מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי לפני חודש בערך מסך LCD של SAMSUNG - מסך 17" דגם 730B. חיברתי אותו תחילה עם החיבור האנאלוגי והכל עובד אחלה. הציעו לי לחבר אותו דרך החיבור הדיגיטלי. חיברתי, והתצוגה מבחינתי לא ממש השתנתה. אמרו לי שאני צריך להתקין את הדרייברים בשביל שהדיגיטלי באמת יעשה את ההבדל - ופה נתקעתי. משום מה אני לא מוצא את הדיסק התקנה, למרות שזה לא צריך להוות בעיה. באתר היצרן מצאתי דרייבר אחד - http://www.samsung.com/support/productsupport/download/FileView.aspx?cttfileid=252910&type=&typecode=300100&subtype=&subtypecode=300101&cmssubtypecode=&model=730B&filetype=DR&language= אני בספק אם זה הדרייבר שאני אמור להוריד. בכל מקרה אני צריך הדרכה איך להתקין ומה לה…
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בשביל גיימר וקריאת טקסטים? הוא DVI? המחיר שלו בKSP הוא 1220
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מעוניין בחוות דעת על מסכי LCD של חברת AOC תודה ושנה טובה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
ברשותי מסך Samsung 793DF ורציתי לדעת אם ישנה תוכנה שיכולה לעשות מיקום אוטמטי של תצוגת המסך. כרגע ישנם שולים שחורים בצדדים והתמונה קצת מעוותת בגלל שההגדרות של המסך התאפסו, בשביל לסדר את זה אני צריך לשקיע דיי הרבה זמן בישור התמונה דרך כפתורי המסך שאינם נוחים במיוחד. בתוכנה winfox שבאה עם הכרטיס מסך הישן שלי שהיה של חברת leadtek הייתה אפשורת לעשות תיקון אוטומטי של מיקום המסך ורציתי לדעת אם יש תוכנה יעדות לעשיית הפעולה הזו. (הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ASUS EN8800GTS 320MB )
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המסך Dell 22" E228WFP ורציתי לדעת איך? הוא נחשב טוב ? ומה החיסרונות שלו? http://zap.co.il/model.asp?model_id=502783
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מה קורה חברים.. שלשום קיבלתי את המסך בפנדה.. באמת מסך ליגה עם איכות מטורפת!.. היום בבוקר שמתי לב שבחלק העליון של המסך בצד שמאל, ממש ממש בקצה יש שני פסים קטנים ירוקים.. עכשיו הבנתי מכאן שפנדה נותנת שבוע אחריות על פיקסל ראשון שמת, זה נכון?.. תודה, רון.
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=522861 חסר שם את הסוג פאנאל אבל הוא נראה פצצה מה דעתכם? שווה קנייה? אחרי מה שראיתי שכתבו פה על הסוני אני מחפש מסך אחר
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי מסך של LG מדגם : W2042T המסך הינו ברזולציה של 1680X1050 וכאשר אני מעביר את הרזולוציה הזו בשולחן עבודה מן הסתם כל התיקיות והכתב נהפכים לקטנים מאוד וכמו כן בדפדפן האינטרנט יש לי המון שטחים שאין בהם שום דבר בגלל הרזלוציה הגבוהה הזאת שמקטינה הכל ובלתי אפשרי לעבוד ככה. בנוסף הבנתי שמומלץ כן לעבוד עם הרזולוציה הטבעית של המסך אך יש דרך להגדיר זאת באמצעות הדרייבר רק שאני לא יודע איך עושים זאת מישהו יודע ויכול לומר לי מה לעשות? אגב יש לי כרטיס מסך של ATI RADEON X1300 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
איך המסך הבא בשביל משחקים Samsung SyncMaster 226BW ?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בשביל מחשב חדש לחבר, מצאתי את הדגמים האלה: BenQ FP91GP - http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=73117&saleNo=1545627&comp=1 או זה: Sony SDM-X75FB + DVI (8ms) + Speakers Black LCD Monitor 1348.00 ¤ 1 1348 (שעליו הומלץ פה בפורום ע"י מישהו לא זוכר מי) הראשון הוא 19" אבל הם אותה רזולוציה, זה לא מוריד מהאיכות שלו נכון? אם יש לכם הצע יותר טובה מאלה אשמח לשמוע אותה! ;D
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו מסך 17" ישן ותקציב די מוגבל. הוא רוצה לצפות בשידורי טלוויזיה בכבלים על גבי המסך מחשב. כששאל אותי לגבי זה העלתי שתי אפשרויות: 1. כרטיס טלוויזיה. 2. שידרוג למסך חדש (גדול מהקודם) שיש בו כניסת RCA. האם יש מסך עם כניסת RCA במחיר זול ? על איזה פיתרון הייתם ממליצים ?
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אני לא מבין יותר מדי במסכים ואני יודע שעל האנשים בHWZ אפשר לסמוך =] אני מחפש מסך LCD, כמו שאמרתי-19 אינץ' חשוב שתיהיה מסגרת שחורה אמרו לי שזה הרבה יותר בריא לעיניים... אני גר בחדרה לכן אין הרבה חנויות מחשבים מוכרות פה :-\... יש את BUG ואת טרקלין חשמל שגם מוכרת מסכים.. עדיף שיהיה מסך שיש להם... אבל אם אפשר למצוא משהו יותר טוב במקום אחר אני גם מעוניין. שכחתי לציין, אני גיימר.. זאת אומרת שהמסך ישמש בעיקר למשחקים [גם סרטים] וגם הרבה גלישה באינטרנט כך שחשוב שהטקסט יראה נורמלי ולא חייזרי למדי.
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הם מתאימים למשחקים ולסרטים ובכלל לעבודה שוטפת? הם טובים או שיש הרבה יותר טובים מהם?
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 אינץ (לא רחב) בתקציב של עד 1000 ש"ח. משיטוט בפורום הבנתי כי המסך המומלץ הוא 943BM של סמסונג. העניין הוא שאינני זקוק ואף אינני רוצה מסך עם רמקולים מובנים. ראיתי כי יש את הדגמים שכתבתי בכותרת, ותהיתי האם אחד מהם הוא בעצם אותו הדבר (מבחינת איכות תצוגה ומבחינת ארגונומיה) רק ללא הרמקולים? ומה ההבדל בין כל הדגמים שציינתי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=471978 מה אתם אומרים על המסך? יש משהו יותר טוב במחיר הזה +-? מה טוב בו מה מיוחד בו? משחקים ובעיקר סרטים.
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לחברי הפורם שלום, רכשתי את המסך הנ"ל אבל לא מצאתי סיקור או עצות לגבי הגדרות וכדומה, נוסף על כך, המסך בא עם תוכנה המאפשרת שמירה של פרופיל כיוון צבעים, כך שאם מישהו הגיע להגדרות אופטימליות אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי, תודה,
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
עובד מ IQPC המליץ לי עליו... מה אתם חושבים עליו? תודה
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס המסך שבכותרת. יעבוד טוב עם מסך כמו ה - LG1970 שקיבל פה ככ הרבה המלצות?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
ישלי כבר כמה שנים מסך 17 אינצ' שהוא כבר נחשב לדי קטן בימינו עם כל טכנולוגית הHD =] אני מעוניין למצוא מסך בתקציב של בערך 1000 שקל +- ש 1.יספק לי מה שאני צריך כדי לקבל מהירות תגובה טובה וצבע טוב. 2.שלא יהיו כאבי ראש ובעיות אחרות אחרי זמן ממושך בשימוש איתו. אני לא ממש מבין בנושא הזה אז נאי מציין כבר עכשיו שהמסך הוא למטרות גיימינג מקצועיות,ככה שזמן תגובה רזולוציה וכל מה שיכול לעזור בהחלט נחשב. תודה מראש עריכה: שכחתי להזכיר כרטיס מסך(HD5770)
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מסך 19 אינץ LG R 1900 רציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו את האקסבוקס,ואם וכאשר אני אחבר אותו למסך אני אקבל איכות טובה?זאת אומרת הגראפיקה המקסימאלית שהוא יכול להוציא הוא יוציא?של 720 P? תודה
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מסך DELL 2005fpw ולפני כמה חודשים קניתי מסך LG L246WH בכדאי להשתמש בו לראות סרטים בזמן שרצים על הליכון. שמתי לב שהצבעים ב LG L246WH הרבה יותר בהירים ופחות חמים מה DELL , האם אפשר לכייל את בכדאי להגיע לרמה דומה / קרובה של ה DELL או שהמסך עצמו לא איכותי וזה מה יש ?!
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, בשעה טובה התחדשתי עם T220P, בינתיים תמונה מדהימה לדעתי ואני בהחלט מרוצה ממנו. כאשר אני פותח תמונות עם הwindows photo gallery, צבע התמונות הופך להיות עם גוון חום יותר, כאילו שמו עלייהן פילטר, בתוכנות אחרות התמונות מוצגות בצבעים הרגילים שלהם. איך אני עושה שגם הwindows photo gallery יציג לי את התמונות בצבעים המקוריים שלהם? אשמח אם מישהו יעזור לי, יום טוב וחג-שמח, ברק בן-דרור
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי... אני יודע שהמסך פצצה וכו... דיברתי עם חנות מחשבים מאוד אמינה והמוכר אמר לי כמה דברים, בניהם שיש הקפאה ביבוא שלו... אז רק מי שקנה את המסך או ראה אצל חבר שיש לו שיגיב פה! בלי למרוח יותר מידי את השרשור... נא להתיחס לשאלות הבאות ובבקשה תענו על כולם! א.המסך מתחמם יותר מידי? ב.המסך עושה ריסטרט לעצמו? כל כמה זמן? ג.יש זליגות אור למעלה ולמטה? וכמה הם רציניות? זהו. 3 שאלות פשוטות. רצוי לפרט כמה שיותר! כמובן שאם אין את הבעיות האלה, אז לכתוב שאין אותם והמסך תקין! דבר אחרון, אבקש ממנהלי הפורום לנעוץ את השרשור ליום יומיים כדי שכמה שיותר אנשים יראו את זה... תודה על העזרה זה ממש חשוב!
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מה קורה? אז לאחר שקניתי את המחשב והמסך החדשים, אני מחבר כרגע את שני המסכים למחשב החדש. יש בבעלותי GTX460 + מסך DELL U2311H 23 אינץ ראשי + מסך סמסונג 22 אינץ. הקטע הבעייתי הוא שהסמסונג הוא לא רזולוציית FHD והDELL כן. אז בעיקרון הווינדוס (WIN7) אוטומטית מסדר את הרזולוציות לאלה הנכונות והנורמטיביות של כל מסך. הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה לשחק במשחק בהגדרות גבוהות - אני מוגבל לרזולוציה נמוכה יותר מ1920X1080, ברגע שאני מבטל את הסמסונג והוא נכבה, אני כבר לא מוגבל לרזולוציה הזו. יש תוכנה כלשהיא, צד שלישי (או אפילו של NVIDIA) שתוכל לעזור לי לנהל את 2 המסכים באופן נורמלי? ככה שפתיחת משחק תהיה על המסך DELL הראשי תמיד בלי שהעכבר יוכל לעבור בין המסכים... והסמסונג יהווה עוד מק…
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך Dell Alienware OptX AW2310 אבל באתר של DELL משום מה אין אופצית משלוח לישראל ניסיתי לחפש גם ב AMAZON ו EBAY ואני לא מצליח להסתדר. מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-