עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Trapt,

אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אני קונה מסך רק כי הקודם נהרס, וזה בא לי בהפתעה ולכן אין לי כל כך הרבה כסף כרגע להשקיע בזה. איזה מסך הכי מומלץ במחיר כזה? אני צריך את המסך בעיקר בשביל גלישה באינטרנט, סרטים, ומשחקים אבל לא כאלה עם גרפיקה מטורפת אלא משחקים בסגנון פרו אבולשן 09 למשל. תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  2. טוב אז בעקרון המסך הגיע(עם סטנד מלא !) בלי פיקסלים מתים עד כמה שבדקתי עם תמונות בצבעים שונים על כל המסך ובעקרון נראה טוב (החנות אגב פנדס והשירות לא רע בינתיים המחשב מFOX מתעכב למרות שאני מבין שהם עוברים איחוד עם TMS עכשיו אז אולי זה מעכב אותם למרות שהזמנתי את המחשב 3 ימים לפני המסך אם כי כנראה שוב זב מחשב וזה מסך ) אז ככה : איזה עוד בדיקות כדא להעביר את המסך? אוקי והנה ביקורת - דבר ראשון המסך מתנדנד מעט אצלי הוא עומד מול קיר אבל הייתי לוקח את זה בחשבון למי שזה לא ככה דבר שני החיבורים לחשמל פורט וכו' קשים מאוד להשגה לקח לי קצת זמן למשש את המקום עד שהצלחתי לחבר וגם החשמל לא ממש נכנס בקלות ועד שלא הכנסתי אותו היה מהמקום מעין רעש חשמלי כזה שעבר אחרי שניסיתי להדק את העסק. ה…

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  3. Started by shirNoshe,

מישהו יודע או יכול לתת לינק או להפנות למקום שיש בו ריכוז של יצרני הפנלים למסכי LCD,ומשם שאוכל לדעת כל חברה אצל מי מייצרת את הפאנל? כלומר אני מחפש את שמות יצרני הפאנלים,ואם אפשר אז קישור לשידוך של החברה עם יצרנית הפאנל. אגב,ניסיתי בגוגל ובעוד מקומות אבל אני לא מצאתי ריכוז.

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  4. Started by tommy_g,

שלום חברים. לפני כמה ימים אני מדליק את המסך שלי, וזה מה שאני רואה: מה זה אומר? איפה הבעיה? אני מזיז את העכבר,מקיש במקלדת,כלום לא קורה... בדקתי את החיבור למחשב (DVI), והכל מחובר כמו שצריך... תודה לכם תומר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  5. Started by Lmagus,

אני צריך מסך 19" אינץ' איכותי ועדיף זול, בהתחלה חשבתי לקנות 2007WFP אבל זה יקר מדי ואני לא צריך 20". השימוש הוא לגיימינג, אבל שיהיה אפשרי לקרוא איתו טקסטים.

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  6. אני ממש שוברת את הראש פה. קראתי ועברתי על 2 העמודים האחרונים של הפורום ורק נהייתי יותר מבולבלת. אני משחקת, רואה סרטים ועובדת על המחשב (טקסט וגרפיקה) - מה עושים? אני מול המחשב המון המווווווווון שעות ביום אז אני חייבת מסך שלא יעשה לי כאבי ראש. כיום יש לי מסך שקניתי לפני כ-5 שנים של סמסונג (730bf) ובאמת הגיע הזמן להחליף... לא קבעתי לנושא תקציב עדיין, חשבתי על סביבות 2000 שקל, אבל תכלס אין לי מושג אם זה ריאלי, יותר מדי או מה? לגבי הגודל - אני עובדת המון עם טקסט, ואני ממש לא רוצה מסך ענק שאני אזדקק למשקפת כדי לקרוא. אם זה משנה, אני יושבת במרחק של כ-70 ס"מ מהמסך. בנוסף, כרגע יש לי כרטיס מסך 8800GT - ואני רוצה לדעת אם אצטרך להחליף אותו.

7. Started by Andrey22,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7957 http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22947921&af=2055&bid=true http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE3EA37AD המסך מוואלה עלול לעלות כ-850 ש"ח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by Syrex,

LG 206WTQ מה אתם אומרים על הדגם הזה? -2 ms -1:3000 -300 וcd/m² -1680x1050 ופיקסלים ב1300 ש"ח

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by EagleXDR,

קודם כל, לא ציפיתי לפתוח דיון בנוגע לעניין הזה, ב2009, עם המסך הזה... אבל בכל מקרה.. קניתי לא מזמן HP LP2065, מסך נהדר. צבעים, תגובה, וכו'. לאחרונה, שמתי לב לבעייה די מציקה, שתוכנות מסויימות נצרבות קלות במסך לכמה דקות, ואחר כך נעלמות. יש לציין, שזה לאו דווקא תוכנות שהוצגו על המסך כמה שעות, אפילו לא כמה דקות, ואלה לא משחקים - דברים סטטים לגמרי, מקסימום עם צ'אט זז... האם זו בעיה ידועה? האם זה משהו נורמלי? אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי אפשרות לרכוש את המסך PROVIEW FP2026W, במחיר של 570 ש"ח, האם כדאי? זה מסך ללא חיבור DVI, האם ישנו הבדל משמעותי בין ANALOG ל-DVI? האם במשחקים מרגישים את ההבדל בין 2 החיבורים? תודה מראש.

11. Started by Bagheera,

מצגת נחמדה של AU Optronics כיצד מייצרים פאנלים למסכי LCD. ייצר לעצמך פאנל LCD

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by vid170,

איפה באזור הרצליה יש תצוגה טובה של מסכי מחשב, לאיפה שאני לא הולך או שאין את המסכים שאני מעוניין לקנות או שהם בקופסה. לאיפה אתם הולכים בשביל לבחון את המסכים לפני שאתם קונים?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  13. Started by eliil1,

האם ישנה אפשרות לתלות את המסך על הזה על הקיר? לפי מה שהבנתי למסך אין VESA אבל מצאתי את זה http://www.canuckaudiomart.com/details/127872-samsung_t200_t220_t240_and_t260_lcd_wall_bracket/ האם זה יתאים? תודה.

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  14. Started by thebenjamin,

יש לי samsung T240 והוא עושה רעשים כשיש הרבה לבן על המסך... כשאני מסמן משהו וזה הופך יותר לכחול אז זה נחלש/מפסיק. הרוב קורה ברזולוציה 1920X1080 אבל קרה גם ברזולוציה יותר נמוכה. מה הבעיה? אפשר לממש על זה אחריות?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  15. אהלן, אני משתמש חדש, וזאת ההודעה הראשונה שלי, קראתי את ההמלצות השונות והביקורות וגם ההשוואת שבפורום למסכים השונים, ורציתי לבקש המלצות למסכים שמיועדים כאמור לגרפיקה, אך עם טוויסט קטן(אני מודה שחיפשתי בפורום ולא מצאתי ממש התייחסות לזה, אולי כי זה לא משהו שבדרך כלל משתלב) - יכולת לשמש במקביל גם כמסך טלוויזיה באופן מובנה, מבלי להשתמש בהתקן מיוחד חיצוני או כרטיס טלוויזיה וכו'. חיפשתי גם ב ZAP וראיתי אמנם כמה מסכים שמוצגים כמסכים משולבים, אך רובם(לפי מה שהבנתי) הם עם פאנל TN, וזה לא ממש טוב. השימוש העיקרי אמור להיות גרפיקה, ושילוב הטלוויזיה זהו רק תוספת שתחסוך מקום בחדר. אם יש לכם המלצות והן חורגות מהמחיר המדובר, זה עדיין יכול להיות רלוונטי, אבל כמובן שבמסגרת ההגיון. תודה

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  16. לפני קנייה, מבקשת את דעתכם המלומדת. במבצע באופיס דיפו ב-600 ש"ח!!!

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  17. אז ככה היום קניתי את המסך samsung t220 ושאני שם אותו ומתחיל לשחק יש למסך כמו מן נטייה קדימה וזה מעצבן,איך אפשר להטות אותו טיפה אחורה?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Dell 2005WFP מסך ה-LCD מהמובילים בעולם!! מצויין לגרפיקה מתקדמת ובאיכות מדהימה!! מסך רחב 20.1" במצב חדש!! כולל PIVOT ויכולת לשמש גם לצפייה כטלויזיה!!! מסך מדהים ברזולוציה של 1680-1050 WIDE, כולל כניסות: S-VIDEO, COMPOSITE, DVI... יכולת שימוש גם כמסך טלויזיה ע"י חיבור לממיר דיגיטלי. המסך הטוב ביותר שתשיגו!!! קטגוריה: מחשבים וציוד נלווה תת קטגוריה: מסך מחיר: 1,900 ¤ איך המסך הזה? וכמה הוא שווה? דיברתי עם הבנאדם.. הוא הביא את זה מארה"ב.... האם ניתן לברר אם יש אחריות או משהו? מה הוא שווה ביחס לdell2007 שכן המסך שאני מתאר פה הוא תוצרת ארה"ב.

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  19. שלום פורום מסכי מחשב החלטתי לקנות מסך מחשב 24" אינץ' (לא טלוויזיה, כי מסכי מחשב פשוט יותר איכותיים) ולתלות אותו על הקיר מול המיטה שלי... המרחק בין המיטה לקיר הנגדי הוא 2 מטר בערך הייתי אומר... במסך אני אשתמש למשחקי XBOX360 וכדומה, וגם אצפה בו בסרטים בעזרת המחשב\XBOX360... התקציב שלי, עם כל הפלוסים (ז"א מקסימום), הוא 3000 שקלים... יש המלצות למסך איכותי? שמעתי על ה2408WFP, אבל הוא עולה 3100 שקל לקושחה הישנה, כשפעם הקושחה הישנה עלתה אפילו 2800 שקל... הקושחה החדשה בטח תקפיץ את המחיר אפילו עוד יותר... תודה מראש! :-*

20. Started by MODI,

כי שאני רואה סרטי HD אני לא ממש מרגיש בהבדל חוץ מזה שהסרט מתפרס על כל המסך

21. היי, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב, לצורך גיימינג. חשבתי על גודל של 22"-23". אני רוצה מסוג LED. 2ms ניגודיות כמה שיותר גבוהה תקציב - 1,000-1,200 אני פשוט לא יודע איזו חברה יותר טובה ואמינה. אשמח להמלצות. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  22. Started by Drek Boy,

אמא שלי קנתה לי את המסך בלי לשאול ולכן לא בדקתי פה מסכים לפני הקניה... המסך יחסית יקר השאלה היא אם הוא גם יחסית טוב? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  23. זה המסך שיש לי http://www.samsung.com/ae/consumer/computers-peripherals/monitors/lcd-monitor/LS24TWHSUV/EN המסך ישמש אותי רק למשחקים. יש לי טלוויזה שאני רואה בה סרטים. רק מ-ksp אילת יש לי הזדמנות יום חמישי אני נוסע. אני מתלבט בין 3 מסכים: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=320-2807&~ck=baynoteSearch&baynote_bnrank=0&baynote_irrank=0 http://www.aoc-europe.com/no_cache/en/monitors.html?useCacheHash=1&showUid=43 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=320-2676&baynote_bnrank=1&baynote_irrank=0&~ck=baynoteSearch

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  24. Started by Guarding angel,

מבקש קצת חוות דעת מיודעי דבר על החברה הזאת...

דיונים חדשים בפורומים