מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מתלבט בין במסכים הבאים : LG L1752T - כרגע המועמד המוביל בגלל המחיר הזול שאני מקבל אותו (1050 ש"ח) LG L1770HQ SAMSUNG 731B SASMUNB 731BF חשוב לי חיבור DVI. מה דעתכם - האם שווה להוסיף עבור אחד מהמסכים שציינתי ? אשמח לקבל חלופות שוות באותו טווח מחירים. תודה, עודד
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך הזה ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1107&CatCode=398 שווה לקנות? והאם החברה הזאת AOC טובה ?
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, קראתי את כל ההודעות הרלוונטיות בפורום מהחודש האחרון, עשיתי סקר שוק לגבי דגמים שעלו בהודעות השונות, ואני לא מצליח למצוא קשר בין המחירים להמלצות (אולי אין כזה?). הדגמים מסודרים לפי מחירים. המחירים הם על סמך מה שניתן להשיג באתרים ישראלים (השוואה בעזרת זאפ). chimei 228D 1680X1050 760 NIS LG W2243T 1920X1080 800 NIS samsung 2243BWX 1680X1050 915 NIS samsung 2233SW 1920X1080 930 NIS samsung T220P 1920X1220 1180 NIS Dell 2209WA 1680X1050 1190 NIS samsung 2243BWT 1680X1050 1320 NIS אני מקווה שלא נפלו טעויות בנתונים. על פניו למסכים יש פאנלים מסוג דומה (TN ?) חוץ מהמסך של dell עם פאנל אחר (e-IPS ?) שנחשב טוב יותר. מה אני לא מבין כאן? …
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
ברשותי מסך Samsung 793DF ורציתי לדעת אם ישנה תוכנה שיכולה לעשות מיקום אוטמטי של תצוגת המסך. כרגע ישנם שולים שחורים בצדדים והתמונה קצת מעוותת בגלל שההגדרות של המסך התאפסו, בשביל לסדר את זה אני צריך לשקיע דיי הרבה זמן בישור התמונה דרך כפתורי המסך שאינם נוחים במיוחד. בתוכנה winfox שבאה עם הכרטיס מסך הישן שלי שהיה של חברת leadtek הייתה אפשורת לעשות תיקון אוטומטי של מיקום המסך ורציתי לדעת אם יש תוכנה יעדות לעשיית הפעולה הזו. (הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ASUS EN8800GTS 320MB )
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש וצריך את עזרתכם...מרוב ביקורות אני לגמרי מבולבל: האם מישהו מסוגל להסביר מה השוני בין דגמי המסכים 22"של אסוס: VW222S , VK222U , VW222U ו MW221C מי הכי מומלץ לשימושי עבודה -טקסט, מישחקים מהירים וכבדים וגלישה?? האם ההבדלים מצדיקים תוספת של 200-300 ש"ח? -סה"כ כולם בערך באותה רמת מחיר..של ~1500 ש"ח המחשב יהיה עם Q6700 ב OC ןכניראה CF של 4850... ד"א קראתי שיש גם מסכים של SAMSUNG ו DELL בסביבות המחיר הזה....האם האסוס יעשה את העבודה או מומלץ משהו אחר ?? בבקשה תנו עצה... :s05: תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-4335 לא מעצבן שבארץ הוא עולה 4300 ש"ח? מישהו ניסה להביא אחד מחול? EBAY?
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD 19'' עד 1400 שקל, עדיפות רבה ל WS שלא מורח את התמונה, לאפשרות לסובב את המסך, ולזמן תגובה נמוך. המחשב יריץ משחקים כבדים וחשוב לי שהמסך יוכל לתמוך בהם. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
איפה באזור הרצליה יש תצוגה טובה של מסכי מחשב, לאיפה שאני לא הולך או שאין את המסכים שאני מעוניין לקנות או שהם בקופסה. לאיפה אתם הולכים בשביל לבחון את המסכים לפני שאתם קונים?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המסך שבנידון, ורציתי לדעת איזה פאנל יש לו. אני מכיר 2 אתרים שבהם ניתן לבדוק סוג הפאנל של מסך מסויים, אך ב-http://www.flatpanels.dk/panels.php רשום שיש לסמך פאנל TN, אך באתר http://www.prad.de/en/ רשום כי יש לו מסך s-ips. מישהו יכול לתת לי תשובה ודאית בנושא?
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש לי מסך איכותי (NEC 26 החדש) LCD H-IPS וכו'. יש לי צורך בקולורימטר ? מה בעם הוא עושה או נותן? בהנחה שאני לא משתמש במסך לצורך דפוס, הוצאה לאור, עריכת תמונות מתקדמת וכו', אלא רק לסרטים, משחקים ועבודה במחשב (גלישה ברשת, תכנות ואופיס) יש סיבה להשיג כזה או שבכלל זה יתרום משהו עבורי? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני רגיל לעבוד עם שני מסכי 19" ורוצה לעבור לאחד גדול סוף סוף עבודה עם תוכנות גרפיקה ואנימציה של Adobe ראיתי שיש מגוון גדול של 27" אבל לא כזה גדול של 30" מה כדאי?
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני רוצה לסדר את זה ככה שמסך אחד יהיה בשימוש רגיל וחלק מאותו מסך יהיה בגדול על המסך השני. אני גם רוצה שהעכבר לא יעבור למסך השני כשאני מגיע לקצה של המסך הראשון. את הראשון הבנתי שאפשר עם תוכנה בשם OBS, ולגבי השני אין לי מושג. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מסך 24-27 אינץ' לצורך העבודה שלי בתחום התרגום. אני בעיקר קוראת טקסט ופותחת הרבה קבצים ותוכנות במקביל. המסך יהיה מחובר למחשב נייד מדגם Toshiba sattelite Z30-A-1E8, אין כרטיס גרפי מעבר למה שבא עם המחשב, מעבד i5 4520. א. איזה דגם כדאי לי לרכוש? -יש לי חיבורי HDMI ו-VGA (לא קריטי אם יהיה צורך במתאמים). פחות חשובים לי זווית צפייה, דיוק בצבעים ומהירות תגובה, המסך לא ישמש לגיימינג וכדומה. מה שחשוב לי זה שהטקסט יהיה חד ושהעיניים לא יהרסו לי אחרי שעות של קריאה מהמסך. תקציב עד 1000 ש"ח (אם יש משהו עדיף בהרבה בקצת יותר אני יכולה להתפשר על הסכום). ב. האם המחשב הנייד שלי יכול לתמוך בשני מסכים של 24 או 27 אינץ'? תודה! נועה
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לפני שנתיים עברתי מ17" CRT(!) לE228WFP. אחלה מסך, הבעיה היחידה היא שהוא יותר מדי בהיר, זה מפריע לגיימרים כמוני שאוהבים לשחק משחקים חשוכים וכו'. אני וה8800GT שלי (מנוחתו עדן) מאוד אהבנו את הרזולוציה של 1680x1050. איזה תחליפים יש לי עכשיו? (אבל כאלה ששחור בהם זה שחור!)
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אני קונה מסך רק כי הקודם נהרס, וזה בא לי בהפתעה ולכן אין לי כל כך הרבה כסף כרגע להשקיע בזה. איזה מסך הכי מומלץ במחיר כזה? אני צריך את המסך בעיקר בשביל גלישה באינטרנט, סרטים, ומשחקים אבל לא כאלה עם גרפיקה מטורפת אלא משחקים בסגנון פרו אבולשן 09 למשל. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מסך מחשב בתקציב עד של 1000 ש"ח. גודל מבוקש 22"-24", 16:9. צרכים עיקריים - גלישה, עבודה, צפייה בסרטים (לא משחקים ולא גרפיקה משוכללת) חובה שתהיה אפשרות לתלייה על הקיר!! אפרופו, כיצד ניתן לדעת על מסך שהוא ניתן לתלייה?? יש מתקני תלייה מומלצים? מעדיף שתהיה אפשרות לשחק מעט עם הזווית... מעלה, מטה ולצדדים (פחות קריטי) אשמח לקבל התייחסות לנושא. תודה מראש הראל
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
האם ישנו הבדל משמעותי בין זמן תגובה 2MS ו-5MS? ואני מדבר בעיקר על משחקים כבדים וסרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות את המסך הזה ("17) ורציתי לדעת מה חושבים עליו פה בפורום. לעומת מסכי 17" אחרים באיזור העלויות של 600-800 ש"ח...
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש למשחקים וגלישה באינטרנט. סרטים וסדרות אני רואה ב LCD 32 שיש לי. הבעיה היא שאני לא יכול לדעת מה סוג האנל שאני מקבל. המוכר שם לא יודע על מה אני מדבר בכלל. שווה לקחת אותו ? הוא נמצא במבצע בטרקלין חשמל עכשיו. ועוד שאלה האם במסכי 20 אינץ' גם יש פאנלים TN גרועים,או פאנלים טובים יותר(רק במסכים רחבים) ? וגם שם בסמסונג יש את ה"לוטו" של המסכים או שזה רק בגודל 22' ?
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
עובד מ IQPC המליץ לי עליו... מה אתם חושבים עליו? תודה
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הצלחתי להזמין את הDELL 2007FP מהחנות "אנטר".....www.enternet.co.il הייתי שמח לקבל חוות דעת על החנות כלמר, אמינות ואספקה בזמן.. [br]פורסם בתאריך: 7.05.2007 בשעה 14:08:40 נ.בהם גם נותנים לבדוק פיקסלים שרופים...
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
לכל חברי הפורום, בקרתי בתצוגה מעניינת של מספר מסכים איכותיים (eizo, nec, apple). מומלץ להציץ, לכל מי שעומד להשקיע בקניית מסך איכותי. http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=4&id=382 פיני מזרחי
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש מסך LCD חדש ולכן אני פה. אני מחפש משהו בתחום ה-1200 ש"ח ומחברה אמינה ומוכרת. השימוש העיקרי הוא לעבודה (אופיס, תכנות קל) אבל יכול להיות שגם להרצת משחקים פה ושם - בכל מקרה לא משהו כבד באופן קיצוני. בהתאם למחיר, הגודל שכרגע אני חושב עליו הוא "17. "15 לא בא בחשבון, ו-"19 זה כבר יקר מדי. עד עכשיו, המסך הכי טוב שמצאתי הוא Samsung 731B. http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=753&catcode=82&AdCat=&parentid= המחיר בטווח, מהירות תגובה טובה (מתחת ל-5 כבר מאוד יקר), ניגודיות ורזולוציה סבירות עד כמה שאני מבין - וכמובן - סאמסונג. האם יש לכם המלצות למשהו יותר טוב במחיר דומה? בנוסף, שאלתי בחנות והם אמרו שאין אפשרות לבצע בדיקת פיקסלים במקום - א…
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למסך שמתאים למשחקים, בגודל 22 אינץ' ולפי מה שהבנתי אלו של דל הם הכי טובים אבל רציתי לדעת איזה מסך מבין שני אלו של דל הכי טוב למשחקים (אני גם קונה מחשב חדש כך שאני חושב שהוא יתאים לשני המסכים): http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=29414 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=28567
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לרכוש שלושה מסכים מהדגם הנ"ל, ללא הצלחה. מישהו יודע איפה עוד נשאר ? או לחילופין מסך אחר באותה רמה (עם חיבור וזה 100) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-