מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היי, רציתי לדעת סתם לידע אישי, איך אפשר לדעת בוודאות כאשר יש פיקסל מת על המסך? האם רק כשהמסך בצבע לבן שלם ניתן לראות זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מסך חדש 21.5 אינץ גר בשרון עומד להשתמש בעיקר במשחקים תנו המלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אוקיי אז שקיבלתי תמחשב בהתחלה וחיברתי אותו למסך הזה באמצעות כבל d-sub זה עבד , עכשיו אני מנסה לחבר אותו שוב זה לא עובד , פשוט יש מסך שחור וכלום לא קורה אז ניסיתי לחבר עם כבל hd כי יש לי כרטיס עם יציאת hd וזה גם לא עובד המסך שחור ולא קורה כלום למה זה ככה?בהתחלה זה עבד. ואם כבר אני רוצה לדעת מה ההבדל בין dvi ל dsub
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך הישן של ה17" הלך לעולמו. המפרט של המחשב בסיסי עם לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L בעל כרטיס מסך מובנה Intel GMA 3100. המעבד הינו E5300. המחשב משמש בעיקר לשימושים משרדיים אך גם למשחקי קזואל ואפשרות לסרטים. אני מחפש המלצה למסך גם שהמערכת תעמוד בדרישות להפעילו וגם שיהיה משתלם ביחס למחיר. אין תקציב ברור,אך אני מניח שלא כדאי לעבור את ה1000 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הי, אחותי מחפשת מסך חדש למחשב שלה, במקום ה-CRT שהיה לה (לא יודע איזה דגם). היא צריכה מסך LCD משיקולי מקום, ורוצה מסך ראוי לעבודות גרפיקה. גודל מסך - 19-22 נשמע סביר. יש המלצות? תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בעלים שמח ומאושר של מסך EIZO FlexScan S2431 (ניתן למצוא את מפרט המסך כאן: http://www.retrevo.com/search?q=Eizo+S2431W&rt=sp&modelid=2775665). הייתי מעוניין לדעת האם (הרבה שאלות, אני יודע...): 1. כדאי/רצוי שאכייל את המסך? 2. אם כן - אשמח ללמוד כיצד אוכל לכייל את המסך בצורה הטובה ביותר - הן מבחינת שימוש במכשירים לכיול והן מבחינת תוכנות כיול. 3. אני עובד בתחום הגרפיקה (2D) ובעיקר בתוכנות Adobe לסוגיהן ותוכנת CorelDraw X5 - הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל לכייל את הצבעים בין כל התוכנות כדי שטבלאות הצבעים יתאימו אחת לשנייה. 4. עם המסך קיבלתי 2 טבלאות צבעים (ICM) - מדוע קיבלתי שתי טבלאות ולא אחת? האם השימוש בטבלאות אלו אמור לפתור אותי מכיול המסך? שכחתי לציין: …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לקנות מסך זה (U2311H), וראיתי שפספסתי קבוצת קנייה בעלות של 1,400 ש"ח. יש תוכניות לעשות את זה שוב? בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכיוון שלא הבנתי על מה קיבלתי אזהרה, ולא קיבלתי תשובה ממנהל הפורום בפרטי אפתח את הנושא. איזה מהמסכים הבאים הייתם רוכשים? LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:5000 1052 ש"ח Daewoo HL900A 19" LCD 1090 ש"ח BenQ 19 LCD FP93GX 2ms 1152 ש"ח והנה אחד חריג (עלות מעל 1100ש"ח, אך שמתי אותו כאן כי הוא מומלץ כאן ע"י מס' משתמשים)LG LCD 19 L1970HR 2Ms 1310 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
למיטב ידיעתי ישנה גירסה חדשה למסך, A01 . חיפשתי באתרים שונים של DELL וגם אתרים אחרים ומצאתי קדחת. כישורי החיפוש שלי אולי לוקים בחסר או שיש לי בעיה בעין ? עזרה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת כאשר אני מסתכל בקטעי מעבר בין משימות במשחק company of heroes אני מרגיש שהתמונה מקרטעת וגם בקטעי מדיה אחרים יש לי לפעמים מין פס כזה של קרטוע, כרטיס המסך שלי הוא מסוג GFORCE 6600GT של גיגהבייט האם הבעיה נובעת מחולשתו של הכרטיס להציג ברזולוציה כזאת? אני עובד ברזולוציה של 1680X1050
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מפרט בחתימה. עיקרון אני רוצה רזולוציה של 1920*1080\1200 נגיד 22" אין לי בעיה לשנות את הגודל אין עדיין מחיר... משהו נגיד 1000 גמיש, איך P2250? מסך טוב?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
VX2025WM Viewsonic (כתוב ב zap שיש לו פאנל p-mva) מול 2007WFP Dell (שלא כתוב סוג הפאנל) מאחר והמחירים פחות או יותר זהים הייתי שמח לשמוע ממישהו שהוא לא מוכר בחנות שרק רוצה לדחוף לי משהו. אני מחפש מסך 20 wide שלא יעייף לי את העיניים בכתיבה וקריאה, וגם יפנק ב wide בסביבת עבודה רחבה וסרטים. השימושים ע"פ סדר חשיבות יורד: כתיבת טקסט וקוד תוכנות גרפיקה סרטים משחקים כמו כן אשמח לדעת מבין ה 2 הנ"ל אם יש עוד אלטרנטיבות באותו סדר גודל מחיר (גג עד 2500), שמתאים לדרישות שלי . ואם אפשר עצה אחרונה, מקום שבו ניתן לקנות את המסך שיתן לי אופציה לבדיקת פיקסלים שרופים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים/מאמרים , שיש בהם ביקורות לגבי מסכי LCDטלוויזיה , בדגמים שנמכרים כאן בארץ, במחירים לא יקרים. עדיפות לטלווזיות 32 ו 37 אינץ. שמח לשמוע גם דעתכם. (המטרה היא לשים בחדר עריכה, לשם צפייה ב DVD/טלוויזיה) אשמח לעזרה. תודה רבה והמשך יום נפלא
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לשימוש במשחקים, עריכת והמרת סרטים ותמונות ממצלמה ביתית.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המסך בערך שנה, וכפתור הנעילה של המעמד תקוע אצלי, מה שאומר שאני לא יכול לכוון את הגובה של המסך, וגם לא יכול להשתמש במצב פיווט. עד היום זה לא הפריע לי, אבל פתאום זה התחיל להציק לי. אני מדבר על זה: http://support.dell.com/support/edocs/monitors/2007WFP/he/ug/stand.htm#Using%20the%20Tilt,%20Swivel%20Vertical%20Extension איפה שכתוב "הארכה אנכית". הכפתור פשוט תקוע, ואי אפשר ללחוץ עליו. למישהו פה היתה בעייה דומה? ואם כן, מה אפשר לעשות עם זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מסתבר שעשיתי מעצמי צחוק. סליחה אפשר למחוק (אחזור לשולחן כדי להבין איך נפלה טעות כזאת - שעוד לא הבנתי אפילו מהי ) סליחה סליחה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתם בבעיה ! לפני כ-10 חודשים קנינו מסך סמסונג 970P ממשווק מורשה של CD-LOG. http://www.cd-log.co.il/index_h.asp השבוע, כשנדרשנו להפעיל את האחריות פנינו ל-CD-LOG ולאחר בדיקת המס' הסידורי הם אישרו שהמסך נקנה דרכם ובאחריות שלהם, והנחו אותנו לגשת אליהם. היום, כשניגשתי אליהם, הם סירבו לטפל במסך בטענה שהמשווק שממנו נקנה המסך חייב להם כסף, ולכן הם מענישים את כל הלקוחות שלו ולא מכבדים את האחריות שלהם ! אתם הבנתם את זה ? מהיום והלאה אתם צריכים כל הזמן להביא לקוחות לחנות שממנה רכשתם מוצרים על מנת שהיא לא תיסגר והיבואן יהיה מוכן לספק אחריות ! מעניין מה משרד התעשיה והמסחר והרשות להגנת הצרכן יגידו על זה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, לכל הגיימרים שפה שעשו את השדרוג מ60\75 הרץ ל144\240, שמשחקים משחקי FPS כמו CS GO או CS 1.6 , רציתי לדעת - עד כמה הבדל משמעותי הקצב רענון? כלומר מה בעצם השדרוג במסך ל144\240 נותן? האם הוא נותן יתרון משמעותי על יריבים אחרים לדוגמא עם מסך עם קצב רענון של 60 הרץ? האם הוא נותן שיפור בסקיל? או שזה נטו נוחות והחלקות שהמשחק רץ בו? תודה לכל העוזרים!(מתלבט אם לשדרג למסך 144).
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לשמוע איך המסך הזה ממישהו שיש לו אותו ולא סתם איזה אחד שאומר זה TN ובגלל זה הסמך חרא.... איך הוא בסרטים,משחקים וגם עבודה נגיד על הוורד במשך מספר שעות? אה וזוויות צפייה לא אכפת לי כי אני מציב את המסך על השולחן והמרחק הכי קרוב שיצפו בו זה ממטר.האם הצבעים חיים או חיוורים ולאמושכים ביחס למסכים כמו ה2007? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
גודל 21-23 אינץ', עדיפות ליחס 16:9. אני לא כ"כ יודע איזה פרמטרים חשובים לי, אני יכול להגיד שאני אבלה מולו שעות ביום ולכן אני מעדיף אחד שלא כ"כ גרוע לעיניים. שיהיה נוח לקריאה, גם במצב "מסובב" (היו לי מסכים שברגע שסובבתי אותם הפונטים היו פחות נוחים לקריאה). אני מעדיף שלא יהיו לו רמקוליים ותקציב בין 400-900 ש"ח. לפחות Full HD. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם. מבקש המלצה למסך 19" בתקציב של כ-1000 ש"ח. המסך בעיקר לשימושים "רגילים" (אינטרנט, משחקים בסיסיים ולא עתירי ביצועים). מבט קל בזאפ מגלה עשרות דגמים וגם אם מצמצמים לחברות מוכרות המצב לא משתפר. רציתי לשמוע את דעתכם מה עדיף לרכוש בתקציב הזה מבין המסכים ב"רמה הנמוכה יותר" אם לקרוא לזה כך.. זאפ מראה מסכי 17" באיזור ה-900 ולכן נראה לי מיותר לרכוש מסך 17 היום כשבעוד 100 שקלים אפשר לרכוש 19 (בתקווה) סביר. אשמח לתגובות (בפעם הקודמת לא התאכזבתי וקניתי מחשב לפי המפרט בפורום מפרטים). תודה ניר
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
SAMSUNG LCD 930B כנראה נשרפה לו המנורה. מישהו יודע אם צריך לפרק אותו לגורמים כדי להגיע למנורה ואיפה ניתן לקנות מנורה כזאת? אולי בEBAY?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתר zap קיימים מס' גדול של מותגים שונים, עם דגמים בהם מופיע המס' 9005 . בבירור קצר שערכתי ברשת מדובר במסכים סיניים כנראה ש- ktc הם האב, היצרן. לשאלתי: הנתונים המתפרסמים מדברים על זויות צפיה מצויינות - 170/170 ו- 16.7 מליון צבעים. האם מדובר בפאנל איכותי או שהנתונים בלוף ? אם כן, המחירים מצויינים, אחרת רמייה אחת גדולה. לתשובת המומחים בפורום אודה.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לאחר שניקיתי את המסך שמתי לב שהפנל התחתון של המסך לא מודבק למסגרת המסך האם יש עוד משהו שנתקל בבעיה הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב שמיעוד בעיקר לעבודה משרדית התקציב שלי הוא 500-550 ש"ח המליצו לי על המסך הזה : http://www.tms.co.il/product/10228 מה אתם אומרים עליו ? איזה מסך כדאי לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-