מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
ובכן, היום הגיע הטכנאי לביתי (פניה נפתחה ביום חמישי שעבר ונקבע ביקור ליום שלישי - היום, פשוט כי לא יכולתי לפני. זה המקום לציין את השירות הטוב של PAL - נותנת האחריות למסכי XEROX). הטכנאי הגיע (עם מסך חדש), אמר שהוא לא רואה פיקסלים שרופים. הראתי לו אותם ע"י שימוש בתוכנת DPB (ולמי ששאל בקישור הקודם - הנה הקישור לאתר שלהם http://www.laptopshowcase.co.uk/downloads.php?id=1) והוא החליף את המסך בלי שאלות נוספות. כמובן שנתן לי לבדוק את המסך החדש בשביל לראות שאין בו פיקסלים שרופים (ואין). סה"כ אני מרוצה מהמסך אבל הדעה שלי אינה מקצועית ובאותה מידה אני מרוצה מהיונדאי שיש לי (פאנל TN. לא זוכר את הדגם). השימושים שלי הינם משרדיים בלבד (סרטים אני רואה במער' קולנוע ביתית שמחוברת למחשב אח…
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לאחר שבוע של מחשבה כולל צפיה ב PHILIPS 200W6CS בתצוגה הבנתי שאני צריך לעלות בתקציב שלי. הפיליפס נראה לי מעט דלוח וחסר עומק בגוונים הכהים. בקיצור חסר קונטרסט גם לאחר העלאת קונטרסט ל 100 והורדת בהירות לסביבות 30+/- 1. מהו הפאנל שהכי מתאים לעיבוד תמונה S-IPS ,PVA ,MVA? איזה מהם נותן סביבת עבודה ב 8 ביט ולא 6 ביט וקונטרסט ראוי? 2. האם האפשרויות שלי הן: PHILIPS 200P7ES ל DELL 2007FP/WFP או שיש NEC או EIZO טובים במחירים סבירים? 3. האם למישהו יש ניסיון עבודה של כמה חודשים עם ה PHILIPS 200P7ES וה DELL 2007FP/WFP? האם יש חנות שמוכרת את ה DELL2007FP עם פאנל S-IPS? 3. האם מסך 19 רגיל זול יותר כגון SAMSUNG 971P או Viewsonic VP930B ( קראתי שאמור להגיע דגם חדש 950B? ) מספק מבחינת ה…
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אם לRefresh Rate שלא כמו במסכי CRT אין כל השפעה על מסכי LCD בשל הבדלי הטכנולוגיות, מדוע מגיעים מסכי LCD עם האופציה כן לשנות את הRR?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הלך לי המסך 19 אינצ' שיש לי כיום של VIEWSONIC.. אני חושב שעדיין יש לי אחריות עליו.. (מישהו יכול לאשר לי את זה? עברו שנתיים וחצי מאז שקניתי אותו.. והוא כל הזמן נדלק לשניה ונכבה ל7 שניות) אבל בכל אופן אני כבר דיי הרבה זמן חושב על מסך גדול יותר.. בכיוון של 24 אינצ'.. אבל אולי אפילו 26 או 22.. אני גיימר די רציני (HD4870 וQ9400 דיי מעידים על זה אני חושב..) התקציב שלי הוא באזור ה2000 ש''ח.. איזה המלצות יש לכם? רק דבר אחד , חשוב לי מאד שהמסגרת של המסך לא תהיה בומבסטיט מדיי כי גם ככה 24 - 26 אינצ' זה דיי גדול.. תודה
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך בגודל 24 אינטש 16:9. אשתמש בו גם כמסך לעבודה כללית וגם לצפייה בסרטים. תוכלו להמליץ לי על מודל(ים)? אעדיף מסך PVA, אם יש בטווח מחירים (אפשר קצת לחרוג). תודה! חצי-קשור: באתר של בדיקת סוג הפאנל אין את רוב המודלים שחיפשתי - איך אתם בודקים את זה?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
השימוש הוא בייתי והוא כולל בתוכו: יצירת מוזיקה בתוכנה cubase גלישה באינטרנט המחיר והא עד 100 שח +- תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן לכולם! הזמנתי באינטרנט מסך מחשב של סמסונג 22" מדגם 2233BW. זה מסך 1680X1050 שלחו לי מסך מחשב 21.5" מדגם P2250 של סמסונג 1920X1080 מבחינת תשלום, גבו לי אותו דבר - השאלה היא אם דפקו אותי... אני לא גיימר בכלל, וצריך את המסך בעיקר לעבודה משרדית ולצפייה בסרטים ניסיתי להשוות את ההבדל בפאנלים ולנסות להבין מה ההבדלים אבל לא הצלחתי, אנא - אולי מישהו יוכל לעזור לי?? תודה רבה רבה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם (פרט להפרש המחיר הלא ברור)? והאם יש מסך שמומלץ יותר מהם באזור ה 1000? תודה.
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היום סידרתי את החדר. הסידור כלל הזזה ותמרון של כל מיני כבלים. לאחר הסידור החלה בעיה במסך. מדי פעם המסך נהיה שחור לפחות משניה וחוזר לתצוגה רגילה כל הכבלים מחוברים ומהודקים כמו שצריך - עברתי על כך המון פעמים. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך led שנשרט. אני לא יודע ממה השריטה נגרמה (אני מניח שניקו את המסך עם מגבת או משהו כזה ולא עם מטלית רכה). השריטה כמעט ואינה נראית וגם מקרוב לא רואים בעיות אז אני מניח שרק הציפוי נשרט. האם אפשר לטפל בשריטה כזו?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רגיל לעבוד עם שני מסכי 19" ורוצה לעבור לאחד גדול סוף סוף עבודה עם תוכנות גרפיקה ואנימציה של Adobe ראיתי שיש מגוון גדול של 27" אבל לא כזה גדול של 30" מה כדאי?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך (19" או 20") בתקציב של 1500 2000 ש"ח בערך, וממה שקראתי פה ואתרי ביקורות נוספים נראה שכימעט ואין מסכים איכותיים (שעדיין אפשר להשיג...) בטווח מחירים הזה... חוץ מה971, ונראה שהוא מתאים לעריכת תמונות אבללא כל כך מתאים למישחקים... שזה יהיה השימוש העיקרי של המסך, אם למישהו יש ניסיון עם המסך בכל מה שקשור למישחקים, אשמח לשמוע חוות דעת...
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD חדש למחשב ואם כבר אני קונה ומחליף את ה-CRT 17" בן ה-5 שלי אני רוצה משהו טוב וגדול (20"-22") עם איכות תמונה טובה במחיר של בסביבות 1000~ שקל (אפשר 200-250 יותר לא יקרה כלום) אני לא מחפש מסך למשחקים אלא יותר לסרטים וכאלה מצאתי בזאפ את: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 שאומרים שהוא טוב אבל נראה שהעיצוב (לפי ביקורת ב-nana) בא על חשבון יעילות לפי מה שכתוב שם זה לא שחשוב לי העיצוב ואני גם לא עד כדי כך בררן בקשר לאיכות התמונה (אני לא מומחה ככה שאני לא מחפש הבדלים דקים) אבל אני רוצה לקבל את התמורה הטובה ביותר למחיר שגם ככה לא זול לפי הביקורות בזאפ גם המסך הזה לא רע: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 אין לי מושג במה לבחור (אין לי בע…
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ברצוני לרכות מסך מחשב בגודל של 23 אינצים. המסך מיועד לשימוש במחשב שלי ולחיבור הxbox 360. לכן אני אדרוש שלמסך יהיה חיבור hdmi וחיבור dvi. התקציב שלי עומד על כ1000 שקלים, עם חריגה של 300 שקלים. אין לי בעיה לקנות מכל חנות, העיקר שתהיה אמינה. אשמח אם למסך יהיה זמן תגובה קצר ככל האפשר היות ואני משחק במשחקי יריות גוף ראשון. אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי, בתשובה מראש נועם.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום, המסך שלי התקלקל ואני מחפש מסך חדש. אני טובע בים המסכים, ולא כל כך ברור לי איזה מתאים לי. נכנסתי ל- KSP והם המליצו לי על המסך הבא: W2261V של LG, אשר עולה 990 שקל. השימוש שאני עושה במסך הוא בעיקר שימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, מייל וכו'), אולם אני רוצה שהוא לא יאכזב אותי במידה וארצה להשתמש בו לדברים נוספים (צפייה בסרטים, משחקי מחשב וכו'). חשוב לי מאוד שיהיה ניתן לקרוא טקסט בקלות ובבירור (ושלא יהיה קטן מידי). יש לי מספר שאלות: האם אכן כדאי לעבור למסך 21-22 אינץ', או שלדעתכם עדיף לי להסתפק במסך 19 אינץ'? האם הדגם שהזכרתי למעלה טוב? איזה דגם אחר אתם ממליצים לי? אני באמת אובד עצות, מרוב מידע על מסכים ודגמים שונים שקיימים בשוק. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי אנשים ,כתבתי כבר שאני קונה מחשב נייד בחודשיים הקרובים , ראיתי בעיתון של השבוע ,מבצע בקניה של הנייד שאני נעול עליו ניתן לקבל טלויזיה LCD של 22 אינץ של חברת MAG ב 1000 שקל הנייד עולה 3190 , fujitsu esprimo v6535-4 דגם ה טלווזיה הוא BF22 , בדקתי כבר והיא לא בדיוק מיוצר ע"י MAG עלה proview ,עצלי בבית יש CRT 17 שלהם כבר מספר שנים ותאמת אני מרוצה לא יודע איך ב LCD , הנה לינק http://www.amtel.co.il/product.asp?Prod ... p;CatID=22 כדי ,או לא כדי? כי 15.6 לסרטים זה לא הרבה ..זה יהיה מחובר לנייד רק לצורך סרטים ולממיר של יס
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
מה המסך המומלץ בטווח מחירים זה? (לא מעוניין לרדת ל 23") תודה
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
אני מטלבת בין הLG L1970HR ו LG 1953TR וSAMSUNG 931C בעיקרון מסכי 2MS עם נגידויות גבוהה... ומה זה DCR? (לדוגמא1:3000 DCR)... כאילו רק למי שיש מעל 1:1000 כתוב DCR... אז מה זה? עכשיו יש לי מסך LCD שלSAMSUNG לפני זה גם היו לי 2 מסכי LCD נוספים (אחרים) של SAMSUNGואני מאוד מרוצה מהחברה ... היה לי גם LCD של LG ולא ממש טוב היה טוב לעומת הSAMSUNGS... אז מה כדאי לקנות כיום? LG או SAMSUNG? או מהשהו אחר? (מסכי 19") (אין חשיבות למחיר!) תודה.
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
XEROX XA7-192I LCD *כולל כיסוי מגן מזכוכית לשמירת המסך לזמן ארוך יותר מוצר: ``19 LCD XA7-192I צבע שחור תכונות ממשק אנלוגי ודיגיטלי, עיצוב דק במיוחד טכנולוגיית צג ``19.0 Viewable Active Matrix TFT זווית צפייה אופקית 140 מעלות זמן תגובה ms 8 גובה פיקסלים (מ``מ) 0.264 מ``מ רזולוציה מרבית 75Hz @ 1280 x 1024 קצב רענון אנכי (Hz) 60-75 בהירות 250nits יחס ניגודיות 800:1 תמיכה Mac ו-PC כניסת וידאו אנלוגי ו-DVI כוונון אוטומטי כן הפעלת משתמש בקרי מסך דיגיטליים הספק צריכה 30W / Energy Star Plug & Play כן ממשק חיבור לקיר כן (תקן VESA) אחריות עד 5 שנים
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי ממישרדיה את המסך Nec 20WGX2 היום הגיע המסך בגרסת PRO מישהו יודע מה ההבדל בין הפרו לרגיל?
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לפני שלושה ימים קנו לי את המסך הזה ואני שואל אם יש לי כרטיס מסך תומך hdtv אני יוכל לראות באיכות hd במסך הזה?
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מתכוון לעבוד עם שני מסכי 19" אחד ליד השני (לא אחד מעל השני ). האם עדיף ה EIZO 1931SH שהוא מאד איכותי אבל בעל פנל VA או NEC1970NX ,(אם אצליח להשיג אותו) שהוא בעל פנל S-IPS שהוא מתקדם יותר וכמו שהבנתי בעל זוית צפיה רחבה יותר? הסיבה שציינתי שזה לא אחד מעל השני היא כי אם זה היה המקרה הייתי הולך על האיזו בלי לחשוב פעמיים-קצת יותר יקר אבל לא נורא. תודה מראש לעונים אבל בבקשה אל תציעו לי מסכי 20" (רגילים או רחבים ) כי זה לא מתאים לי מכל מיני סיבות-אשמח לפרט אם מישהו ירצה לדעת....
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את ה19 CRT המתיישן שלי במשהו חדש... כיוון שאני לא מעודכן כבר בהרבה דברים בקשורים למחשבים איזה דגם מומלץ למסך 22 אינץ' רחב שהוא יחסית דגם חדש ולא שהוא שכבר מתחיל להתיישן. ראיתי שיש למשל את הSamsung SyncMaster 226BW אבל נראה שהדגם בן שנה וחצי כבר פלוס מינוס. ויש את הLG L226WTQ שגם בטווח מחירים אבל אני לא יודע עד כמה LG טובים היום... לי יש CRT של LG והוא היה מהדגמים האחרונים שלהם שהיו נחשבים טובים מאז שמעתי הרבה דברים גרועים עליהם. תודה נ.ב אלה מסכי TN? יש סיבה להשקיע מעבר ל2000 שקל?
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Asus 22" LCD VW222S Wide 2MS 1:2000 http://tms.co.il/product/5431 Asus 22" LCD VK222U Wide 2MS 1:5000 1.3MP Camera DVI http://tms.co.il/product/5662 Asus 22" LCD VW222U Wide 2MS 1:2000 DVI http://tms.co.il/product/5432 מה הכי משתלם כאן? אני לא ממש מבין במסכים אבל השני נראה לי עם הניגודיות הכי גבוהה , זאת אומרת שהוא הכי טוב? המסך הוא למשחקים + סרטים מעונין במסך הכי טוב מבין הרשימה
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-