מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע האם הבעיה הופיעה לאחרונה או שהיתה מאז ומעולם ופשוט לא היו התנאים לשים אליה לב. היא מתבטאת בכך שכאשר יש תנועה חדה יחסית של אובייקט כהה על רקע אפור בהיר, מתקבל שובל לבן בולט מאוד לעין אחרי האובייקט. לא שמתי לב לבעיות מריחה בתנאים אחרים כלשהם. כל התוכנות שהגיעו עם המסך מותקנות ועל הגדרות ברירת המחדל (למעט הPRESET, שם בחרתי אחד אחר מהקיימים בתוכנה - עדיין בלי לשנות שום פרמטר ידנית). יש מה לעשות עם זה?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
בשעה טובה לאחר התלבטיות והתיעצויות אצלכם,קניתי היום את ה- 2209wa dell ואני מאוד מרוצה .אז תודה לכל העושים במלאכה :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדך מסך 22" רחב שיתאים לדרישות הבאות: התאמה לכרטיס מסך 4850 ATI FHD בכוונתי להשתמש בו למשחקים כבדים ולסרטים בHD. עכשיו, האם יש חשיבות לרזולוציה בשביל השימושים הנ"ל? האם יש חשיבות לחיבור HDMI בכדי להנות מFHD ולהפעיל משחקים כבדים כמו שצריך? כמו כן אשמח להלצה למסך שיתאים לדרישות הנ"ל תודה
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
חייב להיות 19 אינץ ולא יותר. מאוד רצוי שיהיה בעל צורה ריבועית (3:4) ולא WIDE. זמן תגובה כמה שיותר קטן, ניגודיות כמה שיותר גבוהה. מחיר בגדול בסביבות 800 ש"ח, אבל גמיש, אפשר להגיע עד 1000 אם צריך. ראיתי 2 דגמים של LG, לא יודע מה ההבדל ביניהם: L1942PM ו - L1942PE. לא מצאתי, אבל פעם היה ל - LG גם מסכים של 19 עם זמן תגובה 2 מילי שניות, היום רק 5. המלצות למישהו ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
חוץ מסרטים, אני עובד בחדר יחסית מואר, אז האם יש עדיפות ל LED? הכוונה היא לצפות בסרטים ברזולוציה גבוהה, האם יש חשיבות לחיבור HDMI? האם יש איזושהי בעיה עם מסכים של ASUS? ושאלה אחרונה - מהן רזולוציות טבעיות?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בס"ד, ערב טוב לכול הגולשים והמנהלים של פורום HWzone. אני רוצה מסך מחשב לגיימינג 900 ש"ח עד 1500 ש"ח. מיועד בעיקר למשחקים כמו Crysis 2 , Call Of Duty Black ops , HomeFront ומשחקי פעולה שיצאו בעבר ויצאו בעתיד. מיועד להרבה שעות (חשוב שיהיה מסך שלא מעייף את העניים , ולא גורם לצוואר להתפס וכו' ) תודה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק המחוברים במצב דואלויו המסך הראשי (1) מפסיק להדלק לפעמים והנורה שלו מהבהבהת בצבע ירוק לפעמים הוא חוזר להדלק מעצמו מישהו מכיר את הבעיה או שיש לפנות לחנות ?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם , אני עובד עם שני מסכים אחד 4K והשני FHD רגיל. כרטיס R9 FURY , הבעיה היא שהרבה פעמים כאשר המחשב נכנס ל SLEEP אחרי שהוא עולה החלונות משנים את הגודל שלהם, למשל במסך ה 4K אני עובד עם 3 עמודים פתוחים של דפדפן למשל שפרוסים לגובה מלא וכשליש מהמסך ברוחב כאשר המחשב עולה מסליפ הם כולם ישנו את הגודל לחצי בגובה וקצת יותר ברוחב. כמו כן קיימת תופע שחלונות עוברים למסך השני (אחד נדלק מהר יותר מהשני העליה מSLEEP). יש איזה שהוא פתרון לבעיה הזו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
היי, יש לי את המסך WA2209 של DELL. הוא טוב, אבל מחפש משהו גדול יותר וברזולוציה גבוהה יותר (ה-DELL מגיע ל-1680X1050ׂׂ). המסך ישמש רק לסרטים, סדרות וגלישה באינטרנט. הבנתי ש-2K לא הכרחי, כי לאינטרנט זה לא ישים לקרוא ברזולוציה כזו, ו-FHD מספיק ל-27'. התקציב גמיש, אבל מחפש תמורה טובה לכסף מבחינת איכות התמונה. אם יש מסך מדהים במיוחד ב-2,000 שקל מוכן לקנות גם, אבל אם ההבדל זניח ביותר לעומת מסך ב-1,200 אז לא. תודה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
תקציב 1200 שח , חריגה של 25 שח אני ממש לא מתכוון לחרוג מהמחיר חח אני רוצה את המסך הטוב ביותר בין 24 וגדולים ממנו , אם יש מסכים שווים טכנית וההבדל היחיד הוא בגודל אני מעדיך את הגדול כמובן המסך ישמש למשחקים, יש לי כרטיס מסך HD6850 לא משנה לי מאיזה חנות לקנות ומאיפה, העיקר שהמחיר הסופי לא יעלה על 1200 ושהחנות תיתן אחריות, עדיף לי לקנות מחנויות שקרובות אלי, ירושלים
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
קנו לי אותו היום ובגלל שהידע שלי במסכים שואף ל0 אני אשמח לדעת איך המסך http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=470452
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
אני (או יותר נכון אבא שלי) רוצה לקנות מסך 19 או 17 אינץ' שימוש עיקרי צפייה בסרטים וקריאה תקציב 1700~ . מצטער ששיניתי פשוט אבא שלי שינה את דעתו...
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש, ומעוניין לקנות את ה LG 204wt, יש לי שאלה אחת שהיא ממש קריטית בבחירת המסך הזה, או במסך רחב בכלל: האם יש אפשרות (במסך עצמו או בדרייברים שלו) לגרום למסך להציג תמונה בפורמט מסך רגיל? (ז"א, להשאיר שוליים שחורים בצידי המסך, כמו בטלוויזיה במסך רחב שמציגה תמונה רגילה) זה קיים בטלוויזיות, אבל לא ראיתי לזה עדיין איזכור בשום מקום לגבי מסכי מחשב, ומדובר פה בנושא די קריטי, כי אני מתכוון להשתמש במחשב לדברים שדורשים תצוגה לא מעוותת בפורמט מסך רגיל (בעיקר משחקים ישנים, אבל לא רק...) לצורך העניין, כרטיס המסך שאני רוכש הוא ATI 1900 GT של Sapphire.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני מסתקל על מסכים כבר כמה זמן ואני עם מסך CRT 17 שזה פשוט הורג אותי ויש לי כסא מצויין וספה מול המחשב ואני מכור לסרטים שמוריד כל היום אז זה מתחיל להיות דחוף בקיצור אני מחפש מסך 22" וממה שקראתי וראיתי לפחות לפי המיפרטים והתגובות המסכים הבאים הם מה שנראה הכי טוב בתקציב 1500 (עם חריגות עדיף שיהיה אפשר לקנות בשקם אלקטריק כי יש לי שם הנחה) אז קיצור אני מתלבט בין: Asus VW222U - http://zap.co.il/model.asp?model_id=598360 לבין Samsung SyncMaster 226BW - http://zap.co.il/model.asp?model_id=576847 עכשיו כמה שאלות האם המסכים האלה הם הטובים בתקציב? אם כן מה מהם עדיף? ואם צריך דרישות אם משהו אז אני משחק הרבה משחקים ומתכנן לראות הרבה סרטים וכל השאר סתם גולש
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אוקי, לאחר דיי הרבה לבטים החלטתי ללכת על ה Asus VW222U, בתחום של ה1300-1400 שקל... ורציתי לדעת מה אתם חושבים... מטרת המסך היא בעיקר לסרטים ומשחקים תודה רבה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן כמו שהכותרת אומרת. אני מחפש מסך כמה שיותר טוב לא משנה הגודל למשחקים 2000 שקל גג. בין 19 ל-22 אינץ' בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני קונה מסך 19 אינטצ' ב1500-2000 שקל מה עדיף L1932TQ LG או FP91GX BENQ אני משחק משחקים..תודה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מסך בקרוב ואני רוצה לדעת מה יותר טוב מבין שתי הדגמים האלו: הדגם הזה של סמסונג: http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm או הדגם הזה של ל.ג': http://www.skypc.co.il/pl_product~L226WTQ~9~0.htm לא יודע מה לקחת.. זה בשביל הביצועים של ה-8800GT 512MB
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בקרוב אקבל ביבוא אישי אקסבוקס 360 עלית ופיסי3 אשמח עם תמליצו לי על מסך 22 טוב ובמחיר שלא יעלה על 2000 שח ושייתן מענה חיובי להפעלת המכשירים אשמח על חוות הדעת והעזרה
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין מקריאת הנושאים בפורום הזה כמעט לכל מסכי הTN יש RTA או OVERDRIVE איך אני יכול לדעת לפני שאני קונה מסך אם יש אפשרות לבטל את האופציה הזו בתפריט המובנה של המסך? (כמו למשל ב 931C שאני מכיר) האם לכל המסכים יש את המאפיין הזה? ולמה צריך את זה בכלל? ובלי קשר אשמח לדעת אם יש תוכנה חיצונית שמבטלת את האפשרות הזו אני שואל כי אני רוצה להחליף מסך ולפעמים ה OVERDRIVE מפריע לי ואני צריך לבטל אותו
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות את VP930 בתור מסך לשימוש ביתי כללי - רוב הזמן טקסט ולפעמים סרטים, אבל לא משחקי FPS. קראתי קצת סקירות ודפדפתי בפורום ונראה שבאופן כללי מדובר במסך מומלץ. האם זה נכון שהגירסה החדשה ביותר שלו היא REV 3? כשקונים את המסך, איפה צריך להסתכל כדי לבדוק את הגירסה? האם מישהו מכיר מקום בארץ ששם אותו בתצוגה? קשה לי לקנות על עיוור.. :-\ האם יש נקודות או חולשות מסוימות בדגם הזה שחשוב לשים לב אליהן? האם מי שקונה מסתכן ב-sample variance בנוגע ל-backlight bleeding? איך עומק הצבע השחור ב VP930 בהשוואה לדל 2007? אם יש עצות נוספות אשמח לשמוע. בעבר עזרתם לי לבחור בסמסונג 730B, מסך איכותי ונחמד במבט לאחור (למרות שהוא TN), וזו הזדמנות לומר שוב תודה. אני מקווה שתוכלו לעזור …
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
חברה שלום! אני קונה מחשב חדש בשבוע הבא בע"ה כל המפרט שלי גמור... חוץ ממסך שאני לא סגור עליו... אני קונה כרטיס מסך: כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 אני חייב להסגר על מסך... בהתחלה רציתי SAMSUNG או LG אבל שמעתי ממישהו שהשירות לא משהו וגם אם אני קונה מסך עם פיקסלים שרופים אז רק אם יש יותר מ7-9 פיקסלים שרופים אז מחליפים... שמעתי PROVIEW טובים עכשיו יש איזה שאלה שמטרידה אותי ואת אח שלי שהוא בעיקר משחק.. המסך הרחב... הוא מפחד שבמשחקים בעיקר ובכלל הכל יראה רחב... ופחות טוב.... מה יש לכם להגיד בנושא... תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-