עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by jungle-man,

שלום אני מחפש מסכי 24" עם סטנד שולחני שניתן לכוון אותם לגובה (למעלה ולמטה). אתם מכירים דגם מסויים וכמה יכול להתכוונן לגובה?

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  2. Started by Meir787,

שלום, לאחרונה מת מסך הViewsonic E70f (ששירת אותי נאמנה במשך 6 וחצי שנים ) התלבטתי בין 3 מסכים שונים, הסמסונג 740BF - ב1165 ש"ח, 2MS וקונטרסט של 1:700 LG L152TQ ב1150, 4MS וקונטרסט זהה לסמסונג Viewsonic VA903B, מסך 19 אינץ' עם 8MS וקונטרסט של 1:600 או 700, אני לא ממש זוכר. המחיר הוא 1220. עקרונית, אני מחפש מסך 19', אבל גם 17' יספיק. אשמח לשמוע חוות דעת והצעות.

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by Lethal_Acid,

שלום לכולם, את המסך קיבלתי לפני יומיים. ארץ יצור צכ'יה, REV04 (כתוב על הקופסא) בתפריט הסודי מופיע UW473. נראה לי זה פנל PVA למרות שאני לא מצילח לראות הבדלים מתמונות שראיתי באינטרנט לפנל S-IPS. רשמים אין מה לרשום היות ועד היום עבדתי על מסך 17 פשוט ובעבודה ישנם רק LCD פשוטים עם פנל TN רגיל. אם מישהו מעוניין לחקור את העניין לעומק שיגיב פה. נ.ב: עדיין מחפש הסבר כיצד לכייל את המסך לתצוגה אופטימאלית. בברכה, L.A

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by ppe,

http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2961

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by Omer Shamia,

.

6. Started by f16qwe,

אני קונה מסך חדש והתקציב שלי הוא עד 1300 אם אפשרות לתוספת של 200 שקל (אם צריך) המסך צריך להיות טוב למשחקים,סרטים ולעריכה גרפית אני רוצה מסך בגודל של 22-24' בערך כמו מה שיש לי עכשיו....21.5' (יש לי Benq T2200HD) הכרטיס מסך שלי הוא nVIDIA GeForce 9800GT חשוב לי שהמסך יהיה ברזולוציה 1920X1080 ושיהיה FULL HD אני ראיתי את המסך LG W2486L LED שניראה לא רע (לפי המפרט והתגובות) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 וראיתי את המסך LG W2442PA LCD שניראה לא רע... (אבל די יקר לי) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719963 אני ישמח לעוד הצעות אם שכחתי לכתוב משהו תגידו לי אני יוסיף...

7. Started by ksesa1,

אני רוצה לקנות מסך מחשב שיהיה גם מסך הטלויזיה שלי (מסך LCD לפחות של 30 אינץ) או להפך 1. האם זה משתלם? 2. מה עדיף מסך טלויזיה שיתחבר למחשב או להפך? 3. האים זה אפשרי בכלל? 4. מה ההבדל בין מסך LCD למחשב לבין מסך LCD לטלויזיה?

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by matanya,

איזה פנל יש לו?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by oDot,

שלום, אני מעוניין במסך 24", התקציב שלי לא מוגבל. לפי מה שאמרו לי המסכים של אפל הם מאוד טובים, אפילו שה2408 יותר זול, יש איתו הרבה פאקים לפי מה שהבנתי. עוד 2 שאלות: 1.יש מידע בנוגע לזמינות של מסכי AMOLED? 2.למה ה2409 כל כך זול? תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  10. אין לי תקציב מוגדר, אני רוצה לקנות לאחותי מסך LCD בגודל 19 או 20 אינץ, לא רחב, לא מסתובב, הכי פשוט (אבל לא מיושן כן?) צריך להיות דגם אמין, במחיר סביר, ועיצוב נעים לעין. תודה מראש לכל מי שעוזר! אם יש משהו לא ברור אשמח לתת יותר פרטים.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  11. חברה שלום! אני קונה מחשב חדש בשבוע הבא בע"ה כל המפרט שלי גמור... חוץ ממסך שאני לא סגור עליו... אני קונה כרטיס מסך: כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 אני חייב להסגר על מסך... בהתחלה רציתי SAMSUNG או LG אבל שמעתי ממישהו שהשירות לא משהו וגם אם אני קונה מסך עם פיקסלים שרופים אז רק אם יש יותר מ7-9 פיקסלים שרופים אז מחליפים... שמעתי PROVIEW טובים עכשיו יש איזה שאלה שמטרידה אותי ואת אח שלי שהוא בעיקר משחק.. המסך הרחב... הוא מפחד שבמשחקים בעיקר ובכלל הכל יראה רחב... ופחות טוב.... מה יש לכם להגיד בנושא... תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  12. Started by Avivf88,

שלום, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מסך חדש למחשב.. ורציתי להתייעץ פה איזה מסך אתם ממליצים, ומאיפה... התקציב הוא בסביבות ה1000 שקלים, אם זה משנה המחשב שלי מיועד בעיקר למשחקים וסרטים, תודה רבה מראש וחג שמח לכולם

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by Shlomi XD,

קנו לי אותו היום ובגלל שהידע שלי במסכים שואף ל0 אני אשמח לדעת איך המסך http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=470452

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  14. Started by LOOSE,

כנראה שהשבועאו שבוע הבא אני קונה XBOX360 אבל לפני זה אני חייב להתחדש במסך שיתאים לו ולמסך הזה קוראים DELL 2709W ....אבללללללל ישנה בעיה ולבעיה הזאות קוראים כסף :> אז בנתיים אני אתפשר על מסך זמני שיחזיק כמה חודשים התקציב הוא בסביבות ה 1200 ובתור התחלה חשבתי על BENQ LCD 22" T2200HD ד'א מה הבדל בינו לבין ה E2200HD ?

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  15. אני צריך מסך LCD 17 " שיתאים גם למשחקים , במחיר של עד 1500 ש"ח (הכוונה לחדש כמובן) , יש המלצות? מה הכי טוב ושווה בשוק היום? תודה על העזרה חברים

16. Started by Itamarro,

שלום לכולם. רציתי לדעת האם יש מסך מומלץ במתחת ל900 שקל, או לחילופין, מה המסך המומלץ הזול ביותר? [בלי משומשים בבקשה]

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  17. ראשית חייב לציין שזהו מסך מדהים , שרכשתי לפני כ ימיים ולדעתי האישית (כמו רבים כאן) שווה כל שקל . היום כאשר ניקיתי את סביבת המחשב הורדתי את המסך על ציר הרגלית שלו עד הסוף למטה (מקווה שהתאור מובן) ומאז המסך תקוע באותה נקודה , כאילו שיש איזה שהיא נעילה על המסך במצב התחתון שלו , מה שלא מאפשר לי להעלות אותו חזרה בגובה על הציר שלו. מבקש לדעת איך ניתן לשחרר נעילה שכזו (אני בטוח שיש איזה כפתור או משהוא אחר לשחרור / הזזה) כי בחובר ההסבר של המסך לא מצאתי הסבר לכך. תודה מראש לכל העוזרים , דרור

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by lior46,

איזה מהם יותר טוב? BenQ FP93Gx או L1952TQ של LG

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין במסך 19" בעיקר לסרטים. רציתי לקנות מסך של סמסונג בטווח של 1,500, אבל אצל כל אחד מהמסכים בטווח הזה נתקלתי בביקורות לא טובות. הדגמים: SAMSUNG 940BF SAMSUNG 931BF SAMSUNG 931C כולם בעלי 2ms ומחירם נע בין 1,500-1,600. (אני יודע שכולם בעלי פאנל TN) מה אתם חושבים על המסכים האלה? איזה מבינהם עדיף יותר? האם מישהו ייתנסה באחד המסכים האלה ויש לו עליו ביקורת? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  20. כתבתי הכל למעלה .. שינצל את כל הgf 8800 320b ושיהיה באיכות צפייה גבוהה ושלא יכאבו העיניים.. [חשוב!!] לשעות משחק ארוכות..

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  21. מישהו ראה את הLCD הזאת LG LCD "37 37LB1R ויכול לתת ביקורת עליה?

22. Started by AreaDooM,

אני (או יותר נכון אבא שלי) רוצה לקנות מסך 19 או 17 אינץ' שימוש עיקרי צפייה בסרטים וקריאה תקציב 1700~ . מצטער ששיניתי פשוט אבא שלי שינה את דעתו...

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by yanivmizrhi30,

שלום רב! אני רוצה לרכוש מסך מחשב חדש, אשמח אם מישהוא יוכל לעזור ולתת המלצה... התקציב: 1500 שקל מקסימום השימושים: גלישה מרובה באינטרנט, קריאת ספרים מהמחשב, צפייה בסרטים חשוב שיהיו ביקורות טובות על המסך ושהוא יהיה נוח לקריאה וצפייה ושיהיה חד

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  24. Started by nirlevin,

היי, יש לי מסך LCD 21 אינץ' של פיליפס בערך שנתיים, אתמול משהו כמו 10 שניות אחרי שהדלקתי את המחשב , המסך נכנס למצב שינה.(דלקה עליו עדיין הנורה הירוקה, פשוט סימן שאין סיגנל). חשבתי שזה משהו מהכרטיס מסך / מגעים או משהו. ניסיתי לחבר אותו במחשב אחר , עם כבל חדש, אבל עדיין קיימת אותה הבעיה. הוא דולק כמה שניות, ובערך שהווינדוס מתחיל להיטען, המסך נכנס למצב שינה. ניסיתי גם להחליף את הכבל של החשמל. אתם חושבים שהמסך פשוט הלך? והאם יש טעם לתקן את זה או שזה לא כלכלי.. תודה!

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  25. שאלתי בTOMSHARDWARE לתקציב של 1500+- מה הכי מומלץ, ושניים המליצו לי על זה: asus vg248qe רציתי לדעת האם זה באמת משתלם במחיר והזה, והאם יש יותר טובים באותו המחיר. תודה

• 0 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.