עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by StrikeEagle,

חבר רוצה למכור לי את המסך ב400 האם שווה? במידה ולא מאיזה מחיר שווה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by arik100,

יש מסכי LCD אשר הם מאוד בוהקים וכואבים לעיניים , או לפחות לי מסכי LCD לא כאלה נוחים בשל הבהירות הרבה , או לפחות המסך הנוכחי שלי, SAMSUNG 2232BW , האם מסכי LED מתאפיינים בבהירות שפחות כואבת לעיניים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני רוצה לקנות מסך 22''. השימושים - משחקים, אינטרנט, סרטים. אני רוצה מסך FULL HD. השאלות שלי הן: 1) האם חשוב חיבור HDMI בשביל לראות סרטים למשל? 2) המלצות למסכים עם או בלי חיבור HDMI 3) כשמשחקים במסך FULL HD עם רזולוציה נמוכה יותר - האם נפגעת איכות התמונה? אני קונה מחשב עם כ. מסך HD4850 ולא נראה לי שיוכל להריץ משחקים על רזולוציה של FULL HD. תודה

4. אני מעוניין במסך IPS למרות שאני משחק הרבה FPS. זה שיקול שכבר לקחתי בחשבון כי אני גם רואה הרבה סרטים סדרות וכאלה. ראיתי שממליצים כאן הרבה על מסכי DELL IPS. אין בעיה של GHOSTING איתם נכון? מצאתי כמה מסכים שעונים על הדרישות שלי, אבל אין אותם בארץ אז חשבתי להזמין מחו"ל וראיתי שעל מסכים יש גם מע"מ וגם מכס, אז אני מניח שזה לא משתלם. תקנו אותי אם אני טועה. זה המסך שחשבתי להזמין מחו"ל, יש עליו הרבה המלצות http://www.amazon.com/ASUS-VS239H-P-23-Inch-Full-HD-Monitor/dp/B008DWITHI אני יודע שבעוד חודש חודשיים יוצא מסך חדש של DELL איזה משהו סופר דופר פופר, אבל לחכות זאת לא אופציה כי מת לי מסך ועכשיו אני עם מסך על הפנים. אני מעוניין לקנות אחד עוד מחר!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. השימושים הם "רגילים", קצת משחקים, אינטרנט, אופיס וקצת סרטים התקציב לכל מסך הוא 1200 שקל, עדיפות למסך 22 רחב אני מניח.. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by redead,

הייתי בטוח שDVI הוא חיבור דיגיטלי שמספיק כדי לראותHD ..

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by mapisto,

היי, בזמנו (לפני שנה אני מעריך) אני זוכר ששמעתי הרבה המלצות על המסך הזה, אז מחירו היה פחות או יותר 1400 ש"ח. כיום, שאני זקוק למסך חדש, הופתעתי לגלות שמחירו לא השתנה כלל. השאלה שלי היא האם עדיין משתלם לקנות אותו, או שהוא ישן כבר ובתקציב הנ"ל (עם חריגה של 100 ש"ח) ניתן לרכוש משהו טוב יותר? נ.ב- אני זקוק למסך לצפיה בסרטים, משחקים ולשימושים שוטפים במחשב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן amigos, בזמנו רכשתי את המסך בעקבות המלצות הפורום, המסך משובח, אין מה לאמר, ואני מרוצה בסה"כ. שלושה מינוסים שלי אישית מפריעים: א. רזולוציה 1600x1200 למסך 20" יוצרת פונטים קטנים מידי... (לי אישית) לפעמים אני צריך לאמץ את עיניי יתר על המידה. ב. מקשי ניווט ושליטה לא נוחים בעליל! (מי המעצב הקומוניסט שחשב על זה?) ב. הBRIGHTNESS המטורף. אני לא מבין מה הקטע של מסכי LCD היום? מי צריך כזה בהירות!? כאשר מדובר באור יום שניכנס עוד מילא, אבל רבאק אני מול המסך כמשחשיך עם תאורת חדר. והעיניים שלי מטוגנות מהבהירות הזו! ועכשיו השאלה! כאשר אני מנסה להוריד את הבהירות דרך התפריט, אני מבחין שהלבן שלי הופך לאפור. חברים? האם יש דרך להוריד את הבהירות של מפץ אטומי, אך עדיין להישאר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by aviel120,

אני מחפש מסך 19-22 אינ'ץ, שיהיה למשחקים וכמה שאפשר יותר זול ויותר קרוב לכיוון ה1000 שקל, אבל שהיה מסך טוב ואמיד. שיהיה טוב גם לסרטים ומישחקים בלי מריחות ובעיות. תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  10. האם זמן התגובה המוצהר של החברה יכול להיות שונה בין מסך למסך (מאותו דגם) בגלל בעיות ייצור? האם הוא יכול "להשחק" עם הזמן וככל שהשימוש במסך מרובה ככה הוא יינזק? והאם יש דרך לבדוק מה זמן התגובה של המסך? (תוכנה כלשהי)

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by rotman,

פשוט לא יאומן , בשום מקום אין את המסך הזה במלאי וכולם מדברים איתי על סוף החודש - אמצע החודש הבא... אני חייב אותו ליום ראשון!!

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by omer2704,

מישהו מכיר את המסך הזה? הוא יהיה טוב לשימוש במשרד? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=812284 תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by *BYZ*,

אין לי מושג במסכי LCD אני צריך מסך בשביל משחקים בסביבות 1000 ש"ח זמן תגובה כמה שיותר נמוך

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  14. מה לקנות את הDELL U2311G או LG W2362TQ חלק אומרים לי ככה וחלק אומרים לי ככה אז מה יותר טוב בשביל 80%-משחקים 20%-סרטים ?!!??? תודה בכל מקרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום יש לי dell inspiron 1250 ואני רוצה לקנות מסך רגיל ולחבר לו.. עכשיו המסך שיש לי במחשב נייד הוא מסך רחב וחיברתי לו סתם מסך 17 אינץ' רגיל שיש לי בבית ולא ראו טוב... בגלל שהתצוגה מתאימה למסך רחב ואני רוצה לקנות מסך לא רחב.. אני רוצה לקנות מסך רגיל 4:3 השאלה שלי האם יש אפשרות להתאים את התצוגה למסך רגיל? ולא למסך רחב? ואני אשמח לקבל המלצות למסכי 19 אינץ' שטוחים 4:3 שיהיה אפשר לראות בהם HD.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by ilay22,

יש לי לפטופ HP TX2500 (עם המסך מגע המסתובב) וב PC ברטיס מסך HD4870 כשניסיתי, מתוך ניסוי ותהייה, לחבר את היציאת וידאו של הנייד עם הPC עם כבר RGB, המסך של ה PC הושבת והמשחב קפא תוך כדי שהאוורר של הכרטיס מסך התחיל לעשות מלא רעש... יש דרך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  17. אני מחפש מסך עד 1700 ש"ח קצת למשחקים וסרטים. ניתן לחרוג ב 100 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  18. היי, אני מועוניין לקנות מסך LCD חדש (יש לי כרגע Mag 786FD ) אני רוצה שתמליצו לי על מסכים, אני לא ממש יודע מה הכי טוב, התקציב שלי הוא עד 1300 בערך...מקסימום בלחץ 1400. אני גם לא בטוח מה אני רוצה, 16:9 או 3:4 ,, לא יודע מה עדיף.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by Ivgi,

אחרי שוטטות כאן בפורום החלטתי ללכת על ה 2333t השוואתי מחירים באינטרנט והזמנתי. התקשרו אליי כעת מהחנות ואמרו שאין להם יותר במלאי את ה 2333t והציעו לי לקחת במקום את הדגם החדש יותר b2330. הדגם החדש די לא מוכר בביקורות פה. המחיר של "החדש" הוא ב 70 שקל יותר. האם לקחת את החדש או להזמין את הקודם בחנות אחרת, התחושה שלי שהקודם טוב יותר, מאחר שהוא זה המומלץ פה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by a55af,

מעניין אותי לדעת כמה מהאנשים מחברים את המסך LCD לכרטיס המסך עם כבל dvi וכמה עם כבל VGA. אני שואל את השאלה, כי שקניתי את המסך L1970HR הוא בא בלי כבל DVI רק עם כבל VGA. האם החנויות נותנות לכם כבל DVI שאתם קונים את המסך? או שאתם מתחברים לכבל אנלוגי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by BadMan,

טוב אני רוצה לקנות את DELL 2407WFP אני שואל אם המסך הזה טוב לגרפיקה משחקים סרטים להצגת תמונות אם התמונה בו חדה וטובה והאם שווה לקנות אותו

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  22. הוא לא מאוד ידוע בארץ אבל הנה כמה חנויות שמוכרות אותו (מGetIT מומלץ להתרחק, על השאר לא יודע): http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3019637 http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=823&catId=64 http://www.bambila.co.il/index.asp?product=1&id=10205 המסך כולל פאנל S-IPS!!

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by lipa,

http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6140

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  24. http://zap.co.il/model.asp?model_id=411223 Dell 1907FP אל תציעו לי את הסוני.נכון שהוא הכי טוב. אבל אנימתכוון לקנות בעוד זמן מה, וכנראה שבקושי ויהיה במלאי ויכולות לצוץ בעיות עם האחריות וההחלפה.כך שירדתי מהמסך הזה. אז מה דעתכם על המסך שהבאתי למעלה, אם יש משהו טוב יותר בתקציב אשמח להצעות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  25. Started by asafasaf29,

מישהו יודע מתי צריכה להיות ירידה למסכים? אני רוצה לקנות את dell 2007fp והוא כרגע יקר מאוד 2300 שקל.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.