מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה נהרס לי המסך ואני חייב לקנות מסך חדש דחוף. אז אם מישהו יכול לתת לי מסך לגיימר(בעיקר משחקים וסרטים) 19 אינצ' בסביבות ה 1000 שקל של חברה טובה ואמינה. ושיהיה בחיפה או קרוב לחיפה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הבנתי ש EIZO מכוונים בעיקר לשוק של גרפיקה. האם למישהו יש ניסיון עם המסך הזה במשחקים?
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, היום בצהריים קניתי את המסך Samsung P2370, אני אישית מאוד מרוצה ממנו מבחינה טכנית, עיצוב ופאנל, עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איך המסך.
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
קראתי איפשהוא שהוא צריך לתמוך ב 3D stereoscopic viewing אם אפשר לתת קצת הסברים כי הבנתי שיש מסכים שמראים 3D גם ללא משקפיים מיוחדות, ויש מסכים המצריכים משקפיים מיוחדות תודה.
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אני (או יותר נכון אבא שלי) רוצה לקנות מסך 19 או 17 אינץ' שימוש עיקרי צפייה בסרטים וקריאה תקציב 1700~ . מצטער ששיניתי פשוט אבא שלי שינה את דעתו...
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, יש לי מסך 24 אינץ LED עכשיו זה מסך מחשב חיברתי אותו באמצעות חיבור HDMI לכרטיס שלי שהוא radeon 6970 2GB. עכשיו אני רוצה להשתמש ברזלוציה של 1920-1080 עכשיו שאני מגדיר את הרזולוציה הזו הוא לא מציג לי אותו על מלוא המסך, איך אני מסדר את זה בכדי שהוא יציג לי מסך מלא? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב בעל המפרט הבא: E6600 ASUS - P5B Deluxe WiFi-AP GeForce 8800 GTX רציתי לדעת איזה מסך יתאים לי למערכת הזו שינצל אותה באופן טוב המליצו לי על LG - L1970HR האם ללכת עליו והוא יספק את המערכת או שישנם הצעות אחרות למסכים טובים יותר? שימושים לרוב הם משחקים ושימוש יום יומי באינטרנט , לא מרבה בצפיית סרטים
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום רב! אני רוצה לרכוש מסך מחשב חדש, אשמח אם מישהוא יוכל לעזור ולתת המלצה... התקציב: 1500 שקל מקסימום השימושים: גלישה מרובה באינטרנט, קריאת ספרים מהמחשב, צפייה בסרטים חשוב שיהיו ביקורות טובות על המסך ושהוא יהיה נוח לקריאה וצפייה ושיהיה חד
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שאלנו בטעות בפורום מפרטי מחשב ולא קיבלנו תשובה. כנראה בגלל שזה הפורום הלא נכון לכן אנחנו חוזרים על השאלה בפורום זה. מסך 22 פחות או יותר במחיר 700 פחות או יותר (אם אפשר) אפשר למתוח קצת את הכיס עד 1000 מקסימום עבור מחשב מהמפרטים הבאים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508860.0 לשימוש אופיס, גלישה ומשחק starcraft 2 והגרסאות שלאחריו. יש לנו מסך acer al1717 ואנחנו מתלבטים אם לשדרג או האם זה מספיק לשימושים הנ"ל תודה
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
טוב אז בעקרון המסך הגיע(עם סטנד מלא !) בלי פיקסלים מתים עד כמה שבדקתי עם תמונות בצבעים שונים על כל המסך ובעקרון נראה טוב (החנות אגב פנדס והשירות לא רע בינתיים המחשב מFOX מתעכב למרות שאני מבין שהם עוברים איחוד עם TMS עכשיו אז אולי זה מעכב אותם למרות שהזמנתי את המחשב 3 ימים לפני המסך אם כי כנראה שוב זב מחשב וזה מסך ) אז ככה : איזה עוד בדיקות כדא להעביר את המסך? אוקי והנה ביקורת - דבר ראשון המסך מתנדנד מעט אצלי הוא עומד מול קיר אבל הייתי לוקח את זה בחשבון למי שזה לא ככה דבר שני החיבורים לחשמל פורט וכו' קשים מאוד להשגה לקח לי קצת זמן למשש את המקום עד שהצלחתי לחבר וגם החשמל לא ממש נכנס בקלות ועד שלא הכנסתי אותו היה מהמקום מעין רעש חשמלי כזה שעבר אחרי שניסיתי להדק את העסק. ה…
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מסך LCD בגודל 19. המטרות העיקריות הן גלישה באינטרנט, עבודה עם תמונות (Photoshop), סרטים וקצת משחקים. התקציב הוא כאמור באיזור ה-1500 ש"ח. אפשר פחות. אפשר גם קצת יותר. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את הLG1970HRוקיבלתי אותו בצבע לבן כשהייתי בטוח שהוא שחור. התקשרתי לחנות והם טענו שלא קיים צבע שחור אז תיקנתי אותם והוכחתי להם שיש דבר כזה. הם אמרו שהם יבררו עם היבואן ביום ראשון אם הוא מביא את המוצר הזה. השאלה שלי היא כזאת: האם בארץ מוכרים את הדגם השחור?למיטב ידיעתי כן, אני רק רוצה לוודא. למישהו מכם יש כזה?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מתלבט בין המסכים הבאים (כולם מאותה חנות ופחות או יותר אותו מחיר) 1)VIEW SONIC VA 903B =מסך 19 אינץ 2)CHIMEI T38D או T39D הכוונה למסך הרגיל מבניהם המלצות יתקבלו בברכה תודה
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
חשבתי על BenQ FP92W ללכת עליו? יש המלצות אחרות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
האם ניתן להשיג את אחד מהמסכים האלה עם פאנל S-IPS ואם כן, איפה? בנוסף הבנתי של-LG יש מסך 20" בעל פאנל S-IPS בכ-1900 ש"ח, מה שמו?
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי ממישרדיה את המסך Nec 20WGX2 היום הגיע המסך בגרסת PRO מישהו יודע מה ההבדל בין הפרו לרגיל?
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הייאם מישהו מכיר את המסך ורוצה לחלוק חוויות והמלצות לגביו אני שמח לאחרונה קיבלתי עליו מחיר טוב של כ 900 ש"ח אך אני לא מכיר אף אדם שיש לו את המסך הזה תודה, אלעד
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש חדש, וזאת ההודעה הראשונה שלי, קראתי את ההמלצות השונות והביקורות וגם ההשוואת שבפורום למסכים השונים, ורציתי לבקש המלצות למסכים שמיועדים כאמור לגרפיקה, אך עם טוויסט קטן(אני מודה שחיפשתי בפורום ולא מצאתי ממש התייחסות לזה, אולי כי זה לא משהו שבדרך כלל משתלב) - יכולת לשמש במקביל גם כמסך טלוויזיה באופן מובנה, מבלי להשתמש בהתקן מיוחד חיצוני או כרטיס טלוויזיה וכו'. חיפשתי גם ב ZAP וראיתי אמנם כמה מסכים שמוצגים כמסכים משולבים, אך רובם(לפי מה שהבנתי) הם עם פאנל TN, וזה לא ממש טוב. השימוש העיקרי אמור להיות גרפיקה, ושילוב הטלוויזיה זהו רק תוספת שתחסוך מקום בחדר. אם יש לכם המלצות והן חורגות מהמחיר המדובר, זה עדיין יכול להיות רלוונטי, אבל כמובן שבמסגרת ההגיון. תודה
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
רכשתי לפני כפחות משבוע מסך LCD של סמסונג מדגם 713B התקלה במסך היא שיש פס לבן למטה במסך הבעיה היא אך ורק במסך, מפני שגם לאחר שניתקתי תמסך מהמחשב והוא היה מחובר אך ורק לחשמל עדיין היה תפס הזה ולא מצאתי כל דרך להפטר ממנו עכשיו לשאלתי למי אני צריך לפנות עקב הבעיה הזאת ליבואן של סמסונג או לחנות המחשבים שקניתי ממנה תמסך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 19", על איזה מסך אתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
במסגרת הנסיונות שלי להבין קצת יותר על זמן תגובה נתקלתי בסקירה הזו של svet: http://www.svethardware.cz/art_doc-CA31CCAA2DA3744FC12572080040A099.html לצערי אני מתקשה בקריאת הצ'כית. מישהו יכול להסביר בקווים כללים מה ואיך מודדים שם? במיוחד הגרף הראשון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6200 ויש לו חיבור VGA נדמה לי כחול כזה בצורת טרפז, וDVI חיבור לבן כזה עם הרבה פינים ובצורת ריבוע כזה. יש לי מסךLCD והאיכות היא לא משהו. המסך גם לא מי יודע מה (של ITT), אבל רציתי לדעת אם יהיה שינוי באיכות אם אחבר את זה בחיבור DVI במקום הVGA? לפי מה שהבנתי אמור להיות שינוי, אבל אם אין חיבור בטלויזיה (לדעתי) ל DVI אז מתאם של DVI ישנה משהו? *ואם למישהו יש גם את המסך הזה, איך אני משפר את איכת הצפיה במחשב? (מי שלא הבין, יש לי מסך בנפרד, 21", שהוא כרגע מחובר, ועוד מסך 22-23" שהוא משש כטלויזיה ולצפיה בסרטים מהמחשב). תודה מראש, גיל
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
טוב, דודה שלי מגיע עוד חודש בערך מארה"ב . אני מעוניין להגיד לה שתביא לי את המסך הזה איתה (2407WFP-HC) רציתי לדעת אם צריכות להיות בעיות כלשהן ? מכס, או כל משו דומה לזה ? אני ממש ממש לא מבין בזה . תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
שלום לכם... כנראה שאני אקנה היום את המסך LG W2486L הייעוד העיקרי הוא משחקים... מה דעתכם עליו? יש למישהו ביקורת בונה או סתם דעה אישית עליו? אשמח אם תשתפו אותי. תודה והמשך יום נעים, ניר.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-