מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
היי... אני יודע שהמסך פצצה וכו... דיברתי עם חנות מחשבים מאוד אמינה והמוכר אמר לי כמה דברים, בניהם שיש הקפאה ביבוא שלו... אז רק מי שקנה את המסך או ראה אצל חבר שיש לו שיגיב פה! בלי למרוח יותר מידי את השרשור... נא להתיחס לשאלות הבאות ובבקשה תענו על כולם! א.המסך מתחמם יותר מידי? ב.המסך עושה ריסטרט לעצמו? כל כמה זמן? ג.יש זליגות אור למעלה ולמטה? וכמה הם רציניות? זהו. 3 שאלות פשוטות. רצוי לפרט כמה שיותר! כמובן שאם אין את הבעיות האלה, אז לכתוב שאין אותם והמסך תקין! דבר אחרון, אבקש ממנהלי הפורום לנעוץ את השרשור ליום יומיים כדי שכמה שיותר אנשים יראו את זה... תודה על העזרה זה ממש חשוב!
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש מסך LCD למחשב לאחר התלבטויות קשות בין Viewsonic 930B לבין Eizo 1931 SH , שניהם "19 החלטתי ללכת על ה- Eizo עכשיו יש משהו חדש שאני בתלבט וזה בנוגע ל מסך Wide Screen עכשיו ההתלבטות היא בין 2 מסכים: 1. אותו Eizo 1931 SH הוא "19 , לא wide screen http://www.eizo.com/products/lcd/s1931_21/index.asp 2. Viewsonic VX2025 VM הוא "20.1 ,Wide screen http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2025wm.htm המחיר זזה לחלוטין של שני המסכים האלה מצד אחר מסכי EIZO הם מאוד איכותיים וצד שני Viewsonic הוא wide screen מה הייתם ממליצים לי ? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=522861 חסר שם את הסוג פאנאל אבל הוא נראה פצצה מה דעתכם? שווה קנייה? אחרי מה שראיתי שכתבו פה על הסוני אני מחפש מסך אחר
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, כחלק מהתוכניות שלי לקנות Xbox360. פתאום הבנתי, היי, יש לי טלוויזית Lcd בחדר, אבל אני לא יודע אם הרזולוציה שלה טובה, אני די בטוח שלא. זה הדגם של הטלוויזיה [קנינו לפני כמה שנים, בגלל זה היא יחסית מיושנת] ELC20F7 http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=14470 האם הXbox360 יעבוד בכלל על הטלוויזיה או שיראו את זה מזוויע? אני לא רוצה סתם לקנות ואז להתאכזב. [אני לא מדבר על הבדלים מינוריים בין נקודה או שתיים, אלא על הבדל באמת משמעותי!] מה שקצת מדאיג אותי, זה הרזולוציה המאוד נמוכה של הטלוויזיה, ככה שאני אשמח לתגובות
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הפרש המחירים בינהם הוא כ- 170 ש"ח לטובת ה- ASUS VM222U . האם שווה להשקיע את הסכום הנוסף ב- ASUS MW221C? האם יש הבדל משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
היי, בני קנה PS5 שיהיה בחדר שלו ואני רוצה לרכוש עבורו מסך שמתאים לחדר (כלומר לא גדול מדי ויושבים די קרוב - בניגוד לטלויזיה בסלון), בשלב זה בעיקר יהיה מחובר לPS5 (הוא משחק בעיקר פיפא וNBA 2K) וירצו מדי פעם לראות בו אולי תוכניות וסרטים ובהמשך אולי יחובר גם למחשב . חשבתי על מסכים בגודל 27 אולי קעורים ובתקציב של לא יותר מ 1300 שח. אשמח להמלצות למסכים מתאימים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב! אני רוצה לרכוש מסך מחשב חדש, אשמח אם מישהוא יוכל לעזור ולתת המלצה... התקציב: 1500 שקל מקסימום השימושים: גלישה מרובה באינטרנט, קריאת ספרים מהמחשב, צפייה בסרטים חשוב שיהיו ביקורות טובות על המסך ושהוא יהיה נוח לקריאה וצפייה ושיהיה חד
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מסך 24-27 אינץ' לצורך העבודה שלי בתחום התרגום. אני בעיקר קוראת טקסט ופותחת הרבה קבצים ותוכנות במקביל. המסך יהיה מחובר למחשב נייד מדגם Toshiba sattelite Z30-A-1E8, אין כרטיס גרפי מעבר למה שבא עם המחשב, מעבד i5 4520. א. איזה דגם כדאי לי לרכוש? -יש לי חיבורי HDMI ו-VGA (לא קריטי אם יהיה צורך במתאמים). פחות חשובים לי זווית צפייה, דיוק בצבעים ומהירות תגובה, המסך לא ישמש לגיימינג וכדומה. מה שחשוב לי זה שהטקסט יהיה חד ושהעיניים לא יהרסו לי אחרי שעות של קריאה מהמסך. תקציב עד 1000 ש"ח (אם יש משהו עדיף בהרבה בקצת יותר אני יכולה להתפשר על הסכום). ב. האם המחשב הנייד שלי יכול לתמוך בשני מסכים של 24 או 27 אינץ'? תודה! נועה
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מסך לעריכת וידאו - עד 1200 ש"ח, מה מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להחליף את מסך ה 19 שיש לי במסך 24, עם פאנל שונה מ TN. עיקר השימוש הוא באינטרנט, סרטים, ואולי אולי לפעמים משחקים, אבל ממש מעט. התקציב הוא כ 3000, עם טיפה גמישות. תודה מראש לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי מסך vp 930 מערכת לינוקס אובונטו איך אני גורם לתצוגה לפנות ב90 מעלות?
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, שמעתי לא מעט הזהרות בפורום לגבי המסך סמסנוג 203B וגם המחיר חשוב. מישהו יכול להסביר לי למה המסך הזה לא מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אמא שלי קנתה לי את המסך בלי לשאול ולכן לא בדקתי פה מסכים לפני הקניה... המסך יחסית יקר השאלה היא אם הוא גם יחסית טוב? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לפי מה ששמעתי יש למסך ארגונומיה פשוטה... למה הכוונה בדיוק... **אני יודע מה זה ארגונומיה... פשוטה הכוונה היא שהמסך לא זז או כן זז?? אשמח לקבל עזרה..
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
היי, אני עובד כמתכנת, וקיבלנו היום מסך LCD של LG L1919S, רציתי לדעת האם מסך זה טוב ומאפשר עבודה ממושכת מולו? כמובן שהשימוש בו הוא לעבודות משרדיות ותכנות. דר"א זה עמוד המוצר ב-LG: http://www.lge.com/products/model/detail/l1919s.jhtml
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קניתי מסך מחשב של LG W2042T ביום שישי ולמרבה הפתעתי לא רואים טוב (אין פוקוס, במצב WIDE הכל נמעך, הרגשה שהכל מרוח וחד מימדי, מרצד נורא). שיחקתי עם הרזולוציה והגעתי לתמונה סבירה ולא מדהימה עם רזולוציה 1280 * 1024. לצערי לא הצלחתי להגיע לרזולוציה המקסימלית בה תומך המסך 1200 * 1600 במחשב אחד המסך הפך שחור ל 15 שניות נסיון וחזר לרזולוציה הקודמת ובמחשב אחר קיבלתי הודעת איבוד סינכרון אנלוגי - מעבר לתווך אותו המסך מכיר (כיוונתי במחשב ל 60Hz כמומלץ בספר ההפעלה). יש לי כמה שאלות: 1. האם היכולת לעבור בין רזולוציות הינה יכולת של כרטיס המסך או של לוח האם/ביוס? יש לי כרטיס מסך ישן של ATI Rage IIC 3D AGP ולא ממש מצאתי לו עדכון תוכנה. 2. מדוע המסך יוצא מסנכרון - ושוב, זו בעיה של כרטיס המ…
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני חודש בערך מסך LCD של SAMSUNG - מסך 17" דגם 730B. חיברתי אותו תחילה עם החיבור האנאלוגי והכל עובד אחלה. הציעו לי לחבר אותו דרך החיבור הדיגיטלי. חיברתי, והתצוגה מבחינתי לא ממש השתנתה. אמרו לי שאני צריך להתקין את הדרייברים בשביל שהדיגיטלי באמת יעשה את ההבדל - ופה נתקעתי. משום מה אני לא מוצא את הדיסק התקנה, למרות שזה לא צריך להוות בעיה. באתר היצרן מצאתי דרייבר אחד - http://www.samsung.com/support/productsupport/download/FileView.aspx?cttfileid=252910&type=&typecode=300100&subtype=&subtypecode=300101&cmssubtypecode=&model=730B&filetype=DR&language= אני בספק אם זה הדרייבר שאני אמור להוריד. בכל מקרה אני צריך הדרכה איך להתקין ומה לה…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני צריך מסך למשחקים בעיקר, אך גם לסרטים ושיהיה מתאים לעבודות עם הרבה מלל. כרטיס מסך הוא 4870. מעבד הוא e8400. שהמסך יהיה 20"+. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אני שוקל לרכוש מסך LCD של סמסונג, כנראה ה 226BW, והייתי רוצה לדעת מהי מדיניות הפיקסלים השרופים על מסכי סמסונג בישראל. באתר של סמסונג באוסטרליה מצאתי, כי ההאחריות על חלק מהמסכים הרחבים הינה לאפס פיקסלים שרופים. האם מדיניות זו תקפה גם בישראל ? http://www.samsung.com/au/widescreen/ (כנסו ללינק ולמדיניות האחריות של החברה) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מה קורה חברים.. שלשום קיבלתי את המסך בפנדה.. באמת מסך ליגה עם איכות מטורפת!.. היום בבוקר שמתי לב שבחלק העליון של המסך בצד שמאל, ממש ממש בקצה יש שני פסים קטנים ירוקים.. עכשיו הבנתי מכאן שפנדה נותנת שבוע אחריות על פיקסל ראשון שמת, זה נכון?.. תודה, רון.
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
טוב חברה אחרי 8!!! שנים שאני משתמש בMAG 786FD הישן שלי (והוא עובד מצויין עדיין) החלטתי ללכת על מסך LCD חדש (8 שנים!!! די... הספיק לי) אחרי אינספור דיונים שקראתי הגעתי למסקנה הפשוטה, בתקציב שלי (שהוא בעיקרון 1700 ש"ח אבל עם תזוזה גם ל2000 במקרה המאוד קיצוני) המסך הכי טוב שאני יכול לקחת זה 226BW (אם היה CW אז היה יותר טוב) הבעיה איתו היא הרולטה הרוסית עם הפנלים... שאפילו אנשים אומרים שיש פאנלים שעם הגדרות יהיו טובים בערך כמו S מה אני צריך ממסך? סרטים... טקסט... בעיקר סרטים (אני חולה אנימה מה לעשות) אם אפשר היה להוסיף PIVOT (סיבוב על ציר 90 מעלות) היה טוב. משחקים זה לא הצד החזק שלי (כל עוד אני בצבא) וכמובן האופציה של VIDEO IN גם נחמדה.... אני שוקל גם את 2007WFP... יותר יקר א…
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מסך DELL 2005fpw ולפני כמה חודשים קניתי מסך LG L246WH בכדאי להשתמש בו לראות סרטים בזמן שרצים על הליכון. שמתי לב שהצבעים ב LG L246WH הרבה יותר בהירים ופחות חמים מה DELL , האם אפשר לכייל את בכדאי להגיע לרמה דומה / קרובה של ה DELL או שהמסך עצמו לא איכותי וזה מה יש ?!
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי ממישרדיה את המסך Nec 20WGX2 היום הגיע המסך בגרסת PRO מישהו יודע מה ההבדל בין הפרו לרגיל?
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של סמסונג דגם B2430 חיברתי אותו למחשב הישן לחיבור ה VGA ואין תמונה. לאחר מכן חיברתי אותו לDVI ויש תמונה רק עד שהוא מסיים להעלות את חלונות. כשחיברתי את המסך הישן למחשב גם שם לא היתה תמונה וניסיתי לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה גם בחיבור VGA ולא היה שידור. הכרטיס מסך שלי ישן, סביבות 5 שנים בדקתי את המסך אצל חבר והכל עובד פיקס
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הייאם מישהו מכיר את המסך ורוצה לחלוק חוויות והמלצות לגביו אני שמח לאחרונה קיבלתי עליו מחיר טוב של כ 900 ש"ח אך אני לא מכיר אף אדם שיש לו את המסך הזה תודה, אלעד
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-