מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום . קניתי מסך LCD אבל משום מה לא היה שם כבל RGB . אז ניסיתי לחבר את המסך עם כבל DVI . אבל זה לא עובד יש איזה שהם הגדרות שצריך להגדיר או שהוא חייב גם את הכבל RGB ?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
אהלן לפני כמה חודשים התחדשתי במסך Samsung 206BW...מסך 20 אינצ' LCD רחב... בכל מקרה, המסך ממש מעולה, ממש חד, ממש תענוג... אבל עם זאת, הלבן במסך הוא ממש, אבל ממש בהיר... בתאורת חדר רגילה זה ממש מאמץ את העיניים עד לרמות שאני לא יכול להסתכל על המסך מרוב סינוור... ברמת העיקרון יש למסך שלי הגדרות בהירות למצבים שונים...מצב הכהות הכי חזק שלו הוא כשאני מגדיר אותו ל"Text"...ככה הלבן כהה והצבעים קצת יותר "מתים"...ובכל זאת - בהייה בו עדיין הורגת את העיניים... יש בעלי מסכים זהים שיכולים להמליץ על צורה בה אוכל להכהות את הלבן כדי שאני לא אסתנוור למוות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
יש הבדלים בין U2515H ל-U2715H חוץ מהגודל של המסך עצמו? יש הבדל כלשהו בין DP ל-HDMI? לפי מה שידוע לי אין הבדל בעקרון אבל יש משהו שמומלץ יותר להשתמש בו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
מדובר במסך עם נתונים שעל פניהם טובים מאוד ,האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביו ? לציין כי מדובר ב- 24 אינץ 1920 על 1200 במחיר נמוך יחסית לנתונים - 2230 ש"ח . הדרישות שלי מהמסך הם צבעים כמה שיותר אמיתיים ואיכותיים ,למשחקים מהירים ולפעמיים גם לסרטים.
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
http://www.gyrotech.co.il/r_productDetails.aspx?PID=8976 אני לא מבקש שתמליצו לי על מסך חח אני רק שואל איך המסך שלי חח דגם: LM1910 יצרן: DAEWOO מאפיינים: 19INCH TFT, Pixel 0.294, Resolution 1280x1024, Contrast 700:1, Response 8ms, Samsung Panel, Speakers, DVI, Sl-bk לפי הדגם היצרן והנתונים זה המסך שלי. אבל אני עדיןן לא יודע חח הוא טוב?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
רכשתי לפני כפחות משבוע מסך LCD של סמסונג מדגם 713B התקלה במסך היא שיש פס לבן למטה במסך הבעיה היא אך ורק במסך, מפני שגם לאחר שניתקתי תמסך מהמחשב והוא היה מחובר אך ורק לחשמל עדיין היה תפס הזה ולא מצאתי כל דרך להפטר ממנו עכשיו לשאלתי למי אני צריך לפנות עקב הבעיה הזאת ליבואן של סמסונג או לחנות המחשבים שקניתי ממנה תמסך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת האם יש מסך מומלץ במתחת ל900 שקל, או לחילופין, מה המסך המומלץ הזול ביותר? [בלי משומשים בבקשה]
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
קניתי את הדגם הזה והוא פשוט מדהים ביופיו! אבל גם בחנות וגם בבית לא הצלחתי לקפל בחזרה את ה"מעמד". כלומר, הצלחתי לקפל אבל הוא לא נשאר במקום ונפתח חזרה. יש אפשר לנעול אותו כשהוא מקופל? בנוסף, בחלקים הכהים (צבעים כהים ובעיקר בשחור) יש ריצודים של נקודות לבנות קטנות. התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך ואת הדרייבר של המסך וזה עדיין ככה. מישהו מכיר את הבעיה? מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מסך מחשב 24 אינץ 4k לגיימינג וחיבור לזרוע מה מומלץ ? תקציב 2000 שקל
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי את שני המסכים בבית ואני חייב לדעת איזה מהם יותר טוב... שימו לב שה 731 הוא bf ולא b !!
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום לכם... נראה לי שיש לי בעיה במסך והבעיה היא כדלקמן... שליש מהמסך שלי כהה יותר משני השלישים הימני משמע פחות מואר ממש מוציא את העניים זו בעיה? ללכת למעבדה? או שאפשר לשנות משהו בהגדרות תודה מראש.. נ.ב מדובר במחשב נייד של dell דגם inspiron-1520 כרטיס גרפי של nvidia-GeForce8600m gt אני מקווה שעכשיו זה יותר ממוקד בכל מקרה תודה...
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לדעת מה דעתכם על הדגם הנך - לא מצאתי הרבה מידע עליו. קראתי את הביקורות על דגם נמוך יותר 226wt באתר. האם שימוש במסך 22 רחב מעייף יותר את העיניים מאשר מסך LCD 19 3:4?? האם שווה השימוש במסך 22 אינץ כאשר אין צורך לראות בו סרטים? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
בדקתי באתר של DELL ורשום שם רמת בהירור 400 באתרים אחרים 400-450 עכשיו אמרו לי בפורום שגם אם אני יוריד עד הסוף זה יגיע ל 150 שזה עדיין בהיר ומשתמשים ב 80-90 24" של EIZO למשל מגיע רק ל 320 יש לי בעיה עם מסך בהיר האם זה כזה גרוע
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
ראיתי שני מסכים מצויינים של סמסונג: Samsung t220P Samsung t240 קניתי כבר את ה-Samsung t220P ועוד יש לי זמן להחליף אותו ואני רוצה לדעת אם שווה להחליף אותו ל-24 אינץ. Samsung t220P מראה ביצועים מצויינים במשחקים והאיכות של התמונה מצויינת--וגם המוכר בחנות אמר לי שעדיף 22 בגלל שב-24 אין ממש איכות תמונה טובה. לגבי T240 אני לא יודע. כדאי להחליף או לא?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
מחפש מסך בגודל 20" בתקציב של עד 2000 שקל. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
קניתי מסך 24 סמסונג, התקנתי קודקים שונים, אבל בסרטים וגם לפעמים בסרטים של משחקים, התמונה לא רצה חלק, כאילו יש LAG קטן. כרטיס מסך הוא 670. האם הגיוני שהבעיה קשורה לדרייברים של כרטיס מסך, או שיש מצב שהבעיה במסך ? לא שיניתי שום הגדרות של מסך או כרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך 20" והבנתי שהרזלוציה במסכים אלו היא 1600X1200 שזה נשמע לי די גדול לקריאה נוחה של טקסט באינטרנט. אני כרגע עם מסך 19" (5:4) ברזולוציה של 1280x1024 ואין לי איזשהם בעיות עם טקסט ברזולוציה הזאת. מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
קניתי מסך מחשב של LG W2042T ביום שישי ולמרבה הפתעתי לא רואים טוב (אין פוקוס, במצב WIDE הכל נמעך, הרגשה שהכל מרוח וחד מימדי, מרצד נורא). שיחקתי עם הרזולוציה והגעתי לתמונה סבירה ולא מדהימה עם רזולוציה 1280 * 1024. לצערי לא הצלחתי להגיע לרזולוציה המקסימלית בה תומך המסך 1200 * 1600 במחשב אחד המסך הפך שחור ל 15 שניות נסיון וחזר לרזולוציה הקודמת ובמחשב אחר קיבלתי הודעת איבוד סינכרון אנלוגי - מעבר לתווך אותו המסך מכיר (כיוונתי במחשב ל 60Hz כמומלץ בספר ההפעלה). יש לי כמה שאלות: 1. האם היכולת לעבור בין רזולוציות הינה יכולת של כרטיס המסך או של לוח האם/ביוס? יש לי כרטיס מסך ישן של ATI Rage IIC 3D AGP ולא ממש מצאתי לו עדכון תוכנה. 2. מדוע המסך יוצא מסנכרון - ושוב, זו בעיה של כרטיס המ…
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
טוב חברה אחרי 8!!! שנים שאני משתמש בMAG 786FD הישן שלי (והוא עובד מצויין עדיין) החלטתי ללכת על מסך LCD חדש (8 שנים!!! די... הספיק לי) אחרי אינספור דיונים שקראתי הגעתי למסקנה הפשוטה, בתקציב שלי (שהוא בעיקרון 1700 ש"ח אבל עם תזוזה גם ל2000 במקרה המאוד קיצוני) המסך הכי טוב שאני יכול לקחת זה 226BW (אם היה CW אז היה יותר טוב) הבעיה איתו היא הרולטה הרוסית עם הפנלים... שאפילו אנשים אומרים שיש פאנלים שעם הגדרות יהיו טובים בערך כמו S מה אני צריך ממסך? סרטים... טקסט... בעיקר סרטים (אני חולה אנימה מה לעשות) אם אפשר היה להוסיף PIVOT (סיבוב על ציר 90 מעלות) היה טוב. משחקים זה לא הצד החזק שלי (כל עוד אני בצבא) וכמובן האופציה של VIDEO IN גם נחמדה.... אני שוקל גם את 2007WFP... יותר יקר א…
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
חשבתי על BenQ FP92W ללכת עליו? יש המלצות אחרות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD 19'' עד 1400 שקל, עדיפות רבה ל WS שלא מורח את התמונה, לאפשרות לסובב את המסך, ולזמן תגובה נמוך. המחשב יריץ משחקים כבדים וחשוב לי שהמסך יוכל לתמוך בהם. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך LCD 17" פשוט, עם חיבור VGA בלבד. אני מעוניין לחברו לכאבל RF. אני יודע שישנם מספר TV BOXES שמאפשרים זאת, אבל אני מחפש פתרון זול יותר. האם קיים איזשהו מתאם? אני יודע שאף ישנם די וי די\וידאו מסויימים ישנים עם חיבור RF, אז אני מניח שגם קיימים דברים יעודיים זולים יותר שלא עולים 250-400 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש מסך LCD למחשב לאחר התלבטויות קשות בין Viewsonic 930B לבין Eizo 1931 SH , שניהם "19 החלטתי ללכת על ה- Eizo עכשיו יש משהו חדש שאני בתלבט וזה בנוגע ל מסך Wide Screen עכשיו ההתלבטות היא בין 2 מסכים: 1. אותו Eizo 1931 SH הוא "19 , לא wide screen http://www.eizo.com/products/lcd/s1931_21/index.asp 2. Viewsonic VX2025 VM הוא "20.1 ,Wide screen http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2025wm.htm המחיר זזה לחלוטין של שני המסכים האלה מצד אחר מסכי EIZO הם מאוד איכותיים וצד שני Viewsonic הוא wide screen מה הייתם ממליצים לי ? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לא יודע אם זה לפה או לפורום אחר אבל אני צריך מסך טלוויזה שיהיה במרחק בערך 3 עד 4 מטר ממני שאני יוכל לחבר אליו ממיר של הוט HD ואת המחשב למחשב אני צריך אותו רק כדי לראות סרטים באיכות 1080P ... ולמשחקים קלים כמו NBA2K13 FIFA12 F1 וכל שאר המשחקים יהיה על מסך מחשב שמיועד למשחקים אני לא יודע את גודל הטלוייזה שאני צריך אבל אמרתי לכם את המרחק אולי זה יעזור ואני צריך רזולוציה של 1920x1080 כמו שאמרתי תקציב בערך 2000-2500 שקל ועוד משהו קטן קיימים מסכי טאצ' לPC בגודל 5-7 אינצ' במחיר סביר??
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש פה מקורות יודעי דבר איפה עוד אפשר למצוא את המסך הזה בפחות מ1200 שקל? *אפשר גם במסר פרטי תודה
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-