מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
מישהו קנה בזמן האחרון ViewSonic Q241wb ובאמת קיבל אותו ? קניתי לפני יותר מ3 שבועות את המסך דרך אול-סייל ופתאום אין אותו ליבואן במלאי. הם אומרים שיש להם רק מסך בלי DVI. יש מסך 24 אינטש' של ויאוסוניק בלי יציאת DVI בכלל ? לא נראה לי הגיוני כל הקטע הזה. מה שעוד יותר מצחיק זה שהם פתאום החליטו לבטל את העסקה ושמתקשרים ושואלים מי ביטל את העיסקה יבואן אומר שאולסייל ואולסייל אומרים שהיבואן. המסך יגיע אלי זה רק שאלה של זמן היום הם יקבלו הרבה צעקות בטלפון זה בטוח. אני רק רוצה לדעת אם יש בכלל דבר כזה מסך 24 בלי יציאת DVI ?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני יודע שאני מצטרף לאלפיים איש שכבר שאלו את השאלה הזו אבל בכל מקרה אני מתלבט בין 2 מסכים והשלישי אני לא ממש מכיר אותו אבל מקווה שאתם כן.. המסכים: asus mw221c samsung 2234w samsung t220 בין השניים הראשונים אני מתלבט הכי הרבה כי הם המומלצים איך שהבנתי אבל השלישי הוא החדש אחרי הכל ואמור להיות טוב מאוד למרות שיש עליו כמה ביקורות לא חמות במיוחד אבל כולם מסכימים שאחרי כוונון קטנטן המסך מעולה. אני ממש לא מומחה בתחום המסכים ככה שאני מבקש את העזרה שלכם. התקציב שלי הוא גמיש אבל לא להגזים.. (1200-1500) הדרישות שלי מהמסך: עבודה רגילה (אינטרנט,עבודה עם תוכנות) משחקים ולפעמים סרטים- אין צורך במצלמות או USB או קוראי כרטיסים וכל זה. אני רק רוצה מסך גדול מהיר ועם צ…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
רוב ההמלצות באתר הן לגבי מסכי TN . אני מחפש מסך איכותי שיתאים גם למשחקים וגם לסרטים.
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך led שנשרט. אני לא יודע ממה השריטה נגרמה (אני מניח שניקו את המסך עם מגבת או משהו כזה ולא עם מטלית רכה). השריטה כמעט ואינה נראית וגם מקרוב לא רואים בעיות אז אני מניח שרק הציפוי נשרט. האם אפשר לטפל בשריטה כזו?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מחפש מסך חדש למחשב שלי. המפרט שלי הוא gtx 1060 gb ryzen 1600 16gb ram כרגע אני עם מסך מאוד ישן samsung syncmasterbx2450 המפרט שלי יחסית חזק ל 1080P ויוצא שאני מקבל פריימים יחסית גבוהים. מה שבסופו של דבר מחייב אותי להשתמש ב VSYNC כדי להימנע מטירינג במשחקים. אני מחפש מסך 1080P חדש שלא יצריך אותי להשתמש ב VSYNC כל משחק. התקציב שלי הוא עד 1200 אבל הייתי מועניין לחסוך במידה ואפשר. שמעתי שגם עכשיו יש תמיכה של FREESYNC בכרטיסי נבידיה אבל רק מספר מצומצם של מסכים נתמך. בכל מקרה אשמח לעזרה מכם. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני רכשתי לפני שנה בערך את Dell 2209WA. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680X1050 כמו גם המסך E-IPS של LG. אני יודע שזה פאנל יותר איכותי מ-TN, אבל אם נניח אני רוצה לשחק איזה משחק על רזולוציה מקסימלית (1920x1080), ובעצם לקבל את הגרפיקה במיטבה, האם זה לא חסרון של המסכים האלה אל מול ה-TN? או שבכל מקרה האיכות של מסכי E-IPS ברזולוציות גבוהות עדיפות על פני TN ?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מה קורה? אז לאחר שקניתי את המחשב והמסך החדשים, אני מחבר כרגע את שני המסכים למחשב החדש. יש בבעלותי GTX460 + מסך DELL U2311H 23 אינץ ראשי + מסך סמסונג 22 אינץ. הקטע הבעייתי הוא שהסמסונג הוא לא רזולוציית FHD והDELL כן. אז בעיקרון הווינדוס (WIN7) אוטומטית מסדר את הרזולוציות לאלה הנכונות והנורמטיביות של כל מסך. הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה לשחק במשחק בהגדרות גבוהות - אני מוגבל לרזולוציה נמוכה יותר מ1920X1080, ברגע שאני מבטל את הסמסונג והוא נכבה, אני כבר לא מוגבל לרזולוציה הזו. יש תוכנה כלשהיא, צד שלישי (או אפילו של NVIDIA) שתוכל לעזור לי לנהל את 2 המסכים באופן נורמלי? ככה שפתיחת משחק תהיה על המסך DELL הראשי תמיד בלי שהעכבר יוכל לעבור בין המסכים... והסמסונג יהווה עוד מק…
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מסך למשחקים + עבודה משרדית אני חשבתי על אחד מהמסכים הבאים: או מסך LG 1190 מסך "22 דגם W2271TC או מסך Samsung (23) 2333SW FHD 1149 או (22) 2233SW 999שח מה כדאי תודה
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שבת שלום! אני מחפש מסך שטוב לפוטושופ בלבד! בשילוב של הכי זול שניתן למצוא מבלי לפגוע באופן משמאותי באיכות הצבעים והדיוק של המסך.לא משנה לי אם הוא 19 או 22 אינץ לא משנה לי איך הוא לסרטים או משחקים העיקר שיעשה את העבודה עם פוטושופ. אשמח לקבל המלצות מכם! ותודה
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש פה מקורות יודעי דבר איפה עוד אפשר למצוא את המסך הזה בפחות מ1200 שקל? *אפשר גם במסר פרטי תודה
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני אלה LG W2453V ו-BENQ G2412HD שניהם 24" ושניהם עם זמן תגובה של 2MS W2453V נע בין 1500-1600 ש"ח ו-G24112HD נע בין 1000-1200 ש"ח. תמיד חשבתי ש-SAMSUNG, LG, DELL הן מובילות ותמיד הסתכלתי עליהם, אבל הפעם אני חושב למה לשלם עליהם כל כך הרבה אם אפשר לקנות עם אותו מפרט טכני במחיר מאוד אטרקטיבי. אני מוכן להשקיע על מסך 1700 אבל השאלה האם הוא שווה את זה לפי מפרט טכני. בעיני אני מסתכל על המפרט טכני של המסך ואני חושב שהחברה פחות מעניינת, שני אלה נותנים לי 3 שנות אחריות. אני כותב לכם גולשי הפורום, ומבקש את דעתכם המקצועית ואם יש לכם דגמים שאתם מעוניינים לחלוק/להמליץ אז אשמח מאוד. חשוב לציין כי חשוב לי מאוד שבמסך מחשב יהיה חיבור HDMI - יהיה 16:9 - יהיה FULL HD - יה…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כן אכן בקשה מוזרה אבל מה לעשות צריך לשבור את הראש עם זה המחיר גמיש מאוד... ראיתי המון ביקורות על הDell E-IPS או משהו כזה והבנתי שהוא מאוד מומלץ. השאלה היא אם הוא ממש wide? אין בימינו יותר מסכים מרובעים (בודדים...) אבל לצורך השוואה שתבינו את כוונתי: מסכי לאפטופים הם דוגמא מצויינת- יש את המחשבים העסקיים שהם 15.4 והם פחות רחבים ויש את הביתיים שמגיעים לרוב 15.6 שהם יותר רחבים אשמח לקבל חוות דעת לגבי מסכים כאלו! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ראיתי שני מסכים מצויינים של סמסונג: Samsung t220P Samsung t240 קניתי כבר את ה-Samsung t220P ועוד יש לי זמן להחליף אותו ואני רוצה לדעת אם שווה להחליף אותו ל-24 אינץ. Samsung t220P מראה ביצועים מצויינים במשחקים והאיכות של התמונה מצויינת--וגם המוכר בחנות אמר לי שעדיף 22 בגלל שב-24 אין ממש איכות תמונה טובה. לגבי T240 אני לא יודע. כדאי להחליף או לא?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
-
יש לי שתי שאלות: 1. מהי אחריות הפיקסלים השרופים של דל? 2. האם בSKYPC המסכים באים עם פאנל S-IPS או S-PVA?(אם מישהו יודע זה ממש יעזור לי) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
מסך 19" בתקציב של 1500¤ לגראפיקה בעיקר.. גם למשחקים..אבל בעיקר לגראפיקה. לא מסך רחב.. רגיל תודה
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD,ואני חושב שאלך על זה: BenQ LCD 19" 8ms ניגודיות של 1:550, בהירות של 250cd/m2... שווה לי לקנות אותו?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך LCD. מצא חן בעני הרעיון של מסך עם כניסה כפולה אנלוגית + דיגיטלית. האם יש הבדל באיכות התמונה בין המסכים השונים של LG בסידרה L1752 אני מתכון בין ה T שמומלץ במדור מיפרטים לבין ה TQ עם זמן תגובה נמוך יותר שעולה אותו מחיר ואולי יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אני צריך מסך מעולה LCD ''22 למחשב.. עדיף מהחברות האלו: LG/Samsung/Dell.. מחיר מקס' 1700ש''ח תודה מראש יניב
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי רכשתי את הסמסונג 971P לאחר שנים רבות עם מסכי CRT וכרגע אני עובד ברזלוציה של 800X600 עם פונט רגיל. עכשיו ממה שאני יודע במסכי LCD צריך תמיד לעבוד ברזולוציה הטבעית של המסך כדי לראות טוב. אבל ברזולוציה גבוהה הפונטים קטנים מידי לקריאה ואז צריך להגדיל את הפונט. לפי המאמר על ה LCD גודל הפיקסל משפיע על גודל הטקסט לכן מסך עם גודל פיקסל של 0.29 ייתן טקסט גדול יותר ממסך של 0.25 לדוגמא. האם זה אומר שלא אצטרך להגדיר ב WINDOWS פונט גדול יותר? דרך אגב כשניסיתי להגדיר פונט גדול על מסך 19 אינץ' רחב הטקסט לא גדל ונשאר קטן מידי. האם במסך שרכשתי לא תהיה לי בעיה בנושא? תודה
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עובד המון עם אפטר אפקטס (פוסט פרודקשן\אנימציה) ופוטושופ. כמו כן אני משחק במשחקים די כבדים עם כרטיס GEFORCE 8800GTS ,ורוצה לראות סרטים\סדרות ב-HD. חשבתי להשקיע במסך DELL 2407 שעולה כרגע 3600שח. הבעיה שכל מיני REVIEWS מדברים על GHOSTING ועוד כל מיני מונחים שאני לא מכיר כי עד היום עבדתי עם CRT 17 אינץ. אשמח אם מישהו יתן לי המצלמה לגבי המסך. כמובן ש EIZO הוא הפתרון האידיאלי בשבילי אבל זה ממש מעבר לתקציב. (אני סגור על 24 אינץ). תודה מראש לכל המתייחסים והעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פרסמתי את ההודעה במקור בפורום של מפרטי מחשב, בכל מקרה הייתי שמח לשמוע את דעתכם, אני עומד לקנות מסך LCD בין 19 ל22 אינץ באילת, אני התלבטתי בין מספר דגמים אני ראיתי את הדגמים של LG וסמסונג הבאים: LG L196WTQ Samsung SyncMaster 226BW וכאן המליצו לי על המסך של VIEWSONIC VP930 אני קרוב לקנות את המסך של LG, השימוש העיקרי שלי יהיה צפייה בסרטים ואולי גם טלוויזיה (אם אפשר לחבר ישירות זה מצויין אם לא בעזרת כרטיס טלוויזיה), וכמובן משחקים (יותר עם כוונה לעתיד). תודה ואשמח לתשובה מהירה. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לפני שלושה ימים קנו לי את המסך הזה ואני שואל אם יש לי כרטיס מסך תומך hdtv אני יוכל לראות באיכות hd במסך הזה?
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לקראת קניה של מסך 20 או 20.1 הייתי רוצה לדעת מהידע שלכם אלו מסכים משתמשים בפאנלים IPS או SIPS תודה
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ובכן, היום הגיע הטכנאי לביתי (פניה נפתחה ביום חמישי שעבר ונקבע ביקור ליום שלישי - היום, פשוט כי לא יכולתי לפני. זה המקום לציין את השירות הטוב של PAL - נותנת האחריות למסכי XEROX). הטכנאי הגיע (עם מסך חדש), אמר שהוא לא רואה פיקסלים שרופים. הראתי לו אותם ע"י שימוש בתוכנת DPB (ולמי ששאל בקישור הקודם - הנה הקישור לאתר שלהם http://www.laptopshowcase.co.uk/downloads.php?id=1) והוא החליף את המסך בלי שאלות נוספות. כמובן שנתן לי לבדוק את המסך החדש בשביל לראות שאין בו פיקסלים שרופים (ואין). סה"כ אני מרוצה מהמסך אבל הדעה שלי אינה מקצועית ובאותה מידה אני מרוצה מהיונדאי שיש לי (פאנל TN. לא זוכר את הדגם). השימושים שלי הינם משרדיים בלבד (סרטים אני רואה במער' קולנוע ביתית שמחוברת למחשב אח…
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-