מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
קניתי מסך חדש של סמסונג דגם B2430 חיברתי אותו למחשב הישן לחיבור ה VGA ואין תמונה. לאחר מכן חיברתי אותו לDVI ויש תמונה רק עד שהוא מסיים להעלות את חלונות. כשחיברתי את המסך הישן למחשב גם שם לא היתה תמונה וניסיתי לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה גם בחיבור VGA ולא היה שידור. הכרטיס מסך שלי ישן, סביבות 5 שנים בדקתי את המסך אצל חבר והכל עובד פיקס
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הייאם מישהו מכיר את המסך ורוצה לחלוק חוויות והמלצות לגביו אני שמח לאחרונה קיבלתי עליו מחיר טוב של כ 900 ש"ח אך אני לא מכיר אף אדם שיש לו את המסך הזה תודה, אלעד
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני רכשתי לפני שנה בערך את Dell 2209WA. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680X1050 כמו גם המסך E-IPS של LG. אני יודע שזה פאנל יותר איכותי מ-TN, אבל אם נניח אני רוצה לשחק איזה משחק על רזולוציה מקסימלית (1920x1080), ובעצם לקבל את הגרפיקה במיטבה, האם זה לא חסרון של המסכים האלה אל מול ה-TN? או שבכל מקרה האיכות של מסכי E-IPS ברזולוציות גבוהות עדיפות על פני TN ?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שני המסכים עולים לי אותו דבר.. איזה מסך עדיף? ולמה.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היום סידרתי את החדר. הסידור כלל הזזה ותמרון של כל מיני כבלים. לאחר הסידור החלה בעיה במסך. מדי פעם המסך נהיה שחור לפחות משניה וחוזר לתצוגה רגילה כל הכבלים מחוברים ומהודקים כמו שצריך - עברתי על כך המון פעמים. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
Dell 2005WFP מסך ה-LCD מהמובילים בעולם!! מצויין לגרפיקה מתקדמת ובאיכות מדהימה!! מסך רחב 20.1" במצב חדש!! כולל PIVOT ויכולת לשמש גם לצפייה כטלויזיה!!! מסך מדהים ברזולוציה של 1680-1050 WIDE, כולל כניסות: S-VIDEO, COMPOSITE, DVI... יכולת שימוש גם כמסך טלויזיה ע"י חיבור לממיר דיגיטלי. המסך הטוב ביותר שתשיגו!!! קטגוריה: מחשבים וציוד נלווה תת קטגוריה: מסך מחיר: 1,900 ¤ איך המסך הזה? וכמה הוא שווה? דיברתי עם הבנאדם.. הוא הביא את זה מארה"ב.... האם ניתן לברר אם יש אחריות או משהו? מה הוא שווה ביחס לdell2007 שכן המסך שאני מתאר פה הוא תוצרת ארה"ב.
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכם... נראה לי שיש לי בעיה במסך והבעיה היא כדלקמן... שליש מהמסך שלי כהה יותר משני השלישים הימני משמע פחות מואר ממש מוציא את העניים זו בעיה? ללכת למעבדה? או שאפשר לשנות משהו בהגדרות תודה מראש.. נ.ב מדובר במחשב נייד של dell דגם inspiron-1520 כרטיס גרפי של nvidia-GeForce8600m gt אני מקווה שעכשיו זה יותר ממוקד בכל מקרה תודה...
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לדעת מה דעתכם על הדגם הנך - לא מצאתי הרבה מידע עליו. קראתי את הביקורות על דגם נמוך יותר 226wt באתר. האם שימוש במסך 22 רחב מעייף יותר את העיניים מאשר מסך LCD 19 3:4?? האם שווה השימוש במסך 22 אינץ כאשר אין צורך לראות בו סרטים? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4870 ומסך SAMSUNG T220 עכשיו, יש לי את VGA וDVI אני כרגע מחובר לVGA כי הייתה לי קצת בעיה לDVI.. אם אני יתחבר לDVI מה יהיו ההבדלים?
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב בעל המפרט הבא: E6600 ASUS - P5B Deluxe WiFi-AP GeForce 8800 GTX רציתי לדעת איזה מסך יתאים לי למערכת הזו שינצל אותה באופן טוב המליצו לי על LG - L1970HR האם ללכת עליו והוא יספק את המערכת או שישנם הצעות אחרות למסכים טובים יותר? שימושים לרוב הם משחקים ושימוש יום יומי באינטרנט , לא מרבה בצפיית סרטים
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לפני שנתיים עברתי מ17" CRT(!) לE228WFP. אחלה מסך, הבעיה היחידה היא שהוא יותר מדי בהיר, זה מפריע לגיימרים כמוני שאוהבים לשחק משחקים חשוכים וכו'. אני וה8800GT שלי (מנוחתו עדן) מאוד אהבנו את הרזולוציה של 1680x1050. איזה תחליפים יש לי עכשיו? (אבל כאלה ששחור בהם זה שחור!)
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום. אחרי 6 שנים עם ה Samsung 959NF CRT החלטתי לקנות מסך LCD. אבל הבעיה היא הנתונים של מסכי ה LCD והם לא ממש מחמיאים. הלכתי לברר מספר דברים בחנות ואני חייב לציין שאיש המכירות עשה עבודה מעולה. יש מספר נתונים שדי הדאיגו אותי לפני הקנייה. גודל המסך : שמתי לב שהרוב קונים היום 22 אינץ' רחב. כי כמעט ולא ניתן למצוא מסכי 19 אינץ' לא רחבים. או אפילו 22 אינץ' לא רחבים. הלכתי לדודה שלי והתבוננתי מספר דקות על ה Samsung 2253 BW החדש שהיא קנתה והיה מאוד קשה להסתכל על המסך. האם מתרגלים לזה ? בקשר לגודל הנקודה : ממה שהבנתי גודל הנקודה הוא די קריטי וממה שראיתי ברוב המסכים גודל הנקודה הוא 0.282 וזה קצת בעייתי. מהירות תגובה:היו מספר מסכים שענו על הדרישות הקודמות אבל מהירות התגובה שלהם…
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מסך מחשב בתקציב עד של 1000 ש"ח. גודל מבוקש 22"-24", 16:9. צרכים עיקריים - גלישה, עבודה, צפייה בסרטים (לא משחקים ולא גרפיקה משוכללת) חובה שתהיה אפשרות לתלייה על הקיר!! אפרופו, כיצד ניתן לדעת על מסך שהוא ניתן לתלייה?? יש מתקני תלייה מומלצים? מעדיף שתהיה אפשרות לשחק מעט עם הזווית... מעלה, מטה ולצדדים (פחות קריטי) אשמח לקבל התייחסות לנושא. תודה מראש הראל
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב 100-120HZ בשביל משחקים. התקציב שלי 1500ש"ח (עם לא הגיוני במחיר הזה אז תמליצו מה שיש) גודל לא כל כך משנה. תודה, דן
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
טוב אחרי התלבטויות רבות החלטתי ללכת על הvs, המסך יהיה למשחקים, בניית אתרים/גרפיקה ועריכת סרטים. אני הולך לקנות אותו מחר, עדיין לא ראיתי את הביצועים שלו, איך אתם ממליצים לבחור אותו? ז"א כשאני אבדוק אותו בחנות (שאלתי אותם הם אמרו שזה אפשרי) על מה לשים לב? איך לראות שהוא מתאים לי? כל עצה תתקבל בברכה. עוד משהו, אם המסך לא ימצא חן בעיניי ולא יתאים לדרישות, יש עוד מסך בסביבות המחיר הזה (לא יותר מ1700) שמתאים?
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי בשעה טובה Samsung 22 226BW . אני מאוד מרוצה ממנו , הבעיה היחידה שהוא נמצא במצב "שכיבה" (נוטה חזק כלפי מעלה) . ניסתי להוריד אותו אבל לא הצלחתי בשום דרך , יש דבר מסוים שצריך לעשות ע"מ ליצב אותו שיהיה יותר קל לראות ? תודה וחג שמח .
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש דרך להציג דפי אינטרנט בצורה יותר נורמאלית ולא שיש "שוליים" ארוכים ללא שום תוכן כאשר עובדים על רזולוציה גדולה?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
1. איזה מבין שניהם הכי כדאי? היה לי ניסיון קל עם הLG ולא ממש אהבתי את זוויות הצפיה הנוראיות שלו, כל סטיה הכי קטה הצידה ואתה כבר לא רואה טוב ביכלל... עם הסמסונג עוד לא היה לי ניסיון. 2. יש מסך אחר במחירים שלהם שכדאי במקומם?
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש הבדלים בין U2515H ל-U2715H חוץ מהגודל של המסך עצמו? יש הבדל כלשהו בין DP ל-HDMI? לפי מה שידוע לי אין הבדל בעקרון אבל יש משהו שמומלץ יותר להשתמש בו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
הי מצאתי את המסך ב 830 שח ואני ממש מעוניין לקנות אותו הדבר היחידי שמלחיץ אותי קצת זה זמן התגובה הגבוה שלו (8) זה באמת יפגע לי במשחקים?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע סטודנט שלומד תכנות וכל הזמן מתעסק עם המחשב גם עכשיו וגם אחרי הלימודים ולפחות כרגע יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI ואני הייתי רוצה מסך גדול (23 - 25 אינץ) שיחובר למחשב הנייד וששם אני אעשה את רוב הדברים והעבודה שלי כמו כן המחשב נמצא כרגע על שולחן שנמצא כ2 מטר וחצי מהמיטה שלי (2.5 מטר האיפה שאני שם את הראש) והרבה פעמים לפני שאני הולך לישון אני רואה דברים במחשב כגון סדרות וסרטים באיכות לפחות720p אבל המסך הגדול שיש לי עכשיו סתם ישן ואני רוצה להחליף אותו. אז הבנתם שאני צריך לעבוד הרבה מאוד במחשב ולא רוצה שהעניים שלי יכאבו כמו כן אני אוהב איכות תמונה טובה ואוהב לראות וידאו בלא פחות מ720p ולכן השאלה שלי היא איזה מסך מחשב לקנות שיתאים לצרכים שלי ואולי אף לצרכי…
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, יש לי את המסך WA2209 של DELL. הוא טוב, אבל מחפש משהו גדול יותר וברזולוציה גבוהה יותר (ה-DELL מגיע ל-1680X1050ׂׂ). המסך ישמש רק לסרטים, סדרות וגלישה באינטרנט. הבנתי ש-2K לא הכרחי, כי לאינטרנט זה לא ישים לקרוא ברזולוציה כזו, ו-FHD מספיק ל-27'. התקציב גמיש, אבל מחפש תמורה טובה לכסף מבחינת איכות התמונה. אם יש מסך מדהים במיוחד ב-2,000 שקל מוכן לקנות גם, אבל אם ההבדל זניח ביותר לעומת מסך ב-1,200 אז לא. תודה
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני רוצה לסדר את זה ככה שמסך אחד יהיה בשימוש רגיל וחלק מאותו מסך יהיה בגדול על המסך השני. אני גם רוצה שהעכבר לא יעבור למסך השני כשאני מגיע לקצה של המסך הראשון. את הראשון הבנתי שאפשר עם תוכנה בשם OBS, ולגבי השני אין לי מושג. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, יש לי מסך 24 אינץ LED עכשיו זה מסך מחשב חיברתי אותו באמצעות חיבור HDMI לכרטיס שלי שהוא radeon 6970 2GB. עכשיו אני רוצה להשתמש ברזלוציה של 1920-1080 עכשיו שאני מגדיר את הרזולוציה הזו הוא לא מציג לי אותו על מלוא המסך, איך אני מסדר את זה בכדי שהוא יציג לי מסך מלא? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם יש ברשותי מסך של Asus, הדגם המלא הוא: https://www.asus.com/Monitors/ROG-SWIFT-PG27VQ/ כבר תקופה די ארוכה שיש פס חשוד לרוחב המסך, לצערי אני לא יודע להגיד אם זה מהרגע שקיבלתי אותו או שהתופעה התחילה במהלך חייו. *תמונה בקבצים מצורפים. אני מניח שזו בעיה במסך מכמה סיבות: ניסיתי לחבר את המסך לכרטיס מסך של הלוח אם והתוצאה זהה. כשאני לוכד תמונה הפס לא מופיע. 1. האם זה מספיק כדי להניח שהבעיה היא במסך ? עוד דבר נוסף, המסך נמצא במסגרת אחריות, אך לאחר שיחה עם נציג מאסוס הוא הסביר שיש אפשרות לקבל שליח עד הבית, בדיקת מעבדה ובמידת הצורך תיקון אך במידה ויימצא וזה נזק פיזי ולא חומרת…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-