודם ? 2.יש לי רק חיבור אחד של DVI ולכן רציתי לחבר את ה-PS3 בכבל של HDMI-DVI שיהיה מחובר קבוע למסך ( במקום להוציא ולהחליף כל פעם כבל של המחשב או של הPS3 ) . אז רציתי שהמחשב יהיה מחובר VGA והPS3 יהיה ב-DVI , ככה שאחסוך לי בשינויים . השאלה היא אם באמת VGA יכול לתת איכות כמו של DVI בסרטי HD , משחקים ועבודה שוטפת עם המחשב . תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני מתכנן (סוף סוף) לקנות תוך כשבועיים U2410 של DELL הבעיה שלי היא בדיקת פיקסלים. יתכן שאאלץ לעשות אותה על מחשב עם כרטיס גרפי ישן GYGABYTE GF7300 שבו הרזולוציה נמוכה מהרזולוציה הטבעית של U2410 ידוע לי שאת בדיקת הפיקסלים המתים-פגועים צריך לבצע מייד לאחר הקניה, כדי שתחול עליהם אחריות. השאלות שלי הן: 1) האם יש תוכנה שבודקת פיקסלים מתים-פגועים בעזרת כרטיס מסך "נחות" כמו זה שלי. אני מעדיף בהרבה הרצת תוכנה שמותקנת על המחשב על פני הרצת תוכנה שמותקנת על אתר אינטרנט מרוחק. 2) האם יש משהו נוסף שחשוב לבדוק מייד מלבד פיקסלים מתים-פגועים ? ("מייד" פה הכוונה מבחינת תחולת האחריות שכפופה לבדיקה מיידית).

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by roi777,

שלום! אני צריך עזרה בקנית מסך בסביבות 19" או יותר תקציב של בערך 600 ש"ח. זה מיועד בעיקר לכתיבה ב WORD וגלישה באינטרנט. האם אפשר למצוא משהוא סביר בתקציב הזה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by ys1,

אני מעונין לבצע עיבודים על תמונות דיגיטליות וחשוב לי שמה שאני רואה על המסך יהיה תואם את מה שיודפס בסוף. כמו כןף מעוניין לכייל את המסך כך שיהיה "נעים ונח" לצפיה על פי אמות מידה מקובלות ולא רק לפי תחושת עין סובייקטיבית. מבקש לדעת ממי שמתמצא ו/או ניסה לכייל את המסך שבנדון. באיזה שיטה או מכשיר השתמשתם (למשל spyder 3 וכדומה) ? באיזו תוכנה? האם התוצאות טובות? המלצות? תודה מראש למסייעים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי, אני רוצה לקנות את המסך 24 או 27 של DELL המחירים שלהם לא זולים בכלל ואני חושש לקנות ולגלות שיש פיקסלים שרופים ושביזבזתי בסביבות ה 3000 ומעלה על מוצר תקול ולא מושלם. הבנתי שחלק מהאנשים כאן במעמד הקניה בדקו את המסך עם תוכנות למציאת פיקסלים שרופים... איפה בדיוק אפשר לעשות את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by menas,

אני זקוק למסר בשביל אחותי הקטנה שלה אתן את המחשב הישן שלי. השימושים הם אינטרנט ואופיס. בגלל שגם ככה אני מוגבל בתקציב למחשב חדש,אני צריך מסך כמה שיותר זול מRSM (לא להמליץ על הsamsung T2333,אין לי תקציב לזה ואנחנו באמת לא צריכים יותר ממשהו בסיסי). ראיתי את המסכים האלה בזול: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=563 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1062 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2907 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2510 2 פרמטרים בלבד:כמה זה עולה וכמה נוח לראות במסך טקסט. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  11. Started by YK24,

היי כולם U2410 מתאים גם לגרפיקה וגם לראות איתו טלויזיה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by slowly but surely,

שלום לכולם! אני מתלבטת בין 2 המסכים הנ"ל, השימוש הוא די מגוון: קצת סרטים, קצת משחקים, קצת גרפיקה. בקיצור, קצת מהכל. האם מישהו מכיר את המסכים ויכול להמליץ יותר על אחד מהם? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by RonCohen,

בהתחלה רציתי לקנות את הU2711 של דל אבל עקב בעיית תקציב אז ירדתי ממנו והחלטתי לבדוק עוד אפשרויות אבל אני לא מוצא שום מסך טוב בסביבות ה26-27 אינצ' שעולה עד 2300 שקל למשחקים זה או זה או לקנות 3 מסכים אבל זה יצרוך תקציב בסביבות 5000 כולל כרטיסי מסך שיעמדו בשלוש מסכים...

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  14. אני בעירך 8 שעות ביום מול מחשב אז רוצה מחשב חד עם צבעים יפים ופונטים ברורים לקריאה בתקציב בין 1000-1500 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות על מסך כזה.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  15. איזה מסך מבין המסכים כדאי לי לקנות, והאם יש מסך שלא ברשימה שמומלץ לקנות? שימושים: לימודים, וסרטים דרישות: שהמסך יהיה אפשרי לתליה על הקיר, אנטי-גלר (לא בעל גימור מבריק) מסכים שהציעו לי (מתצוגה באריזה מקורית) LG LED 24" WIDE-W2486L-PF "24 ש"ח 772 ש"ח LG LED 22" WIDE-W2286L "22 ש"ח 619 ש"ח LG LED 23" WIDE-E2350T-PN "23 ש"ח 585 ש"ח LG LCD 22" WIDE W2261V-PF "22 ש"ח 622 ש"ח LG LCD 22" WIDE W2261V-PF "22 ש"ח 517 ש"ח LG LCD 23" WIDE W2353V-PF "23 ש"ח 585 ש"ח LG LCD 23" WIDE W2343T-PF "23 ש"ח 585 ש"ח LG LED 22" WIDE E2260T-PN "22 ש"ח 519 ש"ח LG LCD 22" WIDE W2261VP-PF "22 ש"ח 622 ש"ח LG LCD 22" WIDE W2271TC-PF "22 ש"ח 459 ש"ח LG LED 22" WIDE E2240T-PN "22 ש"ח 459 ש"ח LG LCD 24" …

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. מסך מחשב עם רזולוציה 1920x1080 זה נחשב FUII HD ? כמו כן,אשמח לקבל המלצות על המסך SAMSUNG דגם B2230 http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=120588 תודה רבה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. אשמח לקבל המלצות על המסך SAMSUNG דגם B2230 http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=120588 תודה רבה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  18. אז ככה אני מחפש זוג מסכים זהיים בגדלים של 21.5 עד 24 אם אפשר קצת הסברים בין ההבדל של LED וLCD. השימוש הוא עריכת אודיו...(לא משחקים ולא סרטים...נטו עבודה) התקציב הוא 1000 למסך (עד 2000 לשניהם) עוד פרט חשוב זה שהפלסטיקה מסביב למסך תהיה כמה שיותר דקיקה...מטעמי אסטטיקה אם יש עוד משהו שלא הבנתם או שחסר פרט כלשהו אני אענה בכיף תודה מראש, ירון

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. זה נכון שלא ממומלץ לעבוד עם מסך FULL HD בגודל של 22 אינץ' ? אם זה באמת לא ממומלץ אז למה ?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  20. מה לקנות את הDELL U2311G או LG W2362TQ חלק אומרים לי ככה וחלק אומרים לי ככה אז מה יותר טוב בשביל 80%-משחקים 20%-סרטים ?!!??? תודה בכל מקרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by indescrimonous,

שלום, בעקרון קניתי לא מזמן את ה-U2311H ויש לי שני פיקסלים שרופים. עד כמה נדיר לקבל פיקסלים שרופים במסך הזה, ומה הסיכוי אם אני אקבל אחד חדש לקבל פיקסלים שרופים שוב? תודה.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by נועה,

שלום לכם, לאחרונה, קניתי מסך (של "סמסונג"). המסך דולק הרבה שעות. שמתי לב, שהוא מאד חם בחלק (האחורי) העליון. (בשאר החלקים - הוא לא מתחמם בכלל). השאלה שלי - האם ההתחממות אופיינית לכל מסכי ה- LCD? או, שזה מאפיין במיוחד את מסכי "סמסונג"?[ (אני יודעת, שאתם ממצליצים על מסכי DELL. אבל, משיקולים אישיים לא בחרתי במסכים אלו). אודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אז ככה כמו בכותרת אני קונה מחשב חדש כ.מסך GTX 570 לגיימינג כבד ואני רואה הרבה סרטים במינימום 720P אז אני צריך את המסך הכי טוב שאני יוכל לקבל הכי חשוב שלא יהיו מריחות ושהצבעים שלו יהיו חיים. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by DimRah,

בע"ה, אולי גם סיקור על הדגם בקרוב.

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  25. טוב, אז הBENQ הישן שווק חיים, והגיע זמן לקנות מסך חדש (כבר חודש עם CRT מעפן : ) השימושים הם בעיקר גלישה וצפיה בטלויזיה דרך כרטיס טלויזיה, לא צריך איזה מסך עם תגובה של 1ms למשחקים. מבחינת גודל, אני מניח ש19"-22" זה בסדר. התקציב הוא בעקרון עד 700 ש"ח. משיטוט קצר בזאפ ראיתי את המסך הזה של פיליפס שנראה לי עונה בול על הדרישות, השאלה אם יש יתרון כלשהו למסך LED על LCD כשמדובר על מסכי מחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.