מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
באיזה חיבור עדיף לחבר את ה U2410 שלי, בכבל DVI או כבל HDMI? בדיוק קיבלתי את המחשב שהזמנתי עם כרטיס מסך SAPPHIRE HD6950, מה ייתן ביצועים טובים יותר במשחקים, סרטים ובכלליות?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
המסך צריך להגי לי בימים הקרובים עכשיו יש לי מחשב איכותי אבל קצת ישן ...... R9800P 512 AMD2500 עכשיו הפעלתי HD באיכות 1080P לפעמים יש קירטוע אבל הרוב זה חלק 100% (אולי ננסה לעשות שיפורים פה ושם במחשב ואולי נוסיף זיכרון 1GB אז אז לא יהיה תקיעות בכלל ) עכשיו השאלה שלי עכשיו יש לי מסך 17 והמסך שאני קונה זה 22 אז המסך יציג תמונה יותר גדולה אז בטח המחשב צריך לחשוב יותר לא ? כי הוא מפיק תמונה יותר גדולה אז בטח הסרטים לא ירצו טוב ? אני צודק או לא ? ועוד שאלה המסך 2243 תומך באיכות 1080P ? או שתומך עד 720P ? ומה בדיוק האבדל בין 720P ל1080 ? באיכות התמונה (יענו צבעים יותר יפים ) ? או שגודל התמונה ? תודה יום טוב
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני רגיל לעבוד עם שני מסכי 19" ורוצה לעבור לאחד גדול סוף סוף עבודה עם תוכנות גרפיקה ואנימציה של Adobe ראיתי שיש מגוון גדול של 27" אבל לא כזה גדול של 30" מה כדאי?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני רוצה לסדר את זה ככה שמסך אחד יהיה בשימוש רגיל וחלק מאותו מסך יהיה בגדול על המסך השני. אני גם רוצה שהעכבר לא יעבור למסך השני כשאני מגיע לקצה של המסך הראשון. את הראשון הבנתי שאפשר עם תוכנה בשם OBS, ולגבי השני אין לי מושג. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להעריך כמה שווה בימינו dell 2007fp יד שניה? תודה
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מסך 24-27 אינץ' לצורך העבודה שלי בתחום התרגום. אני בעיקר קוראת טקסט ופותחת הרבה קבצים ותוכנות במקביל. המסך יהיה מחובר למחשב נייד מדגם Toshiba sattelite Z30-A-1E8, אין כרטיס גרפי מעבר למה שבא עם המחשב, מעבד i5 4520. א. איזה דגם כדאי לי לרכוש? -יש לי חיבורי HDMI ו-VGA (לא קריטי אם יהיה צורך במתאמים). פחות חשובים לי זווית צפייה, דיוק בצבעים ומהירות תגובה, המסך לא ישמש לגיימינג וכדומה. מה שחשוב לי זה שהטקסט יהיה חד ושהעיניים לא יהרסו לי אחרי שעות של קריאה מהמסך. תקציב עד 1000 ש"ח (אם יש משהו עדיף בהרבה בקצת יותר אני יכולה להתפשר על הסכום). ב. האם המחשב הנייד שלי יכול לתמוך בשני מסכים של 24 או 27 אינץ'? תודה! נועה
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
איך אני בודק אם יש פיקסלים שרופים במסך LCD .?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, שמעתי לא מעט הזהרות בפורום לגבי המסך סמסנוג 203B וגם המחיר חשוב. מישהו יכול להסביר לי למה המסך הזה לא מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
האם ישנו הבדל משמעותי בין זמן תגובה 2MS ו-5MS? ואני מדבר בעיקר על משחקים כבדים וסרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכלום ברצוני לרכוש מסך בגדול 19" שישמש למטרת ניהול מלאי וקופה. ורציתי להתייעץ איתכם המומחים, אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 931BF http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2636 960BF http://62.219.78.110/cnab-shop/Product.asp?productid=191 LG 1952T http://www.clicom.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=639 LG L1980Q http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=282854 E196FP http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3927# Sony SDME96DB http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=784 בנסוף אני מעונין לרכוש מסך 17" שישמש כמוניטר המציג את המתרחש בחנות על-ידי מצלמות האבטחה. אשמח לקבל המלצות נוספות על מסכים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לדבר מוזר , יש לי כתם פנימי בתוך המסך . רואים במיוחד לרגע חלונות בצבע אפור בהיר זה חלק מהאחריות ? כלומר אפשר להפעיל אחריות במקרה כזה? יש לי עוד שנתיים בערך אחריות על המסך .
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אם לRefresh Rate שלא כמו במסכי CRT אין כל השפעה על מסכי LCD בשל הבדלי הטכנולוגיות, מדוע מגיעים מסכי LCD עם האופציה כן לשנות את הRR?
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, קראתי את כל ההודעות הרלוונטיות בפורום מהחודש האחרון, עשיתי סקר שוק לגבי דגמים שעלו בהודעות השונות, ואני לא מצליח למצוא קשר בין המחירים להמלצות (אולי אין כזה?). הדגמים מסודרים לפי מחירים. המחירים הם על סמך מה שניתן להשיג באתרים ישראלים (השוואה בעזרת זאפ). chimei 228D 1680X1050 760 NIS LG W2243T 1920X1080 800 NIS samsung 2243BWX 1680X1050 915 NIS samsung 2233SW 1920X1080 930 NIS samsung T220P 1920X1220 1180 NIS Dell 2209WA 1680X1050 1190 NIS samsung 2243BWT 1680X1050 1320 NIS אני מקווה שלא נפלו טעויות בנתונים. על פניו למסכים יש פאנלים מסוג דומה (TN ?) חוץ מהמסך של dell עם פאנל אחר (e-IPS ?) שנחשב טוב יותר. מה אני לא מבין כאן? …
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין l2000cp לבין l2000cp-bf? וחוץ מזה: רזולוציה של 1600X1200 על 20" זה נוח לעבודה?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
מה הברייטנס שלכם והקונטרסט? איזה רזולוציה אתם? ברזולוציה גדולה וואלה ו YNET נורא פיצים מה עושים? אם אפשר עוד פרטים המלצות על שיראו במסך בצוהר אופטימלית לגביו אני אשמח תודה
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מתכוון לעבוד עם שני מסכי 19" אחד ליד השני (לא אחד מעל השני ). האם עדיף ה EIZO 1931SH שהוא מאד איכותי אבל בעל פנל VA או NEC1970NX ,(אם אצליח להשיג אותו) שהוא בעל פנל S-IPS שהוא מתקדם יותר וכמו שהבנתי בעל זוית צפיה רחבה יותר? הסיבה שציינתי שזה לא אחד מעל השני היא כי אם זה היה המקרה הייתי הולך על האיזו בלי לחשוב פעמיים-קצת יותר יקר אבל לא נורא. תודה מראש לעונים אבל בבקשה אל תציעו לי מסכי 20" (רגילים או רחבים ) כי זה לא מתאים לי מכל מיני סיבות-אשמח לפרט אם מישהו ירצה לדעת....
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש לי מסך איכותי (NEC 26 החדש) LCD H-IPS וכו'. יש לי צורך בקולורימטר ? מה בעם הוא עושה או נותן? בהנחה שאני לא משתמש במסך לצורך דפוס, הוצאה לאור, עריכת תמונות מתקדמת וכו', אלא רק לסרטים, משחקים ועבודה במחשב (גלישה ברשת, תכנות ואופיס) יש סיבה להשיג כזה או שבכלל זה יתרום משהו עבורי? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, כחלק מהתוכניות שלי לקנות Xbox360. פתאום הבנתי, היי, יש לי טלוויזית Lcd בחדר, אבל אני לא יודע אם הרזולוציה שלה טובה, אני די בטוח שלא. זה הדגם של הטלוויזיה [קנינו לפני כמה שנים, בגלל זה היא יחסית מיושנת] ELC20F7 http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=14470 האם הXbox360 יעבוד בכלל על הטלוויזיה או שיראו את זה מזוויע? אני לא רוצה סתם לקנות ואז להתאכזב. [אני לא מדבר על הבדלים מינוריים בין נקודה או שתיים, אלא על הבדל באמת משמעותי!] מה שקצת מדאיג אותי, זה הרזולוציה המאוד נמוכה של הטלוויזיה, ככה שאני אשמח לתגובות
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
טוב, דודה שלי מגיע עוד חודש בערך מארה"ב . אני מעוניין להגיד לה שתביא לי את המסך הזה איתה (2407WFP-HC) רציתי לדעת אם צריכות להיות בעיות כלשהן ? מכס, או כל משו דומה לזה ? אני ממש ממש לא מבין בזה . תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי טלויזית LG 37LC2R) LCD) ואני בדילמה איך לחבר את ה-DVD עליה בעיקרון יש שלוש אפשרויות: SCART TO SCART COMPONENT TO COMPONENT SVIDEO TO SVIDEO עכשיו השאלה שלי מה מכל החיבורים האלו ייתן לי את האיכות הכי טובה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הינה המסך: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3127&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a& איך הוא ? טוב למשחקים ? ומה עדיף למשחקים 3:4 או 16:9 ? ועוד שאלה שפחות קשורה>_ כרטיס מסך מסוג 8800GT יריץ על רזולוציה כזאת 1680X1050 יריץ משחקים חלק על ההגדרות הכי טובות ורזולוציה הזאת ?
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני יודע שאני מצטרף לאלפיים איש שכבר שאלו את השאלה הזו אבל בכל מקרה אני מתלבט בין 2 מסכים והשלישי אני לא ממש מכיר אותו אבל מקווה שאתם כן.. המסכים: asus mw221c samsung 2234w samsung t220 בין השניים הראשונים אני מתלבט הכי הרבה כי הם המומלצים איך שהבנתי אבל השלישי הוא החדש אחרי הכל ואמור להיות טוב מאוד למרות שיש עליו כמה ביקורות לא חמות במיוחד אבל כולם מסכימים שאחרי כוונון קטנטן המסך מעולה. אני ממש לא מומחה בתחום המסכים ככה שאני מבקש את העזרה שלכם. התקציב שלי הוא גמיש אבל לא להגזים.. (1200-1500) הדרישות שלי מהמסך: עבודה רגילה (אינטרנט,עבודה עם תוכנות) משחקים ולפעמים סרטים- אין צורך במצלמות או USB או קוראי כרטיסים וכל זה. אני רק רוצה מסך גדול מהיר ועם צ…
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שאלתי בTOMSHARDWARE לתקציב של 1500+- מה הכי מומלץ, ושניים המליצו לי על זה: asus vg248qe רציתי לדעת האם זה באמת משתלם במחיר והזה, והאם יש יותר טובים באותו המחיר. תודה
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פרסמתי את ההודעה במקור בפורום של מפרטי מחשב, בכל מקרה הייתי שמח לשמוע את דעתכם, אני עומד לקנות מסך LCD בין 19 ל22 אינץ באילת, אני התלבטתי בין מספר דגמים אני ראיתי את הדגמים של LG וסמסונג הבאים: LG L196WTQ Samsung SyncMaster 226BW וכאן המליצו לי על המסך של VIEWSONIC VP930 אני קרוב לקנות את המסך של LG, השימוש העיקרי שלי יהיה צפייה בסרטים ואולי גם טלוויזיה (אם אפשר לחבר ישירות זה מצויין אם לא בעזרת כרטיס טלוויזיה), וכמובן משחקים (יותר עם כוונה לעתיד). תודה ואשמח לתשובה מהירה. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-