מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
היי... אני יודע שהמסך פצצה וכו... דיברתי עם חנות מחשבים מאוד אמינה והמוכר אמר לי כמה דברים, בניהם שיש הקפאה ביבוא שלו... אז רק מי שקנה את המסך או ראה אצל חבר שיש לו שיגיב פה! בלי למרוח יותר מידי את השרשור... נא להתיחס לשאלות הבאות ובבקשה תענו על כולם! א.המסך מתחמם יותר מידי? ב.המסך עושה ריסטרט לעצמו? כל כמה זמן? ג.יש זליגות אור למעלה ולמטה? וכמה הם רציניות? זהו. 3 שאלות פשוטות. רצוי לפרט כמה שיותר! כמובן שאם אין את הבעיות האלה, אז לכתוב שאין אותם והמסך תקין! דבר אחרון, אבקש ממנהלי הפורום לנעוץ את השרשור ליום יומיים כדי שכמה שיותר אנשים יראו את זה... תודה על העזרה זה ממש חשוב!
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לא יודע אם זה לפה או לפורום אחר אבל אני צריך מסך טלוויזה שיהיה במרחק בערך 3 עד 4 מטר ממני שאני יוכל לחבר אליו ממיר של הוט HD ואת המחשב למחשב אני צריך אותו רק כדי לראות סרטים באיכות 1080P ... ולמשחקים קלים כמו NBA2K13 FIFA12 F1 וכל שאר המשחקים יהיה על מסך מחשב שמיועד למשחקים אני לא יודע את גודל הטלוייזה שאני צריך אבל אמרתי לכם את המרחק אולי זה יעזור ואני צריך רזולוציה של 1920x1080 כמו שאמרתי תקציב בערך 2000-2500 שקל ועוד משהו קטן קיימים מסכי טאצ' לPC בגודל 5-7 אינצ' במחיר סביר??
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מצגת נחמדה של AU Optronics כיצד מייצרים פאנלים למסכי LCD. ייצר לעצמך פאנל LCD
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=522861 חסר שם את הסוג פאנאל אבל הוא נראה פצצה מה דעתכם? שווה קנייה? אחרי מה שראיתי שכתבו פה על הסוני אני מחפש מסך אחר
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
כנראה שהשבועאו שבוע הבא אני קונה XBOX360 אבל לפני זה אני חייב להתחדש במסך שיתאים לו ולמסך הזה קוראים DELL 2709W ....אבללללללל ישנה בעיה ולבעיה הזאות קוראים כסף :> אז בנתיים אני אתפשר על מסך זמני שיחזיק כמה חודשים התקציב הוא בסביבות ה 1200 ובתור התחלה חשבתי על BENQ LCD 22" T2200HD ד'א מה הבדל בינו לבין ה E2200HD ?
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן, בימים הקרובים אני מזמין מסך, וההתלבטות הגיעה ל- 3 מסכים הנ"ל. אני תמליצו לי איזה מסך מתוך אלה הכי כדאי. אגב, השימושים העיקריים במסך יהיו גלישה + OFFICE + צפייה סרטים + קצת משחקים.
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
נסעתי היום לראות מסכים ולהבין בעיניים על מה כולם מדברים. ראיתי DELL (בLCDTV בפ"ת) LG, SAMSUNG (אופיס דיפו), ועוד כמה ASUS וDAEWOO וACTIVA זולים שעדיף לא לדבר עליהם... בחנתי עד כמה שיכולתי: DELL - קטע מסרט ב YOUTUBE, ובכל השאר מצגת תצוגה של החנות (שזזה ממש לאט כמובן) ואח"כ (כשביקשתי במיוחד) איזה סרטון קטן ודי כהה. קודם כל באופיס דיפו בכלל לא יודעים מה זה פאנלים ולא ידעו בכלל מה לענות לי. למזלי, ממה שלמדתי פה, כבר די זיהיתי לבד. ממצאי התחקיר: בDELL המסכים די יקרים, גם הפשוטים (מתחיל מ1500 למסך TN). השוותי בין TN ל S-IPS (מסך DELL S-IPS של 20 אינץ' ב2000 שח למי שמעוניין, לי קצת יקר) מבין 2 החברות הראשונות, היו כמובן הרבה זבל, צבעים מוזרים וכתב של פוזלים... הפיינלי…
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ממש, מסך עם כבלים והכל. זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני זקוק למסר בשביל אחותי הקטנה שלה אתן את המחשב הישן שלי. השימושים הם אינטרנט ואופיס. בגלל שגם ככה אני מוגבל בתקציב למחשב חדש,אני צריך מסך כמה שיותר זול מRSM (לא להמליץ על הsamsung T2333,אין לי תקציב לזה ואנחנו באמת לא צריכים יותר ממשהו בסיסי). ראיתי את המסכים האלה בזול: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=563 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1062 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2907 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2510 2 פרמטרים בלבד:כמה זה עולה וכמה נוח לראות במסך טקסט. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו מסך 17" ישן ותקציב די מוגבל. הוא רוצה לצפות בשידורי טלוויזיה בכבלים על גבי המסך מחשב. כששאל אותי לגבי זה העלתי שתי אפשרויות: 1. כרטיס טלוויזיה. 2. שידרוג למסך חדש (גדול מהקודם) שיש בו כניסת RCA. האם יש מסך עם כניסת RCA במחיר זול ? על איזה פיתרון הייתם ממליצים ?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך LCD 21 אינץ' של פיליפס בערך שנתיים, אתמול משהו כמו 10 שניות אחרי שהדלקתי את המחשב , המסך נכנס למצב שינה.(דלקה עליו עדיין הנורה הירוקה, פשוט סימן שאין סיגנל). חשבתי שזה משהו מהכרטיס מסך / מגעים או משהו. ניסיתי לחבר אותו במחשב אחר , עם כבל חדש, אבל עדיין קיימת אותה הבעיה. הוא דולק כמה שניות, ובערך שהווינדוס מתחיל להיטען, המסך נכנס למצב שינה. ניסיתי גם להחליף את הכבל של החשמל. אתם חושבים שהמסך פשוט הלך? והאם יש טעם לתקן את זה או שזה לא כלכלי.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שאלתי בTOMSHARDWARE לתקציב של 1500+- מה הכי מומלץ, ושניים המליצו לי על זה: asus vg248qe רציתי לדעת האם זה באמת משתלם במחיר והזה, והאם יש יותר טובים באותו המחיר. תודה
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי Geforec 6600. אני אוכל לראות עליו תכני HD?[br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 22:59:11 עוד שאלה, כדי לנצל את הפוסט שכבר פתחתי.יש לי רמקולים Creature של JBL. הסאב יושב ממש מימין למסך. זה יכול לדפוק את המסך בצורה כלשהי?
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
קניתי מסך 24 סמסונג, התקנתי קודקים שונים, אבל בסרטים וגם לפעמים בסרטים של משחקים, התמונה לא רצה חלק, כאילו יש LAG קטן. כרטיס מסך הוא 670. האם הגיוני שהבעיה קשורה לדרייברים של כרטיס מסך, או שיש מצב שהבעיה במסך ? לא שיניתי שום הגדרות של מסך או כרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לחברי הפורם שלום, רכשתי את המסך הנ"ל אבל לא מצאתי סיקור או עצות לגבי הגדרות וכדומה, נוסף על כך, המסך בא עם תוכנה המאפשרת שמירה של פרופיל כיוון צבעים, כך שאם מישהו הגיע להגדרות אופטימליות אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי, תודה,
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני צריך מסך 19" אינץ' איכותי ועדיף זול, בהתחלה חשבתי לקנות 2007WFP אבל זה יקר מדי ואני לא צריך 20". השימוש הוא לגיימינג, אבל שיהיה אפשרי לקרוא איתו טקסטים.
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
-
אני לא בטוח שהנושא הזה קשור לפורום הנ"ל , אבל הוא גם לא ממש קשור לשום פורום אחר אז החלטתי ליכתוב פה. ברשותי מסך 22 אינץ , ותוכן ברזולוציה של 720p נירא אלין מצויין! השאלה שלי היא העם היו למסך בעיות עם הצגת 1080p? ביגלל שהרזולוציה המקסימלית של המסך היא 1680x1050. המסך פשוט יכווץ את התמונה לרזולוציה שלו וישמור על היחס או התמונה תיצא מעוותת? תודה
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות לתלות את המסך על הזה על הקיר? לפי מה שהבנתי למסך אין VESA אבל מצאתי את זה http://www.canuckaudiomart.com/details/127872-samsung_t200_t220_t240_and_t260_lcd_wall_bracket/ האם זה יתאים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
ברצוני לשתף אתכם ולקבל אינפורמציה מהמומחים לגבי מסך 2007FP שקניתי לפני יומיים מיד שניה: הנער שמכר לי את המסך שמר את חשבונית הקניה, אריזת המסך כולל אפילו כל הקלקרים וניילוני האריזה וכמובן את הכבלים המצורפים, חוברת הוראות השימוש וה- CD. כבר בביתו עשיתי בדיקה מהירה של המסך כולל זיהוי סוג הפאנל ומצאתי שמדובר בפאנל S-PVA סוג UW473. כשהגעתי הביתה ערכתי בדיקה יותר מקיפה ומצאתי את הממצאים הבאים: המדבקות שעל קרטון האריזה והתווית המוטבעת באחורי המסך העידו כי המסך יוצר בצ'כיה (CZECH REPUBLIC). בנוסף, העידו המדבקות על גרסת מסך REV A04. כשקירבתי מבטי על התווית המוטבעת על גבי אחורי המסך שמתי לב כי המילים REV A04 מודפסות למעשה על מדבקת נייר קטנה כאשר יתר המספר הסידורי של המסך מוטבע על …
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מתכוון לעבוד עם שני מסכי 19" אחד ליד השני (לא אחד מעל השני ). האם עדיף ה EIZO 1931SH שהוא מאד איכותי אבל בעל פנל VA או NEC1970NX ,(אם אצליח להשיג אותו) שהוא בעל פנל S-IPS שהוא מתקדם יותר וכמו שהבנתי בעל זוית צפיה רחבה יותר? הסיבה שציינתי שזה לא אחד מעל השני היא כי אם זה היה המקרה הייתי הולך על האיזו בלי לחשוב פעמיים-קצת יותר יקר אבל לא נורא. תודה מראש לעונים אבל בבקשה אל תציעו לי מסכי 20" (רגילים או רחבים ) כי זה לא מתאים לי מכל מיני סיבות-אשמח לפרט אם מישהו ירצה לדעת....
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
באיזה חיבור עדיף לחבר את ה U2410 שלי, בכבל DVI או כבל HDMI? בדיוק קיבלתי את המחשב שהזמנתי עם כרטיס מסך SAPPHIRE HD6950, מה ייתן ביצועים טובים יותר במשחקים, סרטים ובכלליות?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, הייתי מעוניין לדעת האם ה2407WFP יכול להתחבר לממיר של YES או HOT ולעבוד כטלוויזיה בנוסף למסך לסרטים ומשחקים. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-