עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by nikon,

שבת שלום! אני מחפש מסך שטוב לפוטושופ בלבד! בשילוב של הכי זול שניתן למצוא מבלי לפגוע באופן משמאותי באיכות הצבעים והדיוק של המסך.לא משנה לי אם הוא 19 או 22 אינץ לא משנה לי איך הוא לסרטים או משחקים העיקר שיעשה את העבודה עם פוטושופ. אשמח לקבל המלצות מכם! ותודה

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  2. מדובר במסך עם נתונים שעל פניהם טובים מאוד ,האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביו ? לציין כי מדובר ב- 24 אינץ 1920 על 1200 במחיר נמוך יחסית לנתונים - 2230 ש"ח . הדרישות שלי מהמסך הם צבעים כמה שיותר אמיתיים ואיכותיים ,למשחקים מהירים ולפעמיים גם לסרטים.

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  3. אני מתכוון לעבוד עם שני מסכי 19" אחד ליד השני (לא אחד מעל השני ). האם עדיף ה EIZO 1931SH שהוא מאד איכותי אבל בעל פנל VA או NEC1970NX ,(אם אצליח להשיג אותו) שהוא בעל פנל S-IPS שהוא מתקדם יותר וכמו שהבנתי בעל זוית צפיה רחבה יותר? הסיבה שציינתי שזה לא אחד מעל השני היא כי אם זה היה המקרה הייתי הולך על האיזו בלי לחשוב פעמיים-קצת יותר יקר אבל לא נורא. תודה מראש לעונים אבל בבקשה אל תציעו לי מסכי 20" (רגילים או רחבים ) כי זה לא מתאים לי מכל מיני סיבות-אשמח לפרט אם מישהו ירצה לדעת....

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  4. יצרניות הציוד ההיקפי הפופולרית מאמצת את טכנולוגיות מבית סמסונג בכדי לצלול אל תוך שוק חדש - ושני הדגמים הראשונים שכבר זמינים לרכישה בארץ נשמעים כמו דיל לא רע בכלל לכתבה

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by TaLTooL17,

יש לי שתי שאלות: 1. מהי אחריות הפיקסלים השרופים של דל? 2. האם בSKYPC המסכים באים עם פאנל S-IPS או S-PVA?(אם מישהו יודע זה ממש יעזור לי) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  6. רציתי לדעת איך המסך שלהם, וביחס למחיר האם הוא שווה? הכי חשוב לי שלא יהיו לי בעיות בצבעים כמו ב-ASUS (עיוות קיצוני של צבע) ושיהיה בלי GHOSTING שנראה לעין או אפקטים מעצבנים אחרים. את האמת שעד היום חשבתי בכיוון של הדל, אבל בגלל המחיר המפתה אני שוקל לקנות את המסך הזה, השאלה שלי האם זה משתלם, כי זה כבר לא הבדל קטן במחיר. המסך הוא מסך ה-22" שלהם -W2221A- שאני יכול להשיג אותו במחיר שהיבואן קונה אותו, פחות או יותר... http://morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=51&subcatid=177&prodid=1000&keySearch= תודה, דור לוי

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  7. Started by Yaniv_sosner,

אני צריך מסך מעולה LCD ''22 למחשב.. עדיף מהחברות האלו: LG/Samsung/Dell.. מחיר מקס' 1700ש''ח תודה מראש יניב

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by Delvadar,

ראיתי שני מסכים מצויינים של סמסונג: Samsung t220P Samsung t240 קניתי כבר את ה-Samsung t220P ועוד יש לי זמן להחליף אותו ואני רוצה לדעת אם שווה להחליף אותו ל-24 אינץ. Samsung t220P מראה ביצועים מצויינים במשחקים והאיכות של התמונה מצויינת--וגם המוכר בחנות אמר לי שעדיף 22 בגלל שב-24 אין ממש איכות תמונה טובה. לגבי T240 אני לא יודע. כדאי להחליף או לא?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  9. Started by er1980,

מסך למשחקים + עבודה משרדית אני חשבתי על אחד מהמסכים הבאים: או מסך LG 1190 מסך "22 דגם W2271TC או מסך Samsung (23) 2333SW FHD 1149 או (22) 2233SW 999שח מה כדאי תודה

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  10. בעיקרון זה סרטים סדרות וגימינג, אין שימושים אחרים. חריגה עד 1000 רק אם זה באמת שווה את זה.. עדיפות לLED ומעל 21.5 אינץ' אם החסרתי פרטים תגידו לי בבקשה.

11. Started by timont,

אני צריך לבחור בין שני הדגמים הללו... די דחוף. מי עדיף? שמה עדיף דגם מקביל במחיר של AOC?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by lerhand,

קניתי לאחרונה את הLG1970HRוקיבלתי אותו בצבע לבן כשהייתי בטוח שהוא שחור. התקשרתי לחנות והם טענו שלא קיים צבע שחור אז תיקנתי אותם והוכחתי להם שיש דבר כזה. הם אמרו שהם יבררו עם היבואן ביום ראשון אם הוא מביא את המוצר הזה. השאלה שלי היא כזאת: האם בארץ מוכרים את הדגם השחור?למיטב ידיעתי כן, אני רק רוצה לוודא. למישהו מכם יש כזה?

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  13. Started by bigbosf,

שלום חברים הפעלתי את המסך לפני כמה ימים ונתקלתי בתופעה מוזרה ה- windows עולה - מגיע השלב שעולה ה- desktop ואז המסך כאילו מבצע רענון זאת אומרת מעיין כיבוי מהיר והדלקה של המסך (כמו שמתקינים כרטיס מסך ואז המסך נכבה ונדלק - משהו דומה ) בכל מקרה התקשרתי לתמיכה של אלקטרה - הנציגה אומרת שזה תקין לי זה נראה כמו סתם ניסיון לחפף מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  14. לאחר שבוע של מחשבה כולל צפיה ב PHILIPS 200W6CS בתצוגה הבנתי שאני צריך לעלות בתקציב שלי. הפיליפס נראה לי מעט דלוח וחסר עומק בגוונים הכהים. בקיצור חסר קונטרסט גם לאחר העלאת קונטרסט ל 100 והורדת בהירות לסביבות 30+/- 1. מהו הפאנל שהכי מתאים לעיבוד תמונה S-IPS ,PVA ,MVA? איזה מהם נותן סביבת עבודה ב 8 ביט ולא 6 ביט וקונטרסט ראוי? 2. האם האפשרויות שלי הן: PHILIPS 200P7ES ל DELL 2007FP/WFP או שיש NEC או EIZO טובים במחירים סבירים? 3. האם למישהו יש ניסיון עבודה של כמה חודשים עם ה PHILIPS 200P7ES וה DELL 2007FP/WFP? האם יש חנות שמוכרת את ה DELL2007FP עם פאנל S-IPS? 3. האם מסך 19 רגיל זול יותר כגון SAMSUNG 971P או Viewsonic VP930B ( קראתי שאמור להגיע דגם חדש 950B? ) מספק מבחינת ה…

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  15. חברה שלום! אני קונה מחשב חדש בשבוע הבא בע"ה כל המפרט שלי גמור... חוץ ממסך שאני לא סגור עליו... אני קונה כרטיס מסך: כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 אני חייב להסגר על מסך... בהתחלה רציתי SAMSUNG או LG אבל שמעתי ממישהו שהשירות לא משהו וגם אם אני קונה מסך עם פיקסלים שרופים אז רק אם יש יותר מ7-9 פיקסלים שרופים אז מחליפים... שמעתי PROVIEW טובים עכשיו יש איזה שאלה שמטרידה אותי ואת אח שלי שהוא בעיקר משחק.. המסך הרחב... הוא מפחד שבמשחקים בעיקר ובכלל הכל יראה רחב... ופחות טוב.... מה יש לכם להגיד בנושא... תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by freerider,

שלום לכולם, אני מנסה לרכוש שלושה מסכים מהדגם הנ"ל, ללא הצלחה. מישהו יודע איפה עוד נשאר ? או לחילופין מסך אחר באותה רמה (עם חיבור וזה 100) ? תודה

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  17. שלום לכולם אני זקוק למסך בעל רזולוציה כמה שיותר גבוהה להחליף את הT220 המזדקן שלי השימושים הם מולטיטאסקינג ולכן אני צריך כמה שיותר שטח עבודה, מכיוון שאני גיימר כבד המסך צריך להתמודד טוב עם משחקים וסרטי HD תקציב 2200 שח ללא חריגה, חנויות עדיפות למרכז. תודה לעוזרים היקרים.

18. Started by חננב,

מה ההבדל בינהם (פרט להפרש המחיר הלא ברור)? והאם יש מסך שמומלץ יותר מהם באזור ה 1000? תודה.

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  19. Started by caspermayne,

אני מתלבט בין שני אלה LG W2453V ו-BENQ G2412HD שניהם 24" ושניהם עם זמן תגובה של 2MS W2453V נע בין 1500-1600 ש"ח ו-G24112HD נע בין 1000-1200 ש"ח. תמיד חשבתי ש-SAMSUNG, LG, DELL הן מובילות ותמיד הסתכלתי עליהם, אבל הפעם אני חושב למה לשלם עליהם כל כך הרבה אם אפשר לקנות עם אותו מפרט טכני במחיר מאוד אטרקטיבי. אני מוכן להשקיע על מסך 1700 אבל השאלה האם הוא שווה את זה לפי מפרט טכני. בעיני אני מסתכל על המפרט טכני של המסך ואני חושב שהחברה פחות מעניינת, שני אלה נותנים לי 3 שנות אחריות. אני כותב לכם גולשי הפורום, ומבקש את דעתכם המקצועית ואם יש לכם דגמים שאתם מעוניינים לחלוק/להמליץ אז אשמח מאוד. חשוב לציין כי חשוב לי מאוד שבמסך מחשב יהיה חיבור HDMI - יהיה 16:9 - יהיה FULL HD - יה…

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by lior46,

איזה מהם יותר טוב? BenQ FP93Gx או L1952TQ של LG

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  21. Started by AreaDooM,

אני (או יותר נכון אבא שלי) רוצה לקנות מסך 19 או 17 אינץ' שימוש עיקרי צפייה בסרטים וקריאה תקציב 1700~ . מצטער ששיניתי פשוט אבא שלי שינה את דעתו...

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  22. שלום לחברי הפורום הנכבדים, אני מחפש מסך מחשב 24" עם תקציב של עד 1500 ש"ח. המסך משמש בעיקר לאינטרנט, וכמעט ולא למשחקים/סרטים/גרפיקה. יש ברשותי מסך 20" ישן של DELL בעל פאנל IPS שאני מאוד מרוצה ממנו, אך בניגוד לעבר, אין לי יותר צורך בשימושים גרפיים ולכן אני מעדיף לרדת בתקציב על חשבון האיכות. איזה מסך כדאי לקנות? ראיתי שיש 24" LED של DELL, אבל שמעתי שיש לו קצת בעיות והוא לא ברמה של ה-LCD שלהם. האם זה נכון? במידה ואחליט לקחת מסך עם פאנל איכותי פחות, איזה דגם מומלץ? תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  23. Started by clown,

אני מודע לזה שזהVP930 מעולה, אבל אני חייב ללכת על החברות הנ"ל. תקציב עד 1500 ש"ח

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Started by AriG,

לחברי הפורם שלום, רכשתי את המסך הנ"ל אבל לא מצאתי סיקור או עצות לגבי הגדרות וכדומה, נוסף על כך, המסך בא עם תוכנה המאפשרת שמירה של פרופיל כיוון צבעים, כך שאם מישהו הגיע להגדרות אופטימליות אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי, תודה,

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  25. חיברתי שני מסכי LG לא זהים 1. L1732TQ , מסך 17" דק מרובע תומך עד 1280X1024 2. L196WTQ מסך 19" דק רחב תומך עד 1440X900 חיברתי אותם כל טוב ויפה , אני יכול להעביר חלונות בין שני הסמכים , אבל במסך הקטן יותר ( המשני ) אין את השורה של התחל והשעון וזה.. רק רקע שחור וזהו. וכשאני מפעיל משחק אני רואה אותו רק על המסך פרימרי ... אני רוצה שזה יהיה כמו מסך אחד גדול והמשחקים יפעלו על שניהם , האם זה אפשרי ? איך ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.