עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mambo,

קניתי את ה-dell 2007fp. איך אני גורם למחשב לשנות את אופן תצוגת הדסקטופ כשאני מסובב את המסך למצב עומד?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by sourcecode,

החלטתי שאני הולך על סידרת ה 2007 של דל. הנקודה היא אם עדיף לקחת את הרחב או הרגיל המרובע. לפי המפרט שרואים באתר הזה: http://www.nextop.co.il/Products.asp?Cat2Cat1ID=9 מדובר על ה DELL 2007 WFP לעומת ה DELL 2007 FP עכשיו אני בגדול פחות הולך על משחקים, אבל כן עובד על תיכנות וגם על גרפיקה, וברור לי שהנוחות זה לפתוח יותר חלונות, השאלה אם זה השיקול היחיד?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by Yaniv.E,

http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-4335 לא מעצבן שבארץ הוא עולה 4300 ש"ח? מישהו ניסה להביא אחד מחול? EBAY?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  4. אני לא בטוח שהנושא הזה קשור לפורום הנ"ל , אבל הוא גם לא ממש קשור לשום פורום אחר אז החלטתי ליכתוב פה. ברשותי מסך 22 אינץ , ותוכן ברזולוציה של 720p נירא אלין מצויין! השאלה שלי היא העם היו למסך בעיות עם הצגת 1080p? ביגלל שהרזולוציה המקסימלית של המסך היא 1680x1050. המסך פשוט יכווץ את התמונה לרזולוציה שלו וישמור על היחס או התמונה תיצא מעוותת? תודה

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  5. אהלן, אני צריך לקנות שני מסכים, אחד להורים ואחד בשבילי. להורים, מסך בלי דרישות מיוחדות, שימוש כללי, בעיקר אינטרנט, עדיין רוצה משהו יחסית איכותי. פה דווקא יש מסגרת תקציב, 1000-1500 ש"ח. העדפה ל-19 אינץ כי הבנתי שהוא יותר נוח לאנשים שאוהבים לקרוא הרבה.מסך 22 גם בא בחשבון אם יספק אותה נוחות קריאה. בשבילי, אז רוצה המלצה למסך 19 אינץ (מאותן הסיבות, ענייני רזולוציה, רוצה שלא יהיה ל י קטן מידי בקריאה של טקסט ) אני מתעסק בצילום (סטילס) אז חושב ללכת על האיזו S1932. יש אופציה מוצלחת יותר כשמדובר על מסכי 19 אינץ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by EAD,

רציתי לדעת אם יש לי מסך איכותי (NEC 26 החדש) LCD H-IPS וכו'. יש לי צורך בקולורימטר ? מה בעם הוא עושה או נותן? בהנחה שאני לא משתמש במסך לצורך דפוס, הוצאה לאור, עריכת תמונות מתקדמת וכו', אלא רק לסרטים, משחקים ועבודה במחשב (גלישה ברשת, תכנות ואופיס) יש סיבה להשיג כזה או שבכלל זה יתרום משהו עבורי? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by bugosdckh,

היום אני רוצה ללכת לקנות מסך רציתי שתגידו לי מה כדאי בין הבאים: l1919s 1950SQ 1952T הכל של חברת LG תודה

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  8. איך המסך הבא בשביל משחקים Samsung SyncMaster 226BW ?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות טלוויזית LCD וראיתי משהו די מוזר. מסכים של חברת AOC במחירים נמוכים מאוד! האם מסכים של AOC מומלצים? הם טובים? אני לא ממש יודע על כל היחס ניגודיות והבהירות והפיקסלים... תודה

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  10. שיחקתי אתמול ברידיק ושיצאתי מהמשחק הוא היה נורא בהיר ניסיתי לשחק בהגדרות וכלום חיביתי את המסך לכמה זמן וכלום חיביתי את המחשב לגמרי ואז הדלקתי אז זה היסתדר, מוזר למה זה קורה? הבהירות הזאתי? ורק במסך רידיק זה קורה... שבת שלום

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by Salwaby,

מעוניין לקנות מסך LCD למחשב, שימוש בעיקר משחקים (סרטים, אינטרנט...) אני מחפש 22" בתקציב של עד 1000 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  12. פתחתי אותו וחיברתי וווראיתי שיש פיקסל אחד ירוק ...שאלתי עם יש משהו לעשות בנידון ?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  13. שלום לכולם, אימא שלי (60+) זקוקה למסך שיהיה לה במשרד. מיילים ומסמכים. 21-22 אינץ' לגמרי מספיק. מה חשוב 1. שיהיה קל (היא הולכת להזיז אותו כל פעם שמגיעים לקוחות). ממה שראיתי המשקלים די ירדו בשנים האחרונות ותחת 3 קילו נראה לי בסדר. (שלי שוקל 7..) 2. שיהיה anti glare או matte (ככה כותבים את זה?) או יחס ניגודיות טוב או בהירות גבוהים. אני לצערי לא מספיק מבין בזה והאינטרנט מלא בנתונים שלא מתקמפלים אחד עם השני. פה אשמח לעזרתכם. 3. אם אפשר - שיהיה רמקולים. לא על חשבון משקל (עוד 100-200 גרם נראה לי הגיוני). תקציב - עד 800 שקל. אם תגידו לי שלא אפשרי - אז נדבר.

14. Started by ZiX,

חבר שלי קנה מסך שלהם לפני כמעט שנתיים והמסך שבק חיים היום... ואין לו מושג מאיפה הוא קנה תמסך אבל הוא יודע שיש לו 3 שנות אחריות עליו.. הדגם זה L922A מישהו יודע מי היבואנים שלהם? ואולי יש לו נסיון איתם?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by ran07,

בדקתי באתר של DELL ורשום שם רמת בהירור 400 באתרים אחרים 400-450 עכשיו אמרו לי בפורום שגם אם אני יוריד עד הסוף זה יגיע ל 150 שזה עדיין בהיר ומשתמשים ב 80-90 24" של EIZO למשל מגיע רק ל 320 יש לי בעיה עם מסך בהיר האם זה כזה גרוע

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  16. האם מסך LCD בן שש שנים (במקרה שלי 2405WFPD DELL)מאבד מאיכותו, ומהו אורך חיים ממוצע של מסך כזה? תודה מידד

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by shai7654,

לפני שלושה ימים קנו לי את המסך הזה ואני שואל אם יש לי כרטיס מסך תומך hdtv אני יוכל לראות באיכות hd במסך הזה?

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  18. המסך הישן שלי הפך ז"ל ואני מחפש מסך מחשב חדש מה שהכי חשוב לי שיהיו לו 3 יציאות לא ממש משנה הסוג (DVI,DVI,D-SUB) (HDMI,DVI,DVI) וכו' גדלים 19 ביחס 3X4 או מסך 22 רחב. האם קיימת חיה כזו ?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  19. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128&CatCode= המחיר נורא מפתה, אבל אני לא יודע אם זה כדאי...יש לי חבר שקנה 32" אמר שזה סבבה. אמנם אני מניח שזה מבוסס פאנל TN, אבל גם ככה השימוש העיקרי יהיו משחקים וסרטים. השאלה האם איכות הצבעים תהיה כמו הLG שלי(לעומת TN אחרים שראיתי הוא מציד תוצאות טובות יותר).

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  20. אהלן, אני רוצה היום לקנות מסך 22 בשביל משחקים בעיקר. ההתלבטות היא : 1. MW221C ASUS (הבנתי שהוא הכי טוב מבחינת איכות תמונה) אבל הכי יקר 1380 שח . 2. SAMSUNG 2243BW (הכי זול - 1185 שח). 3. VIEWSONIC VX2240W 22" Wide 2MS במבצע 1270 שח. מה אתם אומרים בעיקר על ה VIEWSONIC שהוא פחות מוכר? האם לאחד המסכים האלה יש חיבור SVIDEO ? ובגדול מה כדאי מבחינת איכות תמונה?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  21. מה ההבדל בין l2000cp לבין l2000cp-bf? וחוץ מזה: רזולוציה של 1600X1200 על 20" זה נוח לעבודה?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  22. Started by 1900GT,

שלום, קיבלתי את המסך Dell 22" E228WFP ורציתי לדעת איך? הוא נחשב טוב ? ומה החיסרונות שלו? http://zap.co.il/model.asp?model_id=502783

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by EagleXDR,

קודם כל, לא ציפיתי לפתוח דיון בנוגע לעניין הזה, ב2009, עם המסך הזה... אבל בכל מקרה.. קניתי לא מזמן HP LP2065, מסך נהדר. צבעים, תגובה, וכו'. לאחרונה, שמתי לב לבעייה די מציקה, שתוכנות מסויימות נצרבות קלות במסך לכמה דקות, ואחר כך נעלמות. יש לציין, שזה לאו דווקא תוכנות שהוצגו על המסך כמה שעות, אפילו לא כמה דקות, ואלה לא משחקים - דברים סטטים לגמרי, מקסימום עם צ'אט זז... האם זו בעיה ידועה? האם זה משהו נורמלי? אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  24. לקראת הסגר הממשמש ובא, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך לעבודה מהבית. יש לי קרדיט בהייטקזון לרכישה של מסכים. כרגע מתלבט בין שלושת אלה: Samsung 27'' IPS דגם F27T450FQM: https://www.bug.co.il/brand/samsung/f27t450fqm LG "29 IPS UWHD דגם 29WN600-W: https://www.bug.co.il/brand/lg/29wn600/w/29 סמסומג קעור 27" דגם דגם C27R500FHM: https://www.lastprice.co.il/p/49188887/מסך-מחשב-קעור-'27-Samsung/Samsung-C27R500FHM מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  25. Started by Toxin II,

אהלן לפני כמה חודשים התחדשתי במסך Samsung 206BW...מסך 20 אינצ' LCD רחב... בכל מקרה, המסך ממש מעולה, ממש חד, ממש תענוג... אבל עם זאת, הלבן במסך הוא ממש, אבל ממש בהיר... בתאורת חדר רגילה זה ממש מאמץ את העיניים עד לרמות שאני לא יכול להסתכל על המסך מרוב סינוור... ברמת העיקרון יש למסך שלי הגדרות בהירות למצבים שונים...מצב הכהות הכי חזק שלו הוא כשאני מגדיר אותו ל"Text"...ככה הלבן כהה והצבעים קצת יותר "מתים"...ובכל זאת - בהייה בו עדיין הורגת את העיניים... יש בעלי מסכים זהים שיכולים להמליץ על צורה בה אוכל להכהות את הלבן כדי שאני לא אסתנוור למוות? תודה.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.